Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou

Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou

Un control efectuat în baza de date informatică a Primăriei Slobozia a scos la iveală faptul că funcționarii instituției aveau alte preocupări în timpul programului de lucru. Aceștia au fost surprinși accesând conturile proprii ale rețelelor de socializare sau urmărind serialele preferate pe binecunoscuta platformă de streaming Netflix. Astfel, accesul la internet al angajaților către site-uri care nu au legătură cu activitatea Primăriei Slobozia a fost suspendat. Mai mult, primarul Dragoș Soare a precizat că se vor lua unele măsuri împotriva angajaților care pierdeau timpul pe internet.

Relaxare în timpul programului
A devenit un aspect obișnuit ca funcțio­narii publici să aibă alte preocupări în timpul programului de lucru. Zi de zi, re­țelele de socializare sunt invadate de mesaje sau fotografii postate de angajații din admi­nistrația pu­blică, în timp ce aceștia ar fi trebuit să lucreze în interesul cetățenilor. Primăria Slobozia este prima instituție din Ialomița care trage un semnal de alarmă din acest punct de vedere și expune public această situație. Verificările în bazele de date informatice ale Primăriei Slobozia au scos la iveală multe cazuri în care, în loc să fie preocupați de sarcinile de serviciu, funcțio­narii publici accesau conturile proprii ale rețelelor de socializare sau urmăreau filmele și serialele preferate pe Netflix. Așa se face că, în urmă cu o săptămână, primarul Dragoș Soare a limitat accesul anga­jaților Primăriei Slobozia către aceste site-uri. Acum, funcți­onarii publici au acces la internet doar în interes de serviciu. «Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă acti­vități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca... Poate unora nu le convine, dar trebuie să în­țeleagă faptul că lu­crăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi! Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că ur­mărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme...» a declarat Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia.

Ar putea rămâne fără serviciu
Impactul asupra calității serviciilor oferite de funcționarii prinși în fapt având alte preo­cupări la birou este unul major, susțin oficialii Primăriei Slobozia. Pe cale de consecință, reprezentanții instituției nu se vor rezuma doar la suspendarea platfor­melor și site-urilor pe care angajații le ac­cesau pentru a se relaxa în timpul programului de lucru. Cel mai probabil, aceștia ar putea rămâne fără lo­curi de muncă în cazul în care vor comite și alte abateri. «Li s-a atras atenția, s-au pus file la dosar... Am văzut și noi cine are activitate și cine nu, cu această ocazie. Se va face o analiză mai complexă a acestor cazuri și, în funcție de rezultate, acolo unde se va demonstra că nu există o activitate de lucru intensă posturile, ar putea fi restructurate!» a precizat Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia.

11 Iunie 2021, 08:05 (6231 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Aparatul administrativ din Slobozia va fi restructurat în luna iulie
Primăria Slobozia are în plan cartografierea cimitirelor
Administrația Soare face curat în ograda Primăriei Slobozia

Comentariile cititorilor:


Ina:
(14 Iunie 2021, 13:05)
Dar de comertul cu cosmeticale ce stiti?Ati vazut asa ceva in Primaria Slobozia? 
Si nu numai in Primarie!In toate institutiile!Va asigur ca si in afara se practica astfel de comert cu creme ,rujuri,parfumuri!Atat la stat cat si la privat!
Si va asigur ca se stia ca este interzis,dar se continuau afacerile !
Demmitar:
(14 Iunie 2021, 09:24)
Singurii care muncesc cu adevarat sunt parlamentarii,primarii, viceprimarii si consilierii. Ei muncesc extrem de intens la proiectele majore de militarizare, de dezbinare, de amenintate si ura. In rest totul este perfect! Beneficiarii acestor proiecte in acest moment glorios sunt cei care duc cu greu in spate "sageata dreapta".
Administrator Anonim:
(13 Iunie 2021, 22:34)
Pentru @domnule Primar Soare, comuniștii au construit România de la 0, nu era Ceaușescu, Slobozia ar fi rămas tot la stadiu de comuna
Cetățean :
(13 Iunie 2021, 16:17)
@Administrator Anonim, Corect. Filmele se vizionează în timpul liber! Dar,probabil că unii au prea mult timp liber în timpul programului de lucru de se uită pe Netflix! .... ............................ Asta înseamnă că este necesară o evaluare a locurilor de muncă. Nici să nu mai poți respira, dar nici să te bați de muscă la birou. Cam dificil de realizat totuși această evaluare, pentru că în munca la birou sunt și perioade cu timpi morți dar și perioade în care nu ai timp să te duci la toaletă. Dacă se reduce personalul, vor apărea instant blocaje în activitate. O soluție ar fi programul de lucru ajustat în funcție de problemele și necesitățile locului de muncă. Nu mai trebuie bătut în cuie programul de opt ore pe zi!
Gagi:
(13 Iunie 2021, 14:39)
Amărătii...Pârliții,de bugetari..ce rău o duc.La sapăăă băăă!țăranilor....
domnule Primar Soare:
(13 Iunie 2021, 14:27)
am constatat un paradox al prostiei din anterioarele administratii.
in Slobozia exista doua strazi diferite cu acelasi nume: C.D.Gherea, una e de la Lem's catre parcul mare si a doua e in cartierul Slobozia Noua !! 
culmea e ca C.D. Gherea a fost un bolsevic nascut in Rusia (pe adevaratul sau nume Solomon Katz) infiltrat in Romania sa sustina socialismul si sa faca propaganda pro-Moscova.
Noi ca faierii l-am acceptat, iar daca pana in 1989 era impus sa avem strazi cu nume de comunisti, acum trebuie sa le schimbam neaparat cu nume de inaintasi onorabili ai acestui popor . 
Sustin si invit la plebiscit toti locuitorii Sloboziei ca numele acestor strazi sa fie schimbate cu nume de personalitati de cinste ale neamului romanesc !
Mandru ca sunt roman !
Administrator Anonim:
(13 Iunie 2021, 10:33)
@Cetatean cu netflixu da sunt de acord, dar sa le impui sa nu mai între pe smartphone în sec 21 deja miroase a dictatura.
Cetățean :
(13 Iunie 2021, 08:56)
Hm...Nu doar la Stat se stă cu netu' " în bară ". Oricine care lucrează în fața unui calculator este conectat la internet și în alte scopuri decât cele strict legate de munca pe care o desfășoară. Și chiar dacă nu lucrează în fața unui PC majoritatea oamenilor au un smartphone conectat la internet. Trăim în secolul internetului! Nimeni nu se mai poate deconecta. Principalul lucru este de a-ți rezolva problemele de serviciu, și de a nu abuza de internet neglijând munca. Omul nu este un robot,ca de când ai apăsat pe buton să funcționeze non-stop în același ritm până închizi butonul. Este o ființă socială. Problema trebuie gândită.
Observator:
(12 Iunie 2021, 20:40)
Genaralizare mediocra la modul absurd.   Clasa politica va fi intotdeauna bine intretinuta de cei care....     Aceasta inteligenta strategie "dezbină și cucerește" este de fapt pentru a menține abisul dintre noi, gândind ca e vorba de politicieni care generează vesnic probleme grave si atent alese in anumite articole de presa. Intr-un final tabara muncitoare care a servit partidul de dreapta va avea loc printre randurile celor care si-au perdut timpul pe Netflix si vor aduce acel plus de valoare in aceasta institutie blamata.  Demnitarii, marii beneficiari ai acestor articole inteligent dictate si aruncate in spatiul public. Felicitari!  "Divide et impera! "
Ion:
(11 Iunie 2021, 20:49)
Toti functionarii?
@@@@Administrator Anonim::
(11 Iunie 2021, 20:37)
@pietenas nu am ciocnit valiză în gara Slobozia amândoi. De unde până unde bai pârlitule, glume sovietice, ia reține tu și trece-ma la, bagabonți din '88 nu mai lucrez la stat! Sigur ai face plecăciuni în fata popii vreo 2 ani sa ai măcar 15% din ajutorul social pe care îl obțin lunar. Ști cum se zice, și deștept și fudul. Nu mi-e mila de tine și crede-mă o troaca de lături nu ți-aș da nici de pomană dacă te-aș vede cu matele ghiorhaind de foame. URĂSC POSTI Anonimi asa ca tot un anomin ai rămas, toată viata. 
frectie:
(11 Iunie 2021, 20:11)
Ok. Foarte bine. Fara alte preocupari...desi cei care fumeaza cate 2 pachete de tigari/zi presupun ca pierd 2 ore de munca zilnic iesind la fumat. Mi-as dori ca masura sa fie echitabila si pentru angajati dar mai ales pentru sefi! Asa, ca putere a exemplului. Se zvoneste ca un sef - numit si deflorabil - pe la locul de munca anterior trecea doar dupa ce isi facea afacerile personale, bineinteles folosindu-se de masina institutiei; doar a fost filmat de cineva si pus pe internet.  Iar daca tu, te duci cu caciula in mana la vreo primarie din judet si il cauti pe primar, nu-l gasesti niciodata! ti se spune ca "e la judet", in vreo sedinta, sau la capitala cu treburi importante. Aiurea, cine stie in ce hotel...organizeaza vreun casting de angajare a vreuei pipitze. Deci, ar fi bine ca sefii sa fie intai modele de corectitudine.
S-a terminat potabilizarea apei, asfaltarea strazilor si mai era de facut decat corectia angajatilor...aia pe care nu i-a dat inca afara, ca sa-i inlocuiasca pe cei rosii cu galbeni. Hai, la munca, dar toti, nu doar palmasii.
P.S. pe stafful din primarie cine-l controleaza? pana acum nu am vazut sa se schimbe nimic in bine in oras!
FCSB:
(11 Iunie 2021, 17:43)
Nu o sa dea pe nimeni afară primarul cat timp primaria e condusa de alianță PSD-PNL.O sa scape de niste funcționari cu funcții de conducere incomozi pt a face loc clientelei PNL.
@@Administrator Anonim:
(11 Iunie 2021, 17:20)
Prietenas vezi ca ma jignesti aiurea fara sa ma cunosti, nici nu lucrez in primarie nici adminstrator nu sunt :))) vezi ca si tu stai pe telefon la munca exact acum sau esti pe ajutor social? 
Buești:
(11 Iunie 2021, 17:13)
Peste tot este așa toate primăriile Ciulnița, Buești, Albești etc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 24 Iul 2021
229 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(126 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(82 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(96 vizualizări - 0 comentarii)


