Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Urban SA intră pe piața branșamentelor individuale din Slobozia

Directori noi, politici manageriale noi

Urban SA intră pe piața branșamentelor individuale din Slobozia

Miercuri, 29 septembrie 2021, în cadrul Adunării Generale a Acționa­rilor Urban SA a fost discutată posibilitatea înființării unui departament care să asigure branșarea individuală la rețeaua de apă. Decizia survine pe fondul ilegalităților comise timp de 10 ani pe piața de profil. Societatea încearcă în acest fel să realizeze o evidență cât mai exactă a branșărilor individuale la Slobozia și să demareze procesul de recuperare a unor debite cifrate la 7,9 milioane de lei.

Un pas așteptat 10 ani de beneficiari AGA Urban s-a reunit miercuri, 29 septembrie 2021, în cadrul unei ședințe în care s-au discutat prioritățile investiționale ale anilor următori. Una dintre principa­lele direcții vizate a fost extinderea acti­vității economice prin asigurarea unor servicii de branșare individuală la rețeaua de apă. Reamintim că, la sfârșitul lunii august 2021, Urban SA a informat printr-o adresă oficială proprietarii de apartamente din Slobozia că nu va mai tolera existența a două sisteme simultane de alimentare cu apă pe scările de bloc din Slobozia. Miza acestei decizii, reglementată prin Legea 224 din 2015, o reprezintă recuperarea unor de­bite restante în va­loare de 7,9 milioane de lei de la Asociațiile de Proprietari. Înființarea unei divizii care să ofere servicii de branșare individuală la rețeaua de apă proprieta­rilor de apartamente din oraș reprezintă următorul pas în atingerea acestui obiectiv. De asemenea, Urban SA urmărește să realizeze o evidență cât mai exactă a branșărilor individuale la Slobozia astfel încât să elimine celebrul «paușal» și plata unor facturi care nu au corespondent în consumul de apă din fiecare apartament.

Prețuri mai mici decât cele practicate pe piață Surse administrative din cadrul Urban SA confirmă faptul că tarifele care urmează să fie practicate vor fi «cu o treime mai mici» decât cele practicate la acest moment pe piață. Astfel, în cazul branșării individuale la o coloană deja existentă, prețul estimat pentru un apartament cu două camere se ridică la aproximativ 650 de lei. În cazul în care la nivelul scării de bloc nu există coloană separată de apă, la valoarea avansată mai sus se vor adăuga alte 600 de lei. Contractul pentru realizarea coloanei se­parate de apă va fi girat de către Asociația de Proprietari și va avea acordul tuturor proprietarilor de apartamente de pe scara de bloc. Reamintim că la acest moment doar 30% dintre lucrările de acest tip au acordul tuturor proprieta­rilor, restul de 70% reprezentând lucrări executate ilegal. În cadrul unei întâlniri publice organizate în luna septembrie a.c., primarul Sloboziei a atras public atenția asupra situației, declarând că «nu mai poate fi tolerată». «Semnalul pe care îl dă administrația locală e clar... Din acest mo­ment, nu poate nicio firmă privată să vă condiționeze branșarea individuală la re­țeaua de apă de plata unei taxe. E ilegal și așa a fost mereu!» a declarat Dragoș Soare la momentul respectiv.

