Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia

Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia

Două cadre didactice cu experiență, care își desfășoară activitatea în cadrul Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slo­bozia sunt acuzate de către elevi că ar susține propaganda pro-rusă în timpul orelor de curs. Unul dintre profesori și-a manifestat atitudinea pro-rusă pe rețelele de socializare, unde a postat mai multe mesaje de susținere a invaziei ruse din Ucraina. «Vom face o anchetă să vedem dacă această atitudine persistă și în timpul orelor de curs!» susține George Petre, directorul Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia.

«Vladimir Putin, trimisul lui Dumnezeu pe pământ!» «Operațiunea Rusiei în Ucraina este 100% legitimă și necesară!» sau «Cu adevărat Vladimir Putin este trimisul lui Dumnezeu pe pământ!» sunt doar câteva dintre mesajele postate pe rețelele de socia­lizare de către unul dintre profesorii Liceului de Arte «Ionel Perlea». Mai grav este faptul că, din mărturiile unor elevi care au decis să-și păstreze anonimatul, atitudinea pro-rusă a profesorului se ma­nifestă și în timpul orelor. Practic, materia pe care acesta o predă a fost înlocuită cu mesaje de susținere a invaziei ruse din Ucraina. Iar cazul nu este singular, un alt dascăl fiind acuzat de către elevii unității de învățământ de aceeași atitudine avută în timpul orelor de curs. Conducerea unității de învățământ a precizat faptul că are cunoștințe despre atitudinea pro-rusă manifestată pe internet de către unele dintre cadrele didactice, însă va face verificări cu privire la felul în care profesorii își desfășoară activitatea la catedră. «În spațiul public există postări, mai ales pe rețelele de socializare ale unor profesori, în care aceștia își exprimă simpatia față de Rusia și aprobă invazia rusă din Ucraina... Vom întruni o comisie de analiză pentru a vedea dacă, într-adevăr, atitudinea pe care colegii noștri o afișează pe internet se regăsește și în sala de clasă, acolo unde ar trebui să predea materia. În funcție de ceea ce vom descoperi, vom dispune mă­surile necesare pentru a remedia situația!» a declarat George Petre, directorul Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia. Oficialii unității de învățământ susțin că cei doi dascăli nu sunt la prima abatere de acest gen, în timpul pandemiei aceștia protestând de nenumărate ori în cancelarie față de măsurile sanitare impuse de autorități. «Erau singurii care nu purtau mască de protecție și care îi îndemnau și pe alți colegi să aibă acest gen de comportament!» a mai spus George Petre, directorul Liceului de Arte «Ionel Perlea» Slobozia.

