Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Polițiștii au reținut trei persoane în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

Polițiștii au reținut trei persoane în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

UPDATE: Prejudiciu record de 49 milioane de lei!

După 2 ani de cercetări, polițiștii și procurorii din Slobozia au făcut primele demersuri în dosarul penal ce vizează instituția financiară nebancară CAR Învățământ Slobozia IFN. În urma perchezițiilor desfășurate miercuri, 19 octombrie a.c., la Slobozia și București, trei persoane au fost reținute, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Cel mai probabil, în funcție de decizia procurorului de caz, acestea ar putea fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă
Plimbat vreme de 2 ani între organele judiciare locale, dosarul «CAR Învățământ Slobozia» a ajuns în cele din urmă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. Procurorii unității au deschis o anchetă in rem ce viza fapte de «delapidare cu consecințe deosebit de grave». Miercuri, 19 octombrie a.c., anchetatorii au dispus primele măsuri în această anchetă, organizând 6 percheziții domiciliare în această cauză. La finalul descinderilor, au fost aduse la audieri patru persoane, trei dintre acestea fiind reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Acestea sunt acuzate de comiterea infracțiunilor de «delapidare», «înșelăciune», «abuz în serviciu», «fals în înscrisuri oficiale». Cel mai probabil, persoanele reținute vor fi prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Se pare că printre cei reținuți s-ar afla și directorul economic al CAR Învățământ Slobozia IFN.

UPDATE În urma unor informații oferite presei locale, surse judiciare apreciază că cele trei persoane reținute «ar fi înregistrat în contabilitatea unei asociații de ajutor reciproc un circuit fictiv de încasări și plăți, menit să inducă în eroare membrii acesteia că are suport economic să acorde dobânzi la fonduri sociale, mult peste mediul bancar. Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit că dobânzile la fond încasate de o parte din membrii asociației de ajutor reciproc ar fi fost plătite din depunerile celorlalți membrii și nu din profitul înregistrat la finalul fiecărui an». În momentul de față, prejudiciul estimat de polițiști se ridică la 49 milioane de lei. În urma perchezițiilor pe care le-au desfășurat miercuri, 19 octombrie a.c., au fost descoperite și ridicate aproximativ 565000 de lei, bijuterii din aur și argint, în valoare de aproximativ 210000 de lei, sisteme de calcul, telefoane mobile, precum și înscrisuri utile cauzei. De asemenea, polițiștii au instituit sechestre asiguratorii pe bunuri imobile, autoturisme, bijuterii  și sume de bani în valoare de aproximativ 4000000 de lei.

20 Octombrie 2022, 08:30 (14224 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Parchetul Județean Ialomița anchetează dosarul «CAR Învățământ Slobozia»
Ialomița: Reținut pentru trafic de influență

Comentariile cititorilor:


Adio bani!:
(26 Octombrie 2022, 08:39)
Un mare FAS cu retinerea hoatelor! Cu ce ne încălzește faptul ca au fost reținute 24 h? Si-au asigurat apărarea din partea oamenilor legii din Ialomița, cei care erau obligați sa cerceteze acest caz în urma cu 2 ani și jumătate. De ce n-au facut-o pana acum? A trebuit sa se implice DNA București pentru a se interveni anemic, reținând hoatele și sechestrand o bruma din ce au furat. Răspunsul trebuie dat de cei menționați mai sus. În acest timp s-a furat ca-n codru, primind bani cei care...știm noi! Asa ca, ADIO BANI!
Nimic nou?:
(23 Octombrie 2022, 11:06)
Si uite-asa, din vorba in vorba, se schimba subiectul discutiei si uitam ce ne intereseaza, de fapt (pe cei pe care ne intereseaza!): care este cursul acestui demers, al actiunii politiei/Parchetului? Nu exista, nicaieri, vreun comunicat, vreo stire, de parca nimic nu s-ar fi intamplat...
Pentru Slobizean:
(22 Octombrie 2022, 15:20)
Profesorii nu au avut niciodatā salarii mari. Un lucru este cert și asta am constatat pe când eram la școalā. Aveam necaz e vreun profesor care era poate absurd de exigent sau ne deranja cu ceva. Elevii buni, niciodatā nu au urât profesorii în totalitatea lor. Cei care au rāmas cu asemenea resentimente sunt de fapt lichelele clasei, cārora nu le-a plācut cartea. Prin urmare nu judeca profesorii atâta timp cât ești 0 barat. Pentru a ne convinge spune-ne ce muncești. Uimește-ne! Era sā zic cā ai gândire de prost dar nu este vorba de gândire.
Slobozean:
(22 Octombrie 2022, 09:38)
Au pacalit profesorii? Bine le a facut!!! Aveau salarii mari,nejustificate!!! Ma refer aici doar la profesori!!!niste lesinati dupa bani,dar munca.....vai mama lor!!
@Tot pagubit si eu:
(21 Octombrie 2022, 20:16)
Am citit cu atentie articolul, iar solicitarea era clara: sa fim informati despre ce s-a intamplat dupa cele 24 ore de retinere. Este asa un mare secret, sau se scrie doar ce "se apuca" de pe ici-colea? Intr-o astfel de situatie, de obicei, persoanele sunt eliberate sub control judiciar! Nici asta nu se stie, sau...a fost un foc de paie?!?
Tot păgubit și eu:
(21 Octombrie 2022, 19:15)
Pentru Update Independent Dacă citești cu atenție articolul spune așa:"polițiștii au reținut trei persoane pentru 24 de ore iar probabil procurorul va propune instanței măsură arestării pentru 30 zile sau nu.Daca până la această oră pe portalul instanței nu a apărut nimic,este clar că inculpatele sunt libere.
Eu:
(21 Octombrie 2022, 15:53)
Si doamna parlamentar Boanca a avut bani depuși acest CAR si ,cu toate că nu se mai restituiau banii deponentilor,aceasta a reușit sa scoată intreaga suma depusă . De ce oare?
@update Independent:
(21 Octombrie 2022, 13:19)
Va rugam sa ne informati daca au fost arestate pentru 30 zile, sau sunt sub control judiciar! Stirea ar trebui sa fie actualizata cu aceste informatii, precum, bineinteles, si cu numele persoanelor retinute! Cel putin, initialele acestora...
PAGUBIT:
(21 Octombrie 2022, 09:24)
Are dreptate Maria.Presedinte,director economic CAR judeteana sa fie judecati pentru complicitate la furtul membrilor CAR invatamant.Au niste salarii infioratoare.Au distrus un sistem de imprumut care era la indemana oamenilor cu posibilitati materiale mai mici pentu lacomia lor.
Maria:
(21 Octombrie 2022, 09:08)
Acest    CAR este subordonat direct de casa judeteana car ialomita unde depune bilant semestrial si anual.Oare de ce aceasta institutie a tolerat atatia ani aceasta escrocherie ? De ce comisia de cenzori care este platita sa verifice trimestrial actele contabile si bilantul ,nu si-a facut datoria?Nu vi se pare cusut cu ata alba ca nimeni nu le-a verificat?Erau doar prietene la catarama,cele de la invatamant cu cele de la casa judeteana CAR.Sapati mai adanc domnilor procurori ca doar in ograda lor s-a furat in stil mafiot.Sa fie verificate actele contabile de profesionisti din sistem din afara judetului ca acolo este o cloaca de prietenie.Sa dea socoteala toti factorii de raspundere incepand de la presedintele CAR pe judet,directorul economic,juristul ca si el incasa salariu,comisia de cenzori a CAR judet si alti multi atarnatori care incasau sume pentru nimic numai sa le acopere escrocheriile,sa se faca ca nu vede.Deci,hora este mare!A durat atatia ani ca buboiul sa se sparga.
Cristina:
(21 Octombrie 2022, 00:39)
BNR sa se implice,acest Car nu poate sa fie un al doilea Fni.Oamenii și au depus economiile de o viata, persoanele care sunt arestate acum 24 ore sunt doar de fațada, le convine sa facă închisoare și sa se bucure peste 5 ani de beneficiile escrocheriei.Cine a retras bani deși oamenii de rand nu au primit nimic, cine sunt cei care s au împrumutat și nu au achitat? De ce aceasta instituție nu a fost verificata de nimeni deși se știau rulajele impresionante și ca deja nu mai era un Car al învățământului ci al tuturor cu mana larga?
Abuz în serviciu:
(20 Octombrie 2022, 22:18)
Dacā citiți cu atenție comunucatul poliției, sunt patru capete de acuzare: delapidare, abuz în serviciu, fals în acte și înșelāciune. Din comunicat nu reese nici o faptā care sā descrie trei dintre ele dar explicā cum inculpatele5 au folosit o metodā greșitā de calcul a dobânzii, sugerând crearea unui soi de joc piramidal. Cu alte cuvinte se întrevede orientarea cātre un abuz în serviciu. Adicā nu au furat banii ci i-au administrat greșit. Eu vreau sā vād lista cu împrumuturi. Dacā s-au acordat legal cu māsuri de recuperare, giranți, documente. Dovada cā împrumuturile sunt certe, ptr cā s-a dovedit cā unii s-au trezit cu împrumuturi pe numele lor fārā sā știe. Pentru acestea și multe alte aspecte trebuie pus un expert. Altfel, obțin un control judiciar, dacā nu li se dovedec capetele de acuzare scapā și li se ridicā și sechestrul.Și încā ceva. Mai încet cu mulțumiri ptr d-na avocat. Deocamdatā nu este ,,vinovatā" cu nimic. Arestarea aceasta nu are nici o legāturā cu avocata.
Pāgubit:
(20 Octombrie 2022, 21:32)
Percheziționați și vila de la Bran a lui (...).
Fred:
(20 Octombrie 2022, 20:40)
Poate se învață minte lumea sa facă economii numai in bănci și sa nu mai urmărească câstiguri rapide și șmecherești…
Pāgubit:
(20 Octombrie 2022, 20:21)
Dacā sunt acuzate de delapidare cu consecințe deosebit de grave, ce treabā are cu acordarea dobânzilor. Când delapideazā înseamnā cā a furat. Când repartizeazā greșit dobânda înseamnā neglijențā și portițā sā scape ieftin. Puneți experți care sā dea un verdict corect. Cāutați la bānci conturile pe care le-au deschis în nume personal, unde dirijau banii restituiți de cei cu împrumuturi chiar dacā ulterior au fost închise. Sā se verifice portofoliul de împrumuturi. Acolo sunt banii. Aici s-au sustras bani prin împrumuturi aranjate. Nu-i gāsiți la vedere. Ceea ce au gāsit este mārunțiș.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 21 Mar 2023
179 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416