7 milioane de euro risipiți
Propunere de auditare a investiției la stația de tratare
În cadrul ședinței AGA Urban a fost discutată si situația investiției la stația de tratare a apei, investiție recepționată parțial în urmă cu 10 ani. Reamintim că ziarul nostru a publicat deja în urmă cu o lună un articol pe această temă, confirmând oficial faptul că investițiile realizate atunci, în valoare de aproximativ 7 milioane de euro, fie sunt nefuncționale, fie nu au intrat niciodată în exploatare. În urma dezbaterilor din cadrul AGA Urban s-a ajuns la concluzia că singura soluție pentru deblocarea acestei situații o reprezintă realizarea unui audit care să confirme starea echipamentelor și nivelul de realizare a investițiilor realizare de către Dytras SA, firma care a derulat această investiție. Situația este cunoscută încă din anul 2012, an în care administrația locală a acționat în instanță firma Dytras pentru întârzieri la realizarea investițiilor și remedierea neconformităților. Un raport intern făcut public de ziarul nostru în luna aprilie a anului 2012 preciza următoarele. «Conform referatului nr (...) al Serviciului Investiții-Achiziții Publice din Primăria Slobozia, obiectivele necorespunzătoare sînt: bazinul de aerare, desfosfatare și clorinare, în valoare totală de 5,8 milioane de lei. Aplicând la această valoare cota procentuală de 0,1% pe fiecare zi de întârziere până la data de 1.03.2012 rezultă o penalitate în valoare de 2,7 milioane de lei, ce este datorată bugetului local de către consorțiul de firme compus de UTE Dytras SPANIA, sucursala București și Dytras România SRL. Evident, la aceste sume se mai adaugă și penalitățile plătite de Urban SA către RA Apele Române pentru neîncadrarea în parametrii stabiliți (...) a apelor deversate în râul Ialomița din stația de epurare. Din procesele verbale aflate în posesia Urban SA Slobozia, pentru perioada 6 mai 2011-6 februarie 2012 au fost achitați 77 mii de lei».

Alți bani, altă distracție pentru contribuabili
Investiții în valoare de 3,5 milioane de lei la Urban SA
În cadrul AGA SC Urban a fost prezentată și posibilitatea realizării de noi investiții pentru reducerea cheltuielilor de explorate și eliminarea «disconfortului olfactiv» generat de stația de epurare a orașului. Valoarea acestor investiții se ridică la peste 3,5 milioane de lei, iar banii vor fi utilizați pentru înlocuirea celor 10 motoare care asigură aerarea apei uzate care intră în stația de epurare și acoperirea bazinelor de distribuție a apelor uzate. Deocamdată nu au fost stabilite sursele de finanțare pentru aceste investiții, însă oficialii Urban SA estimează că aceste costuri vor fi acoperite în 2 ani din economiile care urmează să fie realizate prin retehnologizare.

14 Octombrie 2021, 07:55 (2003 vizualizări - 6 comentarii)

Citiți și:
Urban SA Slobozia, «operator regional» pentru Ialomița
Afabilul Stoicescu, directorul secret al Urban SA
Urban SA Slobozia va încasa 7,68 lei/mc pentru furnizarea apei

Comentariile cititorilor:


Cilibeanu Hoțomanu:
(15 Octombrie 2021, 21:52)
E ilegal să te conditioneze firmă la branșare, dar când te duceai la Urban unde te trimitea alde madam CilyBily, nu la privat, mai exact la VIV? Mai mult te trimiteau să îți facă și lucrarea stradală dacă era necesar să treacă țeava pe sub domeniul public, nu doar la branșamente de bloc.
Ion Ion pro Urban:
(15 Octombrie 2021, 20:32)
Urban doar tap ispasitor, cauza e la Primarie....in primul rand trebuie sa te documentezi un pic si apoi sa te apuci sa comentezi .Nu Urban a tinut sau tine in brate firmulita ,noi toti o tinem in brate sau am acceptat sa ne intre pe scara cu nepasarea noastra , de ce cand a venit vecinul cu tabelul la semnat, nu am luat  initiativa si sa fi tinut sedinta cu toti locatarii , am semnat nepasatori si acum dam vina pe Urban . De ce nu am luat si alte oferte  pentru coloana individuala de apa pe casa scarii , de ce nu ne-am documentat ? din nepasare si acum dam vina pe Urban . Urban este doar operator , doar administreaza serviciul de distributie al apei , catre Primarie trebuie puse intrebarile .De ce primarie ai dat aviz pentru coloana de apa individual fara sedinta de asociatie cu tabel de semnaturi , de ce primarie apa este ff proasta, la limita inferioara de potabilitate ca doar tu ai facut studiile si ai decis unde forezi si cate puturi faci? de ce primarie ai ales solutia de aerare mecanica prin mixare cu megamotoare consumatoare de curent la statia de epurare? ca te-a durut la basca si fie ce-o fi , lasa ca merge . Reprezentantul Moldovei la puscarie, stie el de ce , pe cine a fortat si pe cine a obligat. In privinta mirosului ...orice mare operator care face productie si deverseaza ape la canalizare  trebuie sa aibe o statie de pre epurare , dar ea lipseste sau nu e folosita din cauza costurilor si sunt necontrolati ca de .... Cand a fost construita statia de epurare care produce mirosuri din cauza procesului ,blocurile erau pe la Stadion , exista o perdea forestiera ,cand te extinzi trebuie sa iei in calcul si relocarea ei , dar s-a uitat de ea , au descoperit ca acolo este statia de epurare cand au facut Lidl . sa fim seriosi.
Curiosul:
(15 Octombrie 2021, 12:27)
Parcă pnrr are buget alocat special pentru rertele de apă si canal,banii trebuiesc cheltuiti problema nu ca se fac retele noi ,problema este ca odată facute ele intra in patrimoniul privat ,calitatea apei find acceeasi.
Mary :
(15 Octombrie 2021, 09:54)
Veșnica pomenire! De ani de zile numai proiecte, investiții, bani cheltuiți. Apă bună de băut, ioc! Auziți băi tâlharilor! Cu banii cheltuiți până acum, cumpărați multe cisterne și cărați apă dea la munte. Tot era mai bine. Să ne dați diferența de preț de la mizeria de apă ce o plătim ca apă potabilă. Hai, scoateți banii!!
@Gigel:
(14 Octombrie 2021, 16:33)
Ai cam pus degetl pe rana..
Gigel:
(14 Octombrie 2021, 11:13)
Nu este ceva nou, a mai facut Urban bransamente individuale, in general in blocuri cu locatari cu venituri modeste. Problema este ca pe locatarii din celelalte blocuri Urban i-a "impins" in bratele acelei "mari" firme. Desi nu exista acordul necesar al tuturor locatarilor, Urban nu accepta bransamente facute decat cu acea "mare" firma, care a tras conducta pe scara fara acordul locatarilor. "Mare" firma care este de fapt o firmulita cu cativa angajati, tinuta in brate de Urban, firmulita care a capusat orasul. Planul in prezent este predarea catre RAJA, care insa doreste sa ia instalatiile gata facute, doar sa incaseze banii (precum fac Eon, Engie si altii).
Referitor la problema cu mirosul de la statia de epurare, il sfatuiesc pe domnul director sa nu se mai pozeze in fata instalatiilor, ca se vede de la o posta ca habar nu are de nimic. Ba ca e de vina "ala cu pasarile" care ar deversa necontrolat, ba ca sunt pompele, dar de fapt nu stie. Nasol este ca nu stie nimeni cum s-ar rezolva problema mirosului, insa ochii le zboara spre cheltuirea unor sume foarte mari (3,5 milioane lei) doar pentru inlocuirea unor motoare (ca sa spunem ca am facut ceva). Adica avem cancer, dar noi ne tratam de gargara.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
24 Oct 2021
174 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362

Grupul de Comunicare Strategică: 159 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 23 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16174, fiind înregistrate 159 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

23 Octombrie 2021, 14:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Accident pe raza localității Ciochina

Accident pe raza localității Ciochina

Vineri, 22 octombrie a.c., în jurul orelor 13,30, trei echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 15:05
(263 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


2

Grupul de Comunicare Strategică: 153 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 22 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 16015, fiind înregistrate 153 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 14:05
(234 vizualizări - 0 comentarii)


