Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia a deturnat fonduri în valoare de 9 milioane de lei pentru plata lucrărilor la «Groapa lui Stoica»!

Ministerul Finanțelor Publice a confirmat oficial

Primăria Slobozia a deturnat fonduri în valoare de 9 milioane de lei pentru plata lucrărilor la «Groapa lui Stoica»!

bonus: «Groapa lui Stoica» rămâne o lucrare multianuală

Administrația din Slobozia a plătit 9 mi­lioane de lei pentru lu­crările executate la «Groapa lui Stoica» dintr-un credit de 25,4 milioane de lei contractat în 2016. Decizia ad­ministrației locale este considerată ilegală de către Ministerul Finan­țelor. Într-o corespondență purtată cu actuala administrație, reprezentanții Ministerului susțin că respectivul credit poate fi utilizat «doar pentru destinația inițială a împrumutului».

O poveste «pe surse», veche de 3 ani Ziarul nostru publica în noiembrie 2019 un articol «pe surse» în care atrăgea atenția că împrumutul în va­loare de 25,4 milioane de lei, contractat în 2016 la solicitarea administrației Stoica, a fost deturnat pentru rambursarea fondurilor europene cheltuite pentru «Groapa lui Stoica». La 3 ani distanță, corespondența oficială dintre Ministerul Finanțelor Publice și Primăria Slobozia confirmă integral situația. Conform reprezentanților Ministerului Finanțelor, acest credit poate fi utilizat «doar pentru destinația inițială a împrumutului», respectiv pentru finalizarea proiectului «Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției» și doar în condițiile în care administrația locală beneficiază de finanțare europeană. Decizia privind deturnarea creditului a fost luată în deplină cunoștință de cauză, în condițiile în care pe 26 iulie 2019 contractul de finanțare fusese deja reziliat.

Alte 6,7 milioane de lei blocate Prejudiciul creat în 2019 prin rezilierea contractului și deturnarea creditului este completat în 2022 cu o valoare de 6,7 milioane de lei. Suma reprezintă valoarea soldului rămas necheltuit din acest credit, sumă care urmează a fi returnată Ministerului Finanțelor, respectiv Trezoreriei Statului. Conform corespondenței purtată de către Primăria Slobozia cu Ministerul Finanțelor se susține, cităm: «Având în vedere că proiectul pentru care a fost contractat împrumutul nu a fost finalizat în termen, iar prin decizia MDRAP nr. 10 din 27.07 2019 contractul de finanțare a fost reziliat (...) la data prezentei acest obiectiv de investiții nu mai intră sub incidența fondurilor externe nerambursabile de la Uniunea Europeană». Reamintim că reglementările aferente accesării de fonduri pentru investițiile care aveau termene de finalizare depășite au fost legiferate prin intermediul OUG nr. 8 din 2016.

Penalități de 9000 de lei pe zi, neplătite Între momentul rezilierii contractului și deturnarea destinației creditului s-au scurs 2 luni. Conform contractului, pen­tru fiecare zi de întârziere s-au aplicat penalități de 1%. Cuantificate în bani, acestea se ridică la suma de 500000 de lei, bani care nu au fost plătiți niciodată de către administrația Mocioniu, semna­tara acestei decizii. Situația a fost identificată în luna aprilie 2022, când actuala administrație locală a inițiat noi proceduri pentru accesarea de fonduri europene destinate investițiilor edilitare. «Am în­cercat să inițiem noi proceduri de accesare a fondurilor. Așa am aflat că suntem datori peste 500000 de lei pentru cele două luni în care nimeni nu a plătit pena­litățile pentru acest credit. Evident, va trebui să plătim și acești bani dacă vrem să accesăm alte tipuri de investiții. Deci, nu numai că banii au fost utilizați greșit anterior, dar nici nu mai putem folosi sumele existente și avem și debite restante!» susține public primarul Dragoș Soare.

«Groapa lui Stoica» rămâne o lucrare multianuală
Administrația Soare a recunoscut, de asemenea, că nu va putea finaliza acest obiectiv de investiții într-un orizont de timp rezonabil. «Nu avem atâția bani. Nu ne permitem să o realizăm decât în cadrul unui proiect multianual!» a susținut Dragoș Soare în plenul Consiliului Local de joi, 28 aprilie 2022.
Eșecul a trei administrații Ideea reabilitării Pieței Revoluției pe bani europeni aparține administrației Ionașcu. Oficial, lucrările la «Groapa lui Stoica» au început în aprilie 2014 și ar fi trebuit să dureze un an. Parcarea subterană, în forma existentă la acest moment, fără intrare, a fost finalizată în 2017. În perioada 2017-2019, deși ACM 4 București se afla sub contract, lucrările au fost tergiversate. În 2019 a apărut scandalul deturnării îm­prumutului, scandal mușamalizat de către ad­ministrația Mocioniu. În 2020, apar primele date oficiale care confirmă că «obiectivul are carențe structurale grave la nivel de proiectare și construcție».
Soare, a patra administrație Dragoș Soare este al patrulea primar care susține că investiția ar trebui finalizată. Estimările de până acum avansează suma de 17 milioane de lei pentru finalizarea investiției și dotarea parcării subterane cu sisteme electronice operaționale. Rămas fără cele 6,7 mili­oane de lei din creditul destinat finalizării acestor lucrări, primarul Dragoș Soare bate în retragere. «Nu avem atâția bani. Nu ne permi­tem să o realizăm decât în cadrul unui proiect multianual! Vom căuta soluții alternative. Sau, cel mai probabil, vom apela la bugetul local...» a declarat Dragoș Soare în fața consilierilor locali joi, 28 aprilie 2022.

