Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă

Consiliul Județean Ialomița a aprobat

Administrația Pavel investește 2,5 milioane de lei într-o bază sportivă

bonus: Consiliul Județean Ialomița preia Ferma Perieți

Joi, 25 noiembrie 2021, Consiliul Județean Ialomița s-a reunit în cadrul unei ședințe ordinare. Unul dintre proiec­tele aprobate în cadrul șe­dinței a fost cel privind rea­lizarea unei baze sportive destinate fotbalului în va­loare de 2,5 milioane de lei. Baza sportivă va fi realizată în imediata vecinătate a Pădurii Peri, pe un teren aparținând Municipalității Slobozia. Investiția își pro­pune să transforme județul Ialomița «într-un pol al sportului prin crearea unei baze sportive moderne, cu teren de fotbal sintetic, omologat FIFA».

Ce n-a reușit Mocioniu, își propune Pavel Administrația Pavel a propus plenului Consiliului Județean Ialomița o investiție în valoare de 2,5 milioane de lei care să transforme județul Ialomița «într-un pol al sportului». Propunerea a fost statuată printr-un proiect de hotărâre aprobat în plenul Consiliului Județean Ialomița joi, 25 noiembrie 2021. Terenul este situat în imediata vecinătate Pădurii Peri din Slobozia, are o suprafață de 1,5 hectare și a fost pus la dispoziția autorită­ților județene de către Primăria Slobozia. «Consiliul Județean Ialomița își propune să continue și să susțină prin orice mijloace dezvoltarea activității fizice și a sportului. Prin construirea acestei baze sportive va crește și interesul tinerei generații pentru ac­tivitățile sportive competiționale. Se urmă­rește, de asemenea, și crearea unor condiții de calitate pentru practicarea fotbalului» se arată în nota de fundamentare aferentă acestui proiect. Ideea realizării unei baze sportive omologată FIFA nu este nouă. În anul 2016, ex-primarul Muncipiului Slobozia, Adrian Mocioniu, a susținut un proiect similar care viza terenul de fotbal abandonat din ime­diata vecinătate a Parcului Tineretului. La acel moment, valoarea estimată a investiției se ridica la 500000 de euro.

Se concesionează din nou Parcul Fotovoltaic de la Giurgeni
Consiliul Județean Ialomița a aprobat un proiect de hotărâre care permite scoaterea la licitație a Parcului Fotovoltaic de la Giurgeni. Nivelul minim al redevenței este de 5000 de lei/lună pentru exploatarea Parcului și 1800 de lei/ha/an pentru exploatarea terenului aferent, în suprafață de 5,7 ha. Reamintim că Parcul Fotovoltaic de la Giurgeni a fost finalizat în anul 2015 și a fost pus în funcțiune în anul 2019. Din 2019 și până în prezent, Parcul Fotovoltaic a fost scos la licitație de 5 ori, însă nimeni nu a fost interesat de preluarea acestei investiții. Consiliul Județean Ialomița cheltuie anual pentru conservarea parcului fotovoltaic aproximativ 45000 lei lunar, «iar elementele electronice și tehnice care compun parcul se degradează moral prin nefolosirea lor» se arată în nota de fundamentare care a însoțit proiectul.

Consiliul Județean Ialomița preia Ferma Perieți
Un alt proiect de hotărâre aprobat de consilierii județeni a fost cel privind preluarea Fermei agricole Perieți. Ferma a fost donată de către Muzeul Național al Agriculturii, instituție care deține acest obiectiv din anul 1994. Consiliul Județean Ialomița preia această fermă, cu o suprafață de 5,4 ha și mai multe clădiri aflate într-o avansată stare de degradare, în scopul reabilitării, menținerii și valorificării acestui patrimoniu. În urmă cu 100 de ani, Ferma model de la Perieți era considerată «cea mai mare fermă din Răsăritul Europei», fiind recunoscută ca fermă horticolă producătoare de semințe și flori. Obiectivul este «opera» lui Aureliu I. POPESCU care, în anul 1933, a fost secretar general al Ministerului de Industrie și Comerț și director general la Monopolul Alcoolului din Ministerul de Finanțe.

