Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL

Decizie fără precedent la nivelul administrației locale

Primăria Slobozia retrage autorizația de funcționare a firmei Taboo Events SRL

Ca urmare a sutelor de sesizări legate de tulburarea ordinii și liniștii publice în zona Pieței Agroalimentare, primarul Sloboziei, Dragoș Soare, a decis retragerea autorizației de funcționare a firmei Taboo Events SRL pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia respectă cadrul legal stabilit prin Legea nr. 61/1991, pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice. Reprezentanții Taboo Events SRL contestă decizia Primăriei Slobozia.

Dreptate pentru un întreg cartier Primarul Dragoș Soare a semnat dispoziția de retragere a autorizației de func­ționare pentru firma Taboo Events SRL începând cu data de 10 august 2022. De­cizia survine după ce, timp de o lună, ad­ministrația locală a cerut permanent repre­zentanților firmei să-și restrângă activitatea la nivelul spațiilor autorizate pentru desfășurarea de evenimente. Dispoziția a fost semnată după consultarea tuturor instituțiilor publice din județ cu atribuții legale în domeniu, precum și a Instituției Prefectului Ialomița. Principalul motiv care a stat la baza acestei decizii a fost numărul imens de sesizări ale locatarilor din zonă privind disconfortul creat de evenimentele desfășurate la locația în cauză. Conform declarațiilor primarului Dragoș Soare, dispoziția are drept unic scop revenirea la o viață normală pentru locui­torii cartierului din proximitatea locației Taboo Events SRL. «Nu putem negocia respectarea legii în Slobozia... Obligațiile legale sunt aceleași pentru noi toți! Regret situația în contextul în care decizia îi afectează și pe cei care au închi­riat locația pentru evenimente. Dar s-a ajuns prea departe și nu pot tolera riscul izbucnirii unui conflict public fără să fac nimic. Slobozia nu e orașul celor care încalcă legea, ci a celor care o respectă!» a declarat primarul Dragoș Soare.

Reprezentanții Taboo Events SRL contraatacă Decizia administrației locale are la bază Legea nr. 61/1991, pentru sancțio­narea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, care interzice la art 2, pct. 26 «tulburarea liniștii locatarilor între orele 22,00-8,00 și 13,00-14,00 de către orice persoană prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare în localurile sau în sediile persoanelor juridice». Decizia a fost însă contestată de către reprezentanții Taboo Events SRL, care au înregistrat o plângere prealabilă adresată instituției. Conform acesteia, se solicită revocarea în totalitate a dispoziției primarului Dragoș Soare motivând, printre altele, că procesele verbale de contravenție încheiate de Poliția Municipiului Slobozia și Poliția Locală au fost contestate în instanță și că nu există probe științifice care să confirme nivelul de zgomot: «Suspendarea este abuzivă și se face pe baza unor acuzații subiective ale unor oameni-agenți de poliție că s-ar fi încălcat art. 2, pct. 26, din Legea 61/1991, producând zgomot, larmă, fără o probă științifică a încălcării legii». De asemenea, reprezentanții firmei Taboo Events SRL susțin că vor depune o plângere penală împotriva primarului Dragoș Soare.

Ionuț Nagâț se oprește în noiembrie În pofida dispoziției primarului Dragoș Soare, cortul în care Taboo Events SRL organizează evenimente continuă să funcționeze de joi până duminică. În decursul ultimei luni, ca urmare a sesizărilor locuitorilor cartierului, Poliția Locală Slobozia a aplicat peste 40 de amenzi care încă nu au fost contestate de către firmă. Valoarea amenzilor se ridică la peste 25000 de lei. Majoritatea amenzilor sunt motivate de tulburarea liniștii și ordinii publice, dar există și procese-verbale asumate de către reprezentații firmei Taboo Events SRL care confirmă faptul că aceștia nu au putut prezenta «autori­zația de alimentație publică pentru cortul de evenimente construit în incinta punctului de lucru». De altfel, Ioan Nagîț, omul care controlează locația, a recunoscut public că nu are toate autorizațiile de funcționare necesare desfășurării legale a activității. În plus, în cadrul unei întâlniri publice desfășurată la sfârșiul lunii iulie a.c., acesta a declarat că nu își va întrerupe activitatea în cortul de evenimente, indiferent de consecințe, până la sfârșitul lunii octombrie 2022. «Mai sunt 30 de evenimente... Nu mă pot opri acum, indi­ferent ce se întâmplă! Vă rog să mai aveți puțină răbdare și vă promit că în noiembrie voi antifona cortul de evenimente...» a declarat Ioan Nagîț, printre altele.

