Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Patronul Teletext SRL/Diami dă vina pe morți!

Accident de muncă sau «ucidere din culpă»?

Patronul Teletext SRL/Diami dă vina pe morți!

Un grav incident s-a petrecut duminică, 21 august a.c., în incinta fermei de vaci a societății Teletext SRL, firmă care deține brandul de lactate «Diami». Doi muncitori au murit pe loc, în timp ce încercau să schimbe un furtun, conectat la bazinele în care se colectează dejecțiile provenite de la animale. O anchetă a fost deschisă în acest caz de către Poliția Slobozia, Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia și Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița. Patronul societății, Dumitru Crișan dă vina pe angajații care și-au pierdut viața: «Au făcut de capul lor... Hai, la revedere!». Ancheta penală se desfășoară sub aspectul comiterii infracți­unii de «ucidere din culpă», dar se are în vedere și producerea unui accident de muncă. Un incident cu urmări similare s-a petrecut în urmă cu 10 ani, pe raza localității Cocora. Doi muncitori au murit pentru că firma de construcții la care erau angajați nu a luat toate măsurile în ceea ce privește asigurarea protecției muncii. Respectivele victime erau angajate ale societății Omega Invest SRL. Patronul firmei, Ștefan Foamete a ajuns după gratii...

Verificările sunt în curs Duminică, 21 august a.c., după orele prânzului, pompierii din Slobozia și paramedicii SMURD au fost solicitați să intervină pentru salvarea a trei bărbați, de 34, 38 și, respectiv, 53 de ani, care «ar fi căzut într-un canal de colectare a dejecțiilor, situat între municipiul Slobozia și orașul Amara». În timpul misiunii, forțele de intervenție au reușit să-l salveze și să-l transporte la spital doar pe bărbatul de 34 de ani. Ceilalți doi au fost declarați decedați. Toți cei trei muncitori erau angajați ai societății Teletext SRL, firmă care deține brandul de lactate «Diami». Aceștia își desfășurau activitatea în cadrul fermei de vaci, pe care Teletext SRL o deține pe un teren amplasat între Slobozia și Amara. «Canalul de dejecții» era în realitate unul dintre bazinele în care se colectează materiile fecale produse de cele peste 600 de vaci din incinta fermei. Muncitorii nu au căzut pur și simplu în bazin, așa cum au informat, pe scurt, reprezentanții Inspecto­ratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița. Unul dintre aceștia, având funcția de electrician, a intrat în respectivul bazin cu scopul de a înlocui un furtun avariat. Bărbatului i s-ar fi făcut rău, iar în ajutorul său a sărit un coleg... În mometul în care a încercat să-l scoată afară, muncitorul aflat în interiorul bazinului l-a tras pe colegul care a vrut să-i salveze viața. La scurt timp, ceilalți angajați ai fermei l-au rugat pe bărbatul de 34 de ani să-i ajute pe cei doi. L-au legat cu o funie și l-au introdus în bazin... Acestuia i s-a făcut rău la rându-i și a fost scos imediat afară. După această misiune de salvare eșuată, unul dintre angajați a sunat la 112, solicitând ajutorul forțelor de intervenție. Supraviețuitorul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia cu ajutorul unei ambulanțe. La fața locului au sosit și criminaliștii, care au deschis un dosar penal sub acuzația de «ucidere din culpă», ancheta fiind în coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. De asemenea, o anchetă a fost deschisă și de Inspectoratul Teritorial de Muncă. Patronul firmei Teletext SRL este Dumitru Crișan. În fața organelor judiciare acesta a declarat că vina pentru această tragedie aparține în exclusivitate muncitorilor, care au încercat să înlocuiască respectivul furtun, fără aprobarea superio­rilor. Dumitru Crișan a declarat același lucru și reporterilor ziarului nostru în momentul în care i s-a solicitat un punct de vedere. «Au făcut de capul lor... Hai, la revedere!» a declarat pentru ziarul nostru Dumitru Crișan. Legislația muncii contrazice însă spusele lui Dumitru Crișan. Potrivit Codului Muncii, angajatorul are obligația de a lua toate măsurile necesare pentru a preveni incidentele produse la locul de muncă. Investigația pe care Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița o realizează va scoate la lumină cât de mult asigură societatea Teletext SRL protecția propriilor angajați.

