Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Minunea de la Găița!

Minunea de la Găița!

Găița e o parohie a comunei Făcăeni, în Ialomița. Iar duminică, la sfințirea bisericii, unul dintre directorii din cadrul Secretariatului General al Guver­nului a participat la sfințirea bi­sericii ca să se poată mironosi pe rețeaua de so­cia­lizare a lui Zuckerberg că «Bunul Dumnezeu mi-a dat posibilitatea sa sprijin la re­facerea picturii acestei biserici». Închidem ochii la acest puseu de modestie calpă a domnului Moraru. Nu e prima dată și ne-am plictisit să îl mai contabilizăm. Și nici nu ne întrebăm dacă, măcar de data asta, a plătit lucrarea din sudoarea frunții sau din banii contribuabililor, ca în toți cei 20 de ani de administrație... După umila noastră opinie de tonomate nărăvite la relele administrației, domnul Moraru nu pentru like-urile cre­dincioșilor a făcut postarea. Nu, nu! Ascultați-ne pe noi! Semnalul e altul. Pentru prima dată după 2 ani de cărat mape și poze făcute prin porturile Mediteranei, Moraru se afișează iar printre oficialii locali. E semn că exilul lui politic s-a încheiat. A fost iertat. Întâi de Preasfințitul Vincențiu. Că, dacă nu-l ierta PS, nu vedea el poze în primul rând nici dacă ridica biserica parohiei Găița din temelii, ca meșterul Manole. Apoi de primarii din teritoriu, care i-au iertat din păcate, cele cu voie și cele fără de voie, de pe vremea când împărțea bugetul județului după pohtă. L-a iertat până și primarul de Slobozia, Dragoș Soare, lângă care apare în poze. Că doar și ăla e om și i-o veni și lui rândul vreodată... Un singur pas a mai rămas. Să-l ierte Pavel și să se întoarcă acasă... Că tare i-a fost greu singur, printre străini. Sigur, a mai prezidat câte o conferință la nivel național, s-a mai îndurat primarul de la Amara și i-a trimis o invitație la Festival, s-a mai întâlnit cu Valentin pe holurile Palatului... Adică, nu s-a plicitisit de moarte! Dar sufletul lui a rămas aici, în Ialomița. I-a fost dor de ialomițeni, de admi­nistrația făcută la firul ierbii, de vizitele în teren, de pozele alea trimise lui Zuckerberg pe banii publici... Haideți, că trebuie să înțelegeți, că nu e om fără de greșeală. Unii au scufundat Tita­nicul și tot au fost iertați. Nero a dat foc Romei pentru o rimă inspirată... Iar el? El de ce să nu supraviețuiască politic? Și-apoi? Unde să se ducă? Are deja o vârstă, gemenele... Așa că vă rugăm noi, stimate domnule președinte Pavel! Faceți-vă milă! Uitați-vă cum se străduiește să vă atragă atenția. Sigur, deocamdată printre dușmanii ăia de la PNL, că îl ține Preasfințitul sub ascultare. Dar dacă-l chemați, el vine, că acum a înțeles cine e Stăpânul. Și, oricum a rămas liber locul președintelui Ciupercă, Dumnezeu să-l ierte! Ce ziceți? Că lupul își schimbă părul, dar năravul ba? Atunci sunați-l și spuneți-i dumneavoastră, vă ru­găm noi... Că un primar din poză (Dinu Păturică de Vlădeni) se jură că l-a auzit rugându-se: «Dă, Doamne!». Și poate că nu o ști, săracul, că de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere...

