Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Inventarul parcărilor rezidențiale din municipiul Slobozia

Locul 3 la nivel național

Inventarul parcărilor rezidențiale din municipiul Slobozia

O analiză privind locurile de parcare amena­jate de autoritățile locale, realizată de repre­zen­tanții Vegacomp Consulting, plasează mu­nici­piul Slobozia pe locul 3 la nivel național în ceea ce privește locurile de parcare rezidențiale amenajate de autoritățile locale. În ultimul an, admi­nistrația locală a orașului a făcut eforturi pentru a suplimenta numărul locurilor de parcare.

Mai multe locuri de parcare Potrivit cercetărilor realizate de Vegacomp Consulting, municipiul reședință de județ Slobozia se află pe locul 3 la nivel național în ceea ce privește parcările de reședință, oferind cetățenilor peste 4500 de locuri de parcare. Administrația locală a ora­șului a făcut eforturi pentru a suplimenta numărul acestora, cea mai amplă acțiune fiind aceea a ridicării garajelor tip «Călărași». Astfel, anul trecut, administrația Soare a reușit să creeze aproximativ 400 de noi locuri de parcare. Inițiativa a reușit să transforme în zone urbane spațiile insalubre din spatele blocurilor. Totodată, pentru cetățenii care doresc să obțină un loc de parcare în oraș, Primăria Slobozia a creat o platformă informatică. Sis­temul oferă gestionarea simplă și rapidă a parcărilor cu locurile disponibile sau ocupate. Aplicația funcționează și ca un sistem de licitații, respectiv la elibe­rarea unui loc sunt anunțate prin SMS toate persoanele interesate de parcarea respectivă. În momentul în care prima persoană licitează, aceasta are la dispoziție un termen de 7 zile până când va putea ocupa efectiv locul respectiv. Prețul de pornire a unei licitații este de aproximativ 150 de lei/an. În cazul în care și alte persoane sunt interesate să beneficieze de același loc de parcare, după 7 zile, acesta este adjudecat de către persoana care oferă suma mai mare. Sistemul informatic a fost creat pentru a elimina lungile liste de așteptare. Totodată, toate documentele solicitate pot fi încărcate în acest sistem informatic.

Creștere a numărului de mașini Dincolo de eforturile administrației locale a orașului de a suplimenta locurile de parcare rezidențiale, numărul ma­șinilor de reședință a crescut considerabil în ultimii 10 ani. O statistică a Poliției Locale Slobozia arată că de la aproximativ 15000 de automobile câte erau în evidențele instituției în anul 2013, în prezent acesta se apropie de 25000. «A crescut simțitor numărul mașinilor în oraș. Există situații în care toți cei patru membri ai unei familii, de exemplu, au câte un autovehicul... Iar fiecare dintre aceștia dorește să-și parcheze automobilul cât mai aproape de zona în care locuiește. Planurile administrației locale sunt de a continua demersul în ceea ce privește suplimentarea locurilor de parcare!» susține Valentin Nedelcu, directorul Poliției Locale Slobozia.

