Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia! Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!

Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!

Administrația Soare a cerut Consiliului Local Slobozia, în cadrul unei ședințe extraordinare desfășurate la sediul Căminului Cultural Slobozia Nouă luni, 15 mai 2023, aprobarea împrumutului de 34 milioane de lei pentru finanțarea investițiilor edilitare multianuale. Consilierii PSDși PRO România au refuzat să participe «fizic» la ședință și au respins în bloc, prin vot on-line, proiectul de hotărâre. «Următoarea ședință va fi tot la Slobozia Nouă... Și următoarea ședință tot la Slobozia Nouă! Până când problemele de la Slobozia Nouă vor fi rezolvate!» a declarat primarul Dragoș Soare în debutul ședinței.

Proiect respins on-line Consilierii PSD și și PRO România din cadrul Consiliului Local Slobozia au respins în bloc proiectul de hotărâre prin care administrația Soare solicita contractarea unui împrumut de 34 milioane de lei pentru finanțarea unor investiții edilitare multianuale. Printre aceste investiții se numără și asfaltarea străzilor din cartierele Slobozia Nouă și Bora. Proiectul de hotărâre a fost respins cu 11 voturi «împotrivă», 1 «abținere» și 7 voturi «pentru». Retragerea sprijinului politic pentru acest proiect de hotărâre transformă coabitarea administrativă PNL-PSD cel puțin la nivelul Sloboziei într-un conflict deschis. «Eu nu mint! Fac ceea ce trebuie făcut... Sunt supus unui „șantaj“ de către președintele Consiliului Județean, Marian Pavel, care mi-a trimis o hârtie prin care îmi spune că „nici la Slobozia nu vor fi votate proiectele!“. Este cea mai mare crimă pe care o poți face de la nivelul de președinte de Consiliu Județean... (...) Noi nu putem face campanie electorală pe spinarea comunităților!» a explicat primarul Sloboziei în cadrul ședinței extraordinare resorturile deciziei consilierilor PSD și PRO România.

A început campania electorală Boicotul administrativ din cadrul Consiliului Local Slobozia vine la o zi după ce PSD a împărțit în cartierele Slobozia Nouă și Bora «fluturași electorali» prin care cere primarului Dragoș Soare «să demareze în regim de urgență asfaltarea străzilor». În cadrul ședinței, prin telefon, liderul grupului PSD și fost candidat al PSD la Primăria Sloboziei, Alexandru Potor, l-a acuzat pe primarul în funcție de «decizii eronate privitoare la administrarea fondurilor publice». În replică, primarul Dragoș Soare a reiterat pricipalele eșecuri ale investițiilor inițiate de PSD la Slobozia, respectiv Piața Pevoluției, sursa de apă potabilă, stația de tratare a apei, canalizarea din cartierele Slobozia Nouă și Bora, etc. Indiferent cine are dreptate în acest conflict generat artificial pentru a bloca împrumutul, un fapt rămâne cert: refuzul consilierilor PSD și PRO România de a vota contractarea împrumutului blochează investiția în asfaltarea străzilor din cele două cartiere menționate anterior. În plus, este de așteptat ca extinderea conflictului politic să se producă atât la nivelul Consiliului Județean Ialomița, unde PSD are, de asemenea o poziție majoritară, cât și la nivelul celorlalte localități din județ.

16 Mai 2023, 17:15 (8327 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD/PRO România diminuează valoarea împrumutului la 18 milioane de lei
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
Unanimitate la vot pentru noua Organigramă a Primăriei Slobozia
Slobozia continuă investițiile edilitare în infrastructură
Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului»

Comentariile cititorilor:


satul de circ politic:
(22 Mai 2023, 00:16)
Circ electoral si cam atat. Scrie lumea pe aici cuvinte precum investitii, treaba, ceva de genul. In definitiv, nu a rezolvat nimic din greaua mostenire lasata de stoica, si ma refer la parcarea subterana si apa NEpotabila. A continuat sa puna in aplicare proiectele idioate incepute de Mocionel. In definitiv o mega bataie de joc din bani publici (chiar daca sunt partial fonduri UE, sunt de fapt o mica parte din banii cu care Romanica cotizeaza la bugetul UE, dar nu prea mai reuseste sa-i ia pe toti inapoi). Pistele de biciclete puteau fitrasate cu o voprea verde peste trotuatele vechi; ar fi costat de 1000 de ori mai putin, iar treaba puteau sa o faca cei de la dadp gratuit (adica in timpul programului de munca). Insa scopul este sa dea de munca firmelor de casa, ca mai apoi sa cotizeze si ele la partid. Bdul chimiei era in stare f buna; l-au reasfaltat inutil. In schimb, Matei Basarab, Unirii sunt praf. Pistele de biciclete sunt aproape inutile (beneficii versus costuri). Cu pavelele vechi, demontate de pe Unirii si M Basarab se puteau face trotuare acolo unde nu exista de loc, insa cine stie in ce "buzunar" au intrat? Iar circul asta politic inceput de pesedei, cu groapa din sl noua...este de departe o mega mizerie; au fost la conducere 30 de ani si si-au batut joc de cartier si de oras; ma mir de cat tupeu nesimtit dispun. Insa lui soare asa ii trebuie! S-a infratit cu pesedeii acum sa-i pupe in pesed os. Noi vom ramane tot cu conditii de lumea a treia si imprumutati pe 100 de ani!
Vasile:
(18 Mai 2023, 15:03)
PSD se lupta pentru Bora pentru ca de aici le vin voturile. Dl Soare de când a venit s-a luat de treaba și este mereu pe străzile unde se lucreaza. Trebuie sa ne gândim ca a moștenit un oraș cu datorii, un oraș fără apa potabila, un oraș fără locuri de joaca amenajate,un oraș poluat, etc. Acum trebuie sa avem răbdare și sa îl lăsăm să își facă treaba. Haideți sa nu mai aruncam cu noroi și sa ii mai dam o șansă la următoarele alegeri pentru a ne arata ceea ce poate sa facă în orașul în care locuiește.
Cetățean :
(18 Mai 2023, 12:33)
SA-BO-TAJ! Nimic mai mult. La anu' sunt alegeri, și nu mai contează dacă cineva vrea să facă ceva pentru urbe și cetățenii ei! Ci doar "cum să fim la putere" ,cu orice preț. Nu-s PeSeD-ist, nici PeNeL-ist,nu-s de nici o culoare.Am văzut că doar Soare, după foarte, foarte mulți ani cu alții la conducerea primăriei,a făcut lumină prin boscheții și baricadele plantate prin oraș.
Oracolul :
(18 Mai 2023, 10:02)
Eu v-am spus.Mai mult nu pot sa fac.
Mary :
(18 Mai 2023, 10:00)
Nu confundați politicul cu funcția pentru care comunitatea a optat să vă angajeze. Tot comunitatea o să vă analizeze activitatea și o să hotărască dacă mai rămâneți sau zburați. Se spune că politicienii sunt oglinda alegătorilor, iar politicienii mai sparg această oglindă, tocmai pentru a întrerupe legătura cu alegătorii. Greșit! Se vede ce lăsați în urmă.
Popa Daniel:
(17 Mai 2023, 22:07)
Conflictele produc efecte neplăcute pentru toți locuitorii municipiului, și astfel nu ajungem nicăieri. Felicitări pentru investițiile demarate.
Victoria:
(17 Mai 2023, 18:29)
Nu sunteți în stare să administrați orașul și judetul Sunteți pe ultimele locuri la absolut orice: atragere de fonduri europene, investiții de mare anvergură,etc . Ați băgat un munte de bani intr-un conac care nu reprezintă nimic pentru istoria acestui județ și nu ați finanțat proiecte serioase se apa, canalizare, drumuri . La Amara e jale; plajele sunt lăsate de izbeliste, nu se lucrează nimic și peste puțin timp începe sezonul estival. Atât n-ați fost în stare incompetenților, să puneți la punct cât de cât și gura obiectiv turistic de interes național din judet. Sa va fie rușine nemernicilor
Victimă :
(17 Mai 2023, 17:59)
De peste 8 ani functionarii primăriei folosesc ștampila statului strict pentru a TÂLHARI cetățenii de rând. Primaria Slobozia a transformat băncile României în pusculita grupurilor de crimă organizată. Fără a avea Titlu de creanta, fără validarea unui judecător bazindu-se pe complicitatea cu poliția și parchetele care refuză să facă cercetările să ne asigure protecția atacă cetățenii de rând inventând amenzi,facind executari fără HOTĂRÂRE semnată și motivată conf.art.425pc.1b, art.426pc.3, 5cod proc.civ. E NEFUNCTIONALA ca INSTITUTIE publica. Justitia refuză să ia măsuri cu acești funcționari.Singura investiție rentabilă și justificată ar fi Robotizarea si dați afară toți CORUPȚII. Ne-am săturat de SCLAVAGISMUL pe care ni la-ți impus.
Iulia:
(17 Mai 2023, 17:30)
Niciodata orasul nu a fost mai mizerabil. Parca nu exista firma de salubritate.
Mary :
(17 Mai 2023, 16:56)
Cum să faci împrumut când vedem bătaia de joc, sau mai bine spus prostia de care nu o să scăpăm niciodată. Nu au trecut două luni de când Piața Mihai Viteazu a fost refăcută din temelii, cu suport pietruit, peste care asfalt turnat ca la carte, semafoare noi, trabă socoteală. Când ce să vezi?! Pe sensul de mers către Spitalul de Urgență, chiar în fața Casei de Cultură, un șanț regulamentar semnalizat, săpat ață în asfaltul proaspăt turnat, ne atrage atenția că suntem în Slobozia, unde prostia dă tonul fără să se plictisească, iar "Dorel" își face treaba așa cum numai el știe, pentru că "șefu-i șef, și-n șanț" iar în urma ta, trebuie să lași ceva.
Vasile:
(17 Mai 2023, 15:47)