29 Septembrie 2022, 12:05 (7036 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


@ciobanul:
(15 Octombrie 2022, 10:23)
Te flatezi singur crezand ca se vor bulucii popii sa-ti citeasca postarea. Ai dreptate cu "ce turma de oi fara minte suntem". Daca ai fi avut un dram de minte ti-ai fi depasit bagajul de cunostinte pe teme religioase formate din 2 clisee si 3 prejudecati si ai fi profitat de net ca sa te informezi: cultele in Romania(18 la numar) au acelasi regim  fiscal ca si partidele,sindicatele, universitatile, ong-urile etc. Ele platesc impozite pe terenuri,cladiri, activitati economice si pe salariile personalului clerical si laic angajat si sunt scutite de impozit doar activitatile specifice cultului( tiparire de carti religioase, confectii de vesminte preotesti,lumanari, icoane etc) precum si activitatile social filantropice desfasurate in centrele gestionate de cult(orfelinate, azile, spitale, scoli, gradinite, brutarii, cantine pt saraci,centre pt victime ale violentei in familie, ale traficului de persoane, victime ale consumului de droguri,centre paliative pt bolnavi in faze terminale etc-vreo 800 are doar BOR). Despre "mertzane": spune si tu macar un nume de preot care are mertzan..Cat despre politicienii care se inghesuie la evenimente religioase ca sa-i remarce lumea, sa nu crezi ca popii nu nu vad fariseimul lor. Dar, vorba lui Iisus: "Eu nu doresc moartea pacatosului ci sa se intoarca si sa fie viu".
ciobanul:
(14 Octombrie 2022, 12:01)
Ce turma de oi fara minte suntem! (inclusiv eu, ca sa nu se simta cineva ofensat). Fetzele (cu doua fetze) atat cele "luminate", adica chipurile sfinte, cat si cele intunecate, adica politice, isi dau mana peste tara si iau lumina unii de la ceilalti (a se traduce, bani si influenta), manipulandu-ne pe noi, dintr-o ograda in alta. Cel mai pregnant exemplu a fost la alegerile din 2014 cand popimea ne dicta cum sa votam la prezidentiale si ne impunea sa votam romanul, cre(s)tinul, pe Puie Monta! Asta imixtiune cu bocancii auriti ai "sfintilor" in democratie! Intelegem acum de ce toti politrucii fac plecaciuni inaintea baietilor cu robe aurite? Aia conduc turma in functie de interese. D'aia cultele religioase nu vor fi impozitate niciodata. Ok, stiu ca se vor supara popii si vor sari sa suduie (in numele domnului desigur, ca doar merit din moment ce comit un astfel de "pacat"). Dar, din cauza faptului ca bor nu este impozitata, nici celelalte culte nu sunt; iar tiganii nostri s-au grabit sa treaca si ei la diverse culte pentru a le fi scutite de impozit palatale de 4 etaje cu turnulete (sunt declarate case de rugaciuni), manelistii care "predica" in palatele lor, alde salam, uraganu' si cum drq ii mai cheama, nu sunt nici ei impozitati (si astia voteaza cu cine trebe. Mai stiti petrecerea aia de la pesedeu? "sa vina diaspora, ca noi ne [email protected] pe ea?) Eee, astia sunt infratiti toti. Nici mertzanele lor (ale popilor si manelistilor) nu le sunt impozitate (sunt inmatriculate pe "biserica"). Doamne ajuta! Iar noi, amaratii (carora ne "pute" mana a bara de autobuz platim impozite marite cu 50%. Asa ne trebuie!
Vlad Petre:
(13 Octombrie 2022, 11:19)
S-au adunat toti analfabetii si imbuibatii din politica locala. Nu inteleg de ce ,astia sunt primii la sfintiri de biserici,pupaturi de moaste si alte sindrofii religioase?! Au impresia ca vor scapa de pedeapsa divina,asa cum au scapat de pedeasa juridica. Eu nu cred. Vor fi primii la botezul in cazanul cu smoala lui Lucifer,asa cum sunt primii si la  impartitul banilor publici si  la furtul acestora. Asa sa le ajute Prea Mituitul!
Staneasca:
(5 Octombrie 2022, 00:04)