3
IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

IJJ Ialomița: Stagiu de practică încheiat cu succes de elevii jandarmi

Șapte elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi Drăgășani și Fălticeni și-au încheiat stagiul de practică desfășurat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița. Timp de aproape 3 luni ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(220 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informeză contribuabilii că luni, 1 noiembrie 2021, este termenul limită de depunere a Formularului 398 «Declarație specială de TVA (VAT Return)», pentru ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:45
(236 vizualizări - 0 comentarii)


5

IPJ Ialomița: Amenzi aplicate de polițiști pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV-2

În urma activităților desfășurate pe raza întregului județ, au fost verificate 59 de societăți comerciale, peste 140 de locații de interes, 22 mijloace de transport persoane, fiind totodată legitimate ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 13:15
(232 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Șomajul tehnic

Angajatorii care se încadrează în categoria domeniilor supuse restricțiilor conform HG nr. 1090/2021 și a căror activitate a fost întreruptă total sau parțial, din cauza pandemiei de COVID-19, vor depune ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 12:00
(226 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

Gheorghe Doja: Bătrân de 77 de ani, rănit într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Gheorghe Doja s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 11:30
(202 vizualizări - 0 comentarii)


8
Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

Ciochina: Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier

În dimineața zilei de vineri, 22 octombrie a.c., pe raza comunei Ciochina s-a produs un accident rutier. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că evenimentul rutier s-a produs ca urmare a coliziunii ...[citește_toată_știrea]

22 Octombrie 2021, 09:00
(391 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Ciochina accident


Primăria Slobozia: Campanie gratuită de testare COVID-19

Administrația locală din Slobozia dă startul unei campaniei de testare antigenică rapidă gratuită «Slobozia se testează». Astfel, în fața Instituției Prefectului va fi amplasat un punct de testare ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 16:20
(648 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Condiții de participare la concursurile organizate de Poliția Română

Pentru a preveni răspândirea virusului SARS-CoV-2 și a-i proteja pe participanții la concursurile organizate de Poliția Română, candidații sunt obligați să respecte unele măsuri. Astfel, vor avea acces ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:40
(277 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pește confiscat

Manasia: Pește confiscat

În ziua de miercuri, 20 septembrie a.c., polițiștii din Manasia au depistat în flagrant, pe raza localității Manasia, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Urziceni, în timp ce transporta cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 15:25
(276 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 188 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 21 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15862, fiind înregistrate 188 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 13:30
(271 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: «Salonul de toamnă 2021»

Miercuri, 3 noiembrie 2021, de la orele 14,00,  la Galeriile «Arcadia» din Centrului Cultural «Ionel Perlea» Slobozia se va desfășura vernisajul expoziției «Salonul de toamnă 2021» al Uniunii Artiștilor ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 12:55
(197 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Incendii la Munteni-Buzău și Fetești

Miercuri, 20 octombrie a.c., pompierii din Slobozia și Urziceni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o șiră de baloți aflată într-o gospodărie din Munteni-Buzău. Trei ...[citește_toată_știrea]

21 Octombrie 2021, 09:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Un copil de 15 ani a furat scuterul bunicului/Ion Roată: Slobozean beat la volan

În cursul zilei de marți, 19 octombrie a.c., în jurul orelor 17,30, polițiștii rutieri din Țăndărei au oprit în trafic un moped condus de un minor, în vârstă de 15 ani. În urma verificărilor efectuate în ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:35
(286 vizualizări - 1 comentariu)


Acțiuni ale polițiștilor ialomițeni

Marți, 19 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat noi acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță al cetățenilor, menținerea ordinii și liniștii publice și verificarea respectării măsurilor ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:30
(300 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Bucu, arestat pentru «viol»

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Slobozia au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 14:20
(298 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Bucu arestare viol


Grupul de Comunicare Strategică: 268 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 20 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15674, fiind înregistrate 268 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 13:40
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge

Marți, 19 octombrie 2021, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia, Protopopiatul Slobozia a organizat o campanie de donare de sânge la sediul Centrului social din Parohia Cocora. Campania ...[citește_toată_știrea]

20 Octombrie 2021, 09:15
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Octombrie 2021, 19:20


Broșteni: Accident rutier provocat de un șofer băut

Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs luni, 18 octombrie a.c., pe raza localității Broșteni. Potrivit informațiilor, evenimentul s-a produs în urma coliziunii dintre două autovehicule ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 15:00
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Minor depistat la volanul unei mașini

Polițiștii ialomițeni au deschis un dosar penal după ce au identificat în trafic un minor, de 17 ani. Acesta a fost prins conducând pe raza orașului Urziceni, în ziua de luni, 18 octombrie 2021. Oamenii ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:45
(290 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amendați pentru că au încălcat măsura carantinării

Plasați în carantină obligatorie prin decizii ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița, 5 ialomițeni au fost amendați de polițiști pentru că nu au fost descoperiți la domiciliul pe care l-au declarat ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 14:30
(315 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 273 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 19 octombrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 15406, fiind înregistrate 273 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 13:55
(332 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 836,34 milioane de lei în primele 9 luni din 2021

Pentru perioada ianuarie-septembrie 2021, Administrația Județeană a Finanțelșor Publice a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 836,34 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

19 Octombrie 2021, 09:20
(261 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Acordarea șomajului tehnic

În contextul epidemiologic generat de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2, AJOFM Ialomița continuă aplicarea măsurilor de protecție socială a angajaților. Astfel, se reia plata indemnizației sub formă ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 16:20
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Ordin de protecție provizoriu pentru «violență în familie»

Duminică, 7 octombrie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Slobozia au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, de 48 de ani, este lovită de concubin. În urma verificărilor efectuate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:45
(396 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A comandat un telefon și a primit un cablu!

Sâmbătă, 16 octombrie a.c., polițiștii ialomițeni au fost sesizați de o tânără din Urziceni asupra faptului că a comandat pe un site de comerț on-line un telefon mobil, pentru care a achitat suma de 43 ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:35
(443 vizualizări - 0 comentarii)


Scandal în incinta unui magazin între doi feteșteni «carantinați»

În perioada 14-17 octombrie 2021, la nivel național, polițiștii au intensificat acțiunile de informare, prevenire și combatere a răspândirii pandemiei de COVID-19. Astfel, în această perioadă, au fost organizate ...[citește_toată_știrea]

18 Octombrie 2021, 15:20
(441 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 361 362
Ultimele comentarii
Traha în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» cetatean în Peste 175000 de români susțin proiectul PSD de plafonare a facturilor Marcel în Recolta produce surpriza etapei Eu în Spitalul Slobozia permite vizitarea pacienților bolnavi de COVID-19, cu forme severe, de către un membru al familiei Curiosul în Bucu, comuna cu străzi pe care se poate circula în siguranță Nu meritati hotilor în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Nora Filipoiu, superstar la «SUPERSTAR» vax în Raport public: COVID-19 face ravagii în Ialomița Apartament 4 cam în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 octombrie 2021 Trahanache în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Curios în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Corcodel de la Dumitresti în Polițist agresat de un fost coleg de serviciu Parinte în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» mandru ca sunt rromanes în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! vai de noi în Slobozia are nevoie de 14,8 milioane de lei pentru modernizarea iluminatului stradal nationalistu în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități Corcodel de la Dumitresti în Doar 40% dintre candidații înscriși au promovat concursul de directori ai școlilor ialomițene sora unui om de bine în Fosta directoare a Școlii Profesionale Reviga, acuzată de «delapidare» Corcodel de la Dumitresti în 15 morți în 2 zile: Slobozia își îngroapă morții cu ajutorul excavatorului! Nicu Nasta în Ialomița: Înființarea perdelelor forestiere, misiune imposibilă pentru autorități
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...