Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Candidați de nota 4 la concursul pentru șefia Poliției ialomițene

Rezultate sub așteptări

Candidați de nota 4 la concursul pentru șefia Poliției ialomițene

Inspectoratul General al Poliției Române a scos la concurs postul de inspector-șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița. Doar doi din cei patru candidați înscriși s-au prezentat la examen. Pentru a putea fi admiși era necesar ca aceștia să obțină minim nota 7. Niciunul dintre ei nu a reușit! Comanda instituției este asigurată, prin rotație, de către cei doi adjuncți.

Subiecte prea grele, candidați slab pregătiți Concursul pentru ocuparea postului de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița s-a desfășurat pe data de 10 ianuarie 2023. Potrivit in­formațiilor oficiale, patru ofițeri din cadrul instituției, toți cu atribuții de conducere, și-au depus dosarele pentru a participa la această testare. Este vorba despre cei doi adjuncți ai IPJ Ialomița, Silviu Condruț și Sebastian Savu, și despre Mihai Iordache, șeful Serviciului Control Intern al IPJ Ialomița, și un șef de birou în cadrul Ser­viciului de Investigații Criminale, Dan Cojocaru. Testarea a fost însă susținută doar de către Mihai Iordache și Dan Cojocaru, ceilalți doi candidați fiind de­clarați «absenți». Aceștia au invocat faptul că, din motive personale, nu au mai putut lua parte la concurs. Pe data de 13 ianu­arie 2023, Inspectoratul General al Poliției Române a făcut publice notele pe care le-au obținut, la proba scrisă a concursului, candidații care s-au prezentat la examen. Deși era obligatoriu să obțină minim 7 pentru a fi declarați «admiși», niciunul dintre cei doi nu a reușit. Mihai Iordache a obținut nota 5,77, iar celălalt candidat, Dan Cojocaru, a primit din partea comisiei de examinare nota 4,50. În momentul de față, Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița a rămas fără comandă, funcția de conducere fiind asigurată, prin rotație, de către cei doi adjuncți. Cel mai probabil, în perioada următoare, IGPR va desemna un viitor comandant care va exercita atribuțiile de conducere interimar, pentru 6 luni, până la organizarea unui nou concurs.

Controverse la vârful IPJ Ialomița Decizia IGPR de a organiza concursul pentru funcția de conducere a IPJ Ialomița nu este deloc întâmplătoare și survine o dată cu încetarea delegării la comanda instituției a ofițerului SICE, Raul Belciug. Belciug a fost numit de IGPR pe funcția de adjunct pe care Silviu Condruț a deținut-o vreme de un an, în perioada 2019-2020, având, totodată, și atribuții de inspector șef. În anul 2020, Silviu Condruț a fost cercetat de către IGPR, din cauza unor deficiențe de management, generate de slaba coordonare a activității Servi­ciului de Informații și Protecție Internă al IJP Ialomița. În urma verificărilor, repre­zentanții IGPR au făcut solicitare către Direcția Generală de Informații și Protecție Internă pentru a-i fi retras lui Condruț avizul conferit de Oficiul Registrului Național al Informațiilor Secrete de Stat (ORNISS). Avizul ORNISS asigură accesul la informațiile clasificate respectiv la informații din categoria «secret», «strict secret» și «strict secret de importanță deosebită». Rămas fără acest aviz, Silviu Condruț a fost pus la dispoziția IGPR. Pe cale de consecință, acesta a acționat în instanță decizia IGPR privind retragerea avizului ORNISS, solicitând, totodată, repunerea în funcția de adjunct al IPJ Ialomița. Vreme de 3 ani, dosarul a fost plimbat între Curtea de Apel București și Tribunalul Ialomița. Inițial, acesta a pierdut procesul la Tribunalul Ialomița, însă sentința a fost atacată cu recurs la Curtea de Apel București. În decembrie 2022, judecătorii din București i-au dat dreptate și au casat integral soluția dată la Slobozia. În urma deciziei judecătorilor din Capitală, Silviu Condruț a fost repus în funcția deținută inițial și a obținut un nou aviz privind informațiile clasificate, eliberat de ORNISS. Astfel, în urma re­venirii sale în funcție, prin decizia Curții de Apel București, IGPR i-a încetat detașarea ofițerului Raul Belciug. Acesta din urmă a revenit pe funcția pe care o deținea în cadrul SICE al IPJ Ialomița.