Ce excursii in China se făceau odată, cum mai vedeam noi Parisu,ce chiștoace aruncam pe Bulevard de Champ, doamne ce a ajuns si partidu, auzi excursie la Găița, la marginea satului. Se întoarce ciupetca-n mormânt.
Love:
(4 Octombrie 2022, 20:47)
Minunea de la gaita e faptul ca primarii aia s-au strâns ca să ii facă rost de post de preot la oraș unui nepoțel, dar au reușit sa dea cu oistea în gard xD
Elena:
(3 Octombrie 2022, 03:11)
Ce adunătură de abalfabeti functional, ce canal se făcea cu ăstia, ehehee..in loc sa stea la serviciu, să facă treabă, umblă prin biserici in timp ce statul îi plătește.
Gigel:
(1 Octombrie 2022, 17:51)
Alesii astia din poza, plus numitul de la Secretariatul Guvernului, se pozeaza cu nonsalanta pe banii si pe timpul nostru. In acest timp, ei trebuiau sa isi stoarca creierii muncind pentru salariile si indemnizatiile astronomice pe care le incaseaza pe spinarea noastra, doar era in timpul serviciului. Dar nu, ei pot sa chiuleasca de la serviciu, ba chiar sa se si laude cu poze pe Facebook. Cata ipocrizie! Nu mai spun, s-au asezat barbatii in fata doamnei primar, oare isi dau seama de gafa?
Matei:(6-3):
(1 Octombrie 2022, 11:45)
"Iar tu cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta". Ori politicianul face binele in sunet de fanfara si cohorta de jurnalisti dupa el. Aceasta neputinta a noastra de a ne afisa, de a parea interesanti, nu e placuta lui Dumnezeu, caci milostenia e anulata de trufia care ne cuprinde.
ion:
(30 Septembrie 2022, 19:44)
Credeam ca a trecut vremea unor indivizi care se agata in continuare de functii publice bine platite ,fara sa aiba competenta necesara pentru a le ocupa.Asa se explica de ce nu progresam si pleaca tinerii din tara.
Mariana:
(30 Septembrie 2022, 09:42)
Macar a facut ceva din banii contribuabililor, altii nu au facut nimic .....
Mihai:
(29 Septembrie 2022, 21:10)
Si un clopot in cap lu Preasfintitul si asta fara rimă
Mihai:
(29 Septembrie 2022, 21:03)
Va dau eu politica de nu puteti sa duceti.
liver:
(29 Septembrie 2022, 20:44)
apropo de doamnedoamne  ,  fara sa pun la indoiala existenta sau rolul bisericii in societate, sant satul de expansionismul imobiliar al popilor.    in loc sa se dezvolte in jurul manastirii inca vizibila dupa blocuri, au permis constructiile dubioase din jur,  pentru ca ei au vrut in centrul puterii, langa primarie si politie.     au pus mana pe hotelul partidului pe care l-au modificat cum au vrut, aripa dinspre primarie e cat se poate de ilegala, au furat juma de strada( o luasera pe toata dar au facut pe din doua cu politia) cu catedrala inteleg, ca a fost acum sau niciodata, ( dar au confiscat un sfert de parc, macar masinile ar putea sa le tina in afara zonei verzi)   acum s-au pricopsit cu cantina partidului .     ar fi interesante niste articole...
enorias:
(29 Septembrie 2022, 18:59)
oricat de ( aparent ) mandri si siguri pe ei sunt politicienii care, rand pe rand vin si se perinda pe la pe la nivelele de decizie, pana la urma, tot la poala popii ajung, cu lumanarea in mana si facandu-si crucea, cat mai mare, ca, vorba romanului, dracu-i batran.
iar imaginea de mai sus, cu politicienii zilei  avand in mana  lumanarea si prosopul primite asa cum primeste orice dascal sau tarcovnic, este foarte sugestiva.
in mileniul trei, ei, politicienii, in deplina lor nesiguranta pe inca un mandat, inca se mai pleaca la cadelnita, convinsi fiind ca popii, biserica in general, le va aduce pe sub sutana, daca fac suficiente si cat mai mari milostenii, voturile  mult ravnite.  
Colegu:
(29 Septembrie 2022, 17:30)
Ii da Dumnezeu har la PeNeLeu... Na ca am făcut și eu rimă!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Dec 2022
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410