5

Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(107 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(113 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


8

«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(110 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(116 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(275 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(144 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(112 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(127 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(128 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(142 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(316 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Marți, 20 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 13:50
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr de 17 ani din Brașov, reținut de polițiști după ce ar fi violat o bătrână de 86 de ani din Adâncata

Un tânăr de 17 ani, din județul Brașov, a fost reținut luni seara, 19 iulie a.c., pentru 24 de ore, fiind bănuit că ar fi pătruns fără drept în locuința unei femei de 86 de ani, din Adâncata, și ar fi întreținut ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 10:50
(372 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Întrerupere apă la Dridu

Marți, 20 iulie 2021, echipele RAJA Constanța intervin pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unei vane de legătură pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Orhideei din ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 09:40
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Luni, 19 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față de ziua ...[citește_toată_știrea]

19 Iulie 2021, 13:40
(195 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
Off în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Corcodel de la Dumitresti în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița New în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în DSP Ialomița împiedică înființarea unui centru de dializă la Spitalul Slobozia Cetățean dezamagitS în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă @contribuabil în Finanțări bugetare generoase pentru biserici, sport și sănătate Cumparatori în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a Gogu de la borduri în Dridu: Lebădă salvată de polițiști Gogu de la borduri în Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare Seitan E în Constantin Negoiță-CONCIVIC s-a stins din viață un om al satul în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Gogu de la borduri în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița cetatean în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Marfa în Rețea de prostituție coordonată din Arestul IPJ Ialomița nemultumitu' în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Comparatorule în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a sa te an ... în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Comparatie în Activ Slobozia, în pregătiri pentru Liga a II-a pe pe ne în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă Consilier în Gospodărie transformată în focar de infecție, la Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...