Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud

Abuz și intimidare în dosarul 1120/98/2023

Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud

La sfârșitul anului 2023, Asociația Ecologică Regională-AER Muntenia Sud a acționat în instanță firma Clean Tech Ciulnița, acuzată public de polua­rea mediului timp de mai bine de 10 ani. La nici o lună distanță, pe 15 ia­nuarie 2024, cei 13 membri ai Asociației au fost informați cu privire la notificarea litigiului în cărțile funciare ale bunu­rilor imobile pe care le dețin. «Este o nouă formă de intimidare. Nu vom ceda!» susține Dorina Milea, președintele AER Muntenia Sud. Notifica­rea litigiului în cărțile funciare ale intervenien­ților e cu atât mai surprin­zătoare cu cât, conform legislației, solicitarea Clean Tech Ciulnița este considerată «abuz de drept».

 

Războiul a început Obiectul procesului intentat de AER Muntenia Sud îl repre­zintă suspendarea Autorizației de Mediu revizuită, fapt care ar duce la închiderea fabricii. În replică, Clean Tech Ciulnița a formulat o solicitare către instanță prin care cere 20 milioane de euro în cazul în care instanța suspendă Autorizația și alte 20 milioane de euro în cazul în care nu o suspendă. Mai mult decât atât, pe 15 ianuarie 2024, avocații Clean Tech Ciulnița au făcut primele demersuri pentru sechestrarea bunurilor imobile ale celor 13 membri AER Muntenia Sud. Astfel, s-a cerut notificarea litigiului în cărțile funciare ale bunurilor imobile pe care aceștia le dețin.

 

«Abuz de drept» Cererea Clean Tech Ciulnița este considerată «abuz de drept» de către avocații AER Muntenia Sud. Într-una dintre întâmpinările depuse în instanță pe 5 februarie 2024, se precizează că «sechestrul asigurator poate fi solicitat numai pentru creanțe certe, la cerere unui creditor.» La acest moment însă, Clean Tech Ciulnița nu a fost pre­judiciată în niciun fel. Mai mult decât atât, instanța e rugată să constate «abuzul de drept săvârșit» în condițiile în care membrii AER sunt persoane fizice ale căror bunuri imobile nu au legătură cu obiectul litigiului. Pe cale de consecință, inițiativa Clean Tech Ciulnița este considerată «un ve­ritabil act de obstrucționare a justiției care dorește cu orice preț să împiedice soluționarea pe fond a acestei cauze».

 

Consecințe aberante Notificarea litigiului în cărțile funciare ale bunurilor imobile pe care membrii AER Muntenia Sud le dețin are și o latură ilară. Pentru a fi siguri că solicitarea își atinge scopul, avocații Clean Tech Ciulnița au inclus în proces zeci de persoane ale căror nume sunt identice cu cele ale celor 13 membri ai AER Muntenia Sud. «Am descoperit că am terenuri agricole la Ograda și Gura Ialomiței. 38 de hectare! Evident, nu am! Dar oameni cu numele meu au...» explică Florin Caragață, unul dintre membri. «Și eu am descoperit că am terenuri agricole... A trebuit să dau socoteală acasă soției!» spune, hâtru, Adrian Chițu, alt membru al Asociației. La acest moment, toți membrii Asociației au formulat întâm­pinări către Tribunalul Ialomița solicitând constatarea «abuzului de drept».

 

AER Muntenia Sud nu cedează Președintele AER Muntenia Sud, Dorina Milea, apreciază demersul Clean Tech Ciulnița drept inutil. «Este o nouă formă de intimidare. Nu vom ceda și vom continua lupta pentru res­pectarea legislației! La acest mo­ment sprijinul de care ne bucurăm este în creștere. Dacă n-ar fi fost o luptă legitimă cu siguranță că acest lucru nu s-ar fi întâmplat!» susține Dorina Milea. Reamintim că, în pofida acuzațiilor care i se aduc, Clean Tech Ciulnița își continuă activitatea în aceleași condiții. În ianuarie 2024 firma a fost amendată cu 35000 de lei pentru deversarea neautorizată a apelor reziduale în Ialomița. De asemenea, firma continuă să transporte apele reziduale cu vidanjele în alte stații de epurare din județ, fapt interzis prin Autorizația de Mediu revizuită.

28 Februarie 2024, 12:55 (5624 vizualizări - 15 comentarii)

Comentariile cititorilor:


Gigel:
(4 Martie 2024, 22:33)
@locuitor din Slobozia, ai dreptate, si la Slobozia sunt destule probleme cu poluarea, doar ca se simt doar la Slobozia. Pe cand cea de la Ciulnita se simte peste tot, asta e problema - nu e doar problema oamenilor din Ciulnita. In plus, faptul ca la statia de epurare din Slobozia pute se datoreaza tocmai fabricii de la Ciulnita, care aduce ilegal apa uzata cu vidanjele sub protectia institutiilor care ar trebui sa o impiedice, stiai asta? De aceea miroase in ultimul hal, nu din cauza canalizarii din oras - pur si simplu treptele de tratare nu pot prelua instant imputiciunea aia de apa (tratarea presupune mai multe etape care dureaza fiecare ceva timp). Nu stiu daca e vorba de "a face legea pentru locuitorii din Ciulnita", eu stiu doar ca tu incerci sa te justifici o ilegalitate cu existenta altora. Pui problema "si eu am voie sa ma droghez, ca si altii o fac" - ori tot ilegal este.
#pasajladrajna:
(3 Martie 2024, 18:41)
Asa și? Chiar daca au terenuri acolo care e problema? Polueaza? Da, și o simt si eu in oras. Ca și in oraș pute de mori, e adevărat. Mai ales în zona MB-uri. Dar ce să vezi, acolo apartamentele au prețuri foarte mari! Deci, excus Gara, piață, 500.....
Locuitor din slobozia:
(3 Martie 2024, 16:49)
Frate Gigele...știu ff bine situația si hai sa dam cărțile pe față. Un grup de oameni din Slobozia care si au alocat terenuri în noul cartier de la întrarea în Ciulnita vor sa facă legea oamenilor din Ciulnita si nu este cinstit. Iti dau cuvânt meu de om ca si eu am casa aco la intrare si mer ff des acolo..dar....hai sa lasam oamenii de acolo din sat sa si spună părerea.nu sa venim noi din slobozia sa le facem legea ca asa vrem noi.hai sa ne vedem gunoiul de la noi din Slobozia.la link de la întrare PUTE ZILNIC de mori,la Expur PUTE de mori la Stația de Epurare mai mori o data...hai sa fim serioși...
Gigel:
(3 Martie 2024, 00:09)
Domnule @locuitor din Slobozia, nu stiu ce interese reprezinti, dar ne iei pe toti de prosti. Nu iti este rusine? Problema pentru tine nu este ca "fabrica" ne polueaza aerul permanent incat pute in oras a hoit, ca incalca flagrant legislatia fiind protejata de institutiile pe care le platim sa ne reprezinte si inca functioneaza, insa tu incerci sa deviezi discutia? Mai ai sa ii intrebi pe cetatenii de la AER Muntenia daca au basca, iar daca nu au sa le reprosezi si asta. Nu stiu ce interese ai, dar vezi ca oamenii nu mai sunt chiar asa usor de prostit.
Locuitor din Slobozia:
(2 Martie 2024, 22:38)
Ar trebui sa va fie rușine tuturor de aici care spuneți numai minciuni.de ce nu spuneți adevărul oamenilor?AER dacă tot ești papa de la Roma poti sa pui aici pe grup cine face parte din ONG?da numele celor 13.te rog frumos
#pasajladrajna:
(1 Martie 2024, 00:52)
Cred ca multpreacuriosul cetatean ar fi trebuit sa se intrebe ce spun cei care se vor trezi cu bunurile sechestrate si nu au nicio implicare in scandalul tehnologiilor de curatare pe creier.
AER :
(29 Februarie 2024, 13:56)
Asociatia Ecologica Regionala Muntenia Sud, reprezintă cetățenii din Ciulnita si Slobozia afectați de poluarea de la Clean Tech.        Multi dintre noi ne-am cunoscut protestand la porțile poluatorului, si ne-am organizat astfel , in ONG .          Va mărturisim ca suntem copleșiți de atenția pe care ne-o acordați . Cat de apăsat va este   scrisul   atunci cand anonimatul va oferă bucuria lăuntrica de a nu va asuma nimic de ce exprimați.       Ne am fi bucurat sa ne observați si cand protestam , cand ne-am apucat sa ne luptam pentru sănătatea noastra, a tuturor.      Daca finanțarea va apăsa asa de tare, (fapt ce evident in ochii nostri , va scoate din anonimat ), activitatea noastra este foarte transparenta, va stam la dispoziție cu extrase de cont si ce alte informații mai aveți nevoie.        Ca sa vă limitam tulburarea asta frenetică  cu finanțarea, va asiguram : inca nu am găsit drumul spre Soros, Oculta Mondiala , banii lui Putin si influența  lui Joe Biden. Daca știți vreo scurtatura ….            
Gigel:
(29 Februarie 2024, 13:03)
La noi e urmatoarea problema: cand cineva se apuca sa rezolve ceva, mereu ii aratam ca nu e bine, ca mai bine s-ar ocupa de altceva. Cam asa e si cu domnul @cetatean, care tot incearca sa distraga atentia de la problema. Domnule @cetatean, sa incerci sa convingi pe altii niste mizerii este un josnic defect, nu o calitate!
@calator prin slobozia:
(29 Februarie 2024, 10:29)
Si eu ma intreb de ce doar te intrebi si nu te implici? Din cate stiu eu poti sa aderi la un ong si sa te implici in lupta, dar e mai usor sa ceri socoteala cuiva care chiar face ceva, sa te plangi pe facebook, sa iti dai cu parerea, luptele nu sunt pentru toata lumea si de ce sa nu faca altii? As fi curios daca s-ar striga adunarea sa ii sprijinim, cati dintre noi ar iesi din zona de confort, cati s-ar expune, cati ar pune un leu pentru a-i sprijini, ca tot spune ,,cetatean" de unde se finanteaza, cred ca s-a implicat Soros si la Slobozia :)). Eu ma minunez cum de nu ne este rusine! Noi ar trebui sa le multumim pentru ce fac.
cetatean:
(29 Februarie 2024, 10:27)
Avem dreptul la opinie amandoi! Daca este corect ceea ce afirmi, raspunde la o intrebare? Clean Tech este singura problema a orasului? Enumar numai cateva... apa de toate zilele de la robinet, statia de epurare, cimitirul, problemele de la Urban, mizeria din tot orasul, groapa, locurile de parcare, coruptia......Nu cumva politicienii  sunt cei care i-au pus in functii pe majoritatea celor din AER? Nu au fost in stare de firmele lor dar sunt capabili pe banii altora.... esti unul dintre ei corectule? Pana la alte discutii sa lasam justitia sa-si faca treaba si poate intr-o zi vom afla adevarul.
Un cetatean corect:
(29 Februarie 2024, 08:56)
Poate ca ar trebui sa fim un pic mai solidari cu acesti oameni ce se lupta cu coruptia acestui oras . Ar trebui contactat recorder cu acest "clean tech" . Lipsa de reactie a autoritatilor si faptul ca aceasta firma lucreaza in continuare si pe noi ne intereseaza cine "finanteaza acesti oameni" ce ne apara interesul ca si cetateni spune multe despre coruptia si nesimtirea din oras.  Nu cumva datorita unor politicieni corupti dovediti sa ajuns in situatia curenta ?  Nu cumva politicieni spagari si cu trafic de influenta au facut acest Clean Tech sa prinda curaj si nesimtire fata de cetateni ?  
cetatean:
(29 Februarie 2024, 08:46)
Nu, nu-mi este rusine sa intreb cine este in spatele saracilor care platesc din banii lor  si ai familiilor. Tepes ajuta-i si tu cu bani daca tot ai sarit ca ars. Eu cred ca altele sunt problemele celor de la AER.... sa-si faca treaba acolo unde muncesc dar vai de ei ca nu au timp pentru comunitate si doar incaseaza salariile de la STAT-ul lor. Vai de noi si de orasul asta, ne mananca politicul!! Locuri de munca cu interese, masini la scara, salarii pe masura, functii...stii tu mai bine...
calator prin slobozia:
(29 Februarie 2024, 07:59)
Intreb si eu: acest "aer" de ce nu se implica si in cazul mirosurilor pestilentiale de la statia de epurare a orasului?
Tepes:
(28 Februarie 2024, 21:12)
După cum se scrie problema e finanțarea ONG-ulu? Nu deranjează mirosul..nu deranjează lipsa de reacție a politicului și autorităților...dilema este cine ii finanteaza?... din ce se știe oamenii aia plătesc din banii lor și ai familiilor lor ca să rezolve o problema a Sloboziei. Cetățene...mi-ar fi rușine sa pun o astfel de întrebare...
cetatean:
(28 Februarie 2024, 13:34)
In aceasta lupta, care sper sa fie cu final conform legii si nu altfel, am o singura intrebare. AER Muntenia de cine este sustinuta, cine finanteaza aceasta asociatie? Intreb pentru un prieten...  