Doi scandalagii din Bărbulești, reținuți de polițiști

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut în cursul zilei de marți, 6 decembrie a.c., două persoane în vârstă de 17 și 33 de ani, ambele din Bărbulești, cercetate sub aspectul săvârșirii ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:20
(87 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Soțul și-a agresat verbal soția și s-a ales cu un dosar penal!

Polițiștii din Urziceni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din localitate, ar fi fost agresată verbal de soțul său, un bărbat de 56 de ani. În urma verificărilor s-a stabilit ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:10
(81 vizualizări - 0 comentarii)


2

Tânăr din Borănești, la volan cu permisul suspendat

Polițiștii ialomițeni au depistat în trafic, pe DN2, în afara municipiului Urziceni, un tânăr de 28 de ani, din comuna Borănești, care circula cu mașina pe drumurile publice deși avea dreptul de a conduce ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 16:05
(76 vizualizări - 0 comentarii)


3

RAJA Constanța: Lucrare programată în orașul Căzănești, 8-9 decembrie 2022!

În vederea executării lucrărilor de conectare a instalațiilor hidraulice aferente Stației de Pompare din orașul Căzănești, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei din noaptea de joi, 8 decembrie 20 ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 15:20
(74 vizualizări - 0 comentarii)


4

APIA: Peste 61,988 milioane de euro, autorizate la plata finală în cadrul Campaniei 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat autorizarea plăților finale, ca diferență între cuantumul calculat și cuantumul acordat ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2022, 12:25
(112 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Decembrie 2022, 18:20


6

AJFP Ialomița: Înregistrare contracte de chirii la organul fiscal teritorial

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care obțin venituri din cedarea folosinței bunurilor din patrimoniul personal, altele decât veniturile din ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2022, 17:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


7

Slobozia: Două persoane rănite în urma unui accident rutier

Miercuri, 30 noiembrie a.c., în jurul orelor 22,20, pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. În urma nefericitului eveniment au rezultat două victime ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 14:00
(406 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


8
Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Urziceni: Dealer de droguri la 16 ani

Un adolescent de 16 ani a fost identificat de jandarmi miercuri, 30 noiembrie a.c., în timp ce încerca să vândă canabis în Parcul «Teoharie» din oraș. Acesta a declarat, în prezența tatălui său, că a fost ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:30
(357 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Încep controalele în piețe, carmangerii, magazine alimentare sau restaurante

Pentru Sărbători de Iarnă în siguranță, în perioada 5-24 decembrie 2022, vor fi dispuse măsuri privind intensificarea controalelor sanitare-veterinare în vederea verificării modului în care sunt respectate ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 13:15
(319 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 15 decembrie 2022, data limită pentru depunerea cererilor pentru acordarea ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2022 se depun la centrele județene APIA pe raza cărora se află sediul social al solicitantului, cererile ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2022, 08:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore

Pompierii din Țăndărei au intervenit vineri, 2 decembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au cuprins două locuințe amplasate în aceeași curte, pe raza orașului Țăndărei. La sosirea forțelor de intervenție ...[citește_toată_știrea]

3 Decembrie 2022, 09:30
(525 vizualizări - 1 comentariu)


12
Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Ialomița: Polițiștii, pompierii și jandarmii, la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Peste 300 de pompieri și jandarmi ialomițeni vor asigura vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică, pe toată perioada minivacanței de 1 Decembrie. Răspunsul la urgențele medicale va fi asigurat ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:40
(1059 vizualizări - 0 comentarii)


Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Ședințe operative, desfășurate de către Instituția Prefectului Județului Ialomița

Marți, 29 noiembrie 2022, prefectul județului Ialomița a prezidat o serie de trei ședințe, respectiv Ședința Colegiului Prefectural, Comitetul pentru Situații de Urgență și Ședința Centrului Local de Combatere ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 13:30
(914 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă și în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că începând de luni, 5 decembrie 2022, românii pot investi în Titlurile de Stat «Tezaur», cu maturități de 1 și 2 ani și dobânzi ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:45
(949 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Începe sesiunea depunerii cererilor pentru subvenția la motorină

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cursul lunii decembrie 2022 se depun Cererile de acord pentru finanțare aferente schemei de ajutor de stat pentru reducerea accizei ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2022, 10:30
(1014 vizualizări - 0 comentarii)


