Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Medici în provincie...

Medici în provincie...

În căutatea recunoaș­terii și identității profesionale, absolvenții de Medicină pleacă din România sau rămân să lucreze în centrele universitare din marile orașe. Aceste alegeri defavori­zează spitalele mici care, permanent, duc o adevă­rată luptă pentru a-i atrage pe medici. Uneori, se în­tâmplă să reușească... Spi­talul Județean de Urgență Slobozia are de o lună doi noi medici specialiști. Unul a profesat în Franța, iar ce­lălalt ar fi putut să rămână la București. Au preferat să vină la Slobozia, pentru că pa­cienții și bolile de care suferă sunt aceleași peste tot...

Din Franța, la Slobozia
Salariile mari și condițiile de muncă sunt motivele care-i determină pe medicii români să ia calea străinătății. De cele mai multe ori, promisiunile oferite de Occident specialiștilor din țara noastră sunt doar un miraj. Iar asta descoperă abia când ajung acolo... Apoi, doresc să se întoarcă acasă și să-și practice meseria în spitalele noastre. Medicul Antonela Ionescu este specialist în Gastroenterologie. A lucrat în mai multe spitale din Franța iar de o lună profesează în cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. A ales să vină la Slobozia în momentul în care a înțeles că Occidentul, deși îi oferă toate facilitățile, îi răpește libertatea de a fi om. «Ne ducem de bună credință pentru dezvoltarea profesională... Într-adevăr, avem tot ceea ce ne trebuie însă, dacă poți să muncești de dimineață până seara, totul este perfect! Acolo nu te în­treabă nimeni dacă mai poți, dacă te simți epuizat... Acolo lucrezi cot la cot cu burn out-ul și nimănui nu-i pasă. Mă bucur că am trăit această experiență, mă bucur că am avut acces la o paletă largă de informații și că am descoperit oameni de la care am putut să învăț multe lucruri... Totuși, consider că am nevoie de mai mult timp pentru mine și pentru persoanele dragi!» mărturisește medicul Antonela Ionescu. Adaptarea la condițiile oferite de Spitalul Județean de Urgență Slobozia nu a fost dificilă, având în vedere că spitalul poate oferi aparatura medicală de care medicul are nevoie pentru a profesa. «În medicina de astăzi rolul aparatelor este foarte important... Diagnosticele sunt mult mai precise! Ceea ce m-a făcut să aleg Spitalul Slobozia este faptul că are aparatura care îmi este necesară pentru a-mi putea desfășura activitatea în mod corespunzător. Pot să fac endoscopie, pot să fac ecografie la un nivel bun... Mai este nevoie de investiții, într-adevăr. Investițiile în aparatură se vor observa în calitatea actului medical. Oricum, pacienții și bolile lor sunt peste tot la fel. Bolnavii din Franța au aceleași probleme medicale pe care le au și oamenii care vin să se trateze la Slobozia...» susține medicul Antonela Ionescu.

«Mă bucur că lucrez în acest spital!»
Medicul Vlad Chirilă este specialist în Diabetologie. Ar fi putut rămâne să profeseze la Spitalul «Malaxa» din București, acolo unde s-a angajat imediat după ce a terminat rezidențiatul. În schimb, a decis să renunțe la activitatea din cadrul respectivei unități medicale și să vină la Slobozia. Ceea ce a contat sunt proiectele de dezvoltare pe care Spitalul Slobozia le desfășoară în momentul de față. «Pentru mine a fost o întâmplare faptul că am venit să lucrez aici... Un fost coleg de fa­cultate, care este nefrolog în cadrul Spitalului Slobozia, domnul doctor Tomulescu, mi-a recomandat să vin, să văd cum este... Am acceptat pentru că mi-am dat seama că se dorește o îmbunătățire a activității spitalului. Am rămas impresionat de proiectele de dezvoltare care se desfășoară! Spitalele au nevoie de modernizare, de un suflu nou. Așa am decis să fac parte din echipa Spitalului Județean de Urgență Slobozia!» a precizat medicul Vlad Chirilă. După mai bine de 4 ani de când Spitalul Slobozia a rămas fără medic diabetolog, acum se fac demer­suri pentru ca pacienții care se confruntă cu astfel de probleme să ceară ajutorul specialistului. «De când am venit am reînceput să punem bazele cabinetului, astfel încât pacienții să afle de noi... De asemenea, colegii de la alte specialități pot trimitre bolnavii la noi pentru consult!» mai spune medicul Vlad Chirilă.

