Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

PSD candidează pentru POTOR

Re-re-re-lansare

PSD candidează pentru POTOR

Miercuri, 10 aprilie 2024, la Casa de Cultură Municipală «Nicolae Rotaru» din Slobozia, PSD Ialomița l-a relansat pe Alexandru Potor la Primăria Slobozia. La pachet cu acesta, au fost anunțate candidatura lui Ștefan Mușoiu la Parlamentul European, dar și victoria președintelui Marian Pavel la Consiliul Județean pentru mandatul 2024-2028.

 

«Slobozia, trezește-te!» Evenimentul, la care au participat aproximativ 500 de oameni, a fost organizat ca o demonstrație de forță politică absolută. Amfitrionul întâlnirii a fost președintele Organizației PSD Slobozia, Ștefan Țintă. Acesta a anunțat public victoria în alegerile din 9 iunie 2024 a candidatului PSD la Alegerile Locale de la Slobozia, Alexandru Potor. Candidatura acestuia a fost susținută, printre alții, de discursurile deputatului PSD Ștefan Mușoiu, desemnat să candideze în cursa pentru Parlamentul European pe poziția 17, al președintelui Marian Pavel, care a spus că, printre altele, «această seară este despre Alexandru Potor, despre dumneavoastră...», al deputatului PSD Raluca Dumitrescu, dar și de cel al viceprimarului în funcție, Gabriel Mușat. Totodată, pe scena Casei Municipale au fost prezentați membrilor PSD și cei 27 de candidați PSD pentru Consiliul Local Slobozia. Printre aceștia se numără și Ani Roșu, președintele Partidului Pensionarilor.

 

«Potor, fă-te că lucrezi!» Discursurile susținătorilor lui Alexandru Potor au subliniat faptul că «este candidatul ideal», «omul providențial al partidului» și «singura soluție politică și administrativă care poate salva Slobozia!». «Trebuie să mergem acasă și să povestim rudelor, prietenilor, cunoscuților, despre acest om...» a declarat în discursul său ex-primarul Adrian Mocioniu, revenit în PSD și prezentat drept viitor administrator public al orașului Slobozia. Întâlnirea, care a durat doar o oră, a fost marcată de discursul candidatului. Acesta a început prin a spune «Vă iubesc!» și a prezentat public «un proiect de mandat» menit să soluționeze toate problemele orașului, de la apa nepotabilă la țânțarii de peste vară. Discursul lui Alexandru Potor a fost aplaudat la scenă deschisă. În finalul întâlnirii, membrii PSD au fost invitați să facă fotografii alături de candidat și să le posteze pe rețelele de socializare pentru a fi anunțată «victoria»...

 

Ce am simțit noi, tonomatele?

Întâi de toate, că nimic nu se schimbă. Și nici nu se transformă, PSD rămânând același partid blocat în istorie, incapabil să se reformeze sau să susțină/promoveze oameni noi. Și că, în pofida exercițiului de forță politică prezentat public, PSD Slobozia este o filială cu picioare de lut, nepregătită să garanteze o victorie electorală. De asemenea, am auzit, pentru prima dată după multă vreme, murmure în sală, oameni contestând discursurile... Este, credem noi, încă un semn că zvonurile privind respingerea candidatului de către filială sunt reale. Și nici ceilalți lideri nu par să se simtă prea bine! Cât despre Alexandru Potor, acesta a propus «un proiect de mandat» fără valoare, fără suport administrativ și financiar, al cărui scop declarat este «ștergerea greșelilor trecutului», «trecut» administrat la Slobozia, timp de 30 de ani, de același PSD. Însă ceea ce este de-a dreptul îngrijorător este clivajul dintre agenda publică a orașului/așteptările de zi cu zi ale oamenilor și agenda publică a candidaților, indiferent de partidul pe care îl reprezintă. Suntem convinși că este greu să gestionezi un oraș de provincie sărac, fără perspective economice și fără miză politică. Și nu susținem că înțelegem ori știm care sunt «soluțiile». Dar suntem convinși că «soluțiile» NU au fost prezentate de re-re-re-lansarea lui Alexandru Potor!

