Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Fenomenul «Disco Ring»

Fenomenul «Disco Ring»

Vineri, 30 decembrie 2022, platoul din Piața Revoluției din Slobozia a găzduit un spectacol-eveniment intitulat «Revoluția Disco Ring». Deși dedicat nostalgicilor ajunși la vârsta a doua, spectacolul s-a bucurat de pre­zența a peste 2000 de slobo­zeni de toate vârstele, fascinați de hiturile anilor ’90. Succesul incontestabil de care s-a bucurat evenimentul redeschide una dintre rănile cicatrizate ale orașului: lipsa unei discoteci pentru tineri.

Forever «Disco Ring» La câteva zile de la eveniment, paginile de socializare ale orașului Slobozia erau în continuare asaltate de aprecieri «la cald», videoclipuri înregistrate în seara de 30 decembrie 2022, declarații entuziaste... Iar postările continuă și în ziua de azi, semn că evenimentul depășește granița nostalgiei și se consacră drept fenomen social, la aproape 30 de ani de la închiderea acestei discoteci unice în peisajul anilor ’90. «A sosit momentul pentru ultima melodie a săptămânii, melodie care a făcut parte din playlist-ul fiecărei ediții „Remember Disco Ring“, devenind astfel un simbol al regăsirii vechilor prietenii. A fost o prima săptămână reprezentată de „hit după hit“, continuând în acest fel petrecerea de sfârșit de an, în care mii de suflete s-au bucurat împreună, cinstind amintirea unor vremuri trecute, imposibil de egalat astăzi, din păcate... Îmi doresc tare mult ca la viitoarele petreceri dedicate vouă, în caz ca ele vor mai exista, să faceți totul posibil pentru a atinge nivelul de distracție cu care erați învățați cândva. Vă mulțumesc pentru susținere! Nu uitați, voi sunteți Ge­nerația „Disco Ring“ și mai aveți ceva de spus, încă! Bună seara Slobozia, Ialomița, România!» susținea duminică, 8 ianuarie 2023, moderatorul paginii de Facebook «Disco Ring ’90’s Club».

«Dorule, nimeni nu mai e ca tine!» Însă, dintre toate postările risipite pe internet, una merită atenția publi­cului, indiferent de vârstă. Pentru cei care nu l-au cunoscut, poate părea prea sentimentală... Pentru ceilalți însă, rămâne un portret al celui care a inițiat și a susținut fenomenul «Disco Ring» la Slobozia și dincolo de granițele orașului: «Despre Tudor Verban, Doru, alintat de lume, nu pot spune foarte multe, pentru că nu-mi permite legea firii să caracterizez acest colos, acest personaj care a schimbat destinele a mii de oameni, care a legat familii exact ca un adevărat Cupidon din legendă... Fenomenal personaj, cu povești pe care abia acum le înțelegem unii dintre noi, un suflet tânăr care a re­zistat vitejește până aproape de cântatul cocoșului, printre alte zeci de suflete care s-au deschis unele altora, la cea mai tare petrecere închinată lui (Doru Verban), Ring-ului și găștilor anilor ’90. Cât de mult aș scrie despre acest titan, niciodată nu aș putea acoperi în întregime toată povestea! Mă retrag îndoit de la mijloc, în fața lui, lăsându-vă drept dovadă, o poză care dovedește prietenia lui, pentru noi toți! P.S.: Oare câte sute de suflete înamorate și-au legat prietenii pe viață datorită lui? Să nu uităm: Disco Ring Costinești, Disco Ring Balaciu, Disco Ring Pârâul Rece, Discoteca Tineretului Costinești! La toate astea, se adaugă DJ-ii de casă ai Ring-ului: Jijie Răzvan, Nicolae Sandu, Mihai Popoiag, Spirkan Dan (Dumnezeu sa-l odihnească!), Frățilă Mugurel, Spătăreanu Cristian, Popescu Cătălin».

