Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Am venit ca să rămân!»

Mihai-Adrian Aldea, noul șef IPJ Ialomița

«Am venit ca să rămân!»

De prin 2017 încoace, de când a plecat Viorel Ștefu, Inspec­toratul de Poliție al Județului Ialomița își schimbă șefii cum schimbăm noi șosetele. Iar când nu-i schimbă, îi arată cu degetul! Comisarul șef Mihai-Adrian Aldea e primul care susține că vrea să rămână. Măcar 3 ani, până la pensie... Dacă ia examenul! A venit în aprilie 2023 și împlinește două luni de când conduce. Suficient ca să își facă o idee, suficient ca să accepte primul interviu aici, în Ialomița...

Schimbarea stăpânilor, bucuria nebunilor E senin și neprotocolar. Aflăm, de pe holuri, că nu e un conțopist... Îi place pe teren, a răscolit deja Bărbuleștiul. Schim­barea stăpânilor, bucuria nebunilor! Îl întrebăm dacă e de acord. Nu e! E în poliție de 27 de ani. A plecat din stradă, a urcat pas cu pas în ierarhie. I-a plăcut la «Arme și Muniții», a fost des pe sticlă, la TV. Apoi a venit aici. Cu Skoda, că asta conduce. Și a lăsat la București nevasta și un flăcău de 14 ani: «Am venit să îmi fac treaba, nu pentru a favoriza sau închide ochii la faptele antisociale, nu pentru a întoarce capul la comandă... În proiectul meu nu există aceste variante. Suntem aici să apărăm legea și să garantăm că toată lumea răspunde în fața ei. Inclusiv noi, polițiștii! De aceea nu accept niciun fel de abatere disciplinară. Ialomița are un corp de polițiști profesioniști, dar și oameni care trebuie ajutați...». Pare omul potrivit. Din 2016 ocupă numai funcții de conducere la nivelul Inspectoratului General al Poliției Române. Să fie detașat în Ialomița pare o sancțiune: «Am venit ca să rămân. Și am venit cu drag! Vă asigur că pentru asta am venit. Pentru mine este o misiune conducerea acestui Inspectorat. Iar scopul misiunii este să protejăm cetățenii și să veghem la respectarea legii...».

Oamenii nu mai cred în nimic Pare un plan bun și sunt cuvinte frumoase... Dar Ialomița le-a mai auzit! Iar oamenii nu mai cred în minuni. Polițiștii iau șpagă, cetățenii au doar obligații, in­fractorii sunt protejați... Sistemul e putred și nimeni nu poate face nimic! Cu un șef nu se face primăvară: «E un subiect sensibil. Și îmbunătățirea imaginii publice e un obiectiv al Poliției Române, nu doar al meu... Eu, unul, știu că lucrăm! Com­batem corupția, destructurăm infracțio­nalitatea, sprijinim populația... Iar dacă apar semnale că undeva, în Ialomița, la nivelul structurilor de poliție, aceste lucruri nu se întâmplă, suntem gata să intervenim. Nu tolerăm și nu vom tolera niciodată ca imaginea Poliției să fie pătată în vreun fel! În ultimele două luni, spre marea mea satisfacție, nu s-au înre­gistrat evenimente negative. Nu avem stări conflictuale, nu avem nemulțumiri din partea populației care să degenereze...». Enumerăm în contrapartidă sutele de dosare cu autor necunoscut, anchete vechi de peste 5 ani, infracționalitate măruntă nepedepsită niciodată, teama oamenilor de a ieși din case după ce se lasă întune­ricul. «Da, sunt...» recunoaște Mihai-Adrian Aldea: «Dar facem tot ce ține de noi ca să le rezolvăm! Tot ce e omenește posibil... Uneori, suntem acuzați că ne depășim atribuțiile. Nu o facem, vă asigur. Vrem doar ca legea să fie respectată!».

