Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

Barcari încearcă scindarea PNL Ialomița

Democrație politică de mucava

Barcari încearcă scindarea PNL Ialomița

UPDATE Dragoș Soare vrea să rămână președintele PNL

Luni, 5 iulie 2021, deputatul PNL Luminița Barcari și-a depus oficial candidatura pentru funcția de președinte al PNL Ialomița. În cadrul conferinței de presă în care a anunțat decizia, Luminița Barcari a declarat că va candida pentru a întări unitatea partidului pentru bătăliile electorale din 2024. «Oamenii sunt debu­solați... Au nevoie să fie băgați în seamă! (...) Primăria Slobozia este o primărie grea... Dragoș Soare nu poate fi peste tot!» a susținut Luminița Barcari, printre altele. Decizia deputatului Barcari de a candida împarte PNL Ialomița în două tabere. Alegerile județene pentru desem­narea președintelui PNL Ialomița se vor desfășura vineri, 16 iulie 2021.

Doi candidați pentru șefia PNL Deputatul Luminița Barcari a anunțat luni, 5 iulie a.c., în cadrul unei conferințe de presă, că și-a depus candidatura pentru funcția de președinte al PNL Ialomița. Aceasta a fost «susținută» în acest demers de către primarii PNL în funcție Constantin Sava (Urziceni), Nuți Roșu (Făcăeni) și câțiva dintre membrii PNL trași pe linie moartă. Oficia­lizarea acestei decizii vine după ce Luminița Barcari a desfășurat o campanie electorală de o lună în filialele din teritoriu. Luminița Barcari a susținut că «decizia de a candida este una normală, democra­tică și constructivă, fiind luată după consultarea tutu­ror fi­lialelor PNL din Ialomița...». «Cred că am suficientă experiență politică, profesio­nală, ma­nagerială pentru a întări Organizația PNL Ialomița și a maximiza peste 3 ani și jumătate eforturile în cadrul campaniilor electorale. Trebuie să fim pregătiți pentru acel tur de forță care va fi!» a declarat Luminița Barcari în debutul conferinței de presă. În pofida declarațiilor «pacifiste» ale Luminiței Barcari, candidatura acesteia scindează Organizația PNL Ialomița și deschide calea unui război intern. Deși s-a abținut de la atacuri deschise împotriva contracandidatului Dragoș Soare, Luminița Barcari nu a protestat atunci când primarul PNL Constantin Sava l-a catalogat pe acesta drept «slab, neputincios și abil în combinații».

Demagogie politică de campanie Deși evident, conflictul dintre cei doi lideri ai PNL Ialomița nu este esențial în acest moment. Ceea ce frapează însă e faptul că PNL Ialomița nu are la acest moment lideri de anvergură capabili să polarizeze energiile politice ale organizațiilor locale. Discursul oferit de Luminița Barcari rămâne unul plat și de­magogic. Iată o mostră: «Consider că în cadrul Organizației PNL Ialomița comunicarea trebuie să se desfășoare mult mai productiv la toate nivelurile... (...) La fel trebuie să întărim toate comisiile și fiecare membru al Biroului Politic Județean va avea sarcini precise. Decizia politică trebuie să se ia în mod democra­tic, după o consultare cu toți membrii Biroului Politic Județean și în luarea acestor decizii trebuie să ținem cont de părerea fiecăruia!». De asemenea, Luminița Barcari nu a putut explica pu­blic resorturile deciziei de a candida, iar justificările oferite au fost puerile și lipsite de substanță. «Oamenii sunt debusolați... Au nevoie să fie bagați în seamă! (...) Primăria Slobozia este o primărie grea... Dragoș Soare nu poate fi peste tot!» a susținut Luminița Barcari, printre altele.

PNL e un PSD mai mic În cadrul conferinței de presă, Luminița Barcari a negat faptul că s-ar fi prezentat în fața președintelui Orban alături de Constantin Sava, ex-președintele Consiliului Județean Victor Moraru și ex-primarul Adrian Mocioniu, susținând că «ar fi echipa câștigătoare a PNL Ialomița». Parlamentarul liberal a susținut că «respectiva informație are rolul de a dezinforma membrii filialei și reprezintă o petardă de presă». De asemenea, a negat faptul că soțul domniei sale, medicul Stelian Barcari, este în conti­nuare membru al PSD, așa cum susține «nu știu cine». Indiferent dacă aceste informații sunt reale sau nu, realitatea rămâne una singură: PNL Ialo­mița este o copie la scară redusă a PSD Ialomița. Decapitarea ex-președintelui Gheorghe Tinel, importul de primari sau candidați ai PSD, luptele intestine pentru șefia unei organizații județene în derivă, numirea în funcții a unor «deflorabili» precum Sorin Fuerea sau Gigi Manea sunt doar câteva exemple din zeci posibile. În acest context, alegerile PNL Ialomița din 16 iulie 2021 repre­zintă doar o etapă de reconfi­gurare a gru­pu­rilor de interese din cadrul acestei organizații, fără utilitate reală pentru public sau electorat. Sau, după cum spunea în culise unul dintre participanții la conferința candidatei Luminița Barcari: «Soare sau Barcari, tot un drac!». Politic, am adăuga noi! Depinde care ar fi mai negru...