12 Mai 2022, 07:55 (4743 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Psd:
(20 Mai 2022, 20:14)
Gigele,greșești rău cu cele doua surori..ele vorbesc prin mesaje cu mine ..ești invidios frate ?!:))
Cetatean:
(20 Mai 2022, 09:19)
Comentariu asupra titlului: «Vladimir Putin, trimisul lui Dumnezeu pe pământ!» Orice preot poate confirma ca "Dumnezeu lucreaza prin oameni" Extinzand,rezulta ca toti oamenii au un rol pe pamant. Chiar si unul care este considerat ca face rau,are rolul de a le arata celorlalti ce inseamna a face rau si ca nu este bine sa faci rău! ________________________________________________________________________________ Pe de alta parte,inainte de inceperea conflictului din Ucraina,acolo s-au intamplat multe atrocitati facute de anumite forte ucrainiene asupra populatiei de etnie rusa,timp de peste opt ani de zile.Inclusiv populatia de etnie romana a avut de suferit in ultimii ani in Ucraina. Ceea ce se intampla acum, este efectul de bumerang. ________________________________________________________________________________ Lumea ar trebui sa inteleaga ca nimic nu se intampla fara motiv.Precum proverbul"Nu iese fum fara foc!" In rest,ce sa spun...ca de obicei extrem de multa dezinformare care duce la dezbinarea relatiilor dintre oameni"Dezbina si cucereste!"
Gigelus:
(18 Mai 2022, 16:22)
@Gigel:Da tu de unde știi așa de bine că cele două stau pe siteurile de matrimoniale ?Ai stat tu cu ele?
@gigel:
(16 Mai 2022, 21:53)
Mare dreptate ai , sunt doua surori acolo , profesoare de pian, ce stau numai pe matrimoniale și vorbesc mii de mesaje in timpul orelor, elevii pot confirma iar directorul știe și el și le acoperă
Gigel:
(16 Mai 2022, 11:38)
@Dorin, problema este ca domnii profesori fac altceva la ore. Politica este interzisa prin lege in cadrul cursurilor elevilor, deoarece cadrele didactice sunt platite din banii nostri. Sunt platite sa le ofere copiilor nostri educatie, conform unui curriculum, nu sa le creeze copiilor convingeri politice. Momentele in care isi exprima parerea politica la ore sunt momente in care nu lucreaza, in care nu isi fac treaba. Dansii pot avea ce parere vor, ca de aceea avem democratie, si pot spune ce vor in timpul liber, dar nu in cadrul orelor, de fata cu copiii nostri pe care noi, ca parinti, incercam sa ii tinem departe de mizeria denumita politica.
Andrei:
(15 Mai 2022, 19:51)
Băieți, la culcare! Voi chiar îl pupați dorsal pe puțin? ⅖
Stanciu C:
(13 Mai 2022, 21:15)
Este de notorietate  prietenia cu liderul cecen Ramzan Karirov a domnului profesor, sunt multe clipuri pe youtube in care apare langa acesta tragand de fiare in sala de forta, jucand kickboxing sau petrecand revelioane impreuna.
Dorin:
(13 Mai 2022, 11:44)
Si care este problema, pana la urma? Dar a devenit sport national pupatul dosului lui Zelenski?
si mai mirat:
(13 Mai 2022, 08:52)
La modul general, dialogul si dezbaterile sunt normale si bine-venite pe multe subiecte.
Dar in cazul de fata, cand doi dascali elogiaza niste criminali care omoara si mutileaza oameni nevinovati si impuiaza capul unor copii cu asa ceva...ce dezbatere sa mai aiba loc?
vrem sa intunecam si mai mult mintea unor tineri necopti?
Deja au multe exemple negative din societatea noastra, le mai prezentam favorabil si niste crime odioase??
Da, sa fim buni, toleranti, echilibrati! Insa intotdeauna fermi impotriva atrocitatilor.
Si Adolf parea bun la inceputuri cand inflacara poporul cu discursuri nationaliste si ati vazut unde a ajuns! Pentru cei care il apreciaza pe dictatorul rus...cereti azil politic in tara lui. Curge lapte si miere acolo, drum bun!
Gheorghe:
(12 Mai 2022, 23:19)
Domnu Mihai are răspunsul corect... nu v-ați săturat să fiți divizați? Ăsta e și rolul, să dezbineze... ca să uitați lucrurile adevărate, de valoare, ci să stați să le faceți lor cum vă toacă ei... pro/anti război, pro/anti mască. Bineînțeles că statul este părtaș la asta, dar care stat că statul român stă degeaba. Salvați-vă singuri și ieșiți din paradigma divizărilor. Nu mai există dezbateri, nicăieri, există doar „EU am dreptat și ATÂT!” Așa v-au educat, așa v-au distras atenția cât timp ei învârteau miliardele... Salvați-vă!
Mihai :
(12 Mai 2022, 21:52)
Câtă răutate răzbate din comentariile anterioare! Scopul celor "aleși" a fost atins. Dezbină și condu! De o perioadă bună românii nu mai sunt români, ei sunt PSD-iști sau activiști, vacciniști sau antivacciniști, filoruși sau slava ukraina (stop war, etc). Totul este ALB sau NEGRU, când de fapt, în realitate, predomină nuanțele de gri. Nu mai există dezbateri, doar stigmatizări. Suntem toleranți cu ei, dar nu și între noi. Urât și fără speranță e făgașul pe care am intrat.
Secret:
(12 Mai 2022, 21:38)
Mulți zic că ar fi agent rus, de o cruzime feroce, care nu iartă pe nimeni.
Putinel:
(12 Mai 2022, 17:55)
Unul din ei banuiesc ca este (...), profesor de muzica ! Ideea e ca acest exemplar este platit din bugetul statului pentru ce ? Pentru a face propaganda pro-rusa ? Daca nu purta masca in cancelarie, ceilalti profesori de ce nu sunau la 112 ? Romanii nu au simț civic, nici macar profesorii ! Asta e educatia din România !
pt mirat:
(12 Mai 2022, 15:45)
daca tot stii cazierul individului poti sa -i dai si numele: (...) - profesorul "degeaba" , zero realizari si o mie de probleme
Nimeni Altu':
(12 Mai 2022, 13:12)
N-au avut si ei norocul de a ciuguli din parlament ca patrioata mitomana.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 25 Mai 2022
82 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Mai 2022, 18:30


