Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

REPORTAJ

Fenomenul «Disco Ring»

Fenomenul «Disco Ring»

Vineri, 30 decembrie 2022, platoul din Piața Revoluției din Slobozia a găzduit un spectacol-eveniment intitulat «Revoluția Disco Ring». Deși dedicat nostalgicilor ajunși la vârsta a doua, spectacolul s-a bucurat de pre­zența a peste 2000 de slobo­zeni de toate vârstele, fascinați de hiturile anilor ’90. Succesul incontestabil de care s-a bucurat evenimentul redeschide una dintre rănile cicatrizate ale orașului: lipsa unei discoteci pentru tineri.

Forever «Disco Ring» La câteva zile de la eveniment, paginile de socializare ale orașului Slobozia erau în continuare asaltate de aprecieri «la cald», videoclipuri înregistrate în seara de 30 decembrie 2022, declarații entuziaste... Iar postările continuă și în ziua de azi, semn că evenimentul depășește granița nostalgiei și se consacră drept fenomen social, la aproape 30 de ani de la închiderea acestei discoteci unice în peisajul anilor ’90. «A sosit momentul pentru ultima melodie a săptămânii, melodie care a făcut parte din playlist-ul fiecărei ediții „Remember Disco Ring“, devenind astfel un simbol al regăsirii vechilor prietenii. A fost o prima săptămână reprezentată de „hit după hit“, continuând în acest fel petrecerea de sfârșit de an, în care mii de suflete s-au bucurat împreună, cinstind amintirea unor vremuri trecute, imposibil de egalat astăzi, din păcate... Îmi doresc tare mult ca la viitoarele petreceri dedicate vouă, în caz ca ele vor mai exista, să faceți totul posibil pentru a atinge nivelul de distracție cu care erați învățați cândva. Vă mulțumesc pentru susținere! Nu uitați, voi sunteți Ge­nerația „Disco Ring“ și mai aveți ceva de spus, încă! Bună seara Slobozia, Ialomița, România!» susținea duminică, 8 ianuarie 2023, moderatorul paginii de Facebook «Disco Ring ’90’s Club».

«Dorule, nimeni nu mai e ca tine!» Însă, dintre toate postările risipite pe internet, una merită atenția publi­cului, indiferent de vârstă. Pentru cei care nu l-au cunoscut, poate părea prea sentimentală... Pentru ceilalți însă, rămâne un portret al celui care a inițiat și a susținut fenomenul «Disco Ring» la Slobozia și dincolo de granițele orașului: «Despre Tudor Verban, Doru, alintat de lume, nu pot spune foarte multe, pentru că nu-mi permite legea firii să caracterizez acest colos, acest personaj care a schimbat destinele a mii de oameni, care a legat familii exact ca un adevărat Cupidon din legendă... Fenomenal personaj, cu povești pe care abia acum le înțelegem unii dintre noi, un suflet tânăr care a re­zistat vitejește până aproape de cântatul cocoșului, printre alte zeci de suflete care s-au deschis unele altora, la cea mai tare petrecere închinată lui (Doru Verban), Ring-ului și găștilor anilor ’90. Cât de mult aș scrie despre acest titan, niciodată nu aș putea acoperi în întregime toată povestea! Mă retrag îndoit de la mijloc, în fața lui, lăsându-vă drept dovadă, o poză care dovedește prietenia lui, pentru noi toți! P.S.: Oare câte sute de suflete înamorate și-au legat prietenii pe viață datorită lui? Să nu uităm: Disco Ring Costinești, Disco Ring Balaciu, Disco Ring Pârâul Rece, Discoteca Tineretului Costinești! La toate astea, se adaugă DJ-ii de casă ai Ring-ului: Jijie Răzvan, Nicolae Sandu, Mihai Popoiag, Spirkan Dan (Dumnezeu sa-l odihnească!), Frățilă Mugurel, Spătăreanu Cristian, Popescu Cătălin».

