Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Parchetul Urziceni clasează dosarul ex-primarului Livia Gomes

Primăria Sfântu Gheorghe riscă să intre în «incapacitate de plată»

Parchetul Urziceni clasează dosarul ex-primarului Livia Gomes

În 2016, când Mădălin Teculescu revenea în funcția de primar al localității Sfântu Gheorghe, sesiza Parchetul în ceea ce privește activitatea fostei administrații condusă de Livia Gomes și grupul de firme Prodomo Properties SRL și Rebelis Construcții SRL Telega. În 4 iunie 2021, Parchetul de pe lângă Judecătoria Urziceni clasează dosarul, consi­derând că săvârșirea infracțiunii de «abuz în serviciu» nu poate fi probată. Primarul comunei Sfântu Gheorghe, Mădălin Teculescu, declară că decizia riscă să blocheze conturile administrației locale: «Dacă aș fi înțeles de la început că nu se dorește soluționarea acestui dosar, aș fi procedat diferit... Am pierdut timp prețios încercând să evit plata unei sume echivalente cu bugetul localității! Acum pena­litățile au dublat aceste sume. Există riscul real ca administrația Sfântu Gheorghe să intre în incapacitate de plată!». Clasarea clauzei de către Parchetul Urziceni obligă primăria Sfântu Gheorghe la plata unor debite de 830 mii de lei pentru servicii și lucrări de investiții care nu au fost realizate niciodată...

Ghid de devalizat Primăria Sfântu Gheorghe În anul 2015, Livia Gomes, primarul din acel moment al comunei Sfântu Gheorghe, încheia cu firma Prodomo Pro­perties SRL un contract în valoare de 480577 de lei pentru lucrări de «îmbu­nătățire a rețelei de drumuri de interes local». În anul 2016, pentru aceleași lucrări, firma Rebelis Construcții SRL Telega încheia un contract similar în valoare de 400000 de lei. În septembrie 2016, după Alegeri, locuitorii din Sfântu Gheorghe înaintează către administrația locală petiții în care cer ca străzile pe care au lucrat cele două firme să fie pietruite. Aceștia susțin că străzile respective nu au fost pietruite niciodată și că gropile apărute fac drumurile impracticabile. Situația e cu atât mai gravă cu cât «îmbunătățirea rețelei de drumuri de interes local» la Sfântu Gheorghe urma să fie finanțată de către Ministerul Dezvoltării în anul 2017. Reales în funcție în 2016, primarul Mădălin Teculescu este obligat să achite plăți restante pentru lucrări care nu au fost recepționate niciodată pentru simplul motiv că... nu au fost executate. Obligat să ia o decizie, Mădălin Teculescu alege calea legală. Edilul formulează o plângere penală în care cere Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni să cerceteze această cauză. Aceasta este, în mare, povestea unui «abuz în serviciu» demonstrat și demonstrabil, care a fost clasat la 5 ani de la formularea înregistrării plângerii... Deznodământul acestui dosar administrativ confirmă faptul că orice administrație publică din România poate fi devalizată cu concursul edililor locali, fără ca aceștia să suporte rigorile legii.

Povestea unui Don Quijote administrativ Primarul Mădălin Teculescu a refuzat acest deznodământ previzibil. Din 2016 și până în 2021, edilul a făcut constant demersuri pentru soluționarea plângerii penale înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni. Documentele depuse la dosarul cauzei i-au permis să afirme public că «ex-primarul Livia Gomes, împreună cu Andreea Lepa au inițiat un grup infracțional organizat având drept scop prejudicierea patrimoniului UAT Sfântu Gheorghe, prin încasarea de către membrii grupului și societățile administrate de aceștia a unor importante sume de bani din bugetul local în schimbul unor pretinse lucrări neexecutate sau a unor bunuri achiziționate la prețuri mai mari decât valoarea acestora de piață». În pofida probelor furnizate, dosarul cauzei a rămas închis într-un sertar până în 2021. Clasarea clauzei nu este întâmplătoare. Aceasta survine ca urmare a jude­cării, în ianuarie 2021, a contestației primarului Mădălin Teculescu, contestație care a obligat Parchetul Urziceni să solu­ționeze urmărirea penală până la finele lunii mai 2021. Totodată, primarul Mădă­lin Teculescu a cerut sprijinul Adminis­trației Prezidențiale, a Departamentului de Inspecție Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii și a Curții de Conturi a României. Inutil să precizăm că niciuna dintre instituții nu a fost receptivă la problemele semnalate, toate redirecționând sesizările către Parchetul Urziceni sau către Parchetul Ialomița.

