Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului

Istoria se repetă pentru o investiție de 30 milioane de euro

Moraru&comp. au conectat Intergroup Engineering SRL la fondurile publice gestionate de Secretariatul General al Guvernului

În octombrie 2022, presa națională relata in extenso un nou scandal public legat de abuzurile administrative și financiare ale cuplului Marian Neacșu/Victor Moraru în cadrul Secretariatului General al Guvernului. La nici două luni distanță, ziarul nostru este în măsură să prezinte o nouă fațetă a acestui scandal național. Conform informațiilor pe care le deține ziarul nostru, Victor Moraru, în calitate de director al Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare din cadrul SGG, a facilitat în mai 2022 încheierea unui contract pentru realizarea studiului tehnic privind reabilitarea Palatului Victoria, investiție a cărei valoare este estimată la 30 milioane de euro. Firma care a obținut contractul este Intergroup Engineering SRL, considerată una dintre firmele de casă ale Consiliului Județean Ialomița în perioada în care acesta deținea funcția de președinte al acestei instituții sau primar al orașului Amara.

Cuplul Neacșu/Moraru controlează SGG În octombrie 2022, la 9 luni după promovarea lui Victor Moraru în funcția de consilier personal al secretarului general al Guvernului, Marian Neacșu, presa națională a preluat in extenso o serie de acuzații privind încălcarea deliberată a legislației în scopul gestionării de fonduri europene în valoare de 43,94 milioane de euro, fapt care creează «un risc major și iminent privind comiterea unor fapte de corupție, cu lipsa transparenței actelor administrative și cheltuirea discreționară, în inte­resul unui grup periculos, a fondurilor bănești alocate de Comisia Europeană». Acuzațiile au fost făcute de către Ștefan Jicol, care la momentul respectiv era director al Direcției Generale Politici Publice, Strategii și Control Intern Managerial din cadrul SGG. Printre capetele de acuzare prezentate de Ștefan Jicol s-a numărat și cel potrivit căruia Marian Neacșu l-a propulsat pe Victor Moraru în funcția nominalizată mai sus «ilegal, în sco­pul de a dispune de întregul buget PNRR alocat SGG pentru reformele și investițiile privind Buna Guvernare». Pentru a-și atinge acest obiectiv, cei doi au modificat organigrama instituției pentru a-l îndepărta din funcție pe Ștefan Jicol, au exclus din echipele de implementare și management ale PNRR «persoane care ar fi putut bloca aranjamentele oneroase de aranjare a licitațiilor și de selecție a exper­ților» și «și-au constituit ca anexă o echipă de lucru privată, cu activitate mai mult secretă, formată preponderent din persoane recrutate în mod obscur, foarte multe aduse la fel de misterios și în secret din afara instituției».

Năravul din fire n-are lecuire La două luni distanță de la aceste acuzații, ziarul nostru este în măsură să prezinte în exclusivitate o nouă fațetă a acestui scandal. Conform informațiilor pe care le deținem, pe 11 februarie 2022, Marian Neacșu a susținut adoptarea unei Hotârâri de Guvern prin care Palatul Victoria trece din administrarea RAPPS la SGG. Astfel, cei care aveau să fie acuzați ulterior de gestionarea frauduloasă a fondurilor PNRR pot utiliza aceste fonduri legal pentru reabilitarea clădirii. Amintim în treacăt că Palatul Victoria a trecut printr-un proces de reabilitate în perioada 2009-2017, perioadă în care au fost cheltuite 17 milioane de euro pentru adăugarea unei noi structuri de fier și beton. Imediat după adoptarea HG, Victor Moraru, în calitate de director al Direcției Generale Guvernare Deschisă, Relații Publice și Cooperare din cadrul SGG, facilitează încheierea unui contract de achiziție prin încre­dințare directă pentru realizarea studiului tehnic privind reabili­tarea Palatului Victoria. Valoarea contractului este de 160650 de lei (32000 de euro), iar socpul final al acestui contract, susțin surse interne din cadrul SGG, este «întocmirea caietului de sarcini cu dedicație pentru lu­crările de reabilitare ale Palatului Victoria». Deși aparent circumstanțiale, aceste noi informații redeschid unul dintre scandalurile publice în care a fost implicat Victor Moraru în Ialomița, pe vremea când deținea funcția de președinte al Consiliului Județean Ialomița. Rea­mintim că, în luna iulie a anului 2018, Intergroup Engineering SRL a semnat două contracte, în valoare cumulată de 235 mii de lei, pentru asigurarea consultanței în cadrul proiectului de modernizare a Spitalului Județean și construirea Blocului Operator. La aceeași dată, pe 24 iulie 2018, Intergroup Engineering SRL a mai semnat două contracte, a căror valoare ajunge la 86 mii de lei, pentru consultanță în cadrul unor proiecte de moder­nizare a DJ201.

