Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

JURNAL DE CAMPANIE

Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului!

Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului!

Alegerile Locale din Ialomița s-au terminat. PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului, cu 16 mai multe decât la Alegerile Locale din 2020. PNL a rămas cu 8 localități, AUR a câștigat două localități, USR a rămas cu una, respectiv Gârbovi, iar Marinică Cazacu, primarul de la Ion Roată, și-a adjudecat voturile concetățenilor săi din poziția de «independent», deși este unul dintre cei trei lideri ai Alianței Dreapta Unită din Ialomița. Poate vor reveni asupra acestui aspect... De asemenea, grație votului masiv pro PSD/PNL pentru Parlamentul European la nivel național (55%), deputatul PSD Ștefan Mușoiu a devenit europarlamentar. Acesta e bilanțul sec al Alegerilor din 9 iunie 2024. Restul e deja istorie și discutăm despre aceasta dintr-un singur motiv: să nu repetăm greșelile!

 

Electoratul are întotdeauna dreptate Rezultatele Alegerilor Locale și Europarlamentare din Ialomița reflectă o realitate de netăgăduit. Electoratul ialomițean rămâne tributar Partidului Social Democrat. Cauzele care pot fi invocate sunt nenumărate: Ialomița e un județ sărac, jumătate dintre ialomițeni nu au studii li­ceale, electoratul ialomițean este dezinformat sau ignorant, nu avem o economie stabilă și investiții care să aducă locuri de muncă sau un nivel de trai decent... Dar la fel de real e faptul că niciunul dintre partidele politice care au activat în ultimii ani pe scena politică a județului nu a avut ca­pacitatea de a convinge. Iar PNL, «princi­palul» partid de Opoziție, a ratat încercarea de a coagula un pol electoral de Dreapta în Ialomița. Pentru toate acestea, susțin majoritatea liderilor politic perdanți, electoratul e «vinovat» și «își merită soarta». În funcție de liderul partidului care îi arată cu degetul, oamenii sunt ignoranți, ușor de cumpărat, manipulați, masochiști. Dar niciunul dintre liderii politici locali, indi­ferent de partid (n.red.: iar aici includem și PSD, partidul care a câștigat zdrobitor Alegerile în Ialomița!), nu înțelege că «electoratul are întotdeauna dreptate». Și că, de fapt, oamenii nu se lasă mințiți sau manipulați, nu aleg potrivit butadei «a furat, dar a și făcut», nu sunt nici proști, nici in­conștienți... Pur și simplu aleg gândindu-se că trebuie să supraviețuiască un mandat alături de cei care îi vor reprezenta. Iar pentru a supraviețui au nevoie de garanții... Și-atunci, în cabina de vot, cu ștampila în mână, bătrâni sau tineri, educați sau nu, aleg din oferta săracă și inconsistentă a buleti­nului de vot. NU ce vor, ci doar ceea ce li se oferă. Iar oferta, după 34 de ani de democrație, e neatractivă și nu convinge pe nimeni.

 