11 Mai 2022, 11:20 (2378 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete
Încep lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere din Slobozia
Au început lucrările la canalizarea «wireless» de la Slobozia Nouă
Primăria Slobozia a deturnat fonduri în valoare de 9 milioane de lei pentru plata lucrărilor la «Groapa lui Stoica»!
«Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei

Comentariile cititorilor:


platitor:
(12 Mai 2022, 09:32)
Nici nu stiu ce trebuie cercetat prea mul fapta exista .plata respectiva ,decizia de la finante exista de asemenea primarul dupa o minima cercetare sa dea decizie de imputare celor care au facut aceasta plata si au asumat-o prin semnatura .Aceasta pentru a putea recupera ceva de la cei implicati ,daca nu vom plati noi cei multi platitori de buna credinta din oras si devine complice si Soare binenteles .
@Locuitor:
(12 Mai 2022, 08:57)
Cred ca acum intelegi ce inseamna politica. Este ca si cand se cearta anumite fete pe centura pentru clienti (adica bani) si se ameninta una pe cealalta, insa apoi cand interesul lor comun converge se unesc si chiar fac s*x in 3 (sau grup). Cam asa e si cu politica. A mai criticat pe vreun pesedist musiu Soare de cand peneleii se iubesc cu pesedeii? Mucles! Sunt pretini de capatuiala. Inainte de alegeri se batea cu pumnul in piept ca este inadmisibil cat rau au facut Sloboziei fostii primari pesedisti. Acum ii continua toate proiectele lui mocioniu, chiar si cele idioate (cum e ala cu interzicerea parcarii pe M Basarab si crearea unui traseu special pt autobuze si piste de biciclete). 
Le-a facut vreo plangere penala fostilor primari pentru ca au aprobat un proiect subdimensionat al parcarii subterane, sau ca au lansat o cerere de finantare a doua proiecte (parcarea si parcul industrial) desi stiau ca sunt neeligibile din start?? (parcul industrial trebuia sa aiba de la inceput cereri de concesiune pentru toate loturile pt a fi finantat din bani europeni). Raul a fost facut cu buna stiinta. Se pierd fondurile si apoi ne imprumutam la banca fara numar si furam la greu! Ce zici nenea soare? Mai nou sunt prietenii tai si colegii de coalitie. Mama ei de politica facute cu fete de pe centura! 
Cetatean:
(12 Mai 2022, 07:22)
Mai sunteti la serviciul stimati domni si doamne angajati ai MAI si magistrati ai Ministerului Public. Mai munciti si dvoastra ori o lălăiți, ca de obicei? Mare păcat, munca aducle noblețe, iar lălăiala paraziți intestinali. Deturnarea de fonduri este, schimbarea destinației fondurilor bănești sau a resurselor materiale, fără respectarea prevederilor legale, dacă fapta a cauzat o perturbare a activității economico-financiare sau a produs o pagubă unui organ ori unei instituții de stat ori unei alte unități publice se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani. Dacă fapta a avut consecințe deosebit de grave, pedeapsa este de la 5 la 15 ani și interzicerea unor drepturi. Acum astia de faceți anchete, nu sariți toți odată călare pe ei, mai lasați, hoții sa se inchine și ei. Or la banii aștia se duce bine mai sus 5!
Locuitor:
(11 Mai 2022, 19:58)
Plătiți dragi tovarasi primari și alții angajați la primărie penalități de 9000 pe zi ca doar nu plătiți din banii voștri.platiti de la prostii Slobozia.Tovarase Soare când ai candidat ai ne ai promis marea cu sarea nu știai ca nu sunt bani acum de ce vi sa ne spui???ai făcut cumva vreun dosar penal la foștii din primărie?niciunul pt ca sunteți toți același aluat....sa va fie rușine....
Mary :
(11 Mai 2022, 18:14)
Politica nu este o meserie, este o formă de organizare care are ca scop înavuțire individuală sau de grup într-un interval relativ scurt de timp, ori de obținerea unor privilegii viagere, în detrimentul celor mulți de bună credință care-i aleg. Interesant este că odată obținut "materialul" necuvenit și neîmpărțit cu alții, au loc fricțiuni și se apelează în ultimă instanță la lege, să se facă lumină și să se împartă "dreptatea", "părților vătămate".
@Goe:
(11 Mai 2022, 16:26)
Dle @Goe politia economica bu mai exista, acum se numeste, SICE, BICE = sectie, biroul investigati criminalitate ecomomica si mai nou spus, pe intelesul, babei Lenuta = masina de spalat, hoti, corupti, falsificatori. Chiar sunt pe langa presupusii infractori, sau mai bine zis, zidul de protectie pus in fata, mafiei din Unitatile administrativ teritoriale, primarii si institutii bugetare. Dosarele penale si rechizitorii de trimitere in judecata le fac, la babele care vand patrunjel, leustean la coltul strazi, la vanzatorii de seminte si la cei ce vand artificii de pentru ravelion. Nici un politist mare comisar sef nu misca in front in fata unui angajat dintr-o primarie, poate fi ea si femeia de serviciu, ca onor politistul ia bozitia de drepti si isi scuipa singur in san de friica. In vestita ialomita se poate, deturna, fura fara nici o teama! Stati linistiti ca nu se intampla nimic, poate o ancheta la misto, vreo 3 ani ca sa dea neinceperea urmariri penale cu fapta nu exista.
cetatean:
(11 Mai 2022, 16:23)
Sechestru asiguratoriu pe averea tutoror celor implicati ,director economic ,primar cei care au pus vize ,consilieri , pina nu incep sa instraineze averea .vezi alte cazuri.
Cex:
(11 Mai 2022, 13:27)
Toți cei implicați, consilieri locali , funcționari , primar, viceprimar , secretat sa fie cercetați și sa răspundă !
Goe:
(11 Mai 2022, 12:50)
E fapta penala.Sa se sesizeze politia economica!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Mai 2022
100 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Mai 2022, 18:30


