Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia

Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia

Un caz de «ultraj» asupra unui polițist angajat al Poliției Municipiului Slobozia este tratat cu indiferență de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. Deși dosarul penal întocmit în această speță a fost înaintat la Parchet de către colegii polițistului ultragiat, cercetarea bate pasul pe loc. Fără să mai surprindă pe nimeni, în momentul în care instituția a fost sesizată, procurorul desemnat să asigure permanența era la București și a refuzat să vină la Slobozia pentru a face audieri în cauză. Acesta este nimeni altul decât Mihai Vasilescu, procurorul suspendat din funcție după ce i-a amendat pe polițiștii care l-au sancționat pentru abateri la Codul Rutier. În anul 2021, magistratul a revenit în funcția pe care o deținea la Parchetul Slobozia în baza unei decizii a Consiliului Superior al Magistraturii.

Audiat de două ori într-o singură zi Necazurile polițistului Cristian Milea, agent șef în cadrul Biroului de Investigații Criminale al Poliției Municipiului Slobozia cu bărbatul care l-a amenințat cu moartea, pe numele său Georgian Ionuț Nedelcu, au început în urmă cu aproximativ 2 săptămâni. «Aflându-mă la barul unde lucrează soția mea, consumând un suc, așteptând să plecăm împreună acasă, acesta se afla alături de alte persoane la o masă, moment în care pe stradă a trecut o mașină de Poliție... Imediat el a început să-mi aducă injurii că sunt polițist și că eu i-am chemat pe colegi să-l salte pe el, deși eu nu am discutat niciodată cu el... Nu am dat importanță în acel moment, cu toate că m-a înjurat și m-a amenințat că mă omoară. L-am rugat să înceteze și am încercat să aplanez conflictul!» mărturisește polițistul. Duminică, 19 iunie a.c., bărbatul a conti­nuat, pe internet, seria amenințărilor. Omul legii și-a alertat colegii care l-au oprit în trafic pe agresor, în zona Cartierului Bora și l-au condus la sediul Poliției Municipiului Slobozia, pentru audieri. După ce a plecat, bărbatul a mers din nou la barul unde este angajată soția polițistului și a continuat amenințările. «La circa o oră, soția mi-a dat un mesaj și mi-a spus că a venit respectivul la magazin... Am încercat să o sun, aceasta nu a răspuns și mi-am dat seama că este în pericol. Am plecat de acasă, am sunat la 112 am cerut din nou sprijinul colegilor. Între timp soția a sunat la rândul său la 112, în timp ce era amenințată cu moartea. Colegii s-au deplasat la locul solicitării și l-au condus din nou la audieri!» adaugă polițistul.

Lăsat liber de procurori Documentele întocmite de polițiștii din Slobozia ar fi trebuit să ajungă la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia, iar procurorul care asigură permanența la sfârșit de săptămână să dispună o măsură legală, cea mai la îndemână fiind reținerea pentru 24 de ore. În ziua de duminică, 19 iunie a.c., magistratul desemnat să asigure permanența la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia era însă plecat acasă, la București, și a refuzat să se deplaseze la Slobozia pentru a continua cercetările și a-l reține pe agresor. Surse judiciare susțin faptul că respectivul procuror este nimeni altul decât Mihai Vasilescu, cunoscut în urma scandalului apărut în spațiul public în vara anului 2018. Magistratul a fost cercetat disciplinar și suspendat din funcție vreme de 3 ani după ce i-a sancționat pe polițiștii care l-au amendat pentru abate­rile comise la Codul Rutier. În 2021, Consiliul Superior al Magistraturii a decis să înceteze măsura suspendării din funcție a magistratului, avizând favorabil reîntoarcerea acestuia în cadrul Parchetului Slobozia. Surprinzător este faptul că nici luni, 20 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia nu a dispus nicio măsură în această cauză. Între timp, agresorul polițistului este în libertate, iar omul legii se teme acum pentru siguranța sa și a familiei sale. «Până în acest moment nu s-a întâmplat nimic, el este acasă... Soția mea este la muncă și stau cu frică, pentru că el oricând poate să dea curs amenințărilor pe care mi le-a adresat!» mai spune omul legii. Oficialii Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia au refuzat să ofere un punct de vedere public în legătură cu această situație.

