Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Fata subprefectului Babagianu a venit să ajute România

Fata subprefectului Babagianu a venit să ajute România

Îl mai tineți minte pe subprefectul de Ialomița, Gheorghe Baba­gianu?! Da, da! Ăla de a trecut prin trei partide ca să ajungă subprefect, a declarat că a bușit mașina Prefecturii «în interes de serviciu» și și-a adjudecat banii săracilor cărora Guvernul le-a dat o masă caldă susținând că restaurantele sale de familie au fost selectate «datorită serio­zității cu care lucrează»... Ei, bine, începând de la jumătatea lunii august, Gheorghe Babagianu și-a spălat toate păcatele publice și private pe care le are! Căci fata lui, doamnelor și domnilor, lumina ochilor săi, «un trandafil cari creashti la firida lui», s-a întors în țară și lucrează pentru România. Da, da ați auzit clar! Atât de mult își iubește domnul Babagianu țara încât își trimite fiica în prima linie a admi­nistrației românești, consilier superior al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării. Nu știați că există Ministerul ăsta?! Nici noi, dar cât trăiește omul învață.

Ave, Oana! Muritorii te salută! Spre rușinea noastră, anunțul privind numirea în funcția de consilier superioară a Ministerului nominalizat mai sus au făcut-o site-uile de știri care se ocupă de numirile în funcție ale consilierilor racolați din pepiniera de cadre a PNL via diaspora. Căci Oana Babagianu, doamnelor și domnilor, nu bate de nicăieri la ușa afirmării administrative. Nu! Ea a fost descoperită de însuși liderul europarlamentarilor PNL, Rareș Bogdan, care a recomandat-o pentru o angajare la Guvern pentru că «are un CV remarcabil»! Ce scrie în CV? Nu știm și nici nu contează, căci acum Oana noastră e deja angajată. Ce este însă extraordinar e faptul că, în afara CV-ului remarcabil, Oana Babagianu impresionează cu cele două case care au mai mult de 1000 de mp de spațiu util, lăsate în urmă în Spania și cele 9 proprietăți din România făcute din munca cinstită de director al firmelor ținute de familie.

Așchia nu sare departe... În plus, Oana a scris și o carte, «Eva», pe care Andreea Marin a remarcat-o public încă de pe vremea când făcea ra­ting din sărăcia și necazurile oamenilor la «Surprize, Surprize!» Dar să nu fim la fel de nemernici și să ne bucurăm că, iată, după 15 ani de când Oana a fugit mâncând pământul ca să uite de faultu­rile lui Hristu Chiacu, primul bărbat cu care a măritat-o domnul subprefect, se întoarce acasă. «Români ne-am născut, români suntem și mereu vom fi. Atât eu, cât și soțul meu, și mai ales cei trei copii ai noștri. Am bătut lumea în lung și în lat, am cunoscut o grămadă de lume, am studiat, am făcut afaceri, însă întotdeauna ne-am bătut cu pumnii în piept și am spus: SUNTEM ROMÂNI (...)» spunea Oana prin mai, pe pagina sa de socializare, având premoniția numirii în funcție. Nu-i așa că e înduioșător?!

Domnule subprefect, vă iertăm! Cum vă spuneam, noi nu pentru Oana scriem textul ăsta. Apreciem capacitatea ei de adaptare și sperăm din suflet ca toate cele trei facultăți făcute în străinătate să o ajute să fie un bun comunicator pentru Minister și un remarcabil organizator de evenimente... Că înțelegem că asta va face în calitate de consilier superior... Să fie sănătoasă, că nu e nici prima, nici ultima care învață la Londra și Madrid «la gât cravatei cum să-ncheie nodul», fie-i țărâna ușoară sărmanului Eminescu! Scriem pentru că vrem să ne cerem iertare domnului Babagianu. Da, da! Timp de 20 de ani și mai bine am făcut parte din presa ticăloșită care i-a pus sub lupă toate matrapazlâcurile, de la fascina­ția sa pentru Rodion Cămătaru, la adorația pentru Dumitru Bucșaru. Ce vremuri, domnule subprefect... Ce țepe, ce pena­lități... Dar acum gata, vă iertăm! Am înțeles că și dumneavoastră, ca noi toți, tot pentru copii ați tras. Iar dacă n-a fost scris să îi fie bine în străinătate, o luați de la capăt acum la bătrânețe. Că numai tată de fată să nu fii și-atâte case să îi ții! Ori poate Oana a aflat că puseul de Covid de-acum o lună a fost mai tare decât blestemele ălora rămași fără de case prin Urziceni. În cazul ăsta vă iertăm de două ori, că «românii e ca țiganii, n-are milă». Blesteamă de cancer și bubă neagră!