19 Ianuarie 2023, 12:05 (5435 vizualizări - 47 comentarii)

Citiți și:
Proiectele Sloboziei, blocate de procese
Salubrizare cu Mariana Iancu la Slobozia
Slobozia are peste 100 de obiective de investiții în 2023
Slobozia are 321 locuri de parcare noi
Scandalul locurilor de parcare din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Nicu:
(25 Ianuarie 2023, 20:27)
Pt Don.sa știți ca asa este,dacă nu ai pe cineva la parcari aștepți mult și bine.in parcarea 123 după ce a câștigat locul de parcare ..-..SAT ( nr ne inmatriculare) i-au și montat plăcută pe centrală si noi ceilalți nu avem nici după 2 luni de la terminarea licitației.
Daniel:
(25 Ianuarie 2023, 12:00)
Nu ai înțeles obsolut nimic, Don. Dacă nu cunoști pe cineva de la Parcări se va rezolva la Paștele Cailor. Dacă cunoști, în 24 de ore ești rezolvat.
@ Don:
(25 Ianuarie 2023, 09:03)
Ai perfectă dreptate. Este criminală această lentoare a celor de la Parcări. Sunt în aceeași situație, până se rezolvă schimbarea locului de parcare acesta se ocupă. Și iar o iei de la capăt.
Bătaie de joc pe banii noștri. Că noi suntem cei care le plătim indolența.
Don:
(24 Ianuarie 2023, 13:28)
Eu am făcut o solicitare de schimb locul de parcare, în aceeași parcare, de 6 zile. Normal, nu s-a întâmplat nimic.
Primaria veghează. Pe banii noștrii.
@ Dinu:
(24 Ianuarie 2023, 09:26)
Sunt de acord cu tine, Dinu. Dacă am un contract cu Primăria pentru închirierea unui loc de parcare, solicitarea pentru schimbarea locului cu altul ar trebui să se rezolve aproape imediat. Sau cel puțin dpdv al platformei electronice, pentru a se putea bloca locul de parcare pe care îl soliciți. 
Altfel, până se mișcă mormolocii de la Patrimoniu, locul s-a ocupat deja.
Dar așa-i la o instituție bugetară. Muncești puțin, pe bani mulți.
Păcat că totuși primarul vine din zona privată și ar fi trebui să schimbe mai multe lucruri.
ROMU:
(23 Ianuarie 2023, 17:32)
Surse din anturajul primarului Dragos Soare ne informează că miercuri, după o mini-vacanță așteptată, acesta va anunța "decesul" platformei electronice Parcări rezidențiale. Se pare că, în urma numeroaselor critici provenite de la cetățenii urbei, primarul a decis să lase parcarea în mâna Domnului. 
Angajații care gestionau această platformă vor fi transferați la DADP, pentru curățenia stradală, conform competențelor dovedite.
PS: Informația nu este foarte sigură, poate fi influențată de noaptea care urmează!
Mai glumim și noi!!!!
Că și ei glumesc cu noi!!!
Bubulii:
(23 Ianuarie 2023, 15:42)
Haoleo fraților, a intrat dracii în ei. S-a stricat platforma de parcări. S-a dus cu șmecheriile și aranjamentele.
Stela:
(23 Ianuarie 2023, 14:42)
Total de acord cu scosul dubelor de marfă din parcările rezidențiale și dintre blocuri. Nu au ce căuta pe domeniul public și sub ferestrele locatarilor de la bloc.
Și este treaba exclusivă a Poliției Locale Slobozia să aplice sancțiuni celor care nu respectă normele.
Dinică :
(23 Ianuarie 2023, 12:32)
Bravo redacția Independent pentru trasnparență și pentru curajul de a publica mesajele amărâților de slobozeni.
Primarul ar trebui să înțeleagă că, după problema apei potabile, problema parcărilor este cea mai acută doleanță a cetățenilor din Slobozia.
Doar că lucrurile ar trebui făcute cu transparență, de niște funcționari cinstiți și totul să fie în interesul cetățeanului, dar și al bugetului municipiului Slobozia.
Gaby:
(23 Ianuarie 2023, 12:20)
Nu știu dacă se schimbă ceva, dar vă dau caz concret. Solicit schimbarea locului de parcare, dintr-o parcare în alta. În parcarea în care doream să mă mut, există un număr de 39 de locuri de parcare libere de mai mult de 7 luni de zile. Repet, locuri de parcare libere de mai mult de 7 luni de zile. Deci pur și simplu, nu există doritori pentru respectiva parcare.
Adresez solicitarea către domnul primar, oficial, în scris și semnat, dar mi se răspunde pe mail de cei de la Patrimoniu, fără să-și asume cineva răspunsul, că cererea nu se aprobă că parcarea în care doresc este prea departe de adresa de reședință.
Oameni buni, chiar în contract scrie că pot solicita schimbarea locului într-o parcare „din apropiere”, dar cine evaluează această „apropiere”?
Un agramat de la Patrimoniu? Pentru că în răspunsul dat, funcționarii primăriei mutilează limba română. Din nou! Pentru a nu știu câta oară!
Care este interesul respectivilor funcționari? Vor să țină liberă o parcare care, de 7 luni, nu se ocupă? Sau este vorba de interesul unui patron de local care își dorește cât mai multe locuri de parcare libere, dar fără să aibă dreptul legal?
Mihai Friptu:
(23 Ianuarie 2023, 12:04)
Băi fraților, plăieșii de la Parcări și Patrimoniu au început să-și acopere urmele. Au blocat aplicația Parcări rezidențiale. Probabil vor să facă curat să nu se găsească urme despre măgăriile pe care le-au făcut.
@@ Mitache:
(23 Ianuarie 2023, 11:59)
Și eu cred că primarul Soare va lua măsuri dacă i se vor aduce la cunoștință nemulțumirile cetățenilor din Slobozia. Interesant este dacă cineva chiar îl atenționează despre acestea.
Omul chiar își dorește să schimbe ceva, dar prin primărie și în special pe la ăștia cu parcările se fac mânării mari fără cunoștința edilului.
Marius C:
(23 Ianuarie 2023, 09:36)
Asta e bună! Să așteptăm reacția autorităților implicate, gen Poliția Locală sau Direcția Patromoniu. Pe bune???
O să vedem dubele parcate în aceleași locuri, autoturisme parcate chiar indicatoarelor de interdicție, iar polițiștii locali trecând fluerând pe lângă ele.
Până când primarul nu ia taurul de coarne și schimbă pe șefii celor două instituții, nu se rezolvă nimic.
@ Mitache:
(22 Ianuarie 2023, 18:17)
Trebuie să recunoaștem că este primul primar care a avut curajul să facă pasul spre transparentizarea actvității administrative. Gândiți-vă cum era înainte, când erai nevoit să te plimbi din birou în birou, să te milogești de un funcționar care te privea de la înălțimea funcției lui.
Dar nu poate face singur, așa că haideți să ne implicăm.
Sesizați fiecare aspect care nu vi se pare corect, indiferent că vorbim de Patrimoniu, de Poliția Locală.
Trebuie să devoalăm lucrurile urâte.
Unii au avut ceva curaj, au fost date câteva exemple. Haideți să vedem și reacția autorităților indicate. Au curajul sau voința de a acționa sau așteaptă un semn din partea primarului?
@ Gaby:
(22 Ianuarie 2023, 18:09)
Practica judiciară spune că la o solicitare adresată oficial șefului unei instituții, în cazul nostru primarul municipiului Slobozia, trebuie să vi se răspundă tot oficial, în scris, cu semnătură și ștampilă, de persoana care a fost indicată în solicitarea/cererea dumneavoastră.
Într-adevăr, funcționarii Primăriei Slobozia își mai arogă competențe pe care nu le au și răspund în numele primarului, dar pe varianta neoficială, adică fără asumare (nu se indică niciun nume și implicit nicio calitate) și fără semnătură și ștampilă.
Soluția este extrem de simplă: sesizarea unei unități de parchet sau prin intermediul instanței de judecată. 
Personal, cred că suntem în prezența unei infracțiuni și ar fi bine dacă ați accesa ambele variante.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Joi 09 Feb 2023
281 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414