PSD a zdrobit Ialomița
În anul 2020, grație schismei PSD-PRO România, Ialomița schimba 6 primari de orașe și 22 de primari de comune. Iar acest rezultat poate fi considerat, privind în urmă, unul istoric și, probabil, de neegalat. În 2024, după revenirea PRO România la sânul partidului-mamă, PSD Ialomița își adjudecă 54 de administrații locale.
Idei mici de la oameni politici mari Se spune că pentru a reuși în afaceri nu trebuie să ai o idee genială, ci una pe care să o aplici toată viața. Marian Pavel, președintele PSD Ialomița, nu are idei geniale. Dar a avut o idee fixă, aceea de a transfera primarii de comună la PSD. Pe primul, Ioan Goga de la Movilița, l-a transferat la câteva zile după Alegerile din 2020. Și Ioan Goga a câștigat și în 2024. Pe alți vreo 10, majoritatea PNL, i-a transferat cu 45 de zile înainte de Alegerile din 2024. Iar pentru toți, dar absolut pentru toți, a folosit imbatabila mașinărie de campanie a PSD, inventată pe vremea tătucului Iliescu, moștenită și modernizată din generație în ge­nerație și copiată fără succes de către alte partide politice. Așa se face că la Alegerile din 9 iunie 2024, PSD a fost sigur de victorie, PNL s-a retras în reduta Sloboziei lăsându-și primarii expuși, iar celelalte partide politice n-au mai contat, indiferent cât de bine au fost identificați și plasați candidații proprii. S-a jucat fără milă, cu ferocitate politică, s-au scris ziare «la comandă», s-a cărat la vot, s-a dat mită electorală, s-au vândut suflete pentru «argintul» ștampilei de vot, au fost raportate «37 de contravenții sau posibile infracțiuni legate de procesul electoral»...  Dar la final contează doar rezultatele: 54 de administrații controlate de PSD, 8 de PNL, două de AUR, respectiv Gura Ialomiței și Făcăeni, Vasile Popa, unul dintre cei mai tineri primari din Ialomița a conservat administrația USR la Gârbovi, iar unul dintre cei mai versați primari din Ialomița, Marinică Cazacu, a câștigat ca «independent» deși este liderul PMP în cadrul Alianței ADU Ialomița.

Reduta politică a PNL, Slobozia, a fost spulberată
Dragoș Soare (PNL) a câștigat Slobozia în 2020, pe un culoar electoral unic, cu 4907 de voturi, în fața social-democratului Alexandru Potor (4800 de voturi). Iar din octombrie 2020 și până în 9 iunie 2024, Slobozia a fost transformată în «portdrapel» al liberalismului ialomițean. Invocând nevoia de progres și modernizare a orașului, primarul Dragoș Soare, în același timp și președinte al PNL Ialomița, a încercat să schimbe mentalitatea unei co­munități conservatoare și tribu­tare unui sistem administrativ de care depind jumătate din fami­liile din oraș. Soare a făcut tot ce a putut și i-a permis bugetul orașului. A inventat festivaluri pentru tineri, târguri agricole care ar putea aduce vizibilitate orașului, a asfaltat străzi, a cofinanțat proiecte europene de 35 milioane de euro, a atras 42 mi­lioane de euro pentru investiții în Învățământ... Dar nimic nu a fost de ajuns. La urne, pe 9 iunie 2024, a pierdut cu 6399 de voturi la 7360 în fața aceluiași Alexandru Potor, susținut de astă dată de un PSD nedivizat. Cele aproape 1000 de voturi di­ferență pot fi explicate în multe feluri. Dar concluzia rămâne aceeași: Dragoș Soare a eșuat în fața unei mașinării de vot a PSD imbatabile. Iar PNL Ialomița a devenit o filială de buzunar care nu va mai reprezenta o amenințare pentru PSD mandate bune de-acum încolo. Și nu contează că Alexandru Potor este o prezență ștearsă și lipsită de carismă. El este demonstrația vie a capaci­tății PSD Ialomița de a impune un primar grație «mașinăriei de vot» pe care o gestionează.

 

Luni, 10 iunie 2024, după aflarea rezultatelor, atât Alexandru Potor, cât și Dragoș Soare, încă primar în funcție, au făcut primele declarații.

Alexandru Potor (PSD) «Am simțit dorința și entuziasmul pentru schimbarea în bine a orașului nostru încă din campania electorală, când am avut ocazia să ne întâlnim în spațiul public și să schimbăm păreri și idei. Acest lucru m-a motivat să lupt împreună cu întreaga echipă pentru a obține această victorie!»

Dragoș Soare (PNL) «Chiar dacă rezultatul Alegerilor de ieri nu a fost în favoarea mea și a echipei mele, vă mulțumesc celor 6399 de oameni care au avut încredere în mine, au crezut în proiectele pe care le-am făcut și și-au dorit ca Slobozia să aleagă calea dezvoltării!»