Condamnare cu executare pentru ignorarea protecției muncii
Nerespectarea legislației în ceea ce privește protecția muncii poate avea urmări grave atât pentru angajați, cât și pentru angajatori. În urmă cu 10 ani, un incident cu urmări similare s-a petrecut pe un șantier din localitatea Cocora. În octombrie 2012, doi muncitori au murit după ce zidul la care lucrau a căzut peste ei. Pe respectivul șantier se ridica moara primarului din Cocora. Muncitorii care și-au pierdut viața se numeau Stan Neagu și Ion Drăgoi și erau angajați ai firmei Omega Invest SRL Slobozia. Inițial, patronul Ștefan Foamete a încercat să facă presiuni pentru a demonstra faptul că vina aparține muncitorilor care au murit... Astfel, acesta a luat legătura cu fostul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, Cristian Hristescu. Fostul magistrat i-a dat asigurări că poate influența ancheta coordonată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia în favoarea afaceristului. Rezultatul acestei acțiuni s-a concretizat într-o anchetă a Direcției Naționale Anticorupție, în urma căreia Cristian Hristescu a fost aruncat după gratii. Între timp, ancheta începută la Parchetul de pe lângă Judectoria Slobozia s-a fina­lizat cu o condamnare cu executare pentru omul de afaceri Ștefan Foamete. Procurorii au reușit să demonstreze că atât proiectantul, cât și firma afaceristului Ștefan Foamete nu au asigurat imobilul pe care îl construiau în ceea ce privește stabilitatea. Infracți­unea reținută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia a fost «realizarea unei construcții fără respectarea reglementărilor tehnice privind stabilitatea și rezistența».

23 August 2022, 21:10 (16471 vizualizări - 15 comentarii)

Citiți și:
Accident de muncă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Slobozia: Tragedie în curtea Remat. A murit strivit de propria mașină!
Tragedia care îl costă libertatea pe fostul prim-procuror Hristescu

Comentariile cititorilor:


Anonim:
(27 August 2022, 00:04)
Pe langa faptul că au murit doi oameni,toți angajații sunt tratați că niste sclavi,și cum zicea cineva mai sus sunt câteva familii care locuiesc în spatele fermei in condiții greu de imaginat,nimeni nu v a face nimic pt că toți sunt mânjiți . Dumnezeu sa i ierte pe cei doi și putere familiilor să treacă cu bine peste....
Curiosul :
(26 August 2022, 05:26)
Tragedie, am văzut din nefericire un caz similar acum 25-30 de ani la complexul de porci Căzănești, La statia SP 6,tot 3 persoane, tot in caminul de.dejectii,Mă intreb in cazul de față zona era marcata cu indicator atmosfera asfixianta,oare dânșii nu au mai intervenit niciodată in zonă sa fie conștienți de pericol,oare unitate stiind ca are zone de acest fel ,are prevazute masti cu aductiune,sau echipamente drager,echipamente ventis pentrumăsurarea oxigen,pentru măsurare noxe.Oare intervențiile la echipamente nu se realizează in urma unor permise de lucru .Pacat de viețile pierdute,mai repede nu înseamnă mai bine,lucrătorilor le trebuie date explicații din partea inspectorilor SSM, nu pusi sa semneze fisele și atât.
Fermierul:
(25 August 2022, 21:13)
Dacă exista locuințe pentru îngrijitorii ani alor ale sc Diami srl sa între dsp și verifice in salubritatea condițiilor de locuit, iar pentru tragica intimpla re patronul(care a cumpărat societatea pe chilipir la acel moment de privatizare) sa fie anchetat la singe(rece) pe toate planurile:itm, parchet, anaf(cum sta cu profitul și impozitarea acestuia, fondurile accesate(de la apia, europene sau nationale_folosirea destinației acestora) și apoi sa vadă cum sta cu expresia:"mortul este de vina".
giovani:
(25 August 2022, 20:11)
Nu prea mă dădeam în vânt după produsele diami, dar de azi nu mai cumpăr nimic de la ei. 
Cetățean :
(25 August 2022, 19:22)
@Gigi Păi dacă toți angajații iau poziția de drepți când "intră domnu" înseamnă că ei sunt vinovați de această situație! Ori sunt lingăi ori slabi cu duhu'! "Domnu" e "zbir pe plantație" doar pentru că cei ce lucrează pe plantație au comportamentul aferent de sclav. Ia să aibă angajatul ținută morală, etică,oare nu cumva ar fi respectat de către angajator?!
milan:
(25 August 2022, 06:30)
ne sfatuiram in echipa sa-i bagam o broasca pe teava sa-i infunde pusca...si ai au la mana
SI sa nu mai fie obraznici cand buseste jipanul "cum cine a fost de vina ?" BORSETUL CU BANI...
pisu:
(24 August 2022, 21:11)
ferice de colegi care ar fi evadat din carcera la timp....
DAN:
(24 August 2022, 20:11)
PROTECTIA MUNCII TREBUIE ASIGURATA SI RESPECTATA. Patronul si cei care coordonau muncitorii sa raspunda daca nu au fost asigurate masurile de protectia muncii Cerem sanctiuni drastice penale si pecuniare
Liviu:
(24 August 2022, 19:09)
Ai dreptate Mihai Eminescu!!!!
Mihai Eminescu:
(24 August 2022, 18:06)
(...) asta e SATANA in persoana. Cu toate ca bussinessu este unul sustenabil si de laudat, cu investitii masive facute an de an, ca factor uman, omul asta este ZERO! Dar, la cati bani are, cumpara tot pe linie ierarhica, de la primul politist care a constatat accidentul pana la ultimul judecator care ii va ancheta dosarul..
Anonim:
(24 August 2022, 14:56)
Domnul (...) este conectat la toate instituțiile, nu cred să pățească ceva. Ale dansului sunt și grajdurile din spatele Oieriei, în care locuiesc in conditii greu de crezut familii întregi de oameni ce lucrează la animale.
UN OM:
(24 August 2022, 12:56)
Dumnezeu să îi ierte pe cei doi OAMENI și să îi dea sănătate celuilalt BĂRBAT! Scriu aceste cuvinte cu majuscule pentru că, acest individ, care se crede stăpân pe plantație, este lipsit de OMENIE și BĂRBĂȚIE! Este înconjurat de "lingăi" fără demnitate și opinie proprie, șantajabili, care se vând pentru un salariu mare și o funcție de doi lei, care își văd interesul lor și nu al firmei! Adesea, acest individ, se folosește de numele Domnului și face "pomeni", crezând că astfel va fi iertat pentru lipsa lui de omenie și respect pentru cei care muncesc cu adevărat și îi asigură lui o viață prosperă aici pe pământ! Cine a avut curajul ca să-l înfrunte, să îi răspundă atunci când a fost amenințat, înjurat, șantajat, a renunțat la a mai colabora cu un individ de o asemenea speță. Dar el a continuat cu acest comportament, chiar și după ce nu îi mai lega vreun contract de muncă! Păcat, dacă ar fi fost mai mulți angajați plini de demnitate, lucrurile nu ar fi evoluat așa și poate nu ar mai fi murit acești OAMENI. Îmi pare rău că l-am cunoscut pe acest individ, a folosit numele Domnului la prima întâlnire și ne-am despărțit în termeni DELOC amiabili! Condoleanțe familiilor și putere multă!
e un satrap:
(24 August 2022, 10:09)
domnul patron de la diami e un satrap.
urla, tipa, jigneste, ameninta !
el e stapan si contoleaza tot. e falsa zicerea ca au facut de capul lor.
a fost informat de de acea problema cu furtunul, a urlat ca de obicei si a zis ca da afara pe cine nu isi face treaba.
au mai existat astfel de situatii la furtune, oamenii au intrat in bazine si au remediat problema. din nefericire de data asta s-a intamplat altceva.
nu se pune deloc pret pe siguranta si viata angajatilor. vrea profit, vrea averi mari.....desi are o foarte mare avere stransa tot mai vrea. 
poate de data asta Dumnezeu ii da ce merita, pacat de vietile bietilor lucratori
MIHAILA:
(24 August 2022, 03:01)
Toti patronii fac orice pentru profitul maxim personal, nu ii intereseaza de siguranta sau sanatatea angajatilor! Ce conteaza ca au pierit 2 angajati? Gasim oricand altii 2...trist
Gigi:
(23 August 2022, 23:27)
La firma diami nimic nu se face de capul angajatului , acolo se face sub forma obligației,Acolo când intră domnul (...) pe poarta se ia pozitia de drepți ca la armata si tot ce zice domnu este litera de lege