Sfântu Gheorghe intră în incapacitate de plată Fiecare dintre răspunsurile oferite de către instituțiile cărora comuna Sfântu Gheorghe le-a cerut ajutorul este stupe­fiant. Însă între toate se remarcă cel al Curții de Conturi a României, care susține că nu poate verifica legalitatea exercițiilor financiare din anii precedenți și că «echipa de audit poate verifica activitatea desfășurată de comuna Sfântu Gheorghe pe perioada exercițiilor financiare anterioare anului auditat care se află în termenul general de prescripție, respectiv anii 2018 și 2019». Refuzul evident al instituțiilor publice din România de a susține demersurile legale ale unei administrații de recuperare a prejudiciilor au efect de bumerang. În aprilie 2021, Primăria Sfântu Gheorghe a fost notificată că, la cele 400000 de lei, valoarea inițială a facturilor restante pentru lucrările executate (n. red.: lucrări care, repetăm, nu au fost executate niciodată!) se adaugă penalități care depășesc valoarea acestor facturi. «Dacă aș fi înțeles de la început că nu se dorește soluționarea acestui dosar, aș fi procedat diferit... Am pierdut timp prețios încercând să evit plata unei sume echivalente cu bugetul localității! Acum penalitățile au dublat aceste sume. Există riscul real ca admi­nistrația Sfântu Gheorghe să intre în incapacitate de plată!» declară la acest moment primarul Mădălin Teculescu. Conform ultimelor calcule, valoarea de­bitelor este de 830 mii de lei. Primarul Mădălin Tecu­lescu a obținut, în 16 iunie 2021, suspen­darea executării silite a Primăriei Sfântu Gheorghe până în toamna acestui an. Pe 8 septembrie 2021 însă, la următorul termen, instanța ar putea decide executarea silită a comunei Sfântu Gheorghe.

«Grupul infracțional organizat Livia Gomes»
Alături de ex-primarul comunei Sfântu Gheorghe, Livia Gomes, din «grupul infracțional organizat» ar face parte Lepa Andreea, sora acesteia, Sfetea Cristina, tatăl acesteia, Sfetea Ion, nașul acesteia, Petrescu Florin, Pârcălabu Valentin și Stan Mihai Costel. Alături de firmele Prodomo Properties SRL și Rebelis Construcții SRL Telega, cei nominalizați mai sus sunt acuzați că au prejudiciat bugetul comunei Sfântu Gheorghe în anii 2015-2016 prin intermediul firmelor Deasign Print SRL, Expert Consulting Urziceni, Media Publisher SRL, Ded Next Construct SRL, Proiect Aktiv SRL, Exclusive Security SRL, etc. Indiferent de deznodământul acestei cauze administrative, realitatea rămâne una singură, cea a probelor pe care organele de anchetă ale statului român au refuzat timp de 5 ani să le instrumenteze. Iar acest precedent local deschide drumul viitoarelor abuzuri administrative din Ialomița. La bună vedere!

12 Iulie 2021, 07:55 (3023 vizualizări - 3 comentarii)

Citiți și:
Procurorul care a soluționat dosarul ex-primarului Livia Gomes, cercetat disciplinar
Primarul Mădălin Teculescu o acuză de «constituirea unui grup infracțional organizat» pe fosta primăriță Livia Gomes

Comentariile cititorilor:


Georgiana:
(17 Iulie 2021, 19:45)
@Gogu de la borduri, mai acum 10 zile stateam la vorba cu cineva din judecatoria, Urziceni. Imi spunea ca in afara de sofer si femeia cu xeroxul din holul cantinei Urziceni, toti sunt numa rude si neamuri intre ei! Asta se cheama justitie ialomiteana. Mare adevar mafia e adanca la Urziceni si mici DNA nu mai e ce a fost la inceputurile ei, cand mai aduna uneori cate un, iesit din uz. Dumnezeu le da, stai linistit, totul se plateste, cu cate un down, o mana si picior paralizat, mai un accident si cate un diagnostoc de baga, baga o gramada din furaciune. Stiu pe cineva caruia ia fost facut mult rau de un meserias de la cantina, nu iti spun cat rau ia intors dumnezeu bucatarului de la cantina.
Gogu de la borduri:
(15 Iulie 2021, 21:32)
GORE, mi-ai luat titulara. Am fost sef la borduri, acum tu ai vrut sa-mi iei fata. OK. Ce am de spus:Sa recapitulam- un judecator face casa juma juma cu un executor. Onorabili amandoi dar de ce sa fie vecini, i-i lega ceva, nu cred, unul dintre ei a profitat de onoarea si onestitatea celui mai corect. Procurori, fosti militieni, care peste noapte spala dosare grele, se trec in avocatura. Procurori cu amante doctorite vecine, fac jonglerii( colegi cu aia de la dna) se transfera la judete din preajma, fac dosre la oponenti. Scrie un ziarist de magariile lui, ala intra in mormant, tantaru, face cariera fulminanta. MAFIA DIN JUSTITIA URZICENI ESTE ADANCA. Judecatorii stau la cafea cu avocatii favoriti, sa le faca publicitate la justitiari. Se stie, daca te judeca cutarescu, ia avocat pe cutarescu, asa scapi si castigi. Cum scapam de acesti jegosi care se cred ca fac justitie? Simplu, pune mana si scrie la ziare, fale poze cand fac chefuri impreuna, spune ca judecatoarea aia si-a angajat finul si fratele lui finu la judecatorie. Fa ce trebuie sa faci ca CETATEAN.Ei sunt platiti din bani nostri sa apere cetateanul.
Gore de la bordura:
(12 Iulie 2021, 14:47)
Interesant cine este sunt,?politistul si procurorul care au dat, propunerea de clasare, respectiv, ordonanta de clasare a cauzei. Daca este tandenul cunoscut format din c.s.p de la bice si p.p. este clar. Sunt specialisti in acoperirea si curatirea mizeriilor din anumite primarii din jurul Urziceniului. Sectia aia SIJ de se doreste desfiintata de actualul ministru de justitie, sai ia ia purificat pe ultimii 5 ani privind clasarile de dosare penale, Ialomita sat fara caini stat in stat, dar pana cand, vom vedea. Din cate imi aduc aminte odata la cativa ani, mai aresta dna cate un politist de la Urziceni. Acum ori nu a trecut ciclul ori se sta in asteptare. Noroc ca mai fac dosare penale la cate un vai steaua lui de vanzator de parfumuri, contrafacute, la cate un gainar sau la cate un betiv lesinat de caldura, prins conducand limuzina pe soselele din camp. Metastaza generalizata in institutiile publice, mai ales cele din Ialomita.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Sep 2022
124 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 401 402

Coșereni: Doi copii, victime ale unui accident rutier

Duminică, 25 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs în localitatea Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2022, 20:12
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Incendiu la o casă din Țăndărei

Pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină vineri, 23 septembrie a.c., pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din orașul Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție incendiul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 18:40
(463 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 23 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29528, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 22 septembrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 13:15
(354 vizualizări - 0 comentarii)


3

AJFP Ialomița: 1,9 milioane de lei, obligații suplimentare stabilite în luna august 2022

Inspectorii Activității de Inspecție Fiscală din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna august 2022, controale la contribuabili persoane fizice și juridice, stabilind ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:30
(365 vizualizări - 0 comentarii)


4
Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Rovine: Locuință cuprinsă de flăcări

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Slobozia au intervenit joi, 22 septembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință în satul Rovine. Au ars două camere de locuit, acoperișul ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 10:00
(315 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Rovine incendiu


5

APIA: Sprijin în valoare de 1,3 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2022, 09:00
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Drogat la volan

Polițiștii ialomițeni au continuat activitățile de prevenire și combatere a consumului de droguri. Astfel, miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orelor 22,00, polițiștii Biroului Rutier Fetești au depistat ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:55
(393 vizualizări - 0 comentarii)


7

Tânăr din Stelnica, dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat

Miercuri, 21 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești, împreună cu un reprezentant RAR, au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 15:45
(545 vizualizări - 0 comentarii)


8
IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

IPJ Ialomița: Aproape 700 kg de tutun, confiscate de polițiști

Joi, 22 septembrie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității din cadrul IPJ Ialomița au efectuat 5 percheziții domiciliare în județul Călărași, la locuințele unor persoane bănuite de ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 14:40
(603 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 10 noi cazuri de COVID-19

Joi, 22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29527, fiind înregistrate 10 cazuri noi față de ziua de miercuri, 21 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 13:15
(414 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Noi cote de impozitare pentru veniturile obținute din participarea la jocurile de noroc

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, începând cu data de 1 august 2022, au intrat în vigoare prevederile OG nr. 16/2022, pentru modificarea și completare ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 12:10
(454 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 26 septembrie 2022, termenul limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 26 septembrie 2022 este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată: Formularul 100 ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2022, 11:15
(469 vizualizări - 0 comentarii)


12

Ialomița: 16 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 21 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29517, fiind înregistrate 16 cazuri noi față de ziua de marți, 20 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2022, 13:20
(506 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

20 Septembrie 2022, 18:20


Ialomița: 18 noi cazuri de COVID-19

Marți, 20 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29501, fiind înregistrate 18 cazuri noi față de ziua de luni, 19 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2022, 13:15
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Adolescentă reținută pentru «tâlhărie»

Luni, 19 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 3 Poliție Rurală Stelnica au fost sesizați de un bătrân de 81 de ani, din Bordușani, cu privire la faptul că în data de 9 septembrie a.c., a fost ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2022, 11:30
(615 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

