Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Ialomița: Prefectul USR-PLUS Mihai Tănăsescu, eliberat din funcție

Ialomița: Prefectul USR-PLUS Mihai Tănăsescu, eliberat din funcție

Numit în funcția de prefect al județului Ialomița la propunerea USR-PLUS, Mihai Tănăsescu a fost demis. Instituția Prefectului Ialomița va fi condusă interimar de către unul dintre subprefecți, vehiculându-se numele Toniței Manea. Înainte de a părăsi instituția, Mihai Tănăsescu a trimis un mesaj șefilor instituțiilor deconcentrate din județ. Totuși, Tănăsescu speră să revină în fruntea Instituției Prefectului Ialomița, în cel mai scurt timp. Să reamintim că joi, 9 septemebrie a.c., Guvernul României a destituit din funcție 14 prefecți si 29 de subprefecți USR-PLUS.

«Eu plec de aici cu capul sus!» Mihai Tănăsescu a fost numit în funcția de prefect al județului Ialomița în luna martie 2021. Acesta a înlocuit-o pe Tonița Manea, care a devenit unul dintre cei doi subprefecți ai județului. În prezent, aceasta va reveni la conducerea Instituției Prefectului Ialomița, după ce Mihai Tănăsescu a fost demis. «Nu este vina mea personală, nu am ce să-mi reproșez... Eu plec de aici cu capul sus, vă dați seama. Ne-am făcut treaba până în ultima zi!» a declarat Mihai Tănăsescu.

Mesaje pentru șefii instituțiilor deconcentrate Înainte de a părăsi funcția, Mihai Tănăsescu a transmis un mesaj tuturor șefilor instituțiilor deconcentrate din Ialomița, care se află în coordonarea Instituției Prefectului Ialomița. «Dragi colegi, după cum bine știți, astăzi Guvernul a decis eliberarea prefecților și subprefecților USR-PLUS din funcție. Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru colaborarea pe care am avut-o, pe majoritatea dintre voi v-am cunoscut, pe câțiva nu am avut plăcerea încă, dar faptul că sunteți persoane responsabile și capabile este o certitudine. A fost o onoare pentru mine să lucrez cu voi și, totodată, o experiență unică ce nu va fi uitată cu ușurință. Vă doresc tuturor multă putere de muncă și sănătate! Vă salut cu respect!» a fost mesajul lui Mihai Tănăescu.

Speră să revină în funcție Cu toate acestea, Mihai Tănăsescu speră să revină în funcția de prefect al județului Ialomița după ce formațiunea politică USR-PLUS va reuși să-l demită din fruntea Guvernului pe premierul Florin Câțu. «Mergem înainte și sperăm ca în continuare să fim la guvernare, dar fără premierul Florin Câțu. S-ar pute să revenim peste 2 luni de zile...» a mai spus Mihai Tănăsescu.

9 Septembrie 2021, 15:40 (3411 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
50 de focare de Pestă Porcină Africană în 3 localități din Ialomița
Liniște! Prefectul Tănăsescu lucrează!
Prefectul Tănăsescu a fost învestit cu ușile închise

Comentariile cititorilor:


@ corcodel:
(12 Septembrie 2021, 16:57)
Bini li zisi dumniatale pi toati,ptr domnu fost prifect ii dorim mult spor in toati si sa sa tie diparti di administratie ca nu i di el , desi sa fac bani frumosi din ie ..
VIGI:
(11 Septembrie 2021, 20:36)
Exact ce am preconizat ca pe nea Gabi Tănăsescu nu îl apuca 1 an de zile ca prefect ...și nici liberalii sa nu își facă prea mari iluzii chiar dca va pune vreun liberal Prefect ....ptr ca vin Dihorii de la PSD și va maninca cu fulgi cu tot ....județul asta de la Revoluție încoace a fost tot timpu Roșu....chiar dca nici ei nu făcut mai nimic ptr județ sau ptr Reședință de județ
Corcodel de la Dumitresti:
(11 Septembrie 2021, 09:44)
Eu ti-am spusu, bre nea Mihaita, ca nu ti prindi 6 luni pi post. Ti-a lua fata Jiji, el esti cu toti, cu Catu cu Orban, afacirea di familie sa mearga ca cine vine prefect nici la bascula nu-l doare. Matali ai gresit cand te-ai inrolat in partidul asta a lu Stan si Patason. Nu iai vazut la conferinte di presa pi sefi matali, unu inalt ca o prajina si tantalau ca o besina, si unu mic si cordit si de franta bine platit. Ati cam ramas cu destu in gura, puteti sa-l introduceti in teava de esapament  a lu Catu Supermenos. Ce va mai dadeati voi mari, ca o sa traiti ani fericiti impreuna, ca numai moartea va va desparti. Iete na, i sa vizionat intracutanat o idei lu Supermen si in trei zile va omorat prin deces. Esti o vorba la Dumitresti, c.cat ai fost, c.cat ramai si mirosi a c.cat chiar daca te dai de trei ori pe zi, inainte de masa cu deodorant. Asa ca fa o poza in fata prefecturi, sa o pui in albumul de familie. Dupa cum bate vantu, nu prea o sa mai treci la conducerea prefecturi. Dute la AJOFM, sigur vor gasi ceva care se potriveste pentru tine. (CE RECLAMA DE RAHAT ATI PUTUT SCOATE CAT ATI FOST IN CONCUBINAJ CU LIBERALI)
Mar:
(11 Septembrie 2021, 09:36)
Cum sa fii atât de iresponsabil și sa demiti din funcție atâția oameni, doar pentru a te răzbuna pe alții? Cum poate funcționa o administrație în stilul asta?
Mitica:
(10 Septembrie 2021, 07:35)
Gata sa terminat cu glumili, vine iar Gheorghe padurarul la butoanele ialomitene, sau nea Petre electricianul cu echipa lui de razboinici ai luminilor din judecatori si tribunale. Clar ca , tanti pictorita sta la panda poate agata si ea o sarma. Revenid la subiect, USR+PLUS si PNL sunt in divort si se bat pentru impartirea averii, tot clar ne este ca miezul problemei a fost si este, justitia in general, da in Ialomita Ciumei Rosii, PSDiste prea a dat cu mucii in fasole in ultimi 30 ani. Despre fostul titular al, prefecturii,Tanasescu se poate spune ca a fost slab si inexistent din toate punctele de vedere. De fapt nici nu avea ce sa faca, institutiile statului find acaparate 95% de clanurile familiilor, PSD care su devenit afaceri de familie. Asa ca mai rabdam inca cu sau fara inexistentul USR+PLUS dresat de ciuma galbena iar din culise de imbarlugatori, grasi si frumosi ai ciumei rosii, PSDiste. Altul la castronul cu ciolan, stropit cu banii nostrii. De stiu ca, Ialomita e in metastaza de mult timp si nici toate citostaticile din lume nu o mai face bine. Aviz amatorilor umflati de mirajul puterii, azi esti sus, maine neica nimeni si faci bucle la motrocei de ka subtioara piciorului ca nu ai studii.
Cuiemâțu:
(10 Septembrie 2021, 01:48)
Cetateni turmentati, timorati, tumefiati..etalon pentru judetul asta! Mancati psd pe paine si painea ce ramane o mananca pnl pe furis.
Cetățeanul timorat:
(9 Septembrie 2021, 19:47)
Sa-l anunțe cineva că a fost prefect! Ce mai bun e Gigi -2 de Urziceni,cu Emilian suptprefect! Bravo națiune, halal sa-ți fie!! O sfeștanie la Prefectura se poate??!!
zoon politicon:
(9 Septembrie 2021, 19:34)
E doar politica iar politica stim ca este o c.urva. PLUSR -istii s-au suparat ca sumele care vor reveni primarilor ( si clientilor )lor e infima fata de ce revine PNL si PSD. Sigur, cand vor avea si ei peste o mie de primari, nu vor mai protesta. Pana atunci mai va..Asa ca, au considerat ca o alianta cu AUR(despre care spuneau ca sunt extremisti si nu vor colabora niciodata!?) ii va ajuta sa darame guvernul. Urmarea, demiterea prefectilor, subprefectilor si a secretarilor de stat pt ca, nu-i asa, ministri lor au incercat metoda 'Dragnea' de a-si darama propriul guvern. Tanasescu spera sa revina dar ,deocamdata, intra in somaj tehnic. Interesant va fi daca-i va fi simtita lipsa. Oricum circul s-a ieftinit, painea in schimb se va scumpi..
Cetateanul turmentat:
(9 Septembrie 2021, 18:31)
Dar cine-i Mihai Tănăsescu? A fost prefect? Nu am auzit nimic de la prefectura de ceva timp? Omul nu a facut nicio conferinta de presa? Care-i? Ala din spate in camasa alba?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 25 Sep 2021
123 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(133 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(128 vizualizări - 0 comentarii)


2

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(300 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(835 vizualizări - 3 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


8

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(322 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(405 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(391 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(318 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(458 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(424 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(427 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1148 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(330 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(321 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Porunca a V-a în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Jumuga în Familia Bodeanu, acuzată de exploatarea abuzivă a terenurilor agricole Contra vântului! în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în Scânteia va avea un sediu nou pentru Primărie. Primăriță nouă, nu! @Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Gogu de la borduri în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! Gogu de la borduri în AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs» obiectiv în «La vie en rose» cu deputata Barcari Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie ..... în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Director în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mariana în Directori noi în toate școlile din Ialomița Asistenta în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Marius în Directori noi în toate școlile din Ialomița Tandarean în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mary în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Mița în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei #pasajladrajna în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Anonim în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...