24 Iunie 2022, 08:05 (8841 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Polițistul amenințat cu moartea este vizat de Biroul Control Intern al Poliției Ialomițene
Șapte tineri polițiști, repartizați la IPJ Ialomița
IPJ Ialomița: Și tu poți deveni polițist!
Ialomița: Infractorii transformă polițiștii în victime

Comentariile cititorilor:


Fost politist:
(29 Iunie 2022, 19:40)
Nu pot sa cred cat de pupin....isti sunt unii comementatori, chiar inii sunt greu de cap, cand esti la sprit nu este ultraj.
Bendea:
(29 Iunie 2022, 19:29)
Sfat pentru politist:
- cumparati pistol cu glont, 1300-1500lei, ai dreptul pentru apararea ta si a familiei
- nu raspunde provocarilor idiotului, dar la cea mai mica atingere asupra integritatii fizice asupra ta sau a familiei tale, descarcai un incarcator in cap, asa ca legitima aparare...........
- nu uita sa l anunti pe procurorul vedeta care instrumenteaza cazul ca ti ai luat pistol cu glont,,,,,,
- pana sa te apere altii aparate singur pe tine si pe familia ta, prietene
Succes domnule,,,,
'șto:
(29 Iunie 2022, 17:07)
Domnule fost polițist, păi și "în legătură cu acestea", ce înseamnă??? Nu înseamnă cumva că, referindu-se la activitatea pe care el o desfășoară (de poliție) și totodată cunoscând că are legătură cu activitatea de poliție, a săvârșit un ultraj? De ce să nu se incadreze la ultraj? Da, nu era în timpul serviciului, dar amenințările au avut legătură cu serviciul polițistului!! Ești vărzet.
Zozole:
(28 Iunie 2022, 18:19)
Dl. Fost politist am inteles atat eu cat si restul persoanelor ce citesc frustrarea de care dati dovada, se pare ca dl fost de la cadre v-a purtat sâmbetele și ne bucuram ca a facut un om excepțional din dvs....nu vreau sa ma contrazic cu dvs...dar as dori sa fie și familia dvs implicata sa va vad dacă mai aveți gura asa mare...cu stima, unul care chiar stie ce vorbește și nu este frustrat de anii care au trecut
Fost politist:
(28 Iunie 2022, 10:05)
# Zozole, la art. 257 din CP, scrie aflat in executarea atributiunilor de serviciu sau in legatura cu acestea. Ori acest pseudo politist se afla la sprit. Pune mana pe carte ca nu urzica, asa spune un contemporan. Mult succes ca vad ca la acest articol comenteaza doar nestiutorii.
Zozole:
(28 Iunie 2022, 09:33)
# Fost politist, iti inteleg pe deplin mâhnirea, este greu sa fi mereu în umbra, dacă într-adevăr vrei sa stii și tu, deschide Cod.Pen și citește, toti am văzut frustrarea de care dai dovada, dar dacă chiar nu stii...citește, documenteaza-te, cod penal se numeste, vezi ca a mai apărut o varianta după 2014, nu citii din cel din 1968...probabil asta este motivul pentru care nu stii ce înseamnă ultrajul...
Vlad:
(27 Iunie 2022, 19:34)
Pai daca procurori sunt corupti si infractori, de ce va mirati ca ii favorizeaza??? Intr-o tara normala procurorul ala infractor este in puscarie. The end
Fost politist:
(27 Iunie 2022, 16:47)
Toti care ati comentat pro acestui asa zis ultraj, sunteti niste nestiutori. Ultrajul este cand esti in timpul serviciului nu la sprit.
Anonim:
(25 Iunie 2022, 19:01)
Din cauza asta se intampla atatea nenorociri la noi in tara.nu se iau masuri.acel indivit trebuia arestat imediat,nu sa se faca dreptate cu ajutorul presei.ptr ca intr un final sper sa se faca drepate si sa se duca unde si a dorit.
Corcodel de la Dumitresti:
(25 Iunie 2022, 16:25)
Asa este Dl Vintila!  Aveti  dreptate .  Scolile militare de dupa revevolutialovituradestat, au lasat garda jos, au scolit FUNCTIONARI PUBLICI IN FUNCTIE DE POLITISTI. Din pacate in sectiile de politie unde au facut practica, au invatat ori sa bata ca la Ferentari sau sa treca cu vederea, sa nu se incarce cu un caz, care automat implica completarea a 12 hartii. Generatia de aur, a noastra, cadea la pace cu o sticla de vin la privighecioara sau la strachina popas.  Astia te face, la ce nu ai facut, nu se deslipeste de telefon, daca la trei secunde i-l intrebi ce ai facut nu stie.  SUNT RECUPERATORII DE BANI A LU NEMTU ALA JEGOSUL CARE NU STIE ROMANESTE.  Ei sunt ca aia care in 46  au fost dati la scarbe, au servit un regim dupa care , la revolta care va urma ca si in Bulgaria, vor fi TAPI ISPASITORI. Generatia asta de politisti, zisa GENERATIA 08(((LA 8 FIX VIN LA PROGRAM SI LA 16 TAIE BANDA))))  va fi carne de tun, in ce va urma in Romania noastra. Revoltele trebuiesc oprite de cineva.
Eu:
(25 Iunie 2022, 12:56)
Dacă împotriva unui individ care amenință un polițist nu se ia nicio măsură penală, un om de rând ce mai poate face în aceeași situație ca a polițistului?
Vintilà :
(24 Iunie 2022, 23:59)
Karma aia... (...). cand vine cetățeanul sa depună plangere nu-l luați în considerare... e mai ușor sa stai la birou cu telf în mână.Dumnezeu să-l ierte pe tatăl dvs. ala da politist adevărat,stătea nopțile de supraveghea casele hotilor,voi ăștia tineri nici cu camera pe stâlp nu va deplasați sa arestați hoții.
Corcodel de la Dumitresti:
(24 Iunie 2022, 20:52)
DOMNULE POLITIST  DACA STATUL ROMAN,  NU-TI POATE  OFERI PROTECTIE SI DETI  DATE  CARE  DOCUMENTEAZA  ACEST LUCRU, AI O SINGURA OPTIUNE: Prezintate la cea mai apropiata ambasada OTAN-NATO, cere audienta la rsponsabilul  cu protectia interna si declara ca VIATA TA ESTE IN PERICOL.  In secunda  doi  vei  vei CONSILIAT SI APARAT DE NOI!  FIIND  CETATEAN EUROPEAN AI  DREPTURI SI  LIBERATI!  Fiind  in  OTAN,  AI  MAI  MULTE  DREPTURI  DECAT  SUNT  SCRISE PENTRU  PRESA!
Qqqq:
(24 Iunie 2022, 20:25)
Pt. Fost polițist..aici este vorba despre un nenorocit care a amenințat cu moartea un polițist și familia acestuia. Atât. Nu dacă a băut cola sau fanta. Tu ești frustrat tare. Dacă ai fost în sistem fac pariu ca erai un ajutor de câine lup și deh..sau acumulat frustrările. Consulta un psiholog..sa te mai descarci acolo
Fost politist:
(24 Iunie 2022, 20:09)
Și sa iti raspund și la varianta când era tot un nume...stii ce spun ca eu chiar stiu, înseamnă ca pe vremea aia chiar ai fost unul care nu a muncit.am trăit vremurile și erau frumoase...se pare ca nu și ptr tn...si posibil ca tu chiar nu aveai tact și ai fost la norma