 

Consiliul Județean Ialomița îi rămâne lui Pavel
Și în cazul Consiliului Județean Ialomița comentariile sunt de prisos. Potrivit rezultatelor votului, Marian Pavel (PSD) a obținut 59634 de voturi (52,34%) și rămâne președinte al Consiliului Județean Ialomița pentru încă 4 ani. În urma lui, Dragoș Costin Telehuz (PNL), următorul plasat, a obținut 23457 voturi (20,59%). Comparând aceste rezultate cu cele obținute la Consiliul Județean (PSD-52683 de voturi, respectiv 47,68%; PNL-26224 de voturi, respectiv 23,74%) putem conchide că Marian Pavel rămâne «o locomotivă» electorală pentru filiala al cărei președinte este, în timp ce pentru Dra­goș Costin Telehuz, aflat la primul contact cu Alegerile, cariera politică abia de-acum începe. Surprinzătoare și demne de consemnat ca «vot politic» pentru partidele pe care le reprezintă sunt și rezultatele următorilor plasați în cursa electorală pentru șefia Consiliului Județean. Un ilustru necunoscut la nivel de județ, Silviu Florin Oancea, coordonatorul AUR Ialomița, a obținut 11897 de voturi (10,44%), AUR Ialomița cuantificând 14442 de voturi (13,07%). Reprezentantul ADU Ialomița, Eugen Dubălaru, a obținut 7985 de voturi (7,01%), în timp ce Alianța Dreapta Unită Ialomița a adunat 7449 de voturi (6,74%). Grigore Adrian Peiu, un obscur consilier local de Urziceni, devenit președinte de fi­lială al SOS România a obținut 4232 de voturi (3,71%), SOS România-Ialomița reușind obținerea a 4497 de voturi (4,07%). Ionel Gae, președintele filialei-fantomă a PUSL, a obținut 2421 de voturi (2,13%), în timp ce PUSL Ialomița a adunat 2778 de voturi (2,51%). Florin Caragață, candidatul LEU la președinția Consiliului Județean și manager de atelier auto în timpul liber, a obținut 1681 de voturi (1,48%), LEU Ialomița obținând 1511 de voturi (1,37%). Ex-senatorul AUR Adrian Costea, care și-a inventat un partid de campanie numit Alternativa Dreaptă, a obținut 1097 de voturi (0,96%), partidul reușind adunarea a 900 de voturi (0,81%) în Ialomița. Pare ireal, dar toate aceste rezultate sunt palpabile și confirmă faptul că pot exista tot atâtea surprize electorale câți alegători.

15 Iunie 2024, 09:40 (3590 vizualizări - 5 comentarii)

Citiți și:
Administrațiile locale din Ialomița sunt controlate de PSD
Ecouri ale Alegerilor Locale și Europarlamentare în Ialomița
Surprize la Alegerile din 9 iunie 2024 în Ialomița!

Comentariile cititorilor:


Mary :
(18 Iunie 2024, 06:44)
P.S. Dacă la primărie s-a produs schimbarea, nu același lucru putem spune de C.J. Aici urmează alți patru ani în care vătaful nu poate vedea pădurea, nu de pomi, și mai de grabă de mărimea pălăriei pe care alegătorii i-au atrbuit-o s-o poarte. 
Mary :
(18 Iunie 2024, 06:32)
Domnule ex primar, chestia cu proiectele inițiate de domnia voastră nu ține. Puteți spune doar că proiectele au fost implementate și s-au concretizat cu fonduri europene. Cum au fost cheltuiți banii, rămâne de văzut. Noi nu știm, dar putem afla, că suntem însetați de adevăr și de apă bună de băut la un preț rezonabil. 
Alegatorul:
(17 Iunie 2024, 06:51)
Atat s-a putut!
Marius:
(16 Iunie 2024, 22:26)

Ne batem joc de viitorul nostru si al copiilor.....La mișto punem stampila, de mișto o sa avem parte 4 ani...Păcat.Chiar se vedea o luminita de normalitate și pe meleagurile noastre, dar am avut grija sa revenim la ceea ce am fost intotdeauna: vasalii trandafirilor!

ion:
(16 Iunie 2024, 09:24)

Bravo Slobozeni ati ales ce este mai bun, (...) au fost cei mai buni primari de dupa revolutie,


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Joi 25 Iul 2024
218 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

USR: «Premierul Ciolacu să nu-i mai mintă pe români! „Marea Restructurare“ a aparatului bugetar înseamnă peste 35.000 de salariați în plus la Stat!»