«Cec în alb» pentru Mihai-Adrian Aldea Inevitabil, ajungem la factorul politic. Alegerile bat la ușă, politicenii stau să se încaiere, vor veni comenzi politice... Mihai-Adrian Aldea respinge totul, în bloc: «Dacă am face astea, ne-am deprofesio­naliza. Vă asigur că nu sunt genul acela de șef! Am inițiat o primă întâlnire cu reprezentanții Parchetului... Am discutat cu procurorii care ne sunt colegi. Încercăm să facem lucrurile să funcți­oneze conform principiilor care stau la baza activității noastre. Suntem polițiști și atât! Iar când ajungem acasă, când ieșim din program și redevenim civili, vrem ce vor toți oamenii. Liniște, siguranță, legi care să fie respectate!». Așa o fi, dar Ialomița are nevoie de mai mult. Are nevoie de un program articulat, de responsabilități asumate public. Îi cerem să ne convingă. Să dea două exemple. Să ne spună ce va face și să își respecte promisiunile: «Primul lucru pe care mi-l asum e transparența instituțională. Oricare cetățean din Ialomița trebuie să știe că poate apela la noi pentru a impune aplicarea legii! Ăsta e rolul nostru și garantez pentru asta. A doua responsabi­litate pe care ne-o asumăm este garantarea siguranței elevilor în școli. Este una dintre prioritățile noastre!».

5 Iunie 2023, 09:20 (16026 vizualizări - 17 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Miti:
(7 Iunie 2023, 15:43)
Poate dispune ceva controale in Amara, sa afle cum este cu ordinea publica. 
Cerasela:
(7 Iunie 2023, 14:34)
În declarațiile sale, face referire la combaterea corupției, destructurarea grupărilor criminale.
Ok, de 3 ani de zile care sunt cazurile de corupție descoperite de renumiții polițiști din Ialomița?
Întreb și eu pentru un prieten!
Neacșu :
(7 Iunie 2023, 13:02)
Ca sa rămâi trebuie să promovezi un examen! Șeful și adjunctul de la Slobozia ultima oară la examenul pentru această funcție au luat note de 4. Nu au fost buni la județ dar au fost buni la Slobozia! Din păcate totul este politic și dacă se schimbă ministrul nu o sa mai auzim de Aldea!
cetatean:
(6 Iunie 2023, 21:15)
daca nu ramai sa -ti tai un deget! AI CURAJ DNL INSPECTOR SEF!
@ Vasile:
(6 Iunie 2023, 16:53)
Absolut corect comentariul. Și dacă ar fi bine să înceapă de undeva, îmi permit să-i sugerez să-și arunce privirile spre orașul Țăndărei unde câțiva dintre polițiști au afaceri ilegale și "neraportate" în domeniul jocurilor de noroc și nu numai.
Poate reușește să facă legătura dintre TMI, DMI, respectiv TMV și gruparea Samson & Brătian, să descopere cum se protejează anumite rețele infracționale de polițiștii cu funcții de comandă și cum se pot utiliza resursele organelor de poliție în scopul intimidării și descurajării firmelor concurente.
S-ar putea să aibă mari surprize și cu siguranță va trebui să-și nuanțeze afirmația referitoare la pătarea imaginii Poliției!
Vasile:
(6 Iunie 2023, 15:37)
Daca vrei sa faci treabă mister Aldea. apucă-te prima oară de subordonații tăi, că acolo e buba cea mai mare si dupa iesiti pe stradă ca să puteti să purtati uniforma cu mandrie. pana atunci doar vorbe in vant!!
Gogu:
(6 Iunie 2023, 15:24)
Șefii poliției ialomițene sunt numiți prin decizie care se poate prelungi de 2 ori la 6 luni, deci în total maximum 1 an și jumătate. Chipurile în acest timp trebuie să promoveze un concurs pe care au grijă cei de sus să nu îl promoveze. În acest timp ei nu își pot arăta mușchii, deoarece riscă în orice moment să fie schimbați din funcție. Sunt doar niște oameni controlabili, cu capul plecat, care nu au curaj de nimic, și îmi pare rău că este așa. Singurul comisar șef adevărat pe care l-am avut a fost domnul Ștefu, care însă a picat în capcana de a pleca mai sus "la București", unde a fost ținut câteva luni cu decizie și apoi aruncat la gunoi. Cam așa se va întâmpla și cu domnul din imagine la Slobozia, va fi înlocuit fără probleme cu altă persoană "supusă", dar cred că se va mulțumi și cu mica fărâmitură de 18 luni, dacă va ști sa nu deranjeze "lumea bună".
Hitler:
(6 Iunie 2023, 15:18)
Politia in 2023 este vai de ei. In timpul programului plimba fete cu masina de politie, merg cu telefonul in mana, cer instagram-ul la fete.
Nu mai zic de astia veniti acum ceva timp care umbla cu fosti puscariasi si toti 'interlopii', cheliosul ala de 20 de ani, in timpul liber, o arde arogant pe mijlocul soselei sa il ocoleasca masinile, conduce beat, nu are nici o grija. Am ajuns sa imi fie teama ca imi opreste un mascarici din asta fata pe strada si se da la ea, poate o duce si la produs cu tovarasii lui inchisi la culoare fara dinti in gura
Mihai:
(6 Iunie 2023, 11:27)
Pana când politicul nu-si va lua laba de pe aceasta structura, nu vom putea vorbi de o modernizare, de un profesionalusm, de o încredere a populației, de o prestanta în fata oamenilor,etc.Sa nu ne mai mire de ce ziarele sunt pline de informatii denigratoare despre politisti.Daca nu conștientizam de prăpastia în care suntem, uitati-va la nr.candidati/loc la academie sau la Câmpina.In conditiile actuale,actiunile de promovare a meseriei de polițist sunt cel puțin hilare, dacă nu penibile.Traiasca PSD!Trăiască PNL!
Piramidon:
(6 Iunie 2023, 07:36)
"Suntem polițiști și atât! Iar când ajungem acasă, când ieșim din program și redevenim civili"?! Polițistul, parcă era polițist și în timpul liber! Problema cu poliția e gravă și va deveni și mai gravă.
Pensionar:
(5 Iunie 2023, 22:13)
... vrea să rămână măcar 3 ani, până la pensie.... target de IPJ Ialomița, autodeclarat! Ai de gozonacu nostru!
CETATEAN:
(5 Iunie 2023, 22:13)
Pana invata ce are de facut iese la pensie! Tipic pentru judetul Ialomita...
Colonel:
(5 Iunie 2023, 19:56)
De ce nu este fotografiat in uniforma Poliției? Ce credibilitate are?
George.s:
(5 Iunie 2023, 17:12)
Eu credeam că va spune „Am venit să muncesc!”.
Daniela N:
(5 Iunie 2023, 15:44)
Declarații pompoase, declarații de fațadă. Cică acționează pentru combaterea corupției!
Ok, hai să începem cu întrebările:  
1. Câte cazuri de corupție au fost descoperite în Ialomița, în cursul anului 2022, de angajații IPJ Ialomița?
2. Există în acest moment dosare penale deschise pe numele unor polițiști din IPJ Ialomița, pentru abuz în serviciu și purtare abuzivă?
3. Nu intră aceste dosare la capitolul evenimente negative?
În contextul transparenței invocate de distinsul comandant al IPJ, vom continua seria dezvăluirilor, bineînțeles cu voia redacției!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
10 Dec 2023
57 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 3 4 5 7 9 10 11 437 438
0

