Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Consilierii PSD/PRO România diminuează valoarea împrumutului la 18 milioane de lei

Răsturnare de situație în Consiliul Local Slobozia

Consilierii PSD/PRO România diminuează valoarea împrumutului la 18 milioane de lei

bonus: Miza electorală din spatele împrumutului

Războiul politic dintre administrația Soare și consilierii PSD/PRO România din Consiliul Local Slobozia pare să fi ajuns la «ar­mistițiu». Joi, 29 iunie 2023, în cadrul ședinței Consiliului Lo­cal Slobozia, consilierii PSD au fost de acord să aprobe un împrumut de 18 milioane de lei pentru cofinanțarea proiectelor europene aflate în derulare la nivelul ora­șului Slobozia. Suma este cu 16 milioane de lei mai mică decât cea solicitată de administrația Soare. «Sunt de acord cu orice sumă decideți că e necesară pentru a susține investițiile la Slobozia... Vă rog însă să vă asumați în scris această decizie!» a declarat primarul Sloboziei, Dragoș Soare, în cadrul ședinței, după anunțul făcut de consilierul local Alexandru Potor, liderul consilierilor PSD. Soluția agreată în ședința de Consiliu Local Slobozia oferă o perioadă de liniște ambelor tabere însă nu rezolvă problema de fond, res­pectiv finanțarea lucrărilor pentru asfaltarea Cartierelor Slobozia Nouă și Bora.

Șah politic pe spinarea contribuabililor În teorie, atât consilierii PSD/PRO Ro­mânia, cât și primarul Dragoș Soare, doresc dezvol­tarea economică și socială a orașului Slobozia și «mai binele public». În realitate însă, niciuna dintre tabere nu poate garanta aceste deziderate, iar deci­ziile administrative adoptate în cadrul Consiliului Local Slobozia generează costuri pe care le vor plăti, ca de obicei, contribuabilii. Ședința Consiliului Local Slobozia din 19 iunie 2023 reprezintă ultima dovadă publică a acestei realități. După o ședință în care au aprobat la foc automat 25 de proiecte de hotărâri, consilierii locali PSD/PRO România au respins pentru a patra oară proiectul de hotărâre privind contractarea împrumutului de 34 milioane de lei pentru cofinanțarea investițiilor din cadrul pro­iectelor europene aflate în derulare la Slobozia. După respingerea proiectului, liderul grupului PSD, Alexandru Potor, a explicat public că aceiași consilieri PSD sunt dispuși, în compensație, să permită administrației locale contractarea unui împrumut mai mic, de numai 18 milioane de lei, pentru «susținerea majorărilor de preț și a cheltuielilor neeligibile din cadrul proiectelor». Paradoxal însă, discursul prin care Alexandru Potor a anunțat susținerea împrumutului, a creionat o imagine apo­caliptică a viitorului orașului: «Există un pericol major ca aceste proiecte să nu se finalizeze! Din punctul meu de vedere, dincolo de coloratura politică, sunt chestiuni factuale care rezultă din cifre. După 3 ani de implementare există riscul de a alege între două rele: fie distrugem viitorul orașului consumând din banii viitori (...), fie, și mai rău, fiindcă aceste proiecte sunt interconectate, iar gradul de absorbție al fondurilor este scăzut, vom genera neeligibilitatea lor și vom fi obligați să plătim pentru aceste investiții! (...)».

