Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Regulamentele administrației Soare pentru Slobozia

La vremuri noi, reguli noi

Regulamentele administrației Soare pentru Slobozia

bonus: Premieră administrativă

În ultimele 3 luni, administrația Soare a modificat și pus în dezbatere o serie de Regulamente care reglementează activitățile economice și sociale din Municipiul Slobozia. Unele dintre aceste Regu­lamente au fost aprobate, altele se află încă în dezbatere publică. Primarul Dragoș Soare susține că noile reglementări propuse de administrație «sunt în folosul cetățenilor și al agenților economici». Ultimul dintre acestea, Regulamentul de autorizare și desfășurare a activităților de întreținere și reparare a autovehiculelor pe raza Municipiului Slobozia, a generat o reacție de respingere din partea firmelor implicate în acest tip de activități.

La vremuri noi, promisiuni noi În ultimele luni, pe site-ul Primăriei Slobozia, au fost aduse în atenția opiniei publice o serie de Regulamente al căror scop îl reprezintă reglementarea activităților economice și sociale din Municipiul Slobozia. Printre acestea se numără Regula­mentul privind condițiile de desfă­șurare a activităților comerciale, promo­ționale și de agrement, deja aprobat, Regulamentul de organizare și funcționare al cimitirelor umane din Municipiul Slobozia și Regulamentul de autorizare și desfășurare a activităților de întreținere și reparare a autovehiculelor pe raza Municipiului Slobozia. Mediatizarea Regulamentelor a fost dublată de o serie de întâlniri cu reprezentanții firmelor locale și persoanele interesate de modificările apărute. Întâlnirile au fost gestionate de către primarul Dragoș Soare, care a ținut să se justifice de fiecare dată: «Fiecare dintre Regulamentele puse în discuție sunt perfectibile... Modificările apărute sunt în folosul cetățenilor și al agenților economici! Dorim să reglementăm activitățile desfășurate la nivelul orașului astfel încât nimeni să nu mai poată încălca legea. Apoi, prin Planul Urbanistic General, aflat la acest moment în lucru, vom stabili care sunt direcțiile de dezvoltare ale orașului. Într-un an, sper eu, vom avea un set reguli clare care sunt obligatorii pentru toți și care nu vor putea fi negociate!».

Regulamente «copy-paste» Graba cu care au fost realizate Regula­mentele aduse în dezbatere publică de către autorități a generat controverse. Există voci care susțin că în cazul Regulamentului pri­vind condițiile de desfășurare a activităților comerciale, promoționale si de agrement există pasaje întregi copiate din Regula­mentul si­milar existent la Zărnești, oraș de dimensiuni mai mari și care impune reguli mai stricte. În cazul Regulamentului de organizare și funcționare al cimitirelor umane din Muni­cipiul Slobozia, de exemplu, apar reglementări care contravin legislației pri­vind regimul construcțiilor. Și exemplele pot continua. Contactat pentru a oferi un punct de vedere, primarul Dragoș Soare susține că toate aceste erori, în cazul în care vor fi confirmate, pot fi îndreptate. «Mi-e greu să cred că aveți dreptate... Dar este posibil! Regulamentele au fost realizate de către funcționarii din cadrul aparatului de specia­litate al primarului. Dar aceștia sunt și ei oameni... Pot greși! Eu am învățat însă că există puține greșeli care nu pot fi îndreptate. Acestea pot! Și, cu sprijinul oamenilor, le vom îndrepta până când aceste Regulamente vor fi clare... Avem toată deschiderea la sugestii și vă asigur că vom ține cont de ele!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare.

«Toată lumea muncește de la 8,00 la 21,00!»
Ultimul dintre Regu­la­mentele aflate în dezbatere publică este cel privind autorizarea și desfășurarea activităților de întreținere și reparare a autovehiculelor pe raza Municipiului Slobozia. Miercuri, 2 sep­tembrie a.c., în cadrul unei întâlniri cu agenții economici care desfășoară acest tip de activități, primarul Dragoș Soare a precizat că principala miză a acestui Regulament o reprezintă reducerea acti­vităților economice generatoare de zgomot de pe raza municipiului Slobozia în intervalul 8,00-21,00. Impu­nerea survine ca urmare a numeroaselor sesizări ale slobozenilor privind zgomotul produs de spălătoriile auto amplasate în imediata vecinătate a blocurilor. O miză secundară, dar la fel de importantă, o reprezintă fiscalizarea tuturor activităților economice desfășurate pe domeniul public. «Avem nevoie de fiecare leuț pe care îl putem strânge... Dacă nu plătiți taxe și impozite, prejudiciați și Primăria Slobozia! Nu mai putem permite acest lucru. De aceea vrem să reglementăm toate activi­tățile economice desfășurate pe teritoriul orașului... În plus, activitățile economice ilegale vă prejudiciază și pe dumneavoastră. (...) Eu îmi doresc la Slobozia numai firme care plătesc taxe!» a declarat Dragoș Soare în cadrul acestei întâlniri, printre altele.

