Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Apă nepotabilă în comuna Valea Ciorii

Apă nepotabilă în comuna Valea Ciorii

bonus: Locuitorii din Mărculești nu au apă de o săptămână

Încă de la începutul lunii iulie a.c., Direcția de Sănătate Publică Ialomița a dema­rat un control privind calitatea apei fur­nizată în rețelele publice de către admi­nistrațiile locale. În urma acestei verificări, inspectorii DSP au retras auto­rizația de funcționare a stației de apă a comunei Valea Ciorii. Analizele efectuate au evidențiat o depășire a para­metrilor fizico-chimici din apa furnizată populației. Pe lângă această măsură, DSP Ialomița a amendat Primăria Valea Ciorii cu 8000 de lei. Situația a fost generată de faptul că stația de apă a localității nu dispune de instalațiile de tratare. Autoritățile locale cunosc situația încă din 2014, dar nu au făcut niciun demers pentru remedierea acesteia.

Pericolul de la robinete În urmă cu două luni, Direcția de Sănătate Publică Ialomița, în baza controlului periodic al calității apei, a constatat faptul că, în comuna Valea Ciorii, apa furnizată în rețeaua publică are pro­bleme de potabilitate. Acestea au fost generate de creșterea concentrațiilor de clor, mangan, fier și amoniu, peste limita admisă. La momentul respectiv, inspectorii DSP Ialomița au notificat administrația locală să adopte măsuri astfel încât calitatea apei să fie corespunzătoare. În urmă cu două săptămâni, ca urmare a controlului tematic privind calitatea apei din rețelele publice desfășurat prin ordin al Ministerului Sănătății, inspectorii DSP Ialomița au revenit la Valea Ciorii și au prelevat noi probe de apă. Analizele au scos la iveală aceleași nereguli, constatate și în urmă cu două luni. Astfel, reprezentanții DSP Ialomița au decis să retragă autorizația de funcționare a stației de apă a localității până când autoritățile locale vor reuși să rezolve problemele de potabilitate. «Reprezentanții Primăriei Valea Ciorii știau încă de acum două luni de problemele pe care le au, dar au decis să le ignore... Legea spune foarte clar cum trebuie să procedăm în astfel de situații, iar noi am aplicat-o! Era obligația dânșilor de a-și rezolva proble­mele și de a furniza apă bună de băut în rețeaua publică...» a precizat Dan Noel, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Ialomița. Mai mult decât atât, administrația locală a fost sancționată contravențional cu 8000 de lei pentru încălcarea normativelor în privința calității apei furnizată în rețeaua publică. De asemenea, Primăria Valea Ciorii a fost obligată să notifice populația cu privire la faptul că apa furnizată nu este potabilă. Oficialii Primăriei Valea Ciorii nu au oferit niciun punct de vedere cu privire la această situație până la închiderea ediției.

7 ani de așteptare În anul 2014, compania RAJA Con­stanța a realizat un Master Plan privind sistemele de apă și canalizare exsitente în județul Ialomița. Potrivit documentului oficial, rețeaua de apă a comunei Valea Ciorii se întinde pe o lungime de 26 de km, iar marea pro­blemă o reprezintă lipsa instalațiilor de tratare pe care stația de apă ar fi trebuit să le aibă în momentul în care a fost pusă în funcțiune. Deși situația este cunoscută la nivelul administrației locale, până acum nu s-au făcut demersuri în acest sens. Singurul demers pe care autoritățile locale din Valea Ciorii l-au făcut în sensul îmbunătățirii calității apei furnizată po­pulației este proiectul de extindere al actualei rețele de apă și canalizare a localității. Lucrările au debutat în 2019, au o valoare de 2,4 milioane de lei, sunt finanțate prin PNDL 2, iar în prezent au fost realizate în proporție de 30%, potrivit rapoartelor Prefecturii Ialomița.

