Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Scandal la Școala Gimnazială «Sf. Andrei» Slobozia

Profesori și părinți, terorizați de tatăl a doi elevi

Tatăl a doi elevi din cadrul Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia dă peste cap activitatea didactică, amenințând cadrele didactice, dar și părinții. Învățătoarea copilului cel mic, de exemplu, este permanent hărțuită, iar în timpul unei ore a fost filmată, imaginile ajungând pe internet. Acesta a avut o atitudine similară și față de fosta învățătoare a copilului cel mare, elev în clasa a V-a la aceeași școală. Unitatea de învățământ confirmă incidentele, însă o măsură concretă nu a fost încă adoptată. Până acum, părinții nemulțumiți de întreaga situație au primit doar «răspunsuri la sesizări».

Părinții reclamă atitudinea bărbatului Sub protecția anonimatului, un părinte al cărui copil este coleg de clasă cu fiul cel mic al bărbatului recalcitrant, pe numele său Ionuț Adrian Ghica, dezvăluie într-o adresă transmisă redacției noastre comportamentul greu de imaginat pe care bărbatul îl are față de învățătoare, dar și față de ceilalți părinți. Femeia a fost amenințată pentru că a refuzat să-l favorizeze pe copilul bărbatului recalcitrant, elev în clasa a II-a. «El vrea tratamente speciale acordate de către profesori și învățător pentru copiii lui. Doamna învățătoare NU se pretează la asemenea acțiuni, fapt pentru care domnul a trimis mesaje de amenințare la adresa dumneaei. Pentru că doamna tot NU a cedat presiunilor lui de a favoriza copilul la clasă și de a îi da calificative nejustificate, acesta a reluat amenințările la un nivel mai mare și a trimis e-mail-uri de defăimare a membrilor familiei sale». Mai mult, potrivit aceleiași sesizări, învă­țătoarea a fost filmată în timpul unei ore de curs chiar de către copilul bărbatului, cu ajutorul unui smartwatch. «Cu ajutorul ceasului purtat de copil, a înregistrat în timpul orelor de curs, fără a avea acordul părinților și al doamnei învățătoare. Folosindu-se de aceste înregistrări audio, a postat apoi un filmuleț pe platforma YouTube, însoțit de mesaje de defăimare a cadrului didactic. În urma acelui videoclip, noi, părinții ne-am autosesizat și am purtat o discuție cu direcția școlii. Au fost sunați și soții Ghica pentru a participa la sedință, însa doamna directoare a spus că nu răspunde niciunul dintre ei. Totuși chiar în acele momente de discuție, postarea de pe platforma de YouTube a fost ștearsă». Încercarea părinților de a-i cere bărbatului socoteală pentru atitudinea pe care a avut-o s-a transformat, de această dată, într-un calvar. «După acea întrunire, domnul Ghica a trimis mesaje de amenințare altor doi părinți, astfel încercând să știrbească imaginea acestora la locul de muncă. (...) Unii din părinți se tem de acest om: se tem pentru siguranța serviciului lor, se tem pentru siguranța lor, se tem pentru siguranța copiilor lor» se mai arată în respectiva sesizare. De furia bărbatului nu a scăpat însă nici fosta învățătoare a copilului, în prezent elev în clasa a V-a al aceleiași școli unde studiază și fratele său mai mic. «Nu este primul caz de hărțuire a cadrului didactic din școală. Pare a fi un mod de a acționa al domnului Ghica, anul trecut hărțuind în repetate rânduri învățătoarea copilului mai mare!» se mai arată în petiție.

