Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!
1 3 5 6 7 8 9 540 541

SPORT

A plecat și Oana Bucă

Handbal, Divizia A, CSM Unirea Slobozia

A plecat și Oana Bucă

CSM Unirea Slobozia schimbă rândurile. Momentan, titularele din sezonul recent încheiat pleacă, una câte una, la «mai bine». Căpitanul echipei, Cătălina Sava, a ales să-și continue cariera la CSM Ploiești, echipă care, deși s-a clasat mult în urma Sloboziei, va beneficia, și în sezonul viitor, de o finanțare mult mai serioasă. Pivotul Andriyana Naumenko a dat curs, în mod firesc, ofertei venite de la reputatul antrenor Gheorghe Tadici și a semnat cu HC Zalău. De curând, a fost confirmată și plecarea golgheterei echipei, Oana Maria Bucă. Venită vara trecută de la Activ Ploiești, Oana Bucă și-a arătat clasa, mai cu seamă pe faza ofensivă, marcând pentru echipa noastră 125 de goluri. Pe lângă acestea... [citește_tot_articolul]

14 Iunie 2022, 11:50 (1271 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Procurorii din Fetești au dovedit, după 5 ani, că o fetiță a fost violată!

Revoltător

Procurorii din Fetești au dovedit, după 5 ani, că o fetiță a fost violată!

Agresiunea sexuală a unei minore din Ialomița, care la data comiterii faptelor avea doar 11 ani, a fost dovedită de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Fetești abia după 5 ani. Inculpatul cauzei este chiar tatăl victimei și a fost deferit justiției în urmă cu o săptămână, deși a intrat în vizorul anchetatorilor în anul 2017. Procurorii din Fetești dau vina pe întârzierea rezultatelor expertizelor judiciare. Pe numele bărbatului nu a fost impusă vreo măsură preventivă, acesta fiind lăsat în libertate, de care se bucură și în momentul de față. În prezent victima sa, care acum a împlinit vârsta de 16 ani, se află internată într-un centru de plasament din cadrul Direcției Generale de Asistență... [citește_tot_articolul]

14 Iunie 2022, 10:10 (1579 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

SPORT

Costel Enache, noul antrenor al Unirii Slobozia

Fotbal, Liga a II-a

Costel Enache, noul antrenor al Unirii Slobozia

După 18 luni, al doilea mandat al lui Adrian Mihalcea la Unirea Slobozia s-a încheiat. Cel mai titrat antrenor din istoria galben-albaștrilor a ales să-și continue cariera în Liga I, la Chindia Târgoviște. La 6 zile după plecarea lui Mihalcea, conducerea ialomițenilor a numit un nou antrenor principal. După ce s-au vehiculat mai multe nume, Lemnaru&Co s-au oprit asupra fostului antrenor de la Politehnica Iași, Constantin Enache. O alegere inspirată, spunem noi, având în vedere experiența antrenorului în primele două divizii. Dacă va reuși să țină ștacheta la nivelul la care a ridicat-o Mihalcea, vom vedea.

Cine e Costel Enache... [citește_tot_articolul]

14 Iunie 2022, 08:20 (1599 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Primăriile ialomițene, amendate din cauza depozitelor de gunoi

Primăriile ialomițene, amendate din cauza depozitelor de gunoi

Depozitarea necontrolată de deșeuri a adus amenzi administrațiilor locale din Ialomița. În urma controalelor efectuate în teren, în primăvara acestui an, comisarii Gărzii de Mediu Ialomița au descoperit zeci de gropi de gunoi unde oamenii aruncau deșeurile fără a fi trași la răspundere. Ca urmare a acelor constatate, s-au aplicat sancțiuni de peste 50 mii de lei. Oficialii instituției susțin că reprezentanții administrațiilor locale au achitat sancțiunile. Urmează acum o reverificare în teren pentru a vedea dacă respectivele gropi au fost închise. În caz contrar, vor fi aplicate noi sancțiuni.

Deșeurile, greu de gestionat... [citește_tot_articolul]

13 Iunie 2022, 12:05 (4164 vizualizări - 4 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Slobozia va cheltui 200000 de euro pentru toaletele publice

O duzină în tot orașul

Slobozia va cheltui 200000 de euro pentru toaletele publice

Administrația locală a identificat o soluție pentru problema toaletelor publice din Slobozia. Primul echipament de acest gen a fost achiziționat și va fi amplasat în Parcul Ialomița. Valeriu Roșca, directorul DADP Slobozia, susține că în următorul an vor fi achiziționate 10 toalete publice similare. Valoarea totală a acestor echipamente ar putea ajunge la 200000 de euro.