17 August 2022, 09:50 (38093 vizualizări - 129 comentarii)

Citiți și:
Proprietarii de garaje din Bazarul Municipal eliberează voluntar terenurile
Canalizare și apă la Slobozia Nouă
Direcția de Asistență Socială Slobozia renovează Adăpostul de Noapte

Comentariile cititorilor:


Sandocan:
(25 Septembrie 2022, 07:40)
Ba frate nu suntem parteneri cu tine de afaceri nu impartim profitu . Ce mama dracu ne freci cu muzica aia de nu putem dormi ? Cine te crezi buricu pamintiului ? Functionezi fara aautorizatie ce ne tot deranjezi ? Inchide sandramaua sa nu iei foc.
Un prieten de la Stat :
(5 Septembrie 2022, 21:45)
In actele Primăriei cortul apare cu autorizație de construcție nu mai aberați ,la o simpla Căutare pe net apare ca are autorizație de construcție data de Primarie .S-a cerut începerea lucrărilor de antifonare ,suspendarea a expirat de când tot comentați voi aici .Reveniti la treburile voastre ca subiectul se Închide curând !
Pt Vasile :
(5 Septembrie 2022, 15:17)
Vasilica vasilica ,vezi-ți de pensioara ta care se apropie ,ca știm ce hram porți de o viața otrăvești in stânga și dreapta .Lasă-i pe tineri sa facă treaba ,accepta ca ai făcut și tu ce ai putut in viața .Ai și tu copii și ți se întorc toate !Amin!
Alt simplu cetatean:
(5 Septembrie 2022, 13:41)
Ce va faceți sa credeți ca acel “șmecher “ nu plătește taxe și impozite ? Vorbiți aiurea despre autorizații care nu exista fără sa știți ca toată documentația este in curs și ca birocrația din Romania asta le face antreprenorilor .E clar ca nu aveți nici cea mai mică idee ce înseamnă sa susții plăti și angajați !Urlati intr-Una asupra unui lucru care se va rezolva și care e de câteva luni .Am avut eveniment in 2013 in acel loc Și sincer in toți acești ani oamenii astia nu au deranjat cu nimic ba din contra s-au dezvoltat constant .Hai ,sictir rău voitorilor și cârcotașilor !Succes Taboo in rezolvarea problemei !
cetatean.:
(4 Septembrie 2022, 18:48)
catre instirutii. cum sa ne vedem de treaba? cum sa stam  asa inerti?  nu institutiile statului sunt torturate de zgomotu ce se propaga, noi locatarii ce stau in carierul asta aici cu un smecher care a venit si isi desfasoara o activitatate care ne face rau , ce avocatii? ce organe de stat/ vedem ca nu faceti nimic sunteti impotenti in fata unui smecher. sunteti coruptii cu totii , ce sa asteptam/ nu putem traii in casele noastre suntem asaltatii de zgomot la intensitate de nesuportat .  suntem cetateni cu drepturii , suntem platitorii de taxe stam in zona 1 de impozitare , ce ne prostitii , va este frica sa luatii masuriile ce se impun/ sunteti corupti cu totii. /? ce tot va purtatii cu manusii// ? puneti lacatu pe poarta daramatii  cortu fara autoriiztie , asa cum ati facut in sl noua cum ati daramat acele constructii fara autorizatii,,
De la Țara :
(4 Septembrie 2022, 10:29)
Auzisem o discuție ca se vrea spațiul dat către Biserica ,sau bine ar fi sa se facă un centru comercial ca venim și noi sa ne aprovizionam ca tot venim in Piata mare .
Organe abilitate :
(4 Septembrie 2022, 10:10)
Uite de asta va scurtati existența ,pentru ca nu va vedeți de propriile probleme existențiale din familie .Problemele acestea sunt in mâna instituțiilor abilitate ,ele decid ce se întâmpla acolo nu voi .V-ați făcut partea voastră de cetățeni perfecti acum avocați ,judecători ,primari au preluat rolul și ei la rândul lor sunt coordonați de sus !
xena:
(4 Septembrie 2022, 06:59)
