Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Al lu’ Costea AUR strânge semnături!

Al lu’ Costea AUR strânge semnături!

Da, e foarte clar! Atât pentru noi cât și pentru toată lumea. Klaus Werner Iohannis trebuie să plece! Că merge să ducă gunoiul sau să iasă la piață, Iohannis trebuie să se care! Este groasă și cotoioasă pentru KWI dacă senatorul de AUR Costea a ieșit pe stradă să strângă semnături. Privind această fotografie am înțeles din prima că Iohannis are zilele numărate la Cotroceni și, fără doar și poate, va pleca. Doar priviți poza și înțelegeți determinarea cu care senatorul de AUR Costea completează formularele, remarcându-se ținuta impunătoare și forța pe care o emană atitudinea parlamentarului de AUR ialomițean. Până și conopidele din fundal sunt un picuț timorate de alura senatorului de AUR Costea, dorindu-și să sară din cutii la vede­rea tatuajului eclectic ițit revoltat la mânecuța tricouașului trei numere mai mic purtat impozant de parlamentar. Riguros, senatorul de AUR Costea notează datele personale ale doamnei, paralizată parcă de măreția celui Ales la redistribuire cu depresia aferentă. Sau o fi din cauza aceluiași articol vestimentar mai mic cu trei numere decât ar fi normal și care, nonșalant, se ridică puțin câte puțin, peste bărdăhanul ancestral al senatorului de AUR Costea? Nici nu are relevanță în context, dată fiind misiunea istorico-mesianică a parlamentarului neaoș de Bărăgan. Căci, privindu-l, nu mai ai loc de îndoieli. Klause, sări pe geam, pleacă, du-te, că al lu’ Costea AUR strânge semnături!

17 Noiembrie 2021, 11:05 (2117 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Senatorul AUR Adrian Costea «sugerează în interesul întregii națiuni»
Senatorul Adrian Costea suferă de «beția Puterii»
Senatorul Costea digitalizează democrația după model sud-american

Comentariile cititorilor:


@Alt locuitor:
(22 Noiembrie 2021, 10:17)
Bre, daca citeai toata postarea vedeai ca se incheie cu propozitia: "Ti se face scarba!" Iar tu vorbesti de pofte."Tre" sa te cauti ca nu-i a buna cu pofetele tale.
Alt locuitor:
(21 Noiembrie 2021, 21:01)
Un locuitor - bre, dar ciudate pofte ai dacă ti-a rămas gândul la fundul lu Costea. Vezi că a scos o carte! Dar las ca nu e de capul matale, tre sa cauți prea multe cuvinte în dicționar.
@Curiosul:
(20 Noiembrie 2021, 16:08)
"Si daca reusesc." Doar in visele tale,  caci nimeni nu te impiedica sa visezi.
Curiosul :
(20 Noiembrie 2021, 11:03)
Și dacă reușesc, PNL merge la coșul de gunoi postdecembrist alaturi de PNȚCD,PSD-ul rămâne cu victoria asupra dușmanului declarat. Putem spune că domnul presedite ne-a irosit aproape 8 ani într-un război politic de fațada uitând de nevoile noastre, educație, sănătate, bunastare.
Jumuga:
(19 Noiembrie 2021, 20:41)
Felicitari IOAN, esti foarte inteligent, toata stima! INTERESUL POARTA FESUL. Neamtul, lor este speriat de suspendare, a dat frau liber la tantalai care au pus botul la cascaval. Din pacate rolele de cascaval sunt virtuale, din ele a ramas numai coaja sprijinita de scobitori, interiorul a fost supt, vandut si amanetat de ciuma galbena. Intrand la guvernare, psd, face jocul, nici nu-l suspenda, nici nu vor alegeri anticipate. Aplica optiunea:''-CIUMA ROSIE DIN NOI, INFRATITA CU STRIGOI, DATA PE LA NAS CU USTUROI, DEVINE VIABILA SI INDISPENSABILA, LA  STABILITATEA TARI, ACOPERIREA AVERII. AVERE DOCUMENTATA, CASATA SI RECLASATA, SI DE AUROLACI REEVALUATA. Sa suspenzi un navetist, ziua vesel, noaptea trist, care a trecut prin tara, fara oprire, fara escala. Va ramane la pubela, NAVETIST SI SCOS DIN SCHEMA, IMBARLIGAT DE SERVICII, CA SI TAPUL CEL VERSAT, RAMAS CU UN HANDICAP.
Ioan :
(18 Noiembrie 2021, 15:26)
Realizarea monstruoasei coalitii PNL -PSD de catre IOAIHANIS  are  ca scop cooptarea  PSD-ului in arcul puterii, pentru  ca, in pespectiva suspendarii ,cu PSD - ul in opozitie , IOAIHANIS ar fi fost  neindoielnic destituit.In fata interesului de partid [ PNL} a primat cel personal,de ramanere in fruntea statului.Toate miscarile politice din ultimul timp decredibilizeaza PNL -ul  in ochii electoratului de dreapta,in general anti PSD , facand loc simpatiilor nationaliste si USR_-iste.Drept urmare  ,constat  aparitia unei noi orientari politice  ANTI , pe langa cea cunoscuta PSD -ista !      
Nimeni Altu':
(18 Noiembrie 2021, 12:00)
CAPITOLUL II
Președintele României
ARTICOLUL 95