Obsesia toaletelor publice De mai bine de 10 ani, Slobozia se confruntă cu lipsa toaletelor publice la nivelul orașului. Administrațiile din ultimele 3 mandate nu au reușit să identifice o soluție eficientă de rezolvare... [citește_tot_articolul]

13 Iunie 2022, 07:55 (2076 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Nivelul de transparență al administrației ialomițene a crescut «pe hârtie»

Oficial ne merge tot mai bine

Nivelul de transparență al administrației ialomițene a crescut «pe hârtie»

Un raport oficial al Secretariatului General al Guvernului acreditează ideea că în numai 6 luni de zile, în perioada iulie-decembrie 2021, nivelul de transparență decizională al administrației județene a crescut cu 10 până la 20 de procente. Datele statistice vizează doar administrația județeană și Instituția Prefectului Ialomița. Administrațiile locale rămân un «terra deserta», în care obligațiile legale privind transparența decizională sunt facultative.

Administrația județeană e translucidă Un Raport oficial al Secretariatului General al Guvernului confirmă faptul că în numai 6 luni... [citește_tot_articolul]

12 Iunie 2022, 09:40 (1271 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

REPORTAJ

33 de Nunți de Aur la Slobozia

33 de Nunți de Aur la Slobozia

De mai bine de 10 ani, municipalitatea onorează cuplurile din Slobozia care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Anul acesta, evenimentul s-a desfășurat la Catedrala Episcopală «Înălțarea Domnului». În cadrul ceremoniei au fost sărbătorite 33 de cupluri care, în urmă cu 50 de ani, pe când Slobozia era doar un târg prăfuit de provincie, au spus «Da!» în fața ofițerului Stării Civile.

Secretul căsniciilor din Slobozia Treptele Catedralei, în zi de vineri, 3 iunie 2022, au devenit neîncăpătoare. Sunt 33 de cupluri, fiecare numărând în urmă 50 de ani de căsnicie... Sunt aici pentru oficierea... [citește_tot_articolul]

11 Iunie 2022, 10:40 (1764 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Aparate medicale achiziționate din donații, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Aparate medicale achiziționate din donații, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slo­bozia a achiziționat cele mai noi aparate medicale ce sunt utili­zate pentru diagnosticarea corectă a micilor pacienți. Instrumentele au fost cumpărate cu banii pe care firmele locale din Ialomița i-au donat în acest sens. Estimativ, din donații, Spitalul Județean de Urgență Slobozia a primit peste 300 mii de lei în cursul anului trecut. «Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit și s-au gândit la sănătatea copiilor din județul Ialomița... Eforturile pe care dânșii le-au făcut înseamnă mult pentru Spitalul Slobozia!» a precizat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia.

Sprijin financiar pentru sănătatea copiilor... [citește_tot_articolul]

10 Iunie 2022, 12:10 (1651 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Soluții noi pentru finalizarea investițiilor la stația de tratare a apei potabile

Povestea fără sfârșit a potabilizării apei la Slobozia

Soluții noi pentru finalizarea investițiilor la stația de tratare a apei potabile

Administrația locală din Slobozia susține că va căuta soluții noi pentru tratarea apei potabile la Slobozia. Primarul Dragoș Soare crede că în paralel cu finalizarea lucrărilor la stația de tratare a apei din Slobozia, orașul are nevoie de tehnologii alternative care pot fi implementate rapid și la costuri foarte mici. Declarațiile survin unei vizite de 4 zile a unei delegații comune a Consiliului Județean și Primăriei Slobozia la Târgul IFAT de la München, Germania, «târg dedicat companiilor din domeniul managementului deșeurilor și reprezentanților autorităților publice locale și centrale».

Nu aduce anul ce aduce Târgul IFAT de la München... [citește_tot_articolul]

10 Iunie 2022, 08:55 (1665 vizualizări - 3 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Slobozia: Stâlpi de iluminat puși la pământ de muncitorii care amenajează pistele de biciclete

Slobozia: Stâlpi de iluminat puși la pământ de muncitorii care amenajează pistele de biciclete

Mai mulți stâlpi de iluminat public amplasați pe Bulevardul Unirii, în zona Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia, au fost dărâmați de muncitorii care lucrează pentru amenajarea pistelor de biciclete. Este vorba despre un proiect de modernizare urbană, inițiat de administrația locală a orașului și finanțat de Uniunea Europeană. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Circulația a fost oprită Incidentul s-a petrecut în după-amiaza zilei de joi, 9 iunie a.c., în zona Colegiului Național «Mihai Viteazul» din Slobozia. Muncitorii ar fi manevrat eronat utilajele, atingând... [citește_tot_articolul]