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Sâmbătă 20 Apr 2024
101 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(512 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(505 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(490 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(537 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1045 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(695 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(543 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(817 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(666 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(685 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(710 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(533 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1529 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(541 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(673 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(686 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(451 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(626 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(566 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate. Acțiunea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:10
(262 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Serviciul Call Center

RAJA Constanța: Serviciul Call Center

Serviciul de Call Center pus la dispoziție de RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clientului. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 10:25
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist accidentat la Gheorghe Lazăr

Pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Evenimentul s-a produs la Gheorghe Lazăr, după acordarea primului ajutor la locul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:40
(823 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Axintele și Amara

Incendii la Axintele și Amara

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:25
(574 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan, fără permis de conducere

Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești, în timp ce conduceau autovehicule ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:20
(693 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 25 mii de lei aplicate de polițiști

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii ialomițeni au efectuat o acțiune cu forțe mărite, în intervalul orar 14,00-17,00, în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu, pentru menținerea ordinii ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:10
(913 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 10:40
(321 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Ghe.Lazar în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Gicu în Peste 170 de beneficiari la Cantina Socială Slobozia Quasar.G.G în Dragoș Slăniceanu, colecționarul de firme de la Gheorghe Doja AVRAM PAUL în RAJA Constanța: «Contul meu RAJA» Ileana Leca în Furt de carduri petrecut în stațiunea Amara, trimis în judecată după 4 ani Unul neutru în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» Ghiuliver în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2024 COSMIN în Deficit de personal în cadrul Jandarmeriei ialomițene Mary în Slobozia continuă investițiile edilitare în infrastructură BRATOSIN în Deficit de personal în cadrul Jandarmeriei ialomițene Boss în Deficit de personal în cadrul Jandarmeriei ialomițene Un om în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița Sandel în Deficit de personal în cadrul Jandarmeriei ialomițene dreptate! în 53 milioane de euro pentru asfaltarea tuturor drumurilor județene de pământ Psd în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Gabi Iosif în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Boboc în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Poienar în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița Xxx în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...