Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Părinții adolescentelor reclamă, Poliția Locală Slobozia tace!

Noi dezvăluiri

Părinții adolescentelor reclamă, Poliția Locală Slobozia tace!

Val de reacții în spațiul public după ce ziarul nostru a dezvăluit cazul agentului Poliției Locale Slobozia care a invitat «la plimbare» o elevă a unui liceu din Slobozia pentru a nu-i aplica o sancțiune. Mai mulți părinți revoltați reclamă faptul că bărbatul nu ar fi la prima abatere de acest gen. În urmă cu 2 ani, o altă fată ar fi fost abordată de către agent, într-o manieră similară.

Se așteaptă decizia Comisiei de Disciplină În urmă cu o săptămână, ziarul nostru relata despre cazul agentului V.D.M, din cadrul Poliției Locale Slobozia, intrat în atenția Comisiei de Disciplină a instituției, în urma unei sesizări venită din partea ru­delor unei eleve a Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» din Slobozia. Rudele fetei au precizat în sesizare faptul că adolescenta a fost invitată «la plimbare» de către agentul V.D.M., pentru a nu-i aplica o sancțiune contravențională. Cu puțin timp înainte de vacanța de iarnă, fata a fost surprinsă de către acesta în timp ce fuma în apropierea școlii. Mesajul a fost transmis pe o rețea de socializare, iar fata l-a arătat acasă rudelor în grija cărora se află. «Am deschis procedura de cercetare disciplinară. Condamnăm ferm astfel de comportamente!» declara, în urmă cu o săptămână, Valentin Nedelcu, directorul Poliției Locale Slobozia. Se pare însă că agentul nu ar fi însă la prima abatere. Sub protecția anonimatului, un părinte a povestit în exclusivitate faptul că, în urmă cu 2 ani, fiica sa, care la vremea respectivă avea 16 ani, ar fi fost invitată de către agentul V.D.M. la «o plimbare», până la Constanța. «Sunt multe eleve corupte de acest agent... Pe fiica mea a invitat-o la mall, la Constanța. Pe atunci avea 16 ani... Am pus mâna pe telefon și l-am sunat, după care respectivul s-a scuzat și a zis că nu știa că este fiica mea. Are multe probleme!» a precizat părintele îngrijorat. Comportamentul bărbatului ar fi fost încă de atunci prezentat reprezentanților Poliției Locale Slobozia. Se pare însă că, la momentul respectiv, conducerea instituției nu a aplicat măsurile corespunzătoare astfel încât situația să nu se mai repete...

25 Ianuarie 2023, 10:20 (2843 vizualizări - 13 comentarii)

Citiți și:
Elevă de 15 ani, invitată «la plimbare» de către agentul care a sancționat-o
Poliția Locală, acuzată că protejează scandalagiii

Comentariile cititorilor:


Liviu:
(26 Ianuarie 2023, 23:03)
Pentru nemulțumiți!

Cine așteaptă răspuns la nemulțumirile exprimate anonim în spațiul public nu va primi răspuns și nu poate spera niciodată o soluționare.

Pentru a vă crește șansele de rezolvare a problemelor întâmpinate,  trebuie să vă asumați cel puțin o sesizare.

Solicitați număr de înregistrare și să vi se răspundă la solicitare pe mail.

Dacă după 30 de zile nu se întâmplă nimic reluați sesizarea.

Sesizări puteți trimite aici:

https://municipiulslobozia.ro/servicii-online/formulare-online/raporteaza-o-problema/