30 Noiembrie 2021, 17:10 (2892 vizualizări - 10 comentarii)

Citiți și:
«Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița
Consiliul Județean Ialomița vrea două stații de încărcare electrică pentru autoturisme
Stație de tratare mecanico-biologică a deșeurilor de 34 milioane de lei
Administrația județeană legiferează viitoarele investiții din Ialomița
Administrația județeană pariază pe RAJA Constanța

Comentariile cititorilor:


Doru:
(6 Decembrie 2021, 15:54)
Stați liniștiti ca tot pentru echipa de seniori se face..Întrebați părinții de la grupele de copii ce au primit copii lor anul acesta de la CJ..Va spun eu nimic..Nici măcar o sticla de apa..Toți banii se duc la arbori iar cei mici cheltuiesc din buzunarul părinților dacă vor turnee sau echipamente de joc!!Felicitari CJ ptr ce dați la juniori!!!
Mary :
(6 Decembrie 2021, 08:19)
Eu le propun celor de la CJ să investească în învățământ, iar toți cei care au facultăți la X și 0, să repete liceul, că cu facultatea din mintea lor nu-i ajută cu nimic în gândirea primară. Și pe cuvânt, au niște salarii cât China! Că, de! Au studii superioare.
Anca:
(4 Decembrie 2021, 11:20)
@Marius PERICLI a taiat padurea ca sa faca acolo zona comerciala, mi-a zis cineva de la GARDA MEDIU. Se stia de mult ca e ilegal, dar a fost lasat asa..pas cu pas , pana a taiat tot Ce ne trebuie noua perdea forestiera, oricum toate mizeriile de la CLEANNTECH SI COMBINAT AMONIL, vin prin aer…pe deasupra padurii… PERICLI E SEF PESTE TOTI SEFII
Escu:
(2 Decembrie 2021, 21:34)
Este foarte bine că se investește, dar ce ne poate spune domnul presedinte despre ambulanță, care în curând va trebui să părăsească sediul, pentru a face loc lucrărilor de modernizare ale spitalului. Așa o fi?
Marius:
(2 Decembrie 2021, 21:19)
Despre padurea defrisata de Pericle nu se mai scrie nimic? A disparut perdeaua de protectie a orasului pana la Privighetoarea, au adus moloz..lumea trece pe langa in goana de ajunge la shopping!? Functionarii abilitati in aceasta problema asteapata ora 16.00 sa plece acasa, controale nu se fac. O sa fie la fel ca la cladirea aia hidoasa l intrarea in oras…o sa se ridice din umeri! “” ce sa facem noi cei de la mediu? Ce sa facem noi de la primarie? Ce sa facem noi de la directia silvica?!.” Peste 2-3 ani o sa apara si acolo lidl mega si alte chinezarii, locul de distractie al slobozenilor”
Alooo DNA-ul, dormiți?:
(2 Decembrie 2021, 19:21)
Nu se vrea să se investească la stadionul abandonat de la Parcul Mare pt că nu sunt interese chiar dacă ar costa mai putin. Deși logic si normal ar fi sa se investească acolo.Pt că e aproape de oraș, e intr-o zonă pretabila activităților sportive având alături parcul, șosea, locuri de parcare, alte baze sportive cum ar fi bazinul de înot si terenurile de tenis plus restul de infrastructura ( apa, gaze, curent, canalizare ). La Peri nu e nimic, dar interesele sunt mari. Odată construită baza va crește prețul terenurilor din zonă. Cei care si-au făcut vile acolo vor avea toate utilitățile, plus drum de acces asfaltat. Si vor mai avea si liniște pt că s-au plans de fumul gratarelor si de gălăgie. Nu contează ca nu va mai exista o zonă de agrement si ca va dispărea și un simbol al orasului, Padurea Peri. DNA ce face, că se cam joacă unii cu banii statului.
Viorel:
(1 Decembrie 2021, 13:28)
De parcă Slobozia nu se află în jud Ialomița...despre ce vorbim...
Mary :
(1 Decembrie 2021, 07:58)
E! Asta, da! O investiție care merită ca pălăria să fie dată jos. Mai greu va fi cu cei tineri "dornici să facă sport". Acum sportul național este plecatul la muncă afară. Chiar și-așa! Până se întorc ei, baza sportivă va fi gata, precum sala de spectacol "Europa" cu dinamică variabilă. Alea, alea! Și mai este și varianta ca ei să nu să mai întoarcă, iar "baza" să rămână celor tineri trecuți de vârsta pensionării, cărora doctorii le prescriu mereu mișcare în ultimul timp, și cel puțin doi litrii de apă celor cu pensia sub 1000 de lei. S-auzim de bine! P.S. Cu condiția, să vă vaccinați.
Pt Viorel:
(1 Decembrie 2021, 06:24)
Ambele obiective de care vorbiți sunt proprietatea orașului Slobozia, nu poate investi în ele CJI!
Viorel:
(30 Noiembrie 2021, 21:22)
Dacă tot vreti să faceti ceva,investiți dragilor în baza de lângă parcul mare.are iesire la șoseaua de centură,e aproape de oraș.cina mama naibii sa vina sa vada terenul vostru sintetic de la peri???ferească Dumnezeu!!!!si apropo:daca tot aveti bani de ce nu investiți intr o nocturnă pe 1 Mai???cred ca am rămas singurul județ din țară fără instalatie de nocturnă pe un stadion.orbul își pune ochelari de soare si chelul tichie de mărgăritar!proiecte nerealizabile, studii în zadar,realizare -niciodată!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Ian 2022
77 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373

