Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău

Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău

Secarea Lacului Amara din județul Buzău dă peste cap turismul din județul Ialomița. Subiectul a fost relatat pe larg de presa centrală, creând confuzie în rândul turiștilor. Administratorii hotelurilor din stațiune au sesizat faptul că mai mulți turiști și-au anulat rezervările, după ce situația Lacului Amara din județul Buzău a fost mediatizată pe larg. Hotelierii au înaintat către Consiliului Județean Ialomița respectiva sesizare. Reprezentanții instituției au explicat public faptul că este vorba doar despre o confuzie.

«Lacul Amara din județul Ialomița NU a secat!»
Intens mediatizată, secarea Lacului Amara din județul Buzău a creat confuzie în rândul turiștilor care și-au făcut rezervări în Stațiunea Balneară Amara din județul Ialomița, unde există lacul cu nume identic. Din această cauză, unii turiști și-au anulat rezervările. Hotelierii au sesizat acest aspect Consiliului Județean Ialomița. Instituția a remis publicității un comunicat de presă în care explică faptul că este vorba despre o confuzie, generată de numele identic pe care îl au cele două lacuri: «Situația creată din cauza confuziei de nume aduce prejudicii turismului din Stațiunea Amara, județul Ialomița. Turismul balnear din jurul Lacului Amara-Ialomița este afectat de secarea lacului cu același nume din județul Buzău. Având în vedere știrile conform cărora Lacul Amara din județul Buzău a secat, operatorii turistici din Amara-Ialomița trag un semnal de alarmă vizavi de această confuzie. Printr-o adresă transmisă Consiliului Județean Ialomița, aceștia semnalează faptul că tot mai mulți turiști își anulează rezervările, crezând că este vorba despre Lacul Amara din județul Ialomița!» se arată în comunicatul de presă al Consiliului Județean Ialomița. Calitățile curative ale apei din Lacul Amara sunt cunoscute încă din anul 1887 și descoperite de medicul Desborn Ștefanovici care, încă de la acea vreme, a făcut demersuri pe lângă autorități pentru a le pune în valoare.

1 Iulie 2022, 13:40 (3529 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
Ialomița: Aurul negru din lacul Fundata

Comentariile cititorilor:


Mary :
(3 Iulie 2022, 17:31)
Lacul Amara este dezolant. S-au început lucrările de amenajare în plin sezon la plaja "Perla". Dacă lucrările au un ritm "normal" avem tote șansele ca parcarea subterană din Slobozia, să comunice cu plaja din Amara. Așa investiție jos cu primarul! Pardon, jos cu pălăria! Cum care? Care vreți voi!
#pasajladrajna:
(2 Iulie 2022, 21:11)
Ce, ati uitat in pandemie apocalipsa din Slobozia, cand nu mai rau loc in cimitir de morti? Am fost pe yoate canalele! Din fericire, s-a constatat ca P construia cavouri si pentru asta se sapau gropi. Dar media pro-acpocalisa a mirosit si exploatat subiectul! Asa si aici, fatucile speriate au prezentat in bucla stirea fara a preciza si judetul. Lacul Amara din Buzau nu e la prima secare, ba si lacul Sarat a cunoscut aceasta fateta. Aferim presa profesionista!
SAPROPELIC:
(2 Iulie 2022, 12:35)
Lacul este viu, benefic, cu rezultate bune pt sănătate, întregul organism. Este curat, este in arie naturala protejata, s- a regenerat incredibil și are efecte excepționale. Suntem un grup de 7-8 familii ce venim de mulți ani, din zona suntem, efecte maxime la prețuri modice iar nămolul - cu efecte multiple! Lăsați Mol- ul.... ACCESAȚI NĂMOLUL!!!
Corcodel de la Dumitresti:
(2 Iulie 2022, 11:11)
Amice, te-am vazut in gara aia parasita, cu palaria in mana dreapta si vioara fara arcus in stanga. Doncea, cand a venit la Tandarei in vizita, la intrarea dinspre Slobozia, a vazut la plancarda care spunea; '''BINE ATI VENIT!'', o cioara si o viara agatate.  L-a intrebat pe Natu, tanar activist, viitor primar:  -''TOVARSU NATU CE REPREZINTA OBIECTELE ALEA?. Raspuns de 5 stele de general:  -'''-TOVARUL MINISTRU ESTE CARTEA DE VIZITA, CIOARA ESTE NATIA SI VIOARA OCUPATIA !'' Azi mai mult ca niciodata vorbele lu Natu se ADEVERESC.. Nu sunt prost, am timp si resurse sa ma uit la alti prosti care nu stiu cum sa faca sa sustina o politica falimentara, care va aduce omenirea la disparitie.  Daca s-ar fi deviat, un brat al raului Buzau, azi nu am discuta de acest subiect> Nu l-am fi deranjat pe Maestrul Popa cu fel de fel de comentari. Ca sa vezi ca un ziarist adevarat, urmareste presa de provincie, MAESTRU CRISTOIU, pentru care am un respect deosebit, m-a sunat si ma intreaba de o monografie scrisa de un popa, dupa care  i-mi spune;  ''-TRAIM VREMURI DE CACAO, NU MAI VORBII CU PORCI, RISTI SA TE MURDARESTI PE PICIOARE DE LA RAHATUL LOR CARE PUTE!
George.s:
(2 Iulie 2022, 09:36)
A secat o baltă, aia de lângă Rm. Sărat. Primii care greșesc sunt jurnaliștii care dau știrea ca fiind de o senzaționalitate extremă. Asta fiindcă ei sunt primii care fac confuzia, altfel, dacă balta aia s-ar numi altfel, ar ignora-o.
Dar sigur nu va fi afectat turismul la Amara noastră, el e la cote mici oricum.
Mariana:
(1 Iulie 2022, 22:32)
De unde rezulta ca multi prosti vin la Amara la tratament si nu stiu in ce judet se opresc. Trist! Bine ca nu sunt jurnalist si ma pot exprima astfel intr-un comentariu.
Corcodel de la Dumitresti:
(1 Iulie 2022, 19:59)
Asculta  Orkestrar -SCORPIONI.  Mori si revi la viata!  CA SA TE SIMTI BINE LA AMARA NOASTRA!
@Corcodel de la ..:
(1 Iulie 2022, 19:33)
Amice,  un mai vechi proverb care spune ca tot facand pe prostul risti sa ramai asa...
Curiosul :
(1 Iulie 2022, 18:40)
Cum naiba sa nu fie afectat si turismul Ialomițean,cand plajele publice sunt in maodernizare in plin sezon estival,nu mai spunem de transportul public de persoane coboara lumea la gara si trambalesc bagajele la,,rotunda,,sa nu uitam ca 95 % din turisti sunt veniti la tratamente,au venituri modeste,pensii.Concluzionand bine ca avem doua chioșcuri turistice de informare pe care nu le-am vazut niciodată facand promovare, nici macar deschise ca turistii veniti din lumea largă sa se racoreasca la o apa rece si poate la o toaletă.
Lady x:
(1 Iulie 2022, 18:03)
Monsieur Corcodel,i te adresezi lui Iohannis de zici ca singura lui preocupare e sa astepte cu sufletul la gura comentariile de pe ziarul nostru de tarani ! Il doare fix in dorsal si azi,si maine,si de.a pururi ! Iar noua nu ne ramane decat sa ne resemnam cu prostie amestecata cu umilinta !
Corcodel de la Dumitresti:
(1 Iulie 2022, 17:35)
CLUBUL AMARASTENILOR!  Bai BROOO, DACA A SECAT AMARA LOR, o sa sece si Amara noastra. PRINCIPIUL VASELOR COMUNICANTE.  Da stai linistit, ca maine KLAUS SUPERMEN di la Madridul lor, cu Fofolina vapoaroasa, cu tri galeti di apa si areaduce nivelul lacului la tri metri.  Aducem 5000di bulangii la noi si platim noi salariile lor, ei vor sa plece in uikendoasele lor la AMARA, baga pi GPS americanos adresa si se trezezc la plaja pe nisipul crapaos di la AMARAdesBUZAU, sa moara maicuta lor di venetici BINE PLATITI DIN BANII MEI SI AI TAI. Ba KLAUSE, daca tot ai asa multi INVITATI LA TINE, OMENESTEI TU SI TRATEAZAI TU CU NEVASTATA CA OSPATARITA, PLATESTELE TU SEJURUL DE 9 LUNI DIN MEDITATII.  Ce facem, punem pieleea  in saramutra la oropsiti sa faci tu plecaciuni la Madrid. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 10 Aug 2022
94 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397

