Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou

Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou

Un control efectuat în baza de date informatică a Primăriei Slobozia a scos la iveală faptul că funcționarii instituției aveau alte preocupări în timpul programului de lucru. Aceștia au fost surprinși accesând conturile proprii ale rețelelor de socializare sau urmărind serialele preferate pe binecunoscuta platformă de streaming Netflix. Astfel, accesul la internet al angajaților către site-uri care nu au legătură cu activitatea Primăriei Slobozia a fost suspendat. Mai mult, primarul Dragoș Soare a precizat că se vor lua unele măsuri împotriva angajaților care pierdeau timpul pe internet.

Relaxare în timpul programului
A devenit un aspect obișnuit ca funcțio­narii publici să aibă alte preocupări în timpul programului de lucru. Zi de zi, re­țelele de socializare sunt invadate de mesaje sau fotografii postate de angajații din admi­nistrația pu­blică, în timp ce aceștia ar fi trebuit să lucreze în interesul cetățenilor. Primăria Slobozia este prima instituție din Ialomița care trage un semnal de alarmă din acest punct de vedere și expune public această situație. Verificările în bazele de date informatice ale Primăriei Slobozia au scos la iveală multe cazuri în care, în loc să fie preocupați de sarcinile de serviciu, funcțio­narii publici accesau conturile proprii ale rețelelor de socializare sau urmăreau filmele și serialele preferate pe Netflix. Așa se face că, în urmă cu o săptămână, primarul Dragoș Soare a limitat accesul anga­jaților Primăriei Slobozia către aceste site-uri. Acum, funcți­onarii publici au acces la internet doar în interes de serviciu. «Am făcut în așa fel încât să renunțăm la tot ce înseamnă acti­vități care implică hobby-uri în timpul programului de lucru. S-a limitat accesul la acele platforme și site-uri care nu aveau legătură cu munca... Poate unora nu le convine, dar trebuie să în­țeleagă faptul că lu­crăm pentru cetățeni și trebuie să-i ajutăm atunci când au nevoie de noi! Nu poate fi amânată o solicitare doar pentru că cineva nu are chef să-și facă treaba, pentru că ur­mărește postările colegilor pe rețelele de socializare sau se uită la filme...» a declarat Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia.

Ar putea rămâne fără serviciu
Impactul asupra calității serviciilor oferite de funcționarii prinși în fapt având alte preo­cupări la birou este unul major, susțin oficialii Primăriei Slobozia. Pe cale de consecință, reprezentanții instituției nu se vor rezuma doar la suspendarea platfor­melor și site-urilor pe care angajații le ac­cesau pentru a se relaxa în timpul programului de lucru. Cel mai probabil, aceștia ar putea rămâne fără lo­curi de muncă în cazul în care vor comite și alte abateri. «Li s-a atras atenția, s-au pus file la dosar... Am văzut și noi cine are activitate și cine nu, cu această ocazie. Se va face o analiză mai complexă a acestor cazuri și, în funcție de rezultate, acolo unde se va demonstra că nu există o activitate de lucru intensă posturile, ar putea fi restructurate!» a precizat Dragoș Soare, primarul municipiului Slobozia.

11 Iunie 2021, 08:05 (7080 vizualizări - 27 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a alocat 1,3 milioane de lei pentru unitățile de învățământ din oraș
Soare a făcut Biroul Unic într-un an
Primăria Slobozia plătește 1,3 milioane de lei pentru lucrări nefinalizate

Comentariile cititorilor:


Ina:
(14 Iunie 2021, 13:05)
Dar de comertul cu cosmeticale ce stiti?Ati vazut asa ceva in Primaria Slobozia? 
Si nu numai in Primarie!In toate institutiile!Va asigur ca si in afara se practica astfel de comert cu creme ,rujuri,parfumuri!Atat la stat cat si la privat!
Si va asigur ca se stia ca este interzis,dar se continuau afacerile !
Demmitar:
(14 Iunie 2021, 09:24)
Singurii care muncesc cu adevarat sunt parlamentarii,primarii, viceprimarii si consilierii. Ei muncesc extrem de intens la proiectele majore de militarizare, de dezbinare, de amenintate si ura. In rest totul este perfect! Beneficiarii acestor proiecte in acest moment glorios sunt cei care duc cu greu in spate "sageata dreapta".
Administrator Anonim:
(13 Iunie 2021, 22:34)
Pentru @domnule Primar Soare, comuniștii au construit România de la 0, nu era Ceaușescu, Slobozia ar fi rămas tot la stadiu de comuna
Cetățean :
(13 Iunie 2021, 16:17)
@Administrator Anonim, Corect. Filmele se vizionează în timpul liber! Dar,probabil că unii au prea mult timp liber în timpul programului de lucru de se uită pe Netflix! .... ............................ Asta înseamnă că este necesară o evaluare a locurilor de muncă. Nici să nu mai poți respira, dar nici să te bați de muscă la birou. Cam dificil de realizat totuși această evaluare, pentru că în munca la birou sunt și perioade cu timpi morți dar și perioade în care nu ai timp să te duci la toaletă. Dacă se reduce personalul, vor apărea instant blocaje în activitate. O soluție ar fi programul de lucru ajustat în funcție de problemele și necesitățile locului de muncă. Nu mai trebuie bătut în cuie programul de opt ore pe zi!
Gagi:
(13 Iunie 2021, 14:39)
Amărătii...Pârliții,de bugetari..ce rău o duc.La sapăăă băăă!țăranilor....
domnule Primar Soare:
(13 Iunie 2021, 14:27)
am constatat un paradox al prostiei din anterioarele administratii.
in Slobozia exista doua strazi diferite cu acelasi nume: C.D.Gherea, una e de la Lem's catre parcul mare si a doua e in cartierul Slobozia Noua !! 
culmea e ca C.D. Gherea a fost un bolsevic nascut in Rusia (pe adevaratul sau nume Solomon Katz) infiltrat in Romania sa sustina socialismul si sa faca propaganda pro-Moscova.
Noi ca faierii l-am acceptat, iar daca pana in 1989 era impus sa avem strazi cu nume de comunisti, acum trebuie sa le schimbam neaparat cu nume de inaintasi onorabili ai acestui popor . 
Sustin si invit la plebiscit toti locuitorii Sloboziei ca numele acestor strazi sa fie schimbate cu nume de personalitati de cinste ale neamului romanesc !
Mandru ca sunt roman !
Administrator Anonim:
(13 Iunie 2021, 10:33)
@Cetatean cu netflixu da sunt de acord, dar sa le impui sa nu mai între pe smartphone în sec 21 deja miroase a dictatura.
Cetățean :
(13 Iunie 2021, 08:56)
Hm...Nu doar la Stat se stă cu netu' " în bară ". Oricine care lucrează în fața unui calculator este conectat la internet și în alte scopuri decât cele strict legate de munca pe care o desfășoară. Și chiar dacă nu lucrează în fața unui PC majoritatea oamenilor au un smartphone conectat la internet. Trăim în secolul internetului! Nimeni nu se mai poate deconecta. Principalul lucru este de a-ți rezolva problemele de serviciu, și de a nu abuza de internet neglijând munca. Omul nu este un robot,ca de când ai apăsat pe buton să funcționeze non-stop în același ritm până închizi butonul. Este o ființă socială. Problema trebuie gândită.
Observator:
(12 Iunie 2021, 20:40)
Genaralizare mediocra la modul absurd.   Clasa politica va fi intotdeauna bine intretinuta de cei care....     Aceasta inteligenta strategie "dezbină și cucerește" este de fapt pentru a menține abisul dintre noi, gândind ca e vorba de politicieni care generează vesnic probleme grave si atent alese in anumite articole de presa. Intr-un final tabara muncitoare care a servit partidul de dreapta va avea loc printre randurile celor care si-au perdut timpul pe Netflix si vor aduce acel plus de valoare in aceasta institutie blamata.  Demnitarii, marii beneficiari ai acestor articole inteligent dictate si aruncate in spatiul public. Felicitari!  "Divide et impera! "
Ion:
(11 Iunie 2021, 20:49)
Toti functionarii?
@@@@Administrator Anonim::
(11 Iunie 2021, 20:37)
@pietenas nu am ciocnit valiză în gara Slobozia amândoi. De unde până unde bai pârlitule, glume sovietice, ia reține tu și trece-ma la, bagabonți din '88 nu mai lucrez la stat! Sigur ai face plecăciuni în fata popii vreo 2 ani sa ai măcar 15% din ajutorul social pe care îl obțin lunar. Ști cum se zice, și deștept și fudul. Nu mi-e mila de tine și crede-mă o troaca de lături nu ți-aș da nici de pomană dacă te-aș vede cu matele ghiorhaind de foame. URĂSC POSTI Anonimi asa ca tot un anomin ai rămas, toată viata. 
frectie:
(11 Iunie 2021, 20:11)
Ok. Foarte bine. Fara alte preocupari...desi cei care fumeaza cate 2 pachete de tigari/zi presupun ca pierd 2 ore de munca zilnic iesind la fumat. Mi-as dori ca masura sa fie echitabila si pentru angajati dar mai ales pentru sefi! Asa, ca putere a exemplului. Se zvoneste ca un sef - numit si deflorabil - pe la locul de munca anterior trecea doar dupa ce isi facea afacerile personale, bineinteles folosindu-se de masina institutiei; doar a fost filmat de cineva si pus pe internet.  Iar daca tu, te duci cu caciula in mana la vreo primarie din judet si il cauti pe primar, nu-l gasesti niciodata! ti se spune ca "e la judet", in vreo sedinta, sau la capitala cu treburi importante. Aiurea, cine stie in ce hotel...organizeaza vreun casting de angajare a vreuei pipitze. Deci, ar fi bine ca sefii sa fie intai modele de corectitudine.
S-a terminat potabilizarea apei, asfaltarea strazilor si mai era de facut decat corectia angajatilor...aia pe care nu i-a dat inca afara, ca sa-i inlocuiasca pe cei rosii cu galbeni. Hai, la munca, dar toti, nu doar palmasii.
P.S. pe stafful din primarie cine-l controleaza? pana acum nu am vazut sa se schimbe nimic in bine in oras!
FCSB:
(11 Iunie 2021, 17:43)
Nu o sa dea pe nimeni afară primarul cat timp primaria e condusa de alianță PSD-PNL.O sa scape de niste funcționari cu funcții de conducere incomozi pt a face loc clientelei PNL.
@@Administrator Anonim:
(11 Iunie 2021, 17:20)
Prietenas vezi ca ma jignesti aiurea fara sa ma cunosti, nici nu lucrez in primarie nici adminstrator nu sunt :))) vezi ca si tu stai pe telefon la munca exact acum sau esti pe ajutor social? 
Buești:
(11 Iunie 2021, 17:13)
Peste tot este așa toate primăriile Ciulnița, Buești, Albești etc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 18 Oct 2021
154 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361

