Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024

Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024

Alegerile din 2024, comasate sau nu, se pregătesc să intre pe agenda publică a electoratului din Slobozia. Iar în următoarele luni, fie că vrem, fie că nu vrem, va trebui să luăm o decizie. La startul viitoarelor Alegeri numărăm, deocamdată, 5 candidați potențiali. Restul sunt, vorba unui clasic în viață, «simpli speculanți».

 

Greii Alegerilor Indiferent câtă figurație politică fac partidele de mic litraj, șansele ca Slobozia să fie adjudecată de acestea sunt infime. Teoretic, Alegerile de la Slobozia se vor disputa între PNL, cu Dragoș Soare, primar în funcție și șef de filială liberală, și PSD, care îl pregătește de 7 ani pe Alexandru Potor, administratorul public al județului (n.red.: s-ar fi descoperit, în urma sondajului realizat la începutul acestui an, că ex-primarul Adrian Mocioniu are mai multă notorietate și, prin urmare, mai multe șanse de câștig). Primarul în funcție susține, firește, că este pregătit să se confrunte cu orice candidat deoarece «a livrat orașului performanță». PDS n-a uitat însă că Dragoș Soare a învins la o diferență de 107 voturi (4907 la 4800), diferență care poate fi remontată ușor fie prin mobilizarea electoratului, fie prin alianțe conjuncturale cu partidele de mic litraj care se înghesuie să fie validate la Alegeri.

 

Candidați la leu și la legătură Următorii pe listă sunt candidații partidelor de mic litraj și cei ai Alianțelor. Paradoxal, surse politice mai bine informate decât noi, susțin că cele mai multe voturi vor ajunge la candidatul Partidului LEU, senatorul ex-AUR Rodica Boancă. Urmează candidații Alianței Dreapta Unită, care i-au aliniat la start pe ex-prefectul Mihai Tănăsescu (din partea USR), pe ex-liberalul Eugen Dubălaru (preșe­din­tele Forței Dreptei) și stomatologul Vlad Nițescu (parașutat la PMP în condiții prea sordide ca să le mai rea­mintim). Pentru aceștia trei, Alianța a făcut deja un sondaj de opinie, câștigat de Tănăsescu. Că, deh!, nu degeaba a fost prefect și e una dintre puținele voci clare din USR. Existența unul candidat cu un minim de notorietate, cum este Mihai Tănăsescu, ar putea modifica radical șansele candidatului în funcție. Iar triumvirii de la vârful Alianței susțin că doar o dată vede PNL ce-a văzut nașul Soare acum 3 ani...

 

Speculanții de voturi Am lăsat pentru la sfârșit doi dintre speculanții de voturi din cursa pentru Alegerile Locale de la Slobozia. Primul este Vlad Nițescu, despre care deja am pomenit. Aflat pe listă în sondajul ADU, acesta ar fi obținut un procent mai mic decât marja de eroare a sondajului. Doar că vanitatea lui Vlad Nițescu e fără mar­gini și acesta a proclamat că va candida «independent», numai ca să demonstreze că ia mai multe voturi decât Tănăsescu, că și el are pagină de Facebook și e «influencer». Ultimul pe listă, cu voia dumneavoastră, ar putea fi Radu Paros, ajuns la AUR după ce a trecut prin toate partidele posibile. Radu Paros, ca și Nițescu, își închipuie că politica începe de la el și electoratul e dator să îl voteze. Partea proastă e că AUR nu a decis încă să își asume candidatura lui Paros la Slobozia, în condițiile în care oricine, vorba ex-primarului Stoica, chiar și «o glugă de coceni» poate reprezenta partidul cu aceleași șanse. Și, spre deosebire de Paros, nici nu schimbă partidul ca pe șosete!

