Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Slobozia va cheltui 17 milioane de lei pentru finalizarea parcării subterane

Mult a fost, destul a mai rămas

Slobozia va cheltui 17 milioane de lei pentru finalizarea parcării subterane

bonus: Administrația Soare are nevoie de surse noi de venit

Consiliul Local Slobozia a aprobat joi, 27 mai 2021, un studiu de fezabilitate care va permite finalizarea lucrărilor la parcarea subterană din Piața Revoluției. Valoarea lucrărilor este estimată la 17 milioane de lei, iar termenul de exe­cuție va fi de 9 luni de la debutul lucrărilor. Reamintim că inves­tiția din centrul Slobo­ziei a fost demarată în anul 2014 și a intrat în conservare în 2019...

După 2 ani de așteptare La 2 ani de la intrarea în conservare a șantierului din Piața Revoluției, administrația locală reia demersurile de finalizare a acestei investiții. Joi, 27 mai 2021, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia a fost votat un proiect de hotărâre care aprobă «studiul de fezabi­litate, indicatorii tehnico-economici și restul de executat» pentru obiectivul de investiții «Reabilitarea Pieței Revoluției». Conform documentației aprobate, pentru finalizarea lucrărilor la acest obiectiv administrativ ar fi nevoie de 17 milioane de lei. Consilierii locali prezenți au aprobat în unanimitate proiectul de hotărâre. Reamintim că obiectivul «Reabilitarea funcțională a Pieței Revoluției» a fost demarat în 15 iulie 2014 și ar fi trebuit finalizat până la 31 decembrie 2015. În anul 2018, după amânări succesive, contractul cu firma ACM4 București nu a mai fost prelungit, iar din anul 2019 investiția a intrat în conservare. Conform informațiilor oficiale, în noile condiții aprobate de către Consiliul Local Slobozia, valoarea totală a investiției se va cifra la 42,2 milioane de lei.

Două scenarii, 9 luni de șantier Aprobarea studiului de fezabilitate pentru «restul de execuție» este doar un prim pas către finalizarea acestei investiții. În condițiile în care lucrările restante vor fi scoase la licitație în acest an, un termen optimist pentru finalizarea lucrărilor ar putea fi sfârșitul anului 2022. Concret, proiectul presupune lucrări de instalații la fântânile arteziene și refacerea pavajului degradat, lucrări de reabilitare a bulevardului Chimiei și lucrări de dotare și amenajare a parcării subterane. Pentru asigurarea unei ieșiri din parcarea subterană, firma Euro AIM Consulting SRL, proiectantul lucrărilor restante, propune două scenarii. Primul scenariu presupune construirea unei rampe deschise în lungime de 29,5 de metri, iar cel de-al doilea presupune construirea unei rampe parțial deschise în lungime de 45,7 de metri care va include și un tunel de 21 de metri. Termenul de finalizare a acestor lucrări este de 9 luni de la data demarării lor. Indiferent de scenariul ales, proiectantul propune eliminarea palplanșelor metalice din proiectul inițial cu «pereți mulați».