Măsură dublă la DSP Ialomița
Locuitorii din Mărculești nu au apă de o săptămână
În plină caniculă, locuitorii din Mărculești au rămas fără apă la robinete. Situația este generată de lipsa de presiune a apei în rețeaua gestionată de Urban SA. Pentru a debloca situația, administrația din Mărculești a propus Urban SA preluarea puțului de apă forat la nivelul localității și a bazinului de 200 mc existent. Inițiativa a fost blocată de Direcția de Sănătate Publică Ialomița care refuză să elibereze un aviz temporar de furnizare a apei. Într-o adresă remisă DSP, Primăria Mărculești informează cu privire la situația dificilă cu care se confruntă comunitatea și cere sprijin pentru «eliberarea unei autorizații temporare pentru puțul nou forat cu program de conformare, obligându-ne ca în termen de 2-3 luni să obținem autorizația de funcționare». Solicitat să ofere un punct de vedere, Dan Noel, directorul DSP Ialomița, susține că nu poate urgenta procedurile de obținere a unui aviz temporar. «Vom face toate verificările necesare, iar în funcție de rezultatele anali­zelor, vom emite o autorizație provizorie... Dacă este cazul! Acest demers implică respectarea unor termene legale de conformare...» declară acesta. Directorul Urban SA Slobozia, Adrian Stoicescu, susține că termenele la care face referire directorul Dan Noel au fost respectate. «În martie 2021, am stabilit împreună cu primarul comunei Mărculești un calendar de preluare a obiectivului pentru a preîntâmpina această situație neplăcută. Din cele 9 termene legale, am îndeplinit 8... Singurul impediment pentru a prelua investiția finalizată la Mărculești e avizul temporar eliberat de DSP!» a declarat Adrian Stoicescu pentru ziarul nostru. Situația este similară cu cea de la Valea Ciorii, unde DSP permite autorităților să furnizeze apă populației, în pofida faptului că analizele confirmă depășiri ale parametrilor de potabilitate.