1 Martie 2024, 08:05 (17407 vizualizări - 18 comentarii)

Citiți și:
Războiul politic pentru Slobozia a început
Slobozia politică vrea primar nou pentru alegerile din 2016
Oraș de provincie, liber de contract în 2016, caut primar
PNL Ialomița aliniază la startul Alegerilor «elita administrativă și politică» a județului

Comentariile cititorilor:


echidistant:
(4 Martie 2024, 10:39)
Daca ceea ce s-a facut in ultimii 2 ani este bine sau nu, vom vedea cat de curand. Insa, trebuie sa ne amintim, sa sa ne informam (pt cine nu stie deja) toate aceste proiecte (autobize electrice, pista de biciclete, trotuare, asfalt nou) sunt proiectele innitiate si cofinantate de catre primarul anterior, recte veterinarul. Actualul le-a pus in executie. Altfel ar fi pierdut atat banii dati anterior (cofinantarea) cat si posibilitatea de a mai accesa alte proiecte (daca renunta la acestea). Deci...proiecte bune/proaste, utile/inutile vom vedea. Unii nu mai au unde sa parcheze, altii nu mai au umbra intre blocuri pt ca au ras spatiul verde si au facut parcari...acestia vor injura. Cei 2 biciclisti din oras vor fi fericiti pentru ca au piste. Apa ar fi fost intr-adevar o prioritate!
Mary :
(4 Martie 2024, 09:21)
Că este partidul, că este primarul, că este mama lu'  Ștefan cel Mare de vină, Slobozia nu are apă potabilă. A crescut prețul nejustificat la porcăria de apă furnizată. Se cumpără și se cară apă plată cu bidoanele și totul este bine. Ori suntem proști, ori tâmpiți? 
Cetatean:
(3 Martie 2024, 00:23)
Dragoș Soare chiar merită încă un mandat( cel puțin)  de primar.In 30 de ani de la ,, revoluție ,,Slobozia a fost un oraș mort din toate punctele de vedere. Dragoș Soare este primul primar care a făcut ceva pentru oraș, este cinstit și vrea binele nostru. Să i reaminitim  ca nu a reușit să facă tot ce a promis în campania de acum 4 ani este un lucru bun, dar să l acuzăm ca nu a reușit pentru ca este PNL ist , nu e tocmai corect. Oare nu PSD este cel care a dispus ca Slobozia sa i a apa din puțuri forate in zona combinatului? 
succes lui Dragoș Soare in alegeri, succes și lui Marian Pavel , singurul PSD ist care a  făcut ceva pt JUD ialomita un votant al celor doi
Gigel:
(2 Martie 2024, 20:34)
@George, sunt de acord ca nu poti compara actualul primar cu cel de dinainte. Insa pentru ca lucrurile sa mearga, nu e important doar sa schimbi atitudinea, acesta e doar primul pas, care s-a facut. Mai sunt inca 99 de pasi de facut apoi, ca doar lucrurile nu se fac singure, nu?
Totusi:
(2 Martie 2024, 14:03)
Cei care-l critica pe actualul primar sa nu uite ca in spatele lui e un Consiliu Local dominat de Psd  care s-a straduit sa nu-i dea acestuia sansa de a-si pune in practica toate promisiunile..
Vasile:
(2 Martie 2024, 14:02)
Băgați la cap, nu o sa va mai întâlniți cu un astfel de primar. Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă în traistă! 
Ale(r)gător:
(2 Martie 2024, 11:31)
Apa potabilă este o prioritate a mandatului meu. Furnizarea apei este un serviciu public care va funcționa cu grijă față de oameni și sănătatea lor. Locuitorii Sloboziei au dreptul să știe în permanență care este calitatea apei de la robinet pentru a își putea proteja sănătatea. Situația apei nepotabile din Slobozia este o problemă serioasă care se poate rezolva doar cu oameni serioși. Pe 27 septembrie vă aștept alături de mine să arătăm împreună că #sepoate să avem servicii publice de calitate și în Slobozia. Termen de execuție: 1 AN. Deci, cât a mai rămas din anul ăla, domnu Soare?