«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

«Crăciunul din Slobozia», ediția 2022

Primăria și Consiliul Local Slobozia, alături de Direcția Educație, Cultură și Tineret și Direcția de Administrare a Domeniului Public lansează«Crăciunul din Slobozia», cel mai mare eveniment la sfârșit ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 14:35
(1385 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada General Alexandru Averescu din Fetești

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul unui hidrant de pe strada General Alexandru Averescu din Fetești. În vederea executării acestor lucrări, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:50
(923 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în intervalul 30 noiembrie-4 decembrie 2022, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2022, 09:45
(1007 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Acțiuni preventive desfășurate de polițiști

Miercuri și joi, 23/24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au desfășurat activități preventive la nivelul unităților școlare din municipiu. Acțiunile au vizat prevenirea furturilor din locuințe și a ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2022, 13:50
(1243 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Soți omorâți pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 59 de ani și soția sa, în vârstă de 54 de ani, au murit în seara zilei de joi, 24 noiembrie a.c., în urma unui accident produs pe raza localității Giurgeni. Soții se angajaseră să traverseze ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 18:10
(1989 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: A intrat cu mașina în gardul cimitirului

Miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 37 de ani s-a ales cu un dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini având dreptul de a conduce suspendat. Pe șoseaua Ciulniței, din Slobozia, acesta a ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:20
(1556 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Slobozia accident


Ordine de protecție emise de polițiști la Slobozia și Movila

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au acționat pe linia combaterii și prevenirii faptelor de violență domestică. Astfel, oamenii legii au emis două ordine de protecție, pe numele a doi bărbați ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:10
(1248 vizualizări - 0 comentarii)


Grivița: Reținut pentru «tentativă la furt calificat»

Polițiștii din localitatea Grivița au reținut miercuri, 23 noiembrie a.c., un tânăr de 19 ani, din localitate, pentru săvârșirea a două infracțiuni de «tentativă la furt calificat». Acesta a pătruns în ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 14:00
(1287 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 noiembrie 2022, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că 25 noiembrie 2022 este termenul limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2022, 10:30
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Slobozia: Portofel pierdut pe stradă, găsit de un jandarm aflat în timpul liber

Fiind în timpul liber și aflându-se la cumpărături în municipiul Slobozia, plt. adj. șef Zaharia Constantin a găsit pe stradă, miercuri, 23 noiembrie a.c., portofelul piedut de o femeie de 40 de ani. Jandarmul ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 16:00
(1901 vizualizări - 9 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție cu tematică militară

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal «ASTRA» din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Consiliul Județean Ialomița anunță deschiderea expoziției ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 13:45
(1753 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 16,63 milioane de lei, în octombrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna octombrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 16,63 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2022, 10:15
(1631 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Reviga

Trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au acționat pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din localitatea Reviga. În sprijinul ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:20
(1681 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga incendiu


Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Accidente la Platonești, Munteni-Buzău și Coșereni

Sâmbătă, 19 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,15, pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Platonești, în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2022, 14:10
(1606 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 409 410
Ultimele comentarii
ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Ion Ion în Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului RADU în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Costel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 Alex în Țățica Rodica apără AUR cu prețul contului de Facebook Adrian în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 7 decembrie 2022 art în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia WALY în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Nicky Tinta în Coșarul de Ialomița Cetatean de pe str.Filaturii în A început cursa pentru adjudecarea Centurilor Ocolitoare ale Sloboziei Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Cetățean în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Irina în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Mary în Slobozia va avea două centre de colectare a deșeurilor prin aport voluntar BOAJE ADRIAN în Casa de Cultură a Sindicatelor Slobozia și Hotelul «Lebăda» Amara revin în patrimoniul UGSR Mary în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Gogu' de la borduri în Țăndărei: Locuințe în flăcări, incendiu stins după 5 ore Marian în Slobozia se pregătește de Sărbătorile Crăciunului Valentin Nichita în Consilierul Potinche în misiune de luptă la cafea, în Georgia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...