https://municipiulslobozia.ro/contact/contact-primar/

https://pcslobozia.ro/petitii/
Dumitru:
(26 Ianuarie 2023, 19:00)
Desfiintata aceasta aglomeratie de neica nimeni platita din bani mei si ai cetatenilor platitori de taxa so impozote. Ca sa inteleaga tota lumea, la fiecare dumicat de pâine mancat, tigare fumata, o parte din cost merge la caraulele astea, noi le platim papa la puradeii lor si ei santajeaza minore, sub pretextul, nu mergi cu mine, te amendez. Mă procurorilor mai traiti ? Mă militienilor de la IPJ Ialomita, tot la somn sunteti si voi? Nu v-ar fii rusine! Caraularul asta direct la puscarie cu el, trebuie, dar cine in Ialomita? Ma bugetarilor daca, asta de la caraula locala, va tacea asa ceva fetelor voastre, cum va era. Pucaria meritati, da nu ncapeti in 5 garnituri de tren si in 23 pucarii ca Aiud nu incapeti.
@ Criss:
(26 Ianuarie 2023, 14:46)
Așa este Criss. Lucrurile sunt extrem de simple pentru polițiștii locali, mai ales că unii cetățeni au dat exemple concrete, mai pe românește mură în gură. Te duci mai întâi să verifici aspectele semnalate și iei măsuri dacă acestea se verifică. 
Este primul semn de normalitate și că ești atent la sesizările cetățeanului. Dacă tu nu iei nicio măsură, atunci în mod clar există o complicitate între polițiști și cei care încalcă legea.
Șeful Poliției Locale Slobozia ar fi trebuit să verifice personal toate aspectele sesizate în Independent.
Dar în realitate, s-a întâmplat ceva?
Florin M:
(26 Ianuarie 2023, 10:51)
Pentru Bravo! Îmi pare rău, dar nu sunt de acord cu afirmația că „acești oameni nu sunt polițiști”. Trebuie să recunoaștem că ei funcționează într-o bază legală, au un statut legal. Pe de altă parte, trebuie să fim sinceri și să spunem că au și foarte mulți angajați corecți, cu verticalitate, cu bun-simț. Dar în orice instituție există și uscături, există și angajați care nu-și fac treaba.
Din punctul meu de vedere, problema cea mai gravă pleacă de la conducerea instituției. Dacă conducătorul dă semnalul de intransigență în aplicarea legislației, indiferent de persoana vizată, atunci angajații vor trebui să aplice această politică. Dacă însă conducătorul instituției nuanțează aplicarea normelor legale, atunci și angajații vor tolera anumite abateri.
Cred că un rol extrem de important îl are și edilul local, mai ales că provine din mediul privat și a cam făcut multe promisiuni în campania electorală. Dacă el pune presiune pe șeful Poliției Locale Slobozia și îi cere să aplice legislația, lucrurile se vor schimba în bine. Dacă tolerează situația existentă, atunci este o altă problemă.
Consider că marea problemă cu care se confruntă slobozenii, în momentul de față, este lipsa locurilor de parcare și, mai ales, nerespectarea regimului parcărilor rezidențiale. Aici, cetățeanul sesizează fiecare neregulă, dar nu de fiecare dată are și curajul de a o expune public.
Aici trebuie să accelereze primarul și să solicite urgent aplicarea strictă a normelor.
Criss:
(26 Ianuarie 2023, 09:37)
Băi oameni buni, dar polițiștii locali nu citesc mesajele astea, dar primarul nu este și el informat de nemulțumirile cetățenilor?
Au fost o mulțime de mesaje la articolul cu parcările, am dat și eu un exemplu concret pe care îl mai dau odată.
Locuiesc la blocul U, scara C, bulevardul Matei Basarab (în spate la Profi de la stadion).
Un individ își parca 2 dube și un autoturism în spatele blocului, lângă scara noastră, că nu mai avea nimeni loc de el. Când s-a trasat parcarea nouă și-a luat un loc de parcare rezidențială, dar pe care își ține o dubă enormă de marfă. Lângă ea mai trage încă o dubă de marfă, iar în fața lor își parchează autoturismul personal pentru care adjudecase locul de parcare rezidențială.
Pur și simplu parcă e parcarea lui, ne-a blocat intrarea în scară, nu poti să ieși din parcare că nu vezi de mașinile lui sau iti este teamă că îi lovesti vreuna.
Și vreau să vă spun că echipaje de Poliție Locală trec în fiecare dimineață prin zona respectivă și se fac că nu observă abaterile de la normele legale.
Culmea culmilor, în dimineața asta a plecat cu masina de marfă pe care o parchează pe locul destinat autoturismului personal, dar auto personal l-a lăsat parcat perpendicular pe alte două autoturisme, ca nu cumva să-și piardă poziția.
Este culmea nesimțirii!
Ion:
(26 Ianuarie 2023, 09:11)
Vedem cazul fotbalistului Dany Alvez din Spania care a fost inchis,pai comisie de disciplină ii trebuia acestui individ sau bulău direct.Tara nimănui!
Bravo:
(25 Ianuarie 2023, 23:57)
Florin M , jos pălăria! Eu nu inteleg de ce îi numiti polițiști pe acesti comunitari, cu tot respectul dar jigniti politia nationala ! Acesti oameni stiu sa sancționeze doar anumiti cetateni,restul nu au voie ! Cel mai bun exemplu: de ce nu sanctioneaza masinile politiei parcate neregulamentar pe Odobescu ? Mai ales cand nu au lămpile aprinse si abia te strecori cu masina pe acolo! Sa nu mai zic ca a patrula in Slobozia pentru unii din ei inseamna a sta pe telefoane cu farurile stinse langa padurea de langa DSV! Dar astea nu le vede nimeni + parcari ale comunitarilor in stația de autobuz de la elegant , adică ei au voie, un cetatean daca este prins acolo imediat este sancționat ! Noi cetatenii suntem prosti, trebuie sa-i filmam sa le facem plangeri si sa-i dam pe mana poltiei !
Titirez:
(25 Ianuarie 2023, 21:26)
