Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia! Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!

Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!

Administrația Soare a cerut Consiliului Local Slobozia, în cadrul unei ședințe extraordinare desfășurate la sediul Căminului Cultural Slobozia Nouă luni, 15 mai 2023, aprobarea împrumutului de 34 milioane de lei pentru finanțarea investițiilor edilitare multianuale. Consilierii PSDși PRO România au refuzat să participe «fizic» la ședință și au respins în bloc, prin vot on-line, proiectul de hotărâre. «Următoarea ședință va fi tot la Slobozia Nouă... Și următoarea ședință tot la Slobozia Nouă! Până când problemele de la Slobozia Nouă vor fi rezolvate!» a declarat primarul Dragoș Soare în debutul ședinței.

Proiect respins on-line Consilierii PSD și și PRO România din cadrul Consiliului Local Slobozia au respins în bloc proiectul de hotărâre prin care administrația Soare solicita contractarea unui împrumut de 34 milioane de lei pentru finanțarea unor investiții edilitare multianuale. Printre aceste investiții se numără și asfaltarea străzilor din cartierele Slobozia Nouă și Bora. Proiectul de hotărâre a fost respins cu 11 voturi «împotrivă», 1 «abținere» și 7 voturi «pentru». Retragerea sprijinului politic pentru acest proiect de hotărâre transformă coabitarea administrativă PNL-PSD cel puțin la nivelul Sloboziei într-un conflict deschis. «Eu nu mint! Fac ceea ce trebuie făcut... Sunt supus unui „șantaj“ de către președintele Consiliului Județean, Marian Pavel, care mi-a trimis o hârtie prin care îmi spune că „nici la Slobozia nu vor fi votate proiectele!“. Este cea mai mare crimă pe care o poți face de la nivelul de președinte de Consiliu Județean... (...) Noi nu putem face campanie electorală pe spinarea comunităților!» a explicat primarul Sloboziei în cadrul ședinței extraordinare resorturile deciziei consilierilor PSD și PRO România.

A început campania electorală Boicotul administrativ din cadrul Consiliului Local Slobozia vine la o zi după ce PSD a împărțit în cartierele Slobozia Nouă și Bora «fluturași electorali» prin care cere primarului Dragoș Soare «să demareze în regim de urgență asfaltarea străzilor». În cadrul ședinței, prin telefon, liderul grupului PSD și fost candidat al PSD la Primăria Sloboziei, Alexandru Potor, l-a acuzat pe primarul în funcție de «decizii eronate privitoare la administrarea fondurilor publice». În replică, primarul Dragoș Soare a reiterat pricipalele eșecuri ale investițiilor inițiate de PSD la Slobozia, respectiv Piața Pevoluției, sursa de apă potabilă, stația de tratare a apei, canalizarea din cartierele Slobozia Nouă și Bora, etc. Indiferent cine are dreptate în acest conflict generat artificial pentru a bloca împrumutul, un fapt rămâne cert: refuzul consilierilor PSD și PRO România de a vota contractarea împrumutului blochează investiția în asfaltarea străzilor din cele două cartiere menționate anterior. În plus, este de așteptat ca extinderea conflictului politic să se producă atât la nivelul Consiliului Județean Ialomița, unde PSD are, de asemenea o poziție majoritară, cât și la nivelul celorlalte localități din județ.

16 Mai 2023, 14:15 (7296 vizualizări - 20 comentarii)

Citiți și:
«Cruciada demolărilor» continuă la Slobozia
Slobozia implementează 23 proiecte de investiții cu fonduri europene și guvernamentale
Asfalt la Slobozia Nouă în primăvara anului 2024
Consiliul Local Slobozia a aprobat extinderea rețelelor de alimentare cu apă la Slobozia Nouă și Bora
Împrumutul de 18 milioane de lei pentru Slobozia a fost aprobat în unanimitate