11 Aprilie 2024, 17:15 (5490 vizualizări - 19 comentarii)

Citiți și:
9000 de voturi pentru Alexandru Potor la Alegerile Locale 2024
Colectarea selectivă a deșeurilor, prioritate pentru Alexandru Potor, candidatul PSD pentru funcția de primar al Sloboziei
Programul de Administrație Locală pentru Municipiul Slobozia

Comentariile cititorilor:


AlexDan:
(10 Mai 2024, 21:12)
Un candidat pregatit, la fel ca si cel de la PNL.Va fi oarecum dificil de ales in acest an!
Popârlan:
(2 Mai 2024, 20:52)

E timpul să ne trezim în acest oraș și să votăm omul nu partidul, culoarea roșie sau trandafirii ca pe vremea lui (...).

Pinochio:
(2 Mai 2024, 20:47)

(...)... un mincinos. Nici copiii nu îl mai cred. La alegerile trecute a venit în părculețul de la ANL-uri de pe Razoare. Mințea copiii că doar ei îl ascultau că după alegeri le va reface parcul și locul de joacă. La întrebarea unui puști isteț "Și dacă nu vei câștiga, noi ce facem?", a răspuns că el tot se va ține de promisiune pt că sigur va avea o altă funcție de unde va putea face acest lucru. Și a așa a fost, a ajuns pe funcție dar cu parcul, țeapă... unor copii.  Dacă el nu s-a ținut de cuvânt cu un amărât de loc de joacă, să vedeți țepe după alegeri...

Pot or nu Pot:
(16 Aprilie 2024, 13:16)

Of of și măi măi. Pe cine vedem noi aici. Pe tovarășul (...) care mai deunăzi alerga disperat împreună cu prietena lui de suflet și de lovele (...), cu sacoșile pline de ștampile false care cică aparțineau unor firme fantomă, și prin care se sifonau la greu bani europeni, o parte din aceștia finanțând accesul donșoarei în Parlament și a musiu tovarășu în funcția sublimă de secretar de stat la Ministerul îndragit de părinții acestuia. Momentan nu dăm mai mult din casă pentru că e mai indicat să sifonăm numele firmelor și conturile prin care se scurgea cheșu, chiar în perioada de campanie. Poate așa se trezesc din somn și inutilii ăia care sunt mai buni de puși parchet decât de ocupat funcții acolo. Mai ales dacă detaliem așa de bine fenomenul infracțional încât să nu mai poată face pe proștii. Iar dacă tovarășu (...) tot insistă să le ia apărarea cuplului de infractori, poate ne sensibilizează și ne străduim să dăm publicității datele de contact ale mândrelor pe care proxenetul parlamentului le implanta ca să îndulcească sângele roșu al curvarilor din acea clădire somptuoasă. Nume pe care și partenera de pat a acestuia le știe pe de rost, că deh...nu ocupa foncția aia din Senat, dacă nu avea și ceva veleități de primadonă. Va urma....

George:
(14 Aprilie 2024, 14:24)
Urbanul, apa ieftina si buna       REZOLVAT POTOR   parcarea subterana.     REZOLVAT POTOR   Contracte de asfaltari si anvelopari   REZOLVAT POTOR   ce nu a facut in 30 de ani REZOLVA POTOR!   chiar nu le este rusine !! L-au pus la inaintare si il impung toti cu cate o scobitoare'!
Vasile:
(13 Aprilie 2024, 23:10)

Oameni buni, treziti-va! Avem un primar de toată isprava, care a făcut cât alții în trei mandate. Toți cei care se înghesuie să candideze nu au făcut nimic în acest oraș. PSD-ul sa se duca in pustie, că ne-am saturat de ei.

AlexDan:
(13 Aprilie 2024, 07:59)
 Foarte buni candidatii la primaria Slobozia in anul 2024 , va fi oarecum dificil sa voteze cei care cunosc realizarile si munca lor.Un tandem ulterior in si in CL ar functiona foarte bine, cu conditia ca in aceasta perioada campania electorala sa fie decenta!
alegator:
(13 Aprilie 2024, 01:05)

Ce mai cauta (...) la primarie, nu a stat 4 ani si nu a facut nimic acum are si un program sa fim seriosi, o alta calamitate este Nuti Rosiu, vai ce rusine.