1

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Târgul ofertelor educaționale»

lnspectoratul Școlar Județean lalomița își dovedește interesul pentru traseul educațional și profesional al elevilor de clasa a VIII-a prin organizarea unui Târg care să faciliteze accesul acestora la ofertele ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 17:40
(74 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Liber la pașapoarte pentru copii de 1 iunie

De 1 iunie-«Ziua Internațională a Copilului», Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va avea program normal de lucru. Funcționarii instituției vor onora însă solicitările pentru emiterea de pașapoarte ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 16:40
(81 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Marți, 24 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de luni, 23 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 13:15
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat marți, 24 mai a.c., 7 percheziții domiciliare, pe raza Capitalei și a județelor Ilfov și Ialomița. În Ialomița, descinderea ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 12:00
(185 vizualizări - 1 comentariu)


5

Slobozia: Întâlnire cu profesor doctor Marius Stan

Profesor doctor Marius Stan, celebrul savant român născut la Urziceni, ajunge vineri, 27 mai 2022, la Slobozia. Omul de știință va susține o conferință în cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea». Denumit ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJFP Ialomița: Peste 844 mii de lei, sume stabilite suplimentar în luna aprilie 2022

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie a.c., 19 inspecții fiscale și 21 de controale inopinate. În urma acțiunilor de verificare au fost stabilite obligații ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:00
(138 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Dridu. Astfel, marți, 24 mai 2022, în intervalul orar 08,00-17,00, se ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 15:05
(215 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 23 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 22 mai a ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 14:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


9

Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Peste 110000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-22.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 110609 de chestionare la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:55
(198 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Redirecționare a 3,5% din impozitul anual datorat la entități nonprofit/unități de cult (Formularul 230)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sudiți

Incendiu la o casă din Sudiți

Duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 16,40, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți. Trei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 10:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


12

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Duminică, 22 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27174, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de sâmbătă, 21 mai a ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2022, 13:55
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(372 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(484 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(518 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(429 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(498 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(540 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(437 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(665 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(631 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(509 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(530 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(660 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(653 vizualizări - 0 comentarii)


Efectivele de pisică sălbatică, râs și lup, evaluate de APM Ialomița

În baza atribuțiilor ce îi revin conform legislației în vigoare, autoritatea publică centrală pentru protecția mediului realizează studiile de evaluare a stării resurselor biologice pentru stabilirea cotelor ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 14:55
(676 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 18 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27169, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de marți, 17 mai ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 13:20
(624 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(798 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
Adrian în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Costel în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița #pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Gigi în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița CNGM în Drumul spre victorie... Cristi în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Marian în Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei adi în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete cozma în «Nea Mișu» este o instituție Marius în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Tot eu în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete RAR în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Cetățean iubitor de verdeata în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Anonim în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Mary în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete @#pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete #pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...