Comentariile cititorilor:


satul de circ politic:
(21 Mai 2023, 21:16)
Circ electoral si cam atat. Scrie lumea pe aici cuvinte precum investitii, treaba, ceva de genul. In definitiv, nu a rezolvat nimic din greaua mostenire lasata de stoica, si ma refer la parcarea subterana si apa NEpotabila. A continuat sa puna in aplicare proiectele idioate incepute de Mocionel. In definitiv o mega bataie de joc din bani publici (chiar daca sunt partial fonduri UE, sunt de fapt o mica parte din banii cu care Romanica cotizeaza la bugetul UE, dar nu prea mai reuseste sa-i ia pe toti inapoi). Pistele de biciclete puteau fitrasate cu o voprea verde peste trotuatele vechi; ar fi costat de 1000 de ori mai putin, iar treaba puteau sa o faca cei de la dadp gratuit (adica in timpul programului de munca). Insa scopul este sa dea de munca firmelor de casa, ca mai apoi sa cotizeze si ele la partid. Bdul chimiei era in stare f buna; l-au reasfaltat inutil. In schimb, Matei Basarab, Unirii sunt praf. Pistele de biciclete sunt aproape inutile (beneficii versus costuri). Cu pavelele vechi, demontate de pe Unirii si M Basarab se puteau face trotuare acolo unde nu exista de loc, insa cine stie in ce "buzunar" au intrat? Iar circul asta politic inceput de pesedei, cu groapa din sl noua...este de departe o mega mizerie; au fost la conducere 30 de ani si si-au batut joc de cartier si de oras; ma mir de cat tupeu nesimtit dispun. Insa lui soare asa ii trebuie! S-a infratit cu pesedeii acum sa-i pupe in pesed os. Noi vom ramane tot cu conditii de lumea a treia si imprumutati pe 100 de ani!
Vasile:
(18 Mai 2023, 12:03)
PSD se lupta pentru Bora pentru ca de aici le vin voturile. Dl Soare de când a venit s-a luat de treaba și este mereu pe străzile unde se lucreaza. Trebuie sa ne gândim ca a moștenit un oraș cu datorii, un oraș fără apa potabila, un oraș fără locuri de joaca amenajate,un oraș poluat, etc. Acum trebuie sa avem răbdare și sa îl lăsăm să își facă treaba. Haideți sa nu mai aruncam cu noroi și sa ii mai dam o șansă la următoarele alegeri pentru a ne arata ceea ce poate sa facă în orașul în care locuiește.
Cetățean :
(18 Mai 2023, 09:33)
SA-BO-TAJ! Nimic mai mult. La anu' sunt alegeri, și nu mai contează dacă cineva vrea să facă ceva pentru urbe și cetățenii ei! Ci doar "cum să fim la putere" ,cu orice preț. Nu-s PeSeD-ist, nici PeNeL-ist,nu-s de nici o culoare.Am văzut că doar Soare, după foarte, foarte mulți ani cu alții la conducerea primăriei,a făcut lumină prin boscheții și baricadele plantate prin oraș.
Oracolul :
(18 Mai 2023, 07:02)
Eu v-am spus.Mai mult nu pot sa fac.
Mary :
(18 Mai 2023, 07:00)
Nu confundați politicul cu funcția pentru care comunitatea a optat să vă angajeze. Tot comunitatea o să vă analizeze activitatea și o să hotărască dacă mai rămâneți sau zburați. Se spune că politicienii sunt oglinda alegătorilor, iar politicienii mai sparg această oglindă, tocmai pentru a întrerupe legătura cu alegătorii. Greșit! Se vede ce lăsați în urmă.
Popa Daniel:
(17 Mai 2023, 19:07)
Conflictele produc efecte neplăcute pentru toți locuitorii municipiului, și astfel nu ajungem nicăieri. Felicitări pentru investițiile demarate.
Victoria:
(17 Mai 2023, 15:29)
Nu sunteți în stare să administrați orașul și judetul Sunteți pe ultimele locuri la absolut orice: atragere de fonduri europene, investiții de mare anvergură,etc . Ați băgat un munte de bani intr-un conac care nu reprezintă nimic pentru istoria acestui județ și nu ați finanțat proiecte serioase se apa, canalizare, drumuri . La Amara e jale; plajele sunt lăsate de izbeliste, nu se lucrează nimic și peste puțin timp începe sezonul estival. Atât n-ați fost în stare incompetenților, să puneți la punct cât de cât și gura obiectiv turistic de interes național din judet. Sa va fie rușine nemernicilor
Victimă :
(17 Mai 2023, 14:59)