Un nou «Disco Ring» pentru Slobozia
Dincolo de reverberațiile permanente ale evenimentului, mulți dintre participanți, ajunși acum la vârsta a doua, au lansat în spațiul public o serie de întrebări care merită răspuns: «De ce nu se redeschide „Disco Ring“? Ce se întâmplă cu spațiul unde a funcționat discoteca? Cine are puterea de a decide în această privință?».
Informații oficiale și nu numai «Disco Ring» a funcționat la demisolul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia. A fost închisă prin anii 2000, când piața muziclă românească a fost asediată de primul val de manele. Chiar dacă nu ar fi devenit nefrecventabilă pentru Generația «Disco Ring», locația nu ar fi putut rămâne deschisă din cauza noilor reglementări legislative apărute în perioada mai sus-menționată. Așa se explică faptul că Doru Verban a încercat să exporte conceptul în alte locații. Timp de aproape 20 de ani, «Disco Ring» a trăit doar în amintirea celor care au frecventat-o. În martie 2022, Consiliul Județean Ialomița, proprietarul clădirii, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul «Creșterea eficienței energetice a clădirii Centrului Cultural „Ionel Perlea“». Investiția este finanțată din Programul Operațional Regional (POR), are o valoare de 13,89 milioane de lei, iar lucrările vor începe în această primăvară. Conform informațiilor furnizate de oficialii Consiliului Județean Ialomița lucrările, care includ și demisolul, ar putea fi finalizate până la sfârșitul anului în curs. Conform legislației actuale, la acel moment spațiul ar putea fi închiriat în cadrul unei proceduri de licitație. Însă de acolo și până la redeschiderea «Disco Ring», drumul rămâne lung și aproape imposibil de parcurs. Nicu Sandu, unul dintre DJ-ii care a susținut spectacolul din 30 decembrie 2022 a declarat pentru ziarul nostru: «A fost o seară incendiară și un spectacol unic... M-am simțit onorat să fiu pe scenă. Însă cred că nimeni nu poate reînvia Disco Ring. A fost un fenomen unic pentru noi, tinerii de-atunci... Acum lucrurile arată altfel. Ne-am bucura însă să devină un eveniment bianual pentru Slobozia. Pentru că deja am dovedit că și noi putem susține spectacole la fel de bune ca artiștii consacrați!».