Cily:
(2 Martie 2024, 08:26)
Du-te primare prin parc pe la Ialomița și vezi cum arată. Copaci rupți, copaci netoaletati, copaci uscați, zone goale în care nu au mai fost plantați copaci, bănci rupte, borduri rupte și moloz pe spațiul verde. Cine crezi că te votează când vede dezastrul ăsta.  Prima impresie contează, iar cetățeanul de la tinăr la vârstnic din lipsă de alte distracții sau activități se duce în parc.
Radu:
(1 Martie 2024, 23:04)
De candidații de la comune, nu spuneți nimic? Să verifice Parchetul cui a dat primarul de la Ciochina suvenții pentru islaz, nouă nu nea dat cat trebe, ca nu am venit la liciratie a dat la cei care îl votează asa fura mii de euro și cinstește pe toți bețivii sa îl aleagă din nou. 
George :
(1 Martie 2024, 18:38)
Eu pot înțelege ca cetățean al acestui oraș  ca sunt oameni care au anumite interese in mediul politic și postează aici în funcție de interes, dar nu poți nicidecum sa l compari pe actualul primar cu cei care au fost inaintea lui și făcuseră orașul praf. Diferența de  atitudine e imensa, important e sa vrei, lucrurile se.misca după aceea în direcția bună.  
@mary:
(1 Martie 2024, 18:36)
Nu se poate face mai mic, n are cum ! 
Mary :
(1 Martie 2024, 18:09)
Ce-a făcut? A livrat orașului performanță?! Pai nu îți este rușine, domnule primar, sa vorbești cum îți vine la gură??!! Orașul nu are apă potabilă și dumneata vorbești de performanță? Da, performanță la cheltuit bani aiurea. Faci o pistă de biciclete, înlocuiești trotuar pe unde nu a zburat nici pasărea ( zona MB-uri de la părculeț și până la sensul giratoriu) iar unele străzi așteaptă măcar o dală, de ani de zile, din cele înlocuite aiurea. Te gândești trei ani și jumătate să torni asfalt și te bați în piept cu cărămida  în schimb nu mergi pe jos pe străzi lăturalnice, că ai ocazia să dai în gropi, ori să-ți rupi vreun picior într-o gură de canal, dar te lauzi. Cu ce? Cu un preț la apa nepotabilă care are cel mai mare preț din țară după sondajul făcut la Societatea Română de Radio?!  Te poți lăuda cu ornamentele de de Crăciun, dar cu ele nu se face primăvară, iar la toamnă este prea devreme. Da, poți încerca. Schimbă placa cu performanța, fă-te mic și coboară cu picioarele pe pământ din turnul de fildeș, stai de vorbă cu oamenii că nu îți cad galoane și mai poți spera. Dar fără minciuni, că oamenii s-au emancipat, au toți televizoare și împart ideii cu apropiații ce vântură Europa pentru un loc de muncă bine plătit și cunosc bine ce este un oraș cu adevărat european.
ALEGATOR:
(1 Martie 2024, 15:26)
Propuneti B.E.C. ca pe buletinele de vot sa introduca si o ultima optiune"nici unul din cei de mai sus' si sa vedeti atunci surprize.
Costel:
(1 Martie 2024, 15:21)
Excelent, Tanța! Da, este extrem de util să știm și noi cine sunt stimabilii și de ce ne cer voturile!
Tanța:
(1 Martie 2024, 14:35)
Oameni buni, poate să ne lumineze cineva ce "fapte de arme" au săvârșit "catindații" ăia mititei, adică de la PMP, Forța Dreptei și USR? Ce-au făcut la viața lor, ce studii au (hai că la dințar să subânțelege), unde le-au făcut, la zi sau la fără frecvență? Să știm și noi dacă sunt capabili să administreze o urbe așa amărâtă cum este Slobozia. Sau au câte o firmă cu 2-3 angajați și se cred mari oameni de afaceri. Și intelectuali pe deasupra!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 25 Apr 2024
128 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Țăndărei: Pește confiscat de polițiști