PSD-ul vrea sa strice imaginea unui primar gospodar care a avut curajul sa decongestioneze orașul de boscheți. Ce au făcut ceilalți primari? Au tăiat tot spațiul verde din centrul orașului și au pus betoane? Niciodată nu s-a început deratizarea pt țânțari în luna mai. Abia începeau prin august, când nu puteai sa dormi de mirosul care întra pe geam. Lăsați-o ul sa își vadă de treaba. Vedeți-vă de investițiile din cultura, de unde puteți sa furați. De aia ii țineți în funcții pe pensionarii directori, contabili și ce or mai fi ei. Ce face (...) în Parlament? A făcut ceva pentru oameni? Se plimba prin străinătate și postează poze. Rușine!
Marian:
(17 Mai 2023, 04:02)
Cum e viata asta… De 15-20 ani PSD-ul a condus orasul si judetul. Au facut credite peste credite si investitiile au fost dezastruoase. Au avut firma de casa prin care au capusat toate contractele, dar ce sa faci…nu mai merge. Si cum banii furati s-au dus pe apa sambetei (cei care activeaza in domeniu stiu ca cei mai mari jucatori la pacanele si cazino sunt cei de la psd si acolitii lor)…acum urla de foame, cu gandul ca usor usor li s-a inchis robinetul. Ultimele mandate psd-ste au adus “bunastarea” in oras. Judetul arata “minunat”, in afara de asfalt nu au mai fost in stare sa faca nimic. Acum ca se misca lucrurile s-au strans si urla precum lupii la luna… Atat de proasta sa fie lumea sa voteze psd in continuare? Zicea cineva de (...)… cine mai crede un copil batran care isi arata limitele si incompetenta. Cand au venit cu (...)…au zis ca mulg bine vaca..dar se pare ca intre timp si-au dat seama ca e un bou…dar cam tarziu
Iosif:
(16 Mai 2023, 22:51)
Are noroc și Slobozia odată la 20 de ani de un primar gospodar și se apuca termitele de la PeSeDeee sa l saboteze. E greu băieți? Dacă o sa candideze cine trebuie și la Consiliul Județean o sa va luați adio si de la conducerea județului. Pavele, macar lasa I oe alții sa facă ceva pentru orașul asta, dacă voi n ati fost in stare. Oricâte piedici ati pune, Potor e copil de mingi pe lângă Soare.
CETATEAN:
(16 Mai 2023, 21:53)
PSD nu vrea ca primarul actual PNL sa faca treaba, de frica ca va fi reales in 2024. ASTA ESTE ADEVRAUL! Vechile imprumuturi au fost facute tot de PSD, nu de Soare!Rusine PSD!
cetatean:
(16 Mai 2023, 20:40)
Pina nu se justifica folosirea vechilor imprumuturi ,modul cum au inceput sa fie rambursate nu trebuie sa se angajeze noi imprumuturi .Primari care au angajat vechile credite au plecat  o parte din credite au fost deturnate ,nu a mai raspuns nimeni de ele ,in schimb cetatenii orasului platesc cu virf si indesat aceste credite .Cum au fost folosite creditele pentru groapa ,cele pentru statia de epurare si statia de apa ,puturii etc Ionascu ,Stoica Mocioniu ,TRIFAN ,care au angajat aceste credite pe unde or mai fi ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 22 Mai 2024
55 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(16 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(28 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(27 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(542 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(765 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(587 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(699 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(641 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(561 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1273 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1189 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(571 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(735 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(680 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(715 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(710 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(554 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(202 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(420 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(713 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(732 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(685 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(785 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(946 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1483 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(1032 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(845 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(936 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(600 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
eu în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi Gicuta, platitor de impozit în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Contribuabil în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare Viorel în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nicoleta în «Sunt profund recunoscătoare echipei medicale care mi-a salvat soțul!» Ica Ciubotaru în Artizanul de bolizi auto de la Grivița vulpea acra în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu cetatean în Lacul Iezer, asaltat de braconieri Radu Cezar în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu AlexDan în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Miti în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Izabela în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu Ion ion în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 15 mai 2024 Jack în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu alegator în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene Benny în Clădire administrată de Consiliul Județean Ialomița, renovată cu fonduri europene

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...