Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia

Alegeri pentru o nouă structură de conducere a CAR Învățământ Slobozia

bonus: Intrarea în insolvență, un nou scandal

În martie 2024 se împlinesc 3 ani de la înre­gistrarea primei plângeri penale depusă de membrii CAR Învățământ Slobozia. La în­ceputul aceleiași luni martie 2024, Comisia de Cenzori a entității organizează o nouă sesiune de alegeri pentru numirea unei noi structuri de conducere. Acest organism și-a asumat rolul de a supraveghea acti­vitatea entității, după ce fosta echipă de condu­cere a demisionat. Marea provocare pe care o va avea viitoarea echipă de conducere o reprezintă rambursarea sumelor de bani solicitate de deponenți. «Este o situație dezastruoasă, CAR Învățământ Slobozia nu mai are niciun ban... Este grav ce s-a întâmplat aici!» susține Mariana Zamfir, actualul președinte al Comisiei de Cenzori a CAR Învățământ Slobozia. Între timp, ancheta s-a mutat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

 

Adunarea Generală vrea o nouă structură de conducere În prezent, activitatea CAR Învățământ Slobozia este monitorizată de Comisia de Cenzori. Membrii Comisiei de Cenzori fac acum demersuri pentru alegerea unei noi structuri de conducere și a unui nou președinte. Alegerile se vor desfășura la începutul lunii viitoare, iar cei interesați să ocupe aceste poziții își pot depune candidaturile la sediul CAR Învățământ Slobozia, până la începutul săptămânii viitoare. Între timp, despre demersurile legate de rambursarea sumelor de bani depuse de către membri nu se știe absolut nimic. Mariana Zamfir, președintele Comisiei de Cenzori, susține că rambursarea sumelor este practic imposibilă, având în vedere faptul că, în urma activității infracționale, conturile CAR Învățământ Slobozia sunt goale. «Acest CAR nu mai are niciun ban! Situația este mai gravă decât s-a spus în spațiul pu­blic. Lipsesc multe documente oficiale! Este o situație care este greu de gestionat, pentru că dezastrul lăsat în urmă este mare. Sperăm ca noua structură de conducere să facă lumină în acest caz!» a declarat Mariana Zamfir, președintele Comisiei de Cenzori a CAR Învățământ Slobozia. Cu toate acestea, persoanele care au împrumutat bani de la CAR Învățământ Slobozia pot depune bani în conturile deschise la Banca Transilvania și Garanti Bank. Ambele conturi sunt puse însă sub sechestru din cauza anchetei penale, iar sumele colectate în aceste conturi sunt supravegheate prin intermediul Agenției Naționale a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

 

Ancheta s-a mutat la București La aproape 3 ani de la prima plângere penală depusă de membrii CAR Învățământ Slobozia și la mai bine de un an de la debutul oficial al cercetărilor, ancheta deschisă în acest caz s-a mutat oficial la București. Dosarul este investigat acum de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, fiind preluat de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. Parchetul Județean a făcut demersuri ca ancheta să fie investigată de Direcția Națională Anticorupție-Structura Centrală, însă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița. Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București a preluat cauza de la Slobozia în urmă cu aproximativ două săptămâni. Procurorii bucureșteni vor fi nevoiți însă să reia investigațiile «de la zero». Principalele infracțiuni reținute vizează «delapidarea», «falsul în înscrisuri oficiale», «spălarea de bani» și «înșelăciu­nea». Prejudiciul estimat în această anchetă este de peste 49 milioane de lei și a fost produs pe parcursul a două decenii.

 

Intrarea în insolvență, un nou scandal
Reprezentanții Comisiei de Cenzori a CAR Învățământ Slobozia speră ca viitoarea structură de conducere a entității să aibă un plan eficient de redresare economică a instituției, astfel încât solicitările de rambursare să fie onorate. Deponenților nu le-au mai fost rambursate sume de bani din octombrie 2022, dată la care a debutat și ancheta penală. «Nu s-au mai rambursat sume de bani pentru că nu a fost posibil... Cât despre fosta conducere, aproape că nu a făcut nimic pentru acest CAR!» mai spune Mariana Zamfir, președintele Comisiei de Cenzori a CAR Învățământ Slobozia. Fostul președinte al entității, Adrian Popa, susține faptul că a renunțat la funcție din cauza divergențelor de opinie referitoare la modul de administrare al acestui CAR. Fosta conducere avea în plan să ceară intrarea în insolvență, decizie care a iscat mai multe discuții contradictorii. Considerată riscantă, decizia ar fi ajutat entitatea și implicit organele judiciare să facă o expertiză contabilă elaborată și, în același timp, să evidențieze adevărata prăpastie financiară. În același timp, insolvența ar fi putut duce la falimentul instituției financiare nebancare, iar astfel toate încercările de recuperare a banilor depuși de membri ar fi eșuat. «Au fost diferențe de opinie cu privire la această măsură privind insolvența. Unii au zis că e în regulă, alții că nu este. Din cauza acestor discuții, dar și din motive personale, am decis să renunț!» a declarat Adrian Popa, fostul președinte al CAR Învățământ Slobozia.