14 Ianuarie 2023, 10:10 (4308 vizualizări - 16 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Liviu:
(30 Ianuarie 2023, 19:25)
Buna seara! Susțin întru totul mișcarea care promovează tot ceea ce a însemnat Disco Ring pentru Slobozia. Îmi doresc să revăd și cu altă ocazie asemenea momente cum a fost cel din 30 decembrie 2022. Bravooooooo, CLARA!! Esti sclipitoare, ești fortźăăă! Esti vocea tuturor celor ce încă trăiesc și gândesc și ai scris foarte frumos! Păcat că articolul ăsta e citit nu doar de către oameni care înțeleg ce trebuie, ci și de către toți oligofrenii!
Viorel pro Disco Ring:
(24 Ianuarie 2023, 17:32)
Susțin! Eu sunt pentru Disco Ring, sub orice formă de prezentare ar fi, de scurta sau lunga durata, numai sa fie! Și acum eu am o problema cu acel comentariu cu nume de cod " Comunista": Hellooo, pe vremea cui spui tu ca a luat naștere Ringul? Ai încurcat oalele cu sarmalele omule, eu mergeam în Ring în anii 2000, iar atunci eram în plina democrație! Oricum tot ce ai scris acolo e un întreg non-sens. Se vede ca și tu ai văzut în comentariul respectiv doar spatiile dintre cuvinte/rănduri. Sigur, nu e de condamnat, fiindcă spațiu mult este și la tine în creier, de aici și remarca din finalul interventiei tale, cu "ritmurile demente". Creierul este mic și joacă neîntrerupt, ca să umple toate golurile. Carevasăzică și tu ești contra acestei mișcări, de vreme ce folosești asemenea termeni pentru oamenii care pe 30 decembrie au ales sa se simtă bine, împreună, în Slobozia. Deh, ce sa știi tu și alții asemenea ție? Neîmpliniți sexual ce își strigă durerile pe oriunde, fără să citească despre ce este vorba de fapt, în articol. Altminteri ce treaba ar avea comparațiile nepotrivite și argourile, aici? Dar prostul are întotdeauna mintea odihnita. Și precum spunea cineva, mai sus... spiritul liber!
Denisa:
(24 Ianuarie 2023, 15:13)
Bravo băieti, bravoo! Vrem Disco Ring înapoi în Slobozia! Vrem să mergem într-un loc unde să dansăm! Dar nu înțeleg ce anume aveți cu Clara!! Ce treabă are bătrânețea cu....prefectura?! Mesajul ei a fost legat de cu totul altceva, nu a jignit pe nimeni, se vede CLAR că este o fată extrem de inteligentă.Doar că subtilitătile mesajului ei și ironia fină, sunt cu siguranță mult prea greu de înțeles de către spritele acestea.."libere"! Vai de capul vostru, un mesaj nu sunteți în stare să citiți, cap-coadă.Ce pretenții să avem de...altceva?! Voi sunteți norodul, de aceea ne merge așa de bine în Romania.
Irinel:
(24 Ianuarie 2023, 10:32)
Mai "oameni" ce sunteți voi, ați citit comentariul fetei care susține miscarea "Disco Ring"? Daca nu l-ați citit, ia mai citiți-l o dată și încă o dată pănă întelegeți ce trebuie, nu altceva!! Ori poate vă cer prea mult, de aceea ați scris acele comentarii e nu au nicio legătura cu..nimic.De ce nu dezbateți subiectul articolului, nu altceva? Dar vad ca voi faceți parte din categoria celor ce nu își doresc sa se repete acest eveniment! Huuuăă! Voi sunteți niște comuniști și niște antisociali, voi trăiți într-o lume virtuală( sau chiar imaginară), de aceea ați scris acele comentarii.Niște frustrați ce freacă menta, asta sunteți!
Andrei:
(24 Ianuarie 2023, 10:21)
Vedeți voi, dragilor...de aceea nu funcționează nimic, fiindcă niște no-name-uri precum VOI, Ne-Clara și Comunistă, viețuitoare ce nici măcar nu sunteți calabili să vă scrieți numele, (oameni fara coloană vertebrală, ce lâncezesc în propria lor viața mizerabilă), primesc comentariul unui om ce susține o mișcare, o inițiativă, drept un adevărat afront.Voi, acești "democrați" ce vă autoproclamați cu înverșunare, sunteți exact cioturle de care se împiedică oamenii ce vor să facă sau mai bine zis să REFACĂ ceva bun, ceva ce a existat la un moment dat în Slobozia, care nici pe departe nu era comunista la vremea aceea.Dar e mai simplu să nu îți scrii numele și să arunci cu piatra...
nemultumitu':
(17 Ianuarie 2023, 10:50)
V-a picat degeaba pe biata Clara. Cititi cu atentie comentariul . Altfel pare analfabetism  functional.
Comunistā:
(17 Ianuarie 2023, 06:48)
Claroo fatāā! Capitalizdoo! Vezi cā ce dārâmați, pomii pe care-i tāiați, locurile pe care le ziceți ,,Rino" unde vā trageți pe nas ,,îngânfeala", le-au fācut comuniștii. Vorba lui bietul Nicu, voi nu sunteți în stare nici sā vāruiți dupā comuniști. De aceea locul vostru este în stradā, bâțâindu-vā pe ritmuri demente.
Ne-Clara:
(17 Ianuarie 2023, 00:04)
Māi Clara, m-ai nāucit cu ,,enteligența" ta. Știi cum este cu bātrânețea? De bātrânețe nu scapā decât cei care dau ortul popii. Dar cu prostia este altceva. O ai sau nu. Foarte mulți ,,deștepți" nu se luptā cu ideile, se luptā cu comunismul. Unde nu mai au argumente o bagā pe aia cu comunusmul. Asta îmi aduce aminte de o întrebare pusā unor proști în legāturā cu orgasmul. Rāspunsul lor a fost pe māsurā. Guvernul era vinovat de lipsa orgasmului. Ei dragā Clara cred cā pentru tine, comunismul este similar cu orgasmul. Ca sā nu zic doamne ferește cā este orgasmul tāu. Ai o problemā cu ,,babalâcii". Ce te fālești tu cā ești tânārā. Stai liniștitā cā-ți trece cāt ai clipi.
Mary :
(16 Ianuarie 2023, 13:22)
Să nu uităm fenomenul "groapa". Este de actualitate, că ne place, sau nu, gropile din Piața Mihai Viteazu, sunt prezente în viața noastră. Înțeleg proiectul, dar ca să treci cu mașina prin acea piață, te cam doare la mașină. Nu ai ce să lași, și în ce să te afunzi. Stimați edili, constructori, sau ce mai sunteți, nivelați gropile! Până le astupați puteți face acest lucru. NIVELAȚI GROPILE!
anonymus:
(16 Ianuarie 2023, 11:06)
"lipsa unei discoteci pentru tineri" :))))) ce gogomanie! Disco Ring a avut succes in vremurile in care nu existau alternative de distractie si socializare pentru tineri, vremurile s-au schimbat, tinerii stau acum cu ochii in telefoane sau pe capota masinii. Am multe amintiri frumoase din DR, inca de la deschidere, dar acum e doar o amintire, o melancolie...
CLARA:
(15 Ianuarie 2023, 19:49)
Domnule fară nume, "nostalgia comunismului", se pare ca dumneata nu ai înțeles nimic din acest eveniment de exceptie, ori erai prea mic, atunci când DISCO RING era o forță, a micuțului nostru oraș.Tinerii de atunci, care sunt convinsă că acum sunt niște adulți dezghețați, nu prizonieri ai vreunor doctrine, aveau ce să facă, în Slobozia! Aveau unde dă meargă ca să se distreze, ca să socializeze, ca să cunoască pe viu alți oameni, (nu virtual,precum tinerii de astăzi), să își pună sângele în mișcare chiar dacă asta însemna să steargă cu hainele lor, toată suprafața acelui ring de dans.Mâna aceasta de oameni,care se luptă să obțină o fărâmă de bucurie PENTRU TOATĂ LUMEA, nu doar pentru "babalâcii" generației lor, vor ca și tinerii aceștia dezorientați, din zilele de astazi, să găseasca un echilibru într-un loc, (sau macar într-o perioadă a anului), așa cum a fost acela de care "nostalgicii", cum spui mătăluță au avut parte.Tare bine le-ar prinde, de ar avea și ei norocul să trăiască ceea ce am trăit noi.Cum să educăm generațiile tinere, dacă noi nu încercam să aducem ceea ce a fost bun, și în viețile lor? De unde să știe dacă nu au termen de comparație? Ei bine, ar putea avea! Succes și vă susțin cu toată inima!!
worker:
(15 Ianuarie 2023, 09:35)
multumim tuturor celor implicati si participantilor.poate ne vedem la vara la freeland.
Nostalgia comunismului:
(15 Ianuarie 2023, 06:20)
Oameni deveniti acum adulti, nu mai fiti nostalgici dupa acele vremuri.
Totul se schimba de la o generatie la alta. Important e ca totul e liber.
Generatiile de adolescenti si tineri au libertatea sa isi aleaga ei ce isi doresc ce e in ton cu vremurile lor (si generatia noastra era criticata de bunici "ca ce e porcaria de discoteca" "ce frumos era pe vremea lor cand mergeau la hore").
Nu incercati sa le impuneti voi vechile forme de Discoteca sau alte prostii dupa cum ati fost voi pionieri si utc-isti !