IPJ Ialomița: Activități informativ-preventive în rândul elevilor de liceu

Luni, 9 octombrie 2023, polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității al IPJ Ialomița au desfășurat activități informativ-preventive la Liceul Pedagogic «Matei Basarab ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2023, 12:20
(919 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În septembrie 2023 s-a rambursat TVA în valoare de peste 7,93 milioane de lei

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna septembrie 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 7,93 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

10 Octombrie 2023, 12:10
(919 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: «Ghidul privind recuperarea taxei pe valoarea adăugată achitată în alt stat membru al Uniunii Europene»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a elaborat și publicat «Ghidul privind recuperarea taxei pe ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2023, 13:35
(1679 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Drogați, beți și fără permise, la volan

Duminică, 8 octombrie a.c., în jurul orelor 23,30, polițiștii din Fetești au oprit, în cadrul unui filtru rutier, un șofer în vârstă de 19 de ani, din Fetești, în vederea verificării documentelor personale ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2023, 10:15
(1331 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Căzănești și Iazu

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Căzănești, în care a fost implicată o autoutilitară, ce a ieșit în afara ...[citește_toată_știrea]

9 Octombrie 2023, 10:10
(765 vizualizări - 0 comentarii)


5

RAJA Constanța: Lipsă apă în mai multe zone din orașul Fetești!