Viorel :
(12 Aprilie 2024, 22:08)
Actualul primar a făcut în aproape 4 ani ,de 1000 de ori cât toți PSD ii la un loc!Nu cred ca un om normal la cap ar vota pentru orasul nostru altceva.Nu știu dacă va ieși sau nu,dar eu voi mege la vot și voi alege continuitatea!
Pedesereu 2:
(12 Aprilie 2024, 19:11)
Joc de cuvinte vaț pins'
Pedesereu:
(12 Aprilie 2024, 19:10)
Votaț Topor!!!!
George :
(12 Aprilie 2024, 16:31)
Lăsând la o parte fanatismul unora pentru partidul roșu,  cred ca orice om care trăiește în orașul ăsta și a absolvit minim liceul, nu are cum sa nu observe diferanta uriașă dintre actualul primar și toți primarii roșii la un loc. Nu exista alta variantă pentru a evolua decât actualul primar. Punct!
Non-politica:
(12 Aprilie 2024, 12:28)
In ultima perioada pot spune ca orasul Slobozia chiar evolueaza!! Au disparut boschetii comunisti, trotuare noi, piste de biciclisti, locuri de parcare, la primarie....lumea este chiar amabila....astea sunt cateva lucruri care imi vin in minte la repezeala. Cred ca in viitorul nu prea indepartat se va rezolva si cu apa potabila...nu il cunosc personal pe actualul primar, dar mi-ar face placere sa il salut!! 
Baby minune:
(12 Aprilie 2024, 10:23)
La Slobozia primarului ce va venii va trebui să aibă la dânsul un metru de măsurat minciunile la P.S.D.ciuma rozalie
votant:
(12 Aprilie 2024, 09:03)
vorbe goale...le ia vantu' că puful de păpădie...din asta tot mai rasare ceva...dar din vorbele astora...nimic...seci.. fără substanță...ei chiar nu se vad in oglinda.?!...chiar așa sa trăiești doar pentru o grămadă de bani...cash...așa s a văzut la "liderul" central..fără rușine.. bun simt...votez omul care a făcut ceva concret pentru oraș....actualul primar...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Luni 20 Mai 2024
161 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca și Fetești-Oraș din Fetești!

Vineri, 17 mai 2024, echipele RAJA Constanța execută lucrări la nivelul sistemului de alimentare cu apă la intersecția străzilor Mihail Sadoveanu cu Renașterii din Fetești. Pentru remedierea acesteia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:45
(519 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Rezultatele Bursei Generale a Locurilor de Muncă

Vineri, 17 mai 2024, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița a organizat Bursa Generală a Locurilor de Muncă. AJOFM Ialomița a contactat 606 agenți economici din județ, 29 dintre aceștia ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 13:00
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Reținuți pentru comiterea a trei infracțiuni

Joi, 16 mai 2024, polițiștii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui conflict spontan iscat în comuna Bordușani. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:40
(537 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Polițiștii au derulat campania «Școală în siguranță»

În perioada 14-17 mai 2024, polițiștii Biroului Siguranța Școlară și Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității au derulat proiectul, inițiat în plan național, de Direcția ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 12:00
(510 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan având dreptul de a conduce suspendat

Un bărbat de 55 de ani, domiciliat în județul Bacău, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de «conducerea unui vehicul fără permis de conducere». Joi, 16 mai 202 ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:40
(1104 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Minor de 17 ani, la volanul unei mașini furate

Vineri, 17 mai 2024, în cadrul unei acțiuni de prevenire a infracțiunilor rutiere, polițiștii din Jilavele au descoperit în trafic un minor de 17 ani, domiciliat în comuna Bărbulești ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 11:20
(1023 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 20 mai 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 20 mai 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

17 Mai 2024, 10:30
(499 vizualizări - 0 comentarii)


Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

Case în flăcări la Făcăeni și Gheorghe Lazăr

În cursul zilei de marți, 14 mai a.c., în jurul orelor 18,00, trei echipaje de pompieri din Fetești, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 10:10
(631 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 128,64 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna aprilie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna aprilie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 128,64 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:55
(577 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

RAJA Constanța: Soluții digitale pentru clienți

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:40
(595 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Luna mai-luna promovării economiei sociale

Luna mai este luna promovării economiei sociale și este dedicată unor acțiuni de conștientizare a importanței dezvoltării acestui sector pentru întreaga societate. Dezvoltarea locală, cetățenia ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2024, 09:25
(593 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

14 Mai 2024, 19:10


AJOFM Ialomița: «Bursa Generală a Locurilor de Muncă»

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița va organiza vineri, 17 mai 2024, «Bursa Generală a Locurilor de Muncă», eveniment ce va avea loc la sediul Agenției Locale din ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 11:30
(398 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF a publicat listele cu contribuabilii rău-platnici și bun-platnici

Administrația Județeană a Finanțelor Publice informează că au fost publicate, pe pagina proprie de internet a Agenției Naționale de Administrare Fiscală, listele de contribuabili persoane juridice care ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 10:10
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei

Consiliul Județean Ialomița, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Ialomița, Muzeul Național al Agriculturii din România, Liceul de Arte «Ionel Perlae» Slobozia și Uniunea ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:55
(289 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Dridu!