Grupul de Comunicare Strategică: 226 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 17 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14969, fiind înregistrate 226 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Octombrie 2021, 13:40
(96 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 124 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 16 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14743, fiind înregistrate 124 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Octombrie 2021, 13:20
(185 vizualizări - 0 comentarii)


2
Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni

Joi, 14 octombrie a.c., în intervalul orar 10,00-12,00, au fost verificate 25 de taxiuri pe raza municipiului Slobozia și au fost constatate 23 de abateri privind activitatea taximetriștilor. Printre obiectivele ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:30
(366 vizualizări - 3 comentarii)


3

IPJ Ialomița: Acțiune de prevenire la Slobozia

În cursul zilei de joi, 14 octombrie a.c., peste 30 de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au acționat atât în filtre rutiere cât și în patrule de Ordine ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 14:25
(182 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 244 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 15 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14619, fiind înregistrate 244 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:20
(200 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJOFM Ialomița: Locuri de muncă în Germania

Agenția Federală de Muncă din Germania, ȋn numele companiilor Westfleisch și Tönnies oferă, prin intermediul EURES România, 250 de locuri de muncă ȋn industria de prelucrare a cărnii (tăietor carne și lucrător ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 13:10
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Fetești: Incendiu la o biserică penticostală

Joi, 14 octombrie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o biserică penticostală. Două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:45
(137 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Pompierii au spart ușa unui apartament

Pompierii din Slobozia au deblocat o ușă de acces a unui apartament din municipiul reședință de județ. Evenimentul s-a produs joi, 14 octombrie a.c., în interiorul locuinței fiind găsită o persoană în stare ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


8

Accidente la Coșereni, Amara și Bărbulești

Joi, 14 octombrie a.c., trei echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