AJFP Ialomița: În 2022 s-a rambursat TVA de peste 95,83 milioane de lei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în anul 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 95,83 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 14:10
(136 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Balaciu și Axintele

Pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o hală în comuna Balaciu. Au ars aproximativ 200 kg ...[citește_toată_știrea]

8 Februarie 2023, 10:40
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

7 Februarie 2023, 18:40


3

AJFP Ialomița: Vineri, 10 februarie 2023, termenul limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 10:00
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Cocora: Locuință cuprinsă de flăcări

Vineri, 3 februarie a.c., în jurul orelor 16,30, pompierii Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 09:30
(240 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Cocora incendiu


5

Lăcusteni: Doi minori, victime ale unui accident rutier

Duminică, 5 februarie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism, cu trei persoane pasagere, în satul Lăcusteni. În urma evenimentului rutier ...[citește_toată_știrea]

7 Februarie 2023, 08:00
(201 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

IJJ Ialomița: Acțiuni preventive în școli

În baza Planului teritorial comun de acțiune pentru creșterea gradului de siguranță a elevilor și prevenirea delincvenței juvenile, în cadrul proiectului «Școala în siguranță», miercuri, 1 februarie a.c ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 15:40
(729 vizualizări - 0 comentarii)


7
ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița au prezentat bilanțul activității desfășurate, în cursul anului 2022. Potrivit informațiilor oficiale, pompierii ...[citește_toată_știrea]

3 Februarie 2023, 12:20
(747 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Reținuți pentru «trafic de droguri»

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism-Biroul Teritorial Ialomița au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați și luarea măsurii ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 16:00
(851 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Instituția Prefectului Ialomița: Evoluția Pestei Porcine, în dezbatere

Joi, 2 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, în calitate de președinte al Comitetului Local de Combatere a Bolilor Ialomița, a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:20
(754 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