Vineri, 17 mai 2024, în intervalul orar 09,00-21,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei în comuna Dridu, pentru realizarea operațiunilor de mentenanță a instalațiilor destinate î ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2024, 09:50
(625 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în perioada 13 mai-5 iulie 2024 (inclusiv), beneficiarii Schemei de ajutor de stat «Sprijin pentru prima împădurire ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 16:45
(625 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane»

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent vă invită la vernisajul Salonului Național de Artă Plastică «Atitudini ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 14:35
(626 vizualizări - 0 comentarii)


Dridu: Incendiu la un garaj din cauza unui scurtcircuit electric

Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la un garaj, în comuna ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:55
(668 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


Accidente la Stejaru, Fierbinți-Târg și Slobozia

Vineri, 10 mai a.c., în jurul orelor 13,00, dispeceratul ISU Ialomița a fost alertat despre producerea unui accident rutier, pe DN2A, în localitatea Stejaru, în care au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:45
(790 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

DECES

Cu durere în suflet și profundă tristețe, anunțăm trecerea în neființă a domnului Ion Porumb. Pentru cei care doresc să-și ia un ultim rămas bun, trupul neînsuflețit ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2024, 12:30
(1336 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

Forumul APPR: Organizarea unui protest la nivel național în data de 27 mai 2024

În numele membrilor săi, care împreună lucrează peste 1,2 milioane hectare, Forumul Agricultorilor și Procesatorilor Profesioniști din România (Forumul APPR), structură profesională ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 17:20
(908 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Maia!

Pentru a asigura calitatea serviciului de furnizare a apei potabile, echipele RAJA Constanța vor efectua lucrări periodice de întreținere a instalațiilor de înmagazinare a apei din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2024, 08:40
(767 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

IPJ Ialomița: Promovarea profesiei de polițist în rândul elevilor ialomițeni

Polițiștii ialomițeni desfășoară activități de promovare a profesiei de polițist, cu scopul de a informa tinerii interesați cu privire la procedura de recrutare. Astfel, polițiștii din cadrul Compartimentului ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 16:10
(837 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe pentru beneficiarii măsurilor și intervențiilor gestionate în cadrul Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de joi, 9 mai 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii unor măsuri și intervenții implementate de ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2024, 15:40
(497 vizualizări - 0 comentarii)


Albești: Ucis de prietenul de pahar

Un tânăr de 18 ani a fost arestat preventiv marți, 7 mai 2024, după ce în Sâmbăta Mare, 4 mai a.c., și-ar fi ucis prietenul de pahar. Cei doi au consumat alcool, iar între ei ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 14:20
(683 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar în valoare de 2,66 milioane de lei pentru crescătorii de animale

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), prin intermediul Centrelor Județene, efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor (ameliorare rase), solicitat ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 11:30
(462 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Jandarmi mobilizați pentru sărbătorirea hramului Mânăstirii din Slobozia

Efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița și Grupării de Jandarmi Mobile Constanța vor fi angrenate, în perioada 8-14 mai 2024, în misiuni de asigurare a măsurilor ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2024, 10:45
(310 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 500 mii de lei în minivacanța de 1 Mai

În perioada 1-6 mai 2024, polițiștii ialomițeni au intervenit la peste 530 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate peste 1400 de sancțiuni contravenționale, iar în ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 15:00
(845 vizualizări - 0 comentarii)


Locuințe în flăcări la Coșereni, Alexeni, Giurgeni, Rovine, Fetești și Slobozia

Locuințe în flăcări la Coșereni, Alexeni, Giurgeni, Rovine, Fetești și Slobozia

Sâmbătă, 4 mai a.c., echipajele operative de la Detașamentul de Pompieri Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu produs ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2024, 14:15
(645 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...