Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clean Tech Internațional, sursă permanentă de poluare

Clean Tech Internațional, sursă permanentă de poluare

La un an de asumarea «pla­nului de gestionare a mi­rosurilor», Clean Tech Internațional SRL continuă să polueze sistematic zona Ciulnița-Slobozia. Autoritățile din Slobozia cer firmei să dispună «măsuri urgente de prevenție» până la începutul lunii august 2021. Reprezentanții firmei din Ciulnița susțin că disconfortul olfactiv are drept cauză «căderile de tensiune». Conform Autorizației Integrate de Mediu revizuite în 6 iulie 2020, Clean Tech Internațional SRL este obligată să-și întrerupă ac­tivitatea «în cazul în care vântul bate către localități». Surse administrative susțin că firma procesează cantități de materii prime de două ori mai mari decât cele raportate oficial.

Un coșmar fără sfârșit În urmă cu un an, firma Clean Tech Ciulnița anunța investiții de 20 mili­oane de euro pentru dublarea capaci­tăților de producție, construirea unei stații de epurare și a unor instalații care să elimine disconfortul olfactiv. Imediat după acest anunț, firma obține, pe 6 iulie 2020, o Autorizație Integrată de Mediu revizuită în baza căreia poate demara lucrările de construcție. De la momentul respectiv a trecut mai bine de un an, însă lucrările rămân la un stadiu intermediar. În schimb, disconfortul olfactiv reclamat de locuitorii din Ciulnița și Slobozia s-a accentuat. În septembrie 2020, locuitorii din Ciulnița au organizat un protest la poarta fabricii, soli­citând adoptarea unor măsuri urgente de protecție a localității. La momentul respectiv, oficialii firmei au susținut că situația se va rezolva «în câteva săptămâni». Din toamna anului 2020 au trecut 10 luni, iar situația a rămas neschimbată. În luna iulie 2021, Primăria Slobozia, Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița și Garda de Mediu au fost sesizate în mod repetat cu privire la «mirosul insuportabil» pe care îl degajă instalațiile Clean Tech Ciulnița. Până la acest moment niciuna dintre instituții nu a adoptat măsuri active de remediere a situației.

Explicații oficiale pentru Slobozia În 27 iulie 2021, Primăria Slobozia a cerut oficialilor Clean Tech Ciulnița explicații cu privire la «disconfortul olfactiv» și «măsuri urgente de prevenție» până la data de 2 august 2021. O zi mai târziu, pe 28 iulie a.c., Clean Tech Ciulnița răspunde Primăriei Slobozia că problemele semnalate de populație au drept cauze «un număr foarte mare de micro-căderi de tensiune» fapt care a gene­rat avarii la nivelul echipamentelor de producție. «În ceea ce privește deranjamentele ocazionale privind mirosul, dorim să vă asigurăm că facem toate eforturile pentru a limita cât mai mult posibil aceste perioade de timp. Dar, din păcate, întreruperile și căderile de tensiune, uneori și a unei singure faze de câteva secunde, provoacă întreruperea între­gului proces de producție și repornirea acestuia poate dura și câteva ore!» se mai arată în răspunsul remis administrației din Slobozia. Situația cu care se confruntă locuitorii din Ciulnița și Slobozia a ajuns și în atenția Prefecturii Ialomița. Aceasta a cerut Gărzii de Mediu Ialomița să verifice modul în care firma respectă prevederile asumate anul treccut și măsurile existente în «planul de gestionare a mirosurilor».

Clean Tech poluează fără oprire «Planul de gestionare a mirosurilor» asumat de Clean Tech Ciulnița repre­zintă o condiție obligatorie de funcți­onare stipulată în Legea 123 pentru modificarea și completarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2005. Legea introduce și reglementează no­țiunea de «disconfort olfactiv». În cazul particular al Clean Tech Ciulnița, «dacă determinările prin olfactometrie dinamică la coșul oxidatorului termic și la limita incintei vor indica prezența mirosului, operatorul va pune în aplicare Planul de gestionare a mirosu­rilor până la dispariția/elimi­narea disconfortului generat de miros la nivelul receptorilor sensibili (locui­torii din Slobozia și Ciulnița)». Printre mă­surile incluse în Plan se numără și «închiderea instalațiilor de producție până la remedierea defecțiunilor». Inutil să precizăm că acest Plan nu a fost niciodată pus în aplicare, iar capa­citățile de producție ale Clean Tech Ciulnița, cu excepția perioadelor în care au existat micro-căderi de tensiune, au funcționat la capacitate ma­ximă. Mai mult decât atât, susțin surse administrative, ținând cont de consumul de gaze înre­gistrat de firmă, productivitatea instalațiilor este dublă față de raportările oficiale.