19 Ianuarie 2023, 07:55 (7060 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
Comisarul șef Cristian Ivan a câștigat concursul pentru șefia Poliției ialomițene!
EXCLUSIV: Concurs la București pentru șefia Poliției ialomițene

Comentariile cititorilor:


Viorica:
(24 Ianuarie 2023, 13:16)
nu trebuie sa surprinda pe nimeni ca au luat nota 4.
cu totii am avut colegi de scoala care erau abonati la nota 4. ideea e ca toti fostii mei colegi de scoala care luau nota 4 au ajuns prin politie, armata sau jandarmerie.
in concluzie nota 4 e favorita lor, si asta este nivelul lor.
:))) era mare bucurie pe cate unii cand luau un 5.
toti astai cu 4 erau si cei care copiau ca disperatii de la cei care invatau sau chair ameninatu cu bataia daca nu le dadeai sa copieze. acum nu mai copiaza ci fura !
cam asta e si nevelul intregii societati romanesti.
@Slobozean:
(22 Ianuarie 2023, 19:16)
Au avut grija procurorii de la Fetesti sa claseze dosarul penal de refuz de recoltare al lui (...).
Fost politist:
(22 Ianuarie 2023, 16:35)
In viata sunt oameni care nunisi vad lungul nasului, a se citi cunostintele oe care le are. Asa s-a intamplat si cu cei doi care s-au prezentat la examen. In alte timpuri erau simpli purtatori de hartaii, unul avea liber de la 13.00 la 14.00 pentru ca nu avea cine sa staea cu copii sotia fiind plecata in starinatate, iar celalalt facea ce zicea unul care a plecat la MAI. Chiar asa s-a pierdit verticalitatea. Cred ca in contiinta si verticalitatea unor politisti care isi fac meseria din oacate din ce in ce mai putini, asta si din cauza unora ca cei care au participat la concurs si cate nu stiu ce sa ceara, copiind fosti inspectori sefi, dar fara sa isi dea seama ca nu pot fi asa.
Fost politist:
(22 Ianuarie 2023, 16:08)
Alta nulitate vrea inspector sef. Mai intai sa isi rezolve problema conducerii sub influenta bauturilor alcoolice de la Tandarei, cand a fugit dupa ce a fost oprit in trafic. Sau stimata redactie nu stuati. S- a intmplat in anul 2016. Ma scuzati poate a rezolvat problema, dar chiar credeti ca merita o functie atat de importanta? In rest mult succes pentru cei care vor mai candida.
Slobozean:
(21 Ianuarie 2023, 21:30)
Vali Milea va fi următorul inspector șef! Felicitari
Ionică:
(21 Ianuarie 2023, 08:55)
Prost să fii dar s-ai răbdare, că-n politie o să ajungi mare.
special:
(20 Ianuarie 2023, 16:49)
cand ministrul este plagiator, tot sistemul este subred, pe masura acestuia.  un ministru competent, nu ar accepta situatii permanente de provizorat cu sefi la municipii sau judete numiti cu imputernicire sau desemnati, pentru perioade de cate 6 luni, astfel incat sa ii aiba la mana pe toti, sa nu cumva sa miste vreunul in front.
este formula  consacrata prin care se cultiva un sistem slab, neprofesionist, lipsit de valoare.
adica ceea ce duce exact la ce vedem ca se intampla  in strada.
si acolo unde institutiile nu functioneaza corect, intreaga societate este alterata.
Dana:
(20 Ianuarie 2023, 02:09)
Partidul te vrea împuternicit si bun de manipulat, nu titular si cu idei proprii. Pute coruptia de la Sinesti. In toată țara e la fel.
CETATEAN:
(19 Ianuarie 2023, 22:12)
Se pare ca nici nu trebuie sa te prezinti la examen pentru a putea conduce IPJ Ialomita. Si se mai mira de ce nu mai respecta nimeni nimic!
Nicu:
(19 Ianuarie 2023, 21:23)
Silviu era după un mare chef ca deobicei și probabil d-aia nu s-a prezentat. Sebu a rămas să mai învețe.
sandel:
(19 Ianuarie 2023, 20:06)
Cunoasteți rezultatul examenului de la municipiu ? A fost examen pentru ocuparea postului de șef poliție municipală dar a dat greu
Traian:
(19 Ianuarie 2023, 20:01)
Pai să-și amintească ăștia doi când au prins ultima dată un hot, sau doctoru Savu D-aia  nu merge treaba în politie cu ierarhiile astea militaresti. Dacă ai grad nu contează ca ești mai prost ca ăla de la poartă,, ești șef și dai dispoziții.
Gigi. :
(19 Ianuarie 2023, 19:56)
Nu este de mirare ca numa repetenți, slab mobilati intelectual, pilele, neamurile, fini și nașii ajung la comanda, în Ialomița este o normalitate, ce nu înțelegeți.
Nu este nimic deosebit când șefii politiei, ăștia de nota de repetenți și corigenți , repetenți ajung funcții, ăștia sunteți din născare în Ialomița. 
Nu va mirați ca broasca la ceas, ca un subaltern al acestui șef corp control de nota 5,77 a aplicat peste 2000 de sancțiuni cetățenilor dintr-o localitate, pentru că oamenii ''traversau strada în mod neregulamentar, fără ca în Gheorghe Lazăr să existe o trecere de pietoni''. Nu va mirați ca personajele stau bine mersiin birouri și fotolii și mănâncă salarii colosale din dările plătite de noi către bugetul statului, bani care merg la salariile" merg la geniile din sistem. Va gândiți voi ce politie avem, când însuși ilustru doctor ministru de interne este un plagiator, un h#t care și-a copiat teza de doctorat și va mirați. Voi presa scrieți, faceți dezvăluiri pe buna dreptate, dar nimic și nimeni nu va dace nimic. Sa ajuns într-un punct unde corupția este maxima și chiar nu mai este nimic de facut. Dacă aste este politia în mama și esenta ei, atunci președintele tarii, a avut dreptate, când a spus public, ca avem o Românie eșuată. 