APIA: Adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a demarat eliberarea de adeverințe pentru solicitanții schemei de ajutor de stat în sectorul creșterii animalelor, reglementată de HG nr.1179/2 ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 17:10
(46 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

RAJA Constanța: Număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 15:15
(42 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Spațiul Privat Virtual, obligatoriu

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane juridice, asocierile și alte entități fără personalitate juridică, precum și persoanele fizice care desfășoară o ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 11:40
(68 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Sâmbătă, 18 martie a.c., în jurul orelor 22,30, pompieri dini Urziceni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la locuința unui cetățean din localitatea Dridu. Pentru misiune ...[citește_toată_știrea]

20 Martie 2023, 10:20
(77 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Vlădeni: Cadavrul unui bărbat, scos din apele râului Ialomița

Sâmbătă, 18 martie a.c., pompierii și paramedicii SMURD au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din apele râului Ialomița, în zona localității Vlădeni. Din primele informații, trupul neînsuflețit aparține ...[citește_toată_știrea]

18 Martie 2023, 13:30
(643 vizualizări - 0 comentarii)


5

AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023

Inspectorii fiscali din cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Ialomița au efectuat, în luna februarie a.c., 43 inspecții fiscale, 9 controale inopinate precum și 13 verificări documentare ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:50
(476 vizualizări - 3 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea unei avarii survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 110 mm, de pe strada Turnu Severin din Fetești. În vederea executării acestor lucrări ...[citește_toată_știrea]

17 Martie 2023, 10:30
(466 vizualizări - 0 comentarii)


7
Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Instituția Prefectului Ialomița: Fonduri PNRR pentru înființarea perdelelor forestiere

Joi, 16 martie 2023, prefectul județului, Constantin Marin a participat alături de deputatul Ștefan Mușoiu, vicepreședintele Consiliului Județean Ialomița, Cătălin Grigore, secretarul de stat în cadrul ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 15:00
(634 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 martie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 martie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

16 Martie 2023, 10:50
(453 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Donează sânge! Salvează o viață!»

Miercuri, 15 martie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Centrul Județean de Transfuzie Ialomița au organizat o campanie de donare de sânge la sediul Căminului Cultural din localitatea Ograda ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 15:25
(529 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 31 martie 2023, termenul-limită pentru înregistrarea contractelor de închiriere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice care au aflate în derulare, la data de 1 ianuarie 2023, contracte de închiriere, că au obligația înregistrarii ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 13:50
(620 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

ISU Ialomița: Atenție la igienizarea terenurilor!