Premieră administrativă
Administrația locală din Slobozia a făcut public Raportul de Audit al Curții de Conturi pentru anul 2020. Este prima dată când admi­nistrația din Slobozia face public acest raport pe site-ul instituției. Concluziile Ra­portului consemnează atât abaterile legislative, cât și va­loarea prejudiciilor care urmează a fi recuperate.
Un dram de transparență La 30 martie 2021, Camera de Conturi Ialomița a finalizat procesul de auditare al Primăriei Slobozia pentru anul 2020. Raportul a fost făcut public în luna septembrie a acestui an și poate fi consultat pe site-ul instituției. Docu­mentul are 53 de pagini și vizează atât activitatea instituției, cât și cea a unui număr de 4 unități școlare din oraș aflate în subordinea acesteia. Printre obiectivele avute în vedere în cadrul controlului, s-au numărat modul de reflectare a datelor financiare, evidențierea și urmărirea încasării veniturilor bugetare și analiza transferurilor de fonduri publice către unitățile școlare. Concluzia Raportului a fost că «nu au fost înregistrate abateri semnificative», iar prejudiciile financiare constatate pot fi recuperate. Raportul Camerei de Conturi Ialomița consemnează și faptul că Primăria Slobozia a realizat la finalul anului 2020 și începutul anului 2021 trei misiuni interne de audit. Prima a vizat nerecupe­rarea unui prejudiciu de 4900 de lei de către Serviciul Juridic, a doua a vizat modul de condu­cere a activităților financiar-contabile la nivelul instituției, iar a treia modul de gestionare a fondurilor la Cantina Socială din Slobozia. În urma acestor misiuni de audit intern au fost stabilite 26 de recomandări și a fost estimat un prejudiciu de aproximativ 60000 de lei care urmează să fie recuperat.