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 25 Apr 2024
89 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Polițiștii din Țăndărei au depistat miercuri, 24 aprilie a.c. un bărbat, de 40 de ani, din orașul Mioveni, în timp ce transporta într-un autoturism mai mulți saci încărcați cu pește ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:40
(52 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 23 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați, de o femeie de 78 de ani, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:20
(32 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Miercuri, 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești și Poliției Orașului Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni, au organizat o acțiune de menținere a unui climat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:10
(29 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier între localitățile Slobozia și Bucu

Joi, 25 aprilie a.c., între localitățile Slobozia și Bucu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două mașini au rezultat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 09:00
(341 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

În perioada 22-26 aprilie 2024, la sediul Grădiniței cu program prelungit «Piticot» Slobozia se desfășoară acțiunea umanitară de voluntariat «Un ouț pentr-un bănuț», ediția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 12:30
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

În perioada 23-25 aprilie 2024, angajații Registrului Comerțului Ialomița se alătură acțiunilor de protest declanșate la nivel național. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 09:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(256 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(168 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(651 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 876,60 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna martie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna martie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 16 inspecții ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 10:20
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(633 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(557 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(637 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1262 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(614 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(831 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(792 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(540 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1769 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(670 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Marius în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! nemultumitu' în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! geo în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Miti în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă o părere..... în Fără precedent: Toți președinții desemnați ai Biroului Electoral de Circumscripție al Județului Ialomița s-au retras din funcții! abc în Slobozia a accesat o investiție de 30 milioane de lei pentru sistemul de apă și apă uzată Slobozean în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Slobozeanul ingamfat în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Mary în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă sorinb în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! pacanele în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă @ Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Un cetatean în Ialomițenii așteaptă deschiderea Secției de Îngrijiri Paliative Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Toma (necredinciosul?) în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! inutil în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Curiosul în Ialomița, județul cu mai mulți pensionari decât angajați Bășcălie în Jandarmeria Ialomița recrutează tineri Cornel în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție alegator în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...