La aproape 10 luni de la angajamentul premierului Ciolacu de a realiza «cea mai ambițioasă reformă a aparatului bugetar de după Revoluție», care să includă comasări și desființarea unor instituții ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2024, 16:55
(35 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,69 milioane de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor din iunie 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna iunie 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 13 inspecții fiscale ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2024, 13:20
(476 vizualizări - 0 comentarii)


APIA eliberează adeverințe crescătorilor de animale care doresc să acceseze credite

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că începând de miercuri, 24 iulie 2024, eliberează adeverințe pentru beneficiarii intervențiilor în sectorul zootehnic ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2024, 07:40
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați în vederea participării la concursul de admitere în cadrul Academiei de Poliție «Alexandru Ioan Cuza», sesiunea ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2024, 11:55
(558 vizualizări - 0 comentarii)


Pesta Micilor Rumegătoare, în atenția DSVSA Ialomița

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița atenționează proprietarii de ovine și caprine, de pe raza județului, cu privire la contextul epidemiologic european și național privind ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2024, 11:45
(1105 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Factura electronică, soluție digitală eficientă

RAJA Constanța: Factura electronică, soluție digitală eficientă

RAJA Constanța încurajează clienții să aleagă soluțiile digitale pentru că sunt simple și ușor accesibile. Factura electronică de la RAJA Constanța este la rându-i o opțiune rapidă, sigură ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2024, 10:20
(615 vizualizări - 0 comentarii)


«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza luni, 29 iulie 2024, o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». În cadrul evenimentului, prefectul județului Ialomița, Constantin ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2024, 08:40
(177 vizualizări - 0 comentarii)


Sfântu Gheorghe: Ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 53 de ani

Polițiștii din Ion Roată au fost sesizați luni, 22 iulie 2024, de către o femeie de 49 de ani, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, un bărbat în vârstă ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 16:15
(571 vizualizări - 0 comentarii)


Fierbinți-Târg: Beat la volan

Luni, 22 iulie 2024,  în jurul orelor 23,30, polițiștii din Fierbinți-Târg au oprit în trafic un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani. În urma ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 16:10
(559 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Animale aflate în pericol, salvate de polițiști

Urziceni: Animale aflate în pericol, salvate de polițiști

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-un apartament din Urziceni mai multe animale trăiesc în condiții improprii. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 15:10
(890 vizualizări - 0 comentarii)


Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia: Invitație la concert

Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia: Invitație la concert

Consiliul Județean Ialomița, prin Centrul Cultural «Ionel Perlea» și în parteneriat cu Asociația «Suonarte», invită publicul ialomițean la spectacolul «PUCCINI 10 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 13:45
(201 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Precizări cu privire la eco-schemele din sectorul zootehnic

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează cu privire la anumite condiții și excepții în acordarea de sprijin financiar pentru eco-schemele din sectorul zootehnic, aferente ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 12:55
(146 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Rambursări TVA în valoare de peste 5,20 milioane de lei în iunie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna iunie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 5,2 milioane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 11:15
(1474 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Lipsă apă în zonele Vlașca, Fetești-Gară și Fetești-Oraș!