2 Septembrie 2022, 13:20 (13405 vizualizări - 17 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Neutru:
(29 Februarie 2024, 08:57)
Babagianu era baiat  istet în  facultate . Dacă a ajuns lider este meritul lui . Felicitări !
Doctor :
(10 Septembrie 2022, 00:46)
La căți bani a primit makedonul în pandemie pe hoteluri și pensiuni goale declarând că le are pline ca doar se baza pe familia (...) atunci să tot facă masterate armânca.
dan:
(7 Septembrie 2022, 11:08)
Este ultimul comentariu pe care il fac, se vede clar din cuvintele voastre agresivitatea si reaua intentie .Da toate intrebarile voastre au si raspunsuri de om cinstit si corect dar nu o sa vi le spun ca nu am cui.Eu asteptam sa ceara scuze Cristina,cum nu a facut-o.Va doresc sa aveti voi de mancare cati "porci,vitei,gologani" am dat eu. Sanatate
@Dan:
(6 Septembrie 2022, 23:53)
Te rugam frumos sa ne spui și noua, ca tos spui ca nu ai fost angajat pe baza prieteniei cu politicul, rude în sistem ai?   Ceva cașcaval, porci, vitei ori gologani ai dat șpagă când te-ai angajat prima data la stat? Ai plecat de la privat unde aveai salariu îndestulătoare ca să lucrezi la buget pentru mai putini bani? Băiatul tău ne spui ca are doua maștere terminate, c-un afacut el masterele când în același timp muncea, posibil tot la stat. Din câte auzim, in programele. De master prezenta este obligatorie, zi cum te credem? Era pontat la serviciu când mergea la cursurile de master? Când și pe cine a păcălit? Facultatea, universitatea sau angajatorul, o instituție publica bugetara, ca la privat nu merge cu chiulangeala. Revino mai gândește-te și vezi când ai furat? Poți sa spui și câți vitei ai dat când te-ai angajat dacă de bani nu vrei sa ne spui. Nu iese oricum o dai. 
dan:
(6 Septembrie 2022, 21:06)
Stimata Cristina si Madalina gresiti cand generalizati si aruncati cu noroi asupra institutiilor statului.Nu toti angajatii de la stat sunt in plasa de "cartofi" cum spunea Cristina. In primul rand trebuie sa va referiti la articol si nu sa criticati pe cei care nu sunt de parerea voastra.Eu chiar am fost jignit de Cristina si de aceea vreau sa-i spun ca: nu am fost si nu sunt membrul vreunui partid sau "clan," am lucrat si la stat si la privat si mi-am facut treaba, am copil care lucreaza din anul 2 de facultate pe care a absolvit-o si dupa ce ca este angajata fara intrerupere a mai facut si doua mastere din care unul in limba engleza pe care l-a terminat cu 10, totul fara pile cunostinte sau relatii .Mai este un aspect salariile nu au fost intotdeauna mari in institutiile statului. Mai reflectati, daca puteti schimbati voi lumea dar nu generalizati si nu jigniti  Cu stima va urez succes in viata,in profesii. Doamne ajuta.
EBA:
(5 Septembrie 2022, 15:39)
O mai stiti pe Eba? Nu-i asa ca seamana putin? chiar si politic (fostul PDL). Fete cu "succesuri". „Pot să fie oameni care nu vor să vorbesc cu tine" spunea duios micuta. Si de desteapta ce era a ajuns europarlamentar. Daca nu erau "taticii" astia politici si transpartinici, odraslele lor pe unde ar fi "dat cu sapa"? Cum dracu se face ca numai copiii oamenilor importanti ajung prin functii caldute? Se vede clar de la o posta ca "pute" a trafic de influenta; lasati-o dracu de meritocratie ca nu se aplica in romanica. PCR (pile/cunostinte/relatii). Tinerii buni, din familii obisnuite (fara apartenenta politica) nu ajung sa fie angajati, ca "nu iau concursul/interviul"; sunt mai "convingatori" astia cu carnet de partid.
Cand dracu ne-om trezi din letargia asta? Altfel, avem ceea ce meritam!
App. cat mai e dobanda sefu?
Cristina:
(5 Septembrie 2022, 11:36)
Dacă nu era fata lui Babagiu nici mana a doua la prasitul porumbului nu era, sa fim serioși. Dacă se împiedică tăticu și rămâne fără arsenal, o s-o găsim secerand iarba din fata curții lui Bucsaru, ori în cel mai fericit caz vânzătoare la magazinul din sat. 
@Madalina:
(5 Septembrie 2022, 11:06)