Administrația Soare are nevoie de surse noi de venit
Consiliul Local Slobozia a aprobat, de asemenea, o serie întreagă de proiecte de hotărâri care reflectă noile politici administrative ale primarului Dragoș Soare. Printre acestea se numără proiectele privind bugetele firmelor controlate de Consiliul Local, investiții punctuale la rețeaua de apă și canalizare sau noile tarife pentru utilizarea bazelor sportive, a poligonului sau a spațiilor din piețe și oboare. Deciziile adoptate confirmă capacitatea limitată a administrației Soare de a reforma sistemul moștenit de la ad­mi­nistrația precedentă și necesitatea identificării unor noi surse de venituri pentru bugetul local.
Nimic nu se schimbă, totul se transformă Consiliul Local Slobozia a aprobat bugetele anuale pentru Platforma IMM Slobozia SRL, Servicii Publice Slobozia SRL și Pază și Servicii Comunitare SRL. Conform proiectelor de hotărâri adoptate, în cazul primelor două firme, bugetele anuale înregis­trează creșteri. În cazul Pază și Servicii Comunitare SRL, bugetul pentru anul în curs este mai mic cu peste 700 mii de lei, reflectând astfel decizia primarului Dragoș Soare de a renunța la unele dintre contractele încheiate de Primăria Slobozia cu această firmă. Reamintim că venitul anual al Pază și Servicii Comunitare SRL s-a cifrat la 3 milioane de lei.
Termene noi pentru investiții necesare Consiliul Local Slobozia a aprobat, de asemenea, și o serie de proiecte de hotărâri pentru investițiile prognozate de administrație în viitorul imediat. Printre acestea se numără extinderea canali­zării menajere pe strada Prelungirea Mărului din Slobozia Nouă și strada General Magheru din Bora. De asemenea, a fost inițiat un proiect de hotărâre care va permite demararea investiției pentru «înlocuirea/devierea conductei de refulare la stația de pompare a apei din cartierul Cărămidari». Reamintim că această investiție va asigura preluarea apelor pluviale la nivelul orașului Slobozia, înlăturând pericolul inundării străzilor și caselor din cartierele orașului. Un termen optimist pentru finalizarea acestor investiții este sfârșitul anului 2022.
Tarife vechi și servicii noi Pe lista proiectelor de hotărâri adoptate figurează și cel care vizează tarifele pentru utilizarea bazinului de înot didactic. Astfel, pentru o oră de acces la bazin, slobozenii vor plăti 20 de lei. Elevii, studenții și pensionarii be­neficiază de o reducere de 50%. În cazul terenurilor de sport sintetice, tariful variază între 50 și 70 de lei, în funcție de terenul închiriat. De asemenea, Consiliul Local a stabilit tarifele pentru utilizarea poligonului de tragere aflat în administrarea Poliției Locale. În acest caz, tariful variază între 100 și 205 lei, în funcție de numărul de cartușe și tipul de armă utilizat. Un alt tarif aprobat de Consiliul Local este cel pentru construirea de cavouri, serviciu asigurat începând cu acest an de către Servicii Publice SRL. Acest tarif a fost stabilit la 4500 de lei.

3 Iunie 2021, 08:10 (2257 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie
Soluții generale pentru subsolurile inundate din blocurile Sloboziei
Statuia lui Matei Basarab așteaptă de 20 de ani să ajungă la Slobozia

Comentariile cititorilor:


pff...:
(9 Iunie 2021, 13:47)
Cum se discuta frate de sumele astea astronomice, 17 milioane de lei, de parca ar fi lei vechi, nu noi. Si asta doar pentru a excava pamantul din fata primariei si a decupa intrarea in parcare. Iti sta mintea in loc cum se fura din bani publici. Dar ce? fac poarta din aur masiv?
Lasati-o drq asa neterminata si FACETI APA POTABILA! nu iluzii cu sali de sport, amenajarea zonei de la casa armatei si alte lucruri care mai pot astepta.
#pasajladrajna:
(4 Iunie 2021, 11:18)
Il poti lua ca exemplu pe primarul Piedone. In 4 luni, in sectorul 5 au inceput sa mearga lucrurile. Sunt filmulete pe net. A scos toti directorii pe teren si asa au inceput sa mearga lucrurile. Parcarea aia nu mai reprezinta o prioritate, altele sunt prioritare acum dar se pare ca ai pierdut startul. Nu prea te vedem pe teren, e drept, iarba e mare, mai sunt si tantari, canalizarea pute. Gandeste-te ce ai putea face cu banii aia! Ia-o dintr-o parte a orasului si iesi in partea cealalta cu treburile rezolvate. Nu incepe zeci de santiere ca nu vei termina nimic.
Slobozean:
(4 Iunie 2021, 07:35)
Am devenit parca protagoniștii unei scene caragialesti. Groapa și parcarea subterana au marcat evoluția acestui oraș. Asa se ntampla cand avem conducători aleși desigur smecheri, impostori și prosti. Fatavde primar am respect, cred ca va putea aduce schimbări normale pentru un oraș.
Dan:
(3 Iunie 2021, 20:03)
Altă Marie cu aceeași pălărie. Altă conducere,alt studiu de fezabilitate.Trebuie pusă o pancarta:Aici se duc banii dumneavoastră!Cu studii de fezabilitate se fac băieții deștepți cu bani.De fapt așa se halesc banii proștilor:studiile de mai înainte nu sunt bune?a fost cineva tras la răspundere? Ca doar nu s-au mutat clădirile între timp...
Răduță Aurelian-Constantin:
(3 Iunie 2021, 15:06)
Parcarea subterană ca parcare. Dar ce facem cu Parcul Orășelul Copiilor!? Am trecut prin acel parc și am văzut cum se distruge totul. Ulterior am aflat că se face un nou parc pe fonduri europene. Problema este, se face ceva și pentru tineri sportivi cu abilități fizice dezvoltate!? Se face un panou de cățărare, skatepark, curse cu obstacole? Sau vedem că le face numai la copii ca să se facă spălare de banii pe fonduri europene? Noi suntem învățați să fim păcăliți... Vrem ceva concret și pentru tineri din acest oraș. Fapte vrem, nu vorbe... Am încredere că Domnul nostru primar scump și drag Dragoș Soare o să facă ceva și pentru noi sportivi de sporturi extreme, nu-i așa Domnule Primar? Mai ales castelul de la orășel era locul de întâlnire al tuturor sportivilor datorită mie din Slobozia și România. Mergem cu încredere înainte. Știu că se poate Domnule Primar. Sper să nu fiți ca restul. Succes!
Mar:
(3 Iunie 2021, 13:58)
Bun. Si cineva răspunde pentru prosta proiectare, proasta avizare, pentru supraevaluarea parcării șamd? Adică sesizați parchetul? Sau parchetul se sesizează pentru grupul asta organizat? Ca sunt mulți care ar trebui să dea cu subsemnatul.
platitor:
(3 Iunie 2021, 12:44)
Restul cheltuielilor efectuate nu le platim tot noi ,recte creditul angajat si restituit de directorul economic {deturnare de fonduri }nu il platim tot noi ,poate la sfirsitul investitiei ne comunicati si noua platitorilor cit ati platit pe investitia parcarii ,persoanele responsabile ,si sumele imputate si recuperate .Multumesc !
Administrator Anonim:
(3 Iunie 2021, 11:17)
Dupa parerea mea, parcarea subterana trebuie lasata in stadiu de conservare pe timp de criza si investit in curatenia orasului, apa potabila, asfalt ,iluminat public, locuri de joaca pentru copii dar nu intre blocuri sa zapaceasca pe toata lumea, reorganizarea ordinii publice pentru siguranta cetateanului, investit in modernizarea primariei si firmelor aflate in subordine pentru o buna functionare gen URBAN,DADP etc si cel mai important atragerea de investitori in locuri de munca sa aiba lumea unde munci si cu asta sunt si bani din taxe pentru terminarea parcarii. Deci tu ca primar (adminstratorul orasului) trebuie sa crezi o buna stare cetatenilor prin creearea conditiilor si creearea locurilor de munca ca dasta esti ales si platit din banii nostri nu sa te ocupi de dezbinari unii contra altora RUSINE! O zi buna sa aveti
Gigel:
(3 Iunie 2021, 09:44)
De departe, cea mai proasta decizie cu putinta - aruncarea a 17 milioane de lei pe geam pentru a finaliza o cheltuiala total inutila. Daca suntem prosti, sa fim pana la capat, nu-i asa? Ca doar noi platim. Pe credit... Iar referitor la statia de pompare Caramidari, motivatia este eronata. Aceea este o statie de pompare a canalizarii menajere, nu a canalizarii pluviale, din ce stiu. Macar de s-ar face, oricum.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 24 Iul 2021
230 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(188 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(126 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(82 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(96 vizualizări - 0 comentarii)


5

Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(113 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


8

«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(111 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(117 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(275 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(144 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(316 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 20 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 13:50
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr de 17 ani din Brașov, reținut de polițiști după ce ar fi violat o bătrână de 86 de ani din Adâncata

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov, a fost reținut luni seara, 19 iulie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 86 de ani, din Adâncata, și ar fi întreținut ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 10:50
(372 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Dridu

Marți, 20 iulie 2021, echipele RAJA Constanța intervin pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Orhideei din ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 09:40
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 19 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2021, 13:40
(195 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Off în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Corcodel de la Dumitresti în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița New în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în DSP Ialomița împiedică înființarea unui centru de dializă la Spitalul Slobozia Cetățean dezamagitS în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă @contribuabil în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Cumparatori în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Gogu de la borduri în Dridu: Lebădă salvată de polițiști Gogu de la borduri în Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare Seitan E în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață un om al satul în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița cetatean în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Marfa în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița nemultumitu' în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Comparatorule în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a sa te an ... în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Comparatie în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a pe pe ne în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Consilier în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...