IJJ Ialomița: În 2022, jandarmii au aplicat sancțiuni de peste 745 mii de lei

În 2022, pentru asigurarea și menținerea unui climat deordine și siguranță publică, structurile operative ale Jandarmeriei Ialomița au executat 8268 de misiuni specifice, atât independent, cât și în cooperare ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 15:00
(786 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cuantumurile Ajutoarelor Naționale Tranzitorii aferente sectoarelor vegetal și zootehnic, pentru anul de cerere 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că au fost stabilite cuantumurile aferente Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) pentru anul de cerere 2022 și s-a demarat procesul ...[citește_toată_știrea]

2 Februarie 2023, 09:00
(804 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Adolescentă de 17 ani, luată cu forța de fostul iubit

Marți, 31 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Coșereni, cercetat pentru comiterea infracțiunilor de «lipsire de libertate ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 17:10
(968 vizualizări - 0 comentarii)


Tineri din Bărcănești, reținuți pentru «tâlhărie calificată» și «lovire sau alte violențe»

Doi tineri, în vârstă de 20 și 22 de ani, din Bărcănești, au fost identificați și reținuți de polițiștii ialomițeni după ce ar fi tâlhărit două persoane și le-ar fi sustras o sumă de bani. Aceștia au fost ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:55
(845 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

ITM Ialomița: Campanie națională de control în unitățile de producere a energiei electrice

Inspecția Muncii, prin inspectoratele teritoriale de muncă, va desfășura Campania de control privind verificarea respectării prevederilor legale în domeniul securității și sănătății în muncă în unitățile ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 16:40
(854 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli»

Polițiștii ialomițeni au marcat luni, 30 ianuarie a.c., «Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli», prin întâlniri cu elevi și cadre didactice din cadrul unităților de învățământ din județ. Temele dezbătute ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 13:25
(909 vizualizări - 0 comentarii)


Gripa aviară, în atenția prefectului de Ialomița

Miercuri, 1 februarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a participat la o ședință organizată de Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, a cărei principală ...[citește_toată_știrea]

1 Februarie 2023, 12:50
(844 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Instituția Prefectului Ialomița: Prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an

Marți, 31 ianuarie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Colegiului Prefectural și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. «Pentru că este prima ședință a Colegiului Prefectural din acest an vreau să vă transmit un mesaj cu privire la prioritățile instituționale de care să țineți seama. Vă rog, în primul rând să aveți grijă de cerințele și solicitările cetățenilor. Apoi, îngrijiți-vă și de colegii dumneavoastră, de subordonații cu care faceți echipă. Faceți front comun în rezolvarea tuturor atribuțiilor pe care le aveți. Dincolo de aceste aspecte, vă rog să îi și înțelegeți atunci când au o problemă personală, găsiți împreună soluții pentru rezolvarea problemelor de orice natură ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 13:15
(1209 vizualizări - 0 comentarii)


Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

Poliția Rutieră Ialomița: Călători ținuți în picioare în microbuz. Șoferul, amendat de polițiști!

În cadrul unui filtru pe DN2C, polițiștii Serviciului Rutier au oprit, pentru control, marți, 31 ianuarie a.c., un microbuz ce efectua transport rutier de persoane peste limita numărului de locuri înscris ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:30
(1329 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Slobozia: Cisternă încărcată cu motorină, răsturnată în șanț

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit marți, 31 ianuarie a.c., la un accident rutier produs la ieșire din municipiul Slobozia, în apropiere de Combinatul Chimic, în care au fost implicate o cisternă ...[citește_toată_știrea]

31 Ianuarie 2023, 12:00
(962 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(1319 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(1343 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(1465 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(1443 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(1435 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(1784 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(1279 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(1892 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(1609 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(1687 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 413 414
Ultimele comentarii
Nicu Petre în Turnul Eiffel de Slobozia, bun pentru reclame indiene V G în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Directorul nesatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Nu mai laudati obsedatul în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Profesor în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița Tase în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Adi în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Danut M în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Niculina în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Silica în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gsbi în Militari americani la Instituția Prefectului Ialomița MIRELA în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 8 februarie 2023 Slobozean în Sistem de acces pe bază de cartele electronice, la Liceul Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» Slobozia Gae în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Vasile în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA MMC în Procurorii EPPO au audiat 70 de persoane într-un dosar privind încasarea ilegală a subvențiilor APIA Gigi Petre în ISU Ialomița: În 2022, pompierii au intervenit pentru stingerea a peste 700 de incendii Mary în Spitalul Județean de Urgență Slobozia a cheltuit 20,7 milioane de lei pentru investiții Cetățean în Polițiștii locali devin angajați ai Poliției ialomițene
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...