Măsurile se lasă așteptate Având în vedere atitudinea abuzivă a bărbatului asupra învățătoarei, se pare că femeia ar fi făcut demersuri de a se muta la o altă școală. Ceilalți părinți vor însă ca doamna învățătoare să rămână în continuare alături de copiii lor, explicând că: «Doamna noastră învățătoare este un cadru didactic cum rar se mai găsesc, iar părinții apreciază profesionalismul acesteia. Lucrează suplimentar cu elevii, pe timpul ei, copiii stând câte două ore pe săptămână în plus la școală, pentru a lucra cu doamna. Domnul Ghica a refuzat ca al lui copil să participe la aceste ore suplimentare, a refuzat participarea lui la concursuri. (...) Doamna învățătoare, pe lângă faptul că este un om puternic din toate punctele de vedere, este empatică, plăcută de elevii dumneaei (...)». Condu­cerea Școlii Gimnaziale «Sf. Andrei» Slobozia confirmă incidentele provocate în unitate de Ionuț Adrian Ghica, însă o măsură concretă împotriva faptelor reclamate de părinți nu a fost luată. Într-o adresă oficială înaintată ziarului nostru, oficialii școlii susțin că: «În ceea ce privește situația la care ați făcut referire am încercat medierea conflictului dintre părinte și cadrul didactic și am răspuns sesizărilor persoanelor implicate». Cazul este binecunoscut și la nivelul Inspectoratului Școlar Județean Ialomița, instituție care s-a rezumat la a dispune doar câteva inspecții tematice ce au vizat-o tot pe învățătoarea umilită de tatăl elevului său.

Scandaluri publice la Primăria Perieți
Ionuț Adrian Ghica este fostul secretar al Primăriei Perieți, instituție pe care a părăsit-o din cauza a numeroase scandaluri publice pe care le-a creat. Se pare că acesta a fost acuzat de faptul că ar fi agresat-o pe Elena Cristea, fostul primar al localității. De furia sa nu au scăpat nici inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă. În anul 2011, două funcționare ale instituției venite în control la Primăria Perieți au fost amenințate și înjurate pentru că au aplicat o sancțiune. Ca să scape de furia fostului secretar, femeile s-au baricadat în mașina de serviciu. În cauză ar fi fost deschis un dosar penal pentru «ultraj».

DREPT LA REPLICĂ
CATRE,
REDACTIA ZIARULUI INDEPENDENT

            Subsemnatul, Ghica Ionut Adrian, urmare aparitiei in data de 9.06.2023  in  Ziarul Independent a articolului “Scandal la Scoala Gimnaziala Sf. Andrei Slobozia. Profesori si parinti terorizati de tatal a doi elevi”, articol pe care-l consider lipsit de adevar, va transmit prezentul DREPT LA REPLICA pentru a fi publicat in ziarul dumneavoastra (in caz contrar ma voi adresa instantei de judecata pentru obligarea la publicarea acestuia).

           In primul rand nu am solicitat niciodata vreunui cadru didactic favorizarea copiilor mei. De asemenea, nu exista amenintari la adresa acestora. Actiunile mele (care nu au iesit in afara cadrului legal) au vizat un interes legitim. Copilul meu cel mic este cel mai scund elev al clasei. In prezent se află in clasa a doua. Timp de doi ani am insistat ca acesta sa fie mutat in prima banca (datorita faptului ca este scund si nu vede bine la tabla) si de fiecare data m-am lovit de refuzul invatatoarei Marina Voinea. Ba chiar a fost mutat si in ultima banca dupa demersul meu. In acelasi timp, copilul parintelui care “sub protectia anonimatului” v-a transmis aceasta sesizare a fost tinut in permanenta in prima banca. Parintele se numeste Dragos Badita, este asociat cu sotul doamnei invatatoare la SC Rofert SRL Paltinisu. Asadar, cine pe cine a favorizat?!

            Cadrul legal care da dreptul copilului meu sa stea in prima banca: teza initiala a art. 16 alin. (3) din Ordinul nr. 1456/2020 prevede ca “Asezarea copiilor in banci se face in functie de inaltime”. A cere respectarea drepturilor copilului meu nu inseamna ca am solicitat cuiva favorizarea acestuia. Copilul meu cel mic nu are nevoie sa fie favorizat. La fel si copilul meu cel mare nu are nevoie sa fie favorizat (este unui dintre cei trei elevi de clasa a V-a ai scolii care are numai note de 10 si le-a obtinut prin puterile sale, fara a fi favorizat de catre cineva, iar profesorii cunosc bine acest lucru).