Sprijin pentru medici Spitalul Județean de Urgență Slobozia face eforturi permanente pentru atragerea medicilor specialiști. Managementul unității este concentrat pe dezvoltarea unor facilități prin care medicii să vină să profeseze la Slobo­zia. «Ne bucurăm de sprijinul comunității locale și împreună căutăm soluții prin care să atragem medicii în spitalul nostru. Într-adevăr, este nevoie de mai mulți specialiști, pe care sperăm să-i avem într-un viitor nu foarte îndepărtat...» a declarat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

4 Decembrie 2021, 13:50 (3110 vizualizări - 7 comentarii)

Comentariile cititorilor:


...:
(7 Decembrie 2021, 10:27)
Cat mai e postul in spital ? Asa-i, sunt mult care isi fac treaba, insa de "uscaturi" nu vorbeste nimeni !
V-ati mai uitat pe site-ul spitalului ? Organigrama este actualizata la zi, dar informatiile despre achizitii sunt din 2018 !!!
Alo !!! DNA-ul nu doarme !
Stie el zanfir ce stie !
Dan:
(6 Decembrie 2021, 15:24)
Trebuie spus ca in spitalul judetean sunt si multi medici dedicati meseriei. Este adevarat, sunt foarte multe lucruri ce lasa de dorit, dar trebuie sa apreciem medicii, in special cei tineri. Un singur exemplu:DOCTORUL COTIGA - un chirurg ortoped ce merita intreaga stima si admiratie. Multumin, domnule doctor!
Elena:
(6 Decembrie 2021, 12:58)
Dle Director, spitalul judetean are nevoie de un medic cardiolog. Policlinica nu are specialist cardiolog de cateva luni de zile, de cand medicul care activa acolo a demisionat. Va rugam frumos, tinand cont ca in aceste vremuri afectiunile cardiace apar la varste din ce in ce mai tinere, incercati sa aduceti un medic cardiolog, pentru cei care nu isi permit sa dea la privat 300-400 lei pentru un consult de specialitate! 
ion:
(6 Decembrie 2021, 10:14)
Slobozia are nevoie de medici care sa impuna un nou mod de a face medicina, in care pacientul este respectat si ascultat. Sunt o gramada de doctori aici , care nu stiu decat sa se poarte urât cu pacientii. Degeaba se investește în aparatura, în renovari, trebuie investit și în oamenii care lucrează cu pacienții. Sper ca  acești doi medici sa rămână cât mai mult.
Iancu:
(5 Decembrie 2021, 03:05)
E lăsați ca alți medici, doctorițe  veniți la țară sunt mai norocoase, pun ochii pe câte un puriu de primar și le ajuta, le da mângâieri după program, casa masa la sosea,  mașina și dragoste în particular fără acordul nevestelor. După ce își fac plinul se smecheresc, și scuipa seminte în capul primarului lăsându-l în paragina. La oraș la, Slobozia cum o fii? 
abc:
(4 Decembrie 2021, 23:13)
Are dreptate medicul care a lucrat in Franta. Acolo un medic care lucreaza intr-un spital de stat are program de 9-10 ore pe zi cu pauza de masa de o ora. Practic nu ai viata personala. Profesional inveti foarte multe, sistemul e altfel, exista responsabilitate maxima pentru fiecare pacient. Nu exista termenul de a da spaga.
In Romania, stim cu totii, programul unui medic in spital este de 6-7 ore, deci avantaj pentru medicii din sistemul nostru sanitar care pot lucra dupa program la propriul cabinet... Trebuie sa recunoastem ca si in Romania sunt medici tineri bine pregatiti dar nu sunt pusi in valoare.
Balan Ghe.:
(4 Decembrie 2021, 15:18)
Prin anii 2000, am avut cinstea si onoarea sa cunosc un doctor deosebit, Dr. Radu Liviu Victor, directorul unei clinici medicale din Bucuresti. In acei ani , fiind unul dintre colegii, de cafea a lui Oprescu, Beuran, Lascar, IULIAN MINCU, a fost ofertat de VADIM TUDOR, sa intre in politica ialomiteana. Ialomitean, get beget, cu radacini adanci in Ialomita, parintii profesori eminenti in Slobozia, Dr. Radu Liviu Victor, a fost artizanul, magicianul si chintesenta care a reusit accederea in parlamentul anului 2000, intr-un judet ROSU,  a PRM-ului lui Vadim. Stiti cum a reusit?  Nu prin demagogie, sedinte si promisiuni. A mers din casa in casa si spunea: '''-Buna ziua! Sunt trimisul lui Vadim, sa va intreb, daca va doare ceva sau va supara ceva in actualul mers al tarii. Daca va doare ceva, fac tot ce pot sa va alin si sa ajungeti la vindecarea boli, dar daca va doare ca tara merge prost si credeti ca VADIM TUDOR va aduce tara voastra in mainile voastre, votati PRM-ul vostru!''''. Avea prtbagajul plin cu medicamente si aparate medicale. Suna la doctorii de familie, le spunea ce gasea, pe teren, facea programari la internari, unde numai cu sute de euro intrai. Cum se intampla in politica, cel ce alearga pierde, ies REDISTRIBUITII. Nu a iesit senator, desi MERITA. In anul 2019, in decembrie 10, am primit spre semnare si inaintare la divizie,  a unui raport medical, semnat de Doctorul RADU LIVIU VICTOR, seful unei clinici de renume din Lyon Franta. Doctorul, sustinea ca legionarul, este instabil medical, inapt pentru misiuni militare. Am pupat semnatura lui, un doctor roman de exceptie, onoreaza Franta!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 17 Ian 2022
74 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373