Grupul de Comunicare Strategică: 24 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20074, fiind înregistrate 24 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2022, 13:40
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 36 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20050, fiind înregistrate 36 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2022, 13:40
(126 vizualizări - 0 comentarii)


Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, începând cu orele 13,30, la sediul unității, în sistem videoconferință s-a organizat și desfășurat ședința de evaluare a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:40
(188 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 61 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20014, fiind înregistrate 61 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN 2A-E60, în interiorul localității Bucu au ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


5

Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Joi, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale la legume și fructe în supermarketuri

În ultima perioadă, analizele de laborator au identificat tot mai multe loturi de fructe și legume contaminate cu reziduuri de pesticide,  toate aceste produse având originea în câteva țări din afara ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 10:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor faptul că Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală au dezvoltat și implementat serviciul electronic ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 09:10
(185 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Adâncat, arestat pentru «conducere sub influența alcoolului»

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Jilavele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:20
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Slobozia

Peste 600 de elevi din 5 unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia au primit în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie a.c., vizita la ore a polițiștilor, care au desfășurat activități de prevenire ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:15
(154 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

La acțiunile de miercuri, 12 ianuarie a.c., aproximativ 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 48 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19953, fiind înregistrate 48 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța va executa vineri, 14 ianuarie 2022, devierea unui tronson din conducta de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Călărași din Fetești. În vederea realizării acestor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 11:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

În după amiaza zilei marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Urziceni au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa pe raza municipiului Urziceni. La volanul acestuia a ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:15
(210 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Peste  80 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 41 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 12 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19905, fiind înregistrate 41 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 13:40
(239 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,489 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița-Activitatea de Inspecție Fiscală au efectuat, în luna decembrie 2021, mai multe controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 12:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data 31 ianuarie 2022 inclusiv, se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor, aferent ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:45
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 13,55, pompierii Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui cetățean din satul Orezu. Trei echipaje de salvatori ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:20
(204 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: ANAF a publicat «Broșura privind Declarația unică»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 08:25
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 6 persoane, amendate pentru nerespectarea carantinei/izolării

Luni, 10 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au identificat 6 persoane care au încălcat măsura carantinării la adresa de domiciliu declarată Direcției de Sănătate Publică, precum și 22 de persoane care ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 15:20
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 54 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19864, fiind înregistrate 54 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 14:05
(255 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1 martie 2022, termen limită pentru înregistrarea în SPV

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, începând cu data de 01.03.2022, înregistrarea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV) va fi obligatorie. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 11:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Rovine și Țăndărei

Luni, 10 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,40, pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:10
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Condeești: Pompierii au salvat un porc căzut în beci

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la Condeești, la gospodăria unui localnic. La fața locului, pompierii au descoperit un porc căzut într-un beci. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:05
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 17 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19810, fiind înregistrate 17 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 13:15
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută de vecinul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie organizată de polițiști și jandarmi

În zilele de sâmbătă și duminică, 8/9 ianuarie a.c., aproximativ 60 de polițiști din structurile de Ordine Publică și Poliție Rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


Țăndărei: Au fugit din spital și s-au ales cu dosare penale

Sâmbătă, 8 ianuarie a.c., Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de personalul Spitalului Orășenesc Țăndărei cu privire la faptul că o persoană depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 a părăsit incinta ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:00
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

În perioada 7 ianuarie-25 martie 2022, trei elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi «Grigore Al. Ghica» Drăgășani și «Petru Rareș» Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Județean ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 09:20
(276 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373
Ultimele comentarii
LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii mioara în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii MMC în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gigel în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 Gicay în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...