De peste 8 ani functionarii primăriei folosesc ștampila statului strict pentru a TÂLHARI cetățenii de rând. Primaria Slobozia a transformat băncile României în pusculita grupurilor de crimă organizată. Fără a avea Titlu de creanta, fără validarea unui judecător bazindu-se pe complicitatea cu poliția și parchetele care refuză să facă cercetările să ne asigure protecția atacă cetățenii de rând inventând amenzi,facind executari fără HOTĂRÂRE semnată și motivată conf.art.425pc.1b, art.426pc.3, 5cod proc.civ. E NEFUNCTIONALA ca INSTITUTIE publica. Justitia refuză să ia măsuri cu acești funcționari.Singura investiție rentabilă și justificată ar fi Robotizarea si dați afară toți CORUPȚII. Ne-am săturat de SCLAVAGISMUL pe care ni la-ți impus.
Iulia:
(17 Mai 2023, 14:30)
Niciodata orasul nu a fost mai mizerabil. Parca nu exista firma de salubritate.
Mary :
(17 Mai 2023, 13:56)
Cum să faci împrumut când vedem bătaia de joc, sau mai bine spus prostia de care nu o să scăpăm niciodată. Nu au trecut două luni de când Piața Mihai Viteazu a fost refăcută din temelii, cu suport pietruit, peste care asfalt turnat ca la carte, semafoare noi, trabă socoteală. Când ce să vezi?! Pe sensul de mers către Spitalul de Urgență, chiar în fața Casei de Cultură, un șanț regulamentar semnalizat, săpat ață în asfaltul proaspăt turnat, ne atrage atenția că suntem în Slobozia, unde prostia dă tonul fără să se plictisească, iar "Dorel" își face treaba așa cum numai el știe, pentru că "șefu-i șef, și-n șanț" iar în urma ta, trebuie să lași ceva.
Vasile:
(17 Mai 2023, 12:47)
PSD-ul vrea sa strice imaginea unui primar gospodar care a avut curajul sa decongestioneze orașul de boscheți. Ce au făcut ceilalți primari? Au tăiat tot spațiul verde din centrul orașului și au pus betoane? Niciodată nu s-a început deratizarea pt țânțari în luna mai. Abia începeau prin august, când nu puteai sa dormi de mirosul care întra pe geam. Lăsați-o ul sa își vadă de treaba. Vedeți-vă de investițiile din cultura, de unde puteți sa furați. De aia ii țineți în funcții pe pensionarii directori, contabili și ce or mai fi ei. Ce face (...) în Parlament? A făcut ceva pentru oameni? Se plimba prin străinătate și postează poze. Rușine!
Marian:
(17 Mai 2023, 01:02)
Cum e viata asta… De 15-20 ani PSD-ul a condus orasul si judetul. Au facut credite peste credite si investitiile au fost dezastruoase. Au avut firma de casa prin care au capusat toate contractele, dar ce sa faci…nu mai merge. Si cum banii furati s-au dus pe apa sambetei (cei care activeaza in domeniu stiu ca cei mai mari jucatori la pacanele si cazino sunt cei de la psd si acolitii lor)…acum urla de foame, cu gandul ca usor usor li s-a inchis robinetul. Ultimele mandate psd-ste au adus “bunastarea” in oras. Judetul arata “minunat”, in afara de asfalt nu au mai fost in stare sa faca nimic. Acum ca se misca lucrurile s-au strans si urla precum lupii la luna… Atat de proasta sa fie lumea sa voteze psd in continuare? Zicea cineva de (...)… cine mai crede un copil batran care isi arata limitele si incompetenta. Cand au venit cu (...)…au zis ca mulg bine vaca..dar se pare ca intre timp si-au dat seama ca e un bou…dar cam tarziu
Iosif:
(16 Mai 2023, 19:51)
Are noroc și Slobozia odată la 20 de ani de un primar gospodar și se apuca termitele de la PeSeDeee sa l saboteze. E greu băieți? Dacă o sa candideze cine trebuie și la Consiliul Județean o sa va luați adio si de la conducerea județului. Pavele, macar lasa I oe alții sa facă ceva pentru orașul asta, dacă voi n ati fost in stare. Oricâte piedici ati pune, Potor e copil de mingi pe lângă Soare.
CETATEAN:
(16 Mai 2023, 18:53)
PSD nu vrea ca primarul actual PNL sa faca treaba, de frica ca va fi reales in 2024. ASTA ESTE ADEVRAUL! Vechile imprumuturi au fost facute tot de PSD, nu de Soare!Rusine PSD!
cetatean:
(16 Mai 2023, 17:40)
Pina nu se justifica folosirea vechilor imprumuturi ,modul cum au inceput sa fie rambursate nu trebuie sa se angajeze noi imprumuturi .Primari care au angajat vechile credite au plecat  o parte din credite au fost deturnate ,nu a mai raspuns nimeni de ele ,in schimb cetatenii orasului platesc cu virf si indesat aceste credite .Cum au fost folosite creditele pentru groapa ,cele pentru statia de epurare si statia de apa ,puturii etc Ionascu ,Stoica Mocioniu ,TRIFAN ,care au angajat aceste credite pe unde or mai fi ?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 23 Sep 2023
108 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
0
Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare

În anul 2023, Episcopia Sloboziei și Călărașilor sărbătorește 30 de ani de la înființare, Episcopia Sloboziei și Călărașilor fiind prima Eparhie înființată după Revoluția din 1989. În acest context aniversar ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 17:25
(96 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Controale privind prezența substanțelor interzise în produsele de origine non-animală

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor demarează controale ample la nivel național care vizează utilizarea sau comercializarea ilegală de substanțe psihoactive, psihotrope ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:40
(128 vizualizări - 0 comentarii)


2

Slobozia: Dosar penal pentru că și-ar fi lovit soția

Un bărbat de 42 de ani, din Slobozia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost reclamat la Poliție de către soția sa, o femeie de 40 de ani, pe care ar fi agresat-o. În urma unui conflict spontan, acesta ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:20
(158 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Amenzi de peste 59 mii de lei pentru încălcarea Codului Rutier

Joi, 21 septembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul IPJ Ialomița au continuat activitățile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 271 de sancțiuni contravenționale ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 13:00
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan fără permis de conducere

Un tânăr de 33 de ani, din Fetești, a fost depistat joi, 21 septembrie a.c., conducând pe drumurile publice fără a avea permis. Mai mult, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 12:50
(126 vizualizări - 0 comentarii)


5

APIA: Precizări privind sistemul de monitorizare a suprafețelor agricole

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la Controlul prin monitorizare «checks by monitoring» aplicat începând cu Campania 2023. Astfel ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2023, 10:50
(110 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări la buget de 845,7 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, de la începutul anului și până la 31 august 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 845,7 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:25
(237 vizualizări - 0 comentarii)


7
RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța: Factura electronică protejează mediul înconjurător

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică este o opțiune rapidă, sigură, eficientă, dar cel mai important, prietenoasă ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:10
(231 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Sebastian Cernic: «Patriotismul economic al lui Ciolacu este o minciună, în condițiile în care prețul produselor tradiționale va crește!»

«Prim-ministrul Marcel Ciolacu minte atunci când vorbește în public de „patriotism economic“, în condițiile în care a decis să crească prețul produselor tradiționale românești prin renunțarea la TVA-ul ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2023, 17:05
(221 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

21 Septembrie 2023, 11:05


APIA: Plăți de peste 30,325 milioane de lei pentru renta viageră agricolă 2022

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că a efectuat plata sumei de 30,325 milioane de lei cuvenită sub formă de rentă viageră agricolă aferentă anului 2022. Astfel, suma de 11,4 ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 17:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 septembrie 2023, termen de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 25 septembrie 2023, este termenul de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2023, 11:30
(353 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

19 Septembrie 2023, 18:30


RAJA Constanța: Apă oprită la Dridu pentru lucrări la stația de pompare

Miercuri, 20 septembrie 2023, echipele RAJA Constanța vor executa lucrări de cuplare a conductei de alimentare cu apă de la nivelul Stației de Pompare din localitatea Dridu/Ialomița, la sistemul centralizat ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2023, 14:10
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Bărbat din Sfântu Gheorghe, reținut de polițiști după ce a agresat o minoră de 15 ani

Polițiștii Secției nr. 6 Ion Roată au reținut duminică, 17 septembrie a.c., un bărbat de 53 de ani, din comuna Sfântu Gheorghe, bănuit de săvârșirea infracțiunii de «lovire sau alte violențe». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 14:10
(608 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 11 permise de conducere reținute, 18 certificate de înmatriculare retrase

În zilele de sâmbătă și dumincă, 16/17 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au intervenit la 212 evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 404 de sancțiuni contravenționale, iar în urma ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 13:55
(532 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