Grupul de Comunicare Strategică: 24 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 16 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20074, fiind înregistrate 24 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2022, 13:40
(64 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 36 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20050, fiind înregistrate 36 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

15 Ianuarie 2022, 13:40
(127 vizualizări - 0 comentarii)


Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Bilanț la Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, începând cu orele 13,30, la sediul unității, în sistem videoconferință s-a organizat și desfășurat ședința de evaluare a activității Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:40
(188 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 61 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 20014, fiind înregistrate 61 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 13:25
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

Joi, 13 ianuarie a.c., în jurul orelor 20,00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce efectuau activități de supraveghere a traficului rutier pe DN 2A-E60, în interiorul localității Bucu au ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:50
(146 vizualizări - 0 comentarii)


5

Acțiuni preventive ale polițiștilor ialomițeni

Joi, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice, precum și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 12:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale la legume și fructe în supermarketuri

În ultima perioadă, analizele de laborator au identificat tot mai multe loturi de fructe și legume contaminate cu reziduuri de pesticide,  toate aceste produse având originea în câteva țări din afara ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 10:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programarea on-line, serviciu electronic la dispoziția contribuabililor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor faptul că Ministerul Finanțelor și Agenția Națională de Administrare Fiscală au dezvoltat și implementat serviciul electronic ...[citește_toată_știrea]

14 Ianuarie 2022, 09:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


8

Bărbat din Adâncat, arestat pentru «conducere sub influența alcoolului»

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 5 Jilavele au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:20
(207 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiuni preventive ale polițiștilor în școlile din Slobozia

Peste 600 de elevi din 5 unități de învățământ de pe raza municipiului Slobozia au primit în cursul zilei de miercuri, 12 ianuarie a.c., vizita la ore a polițiștilor, care au desfășurat activități de prevenire ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 14:15
(154 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

La acțiunile de miercuri, 12 ianuarie a.c., aproximativ 90 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au desfășurat activități de verificare pentru respectarea măsurilor de ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:50
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 48 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19953, fiind înregistrate 48 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 13:35
(147 vizualizări - 0 comentarii)


12

RAJA Constanța: Se oprește apa la Fetești!