Un nou «Disco Ring» pentru Slobozia
Dincolo de reverberațiile permanente ale evenimentului, mulți dintre participanți, ajunși acum la vârsta a doua, au lansat în spațiul public o serie de întrebări care merită răspuns: «De ce nu se redeschide „Disco Ring“? Ce se întâmplă cu spațiul unde a funcționat discoteca? Cine are puterea de a decide în această privință?».
Informații oficiale și nu numai «Disco Ring» a funcționat la demisolul Centrului Cultural «Ionel Perlea» din Slobozia. A fost închisă prin anii 2000, când piața muziclă românească a fost asediată de primul val de manele. Chiar dacă nu ar fi devenit nefrecventabilă pentru Generația «Disco Ring», locația nu ar fi putut rămâne deschisă din cauza noilor reglementări legislative apărute în perioada mai sus-menționată. Așa se explică faptul că Doru Verban a încercat să exporte conceptul în alte locații. Timp de aproape 20 de ani, «Disco Ring» a trăit doar în amintirea celor care au frecventat-o. În martie 2022, Consiliul Județean Ialomița, proprietarul clădirii, a semnat contractul de finanțare pentru proiectul «Creșterea eficienței energetice a clădirii Centrului Cultural „Ionel Perlea“». Investiția este finanțată din Programul Operațional Regional (POR), are o valoare de 13,89 milioane de lei, iar lucrările vor începe în această primăvară. Conform informațiilor furnizate de oficialii Consiliului Județean Ialomița lucrările, care includ și demisolul, ar putea fi finalizate până la sfârșitul anului în curs. Conform legislației actuale, la acel moment spațiul ar putea fi închiriat în cadrul unei proceduri de licitație. Însă de acolo și până la redeschiderea «Disco Ring», drumul rămâne lung și aproape imposibil de parcurs. Nicu Sandu, unul dintre DJ-ii care a susținut spectacolul din 30 decembrie 2022 a declarat pentru ziarul nostru: «A fost o seară incendiară și un spectacol unic... M-am simțit onorat să fiu pe scenă. Însă cred că nimeni nu poate reînvia Disco Ring. A fost un fenomen unic pentru noi, tinerii de-atunci... Acum lucrurile arată altfel. Ne-am bucura însă să devină un eveniment bianual pentru Slobozia. Pentru că deja am dovedit că și noi putem susține spectacole la fel de bune ca artiștii consacrați!».

14 Ianuarie 2023, 12:10 (6898 vizualizări - 18 comentarii)

Comentariile cititorilor:


1000 decibeli:
(23 Iunie 2023, 13:35)
Disco ringul asta daca ati putea sa l mutati cit mai aproape de orbita lui Saturn - la cit ne au vibrat geamurile si peretii pe basii DJ-lui surd. Vreo citeva balene sigur si au dat duhul pe plaja.
L:
(22 Iunie 2023, 19:44)
Inviati orasul asta mort cu fiecare sesiune pe scena! As vrea sa fie toata vara asemenea evenimente cu voi
Liviu:
(30 Ianuarie 2023, 21:25)
Buna seara! Susțin întru totul mișcarea care promovează tot ceea ce a însemnat Disco Ring pentru Slobozia. Îmi doresc să revăd și cu altă ocazie asemenea momente cum a fost cel din 30 decembrie 2022. Bravooooooo, CLARA!! Esti sclipitoare, ești fortźăăă! Esti vocea tuturor celor ce încă trăiesc și gândesc și ai scris foarte frumos! Păcat că articolul ăsta e citit nu doar de către oameni care înțeleg ce trebuie, ci și de către toți oligofrenii!
Viorel pro Disco Ring:
(24 Ianuarie 2023, 19:32)
Susțin! Eu sunt pentru Disco Ring, sub orice formă de prezentare ar fi, de scurta sau lunga durata, numai sa fie! Și acum eu am o problema cu acel comentariu cu nume de cod " Comunista": Hellooo, pe vremea cui spui tu ca a luat naștere Ringul? Ai încurcat oalele cu sarmalele omule, eu mergeam în Ring în anii 2000, iar atunci eram în plina democrație! Oricum tot ce ai scris acolo e un întreg non-sens. Se vede ca și tu ai văzut în comentariul respectiv doar spatiile dintre cuvinte/rănduri. Sigur, nu e de condamnat, fiindcă spațiu mult este și la tine în creier, de aici și remarca din finalul interventiei tale, cu "ritmurile demente". Creierul este mic și joacă neîntrerupt, ca să umple toate golurile. Carevasăzică și tu ești contra acestei mișcări, de vreme ce folosești asemenea termeni pentru oamenii care pe 30 decembrie au ales sa se simtă bine, împreună, în Slobozia. Deh, ce sa știi tu și alții asemenea ție? Neîmpliniți sexual ce își strigă durerile pe oriunde, fără să citească despre ce este vorba de fapt, în articol. Altminteri ce treaba ar avea comparațiile nepotrivite și argourile, aici? Dar prostul are întotdeauna mintea odihnita. Și precum spunea cineva, mai sus... spiritul liber!
Denisa:
(24 Ianuarie 2023, 17:13)
Bravo băieti, bravoo! Vrem Disco Ring înapoi în Slobozia! Vrem să mergem într-un loc unde să dansăm! Dar nu înțeleg ce anume aveți cu Clara!! Ce treabă are bătrânețea cu....prefectura?! Mesajul ei a fost legat de cu totul altceva, nu a jignit pe nimeni, se vede CLAR că este o fată extrem de inteligentă.Doar că subtilitătile mesajului ei și ironia fină, sunt cu siguranță mult prea greu de înțeles de către spritele acestea.."libere"! Vai de capul vostru, un mesaj nu sunteți în stare să citiți, cap-coadă.Ce pretenții să avem de...altceva?! Voi sunteți norodul, de aceea ne merge așa de bine în Romania.
Irinel:
(24 Ianuarie 2023, 12:32)
Mai "oameni" ce sunteți voi, ați citit comentariul fetei care susține miscarea "Disco Ring"? Daca nu l-ați citit, ia mai citiți-l o dată și încă o dată pănă întelegeți ce trebuie, nu altceva!! Ori poate vă cer prea mult, de aceea ați scris acele comentarii e nu au nicio legătura cu..nimic.De ce nu dezbateți subiectul articolului, nu altceva? Dar vad ca voi faceți parte din categoria celor ce nu își doresc sa se repete acest eveniment! Huuuăă! Voi sunteți niște comuniști și niște antisociali, voi trăiți într-o lume virtuală( sau chiar imaginară), de aceea ați scris acele comentarii.Niște frustrați ce freacă menta, asta sunteți!
Andrei:
(24 Ianuarie 2023, 12:21)
Vedeți voi, dragilor...de aceea nu funcționează nimic, fiindcă niște no-name-uri precum VOI, Ne-Clara și Comunistă, viețuitoare ce nici măcar nu sunteți calabili să vă scrieți numele, (oameni fara coloană vertebrală, ce lâncezesc în propria lor viața mizerabilă), primesc comentariul unui om ce susține o mișcare, o inițiativă, drept un adevărat afront.Voi, acești "democrați" ce vă autoproclamați cu înverșunare, sunteți exact cioturle de care se împiedică oamenii ce vor să facă sau mai bine zis să REFACĂ ceva bun, ceva ce a existat la un moment dat în Slobozia, care nici pe departe nu era comunista la vremea aceea.Dar e mai simplu să nu îți scrii numele și să arunci cu piatra...
nemultumitu':
(17 Ianuarie 2023, 12:50)
V-a picat degeaba pe biata Clara. Cititi cu atentie comentariul . Altfel pare analfabetism  functional.
Comunistā:
(17 Ianuarie 2023, 08:48)
Claroo fatāā! Capitalizdoo! Vezi cā ce dārâmați, pomii pe care-i tāiați, locurile pe care le ziceți ,,Rino" unde vā trageți pe nas ,,îngânfeala", le-au fācut comuniștii. Vorba lui bietul Nicu, voi nu sunteți în stare nici sā vāruiți dupā comuniști. De aceea locul vostru este în stradā, bâțâindu-vā pe ritmuri demente.
Ne-Clara:
(17 Ianuarie 2023, 02:04)
Māi Clara, m-ai nāucit cu ,,enteligența" ta. Știi cum este cu bātrânețea? De bātrânețe nu scapā decât cei care dau ortul popii. Dar cu prostia este altceva. O ai sau nu. Foarte mulți ,,deștepți" nu se luptā cu ideile, se luptā cu comunismul. Unde nu mai au argumente o bagā pe aia cu comunusmul. Asta îmi aduce aminte de o întrebare pusā unor proști în legāturā cu orgasmul. Rāspunsul lor a fost pe māsurā. Guvernul era vinovat de lipsa orgasmului. Ei dragā Clara cred cā pentru tine, comunismul este similar cu orgasmul. Ca sā nu zic doamne ferește cā este orgasmul tāu. Ai o problemā cu ,,babalâcii". Ce te fālești tu cā ești tânārā. Stai liniștitā cā-ți trece cāt ai clipi.
Mary :
(16 Ianuarie 2023, 15:22)
Să nu uităm fenomenul "groapa". Este de actualitate, că ne place, sau nu, gropile din Piața Mihai Viteazu, sunt prezente în viața noastră. Înțeleg proiectul, dar ca să treci cu mașina prin acea piață, te cam doare la mașină. Nu ai ce să lași, și în ce să te afunzi. Stimați edili, constructori, sau ce mai sunteți, nivelați gropile! Până le astupați puteți face acest lucru. NIVELAȚI GROPILE!
anonymus:
(16 Ianuarie 2023, 13:06)
"lipsa unei discoteci pentru tineri" :))))) ce gogomanie! Disco Ring a avut succes in vremurile in care nu existau alternative de distractie si socializare pentru tineri, vremurile s-au schimbat, tinerii stau acum cu ochii in telefoane sau pe capota masinii. Am multe amintiri frumoase din DR, inca de la deschidere, dar acum e doar o amintire, o melancolie...
CLARA:
(15 Ianuarie 2023, 21:49)
Domnule fară nume, "nostalgia comunismului", se pare ca dumneata nu ai înțeles nimic din acest eveniment de exceptie, ori erai prea mic, atunci când DISCO RING era o forță, a micuțului nostru oraș.Tinerii de atunci, care sunt convinsă că acum sunt niște adulți dezghețați, nu prizonieri ai vreunor doctrine, aveau ce să facă, în Slobozia! Aveau unde dă meargă ca să se distreze, ca să socializeze, ca să cunoască pe viu alți oameni, (nu virtual,precum tinerii de astăzi), să își pună sângele în mișcare chiar dacă asta însemna să steargă cu hainele lor, toată suprafața acelui ring de dans.Mâna aceasta de oameni,care se luptă să obțină o fărâmă de bucurie PENTRU TOATĂ LUMEA, nu doar pentru "babalâcii" generației lor, vor ca și tinerii aceștia dezorientați, din zilele de astazi, să găseasca un echilibru într-un loc, (sau macar într-o perioadă a anului), așa cum a fost acela de care "nostalgicii", cum spui mătăluță au avut parte.Tare bine le-ar prinde, de ar avea și ei norocul să trăiască ceea ce am trăit noi.Cum să educăm generațiile tinere, dacă noi nu încercam să aducem ceea ce a fost bun, și în viețile lor? De unde să știe dacă nu au termen de comparație? Ei bine, ar putea avea! Succes și vă susțin cu toată inima!!
worker:
(15 Ianuarie 2023, 11:35)
multumim tuturor celor implicati si participantilor.poate ne vedem la vara la freeland.
Nostalgia comunismului:
(15 Ianuarie 2023, 08:20)
Oameni deveniti acum adulti, nu mai fiti nostalgici dupa acele vremuri.
Totul se schimba de la o generatie la alta. Important e ca totul e liber.
Generatiile de adolescenti si tineri au libertatea sa isi aleaga ei ce isi doresc ce e in ton cu vremurile lor (si generatia noastra era criticata de bunici "ca ce e porcaria de discoteca" "ce frumos era pe vremea lor cand mergeau la hore").
Nu incercati sa le impuneti voi vechile forme de Discoteca sau alte prostii dupa cum ati fost voi pionieri si utc-isti !