Ialomița: 55 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28578, fiind înregistrate 55 de cazuri noi față de ziua de luni, 8 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:55
(103 vizualizări - 0 comentarii)


Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Protopiatul Slobozia: Atelier de împletit metanii

Luni, 8 august 2022, Protopopiatul Slobozia împreună cu Școala Gimnazială «Sfântul Ierarh Nicolae»Bucu și în colaborare cu Parohia Bucu, prin implicarea părintelui Daniel Hertz, a organizat o nouă activitate ...[citește_toată_știrea]

9 August 2022, 13:40
(123 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: Reținuți pentru «tentativă la furt calificat»

Sâmbătă, 6 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Urziceni au reținut doi bărbați, de 42 și 50 de ani, din județul Ilfov, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 15:15
(235 vizualizări - 0 comentarii)


3

anunț angajare

SC AGRO RAM SRL
cu sediul în comuna Bordușani/Ialomița
scoate la concurs un post de
MECANIC AUTO,
contract de muncă
pe perioadă nedeterminată,
salariu 3000 lei+sporuri de week-end,
program 8 ore/zi,
un avantaj foarte mare
în ocuparea locului de muncă
îl constituie vorbirea
limbii engleză și turcă
CONDIȚII
-vorbirea unei limbi străine
(turcă, engleză)
-spirit de echipă
-capacitate de a rezolva
eventuale probleme
Relații la telefon 0724/036.668
adresa de e-mail [email protected]

8 August 2022, 15:05


4

Ialomița: 39 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 8 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28523, fiind înregistrate 39 de cazuri noi față de ziua de duminică, 7 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 13:50
(223 vizualizări - 0 comentarii)


5

Jandarmeria Ialomița angajează ofițeri din sursă externă

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de execuție vacante de ofițer, specialitatea resurse umane, respectiv tehnologia informației, cu personal recrutat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:35
(285 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Țăndărei și Manasia

Accidente la Țăndărei și Manasia

Sâmbătă, 6 august 2022, în jurul orelor 13,50, un echipaj de pompieri din Țăndărei cu o ambulanță SMURD a fost solicitat să intervină la un accident rutier produs pe DN2A, în orașul Țăndărei. În eveniment ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:20
(301 vizualizări - 0 comentarii)


7

Incendiu la un apartament din Fetești

Vineri, 5 august 2022, în jurul orei 9,30, două echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 11:10
(208 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


APIA eliberează adeverințe fermierilor crescători de animale care doresc să acceseze credite bancare

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de luni, 8 august 2022, eliberează adeverințe pentru beneficiarii ajutoarelor naționale tranzitorii și/sau sprijinului cuplat ...[citește_toată_știrea]

8 August 2022, 09:20
(216 vizualizări - 0 comentarii)


9

Ialomița: 20 de noi cazuri de COVID-19

Duminică, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28484, fiind înregistrate 20 de cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 6 august a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

7 August 2022, 13:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


10

Ialomița: 35 de noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 6 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28464, fiind înregistrate 35 de cazuri noi față de ziua de vineri, 5 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

6 August 2022, 13:20
(442 vizualizări - 0 comentarii)


11

Razie la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 4 august a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, combaterea ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 14:05
(543 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


12

Ialomița: 40 de noi cazuri de COVID-19

Vineri, 5 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28429, fiind înregistrate 40 de cazuri noi față de ziua de joi, 4 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 13:30
(524 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Cercetare post-recensământ