Echipele RAJA Constanța intervin marți, 23 iulie 2024, pentru remedierea unei avarii survenite la nivelul conductei de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, din orașul Fetești. Pentru realizarea ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2024, 08:55
(354 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor în zona Urziceni

Vineirm, 19 iulie a.c., polițiștii au organizat în localitățile Urziceni, Bărbulești, Movilița, Coșereni și Manasia  o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2024, 16:40
(216 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni razie


Incendii la case din Sudiți și Condeești

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentul de Pompieri Slobozia au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru gestionarea unei situații de urgență ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2024, 13:05
(181 vizualizări - 0 comentarii)


S-a înecat în Lacul Amara

În dimineața zilei de duminică, 21 iulie a.c., în jurul orelor 10,15, Detașamentul de Pompieri Slobozia a intervenit cu o autospecială de stingere și o barcă pneumatică pentru extragerea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2024, 12:55
(602 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Orboești și Fetești

Două echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2024, 12:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 22 iulie 2024, termen-limită de depunere a declarațiilor fiscale pentru aplicarea/încetarea aplicării sistemului TVA la încasare

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 22 iulie 2024, este termenul-limită de depunere al următoarelor declarații, în scopul notificării organului ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2024, 10:20
(131 vizualizări - 0 comentarii)


Patru persoane urmărite internațional pentru «furt calificat», depistate la Slobozia

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de luni, 15 iulie 2024, la Slobozia, în vederea depistării unor persoane urmărite la nivel internațional. Astfel ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:30
(1132 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune cu efective mărite de polițiști

Luni, 15 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În acest sens, au ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:25
(700 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni acțiune


AJFP Ialomița: 133,80 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna iunie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna iunie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 133,80 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 09:40
(242 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR solicită intervenția prim-ministrului României pentru salvarea sectorului agricol afectat de secetă

Într-o scrisoare deschisã fãcutã publicã la începutul acestei sãptãmâni, Forumul Agricul­torilor și Procesatorilor Profesioniști din Rom ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:25
(151 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a extras eșantionul de control aferent Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campania 2024, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:05
(961 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în localitatea Moldoveni

Din cauza fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere semnificativă a consumului de apă în localitatea Moldoveni. Din acest motiv, pe timpul nopții ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 09:15
(742 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Duminică, 14 iulie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în satul Ion Ghica. Au ars locuința, un adăpost de ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:15
(271 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Două echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gârbovi, în care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:10
(503 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri!

Duminică, 14 iulie 2024, ofițerii de Poliție Judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, la delegarea și sub coordonarea procurorului specializat din cadrul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 12:10
(1418 vizualizări - 4 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în Fierbinți-Târg, Dridu și Cornești!

România se află sub cel mai extins Cod Roșu emis vreodată de Agenția Națională de Metereologie. Fenomenele vizate sunt caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat și implicit secetă. Toate ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 11:55
(430 vizualizări - 0 comentarii)


Deputatul USR Radu Miruță: «România cumpără energie scumpă pentru că PSD și PNL nu sunt în stare să ia deciziile corecte!»

Vineri, la orele 12,00, România importa aproape 900 MWh ca să-și acopere necesarul, producția fiind sub consum. Sâmbătă, la orele 11,00, într-o zi de weekend, importul depășea cu aproximativ ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 10:40
(526 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Iosif în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România cunoscător în Polițiștii ialomițeni vor putea monitoriza infractorii cu ajutorul brățărilor electronice @Mary în 70 proiecte de investiții pentru Slobozia Mary în Polițiștii ialomițeni vor putea monitoriza infractorii cu ajutorul brățărilor electronice Geo în Rezultate sub așteptări la Titularizare 2024 Cetatean în Polițiștii ialomițeni vor putea monitoriza infractorii cu ajutorul brățărilor electronice Ty în Rezultate sub așteptări la Titularizare 2024 Pai în Rezultate sub așteptări la Titularizare 2024 Mary în 70 proiecte de investiții pentru Slobozia d-alde Sosoaca în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România Maria în Din nou campioni cetatean în Rezultate sub așteptări la Titularizare 2024 (in)util în 70 proiecte de investiții pentru Slobozia @Fost elev în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România Noi în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România Mary în Împrumut de 7 milioane de lei pentru Amara Mary în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România Carmen în Împrumut de 7 milioane de lei pentru Amara Fost elev în Colegiul Național «Mihai Viteazul» Slobozia, pe lista celor 104 școli europene din România Floco în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...