RAJA Constanța va executa de marți, 20 septembrie 2022, orele 23,00, până miercuri, 21 septembrie 2022, ora 5,30, înlocuirea unei vane de legătură pentru sectorizarea sistemului de la nivelul conductei ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 21:55
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Substanțe interzise, depistate asupra a doi tineri din Slobozia

Substanțe interzise, depistate asupra a doi tineri din Slobozia

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 17/18 septembrie a.c., în timp ce patrulau pe bulevardul Matei Basarb din Slobozia, jandarmii au observat doi tineri, de 16, respectiv 17 ani, care păreau agitați și ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 13:50
(906 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Luni, 19 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29483, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de duminică, 18 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 13:40
(785 vizualizări - 0 comentarii)


Maestrul chitarei Maxim Belciug concertează pentru prima dată la Slobozia

Maestrul chitarei Maxim Belciug concertează pentru prima dată la Slobozia

Joi, 22 septembrie 2022, de la orele 19,00, Sala «Europa» din Slobozia găzduiește un recital extraordinar de chitară susținut de carismaticul chitarist Maxim Belciug, unul dintre cei mai apreciați muzicieni ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 12:05
(812 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Movila, Urziceni, Bucu, Maia și Gheorghe Doja

Accidente la Movila, Urziceni, Bucu, Maia și Gheorghe Doja

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., două echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în localitatea Movila. În eveniment au fost implicate două autoturisme, în urma căruia a rezultat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2022, 11:50
(839 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița: 7 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 18 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29475, fiind înregistrate 7 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 17 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2022, 13:50
(815 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 17 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 17 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29468, fiind înregistrate 17 cazuri noi față de ziua de vineri, 16 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2022, 13:20
(754 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Vineri, 16 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29451, fiind înregistrate 14 cazuri noi față de ziua de joi, 15 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 13:15
(764 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Informare privind Măsura1 «Microgranturi în domeniul agroalimentar»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Măsurii 1 «Microgranturi în domeniul agroalimentar» că pot încărca rapoartele de progres în cadrul sistemului informatic ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 11:15
(890 vizualizări - 0 comentarii)


Activitatea Poliției Locale Slobozia în luna august 2022

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, în luna august 2022, polițiștii locali din Slobozia au primit, la dispeceratul instituției, 284 de reclamații, din care 174 au vizat încălcări ale Legii ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 10:00
(1304 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Incendiu într-o gospodărie

Giurgeni: Incendiu într-o gospodărie

Joi, 15 septembrie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în comuna Giurgeni. Au ars anexa gospodărească, furaje, lemne de foc și aproximativ ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 09:50
(867 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Giurgeni incendiu


Roșiori: Minori răniți în urma unui accident rutier

Roșiori: Minori răniți în urma unui accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit joi, 15 septembrie a.c., la un accident rutier în care a fost implicat un ATV și o bicicletă, în comuna Roșiori. În urma evenimentului rutier au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2022, 09:40
(901 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori accident


Ialomița: 12 noi cazuri de COVID-19

Joi, 15 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29437, fiind înregistrate 12 cazuri noi față de ziua de miercuri, 14 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2022, 13:25
(945 vizualizări - 0 comentarii)


Doi bărbați din Sudiți, reținuți după ce au accidentat mortal un copil de 15 ani și au părăsit locul faptei!

Două persoane au fost identificate și reținute de polițiștii ialomițeni la scurt timp după ce ar fi accidentat mortal un pieton în vârstă de 15 ani. Acestea au fost introduse în Centrul de Reținere și ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2022, 10:10
(1276 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 401 402
Ultimele comentarii
Asa DA ! în A rămas fără mașină după ce a aruncat gunoaiele pe câmp Luminita în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Mary în Slobozia are nevoie de «Dezvoltare Urbană Durabilă» Marius în Slobozia are nevoie de «Dezvoltare Urbană Durabilă» Sandocan în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Sorel în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Ina în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Ofof în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Uniunea Europeana în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Adrian în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Alex în Senatoarea Rodica se pregătește să piardă Alegerile din 2024 Locuitor în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Marian în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Mihai în Spiritul Vlah și motoarele Sloboziei Azur în Slobozia: «Orășelul Copiilor» a devenit «Orășelul Băncilor» Un localnic în Spiritul Vlah și motoarele Sloboziei @cineva în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Andreea de la Vodafone în Curtea de Apel București l-a scăpat de închisoare pe Ștefan Ionescu. Primarul comunei Valea Ciorii își pierde însă mandatul! Denisa în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier Liliana în DN2A: Trei persoane au murit pe loc într-un accident rutier
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...