Soare e obligat să joace până la capăt Blocat la nivelul Consiliului Local Slobozia, primarul Dragoș Soare a ales să adopte o poziție «non-combat». Edilul a declarat că este de acord cu diminuarea împrumutului atâta timp cât consilierii locali PSD-PRO România își asumă în scris decizia pe care au anunțat-o public: «Responsabilitatea este a noastră, a tuturor, și noi toți trebuie să găsim soluții! Din punctul de vedere al execuției proiectelor, acestea vor fi realizate până la sfârșitul anului 2023! Din punct de vedere al decontărilor către constructor, vom deconta integral și facem toate eforturile să recuperăm banii. Nu spun că nu vor rămâne sume de recuperat... Dar nu se va întampla din vina noastră! Nu este vina noastră, a administrației! E o problemă a sta­tului, e o problemă de sistem. (...) În aceste condiții, sunt de acord cu orice sumă decideți că e necesară pentru a susține investițiile la Slobozia... Vă rog însă să vă asumați în scris această decizie!». Atitudinea «non-combat» a primarului Sloboziei confirmă, de fapt, că armis­tițiului politic declarat îi vor urma noi bătălii politice. Cele 18 milioane de lei care urmează să fie împrumutate de către administrația Soare vor permite doar de­blocarea parțială a fondurilor publice aflate la dispoziția Sloboziei în acest mo­ment. În aceste condiții, finanțarea asfal­tării Cartierelor Slobozia Nouă și Bora devine imposibilă până la finalul acestui mandat. În plus, administrația Soare înre­gistrează, cităm, «întârzieri semnificative» în implementarea investițiilor finanțate din fonduri europene. În unele cazuri, termenele scadente pentru finalizarea acestor investiții edilitare sunt mai mici de 6 luni, iar unele dintre investiții sunt interconectate. În aceste condiții, singurul lucru pe care îl au de făcut consilierii PSD e să aștepte primele blocaje administrative. Iar tot ce face admi­nistrația Soare e să încerce amânarea acestor blocaje până după Alegerile din 2024.

Miza electorală din spatele împrumutului
În cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia de joi, 29 iunie a.c., a fost aprobat, printre altele, și un proiect de hotărâre care vizează aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți DALI (do­cumentație de avizare a lucrărilor de intervenție) în valoare de 31,6 milioane de lei pentru asfaltarea Cartierului Slo­bozia Nouă. Aparent, aprobarea acestui proiect de hotărâre permite administrației Soare să demareze procedurile prelimi­nare investiției efective. În realitate însă, ca în alte sute de cazuri similare, dema­rarea acestei investiții depinde de asigurarea acestor fonduri. Surse administrative confirmă faptul că la acest moment administrația Soare dispune de numai 10% din cele 31,6 milioane de lei, bani insuficienți fie și pentru demararea lucrărilor de asfaltare. În aceste condiții, susținerea DALI pentru asfaltarea Car­tierului Slobozia Nouă devine un «măr otrăvit». O dovadă în acest sens este postarea consilierului PSD Ștefan Țintă, pe re­țelele de socializare, chiar în timpul șe­dinței: «Astăzi, 29.06.2023, în ședința ordinară a Consilului Local al Munici­piului Slobozia, consilierii locali ai PSD au votat în unanimitate DALI-ul. (...) Din acest moment este apanajul primarului municipiului Slobozia să demareze procedurile de scoatere la licitație a lucrărilor și, prin urmare, efectuarea asfaltării pe străzile mai sus amintite. Consiliul Local și-a făcut datoria!». Reamintim că Slobozia Nouă și Bora reprezintă două dintre fiefurile electorale ale PSD Slobozia. Asfaltarea străzilor în aceste cartiere, așteptată de 20 de ani, ar oferi un avantaj electoral decisiv la Alegerile din 2024. În aceste condiții, «dezvoltarea economică a orașului» și «mai binele public» rămân doar niște sintagme mai dichisite în spatele cărora PSD și PNL își ascund interesele reale.

5 Iulie 2023, 13:35 (8754 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Consilierii PSD și PRO România blochează din nou împrumutul de 34 milioane de lei
Consilierii PSD resping împrumutul de 34 milioane de lei pentru Slobozia!
Unanimitate la vot pentru noua Organigramă a Primăriei Slobozia
Slobozia continuă investițiile edilitare în infrastructură
Episcopia Sloboziei și Călărașilor cere terenul de sub Catedrala «Înălțarea Domnului»

Comentariile cititorilor:


Andrei:
(9 Iulie 2023, 17:54)
Cam greu să faci primăria o instituție profitabilă, nu, dom Primar?
Veverita:
(6 Iulie 2023, 15:02)
DA! Ca peste tot în tara, toată lumea se cearta cu toată lumea, numai lupta politica, jigniri, ambiții, cine sa apuce ciolanul,...De 30 ce realizări s-au făcut? Dacă se fac lucrări pe fonduri europene nu este bine, dacă nu se fac, nu este bine,dacă ne împiedică de pavelele sparte, de zidurile dărâmate de la bordurile de la M B-Uri,de la Stadion, nu era bine, acum, dacă se fac, nu este bine! CINE PE CINE SA ÎNȚELEAGĂ?? CINE, PE CINE SA CREADĂ??? ȘI??. VA GÂNDIȚI A TOATE ACESTE FRICȚIUNI NE AFECTEAZĂ PE NOI CETĂȚENII??? HEI! MAI GANDITVA ȘI LA NOI NU NUMAI LA POLITICA ȘI LA ALTE INTERESE!!!!!
Mary :
(6 Iulie 2023, 02:41)
Luptă electorală?! Aiurea! Lupta pentru ciolan într-un oraș în care casele si locurile de casă se vând mai scump ca la Bran, orașul în care mirosul de căcat și de hoit este la el acasă, orașul în care te mănâncă țânțarii și nu ai apă potabilă, orașul din care tinerii pleacă în străinătate să muncească, orașul cu cea mai scumpă piață, orașul din Bărăgan (raiul grâului) fără o pâine gustoasă cum o găsim în unele locuri de la munte, orașul în care orice lucrare este făcută doar de o firmă ce încearcă să cumpere tot orașul cu politicieni cu tot, orașul în care orgoliile prostești ale edililor se transpun în proiecte păguboase, orașul în care șmecheria este importată de la Brăila și este ridicata la rang de măestrie electorală, s.a.m.d.. Da domnilor, suntem de acord cu împrumutul, care ar fi trebuit să fie în euro. Ă?! La asta nu v-ați gândit?! Încep să cred că trebuie să mă înscriu într-un partid. Hai! Care dai mai mult?! Știu să fac profit!!
Sorin:
(5 Iulie 2023, 18:44)
Nu inteleg ce se întâmplă cu poporul roman?astia trebuiesc alungați cu pietre.orasul asta e in deriva,mizer,zgomotos lipsit de perspective dar plin de investitii nefolositoare,cu piste de biciclete dar fara apa potabila,fara locuri de parcare,haos general si aleși buni de nimic.
Cetățean :
(5 Iulie 2023, 14:20)
Ce nu pot accepta este faptul că se dorește realizarea acestor lucrări din împrumuturi pe care tot noi trebuie să le plătim și nu se fac demersuri de realizare lucrări pe proiecte cu alte surse de finanțare ! Apropo de lucrări, cred că era normal să se termine o parte a lucrărilor pe M Basarab și apoi să fie începute altele. Se lucrează intr-o degringolada maximă. Pe dl primar nu îl interesează, nu se gândește la un nou mandat?

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Miercuri 29 Mai 2024
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Mai 2024, 18:15


AJFP Ialomița: Miercuri, 29 mai 2024, termen-limită de depunere a situațiilor financiare anuale întocmite la 31 decembrie 2023

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabilii interesați că potrivit art. 36, alin. (1), lit. a) din Legea Contabilității nr.82/1991, republicată, cu modificările și ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2024, 14:40
(49 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 11,16 milioane de lei, în luna aprilie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna aprilie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 11,16 milioane ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2024, 10:40
(34 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune cu forțe mărite la Țăndărei, Mihail Kogălniceanu și Săveni

Duminică, 26 mai a.c., polițiștii din Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni au organizat o acțiune de amploare pentru menținere a unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 16:10
(480 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut după ce a furat mai multe sume de bani din incinta unor firme

Vineri, 24 mai a.c., polițiștii din Slobozia, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Slobozia, au reținut pentru 24 de ore un bărbat, în vârstă de 33 de ani, cercetat pentru ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 16:05
(154 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

În cursul zilei de vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 13,30, polițiștii din Căzănești, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 15:55
(533 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Bănuit de «furt calificat», arestat pentru 30 de zile

Sâmbătă, 25 mai a.c., în urma probatoriului administrat de polițiștii de Investigații Criminale din cadrul IPJ alomița, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 15:50
(546 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Urziceni

Incendiu la o casă din Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, în jurul orelor 16,50, când au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni incendiu


Cosâmbești: Muniție găsită în timp ce lucra la consolidarea casei

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 20,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui element de muniție neactiv găsit accidental în timpul unor ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:15
(122 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Miercuri, 29 mai 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în satul Dridu-Snagov (comuna Dridu), pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 12:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Accident la Nicolești cu o victimă încarcerată!