Conform art.29 pct. g) din O.U.G. nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea Recensământului Populației și Locuințelor din România în anul 2021, cu modificările și completările ulterioare și a Programului ...[citește_toată_știrea]

5 August 2022, 10:20
(786 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 50 de noi cazuri de COVID-19

Joi, 4 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28389, fiind înregistrate 50 de cazuri noi față de ziua de miercuri, 3 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:55
(605 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Facilități fiscale accesate de contribuabili în primul semestru al anului 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează că la nivelul judetului, în prima jumătate a anului 2022, se aflau în derulare 282 de eșalonări la plată pentru suma totală de 22,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

4 August 2022, 13:40
(703 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Arestat pentru «complicitate la furt»

În cursul zilei de marți, 2 august a.c., polițiștii de Investigații Criminale din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 15:15
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 86 de noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 3 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28339, fiind înregistrate 86 de cazuri noi față de ziua de marți, 2 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:25
(771 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 16 august 2022, termen pentru depunerea situațiilor financiare semestriale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că sistemul de raportare contabilă la 30 iunie 2022 a operatorilor economici se aplică entităților cărora le sunt ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 13:10
(628 vizualizări - 0 comentarii)


19
Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Muzeul Județean Ialomița: «Zâmbiți, vă rog!»

Istoria fascinantei arte a fotografiei a fost trăită de micuții înscriși în programul muzeal-educațional «Șezătoarea Copiilor», miercuri, 3 august a.c., la Muzeul Județean Ialomița, sub genericul  ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 11:40
(740 vizualizări - 0 comentarii)


Grădina de Vară Amara, inaugurată

Duminică, 7 august a.c., Primăria Amara va inaugura noua Grădină de Vară, locație reabilitată printr-un proiect cu fonduri europene. Evenimentul va fi marcat de un spectacol de operetă românească «Centenarul ...[citește_toată_știrea]

3 August 2022, 08:10
(838 vizualizări - 0 comentarii)


Crunți: Urmărit de polițiști în lanul de floarea-soarelui

Luni, 1 august a.c., un bărbat de 49 de ani din localitatea Crunți a fost depistat în flagrant de polițiștii ialomițeni în timp ce conducea un autoturism sub influența alcoolului. Oamenii legii au observat ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:30
(1241 vizualizări - 4 comentarii)


Ialomița: 90 de noi cazuri de COVID-19

Marți, 2 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28253, fiind înregistrate 90 de cazuri noi față de ziua de luni, 1 august a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:15
(813 vizualizări - 0 comentarii)


Recensământul Populației și Locuințelor 2021: 96,90% dintre ialomițeni s-au recenzat

Conform statisticilor Direcției Județene de Statistică Ialomița, la data de 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița s-au recenzat 238812 de persoane, reprezentând 96,90% din populația rezidentă țintă ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 13:04
(1066 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,72%, rata șomajului în luna iunie 2022

La sfârșitul lunii iunie 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3467 șomeri (din care 1584 femei), rata șomajului fiind de 3,72%, cu 0,69% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

2 August 2022, 10:45
(896 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Luni, 1 august 2022, Protopopiatul Urziceni a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română, respectiv «Donează sânge, salvează o viață!». Astfel, o echipă medicală ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:30
(1154 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 26 de noi cazuri de COVID-19

Luni, 1 august a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28163, fiind înregistrate 26 de cazuri noi față de ziua de duminică, 31 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 13:15
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Țăndărei: Locuință cuprinsă de flăcări

Sâmbătă, 30 iulie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 12:00
(912 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Accidente rutiere la Coșereni și Gura Ialomiței

Duminică, 31 iulie a.c., pe raza localităților Coșereni și Gura Ialomiței s-au produs două accidente rutiere, în urmă cărora au rezultat opt victime. La fața locului au intervenit paramedicii SMURD însă ...[citește_toată_știrea]

1 August 2022, 11:50
(995 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 31 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 28137, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 30 iulie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

31 Iulie 2022, 13:50
(998 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 396 397
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...