14 Septembrie 2021, 09:50 (2016 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: «Orășelul Copiilor» va fi gata în 2022
«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei
Administrația Soare restabilește legalitatea pe scările de bloc din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Mary :
(16 Septembrie 2021, 21:21)
Regulamente și iar regulamente. Ca să astupi gropile, nu există reguli, mai de grabă o îndatorire de bun simț față de cei care plătesc impozite și taxe.
Corcodel de la Dumitresti:
(15 Septembrie 2021, 21:58)
RECULAMENT ca la armata bre nea Solei. Cinsti matali! Poate incepi cu reglementul din curtea matali, ca asa face gospodarul, face curateni in casa si dupa se apuca de batatura. Pai eu vad la matali in birouri, fufe care taie hartii(mustele din parc sunt veninoase), stau la cafele(6 PAUZE PE ZI, cred ca sunt toate la menopauzata). Fac figuratie(le-ai luat de studioul STAFIA, nu ai avut noroc de actori de renume si te multumesti cu figuranti) Pai matali vrei sa faci SLOBOZIA BRUXELES, cu laturile din rest? CU SPAGARI , TANTARI SI GAZE, VREI SA FACI REVOLUTIUNE? Pai astia or sa te toace, or sa-ti bage fuse in roate si te trezesti la final, CA ESTI EXPONENTIAL. Arunca totul pe tine, lor le convine!  Un baiat cu suflet mare, a vrut sa faca valtoare, dar la noi in IALOMITA, COMANDA COANA MITA. Mita aia din subsol, ce citeste orice zvon, aia de la doisiunsfert, ce te lasa repetent!
Cetatean:
(15 Septembrie 2021, 14:31)
Pai cine isi permite sa mearga sa repare masina la un service, avand in vedere cat de mult iti umfla devizul de lucrari si ce preturi practica???Poate angajatii de la stat care au salarii uriase fata de cei de la privat..
cetatean:
(15 Septembrie 2021, 11:06)
Dar cum se face ca in Slobozia Noua exista ateliere de reparatiii ilegale. Tirurile nu au voie sa intre pe stradute, ele sunt si reparate in fata curtii sau prin curti, iar politia locala nu isi face treaba sa verifice. In ce tara traim, daca nu respectam regulile? Incotro de indreptam? Pe str. George Cosbuc circula tirurile cu o viteza fantastica, ne e teama sa mai stam in casa, ca, poate, vreun nebun, intra cu tirul in noi.
Vasile 1:
(14 Septembrie 2021, 21:24)
Cine a fost desteptul de a autorizat funcționarea unui autoservire pe str independentei de se blochează traficul auto pe strada din cauza ca nu au unde sa depoziteze auto ce trebuie reparate plus auto. Ale mecanicilor. Politia de ce nu se autosesizează de blocarea traficului rutier în zona?
stefa:
(14 Septembrie 2021, 15:44)
pentru Gigel,ai punctat perfect  ceea ce se intampla.Din pacate si cu procedurile in brate generatia de fenctionare sefi ,care a ramas acum in primarie e varza. Cat timp sa mai suporte cotribuabilul sa invete astia si de la cine??O procedura de urgentare a rezolvarii contractelor de concesiune exista? poate fi pusa pe soite pentru respectarea stricta a termenelor?daca nu sa se schimbe in continuare pana vin oameni competenti.
Cristy :
(14 Septembrie 2021, 13:36)
Domnule primar, nu avem locuri de parcare. De ce? Păi, tată sunt unii care au transformat aleele dintre blocuri în garaje. Au și câte patru mașini parcate în fața blocului. Instituie regula de bază, un apartament, un loc de parcare. Unii au obrazul gros și au câte două locuri plătite. Să-ți fie rușine dacă ai aprobat așa ceva. Tu poți să uiți dar noi nu vom uita.
Crd:
(14 Septembrie 2021, 12:38)
Bla..,bla,bla,bla....!!!..Dezaztru pe str Filaturii,Sudului....samd!!
Gigel:
(14 Septembrie 2021, 11:11)
Nu lipsa vointei sau a dorintei ne-a tinut pe loc in ultimii 30 de ani, ci lipsa putintei. Avem multi functionari care realizeaza documente cu copy/paste cum bine scrie in articol, si avem sefi care nu se obosesc sa le citeasca inainte de a le semna. Cu alte cuvinte, avem cancer - dar ne negam boala. Domnul Primar a facut o dezbatere pe o propunere de Regulament care a fost redactata de un functionar, si apoi nu a mai fost citita de nimeni. Toata lumea semneaza "ca primarul" in speranta ca cei de dinainte si-au facut treaba bine, ceea ce nu se intampla - de aceea apar in Regulament prevederi ilegale. Acum, domnule Primar, sanctionati pe sefii care au semnat "ca primarul"? Pe cei pe care ii platim regeste tocmai ca sa fie atenti la fiecare detaliu?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 25 Sep 2021
137 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(133 vizualizări - 1 comentariu)


Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(126 vizualizări - 0 comentarii)


2

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(158 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(300 vizualizări - 0 comentarii)


5

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(332 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(835 vizualizări - 3 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


8

Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(286 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(322 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(794 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(405 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(391 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(317 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(458 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(293 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(424 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(427 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(520 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1148 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(330 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(321 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a demarat plata ajutorului de stat în sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 15 septembrie 2021, demarează autorizarea la plată a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:10
(396 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Porunca a V-a în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Jumuga în Familia Bodeanu, acuzată de exploatarea abuzivă a terenurilor agricole Contra vântului! în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în Scânteia va avea un sediu nou pentru Primărie. Primăriță nouă, nu! @Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Gogu de la borduri în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! Gogu de la borduri în AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs» obiectiv în «La vie en rose» cu deputata Barcari Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie ..... în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Director în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mariana în Directori noi în toate școlile din Ialomița Asistenta în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Marius în Directori noi în toate școlile din Ialomița Tandarean în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mary în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Mița în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei #pasajladrajna în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Anonim în Elev al Liceului Pedagogic din Slobozia, găsit spânzurat în propria gospodărie
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...