Sa fim sanatosi si s-auzim numai de bine !
Covrig 19:
(14 Ianuarie 2023, 17:22)
Să se deschidă să aibă unde să se bată. Nu mai sunt din păcate vremurile de altădată unde parcă era loc de mai mult bun gust și bun simț... Dar altele sunt problemele orașului... Să se facă să vedem cât va rezista deschisă.... Să avem un oraș dezvoltat întâi, cu locuri de muncă și apoi vom avea timp și de distracție!
Gogu:
(14 Ianuarie 2023, 12:02)
Vă rog din suflet, cei care au posibilitatea și își doresc, să redeschideți acest local! Nu mai are tineretul unde să se ducă, singurul „club” a rămas (...), unde sunt toate cefele lete și nimeni nu dansează. Nu mai știu copiii ăștia să se distreze! 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Feb 2023
216 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414

AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(134 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

7 Februarie 2023, 18:40


3

AJFP Ialomița: Vineri, 10 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 10:00
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Vineri, 3 februarie a.c., în jurul orelor 16,30, pompierii Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 09:30
(238 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


5

Lăcusteni: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 februarie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu trei persoane pasagere, în satul Lăcusteni. În urma evenimentului rutier ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 08:00
(199 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(726 vizualizări - 0 comentarii)


7
ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(743 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(849 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(752 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(784 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(801 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(966 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(841 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(852 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(905 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(842 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(1206 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(1326 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(960 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(1317 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1340 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1463 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1440 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1431 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1782 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(1277 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1890 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1607 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1684 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414
Ultimele comentarii
Nicu Petre în Turnul Eiffel de Slobozia, bun pentru reclame indiene V G în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Directorul nesatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Nu mai laudati obsedatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Profesor în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița Tase în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Adi în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Danut M în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Niculina în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Silica în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gsbi în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița MIRELA în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Slobozean în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Gae în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Vasile în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA MMC în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gigi Petre în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia a cheltuit 20,7 milioane de lei pentru investiții Cetățean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...