1

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: «Târgul ofertelor educaționale»

lnspectoratul Școlar Județean lalomița își dovedește interesul pentru traseul educațional și profesional al elevilor de clasa a VIII-a prin organizarea unui Târg care să faciliteze accesul acestora la ofertele ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 17:40
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Liber la pașapoarte pentru copii de 1 iunie

De 1 iunie-«Ziua Internațională a Copilului», Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte va avea program normal de lucru. Funcționarii instituției vor onora însă solicitările pentru emiterea de pașapoarte ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 16:40
(75 vizualizări - 0 comentarii)


3

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Marți, 24 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de luni, 23 mai a.c ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 13:15
(100 vizualizări - 0 comentarii)


Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat marți, 24 mai a.c., 7 percheziții domiciliare, pe raza Capitalei și a județelor Ilfov și Ialomița. În Ialomița, descinderea ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 12:00
(182 vizualizări - 1 comentariu)


5

Slobozia: Întâlnire cu profesor doctor Marius Stan

Profesor doctor Marius Stan, celebrul savant român născut la Urziceni, ajunge vineri, 27 mai 2022, la Slobozia. Omul de știință va susține o conferință în cadrul Centrului Cultural «Ionel Perlea». Denumit ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:15
(164 vizualizări - 0 comentarii)


6

AJFP Ialomița: Peste 844 mii de lei, sume stabilite suplimentar în luna aprilie 2022

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna aprilie a.c., 19 inspecții fiscale și 21 de controale inopinate. În urma acțiunilor de verificare au fost stabilite obligații ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2022, 11:00
(134 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din localitatea Dridu. Astfel, marți, 24 mai 2022, în intervalul orar 08,00-17,00, se ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 15:05
(212 vizualizări - 0 comentarii)


8

Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Luni, 23 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27174, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de duminică, 22 mai a ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 14:10
(163 vizualizări - 0 comentarii)


9

Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Peste 110000 de chestionare completate la nivelul județului Ialomița

În intervalul 14.03-22.05.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 110609 de chestionare la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:55
(195 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Redirecționare a 3,5% din impozitul anual datorat la entități nonprofit/unități de cult (Formularul 230)

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că pot dispune asupra destinației unei sume reprezentând până la 3,5% din impozitul stabilit pentru susținerea ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 13:20
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Sudiți

Incendiu la o casă din Sudiți

Duminică, 22 mai a.c., în jurul orelor 16,40, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din comuna Sudiți. Trei ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2022, 10:10
(225 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


12

Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Duminică, 22 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27174, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de sâmbătă, 21 mai a ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2022, 13:55
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 21 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27173, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de vineri, 20 mai ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2022, 13:40
(369 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Începe «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În perioada 22-27 mai a.c., Poliția Română, prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității, organizează cea de a XVI-a ediție a evenimentului «Săptămâna Prevenirii Criminalității». Obiectivul ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 14:40
(481 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziție de pictură la Centrul Cultural «Ionel Perlea»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi gazda unei expoziții de pictură care cuprinde lucrările artiștilor Stela Maria Lucici și Cristian Sima. Evenimentul se va desfășura luni, 23 mai 2022, începând cu orele ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:30
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 1 nou caz de COVID-19