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 18 Aug 2022
78 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398

Ialomița: 43 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 17 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28843, fiind înregistrate 43 de cazuri noi față de ziua de marți, 16 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

17 August 2022, 13:40
(88 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 August 2022, 17:25


2

Ialomița: 28 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 16 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28800, fiind înregistrate 28 de cazuri noi față de ziua de luni, 15 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

16 August 2022, 13:15
(237 vizualizări - 0 comentarii)


3

IȘJ Ialomița: A început Bacalaureatul de toamnă 2022

Marți, 16 august a.c., s-a desfășurat prima probă scrisă a Bacalaureatului de toamnă 2022. La nivelul județului, potrivit Inspectoratului Școlar Județean, au fost organizate 3 centre de examen. La prima ...[citește_toată_știrea]

16 August 2022, 12:15
(252 vizualizări - 0 comentarii)


4

IPJ Ialomița: Polițiștii au aplicat amenzi de peste 284 mii de lei

În perioada 12-15 august a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 500 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 725 de sancțiuni contravenționale, iar în urma acțiunilor și ...[citește_toată_știrea]

16 August 2022, 11:45
(244 vizualizări - 0 comentarii)


5
ISU Ialomița: Bilanțul pompierilor după minivacanța de Sfânta Maria

ISU Ialomița: Bilanțul pompierilor după minivacanța de Sfânta Maria

În minivacanța de Sfânta Maria, pompierii ialomițeni au participat la 73 de intervenții ce au vizat acordarea de prim ajutor, descarcerarea, salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții. ...[citește_toată_știrea]

16 August 2022, 11:15
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița: «Jointuri» la Festivalul Amara

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița: «Jointuri» la Festivalul Amara

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița informează că duminică, 14 august a.c., a depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din Amara, care avea asupra sa substanțe susceptibile ...[citește_toată_știrea]

15 August 2022, 17:10
(392 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: 21 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 15 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28772, fiind înregistrate 21 de cazuri noi față de ziua de duminică, 14 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

15 August 2022, 13:10
(289 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 7 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 14 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28751, fiind înregistrate 7 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 13 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