9 Iunie 2022, 16:05 (6617 vizualizări - 5 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Fetești: O nouă campanie de ecologizare pe malul Brațului Borcea

Fetești: O nouă campanie de ecologizare pe malul Brațului Borcea

La sfârșitul săptămânii precedente, administrația locală din municipiul Fetești a inițiat o nouă campanie de ecologizare a malului stâng al Brațului Borcea. De această dată, autoritățile locale i-au invitat și pe cetățeni să parti­cipe la această acțiune. Apro­ximativ 100 de cetățeni s-au înscris voluntar și au însoțit reprezentanții administrației locale în demersul de a men­ține curat malul Brațului Borcea. «Considerăm că este necesar ca feteștenii să parti­cipe la astfel de acțiuni!» sus­ține Laurențiu Șonchereche, primarul municipiului Fetești.

«Un oraș fără deșeuri abandonate!»... [citește_tot_articolul]

9 Iunie 2022, 12:20 (968 vizualizări - 1 comentariu)

Click aici

EVENIMENT

Slobozia: Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a inaugurat Târgul «FarmConect România» 2022

Slobozia: Ministrul Agriculturii, Adrian Chesnoiu, a inaugurat Târgul «FarmConect România» 2022

Joi, 9 iunie a.c., la Slobozia a debutat prima ediție a Târgului Agricol Național «FarmConect România» 2022. Evenimentul își propune să devină o cale de comunicare între fermieri, mediul de afaceri și autorități. Târgul agricol găzduit de Slobozia a fost deschis în prezența ministrului Agriculturii, Adrian Chesnoiu.

Slobozia, pe harta târgurilor agricole naționale Unic la nivel național, Târgul «FarmConect România» 2022 facilitează schimbul de informații, cunoștințe și experiențe relevante legate de bunele practici în agricultură. Totodată, misiunea Târgului, a cărui gazdă este municipiul... [citește_tot_articolul]

9 Iunie 2022, 11:05 (3300 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Contracte de muncă definitive pentru 52 de cadre medicale, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Contracte de muncă definitive pentru 52 de cadre medicale, la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a încheiat recent concursurile organizate pentru personalul angajat în cadrul instituției pe perioada Stării de Urgență și a Stării de Alertă. Instituția a beneficiat de sprijinul a 59 de cadre medicale, dintre care 5 medici. Astfel, au fost scoase la concurs 54 de posturi, în urma examenelor reușind să promoveze 52 de candidați. Toate funcțiile sunt pentru asistente medicale, infirmiere sau îngrijitoare. «În ceea ce privește posturile pentru medici, aceștia și-au exprimat dorința de a nu continua activitatea în cadrul spitalului nostru!» a explicat Liviu Patrichi, managerul Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Candidații promovați vor fi redistribuiți... [citește_tot_articolul]

9 Iunie 2022, 08:10 (1737 vizualizări - 8 comentarii)

EVENIMENT

«FarmConect România» 2022, la prima ediție

Slobozia se înscrie oficial pe harta târgurilor agricole naționale

«FarmConect România» 2022, la prima ediție

În urmă cu 2 ani, în plină campanie electorală, candidatul Dragoș Soare susținea printre altele că «Slobozia poate deveni un pol agricol al celei mai populate zone din România». La 2 ani distanță, Slobozia devine gazda unui târg agricol cu un profil unic în România. Astfel, Târgul își propune să devină o platformă de comunicare și reprezentare a intereselor fermierilor români atât în fața mediului de afaceri local, cât și a oficialităților la cel mai înalt nivel. De asemenea, organizatorii își propun o abordare nouă în peisajul târgurilor din agribusiness, eve­nimentele din cadrul Târgului adresându-se în egală măsură fermierilor și consumatorilor finali. Evenimentul este organizat de... [citește_tot_articolul]

8 Iunie 2022, 14:20 (1532 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

Administrația județeană, de la poduri la «docuri plutitoare»

Administrația județeană, de la poduri la «docuri plutitoare»

bonus: A cincea investiție în curtea Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Centru medical multifuncțional în valoare de 133,6 milioane de lei!