             Cunoscand faptul ca inaintea clasei a doua un copil din aceasta clasa a fost transferat la alta scoala de catre parintii sai din cauza faptului ca invatatoarea il hartuia, cunoscand si faptul ca chiar o doamna judecator respectabila a intampinat probleme similare cu aceasta invatatoare si tinand cont de faptul ca al meu copil incepuse sa iasa de la scoala trist, uneori plangand, am luat decizia de a obtine probe. Nu mare mi-a fost mirarea sa descopar ca al meu copil era mustruluit de fata cu colegii sai , spunandu-i-se in mod repetat ca este favorizat si ca ceilalti sunt discriminati pe motiv ca el (dupa lungi insistente) a fost mutat in prima banca. Aceasta se intampla in conditiile in care invatatoarea doar ce o sunase pe sotia mea si ii transmisese ca totul este bine. Anexez inregistrarea audio a momentelor in care invatatoarea imi mustruluia copilul, desi legea ii dadea dreptul sa stea in prima banca. Nu cred ca exista in lumea asta parinte care sa nu lupte pentru respectarea drepturilor copilului sau.

             Mai mult decat atat, aceeasi invatatoare este cea ca mi l-a meditat, in schimbul unor sume de bani, pe fiul cel mare, desi nu era inregistrata la ANAF si se sustragea in acest sens platii taxelor. Trageti dumneavoastra concluzia care se impune!

9 Iunie 2023, 08:05 (26669 vizualizări - 38 comentarii)

Citiți și:
Cadre medicale în pericol din cauza nepăsării jandarmilor

Comentariile cititorilor:


Cristi:
(12 Iunie 2023, 09:27)
Daca ce spune dansul in dreptul la replica este adevarat, dreptatea este de partea lui . Dar daca refuza sa se intalneasca cu conducerea scolii si cu alti parinti intr-o sedinta, aici este o problema. Daca are dreptate domnul in ceea ce spune, ar trebui sa rezolve treaba prin comunicare. Restul cu amenintari si altele , sunt egale cu 0
Narcis:
(11 Iunie 2023, 12:04)
Cu psihopatul asta, o sa ajungem sa ne facem dreptate singuri!!!
Stan Păpușă:
(10 Iunie 2023, 23:41)
Cumetre.......te c am joci cu focul.
Miri:
(10 Iunie 2023, 16:47)
Avand in vedere ca acest specimen de om are foarte multe dosare penale, intreb doar atat: procurorii la care ajung dosarele numitului Ghica ce fac?!? Le este frica de el?!? Politia nu are nici o vina, ei lucreaza sub coordonarea procurorilor.Cu asa procurori ne meritam soarta....O sa fie tardiv de târziu când se vor lua masurile legale care se impun acestui specimen.
Maria:
(10 Iunie 2023, 05:45)
 Dacă - i așa , Inspectoratul Școlar ce rol are în rezolvarea situației ?
Nicu:
(10 Iunie 2023, 00:04)
Care autorități domne ca nu sunt in stare sa ia măsurile legale fata de acest bolnav psihic, care amenință profesori, oameni de rând, procurori, oameni din instituțiile statului. HALAL DE POLITIE ȘI PROCURORI CARE LE ESTE FRICA DE ACST SPECIMEN!!!
Cititor:
(9 Iunie 2023, 18:44)
Acest domm, daca se poate numi domn, din cate se poate observa are prea mult timp liber si in loc sa se ocupe de cei doi copiii carora ar trebui sa le explice ca toti oamenii sunt egali si nimeni nu e mai presus, sta si face plangeri, filmulete si tot felul de acuzatii nefondate la adresa acestor cadre didactice care nu au gresit cu absolut nimic. Ar fi bine ca autoritatile sa se implice cat mai repede si sa reduca la tacere acest om.
Cetatean:
(9 Iunie 2023, 18:29)
Este vizibil de la o posta ca intentiile acestui domn nu sunt unele binevoitoare. Astfel de actiuni sunt absolut jalnice si demne de o persoana care ar trebui sa existe doar intr-un ospiciu sau si mai bine, dupa gratii. Sa speram ca autoritatile isi vor face datoria si vor actiona asupra acestui “Om”. Cine stie cat rau poate sa mai faca si altor persoane.
Justitiarul:
(9 Iunie 2023, 18:18)
Ai intrecut orice limita si vei suport rigorile justitiei, domnule G! Cea formala sau cea informala.
Învingătorul :
(9 Iunie 2023, 18:08)
Este doar un frustrat. Merita sa ajungă la psihiatrie sau la pușcărie pentru câte face. A hărțuit sute de oameni și are o impresie foarte buna despre el. Tot ce face este sa caute date publice pe internet despre oameni, ca sa lase impresia ca are acces la informații. Nimeni nu da doi bani pe el și îl considera doar un pitic de grădina frustrat.
O cititoare:
(9 Iunie 2023, 17:37)
Doar din acest “drept la replică” se observă clar că acest individ se confruntă cu probleme mintale serioase și că tot ce spune și face este doar din răutate. Și totuși încă nu se află într-un loc special pentru problemele lui și terorizează pe toată lumea pe unde apucă.
Un părinte :
(9 Iunie 2023, 17:34)
Rahat de drept la replica! Dacă nu îți convine marș la alta scoala! Îți distrugi copiii și nu lași nici pe alții în pace! Pentru ca nu sta fi'tu în prima banca terorizezi pe toată lumea și ameninți?
CETATEAN:
(9 Iunie 2023, 17:25)
Respectabile domn G. sa stiti ca totul in viata se plateste! Maimutarelile tale nu vor ramane fara efect! Si atunci...
Mihai:
(9 Iunie 2023, 17:18)
Un parinte psihopat care nu stie decat sa ameninte dupa diferite numere de telefon, care se da intelectual dar nu e decat un bufon care a prins curaj datorit lipsei de implicare a politie care refuza sa ii faca ceva. Chiar trebuie sa dea in cap cuiva acesta ca politia sa faca ceva?
Un cititor:
(9 Iunie 2023, 17:12)
Lasati-ne cu dreptul la replica! Hartuieste lumea si ameninta! Nu se opreste acest individ! Nu are pic de rusine! Pacat de copiii lui! Este doar un pacalici frustrat!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
10 Dec 2023
76 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 437 438
0

Bărbulești: Minor de 15 ani, la volanul unui automobil

Joi, 7 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au oprit în trafic un automobil, la volanul căruia se afla un minor de 15 ani, domiciliat în comuna Bărbulești. Oamenii legii au constatat faptul că respectivul ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 15:00
(226 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Băuți la volan

Doi tineri de 27 și, respectiv 22 de ani, s-au ales cu dosare penale după ce au fost identificați în trafic sub influența băuturilor alcoolice. Tânărul de 27 de ani, domiciliat în Fetești, a fost oprit ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 14:40
(234 vizualizări - 0 comentarii)


Protest al grefierilor din Parchetele și instanțele ialomițene

Protest al grefierilor din Parchetele și instanțele ialomițene

Vineri, 8 decembrie a.c., grefierii angajați în cadrul Parchetelor și instanțelor din județul Ialomița au organizat un protest spontan. Protestul s-a desfășurat în intervalul orar 10,00-12,00 și nu va fi ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 12:05
(273 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Clarificări privind stadiul controlului clasic pe teren, în campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură aduce clarificări importante cu privire la stadiul controlului clasic pe teren pentru anul de cerere 2023. Începând de joi, 7 decembrie a.c., funcționalitățile ...[citește_toată_știrea]

8 Decembrie 2023, 08:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Percheziții într-un dosar de «camătă» și «șantaj»

Țăndărei: Percheziții într-un dosar de «camătă» și «șantaj»