pentru organele statului.. primaria a instintat pe toata lumea ca la adresa fe pe strada polivalenta .Taboo evens s-a retras autorizatia de functionare 30 de zile. va intrebam pe cei de la POLITIE pe cei de la ANAF ,, ăe cei de la DSP .  de ce  functuoneaza  aceea unitate de alimentatie publica? de ce urla muzica iarasi/ //? sa intelegem ca  institutiile statului aplica legea numai celor prosti si umili/
Marian x Xena:
(2 Septembrie 2022, 22:47)
Hai ca v-ați obișnuit cu mirosul și gustul apei !Ce sa zic ,sa oprească muzica sa dormiți liniștiti !Ramanesti doar cu ceilalti factori poluanți pt care nu “urlați așa”Cine a zis ca are drept de deranj maimuțoiul ăla zic doar ca va manipulează Primăria in funcție de interesele lor !Au făcut lucru mare și apa parca e mai cristalina !Strazile super curate mai ales la Piata .
xena:
(2 Septembrie 2022, 19:26)
si zgomotu este nociv pentru sanatate , in lagarele naziste comuniste tortura era prin zgomot .  dam vina pe miros sa distragem  problema de la tema asta ce tot se incearca / ? ne credeti prostii/ ?         sa nu te poti odihnii este ce-a mai mare tortura, cine da dreptu unora fara drept sa ne conditioneze orele de somn . lefea este lege pentru toata lumea , de la orele 22 - 8 dimineata nu ai voie sa deranjezi indiferent de cine esti daca ai autorizatii sau nu , nu mai duceti discutia in derizoriu ,  sa da-ti vina pe gigel cind despre tine este vorba , suntem ca paduchiosu si umblam cu coada pe sus, ai fost suspendat ca nu esti in regula, nimeni nu are voie sa eludeze legea ,
Marian :
(2 Septembrie 2022, 09:32)
Eu ma întreb cum puteți dormi cu geamul deschis de mirosul care e afara ?Autoritatile au făcut ședința sa găsească soluții pentru fabrica Clean dar pentru cort care e cel mai simplu de rezolvat au ales suspendare .Voi nu vedeți manipularea ,se folosesc de nemulțumirea unor cetățeni ca sa camufleze probleme grave ale orașului ,aerul ,apa .Ne otrăvesc cu buna știință și încasează la greu pentru afacerile lor .Probabil e prea mic acest patron pt buzunarul adânc al Primăriei .Treziți-va deși e prea tarziu !
cineva:
(1 Septembrie 2022, 19:55)
sa se distreze lumea sa faca nunti sa fie distractie dar fara ca muzica sa se auda in tot orasu , nimeni nu este de rea credinta. doar ca acel cort este neconform cu mediu  se aude foarte tare .  lumea vrea liniste este ceva anormal sa fie liniste?
toti muncim mergem la munca scoala dupa 4 nopti de muzica esti nauc , copii ce facem cu ei la scoala? ce spun ca au ascultat muzica lautareasca ?
Oarecare:
(31 August 2022, 08:12)
Cata frustrare!! Cata lupta Cata zarva..pentru un local unde se organizează nunți ..adică unde oamenii se bucura și sunt Fericiți ..toți am fost așa in viața sau poate ne am dorit sa fim așa ..este incredibila invidia și lipsa de înțelegere ..sa va ajute Cel de Sus!!
O doamna :
(30 August 2022, 10:57)
E Clara atitudinea dumneavoastră !Frustrarea e mare și nu puteți accepta decât o varianta !Succes și sănătate !Bine ca nu sunt vecina cu dumneavoastră !
Lili :
(30 August 2022, 10:42)
Va puneti lumea in cap . Sunteti intoveriti daca 4 insi iti spune ca eti beat du-te si te culca . Va este greu sa recunoasteti ca sunteti vinovati. Ma omule opreste-te si nu mai deranja cu cortu. Urla muzica de zici ca suntem la nebuni. Daca vreti sa fiti suinguri si sa nu tineti seama de nimic si de nimeni mergeti pe cimp si zbierati pina nu mai puteti. De ce trebuie sa va ascultam mizeriile ? Ce avantaj avem cu sunteti vecini cu noi ? Ati venit aici si faceti tot dupa bunu plac. Nu aveti rusine de vecinii . Aici sunt copii batrinii oameni care muncesc si merg a doua zi la munca . Nu ne putem odihni de dv. Opritica.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 07 Oct 2022
58 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 403 404