Vineri, 6 octombrie 2023, s-a înregistrat o avarie la nivelul sistemului de alimentare cu apă de pe strada Grânelor din Fetești/Cartierul Fetești-Gară. Pentru remedierea acesteia, se sistează furnizarea ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2023, 09:50
(836 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Un bărbat de 42 de ani a murit în dimineața zilei de vineri, 6 octombrie a.c., în urma unui accident rutier produs pe raza localității Ciorcâlia. Din primele informații, în evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

6 Octombrie 2023, 08:40
(849 vizualizări - 0 comentarii)


7

Borănești: Reținut pentru «proxenetism»

Miercuri, 4 octombrie a.c., un bărbat de 44 de ani, din comuna Borănești, a fost reținut pentru «proxenetism». În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada noiembrie 2018-martie ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2023, 15:30
(884 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 99,95 milioane lei de lei, încasări la bugetul de stat în luna septembrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna septembrie 2023, venituri nete la bugetul general consolidat al statului, în sumă totală de 99,95 milioane de lei, cu 1,56 milioane ...[citește_toată_știrea]

5 Octombrie 2023, 10:30
(2592 vizualizări - 0 comentarii)


Autovehicul de lux furat din străinătate, descoperit de polițiștii din Urziceni

Autovehicul de lux furat din străinătate, descoperit de polițiștii din Urziceni

Luni, 2 octombrie a.c., polițiștii din Urziceni au descoperit un autoturism de lux, în valoare de aproximativ 100 mii de euro, declarat ca fiind furat din Germania. Autoturismul a fost depistat în urma ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2023, 17:20
(992 vizualizări - 0 comentarii)


Deputatul USR Claudiu Năsui: «Guvernul PSD-PNL s-a împrumutat cu încă 164,3 miliarde de lei!»

Claudiu Năsui, deputat USR și fost ministru al Economiei, acuză Guvernul PSD-PNL că îngroapă generațiile următoare în datorii doar pentru a susține sinecurile, noile agenții și noile scheme de ajutor de ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2023, 13:50
(837 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 10 octombrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor formulare privind TVA

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2023, 10:35
(841 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Peste 1700 de misiuni de ordine publică în trimestrul III/2023

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au executat, în trimestrul III al anului, 1717 misiuni de ordine publică, dintre care 107 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice la ...[citește_toată_știrea]

4 Octombrie 2023, 10:20
(827 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 6 octombrie 2023, termen-limită pentru depunerea Declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

3 Octombrie 2023, 11:20
(1172 vizualizări - 0 comentarii)


Urban SA Slobozia: Întrerupere apă în Cartierul «Ionel Perlea»

Urban SA Slobozia aduce la cunoștința consumatorilor faptul că marți, 3 octombrie 2023, în intervalul orar 9,00-16,00, va fi sistată furnizarea apei potabile în Cartierul «Ionel Perlea», străzile Nordului ...[citește_toată_știrea]

2 Octombrie 2023, 17:00
(980 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Căminul «Ing. Vadim Rusu» din Balaciu

Protopopiatul Slobozia: Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Căminul «Ing. Vadim Rusu» din Balaciu

Protopopiatul Slobozia, alături de tinerii din cadrul Grupurilor de Cateheză «Biserica Albastră» și Parohiei Amara II, din orașul Amara, a organizat vineri, 29 septembrie a.c., o activitate dedicată seniorilor ...[citește_toată_știrea]

29 Septembrie 2023, 15:20
(1056 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «Valahia 2023»/«Atenție, acesta este un exercițiu!»