Miercuri, 6 decembrie a.c., polițiștii din Țăndărei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești, au efectuat două percheziții domiciliare în orașul Țăndărei, la persoane bănuite de comiterea ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 16:10
(471 vizualizări - 0 comentarii)


5

Făcăeni: Percheziții la persoane bănuite de «furt calificat»

Miercuri, 6 decembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în aplicare două mandate de percheziție domiciliară, pe raza comunei Făcăeni, la locuințele a doi bărbați, în vârstă de 34 și 37 de ani. Cei în cauză ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 16:00
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pește confiscat de polițiști

Joi, 7 decembrie a.c., polițiștii din Slobozia au depistat în flagrant delict, pe raza municipiului Slobozia, un conducător auto, în vârstă 37 de ani, în timp ce transporta într-un autoturism pește din ...[citește_toată_știrea]

7 Decembrie 2023, 15:45
(491 vizualizări - 1 comentariu)


7

Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Marți, 5 decembrie 2023, polițiștii rutieri din Urziceni au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier. În cadrul acestei acțiuni au fost ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 16:25
(370 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor prestate ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 15:00
(349 vizualizări - 0 comentarii)


Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița

Forțe proaspete pentru Jandarmeria Ialomița

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița s-au mărit cu 15 subofițeri. Noii angajați sunt absolvenții Școlilor Militare de Subofițeri de Jandarmi Fălticeni și Drăgășani, promoția decembrie ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 12:25
(375 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Luni, 11 decembrie 2023, termen-limită pentru depunerea unor formulare fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de ...[citește_toată_știrea]

6 Decembrie 2023, 11:15
(394 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

6 Decembrie 2023, 10:55


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

5 Decembrie 2023, 18:20


USR: Aroganța PSD-PNL poate lăsa copiii la mâna traficanților de carne vie de la 1 ianuarie 2024

Marți, 5 decembrie 2023, a fost adoptat în Senat un proiect important care repară o greșeală majoră a coaliției PSD-PNL și incriminează din nou în Codul Penal abuzurile sexuale dintre adulți și minorii ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 14:55
(813 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: USR abuz sexual


Ministrul Muncii, vizită de lucru în Ialomița

Ministrul Muncii, vizită de lucru în Ialomița

Marți, 5 decembrie 2023, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, președintele Consiliului Județean Ialomița, Marian Pavel și directorii structurilor teritoriale ale Ministerului Muncii au primit ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 13:30
(569 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: «Împreună aducem bucurie-Moș Nicolae alături de copii»

Protopopiatul Slobozia: «Împreună aducem bucurie-Moș Nicolae alături de copii»

Marți, 5 decembrie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Voluntarilor și în prag de Sfântul Nicolae, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu au ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 13:20
(527 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 4,65%, rata șomajului la sfârșitul lunii septembrie 2023

La sfârșitul lunii octombrie 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3725 șomeri (din care 1852 femei), rata șomajului fiind de 4,69%, cu 0,05% peste ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 12:35
(431 vizualizări - 0 comentarii)


Avansări în grad la Jandarmeria Ialomița, cu ocazia Zilei Naționale a României

Avansări în grad la Jandarmeria Ialomița, cu ocazia Zilei Naționale a României

Pentru îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu, 3 ofițeri și 12 subofițeri din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au fost înaintați în gradul militar următor, înainte de îndeplinirea ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 11:05
(506 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 8 decembrie 2023, termen-limită pentru depunerea Declarației de mențiuni privind schimbarea perioadei fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor înregistrați în scop de TVA care utilizează ca perioadă fiscală trimestrul și care au efectuat o achiziție intracomunitară ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 10:35
(425 vizualizări - 0 comentarii)


APIA primește cereri inițile anuale de solicitare a ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că până la data de 15 decembrie 2023 inclusiv, se depun la Centrele județene ale Agenției, respectiv al Municipiului București pe raza ...[citește_toată_știrea]