Firmă din Căzănești, amendată cu 50000 de lei pentru că nu deținea autorizație sanitară-veterinară

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează că miercuri, 5 octombrie a.c., a fost efectuată o verificare la o firmă din Căzănești care prelucrează produse/subproduse ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 15:55
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 5 noi cazuri de COVID-19

Joi, 6 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29652 , fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de miercuri, 5 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 13:10
(86 vizualizări - 0 comentarii)


2

AJFP Ialomița: Luni, 10 octombrie 2022, termen limită pentru depunerea a 5 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, că luni, 10 octombrie 2022, este termenul limită de depunere a notificării ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 11:00
(134 vizualizări - 0 comentarii)


3

«Zilele Porților Deschise» la Biroul Teritorial Slobozia al Avocatului Poporului

În perioada 10-14 octombrie 2022, în intervalul orar 10,00-14,00, la sediul Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului se organizează «Zilele Porților Deschise». Evenimentul este dedicat ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2022, 09:45
(95 vizualizări - 0 comentarii)


4

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

5 Octombrie 2022, 18:15


5

Ordin de protecție emis pe numele unui slobozean care și-ar fi bătut soția

Polițiștii ialomițeni au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat, de 37 de ani. Astfel, marți, 4 octombrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii slobozeni au fost sesizați cu privire ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 16:15
(189 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Depistați la volan deși aveau dreptul de a conduce suspendat

Polițiștii rutieri au depistat în trafic doi bărbați, de 44 și 66 de ani, care circulau pe drumurile publice deși aveau dreptul de a conduce suspendat. Au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 16:05
(162 vizualizări - 0 comentarii)


7

Ialomița: 5 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 5 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29647 , fiind înregistrate 5 cazuri noi față de ziua de marți, 4 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2022, 13:20
(143 vizualizări - 0 comentarii)


8
Accident rutier în comuna Maia

Accident rutier în comuna Maia

Luni, 3 octombrie a.c., trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit la un accident rutier produs în comuna Maia, în care a fost implicat un autoturism și un ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 15:05
(349 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


Ialomița: 19 noi cazuri de COVID-19

Marți, 4 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29642 , fiind înregistrate 19 cazuri noi față de ziua de luni, 3 octombrie a.c., când au fost ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 13:15
(279 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înrolarea în PatrimVen a devenit obligatorie începând cu 01 martie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește autorităților publice, instituțiilor publice sau de interes public că, începând cu data de 1 martie 2022, a devenit obligatorie înrolarea ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 12:00
(360 vizualizări - 0 comentarii)


DN2A: Mașină implicată într-un accident, victimă rămasă încarcerată

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit luni, 3 octombrie a.c., în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în care au fost implicate două autoturisme, în ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 09:40
(375 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: DN2A accident


12

AJOFM Ialomița: S-a modificat calculul indemnizației de șomaj

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița precizează faptul că au fost aduse modificări importante asupra calculului indemnizației de șomaj, majorându-se baza de calcul a indemnizației ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2022, 09:10
(345 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești!