Joi, 26 mai 2022, Consiliul Județean Ialomița s-a reunit în cadrul unei ședințe ordinare pentru a legifera o serie de proiecte de hotărâri de interes pentru opinia publică din Ialomița. Printre acestea s-a numărat și cel privind «realizarea unui doc plutitor», în asociere cu orașul Fetești, pe Brațul Borcea. De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au figurat o serie de proiecte de hotărâri care asigură cadrul legislativ pentru investiții în infrastructura rutieră și infrastructura medicală ale județului.

Doc plutitor de 392000 de lei Plictisită de investiții în infrastructura rutieră... [citește_tot_articolul]

8 Iunie 2022, 09:20 (1472 vizualizări - 1 comentariu)

SPORT

Adrian Mihalcea lasă Unirea Slobozia pentru Chindia Târgoviște

Adrian Mihalcea lasă Unirea Slobozia pentru Chindia Târgoviște

Deși cu câteva zile în urmă dădea asigurări că va rămâne la Unirea Slobozia și pentru sezonul viitor, antrenorul Adrian Mihalcea nu a rezistat tentației de a face pasul spre Liga 1.Oportunitatea a venit de la Chindia Târgoviște, echipă care a rămas in extremis în prima divizie, după un baraj chinuitor cu Concordia Chiajna. Mihalcea îl va înlocui la Târgoviște pe Emil Săndoi, fiind la a doua experiență în Liga 1, după un scurt periplu la Dinamo. În câteva zile vom afla numele noului antrenor al Unirii. Conform surselor noastre, va fi vorba de un tehnician cu experiență în primele două divizii.

Cel mai bun antrenor al Unirii... [citește_tot_articolul]

8 Iunie 2022, 07:30 (2439 vizualizări - 9 comentarii)

SPORT

Înfrângeri pe linie la baraj

Handbal, CSM Unirea Slobozia

Înfrângeri pe linie la baraj

Gata! Campionatul Diviziei A de handbal feminin s-a încheiat, cu Galați și Târgu-Jiu singurele promovate în Liga Florilor. Slobozia și Cluj nu au putut furniza surpriza și le-au lăsat pe Mioveni și Slatina să mai viețuiască, cel puțin un sezon, în prima divizie. Echipa noastră a lăsat o impresie bună după primul meci, dar ritmul de 3 meciuri în 3 zile s-a dovedit, în final, obositor. Dar, să le luăm pe rând...

Prestație bună cu Mioveniul Dacia Mioveni este echipa din Liga Florilor unde evoluează cele mai multe foste jucătoare ale Sloboziei. Printre ele, și o handbalistă născută și crescută... [citește_tot_articolul]

7 Iunie 2022, 13:10 (1582 vizualizări - 0 comentarii)

SPORT

Amara a luat campionatul, Iazu a luat Cupa

Fotbal, Liga a IV-a

Amara a luat campionatul, Iazu a luat Cupa

După 5 ani, CS Amara este din nou campioana județului Ialomița. Deși mai este de disputat o etapă din actualul sezon de Liga a IV-a, «balnearii» și-au primit medaliile de campioni încă de sâmbătă, 4 iunie 2022, când au bătut Viitorul Axintele cu 3-2, grație triplei realizate de Marian Drăgoi. Amărenii au tratat lejer finalul de sezon, având un avans de 11 puncte față de ocupanta locului 2, Bărăganul Ciulnița. Campioana județului Ia­lomița se va duela la barajul pentru promovarea în Liga a III-a cu cea mai bună echipă din Ilfov. Se va juca tur-retur, cele două manșe urmând să se dispute pe 18 și 25 iunie 2022. Să sperăm că Amara va face, de data aceasta, o figură frumoasă. Acum 5 ani a fost depă... [citește_tot_articolul]

7 Iunie 2022, 10:55 (1475 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Criză de judecători în cadrul Tribunalului Ialomița

Criză de judecători în cadrul Tribunalului Ialomița

Condițiile favorabile de pensionare din sistemul de justiție, precum și modificarea condițiilor în ceea ce privește limita de vârstă necesară promovării în funcție, afectează activitatea Tribunalului Ialomița. Instituția funcționează în prezent cu 10 judecători, însă 4 dintre aceștia sunt în prag de pensio­nare. Magistrații din cadrul celor 3 judecătorii din județ nu pot promova către instanța superioară pentru că nu au o vechime de minim 7 ani în funcție, potrivit modificărilor aduse în 2017 Legii 303/2004, privind statutul judecătorilor și procurorilor. Astfel, cea mai mare instanță din județ se află în situația de a rămâne fără personal de specialitate. Datele statistice arată că anul trecut... [citește_tot_articolul]