28 Iulie 2021, 08:10 (1688 vizualizări - 9 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Ina:
(29 Iulie 2021, 23:56)
Apa are pret de apa plata si de fapt este un gunoi!
@consatean:
(29 Iulie 2021, 23:41)
Excelenta idee cu prețul prohibitiv peste 5mc/luna! Dar asta presupune apometre și verificarea regulată a consumului la fiecare gospodărie conectată. In Valea Ciorii doar fraierii se conectează legal și plătesc consumul. Shmekerii își udă rosiile în amonte pe gratis vară de vară, oprind apa in aval iar Primăria se preface că nu vede - doar sunt votanții d-lui primar! Deci Cosâmbești și Marculesti sunt net superioare la capitolul acesta față de valcioreni!
@Ion:
(29 Iulie 2021, 23:29)
Da, consilierul fost polițist este în continuare platit din banii comunei. La fel și fina sa, fostă poștăriță, acum mufata mai bine la robinetul de €€€ ca proaspătă asistenta medicală pentru EuroBunici, angajată pe neștiute, fără post deschis tuturor la concurs - exact ca nașul său. In Valea Ciorii, mafia lui Bobaru rulz!
Ion:
(29 Iulie 2021, 07:08)
Primarul din Valea Ciorii mai are consilierul ala fost politist care nu a facut nimic toata viata si doar stat pe langa sposori ?
Benone:
(29 Iulie 2021, 02:49)
Primaru de Valea Ciorii e preocupat de recoltat, de făcut activități incompatibile cu funcția lui, viceprimarita e prin Maramureș vinde pepeni, adică tot de alea incompatibile iar oamenilor li se serveste apă clocită de către nebunul satului.
consatean:
(28 Iulie 2021, 20:44)
ca in fiecare  an, vara, deodata, scade presiunea in reteaua de apa a comunelor cosambesti si marculesti. si nu ca nu ar fi apa ci ca apa aceea care vine din reteaua de puturi ale sloboziei, se duce pe irigatii in curti si solarii..
asa incat, daca esti mai la capat de .... teava ( munteni, marculesti ) ramai fara apa de tras la wc pentru ca apa ta, acei 3-5-7 mc. de apa estimata de locuitor atunci cand s-a facut investitia si s-a  realizat reteaua, si care este pompata de urban, ajunge la radacina rosiilor celor care le produc.
noua, celorlalti, nu ne ramana deca  ca dimineata devreme sau noaptea tarziu, sa facem stocuri de bidoane cu apa ca sa avem minimum necesar pentru igiena zilnica. fara sa mai spun ca masinile de spalat vase/rufe, nu ca nu mai functioneaza dar se si strica prin orirea apei in timpul functionarii.
atat timp cat furnizarea de apa este un serviciu public de care TREBUIE sa beneficieze fiecare dintre noi si are ca desrinatie consumul MENAJER, fara a se lua in calcul consumul agricol,  poatre ar trebui ca tot ce depaseste un 5 mc.pe luna  de persoana de exemplu, sa fie taxat la un pret prohibitiv, asa incat acest servici  sa isi indeplineasca scopul. adica deservirea TUTUROR LOCUITORILOR, IN MOD EGAL.
nu mai discutam ca nu exista retea de canalizare ( un liux prea mare in conceptia administratorilor comunei ),  de retea de gaze nu mai vorbim ca le tulburam confortul.
poate ar fi mai bine ca si comuna cosambesti sa devina cartier al sloboziei, nu de alta, dar macar asa nu se cheltuie toti banii din buget  pe salariile din primarie. ca sa nu mai vorbim de o alta abordare in ceea ce inseaqmna cu adevarat activitatea de administratie locala. 
Învârtelile din Valea Ciorii:
(28 Iulie 2021, 18:46)
Primarul din Valea Ciorii e cunoscut pentru gafe de genul căruței puse înaintea boilor, a rețelei de apă extinse fără că apa sa fie bună pentru rețea. Propria-i firmă agricolă arată la fel de neorânduita ca rețeaua de apă: investiții făcute de-a valma, fără noimă sau U, risipă și bătaie de joc la Primărie, posturi de funcționari și consilieri date incompetenților apropiați care amplifică risipa și învârtelile în interes propriu... Așa că lăsați-ne cu vechea poveste a apei, așteptăm dezvăluiri mai interesante de la publicația dvs.
Urbanistul:
(28 Iulie 2021, 16:26)
Pentru cine nu cunoaste situatia de la Marculesti, am s-o prezint pe scurt. Deoarece in timpul verii existau probleme cu presiunea apei in comuna,in anii 2018-2019 primaria Marculesti a facut o investitie privind suplimentarea debitului de apa forand un put si reactivand un alt put vechi de pe timpul CAP. Problema este ca aceasta investitie a fost facuta la fel ca la Slobozia, intai s-au cheltuit banii si apoi s-a constatat ca apa nu indeplineste conditiile de potabilitate si din acest caz nu poate primi autorizatie de functionare din partea DSP Ialomita. Domnul (...) are perfecta dreptate cand afirma ca nu poate da autorizatie de functionare. Presiunea pe care o pune domnul (...) de la Urban asupra DSP nu este legala deoarece nu exista autorizatie provizorie, apa ori este buna ori nu. Deoarece nu exista decat o tratare cu hipoclorit de sodiu aceasta nu va putea fi potabila. Pentru a putea avea parametrii de potabilitate trebuiesc facute investitii pe care nu are cine, dar ca si in cazul Sloboziei se merge pe varianta, lasa ca merge sa ne vedem cu o autorizatie provizorie si un program de conformare in care spunem ca vom face dar in realitate nu facem nimic. Asa a fost si in anul 2008 cand (...) a facut investitia de la Slobozia. Poate in anul 2021 se vor autosesiza Procuratura si DNA-ul si il vor intreba pe dl.primar de la Marculesti cum a cheltuit banii fara un aviz precum ca apa din viitoarele puturi va fi potabila, iar pe directorul Urban cum a receptionat lucrarea in primavara anului 2020?
Dreptate!:
(28 Iulie 2021, 10:48)
Ok,eu sunt de acord cu respectarea legii.dar,ce nu inteleg de ce apa utilizata din cateva fantani, pe care o folosesc cei din Marculesti in prezent, care nu a fost niciodata analizata,este mai buna decat cea care cat de cat est filtrata,clorinata,etc, Mai stie (...) cate masini de spalat se strica, cum se spala locuitorii, etc. Astia sunt oameni pusi in administrati pe baza de aderenta politica. Pana in prezent  blamam ciuma rosie, dar astia sunt mai penibili, lipsa de profesionalism, etc
Cand vom scapa ade acesti oameni pusi politic, cate generatii vor trece sa avem  si noi oameni cu o pregatire de specialitate, profesionisti sa stie ce treui, /c sa faca in acet functii.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 25 Sep 2021
127 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(133 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)


2

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(300 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(835 vizualizări - 3 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


8

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(322 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(405 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(391 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(318 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(458 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(424 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(427 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1148 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(330 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(321 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Porunca a V-a în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Jumuga în Familia Bodeanu, acuzată de exploatarea abuzivă a terenurilor agricole Contra vântului! în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în Scânteia va avea un sediu nou pentru Primărie. Primăriță nouă, nu! @Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Gogu de la borduri în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! Gogu de la borduri în AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs» obiectiv în «La vie en rose» cu deputata Barcari Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie ..... în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Director în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mariana în Directori noi în toate școlile din Ialomița Asistenta în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Marius în Directori noi în toate școlile din Ialomița Tandarean în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mary în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Mița în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei #pasajladrajna în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Anonim în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...