14 August 2022, 13:20
(376 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 33 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28744, fiind înregistrate 33 de cazuri noi față de ziua de vineri, 12 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2022, 13:50
(465 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 42 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28711, fiind înregistrate 42 de cazuri noi față de ziua de joi, 11 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:15
(529 vizualizări - 0 comentarii)


11

Ialomița: 100 de polițiști, la datorie în minivacanța de Sfânta Maria

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița va fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de minivacanța prilejuită de sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, precum ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 13:00
(604 vizualizări - 0 comentarii)


12

Slobozia: Acțiuni preventive ale polițiștilor și jandarmilor

Joi, 11 august a.c., polițiștii și jandarmii ialomițeni au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Slobozia. În cadrul raziei, polițiștii au acționat în filtre ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 11:30
(542 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea Raportărilor contabile, la 30 iunie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că marți, 16 august 2022 este termenul limită pentru depunerea Raportărilor contabile la 30 iunie 2022. Astfel ...[citește_toată_știrea]

12 August 2022, 10:30
(565 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiune a polițiștilor în Piața Agroalimentară

Miercuri, 10 august a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului Analiza și Prevenirea Criminalității au desfășurat o activitate de prevenire în domeniul traficului și consumului de substanțe interzise ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 14:00
(791 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În luna iulie 2022, valoarea sumelor colectate a fost de 97,57 milioane de lei

În luna iulie a anului 2022 Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,57 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:30
(714 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 33 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28669, fiind înregistrate 33 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 10 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

11 August 2022, 13:15
(613 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor în mini-vacanța de Sfânta Maria

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că luni, 15 august 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. În această zi ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 15:15
(870 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 58 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28636, fiind înregistrate 58 de cazuri noi față de ziua de marți, 9 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 13:15
(806 vizualizări - 0 comentarii)


19

Țăndărei: Arestat pentru «furt calificat»

Marți, 9 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Țăndărei au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 12:00
(881 vizualizări - 0 comentarii)


Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Gura Ialomiței: Incendiu la groapa de gunoi

Marți, 9 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la groapa de gunoi din localitatea Gura Ialomiței. ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:40
(760 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Accident rutier pe raza localității Ghimpați

Marți, 9 august a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident ...[citește_toată_știrea]

10 August 2022, 10:30
(770 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 55 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28578, fiind înregistrate 55 de cazuri noi față de ziua de luni, 8 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:55
(817 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Luni, 8 august 2022, Protopopiatul Slobozia împreună cu Școala Gimnazială «Sfântul Ierarh Nicolae»Bucu și în colaborare cu Parohia Bucu, prin implicarea părintelui Daniel Hertz, a organizat o nouă activitate ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:40
(888 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «tentativă la furt calificat»

Sâmbătă, 6 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 15:15
(947 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

SC AGRO RAM SRL
cu sediul în comuna Bordușani/Ialomița
scoate la concurs un post de
MECANIC AUTO,
contract de muncă
pe perioadă nedeterminată,
salariu 3000 lei+sporuri de week-end,
program 8 ore/zi,
un avantaj foarte mare
în ocuparea locului de muncă
îl constituie vorbirea
limbii engleză și turcă
CONDIȚII
-vorbirea unei limbi străine
(turcă, engleză)
-spirit de echipă
-capacitate de a rezolva
eventuale probleme
Relații la telefon 0724/036.668
adresa de e-mail [email protected]

8 August 2022, 15:05


Ialomița: 39 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28523, fiind înregistrate 39 de cazuri noi față de ziua de duminică, 7 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 13:50
(887 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de execuție vacante de ofițer, specialitatea resurse umane, respectiv tehnologia informației, cu personal recrutat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:35
(1062 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Țăndărei și Manasia

Accidente la Țăndărei și Manasia

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orelor 13,50, un echipaj de pompieri din Țăndărei cu o ambulanță SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în orașul Țăndărei. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:20
(960 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la un apartament din Fetești

Vineri, 5 august 2022, în jurul orei 9,30, două echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:10
(899 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


« 1 3 4 5 6 7 8 9 397 398
Ultimele comentarii
Pe câmp în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Eu în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Mihai în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Legea în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL stiutor în 3 ani cu suspendare sub supraveghere pentru Sandu Palantin Fost sclav la taboo în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Slobozia în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL George în Emilian Barbu a ajuns șef la Poliția Locală Țăndărei Ileana în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Slobozean în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Dan în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Rares în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Dar Amara? în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Viorica în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL vlad în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Iolanda în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Stan Păpușă în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Pt dl PRIMAR în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL Cetatean de pe str.Filaturii în A început lupta politică pentru controlarea investițiilor edilitare la Slobozia Cetatean în Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...