RAJA Constanța va executa vineri, 14 ianuarie 2022, devierea unui tronson din conducta de alimentare cu apă potabilă, cu diametrul de 250 mm, de pe strada Călărași din Fetești. În vederea realizării acestor ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2022, 11:25
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Infracțiuni rutiere

În după amiaza zilei marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Urziceni au oprit, pentru control, un autoturism care se deplasa pe raza municipiului Urziceni. La volanul acestuia a ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:15
(210 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor sanitare

Peste  80 de polițiști, împreună cu jandarmi, polițiști locali și pompieri au acționat, în ultimele 24 de ore, pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire și limitare a infectării cu virusul ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 15:05
(155 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 41 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 12 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19905, fiind înregistrate 41 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 13:40
(239 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,489 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița-Activitatea de Inspecție Fiscală au efectuat, în luna decembrie 2021, mai multe controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 12:40
(183 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, până la data 31 ianuarie 2022 inclusiv, se depun cererile de plată pentru ajutorul de stat în sectorul creșterii animalelor, aferent ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:45
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Orezu: 30 tone de furaje, mistuite de flăcări

Marți, 11 ianuarie a.c., în jurul orelor 13,55, pompierii Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs în gospodăria unui cetățean din satul Orezu. Trei echipaje de salvatori ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 10:20
(204 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: ANAF a publicat «Broșura privind Declarația unică»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi din România ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2022, 08:25
(268 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 6 persoane, amendate pentru nerespectarea carantinei/izolării

Luni, 10 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au identificat 6 persoane care au încălcat măsura carantinării la adresa de domiciliu declarată Direcției de Sănătate Publică, precum și 22 de persoane care ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 15:20
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 54 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19864, fiind înregistrate 54 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 14:05
(255 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1 martie 2022, termen limită pentru înregistrarea în SPV

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că, începând cu data de 01.03.2022, înregistrarea contribuabililor în Spațiul Privat Virtual (SPV) va fi obligatorie. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 11:05
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la case din Rovine și Țăndărei

Luni, 10 ianuarie a.c., în jurul orelor 15,40, pompierii Gărzii de Intervenție Slobozia au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă a unui cetățean din satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:10
(257 vizualizări - 0 comentarii)


Condeești: Pompierii au salvat un porc căzut în beci

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină la Condeești, la gospodăria unui localnic. La fața locului, pompierii au descoperit un porc căzut într-un beci. ...[citește_toată_știrea]

11 Ianuarie 2022, 10:05
(171 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 17 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 ianuarie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19810, fiind înregistrate 17 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 13:15
(274 vizualizări - 0 comentarii)


Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Valea Ciorii: Dispărut de la domiciliu

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități specifice pentru depistarea unui bărbat, în vârstă de 59 de ani, care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută de vecinul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:45
(283 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie organizată de polițiști și jandarmi

În zilele de sâmbătă și duminică, 8/9 ianuarie a.c., aproximativ 60 de polițiști din structurile de Ordine Publică și Poliție Rutieră, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


Țăndărei: Au fugit din spital și s-au ales cu dosare penale

Sâmbătă, 8 ianuarie a.c., Poliția Orașului Țăndărei a fost sesizată de personalul Spitalului Orășenesc Țăndărei cu privire la faptul că o persoană depistată pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 a părăsit incinta ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 12:00
(266 vizualizări - 0 comentarii)


Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

Elevi ai școlilor militare, în practică la Jandarmeria Ialomița

În perioada 7 ianuarie-25 martie 2022, trei elevi din cadrul Școlilor Militare de Subofițeri Jandarmi «Grigore Al. Ghica» Drăgășani și «Petru Rareș» Fălticeni se află la Inspectoratul de Jandarmi Județean ...[citește_toată_știrea]

10 Ianuarie 2022, 09:20
(277 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 372 373
Ultimele comentarii
LICA în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gogu de la borduri în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Mary în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița PUTIN în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Corcodel de la Dumitresti în Dosare DNA: Primarii Ștefan Ionescu-Valea Ciorii și Tudor Grigore-Axintele își așteaptă sentințele PUTIN în Raed Arafat a verificat activitatea serviciilor de urgență din Ialomița Locuitor Bora în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița Stefan în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii IONEL în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița FromBucharestwithlove în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii VASILE în «Complexul Bora» ar putea deveni stația de sortare a deșeurilor din Ialomița apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 @George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii George în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii mioara în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii MMC în Ialomițeanul Cristian Corlău, numit secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii Gigel în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 decembrie 2021 Gicay în Undă verde pentru rețeaua de canalizare din Cartierul Slobozia Nouă
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...