Costica:
(19 Ianuarie 2023, 18:47)
Primul nota 5,77, iar celălalt candidat, nota 4,50, cum dumnezeului să facă ageamii respectivi o anchetă sau o cercetare penală, cum sa ai tupeu sa mai apari in fața colegilor cu același grad sau în fața acelor cu grade mai mici, când tu haladitule improvizat eti bâtă, cum dle polițai. Pai cumetri astia sunt mici făcuți de un găinar într-o anchetă, îi plimba trași de cravată prin toate coclaurile din județ, pânăi spune hoțului, lasă-mă că sunt bâta de deștept. Placați domnilor, candidați că sunteți de ras și ocară, plecați acasă râșilor incapabili. Apucativa de croșetat sau sativa cu cu apa de levănțică că mirosiți a DESTEPTACIUNE. Nu va este rușine de subalternii care râd și cu pârâtul de voi. Rușine tot sectoriști ați rămas și inca din aia de moda veche, care batra iepurele, până recunoștea cai mistreț. Mereți in privat la salubritate, sau nici acolo nu va calificați, râșilor. Cum sa mai apăreți in fata ipjului mă că râd și curcile de voi.
Ialomițean :
(19 Ianuarie 2023, 17:27)
Lăsând la o parte felului în care a fost numit și că a venit de nicăieri, în Ialomița nu au fost scandaluri in perioada lui Belciug. Din acest punct de vedere are nota 10. Condrut este un bun profesionist are cunoștință și abilități de șef. Felicitări că a învins sistemul. Despre Savu nu mai vorbesc. Este doctor în științe polițienești.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Feb 2023
220 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414

AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(135 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

7 Februarie 2023, 18:40


3

AJFP Ialomița: Vineri, 10 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 10:00
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Vineri, 3 februarie a.c., în jurul orelor 16,30, pompierii Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 09:30
(239 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


5

Lăcusteni: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 februarie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu trei persoane pasagere, în satul Lăcusteni. În urma evenimentului rutier ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 08:00
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(727 vizualizări - 0 comentarii)


7
ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(746 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(850 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(753 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(785 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(803 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(967 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(843 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(853 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(907 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(843 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(1208 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(1327 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(961 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(1318 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1342 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1464 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1440 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1433 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1782 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(1277 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1890 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1607 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1684 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414
Ultimele comentarii
Nicu Petre în Turnul Eiffel de Slobozia, bun pentru reclame indiene V G în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Directorul nesatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Nu mai laudati obsedatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Profesor în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița Tase în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Adi în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Danut M în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Niculina în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Silica în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gsbi în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița MIRELA în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Slobozean în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Gae în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Vasile în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA MMC în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gigi Petre în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia a cheltuit 20,7 milioane de lei pentru investiții Cetățean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...