Vineri, 20 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27170, fiind înregistrat 1 caz nou față de ziua de joi, 19 mai a.c., când ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:15
(426 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Doar 42 de persoane selectate în vederea angajării, la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

Vineri, 20 mai a.c., la Slobozia, în incinta Centrului Cultural «Ionel Perlea» a fost organizată Bursa Generală a Locurilor de Muncă. La nivelul județului, până la data desfașurării Bursei, au fost contactați ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 13:00
(495 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Joi, 19 mai a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată de polițiști, oamenii legii au identificat, în flagrant, pe Bulevardul Chimiei din Slobozia, o femeie care conducea având permisul de conducere ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 12:45
(537 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Fără focare de Pestă Porcină Africană pe raza județului

Inspectorii Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează cu privire la faptul că, la acest moment, pe raza județului Ialomița nu există focare de Pestă Porcină Africană ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2022, 11:00
(433 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Controale ale polițiștilor de Investigare a Criminalității Economice

Miercuri, 18 mai a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au desfășurat o acțiune pe raza municipiilor Slobozia, Fetești, Urziceni și a comunei Sinești, pe linia ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:30
(662 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în mediul rural

Miercuri, 18 mai a.c., polițiștii ialomițeni au organizat pe raza comunelor Ciulnița, Gheorghe Lazăr, Perieți și Andrășești o acțiune cu efective mărite de prevenire și combatere a nerespectării normelor ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 15:15
(628 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Niciun caz nou de COVID-19!

Joi, 19 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 27169, nefiind înregistrate cazuri noi față de ziua de miercuri, 18 mai a ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 13:15
(506 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări privind noile măsuri fiscale aprobate de Guvernul României

Prin actul normativ sunt aduse o serie de modificări și completări Legii nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală necesare pentru reglementarea obligației de raportare de către furnizorii de servicii ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(527 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Vineri, 20 mai 2022, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Vineri, 20 mai 2022, echipele RAJA Constanța execută lucrări periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării apei potabile din Cartierul Buliga/Fetești. Astfel, în intervalul orar 08,00- ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 12:00
(656 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

IJJ Ialomița: Jandarmii ialomițeni, la datorie

Aproximativ 140 de jandarmi ialomițeni vor asigura măsuri de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor sportive, religioase și cultural-artistice care vor avea loc în perioada 1 ...[citește_toată_știrea]

19 Mai 2022, 11:45
(650 vizualizări - 0 comentarii)


Efectivele de pisică sălbatică, râs și lup, evaluate de APM Ialomița

În baza atribuțiilor ce îi revin conform legislației în vigoare, autoritatea publică centrală pentru protecția mediului realizează studiile de evaluare a stării resurselor biologice pentru stabilirea cotelor ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 14:55
(672 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 18 mai 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27169, fiind înregistrate 4 cazuri noi față de ziua de marți, 17 mai ...[citește_toată_știrea]

18 Mai 2022, 13:20
(621 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

17 Mai 2022, 18:15


Borănești: Reținut pentru «viol»

Luni, 16 mai a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță, un bărbat de 49 de ani, domiciliat în localitatea Borănești. Acesta este acuzat că, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., ar fi violat ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2022, 15:20
(795 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 388 389
Ultimele comentarii
Adrian în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Costel în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița #pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Gigi în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița CNGM în Drumul spre victorie... Cristi în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Marian în Descindere la Slobozia organizată de Poliția Capitalei adi în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete cozma în «Nea Mișu» este o instituție Marius în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Tot eu în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete RAR în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Cetățean iubitor de verdeata în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Anonim în Zeci de service-uri auto funcționează ilegal pe raza județului Ialomița Gigel în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete Mary în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete PlecatdinSlobozia în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete @#pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete #pasajladrajna în Primăria Slobozia a început amenajarea pistelor pentru biciclete
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...