Accident la Nicolești cu o victimă încarcerată!

Vineri, 24 mai a.c., în jurul orelor 15,10, patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 11:55
(132 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se furnizează apă cu program în localitatea Fierbinți-Târg!

La nivelul localității Fierbinți-Târg s-a înregistrat în ultima perioadă o creștere considerabilă a consumului de apă potabilă, dar și o scădere a debitului la nivelul sursei de captare ...[citește_toată_știrea]

27 Mai 2024, 11:45
(162 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Subvenții de peste 322 milioane de lei pentru crescătorii din sectorul suin și avicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că joi, 23 mai 2024, Centrele Județene au efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat pentru susținerea activitații crescătorilor ...[citește_toată_știrea]

24 Mai 2024, 10:10
(187 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Slobozia: Acțiuni ale polițiștilor în «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița au organizat o serie de activități preventive în rândul cetățenilor în municipiul Slobozia, care au fost informați cu privire ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 15:00
(382 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Posibil drogat la volan

Miercuri, 22 mai 2024, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul rutier, au oprit pentru ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan cu permisul suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Constanța, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost oprit în trafic de polițiști. În urma unui control de rutină, efectuat miercuri, ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 14:30
(314 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 79,5 milioane de lei, subvenții pentru fermierii ialomițeni din sectorul vegetal

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că miercuri, 22 mai 2024, a efectuat plata aferentă ajutorului de stat acordat producătorilor agricoli din sectorul vegetal, aprobat de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 11:00
(287 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia, gazda Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației

În perioada 23-26 mai 2024, la Slobozia, se va organiza etapa națională a Olimpiadei Naționale de Tehnologia Informației. Competiția școlară va aduce în reședința județului Ialomița 322 de ...[citește_toată_știrea]

23 Mai 2024, 10:00
(345 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Buliga din Fetești!

Joi, 23 mai 2024, echipele furnizorului de energie electrică vor executa lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor în zona localității Fetești/Cartier Buliga. Fără ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 15:15
(300 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoanele fizice care în anul de impunere au realizat, individual sau într-o formă de asociere, venituri/pierderi ...[citește_toată_știrea]

22 Mai 2024, 14:05
(298 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Forumul APPR salută măsurile întreprinse de autorități, dar protestul își urmează cursul!

Ca urmare a solicitărilor Forumului Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR) din data de 10 mai 2024, au apărut primele reacții ale autorităților în vederea ...[citește_toată_știrea]

21 Mai 2024, 16:50
(477 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: «Săptămâna Prevenirii Criminalității»

În fiecare an, Poliția Română dedică o săptămână marcării importanței segmentului de prevenire a criminalității pentru siguranța cetățenilor. Anul acesta, manifestarea națională « ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 16:10
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Accidente la Slobozia, Reviga, Movilița și Coșereni

Sâmbătă, 18 mai a.c., în jurul orei 4,00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

20 Mai 2024, 10:20
(1103 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(766 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(946 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(798 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(709 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1615 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1568 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Loco în Tribunalul Ialomița a redus valoarea daunelor cerute de familia fostului politician Silvian Ciupercă apartament 2 camere Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Sătean din zonă în Lacul Iezer, asaltat de braconieri somer în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Dan Costea în Pepiniera de studenți de la Liceul de Arte casă Bucu în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 curiosul în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă închiriere garsonieră Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Puturosu în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă AlexDan în Pepiniera de studenți de la Liceul de Arte vilă-complex de închiriat Slobozia în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 Baby minune în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Yut în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă Gică Pro în Slobozia: Angajatorii ialomițeni au refuzat să participe la Bursa Locurilor de Muncă garsonieră de închiriat Sloboz în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 teren intravilan Ion Ghica în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 mai 2024 vasile în Camera de Conturi Ialomița reclamă slaba pregătire a funcționarilor Primăriei Grindu George în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în 10 realizări administrative în Slobozia mandatului lui Dragoș Soare nemultumitu' în «Crosul Libertății» a reunit 500 de sportivi

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...