5 Decembrie 2023, 09:10
(429 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fierbinți-Târg

Un incendiu s-a produs duminică, 3 decembrie a.c., în jurul orei 2,00, la o locuință proprietate personală în orașul Fierbinți-Târg. Trei echipaje de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 16:05
(440 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Peste 1100 de amenzi în minivacanța de 1 Decembrie

În perioada 30 noiembrie-3 decembrie a.c., nu au fost înregistrate evenimente deosebite, polițiștii ialomițeni fiind prezenți la datorie pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și prevenirea ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:50
(466 vizualizări - 0 comentarii)


0241/924-Call Center RAJA Constanța

0241/924-Call Center RAJA Constanța

Interacțiunea cu utilizatorul serviciilor de alimentare cu apă și/sau de canalizare este extrem de importantă pentru RAJA Constanța. De aceea, serviciul de Call Center pus la dispoziția acestora vine în ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:25
(452 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: «Ghid privind modalitatea de aplicare a facilităților fiscale, acordate persoanelor fizice care desfășoară activități de creare de programe pentru calculator, începând cu veniturile aferente lunii noiembrie 2023»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că Agenția Națională de Administrare Fiscală a elaborat și publicat «Ghidul privind modalitatea de aplicare a facilităților ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 14:05
(924 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Măsuri preventive în perioada Sărbătorilor de Iarnă 2023

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în scopul prevenirii unor episoade de îmbolnăvire a populației cu Trichinella spiralis (Trichineloză), aduce la cunoștința că reprezintă ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 12:10
(488 vizualizări - 0 comentarii)


Sinești: Microbuz cu cinci pasageri, implicat într-un accident rutier

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că luni, 4 decembrie a.c., în zona localității Sinești, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme și un microbuz cu cinci ...[citește_toată_știrea]

4 Decembrie 2023, 09:00
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița: Expoziție-eveniment cu prilejul Zilei Naționale a României

Muzeul Județean Ialomița organizează o expoziție dedicată împlinirii a 105 ani de la actul istoric de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia. Expoziția este găzduită de foaierul Sălii Europa a Consiliului ...[citește_toată_știrea]

30 Noiembrie 2023, 12:45
(850 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

Ialomița a fost reconectată la rețeaua de energie electrică

E-Distribuție Dobrogea anunță că echipele de lucru mobilizate au reconectat la rețea circa 96% din numărul total de clienți care au avut alimentarea cu energie electrică întreruptă de daunele provocate ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 20:40
(768 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Protopopiatul Slobozia: Activități educative alături de preșcolarii Grădiniței cu Program Prelungit «Piticot»

Miercuri, 29 noiembrie 2023, Protopopiatul Slobozia în parteneriat cu Grădinița cu Program Prelungit «Piticot» din municipiu au organizat activitatea cu tema «Sfântul Apostol Andrei-ocrotitorul românilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 14:40
(1107 vizualizări - 0 comentarii)


A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

A treia zi de proteste la Direcția Județeană de Statistică Ialomița

Miercuri, 29 noiembrie 2023, salariații Direcției Județene de Statistică Ialomița au continuat protestul început pe data de 27 noiembrie 2023. Greva s-a desfășurat timp de o oră, începând cu orele 11,0 ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2023, 13:50
(1387 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 437 438
Ultimele comentarii
Vasile în 9,3 km de străzi asfaltate la Perieți Un brigadier în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro ora se ana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Ionica în Spitalul Județean de Urgență Slobozia renunță la investiții Mai multi MEMBRI în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Membru în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Dana în Punct de acostare pentru ambarcațiuni, în comuna Stelnica Dorian în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Atentie! în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Alex_Nedea în Rudele unui bărbat ucis accidental cer despăgubiri de peste 1 milion de euro 2 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Mihai în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Vasile de la Fetești în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Iosif în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Tanța în Compania Națională de Investiții construiește un cămin cultural în comuna Dridu de Avocat în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Aneta în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia» Grivițean în Grivița și Axintele, performerele etapei a 16-a Eu Franț în Meritau mai mult 6 în Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...