Sa fim sanatosi si s-auzim numai de bine !

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Sâmbătă 20 Apr 2024
103 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(566 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(556 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(516 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(542 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(534 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(733 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(554 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(832 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(695 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(707 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(726 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(535 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1571 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(558 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(679 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(578 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(691 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(481 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(671 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(597 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate. Acțiunea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:10
(263 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Serviciul Call Center

RAJA Constanța: Serviciul Call Center

Serviciul de Call Center pus la dispoziție de RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clientului. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 10:25
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist accidentat la Gheorghe Lazăr

Pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Evenimentul s-a produs la Gheorghe Lazăr, după acordarea primului ajutor la locul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:40
(839 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Axintele și Amara

Incendii la Axintele și Amara

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:25
(575 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan, fără permis de conducere

Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești, în timp ce conduceau autovehicule ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:20
(706 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 25 mii de lei aplicate de polițiști

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii ialomițeni au efectuat o acțiune cu forțe mărite, în intervalul orar 14,00-17,00, în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu, pentru menținerea ordinii ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:10
(942 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 10:40
(333 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Nico în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Locuitor în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Centru comercial în orașul Țăndărei Boss în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Fals în Centru comercial în orașul Țăndărei abc în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Spaguta în Centru comercial în orașul Țăndărei Gigel în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Ciulnița: Beat la volan a intrat în gardul unei case Mary în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Fostu în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Mary în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Ghe.Lazar în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Gicu în Peste 170 de beneficiari la Cantina Socială Slobozia Quasar.G.G în Dragoș Slăniceanu, colecționarul de firme de la Gheorghe Doja AVRAM PAUL în RAJA Constanța: «Contul meu RAJA» Ileana Leca în Furt de carduri petrecut în stațiunea Amara, trimis în judecată după 4 ani Unul neutru în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» Ghiuliver în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 17 aprilie 2024

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...