În ultimele 7 zile, pompierii ialomițeni au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 15 incendii de vegetație uscată și stuf, produse în mai multe localități de pe raza județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 11:05
(607 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește Cereri de plată aferente anului 2023 pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite» aferentă Măsurii 8, Submăsura ...[citește_toată_știrea]

15 Martie 2023, 10:20
(602 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Martie 2023, 19:15


AJFP Ialomița: În februarie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 2,65 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna februarie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 2,65 milioane de lei, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 15:10
(684 vizualizări - 0 comentarii)


Ograda: Camion răsturnat în șanț

Ograda: Camion răsturnat în șanț

Marți, 14 martie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un camion, în comuna Ograda. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, dar ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:10
(830 vizualizări - 0 comentarii)


Borănești: Locuință cuprinsă de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o casă în comuna Borănești. Au ars articole textile, ...[citește_toată_știrea]

14 Martie 2023, 11:00
(662 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Accidente la Valea Ciorii, Ion Roată, Coșereni și Movilița

Vineri, 10 martie a.c., Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

13 Martie 2023, 12:20
(834 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 88,83 milioane de lei la bugetul general consolidat, în februarie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna februarie a anului 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 88,83 milioane de lei. Astfel ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 12:40
(1082 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

IPJ Ialomița: Acțiune pentru prevenirea consumului de alcool la volan

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat mai multe acțiuni pentru prevenirea și combaterea accidentelor rutiere cauzate de șoferii care conduc sub influența băuturilor alcoolice ori a substanțelor ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:40
(1205 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive în zona gărilor

Joi, 9 martie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat activități de prevenire a infracțiunilor în zona gărilor din Slobozia, Urziceni, Fetești și Țăndărei. Scopul activităților a constat în informarea ...[citește_toată_știrea]

10 Martie 2023, 11:30
(1507 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 9 martie 2023, orele 23,00-10 februarie 2023, ora 06,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

8 Martie 2023, 18:50
(1176 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Urziceni: A căzut cu mașina de pe un pod rutier

Un grav accident s-a produs marți, 7 martie a.c., la ieșirea din Urziceni către Buzău. O mașină înmatriculată în Ialomița, în care se aflau două persoane, a căzut de pe podul rutier din zonă, într-un canal ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 12:40
(1870 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Fetești: Minor cercetat penal pentru furtul unei mașini

Luni, 6 martie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bărbat, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că a lăsat autoturismul parcat pe o stradă din Fetești pentru a merge la cumpărături ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 11:00
(1560 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 10 martie 2023, termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:30
(1724 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de peste 15,828 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Centrele Județene ale Agenției de Plăți și Intervenție pentru Agricultură, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat ...[citește_toată_știrea]

7 Martie 2023, 10:00
(1687 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,30%, rata șomajului la finele lunii ianuarie 2023

La sfârșitul lunii ianuarie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4136 șomeri (din care 2054 femei), rata șomajului fiind de 5,30%, cu 0,83% peste ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 12:40
(1475 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la Valea Măcrișului

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o anexă a unui ...[citește_toată_știrea]

6 Martie 2023, 11:05
(1412 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat omorât de tren

În dimineața zilei de sâmbătă, 4 martie a.c., un bărbat a fost lovit de trenul personal care face legătura între stațiile Slobozia Veche și Ciulnița, în zona Bazinului Olimpic din Slobozia. În urma accidentului ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2023, 09:00
(2564 vizualizări - 0 comentarii)


«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

«Școala Altfel» alături de jandarmii ialomițeni

În cadrul programului «Școala Altfel», în perioada 27 februarie-3 martie a.c., jandarmii ialomițeni au fost alături de elevi de la instituții de învățământ din Slobozia, Fetești și Urziceni. Copiilor le ...[citește_toată_știrea]

3 Martie 2023, 11:15
(1603 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 415 416
Ultimele comentarii
Obosit în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia Gogu în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia in urma în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia cetatean în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia Orbservatorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia Mary în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia RADU SILOZ în AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023 Obositorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia @@sf.Petru în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Mihai C în Școli reabilitate cu milioane de lei, incluse pe lista clădirilor cu risc seismic Orbservatorul în Victor Moraru, în precampanie electorală la Slobozia @sf Petru în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Mary în Bâlciul tradițional din Țăndărei se mută într-o altă locație Contri în AJFP Ialomița: 2,348 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor fiscale efectuate în luna februarie 2023 Kalin în Bâlciul tradițional din Țăndărei se mută într-o altă locație @Mary în «Războiul cimitirelor» s-a mutat la Curtea de Apel Gri în «Fermierii români sunt dezavantajați de concurența cerealelor provenite din Ucraina!» Grigore Viorel în Mirajul independenței energetice cu panouri fotovoltaice Unul. în Slobozia: Imobile rechiziționate de la proxeneți pe care Statul refuză să le valorifice prosumator în Mirajul independenței energetice cu panouri fotovoltaice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...