Dragoș Soare vrea să rămână președintele PNL
Președinte interimar după debarcarea lui Gheorghe Tinel în 2020, Dragoș Soare s-a remarcat în ultimul an prin capacitatea sa de a negocia cu liderii PSD Ialomița. Negocierile sale au vizat viitorul administrativ al orașului Slobozia și supraviețuirea organizațiilor PNL din teritoriu, asediate permanent de ofertele PSD. Pe termen scurt, politica sa pare perdantă, iar compromisurile atât de mari încât Dragoș Soare este asimilat drept «omul PSD». Pe termen lung însă, Dragoș Soare ar putea oferi Ialomiței o alternativă la actuala conducere județeană. Contactat telefonic, președintele interimar al PNL a declarat pentru ziarul nostru: «Ultimele luni au fost prea scurte pentru tot ce am avut de făcut... Din păcate, acest fapt s-a reflectat în relația mea cu filialele locale! Da, am comunicat mai puțin și am făcut mai multe... Însă rămân același om pe care colegii mei îl cunosc și alături de care au ales să lupte împotriva PSD în ultimii 15 ani! Apreciez și salut candidatura doamnei Barcari! Este dovada că Partidul Național Liberal este o structură politică democratică și deschisă, care oferă șanse tuturor membrilor... Dar intenționez să rămân președintele PNL Ialomița! Colegii mei m-au ajutat să obțin una dintre cele mai mari victorii ale PNL în Ialomița: Primăria Slobozia. Îi rog să aibă încredere în mine în continuare! Iar în 2024 vom oferi împreună electoratului și o alternativă credibilă la președinția Consiliului Județean Ialomița!».

6 Iulie 2021, 15:25 (3410 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Dragoș Soare, ALES președinte al PNL Ialomița
Ludovic Orban, turneu «electoral» în Ialomița
Dragoș Soare și Luminița Barcari luptă pentru șefia PNL Ialomița

Comentariile cititorilor:


Gogu de la borduri:
(9 Iulie 2021, 09:44)
In nenumarate randuri am spus ca aceasta redistribuita doamna nu se satura de putere. A mai fost o chimista de '' renume mondial'' care ahtiata de putere se credea pe cai mari, invincibila, indestructibila. Din pacate avem cam multe asemanari intre cele doua redistribuite, una redistribuita de comunisti, alta redistribuita de absenta la vot. Nu stim matematica, ne facem de rasul presei la intrebari nescrise cu 24 ore inainte de a fi puse, sapam pe cei care ne-au ridicat de la nivelul de randaj in invatamant, tradam ca prin neam suntem tradatori.  Dar asta iubeste romanul, traseismul politic, promisiuni uitate la trei secunde de la asumare, jocuri personale, infatuare si aroganta. Ar fi pacat ca (...) sa piarda in fata acestei parvenite. (...), cu toate ca nu-l agreez, dar il respect pentru ca face ce a promis, ar fi un presedinte de partid liberal corect si cu gand de treaba, nu de galgara. Este 24h din 24 h in Slobozia, in inima judetului, nu face figuratie in Bucuresti, nu spune prosti la Romania Tv ca predecesorul ei iubit. Este vorba de padurarul deputat, care o cauta pe scufita rosie prin padure sa o impuste. Avea pusca cu calibru redus, nu tinea la recul si devia de la traseu. Da avea amintirile sterse, nici nu mai stia la cate partide jongla. Urmasa lui a inceput sa-i calce urmele, este ceva ereditar la parveniti, te ridici pe cadavre, important sa fi sus, nu mai pleci privirea la treptele calcate. Cand ajungi sus, razi tot din vechea mostenire care miroase a mucegai, pui slugile tale peste tot, sa nu ai surprize, te inchizi in cubul de liniste si faci figuratie. Tine patru ani, ca romani sunt prosti, inculti si ii pacalim ciclic vorbind cu ei la bancuta unde sparg seminte furate de la expur, prajite pe ceaun la butelie. Le mai dam o galeta, un mop si la aia mai formatori de opinie din sate, un tricou, o geaca. Partidul lui Bratianu, nu sunt misogin, avea o regula: POLITICA SE FACE DE BARBATII CU SCAUN LA CAP!! 
Nicoleta:
(8 Iulie 2021, 15:26)
Ai perfectă dreptate Radu!!!!
Radu:
(8 Iulie 2021, 10:41)
PNL și PSD o adunatura de banditi. Primari, membri de pardid de la. PNL au trecut la. PSD și invers, totul pentru buzunarul lor și interesele personale ori de familie. Corupți, hoți, mincinoși și parșivi pe care cetățeanul de rand îi acoperă din prostie. Au distrus totul în Ialomița. Mama proștilor naște odată la 9 luni. Bravo ialomițeni, dă capul vostru de parșivi! Sincer chiar ma bucur pentru ca trăiți bine și va meritati soarta. Ciocu mic și nu mai chitaiti pe la colturi ca șobolanii rupți de foame. 
Pesedee:
(7 Iulie 2021, 13:48)
In 2024 vom avea si presedinte si premier si majoritate parlamentara PSD. Daca PSD si a batut joc de romani atatia ani, PNL nici de atata nu e in stare
Vivi:
(7 Iulie 2021, 11:50)
Pai ce-ai facut (...)? Nu tu ai pus-o pe lista de deputati? Sarpele hranit la san... Sa fim seriosi, (...) e schimbarea! Daca vrem sa batem pasu pe loc o punem pe d.na sef. Hai (...) cu faptele odata!
Andrei Diaconu:
(7 Iulie 2021, 09:23)
(...), "marea doamna a liberalismului ialomitean",care se muta de la PSD la PNL dupa cum ii sunt interesele.
(...),primarul care n-a facut nimic 8 ani, pentru Fetesti.
Pe asemenea personaje se bazeaza doamna Barcari in lupta cu Soare,care dupa parerea mea umila, este cel mai  potrivit la sefia PNL Ialomita. Ce-a ajuns si PNL-ul!  Cu asemenea membri de tot rasul,se rasucesc in morminte fondatorii liberalismului: Bratienii,Berindei,Calinderu,etc

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Sep 2021
156 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

Gârbovi: Băut la volan, a provocat un accident și a fugit de la locul faptei

Duminică, 26 septembrie a.c., în jurul orei 18,30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Ion Roată au fost sesizați de un bărbat, de 44 de ani, din județul Ilfov, cu privire la faptul că ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 15:20
(42 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 7 amenzi pentru nerespectarea carantinei/izolării

La sfârșit de săptămână au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. 106 sancțiuni contravenționale au fost aplicate ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 15:05
(80 vizualizări - 0 comentarii)


2

Fetești: Beat și fără permis, la volan

Duminică, 26 septembrie a.c., în jurul orei 00,30, polițiștii rutieri din Fetești, în timp ce acționau pentru prevenirea riscului rutier, au depistat în flagrant un bărbat, în vârstă de 40 ani, din Fetești ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 14:50
(80 vizualizări - 0 comentarii)


3

ISU Ialomița: Angajare din sursă externă

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează concurs în vederea ocupării unui post de execuție vacant-ofițer specialist I,  la ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 14:10
(66 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 85 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 27 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11909, fiind înregistrate 85 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2021, 13:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 26 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11824, fiind înregistrate 92 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2021, 13:40
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 35 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11732, fiind înregistrate 35 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2021, 14:05
(241 vizualizări - 1 comentariu)


AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(268 vizualizări - 1 comentariu)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(230 vizualizări - 0 comentarii)


«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(253 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(324 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(422 vizualizări - 0 comentarii)


12

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(477 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(940 vizualizări - 3 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(411 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(423 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(458 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(576 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(889 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(482 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(491 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(394 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(414 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(513 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(358 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(501 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Urbanistul în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Gigi în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Marius în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Eu în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari eu în Senatorul AUR Adrian Costea «sugerează în interesul întregii națiuni» Maria în Senatorul AUR Adrian Costea «sugerează în interesul întregii națiuni» George.s în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Gigel în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță Gigel în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Pt.Nelamurire în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari Cetatean în Tașa, eroul tălmaci care s-a întors acasă după 78 de ani Ela în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Mariana în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Dreptate! în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță @un om în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Slobozean în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari @rica în Și-au confirmat superioritatea Nelamurire în A început războiul dintre Urban SA și Asociațiile de Proprietari elena în Tașa, eroul tălmaci care s-a întors acasă după 78 de ani un om în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...