Eu propun să împușcăm toți polițiști locali din toată România. Ce dracu ăștia au pus stăpânire pe țara noastră !!? , cred ca și pentru căderea lui Ceaușescu tot ei au contribuit , chiar VDM-ul ăsta a cumpărat cartușele în urma refuzului lui Elena Ceaușescu să iasă cu el la film în Mall...mda ...tot VDM-ul ăsta este vinovat de tăierile abuzive de pădure din România, nu au vrut frunzele să cadă când se plimba el cu elevele virgine și timorate,printre aleile de platan, plantat odată la 4 ani... mda , VDM-ule mâncați-aș talentul tău de dărâmător al patriei noastre și al generațiilor noastre de copii școliți și educați, de strigător al societății în care trăim...să îți dea Dumnezeu sănătate că prin tine am mai aflat a mia oară contra ironiilor mele, adevarul trist ce ne înconjoară.
Kim:
(25 Ianuarie 2023, 17:49)
Se așteaptă decizia Comisiei de Disciplină care nu fac alceva decat sa caute solutii de musamalizare a reclamatiilor. Cand vreodata se vor face anchete pe bune in Ialomita? Niciodata atat timp cat in functiile de conducere sunt aceiasi trolii, persoane nesincere cu caranter infect, tipic hotului, care pozeaza in negustor cinstit. Decapitati structura de conducere, necredibila, aduceti oameni onesti pe functie si inlocuiti periodic cu sefi din afara judetului. Ne indoim de faptul ca primarul este strain de abuzurile pândarului din cloaca locala. Poate sa iasa la ivela, jde zeci de cazuri cu abuzuri asemanatoare, poate de agresiuni chiar sexuale asupra unor minore, ca in ialomita nu se rezolva si nu se face in veci, nimic. Politia nationala, ipj ialomita, ministerul public in urma articolelor aparute in presa locala, trebuia sa se autosesizeze din oficiu, dar nu au facut nimic. Asadar mafia castig, cetateanul ialomitean tace si plange la buza patului de oftica. Se rascoleste in mormant Ceausescu. Sefuu politistului local, nu ai suspendat râma? Daca era fita in loculu copilei ce faceai, mancai bilele politistului sau faceai, avc si stop cardiac cu localul intre dinti.
cetatean:
(25 Ianuarie 2023, 16:48)
este de apreciat taria tinerei care a informat imediat parintii asupra incidentului si este chiar obligatoriu  ca parintii, profesorii sa fie pusi imediat  in tema in astfel de situatii, in calitatea de lor de principali responsabili fata de copii si de protejarea lor.
dar la fel de important este ca in cazul constatarii lipsei de reactii a institutiei careia ne adresam, sa depunem o petitie direct primarului, ca functie suprema in administratia publica locala. mai mult decat atat, un astfel de demers ar fi benefic si pentru noi, ca cetateni dar si pentru institutie, impiedicand o maniera maladiva de lucru la nivelul  acesteia. ar fi interesant de stiut carui responsabil  din politia locala s-au adresat parintii tinerei si ce atitudine a avut acesta precum si care este pozitia oficiala a institutiei, solicitata de catre redatie, asa incat sa ne facem si noi o idee clara legat de modul acesteia de abordare a unor astfel de probleme, lucru care ne ajuta sa ne dimensionam increderea in administratie.
la reactia fireasca si de apreciat a tinerei, ar fi fost totusi  oportuna o reclamatie scrisa a parintilor acestora la politia locala pentru ca o simpla relatare facuta cuiva, candva, undeva, reluata verbal dupa ani de zile sub anonimat, nu ajuta. 
reclamatia scrisa,  imediata, cu urmarirea modului de solutionare este cea mai indicata, impiedicand si o eventuala recidiva, stopand o maniera de lucru total gresita a functionarului ( dar si a institutiei totodata ) care, vazand ca nu se intampla nimic, va perpetua in comportamentul sau abuziv.
este si o forma de insanatosire a sistemului, ca nu cred ca e incurabil.
@ Florin M:
(25 Ianuarie 2023, 16:22)
Bravo Florin M. Excelente comentarii, dar păcat că cel care ar trebui să ia măsuri reacționează cu întârziere.
Felicitări Independent
Florin M:
(25 Ianuarie 2023, 11:07)
Felicitări redacția Independent! Recent ați publicat un articol referitor la parcările rezidențiale, articol care a dat naștere unor reacții numeroase, extrem de pertinente în majoritatea cazurilor. Exemple concrete de încălcări ale normelor rutiere și care intrau necondiționat în sfera de competență a Poliției Locale Slobozia.
Ați văzut cumva vreo reacție? Ați văzut cumva ca stimabilii polițiști locali să verifice aceste aspecte și să aplice sancțiuni? Pentru dube de marfă parcate ilegal, pentru autoturisme parcate în zone restricționate cu indicatoare/marcaje?
Nu, nu ați văzut așa ceva!  Pentru că oamenii au probabil alte preocupări, pentru că respectivii poate îi protejează pe cei care încalcă legea!
Această instituție trebuie reformată cât mai rapid, dacă dorim cu adevărat să încurajăm respectarea regulilor. Altfel _ _ _!!!
Florin M:
(25 Ianuarie 2023, 11:06)
Lipsa de reacție a conducerii Poliției Locale Slobozia este revoltătoare. Înțeleg faptul că poate cercetarea disciplinară comportă mai multe etape, au nevoie de mai mult timp. Dar conducătorul instituției trebuie să iasă cu o declarație publică, tranșantă, fără echivoc, prin care să se delimiteze de astfel de comportamente imorale și, mai ales, să asigure pe cetățenii din Slobozia că aceste abateri nu vor fi mușamalizate.
Dar nu cred că vom vedea astfel de poziționări publice, pentru că nu există demnitate, nu există transparență și nu există loialitatea față de obligațiile profesionale.
Într-un municipiu reședință de județ în care încălcările normelor rutiere, care intră în competența Poliției Locale, sunt extrem de numeroase și chiar agresive, lipsa de reacție a polițiștilor locali a devenit condamnabilă.
Avem parcări ilegale, chiar în fața indicatoarelor de restricționare, avem parcări cu dube de transport marfă în parcările rezidențiale sau sub balcoanele locatarilor, avem treceri de pietoni blocate/obturate de mașini staționate în mod evident ilegal.
Iar echipajele Poliției Locale Slobozia trec nepăsătoare, fără să aplice măsuri.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 30 Ian 2023
129 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413

Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(291 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(386 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(419 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


3
Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(428 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(358 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(579 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(491 vizualizări - 0 comentarii)


7
Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(801 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(753 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(658 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(464 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(380 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(501 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Ianuarie 2023, 17:30


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(604 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(1052 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termenul de comunicare a pro-ratei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, în conformitate cu prevederile art. 300, alin. (9) din Legea nr. 227/2015, art. 300, alin. (9) și a OUG nr. 7/2017, persoanele ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:40
(1199 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabillor că miercuri, 25 ianuarie 2023, este termenul de depunere a unor declarații fiscale, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:30
(1181 vizualizări - 0 comentarii)


Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață în dimineața zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, la vârsta de 76 de ani. A fost managerul Spitalului Slobozia pentru mai multe perioade ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 08:20
(10376 vizualizări - 8 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2023, «Ziua Unirii Principatelor Române»

Marți, 24 ianuarie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:30
(1539 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor devine opțional

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, în conformitate cu prevederile OUG nr. 16/2022, începând cu data de 1 ianuarie 2023, impozitul pe veniturile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:00
(1403 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Proiectul de buget pentru 2023, în dezbatere publică

Consiliul Județean Ialomița organizează joi, 19 ianuarie a.c., o dezbatere publică privind proiectul de buget pentru anul 2023. Evenimentul se va desfășura la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 12:40
(1320 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări referitoare la fiscalizarea bacșișului

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prin Legea nr. 376/2022 s-a modificat și s-a completat Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999, privind obligația ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 11:10
(1115 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 12:40
(1395 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele de venit anuale valabile în 2023

La sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice din Slobozia, precum și la cele ale Serviciilor Fiscale din Urziceni și Fetești, a fost afișată Decizia nr. 4447 referitoare la aprobarea Normelor ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 11:20
(1498 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

Vineri, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat, pe raza de competență, o acțiune pe linia verificării legalității transportului de persoane. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 14:00
(1812 vizualizări - 3 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen de depunere a Formularului 406 pentru contribuabilii mijlocii

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că a fost actualizată lista contribuabililor mijlocii. Astfel, ANAF aduce în atenția contribuabililor noi precizări privind ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 10:30
(1757 vizualizări - 0 comentarii)


Accident feroviar la Alexeni

Accident feroviar la Alexeni

Joi, 12 ianuarie a.c., două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident feroviar, în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni. În sprijin a intervenit ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2023, 19:15
(1572 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...