În perioada 3-5 octombrie a.c., va avea loc exercițiul național privind producerea unei urgențe nucleare/radiologice «Valahia 2023», care face parte din proiectul Norway Grants-«Îmbunătățirea securității ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2023, 11:45
(1622 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 83,111 milioane de lei pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin, în anul 2022, în contextul crizei provocate ...[citește_toată_știrea]

28 Septembrie 2023, 10:35
(1070 vizualizări - 0 comentarii)


Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Restructurările din administrație, în atenția Prefecturii Ialomița

Miercuri, 27 septembrie 2023, prefectul județului Ialomița a prezidat ședința Colegiului Prefectural, precum și pe cea a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. În cadrul ședinței au fost ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:50
(1471 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice

Marți, 26 septembrie 2023, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Grivița au oprit în trafic, pentru verificări, pe raza comunei Iazu, o autoutilitară condusă de un bărbat 26 de ani, din județul ...[citește_toată_știrea]

27 Septembrie 2023, 12:40
(1377 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Slobozia, oraș candidat la titlul de «Capitala Tineretului din România» în 2025

Municipiul Slobozia s-a calificat în finala competiției «Capitala Tineretului din România» pentru anul 2025, program inițiat de Consiliul Tineretului din România, Federația Tinerilor din Cluj, Grupul P ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:40
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» Ialomița: Salonul Anual de Carte, a XXXII-a ediție

Biblioteca Județeană «Ștefan Bănulescu» din Slobozia se pregătește de inaugurarea celei de a XXXII-a ediții a «Salonului Anual de Carte». Evenimentul va debuta anul acesta luni, 2 octombrie 2023, și se ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:10
(1549 vizualizări - 0 comentarii)


AJPIS Ialomița: A intrat în vigoare majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului pentru părinții de gemeni, tripleți sau multipleți

Peste 2100 de familii cu gemeni sau tripleți în componență vor beneficia de majorarea cu 50% a indemnizației de creștere a copilului, după publicarea în Monitorul Oficial nr. 844/19.09.2023 a normelor metodologice ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 15:00
(1204 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Sâmbătă, 30 septembrie 2023, termen-limită pentru depunerea Formularului 398

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile care sunt înregistrate în România pentru utilizarea regimului special pentru vânzarea la distanță ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 14:20
(1229 vizualizări - 0 comentarii)


anunț angajare

ADMET SRL
Șos. Brăilei, nr. 17 bis, Slobozia
angajează
lucrător bucătărie
-spălător vase mari

la Hotel Select
relații la telefon 0745/092.361

26 Septembrie 2023, 14:05


Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Anchete DIICOT în Ialomița: În vizor, traficanți de droguri și de migranți!

Marți, 26 septembrie a.c., procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au efectuat 3 percheziții domiciliare și au pus în executare 3 mandate de aducere, pe numele a trei suspecți acuzați că au comercializat ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 13:30
(1515 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

Ialomița: Controale în sistem integrat, desfășurate de polițiști

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Ialomița, s-au desfășurat controale în sistem integrat, în care au fost implicați 44 de polițiști ialomițeni, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic și ...[citește_toată_știrea]

26 Septembrie 2023, 12:40
(1137 vizualizări - 0 comentarii)


Președintele USR, Cătălin Drulă: «Îl vom împiedica pe Ciolacu! Creșterea taxelor nu va intra în vigoare la 1 octombrie!»

Președintele USR, Cătălin Drulă, anunță că USR va face toate demersurile astfel încât creșterea taxelor să nu intre în vigoare de la 1 octombrie 2023. Atacul la Curtea Constituțională rămâne singura soluție ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 14:25
(1310 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări de TVA de 64,93 milioane de lei, în perioada ianuarie-august 2023

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în perioada ianuarie-august 2023, conform selecției naționale, TVA în valoare de 64,93 milioane ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 13:40
(1431 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

Sistemul centralizat de alimentare cu apă din localitatea Fierbinți-Târg a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului, dar și o scădere a nivelurilor hidrostatice și hidrodinamice ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2023, 12:55
(1334 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 3 4 5 7 9 10 11 437 438
Ultimele comentarii
Vasile în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Un brigadier în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro ora se ana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Ionica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții Mai multi MEMBRI în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Membru în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Dana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Atentie! în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Alex_Nedea în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro 2 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Mihai în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Vasile de la Fetești în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Iosif în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Tanța în Compania Națională de Investiții construiește un cămin cultural în comuna Dridu de Avocat în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Aneta în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Grivițean în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Eu Franț în Meritau mai mult 6 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...