15 Octombrie 2021, 09:35
(132 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au verificat respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii noului Coronavirus, pe raza județului. În urma activităților desfășurate, au fost legitimate aproximativ ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:50
(185 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 194 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 14 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14375, fiind înregistrate 194 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Octombrie 2021, 13:40
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

În noaptea de marți spre miercuri, 12/13 octombrie a.c., în jurul orei 1,30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia, în timp ce efectuau un filtru rutier au efectuat semnal de oprire unui ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:40
(249 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: 37 de amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Pe parcursul zilei de marți, 12 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:25
(215 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termenul pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale la sistemul informatic național al ANAF

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește operatorilor economici încadrați în categoria contribuabililor mici și mijlocii și care încasează, integral sau parțial, cu numerar sau ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 15:05
(257 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordare de zile libere plătite părinților în contextul răspândirii SARS-CoV-2

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia decontarea unor zile libere ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 14:10
(178 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 274 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 13 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 14181, fiind înregistrate 274 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 13:50
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

13 Octombrie 2021, 11:20


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 85,05 milioane de lei

În luna septembrie a anului 2021, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 85,05 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:25
(164 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți pentru apicultori

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a efectuat plățile către beneficiarii Programului Național Apicol (PNA) pentru anul 2021. Prin Hotărârea de Guvern nr. 339/2020, privind ...[citește_toată_știrea]

13 Octombrie 2021, 09:15
(172 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA apicultura


Grupul de Comunicare Strategică: 179 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 12 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13907, fiind înregistrate 179 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 13:40
(409 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Acțiune a Poliției Rutiere

Luni, 11 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița polițiștii rutieri au acționat pentru preveniea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere dar și pentru verificarea transportului rutier ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:25
(219 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea interdicțiilor în localitățile carantinate

Luni, 11 octombrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de personalul MAI, la nivelul județului Ialomița, în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Forțele de Ordine Publică ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 12:10
(212 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență la nivelul întregii societăți de miercuri, 12 octombrie 2021, orele 14,00, până miercuri, 13 octombrie 2021, orele 16,00, ca urmare a atenționărilor ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 11:55
(223 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,39%, rata șomajului în luna august 2021

La sfârșitul lunii august 2021, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4091 șomeri (din care 1844 femei), rata șomajului fiind de 4,39%, cu 0,26 puncte ...[citește_toată_știrea]

12 Octombrie 2021, 09:40
(247 vizualizări - 0 comentarii)


Minor din Bărbulești, «șofer» de ocazie

Duminică, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 14,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele au depistat, în flagrant, un minor în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 15:05
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Constănțean surprins băut la volan pe străzile Sloboziei

Duminică seara, 10 octombrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau acțiuni de control al traficului pe raza municipiului Slobozia, au observat, pe bulevarul ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:25
(273 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de izolare/carantinare

La sfârșit de săptămână au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. Peste 700 de persoane au fost verificate dacă respectă ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:20
(220 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 221 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 11 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 13728, fiind înregistrate 221 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 14:05
(270 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Movila

Accident la Movila

Sâmbătă, 9 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD la un accident rutier produs în comuna Movila. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:50
(263 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila accident


APIA efectuează plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură aferentă trimestrului II 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin Centrele Județene, informează că a demarat plata ajutorului de stat pentru motorina utilizată în agricultură, aferentă cantităților de motorină ...[citește_toată_știrea]

11 Octombrie 2021, 09:25
(272 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 360 361
Ultimele comentarii
Sfântu' Așteaptă în În octombrie 2021 încep lucrările la pasajul de la Drajna! Gigel în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @@relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Kalamar în Pistă de alergare pentru locuitorii din Fetești @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Cetățean în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia Corcodel de la Dumitresti în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în Sinești: Angajați obligați să lucreze în condiții insalubre @Cracatotel în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Stefy în Taximetriștii, în vizorul polițiștilor slobozeni Corcodel de la Dumitresti în «Facem totul pentru comunitate!» Andrei în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Vicele în Ex-primarul din Bărcănești, Daniel Popa, riscă o condamnare penală Corcodel de la Dumitresti în «Mediul rural are nevoie de mai multă susținere!» Corcodel de la Dumitresti în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Rica în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @gugu în Hotărâre a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență: Carantină zonală la Slobozia #pasajladrajna în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia @Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia Relu în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Ialomița a modificat restricțiile aplicate la Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...