Pentru conectarea la sistemul centralizat a noilor conducte de alimentare cu apă din orașul Fetești, RAJA Constanța va sista furnizarea apei potabile de marți, 4 octombrie 2022, orele 23,00, până miercuri ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 18:05
(357 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Vestigii istorice vechi de 2000 de ani la Piscul Crăsani

Muzeul Județean Ialomița: Vestigii istorice vechi de 2000 de ani la Piscul Crăsani

Descoperire deosebită a arheologilor Muzeului Județean Ialomița pe șantierul arheologic Piscul Crăsani, aflat pe arealul comunei Balaciu. În cadrul campaniei de cercetare arheologică sistematică din această ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 14:50
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Logan în flăcări

Slobozia: Logan în flăcări

În municipiul Slobozia, în dimineața zilei de sâmbătă, 1 octombrie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism. Cauza probabilă de producere ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 14:10
(395 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 7 noi cazuri de COVID-19

Luni, 3 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29623, fiind înregistrate 7 cazuri noi față de ziua de duminică, 2 octombrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 13:50
(335 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Luciu, Urziceni și Slobozia

Accidente la Luciu, Urziceni și Slobozia

Vineri, 30 septembrie a.c., un echipaj de pompieri din Țăndărei a intervenit la un accident rutier produs în satul Luciu. În sprijin a acționat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Ialomița ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 11:25
(417 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publicde Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 3 octombrie 2022, pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2022, 10:55
(399 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 3 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 2 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29616, fiind înregistrate 3 cazuri noi față de ziua de sâmbătă, 1 octombrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2022, 13:35
(356 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 1 octombrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29613, fiind înregistrate 8 cazuri noi față de ziua de vineri, 30 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

1 Octombrie 2022, 13:40
(540 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 9 noi cazuri de COVID-19

Vineri, 30 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29605, fiind înregistrate 9 cazuri noi față de ziua de joi, 29 septembrie a.c., când au ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 13:15
(615 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Fetești

Efective mărite din cadrul IPJ Ialomița au acționat joi, 29 septembrie a.c., sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ialomițeni, pentru prevenirea faptelor antisociale, ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 12:30
(692 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


AJFP Ialomița: Comunicarea actelor administrative emise în formă electronică

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că au fost modificate prevederile art. 47, alin. (15) din Codul de Procedură Fiscală cu privire la comunicarea actelor administrative ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 10:45
(744 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Atenție la dioxidul de carbon!

Este culesul viilor, atenție la dioxidul de carbon acumulat în beciurile sau spațiile închise unde mustul este pus la fermentat! În fața butoaielor pline cu must pe cale să se transforme în vin, oamenii ...[citește_toată_știrea]

30 Septembrie 2022, 10:30
(677 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 129,16 milioane de lei pentru sectoarele suin și avicol

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli, crescători ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 15:30
(782 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Ajutoare financiare de peste 56,4 milioane lei pentru producătorii agricoli din sectorul vegetal

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului excepțional acordat producătorilor agricoli din sectorul ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 14:30
(926 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 15 noi cazuri de COVID-19

Joi, 29 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 29596, fiind înregistrate 15 cazuri noi față de ziua de miercuri, 28 septembrie a.c., când ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 13:05
(762 vizualizări - 0 comentarii)


Ședință a Colegiului Prefectural, convocată de prefectul județului Ialomița

Joi, 29 septembrie 2022, prefectul județului Ialomița a convocat Ședința Colegiului Prefectural. În cadrul întâlnirii oficiale au fost prezentate rapoartele de activitate ale Inspectoratului Teritorial ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2022, 12:30
(954 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,54%, rata șomajului în luna august 2022

La sfârșitul lunii august 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3296 de șomeri (din care 1544 femei), rata șomajului fiind de 3,54%, cu 0,85% sub ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2022, 15:55
(1038 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 403 404
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...