22 Februarie 2024, 08:05 (6422 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Procurori, judecători, grefieri și polițiști, «membri» ai CAR Învățământ Slobozia
Parchetul Județean Ialomița a vrut să renunțe la cele mai importante acuzații în dosarul «CAR Învățământ Slobozia»

Comentariile cititorilor:


Pagubit:
(29 Februarie 2024, 11:57)
Speranțe deșarte să mai primim banii depuși la c.a.r.! Alesul Consiliu Director n-a făcut altceva decât pentru interesul personal, ba chiar a blocat tot ce se putea. Despre justiție, ce sa spun? Nici acum nu au fost trimiși în judecata cei implicați în fraudarea fondurilor bieților oameni. Nimeni nu are interes sa facă lumina în acest caz. Se plimba dosarul de la un tribunal la altul până se prescrie fapta.  
@Uncar:
(24 Februarie 2024, 10:00)
Activitatea s-a oprit in octombrie 2022 din cauza asa zis controlului facut de directoarea executiva de la Ujcar Ialomita care a inventat niste mizerii mincinoase ca sa scape ea de orice acuzatie si responsabilitate!!!! In complot direct cu senatoarea exAur si avocata acesteia. Asta e adevarul! Pai cum sa fie falimentat Dle Uncar daca directoarea executiva are de platit credite de 130 milioane de lei. De ce nu spuneti realitatea? Directoarea executiva Ujcar Ialomita a luat cu forta credite in sold de 130 milioane lei si nu vrea sa le recunoasca si sa le plateasca !!!! Consiliu Director nu a descoperit nimic - facuse deja asa zis controlul doamna director executiv de la Ujcar Ialomita in care a spus ce a vrut ea! Stiati ca membru in actualul Consiliu Director este sotia unui foarte apropiat al senatoarei ex-Aur? Ca au folosit avocata partidului Aur? Ca au interogat ilegal baza de date cu ajutorul si complicitatea Directoarei executive de la Ujcar Ialomita?   Cele 20 articole transparente s-au oprit in IUNIE 2023. Acum suntem in Februarie 2024 si ne scrieti articol ca vreti sa schimbati actualul Consiliu Director? Pai cei care au fost pana acum ce au facut???? Au trecut mai bine de 6 luni!!!! Raportul de activitate nu consta in scrierea unor articole!!!! Sa ne prezentati concret situatia creditelor in vigoare - soldurile la zi - si sumele incasate si disponibile! Chiar daca sunt blocate cum ziceti.  
Pagubit:
(23 Februarie 2024, 12:20)
Sa-si vanda averea tot neamul lor si sa dea banii oamenilor!
Uncar:
(23 Februarie 2024, 09:14)
Daca va amintiti, activitatea este oprita din 2021-2022, cand ne umileau pe la geamuri, urmare a faptului ca falimentasera deja car-ul; Cu toate piedicile, consiliul director care a urmat a ajutat la descoperirea golaniei  si a dus probele la parchet si politie. Din fericire, ele sunt acum la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti si asteptam sa fie saltati cei 12. Datornicii de buna credinta platesc ratele, noroc ca banii sunt sub sechestru, altfel i-ar lua 5-6-7 membri care au sentinte civile favorabile de la Tribunal. Pe blogul car sunt vreo 20 articole transparente cu toata activitatea si multumim ca am fost informati la zi, altfel celelalte institutii foarte zgarcite cu detaliile cazului.  
AGORA:
(23 Februarie 2024, 07:24)
Pai asta spun si eu...banii s-au impartit intre cele 3 plus UJCAR! In alta parte nu mai sunt! 
@Agora:
(23 Februarie 2024, 02:54)
Si daca s-a oprit toata activitatea si cei care aveau credite de platit nu au mai platit nimic, este mai bine nene? Dar banii care erau disponibili ca stau blocati tot mai bine o fi? Cum puteau hoatele sa faca credite pe numele directoarei executive de la Ujcar Ialomita timp de 20 ani cand acea persoana avea rol de verificare si control si putea oricand sa se uite in sistem sa vada ce se intampla pe numele ei??? Hoata este clar directoarea de la Ujcar care a facut controlul si a inventat toata povestea ca sa scape ea de orice vina. Are credite de restituit de 130 milioane lei si nu vrea sa recunoasca. Asta este hoata! Sa dea banii inapoi la oameni!!!!
AGORA:
(22 Februarie 2024, 18:47)
Daca nu era (...), si acum va rugati de hoate la geam! Am impresia ca cine a comentat, este chiar dintre faptase! De ce raspanditi vorbe ca banii sunt imprumutati, cand ei sunt furati de cele din dosar!
Membru:
(22 Februarie 2024, 11:50)
In mod normal pana la organizarea alegerilor unui nou consiliu director ar trebui sa ne prezinte actualul consiliu director RAPORTUL DE ACTIVITATE. Cu ce au ajutat la continuarea activitatii ca nu mai intelege nimeni nimic. Au fost oamenii senatoarei care se doreste primarita mai nou - nu au facut nimic - ba mai mult ei in loc sa ajute au vrut sa falimenteze acest CAR - iar acum vor sa se retraga fara ca nimeni sa ii ia la intrebari? O fi corect asa? De ce nu se prezinta public ce au intreprins in peste 1 an de activitate???? Gata, asta-i rezolvarea? Fug ca niste lași? Nu au facut nimic dar uite surpriza dintr-o data  nu mai vor....pai asa merge treaba? Cu ce au ajutat la continuarea activitatii? AU FALIMENTAT DE TOT ACEST CAR! Ce s-a intamplat cu creditele care erau in vigoare - ca acolo era sursa recuperarii banilor! NU AU FACUT ABSOLUT NIMIC. Poate ne raspunde public chiar senatoarea ex-Aur ca se pare ca la ea sunt solutiile salvatoare in complot direct cu Directoarea executiva de la Ujcar Ialomita. Au complotat si au distrus acest CAR.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 25 Apr 2024
104 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Polițiștii din Țăndărei au depistat miercuri, 24 aprilie a.c. un bărbat, de 40 de ani, din orașul Mioveni, în timp ce transporta într-un autoturism mai mulți saci încărcați cu pește ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:40
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 23 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați, de o femeie de 78 de ani, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:20
(36 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Miercuri, 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești și Poliției Orașului Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni, au organizat o acțiune de menținere a unui climat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:10
(33 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier între localitățile Slobozia și Bucu