Coincidențele care împing administrația către faliment Șirul coincidențelor nu se oprește aici. În 2016, în ultimele luni ale mandatului de primar al orașului Amara, Victor Moraru a semnat cu firma Intergroup Engineering SRL 24 de contracte de consultanță. Pentru a evita procedura licitației și a putea fi încredințate direct, unele dintre aceste contractele au fost semnate la o valoare mai mică de 30000 de euro. Faptul a fost confirmat oficial de către ADR Sud Muntenia, care preciza într-o adresă oficială din 2021 că «9 dintre aceste contracte au o va­loare cuprinsă între 132500 lei și 134000 lei, (...) ceea ce indică tendința de a se situa puțin sub limita de 30000 de euro pentru a nu se supune procedurii de licitație». Mai mult decât atât, contractele conțineau și o clauză abuzivă conform căreia admi­nistrația era obligată la plata unor penalități de 1% pe zi, în cazul neonorării la timp a plăților. Neplata unuia dintre contracte, respectiv Studiul de Fezabilitate aferent investiției «REABILITAREA PARCULUI BALNEAR DIN STAȚIUNEA AMARA-ETAPA II» a generat un litigiu în instanță care a durat până în feruarie 2021. în urma procesului, Primăria Amara a fost obligată să plătească firmei Intergroup Engineering SRL despăgubiri în valoare de apro­ximativ 2,5 milioane de lei. La un an distanță, pentru evitarea falimentului administrativ, Primăria Amara plătește lunar acestei firme 90000 de lei. Această stare de fapt grevează asupra planului de investiții multianual al orașului Amara și blochează zeci de investiții punctuale care ar fi putut fi susținute. În august 2022, primarului din Amara i-au fost promise 3 milioane de lei din Fondul de Intervenție la dispo­ziția Guvernului. La 5 luni distanță, primarul Alin Sandu confirmă că nu a primit niciun leu: «N-am primit și nici nu cred că vom primi vreodată... Situația e dramatică. Acum aștept o alocare bugetară din partea Consiliului Județean pentru a putea finaliza construcția unui trotuar în localitate!».

7 Decembrie 2022, 10:10 (3894 vizualizări - 11 comentarii)

Citiți și:
«Torna, torna, fratre!»
Marian Neacșu&Comp controlează 43,94 milioane de euro din PNRR
Victor Moraru, consilier personal al Secretarului General al Guvernului, Marian Neacșu

Comentariile cititorilor:


Cetatean':
(11 Decembrie 2022, 08:13)
Domnul Moraru, tine neapărat sa demonstreze și la nivel național, cât de,, priceput''este in,, administratie' 'asa cum spune chiar el și ii place sa se laude. Ce nu înțelegem noi, este faptul ca nimeni din instituțiile de forță ale statului, nu are curajul sa pună cap la cap toate faptele săvârșite de-a lungul anilor inclusiv la Primăria Amara și să-l trimită acolo unde trebuie. Poate ca aceste anchete jurnalistice împreună cu alte sesizări ale persoanelor care pot da detalii concrete despre acest individ, ar trebui puse pe tapet mai des și la nivel institutional. De ce nu chiar într-un jurnal de seara pe toate posturile TV. Poate asa afla și organele de ancheta despre aceste fapte și se,, autosesizeaza''
george:
(9 Decembrie 2022, 13:47)
Ochii  lor sunt  indreptati  catre impozitele noastre .
Cetatean:
(8 Decembrie 2022, 19:45)
Dupa ce a ingropat Amara cu aceasta firma de consultanta, Moraru are tupeul sa-si lanseze odrasla pentru functia de primar . Asta este tupeul adevarat. Ce drq fumeaza astia de cred ca sunt de neatins nu stiu dar, un lucru este cert....Finalul va fi dramatic. Pentru Victor marea decadere si pentru fisu locul 4 la primarie. Sa fie primit!
Roman:
(8 Decembrie 2022, 19:09)
În ce tara trăim de ăștia fura nestingheriți? Doamne eee!
Mioara :
(8 Decembrie 2022, 18:08)
În contractele încheiate cu această firmă o fi introdus domnul penalități de 1% pe zi, ca la Amara? Aici, dintr-un contract de 30000 de euro, s-a ajuns, prin „bunăvoința” fostului primar, acum director în SGG, înțeleg, la enorma sumă de 700 000 de euro,datorie pe care trebuie s-o plătească Primăria Amara. Te întrebi care sunt criteriile după care sunt promovați omenii care au adus prejudicii comunităților pe care le-au coordonat? Cum i-a putut trece prin cap unui primar, ales de cetățeni, să propună o astfel de clauză prin care să fie sărăcită comunitatea? Ca și cum nu este suficientă datoria de plătit, fiul domnului director SGG și-a anunțat deja candidatura la primăria Amarei, pentru 2024. Mă întreb dacă celor doi, tată și fiu, le-a trecut prin minte să găsească o soluție pentru plata datoriei imense cauzate de reaua-credință cu care au fost semnate acele contracte. Ce proiecte minunate poate propune cineva care știe, din familie, cum îți poți bate joc de cei care te-au ales? 
Bobita!:
(8 Decembrie 2022, 13:38)
Ce-ai făcut Bobita!? Iar a ieșit Moraru primul în sondajele PNL și PSD?! Cum faceți sondaje va ia nebunia și tabarati pe saracul om! Se vede de la distanta cât de incompeteni, prosti și rău intenționați sunteți!! De parca zici ca Moraru asta face ce vrea el în tara asta! Hai ca va faceți de tot rasul!!
corect:
(8 Decembrie 2022, 08:47)
Ce nu se intele este ca acest nesimtit a distrus sanatatea unor persoane ce au avut curajul sa-l infrunte si nu a patit nimic. 
NEDUMERIT :
(7 Decembrie 2022, 23:23)
1. CONTROLEAZĂ CU ACORDUL CUI ?
2. FIRMA DE CASĂ SAU ..DE ACASA ? ADICA UITE ASA NU-I IN ACTE DAR ESTE ,,PROPITAR ”
3. LĂSAȚI-L SĂ REABILITEZE PALATUL! POATE VREA SA SE MUTE ÎN EL !
4. UNII ...VOR SA FIE CEI MAI BOGAȚI MORȚI DIN CIMITIR ! INVIDIOȘILOR ! CE NU PRICEPEȚI ? HAI, DOAMNE AJUTĂ ! LA BOGĂȚII...
Lacomila:
(7 Decembrie 2022, 22:22)
Doamne, pana cand , cat mai vor oamenii astia ( paraziti ai societatii ) . De cati bani mai au nevoie sa traiasca bine?! Este ceva de nedescris , cat vor oamenii astia sa mai fure. Toate se vor plati in viata.
Mary :
(7 Decembrie 2022, 20:31)
E! Ăștia sunt oamenii de care au nevoie comunitățile. Și cum ei se vor regăsi în continuare pe listele partidului din care fac parte, aș spune că, nu-i prost cine cere, este prost cine dă. Mai întâi votul, că pe urmă vin banii.
Ion Ion:
(7 Decembrie 2022, 16:49)
ce nu intelege domnul, e ca a fost pus acolo de ce credeti????? fix sa faca puscarie....acum se crede de neatins dar va fi pe lista puscariasilor...au facut puscarie oameni si destepti si puternici politic ...Mitrea , Nastase , Udrea, Mazare , urmeaza Badalau....pe Moraru il trage pe nas DNA-ul.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Feb 2023
304 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414

AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(123 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

7 Februarie 2023, 18:40


3

AJFP Ialomița: Vineri, 10 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 10:00
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Vineri, 3 februarie a.c., în jurul orelor 16,30, pompierii Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 09:30
(241 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


5

Lăcusteni: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 februarie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu trei persoane pasagere, în satul Lăcusteni. În urma evenimentului rutier ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 08:00
(202 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(731 vizualizări - 0 comentarii)


7
ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(749 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(852 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(755 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(787 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(807 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(969 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(846 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(856 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(910 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(1212 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(1332 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(963 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(1321 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1344 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1466 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1444 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1436 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1785 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(1281 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1894 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1611 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1689 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414
Ultimele comentarii
Nicu Petre în Turnul Eiffel de Slobozia, bun pentru reclame indiene V G în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Directorul nesatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Nu mai laudati obsedatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Profesor în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița Tase în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Adi în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Danut M în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Niculina în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Silica în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gsbi în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița MIRELA în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Slobozean în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Gae în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Vasile în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA MMC în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gigi Petre în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia a cheltuit 20,7 milioane de lei pentru investiții Cetățean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...