Nu există fum fără... poluare
Deși neasumate public, informa­țiile legate de depășirea cantităților de produse finite declarate oficial există în spațiul public de mai bine de un an. În mai 2019, firma a fost amendată cu 50000 de lei pentru că nu respectă condițiile de funcționare legale. La momentul respectiv Clean Tech Ciulnița procesa «200 de tone/zi de subproduse de origine animală de ca­tegoria a III-a», încălcând astfel con­dițiile de funcționare impuse de către Garda de Mediu Ialomița. Mai mult decât atât, administratorul Clean Tech Ciulnița, Marius Vlădescu a recunoscut public această situație în luna aprilie 2020. «Inițial, autorizația integrată de mediu a fost acordată pentru 16 ore de funcțio­nare... Este un non-sens! Vrem să revenim la nor­malitate și să funcțio­năm 24 de ore din 24!» declara Vlădescu atunci. Cu sau fără autorizație validă, «funcțio­narea 24 de ore din 24» gene­rează, de fapt, problema de fond existentă la nivelul Clean Tech Ciulnița. Conform Autori­zației revizuite, pentru a produce în flux continuu, firma are nevoie de o stație de epurare mo­dernă, de mare capacitate. În lipsa acesteia, apele reziduale nu pot fi neutralizate și sunt deversate fie în râul Ialomița, fie în crivaia din vecinătatea fabricii, cum au constatat comisarii Gărzii de Mediu în 2019. Vom reveni!

4 August 2021, 10:40 (2831 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Cosmin Lazăr și protestul lui civic
Protest civic împotriva poluării produse de Clean Tech Ciulnița
Clean Tech produce ilegal și nu respectă condițiile de funcționare impuse de autorități

Comentariile cititorilor:


Gheorghe Tenea:
(10 August 2021, 15:53)
Din pacate pentru ei, au ajuns ciuca batailor. Va garantez ca 90% din oras din mirosurile urate nu vin de la aceasta fabrica. Sunt ferme pe strada Marasesti de care nu intreaba nimeni, care raspandesc un miros de nesuportat pe 1/2 din oras, de asemenea, statia de epurare de la iesirea spre Constanta...
Paul :
(8 August 2021, 09:01)
Duminică 8 august, ora 04:30, miros insuportabil de abator de la Avicola Slobozia. Cei care lucrează acolo pot confirma.
Balan Ghe.:
(7 August 2021, 13:08)
Cine este cupabil de tot: 1-Cine a dat autorizatia de functionare. 2 - MAREAN care accepta functionarea UNUI OBIECTIV INDUSTRIAL CARE POLUEAZA O AGLOMERATIE URBANA.  3-Prefectul care nu a  inchis activitatea societatii care polueaza PESTE LIMITELE ADMISE.  Asa ca nu va vaitati, a-ti ales REZISTI, REZISTATI PANA LA PRIMA ALEGERE. Daca aveti ceva de reclamat, apelati 112, de sambata pana joi. Succes la apelare!
Corina.:
(6 August 2021, 14:16)
Culmea tupeului, la ora la care am citit acest articol, mirosul de hoit se simțea din balcon, bloc din zona Tribunal.
alex:
(6 August 2021, 05:30)
MIROSUL SPAGILOR,NU MAI SUPORTAM ROMANI CARE FAC RAU ROMANILOR, DE DRAGUL UNOR BANI MANJITI SA VA FIE RUSINE NIMIC NU RAMANE NEPLATIT 
Vasile c:
(5 August 2021, 21:53)
Cred că au cumpărat toate instituțiile la nivel mai mare decât slobozia, și ăștia au mâinile legate, nu o sa se facă nimic, eu de 3 ani stau aici și nu se vede nimic și Pana nu intervine București ul nu se întâmplă nimic
secrete:
(4 August 2021, 18:27)
Avem de tote! Avem lipsă de apă potabilă, avem țânțari îmbăiați seară de seară aproape, avem șosele cu găuri și cămine de canalizare lăsate ori adevărate trambuline, avem mirosuri de tot felul după cum bate vântul sau cum vor unii, și mai nou avem pomi care fac mizerie precum corcodușii, de parcă s-au găinățat orătăniile lu' bunica. Mai avem proiecte lăsate să se degradeze și căi de acces închise din cauza lor, de parcul industrial nu mai vorbesc. Avem tineri care nu au o discotecă în oraș și au un singur gând, să plece din oraș ca să muncească afară. Ar mai fi destule, dar nu poți să le ai pe toate.
Ali:
(4 August 2021, 16:25)
Blocați drumul spre acest crematoriu! Simplu... nu au materie prima sa ardă... nu e miros!
Cititor:
(4 August 2021, 15:02)
Daca noi ca cetateni actionam uniti sa depunem plangeri,sesizari fie ele chiar si penale impotriva tuturor care au avut factor de decizie(fie ea si politica) pentru apa si mirosul care ne afecteaza sanatatea tuturor locuitorilor din zona,toti acesti impostori ne stiau de frica.
Vasile:
(4 August 2021, 12:19)
Aceasta mizerie de fabrica trebuie inchisa. Nimeni nu a permis construirea unei astfel de fabrici si au gasit locul in Ialomita. Toate mortaciunile si hoiturile din tara vin aici. Nu se poate tine o fereastra deschisa! Cei de la Garda de Mediu au tot dreptul sa stopeze acest miros.
anonymus:
(4 August 2021, 11:43)
Ne-au luat apa, ne-au luat si aerul...apa curata poti sa cumperi, aer curat de unde sa luam? Cum e posibil ca aceasta grupare sa terorizeze de ani de zile comunitati intregi fara sa se faca mai nimic in acest sens?? De la bun inceput, constructia acestei fabrici in apropierea unei localitati, nu trebuia sa fie permisa.
Degeaba reclamam problema catre Garda de Mediu, cei de acolo dau din umeri si prezinta niste explicatii absurde.
de știut:
(4 August 2021, 11:43)
Banii mai presus decât sănătatea. Acest crematoriu funcționează cu maxim 8 - 10 lucrători care sunt ținuți pe loc cu salarii mari, fără să se țină cont de sănătatea acestora și a celor mulți afectați din Ciulnița cât și din Slobozia. Fostul patron când a simțit că lucrurile "se împut" a vândut cu bani frumoși după ani buni în care investiția s-a amortizat, iar profitul a fost pe măsură, fără să se țină cont de parametrii industriali de arderi complete. Pentru a face economie la gaz metan arderile nu se mai ridicau la temperaturi înalte, iar poluarea era ca și acum la un grad inadmisibil. Cât despre investițiile care să diminueze poluarea, s-a mai amintit. Un lucru este cert, când fabrica funcționează iar vântul bate din sud sau sud-vest, poluarea este maximă pe Slobozia. Locuitorii nu pot face nimic, la fel nici instituțiile abilitate nu acționează să împiedice dezastrul, atât timp cât banii din comisioane nu au miros.
Adriana:
(4 August 2021, 11:27)
Nu se mai poate asa ceva. Dupa ce ca e vai mama noastra cu apa, trebuie sa mai suportam si mirosurile de hoit. Cum mirosuri ocazionale? O saptamana intreagă puțea in fiecare seară. Din ce ati scris in articol, pentru mine e clar. Institutiile statului nu-si fac treaba. Domnule primar, faceti ceva!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 22 Sep 2021
176 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


2

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(243 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(208 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(204 vizualizări - 0 comentarii)


5

Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(203 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(320 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(373 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(723 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(365 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(290 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(251 vizualizări - 1 comentariu)


12

AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(281 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(400 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(261 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(375 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(353 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1081 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(239 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(276 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(230 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția ialomițeană caută ajutor de șef de post. 14 funcții, scoase la concurs!

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița scoate la concurs 14 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă, în scopul reducerii deficitului de personal. Înscrierile se fac ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 15:20
(803 vizualizări - 2 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 70 de evenimente, din care 66 sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 22 de infracțiuni și au aplicat 185 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 15:10
(252 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 26 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 14 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11138, fiind înregistrate 26 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 13:50
(409 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 15 septembrie 2021-28 februarie 2022, se primesc cereri de sprijin pentru accesarea Schemei de ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 10:40
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Rechizite și îmbrăcăminte pentru elevii nevoiași

Protopopiatul Urziceni: Rechizite și îmbrăcăminte pentru elevii nevoiași

Protopopiatul Urziceni a continuat seria acțiunilor filantropice, oferind rechizite și îmbrăcăminte copiilor săraci din eparhie, cu ocazia debutului noului an școlar. 661 de elevi, cu posibilități materiale ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2021, 08:10
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Atenție, se întrerupe curentul!

În perioada 14-17 septembrie 2021, E-Distribuție Dobrogea anunță întreruperea alimentării cu energie electrică din cauza unor reparații la rețelele electrice. Aceste lucrări se vor desfășura în localitățile ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2021, 16:15
(465 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...