Joi, 25 aprilie a.c., între localitățile Slobozia și Bucu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două mașini au rezultat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 09:00
(358 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

În perioada 22-26 aprilie 2024, la sediul Grădiniței cu program prelungit «Piticot» Slobozia se desfășoară acțiunea umanitară de voluntariat «Un ouț pentr-un bănuț», ediția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 12:30
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

În perioada 23-25 aprilie 2024, angajații Registrului Comerțului Ialomița se alătură acțiunilor de protest declanșate la nivel național. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 09:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(258 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(652 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 876,60 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna martie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna martie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 16 inspecții ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 10:20
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(634 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(558 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(638 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(590 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1263 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(854 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(614 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(833 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(794 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(540 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1773 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(670 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Marius în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! nemultumitu' în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! geo în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Miti în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă o părere..... în Fără precedent: Toți președinții desemnați ai Biroului Electoral de Circumscripție al Județului Ialomița s-au retras din funcții! abc în Slobozia a accesat o investiție de 30 milioane de lei pentru sistemul de apă și apă uzată Slobozean în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Slobozeanul ingamfat în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Mary în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă sorinb în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! pacanele în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă @ Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Un cetatean în Ialomițenii așteaptă deschiderea Secției de Îngrijiri Paliative Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Toma (necredinciosul?) în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! inutil în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Curiosul în Ialomița, județul cu mai mulți pensionari decât angajați Bășcălie în Jandarmeria Ialomița recrutează tineri Cornel în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție alegator în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...