Fără mare deranj stimabila o@Madalina îți pot da exemple cu nemiluita chiar din Ialomița, numai dacă vrei. Copii extraordinar de buni, masteranzi ai unor universități de prestigiu, din europa și nu numai, care au fost refuzați de statul romana, de fapt de Institutiile statului. Tineri care, au preferat sa rămână afara, sunt apreciați și conduc colective, departamente acolo unde muncesc. Tineri care nu sunt angajați, pentru ca nu au relații și nu sunt rude cu, țâsbâști politici de duzina, cărora nu le face pielea doua cepe degerate. Dacă o iei la pas prin Ialomița începând din primarii și până la Consiliul Județean, Prefectura ai sa găsești numai clanuri formate din neamuri și rude. Dacă vrei întra pe site-urile acestor instituții și poți verifica. Nu înțelegi ca absolut nimeni nu se angajează în instituțiile bugetare dacă nu are în spate un neam, un ageamiu băgat în politica, sau nu da o șpagă consistenta. Ce dreacu chiar trăiești printre stele verzi, ori o dai cu de tupeu tupeu de chiabur obraznic. Și sa mai știi, ca și la privat au început șmecheriile cu  rude și politic. 
Madalina:
(4 Septembrie 2022, 18:20)
@Cristina.. Nu prea stiu oameni cu facultati/mastere facute afara care sa nu isi gaseasca locul in societate/corporattii/institutii publice. Hai sa fim sinceri cu noi! E bine ca a venit momentul ca lumea sa aprecieze facultatea facuta la vremea ei, in institutii recunoscute din tara si de afara. Prea au fost studenti/absolventi de privat la 40 de ani. Normalitatea incepe timid sa apara.
Cristina:
(3 Septembrie 2022, 17:55)
@Dan, a-ti umplut institutiile statului de plase cu cartofi (neamuri) amice sunt copii care-i pot trage suturi in dos acestei madmoazele, copii cu mastere facute pe bune la universitati de top din afara care nu au locuri de munca din cauza voastra, astia de va credeti dumnezei, pana cand ajungeti in puscarii. Numai la banul public ca la un angajator privat, nu aveti loc nici la spalatul toaletelor. Se vor termina intro zii!
Zidar:
(3 Septembrie 2022, 17:27)
Hai sictir !
M.D.:
(3 Septembrie 2022, 15:42)
Bv. Oana,felicitări! Ești superfemeie!
Guță de Urziceni:
(3 Septembrie 2022, 13:45)
Ce perversă e lumea și rea La greu nu te-ajuta nimenea Doar tătuțu' cu bănutu' lui Te-ascunde-n sănu' partidului!! Luați cu lamâieeee!!!
dan:
(3 Septembrie 2022, 10:40)
Nu mai fiti invidiosi si rautaciosi apreciez pregatirea Oanei si merita locul in care este Haideti sa facem toti ce a facut d-ul Babagianu daca suntem in stare si sa ducem judetul acesta mai sus.Cine se baga in fata este lider si de lideri avem nevoie
Marius:
(2 Septembrie 2022, 16:50)
Dar ce faul e articolul asta…intrare la rupere haha

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Marți 23 Apr 2024
107 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(54 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(24 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(62 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(53 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(77 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(404 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 876,60 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna martie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna martie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 16 inspecții ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 10:20
(54 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(626 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(609 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(542 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(605 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(549 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1208 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(826 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(597 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(960 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(797 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(789 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(768 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(538 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1716 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(625 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(710 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(588 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(700 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(565 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(816 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(690 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...