Polițiștii din Țăndărei au depistat miercuri, 24 aprilie a.c. un bărbat, de 40 de ani, din orașul Mioveni, în timp ce transporta într-un autoturism mai mulți saci încărcați cu pește ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:40
(45 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Reținut pentru încălcarea ordinului de protecție

Marți, 23 aprilie a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați, de o femeie de 78 de ani, cu privire la faptul că fiul său a încălcat ordinul de protecție. Polițiștii s-au deplasat la domiciliul ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:20
(29 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

Miercuri, 24 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Platonești și Poliției Orașului Țăndărei, cu sprijinul jandarmilor ialomițeni, au organizat o acțiune de menținere a unui climat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 12:10
(26 vizualizări - 0 comentarii)


Accident rutier între localitățile Slobozia și Bucu

Joi, 25 aprilie a.c., între localitățile Slobozia și Bucu, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului dintre cele două mașini au rezultat ...[citește_toată_știrea]

25 Aprilie 2024, 09:00
(331 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

Protopopiatul Slobozia organizează expoziția «Un ouț pentr-un bănuț»

În perioada 22-26 aprilie 2024, la sediul Grădiniței cu program prelungit «Piticot» Slobozia se desfășoară acțiunea umanitară de voluntariat «Un ouț pentr-un bănuț», ediția ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 12:30
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

Grevă sindicală la Registrul Comerțului Ialomița

În perioada 23-25 aprilie 2024, angajații Registrului Comerțului Ialomița se alătură acțiunilor de protest declanșate la nivel național. Sindicatul Angajaților din Oficiul Național al Registrului ...[citește_toată_știrea]

24 Aprilie 2024, 09:30
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

Jandarmeria Ialomița recrutează tineri

În perioada 24 aprilie-14 mai 2024, Jandarmeria Ialomița desfășoară o nouă campanie de recrutare pentru cei care doresc o carieră militară în Jandarmeria Română. Noii recruți se pot ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 12:30
(242 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 25 aprilie 2024, termen-limită de depunere a unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 25 aprilie 2024, este termenul-limită de depunere a următoarelor declarații, pentru perioada de raportare î ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 10:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița caută voluntari

ISU Ialomița susține o nouă etapă de recrutare a voluntarilor. Proiectul se va derula în perioada 22 aprilie-30 mai 2024. Voluntarii trebuie să aibă o vârstă cuprinsă între 16 și 6 ...[citește_toată_știrea]

23 Aprilie 2024, 09:25
(171 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

La nivelul sistemului de distribuție a apei potabile din municipiul Fetești, se execută lucrări de sectorizare și montare a unor debitmetre la nivelul rețelelor stradale, precum și de reabilitare a stației ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 12:20
(139 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Proiectil exploziv de artilerie, descoperit la Cotorca

Sâmbătă, 20 aprilie a.c., în jurul orelor 15,30, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului a intervenit pentru identificarea unui proiectil exploziv de artilerie, calibru 152 mm, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:15
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente rutiere în Ialomița

Accidente rutiere în Ialomița

Vineri, 19 aprilie a.c., în jurul orelor 19,20, dispeceratul Inspectoratului a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, între localitățile Manasia și Gârbovi, î ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 11:05
(650 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 876,60 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna martie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna martie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 16 inspecții ...[citește_toată_știrea]

22 Aprilie 2024, 10:20
(113 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(674 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(633 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(557 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(636 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1261 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(853 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(614 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(979 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(831 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(828 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(792 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(540 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1769 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(670 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Marius în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! nemultumitu' în Calificare istorică: Unirea Slobozia, echipă promovată în SuperLiga României! geo în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Miti în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă o părere..... în Fără precedent: Toți președinții desemnați ai Biroului Electoral de Circumscripție al Județului Ialomița s-au retras din funcții! abc în Slobozia a accesat o investiție de 30 milioane de lei pentru sistemul de apă și apă uzată Slobozean în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Slobozeanul ingamfat în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Mary în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă sorinb în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! pacanele în Pavel&comp. legiferează o administrație mai scumpă @ Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Un cetatean în Ialomițenii așteaptă deschiderea Secției de Îngrijiri Paliative Aurel în IGPR a schimbat din nou comanda Poliției ialomițene Toma (necredinciosul?) în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! inutil în Investiția pentru bulevardul Matei Basarab va fi «etapizată» până în 2026! Curiosul în Ialomița, județul cu mai mulți pensionari decât angajați Bășcălie în Jandarmeria Ialomița recrutează tineri Cornel în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție alegator în Ialomița a reluat procedura pentru înființarea Birourilor Electorale de Circumscripție

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...