Suspendarea din funcție

(1) În cazul săvârșirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituției, Președintele României poate fi suspendat din funcție de Camera Deputaților și de Senat, în ședință comună, cu votul majorității deputaților și senatorilor, după consultarea Curții Constituționale. Președintele poate da Parlamentului explicații cu privire la faptele ce i se impută.

(2) Propunerea de suspendare din funcție poate fi inițiată de cel puțin o treime din numărul deputaților și senatorilor și se aduce, neîntârziat, la cunoștință Președintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcție este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Președintelui.


Detalii: https://legeaz.net/constitutia-romaniei/articolul-95-constitutie
Se pare ca:
(18 Noiembrie 2021, 09:01)
Parlamentarii Aur se plictisesc rau de tot si drept urmare isi fac de lucru cu strangerea de semnaturi. Mai bine ar face niste acte de binefacere(gen munca in folosul comunitatii, donari de sange etc) ca au de unde si, oricum, salariul fabulos le merge.
Nom Prenom:
(18 Noiembrie 2021, 06:05)
Inițiativa e corecta. Fără această listă de semnături parlamentarii nu vor lua în discuție suspendarea.
George.s:
(17 Noiembrie 2021, 19:27)
Inițiativă inutilă. Poate doar așa, să vadă poporul că AUR se implică. Dar e prosteală pe față. Așa cum zice și Americanu, parlamentarii îl suspendă, nu e nevoie de popor la faza asta. Dacă se aprobă suspendarea, adică propunerea e votată de jumătate plus unu dintre ei, într-o lună se organizează referendum, iar acolo poporul votează, nu semnează.
Marian :
(17 Noiembrie 2021, 17:33)
Asta a-ți vrut, asta aveți. Circul a venit în oraș.
Om:
(17 Noiembrie 2021, 17:15)
”E ușor a scrie versuri când nimic nu ai a spune...”
Scriere fără valoare de informație, mai mult o defulare a autorului și probabil o părere de rău că n-a participat la ” redistribure”. Păi bine bre, dacă n-ai jucat...de ce....?
Americanu:
(17 Noiembrie 2021, 16:57)
Nici un efect legal nu poate face o simpla lista de semnaturi pentru demiterea lui, WURST FRITZ de Sibiu. Parlamentul il suspenda pe eurst fritz si ulterior se face un referendum, in urma acestui vot popular poate fii demis hern, wurst fritz si trimis sa joace golf. Semnaturile ce faci cu ele, mon cher de la partidul AUR sa ce? Mai nou acum vedem planul mizerabil pus la cale de PSD, PNL, maghiari prin UDMR care refuza procedura de vot din parlament, pentru suspendarea cârnatului fâsâit de sibiu. Distrugatori, Romaniei de 31 ani incoace. Pretenas de la AUR iti irosesti timpul si sanatate, dobitoacele nasc pui vii odata la 9 luni. Eu spun sa-i lasi in plata domnului si lasa prostul sa fie prost pana moare. Nu destepta prostul dobitoc ca iti da in cap parsiveste, dupa ce isi ved ciorapi incaltati. Cea mai mare prostie e sa destepti un dobitoc prost!
Un locuitor :
(17 Noiembrie 2021, 16:50)
Daca ii făceați poza și din spate,i se vedea și fundul! Ca asa știe sa și poarte pantalonii! Ți se face scarba!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 27 Nov 2021
145 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(149 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


3

ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(159 vizualizări - 0 comentarii)


4

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(243 vizualizări - 1 comentariu)


5

Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(71 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(147 vizualizări - 0 comentarii)


9

APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(181 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(194 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(117 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(89 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(223 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(267 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(176 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(227 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(302 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(434 vizualizări - 1 comentariu)


Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

Protopopiatul Slobozia: Campanie pentru sprijinul persoanelor defavorizate

În colaborare cu Școala Gimnazială «Sfântul Andrei», reprezentanții Protopopiatului Slobozia au desfășurat miercuri, 17 noiembrie a.c., campania umanitară «Prieteni și solidaritate». În cadrul acțiunii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 14:20
(352 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample acțiuni cu scop preventiv. Cu această ocazie, au fost legitimate 464 de persoane și controlate în trafic 200 de autovehicule, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:45
(250 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 23 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 19 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19094, fiind înregistrate 23 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:40
(327 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în Cartierul Coloniști din Fetești!

Pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Țăndărei din Fetești, echipele RAJA sunt nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile către ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 13:30
(204 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...