RAJA Constanța: Soluții de digitalizare

Pachetul «Cont Client RAJA» este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 12:20
(537 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Tamponare între un autocar și un autoturism

Două echipaje de la Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier produs în Slobozia, în care au fost implicate un autoturism și un autocar. În urma evenimentului rutier a rezultat ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 11:20
(560 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


AJFP Ialomița: În lunile septembrie și octombrie 2023, Programul «Tezaur» continuă cu dobânzi de până la 7,10%

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii/persoane fizice că, începând de luni, 18 septembrie 2023, și până pe 13 octombrie 2023, românii pot investi în Titlurile de ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:50
(482 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de acordare a unui sprijin de urgență pentru sectorul cerealelor și cel al semințelor oleaginoase

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că până la data de 26 octombrie 2023 inclusiv, primește cereri de acordare a sprijinului de urgență pentru sectorul cerealelor și al semințelor ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:25
(483 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

Muzeul Județean Ialomița: «Arheolog pentru o zi»/Zilele Europene ale Patrimoniului

O lecție de istorie locală a fost predată în aer liber, cu prilejul Zilelor Europene ale Patrimoniului, la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci» din comuna Giurgeni, sub egida «Arheolog ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2023, 10:10
(435 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

15 Septembrie 2023, 19:25


Garnizoana Slobozia: Campanie de recrutare a soldaților gradați profesioniști

Vineri, 15 septembrie a.c., în cazarma Batalionului 113 Artilerie «Bărăganu» s-a desfășurat programul-pilot de recrutare și selecție a candidaților pentru posturile vacante de soldat gradat profesionist ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 15:00
(864 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 20 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că miercuri, 20 septembrie 2023, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații fiscale: Formularul 010 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 10:30
(769 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

ITM Ialomița: Controale privind munca nedeclarată în domeniul hotelier

În perioada 28 august-8 septembrie 2023, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au realizat un amplu control privind munca nedeclarată în domeniul hotelier. La nivelul județului, au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2023, 09:10
(711 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Spațiului Privat Virtual

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că au fost aduse unele modificările pe portalul ANAF și în cadrul Spațiului Privat Virtual. Formularul web de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

14 Septembrie 2023, 10:30
(798 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În august 2023 s-a rambursat TVA în valoare de 6,32 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat, în luna august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 6,32 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate auto-compensări din ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 12:25
(1187 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Serviciul de Call Center RAJA Constanța-Un număr unic la dispoziția tuturor clienților

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 10:40
(974 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 13 septembrie-Ziua Pompierilor din România

Miercuri, 13 septembrie 2023, se împlinesc 175 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, susținută pe fondul Revoluției Pașoptiste, când o oaste turcă pătrunde pe teritoriul românesc cu intenția declarată ...[citește_toată_știrea]

13 Septembrie 2023, 08:50
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


Giurgeni: Începe a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La Casa Tudorii»

În perioada 13-15 octombrie a.c., la Baza de Cercetare și Expunere Muzeală «Orașul de Floci», din comuna Giurgeni, se desfășoară a XI-a ediție a Festivalului-Concurs de Tradiție Culinară Ialomițeană «La ...[citește_toată_știrea]

12 Septembrie 2023, 13:20
(984 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 430 431
Ultimele comentarii
AGORA în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Cetāţean în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei dorin în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei închiriere apartament 3 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 Cetateanul de rand în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei vai de noi în Slobozia NU are nevoie de instalația de osmoză inversă pentru potabilizarea apei DIP electric în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Dorel în Slobozia: Au început audierile în dosarul tinerei care ar fi fost violată la Școala Politică AUR Acidel în Pregătire continuă în ultrasonografie la Spitalul Județean de Urgență Slobozia Mary în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal Mary în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Pompei în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Dacicus în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice Vivi în Două amenzi în decurs de un an pentru puțuri forate ilegal închiriere garsonieră Mamaia Nord în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 garsonieră de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 20 septembrie 2023 DIP, DIP, DIP în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» Petrică în Parchetul General va ancheta firmele ialomițene acuzate de «trafic cu bazele de date ale Programului Casa Verde Fotovoltaice» interesat în Ialomița așteaptă aplicarea Ordonanței privind măsurile de reorganizare a unor autorități și instituții publice
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...