7 Iunie 2022, 10:10 (2226 vizualizări - 8 comentarii)

SPORT

Două medalii la «Cupa Muschetarul»

Scrimă

Două medalii la «Cupa Muschetarul»

În perioada 3-5 iunie 2022, orașul brașovean Râș­nov a găzduit «Cupa Muschetarul», competiție adre­sată sabrerilor sub 13 ani. Slobozia a fost re­prezentată de copiii de la CSM Unirea, pregătiți de Daniel Nă­drag și cei de la CSS, antrenați de Marin Cruțu. Gașca micilor sabreri ai Sloboziei s-a bucurat de competiție și a obținut și câteva rezultate frumoase, mai cu seamă că participarea a fost nume­roasă. Pe tabloul masculin al categoriei sub 11 ani, s-au întâlnit, în Semifinală, Arthur Donisei de la CSM Unirea și Damian Neagu de la CSS. După un meci strâns, s-a impus Arthur, cu 8-6. Astfel, Damian s-a mulțumit cu «bronzul», iar Arthur a cucerit «argintul», după ce a pierdut în Finală în fața... [citește_tot_articolul]

7 Iunie 2022, 09:40 (1263 vizualizări - 0 comentarii)

1 3 5 6 7 8 9 540 541
Sâmbătă 02 Iul 2022
117 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
1 2 7 8 9 11 13 14 15 392 393
Incendiu la o casă din Dridu

Incendiu la o casă din Dridu

Marți, 5 aprilie a.c., Detașamentul de Pompieri Urziceni a intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Dridu. Pompierii s-au deplasat la locul intervenției cu două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 14:55
(3332 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Dridu incendiu


«Jandarmul de Onoare al Anului» este un subofițer ialomițean

«Jandarmul de Onoare al Anului» este un subofițer ialomițean

Cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, la sediul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române a avut loc luni, 4 aprilie a.c., ceremonialul de premiere a jandarmilor care s-au remarcat pe plan profesional ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 14:20
(2827 vizualizări - 0 comentarii)


2

Ialomița: 12 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 6 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27041, fiind înregistrate 12 noi cazuri față de ziua de marți, 5 aprilie ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 13:15
(764 vizualizări - 0 comentarii)


3

APIA: 110,39 milioane de euro, plăți privind bunăstarea animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a autorizat la plată beneficiarii Măsurii 14-Plăți privind bunăstarea animalelor- pachet a) porcine și pachet b) păsări din Campania ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 12:40
(1678 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Racordări ilegale la rețeaua de energie electrică

Marți, 5 aprilie a.c., polițiștii din Urziceni, Coșereni și Jilavele, cu sprijinul jandarmailor ialomițeni și al reprezentanților ENEL au desfășurat o acțiune privind identificarea consumurilor ilegale ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 12:10
(2814 vizualizări - 0 comentarii)


5

Recensământul Populației și Locuințelor 2021: Slobozia, cel mai mare număr de chestionare completate

În intervalul 14.03-04.04.2022 al perioadei de autorecenzare și autorecenzare asistată pentru Recensământul Populației și Locuințelor 2021 au fost completate 26715 chestionare la nivelul județului Ialomița ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2022, 11:20
(3514 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Dezbatere pe tema «Recensământul Populației și Locuințelor 2021»

Marți, 5 aprilie a.c., Instituția Prefectului Județul Ialomița a fost gazda unei întâlniri lucrative cu tematica «Recensământul Populației și Locuințelor 2021» La întrunire au participat secretarul general ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2022, 15:30
(4147 vizualizări - 0 comentarii)


7

Sudiți: Locuință cuprinsă de flăcări

Luni 4 aprilie a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Țăndărei au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, produs la locuința unui cetățean din Sudiți. Pompierii au fost sprijiniți ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2022, 13:30
(2203 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Sudiți incendiu


Ialomița: 10 noi cazuri de COVID-19

Marți, 5 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27029, fiind înregistrate 10 noi cazuri față de ziua de luni, 4 aprilie ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2022, 13:15
(762 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă și în luna aprilie 2022

Ministerul Finanțelor a emis, începând de luni, 4 aprilie 2022, noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului «TEZAUR» , cu maturități de 1 și 3 ani și dobânzi de 4,8% și 5,8%. Titlurile de stat ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2022, 09:30
(2987 vizualizări - 0 comentarii)


Drogat și beat la volan, pe străzile din Urziceni

Sâmbătă, 2 aprilie a.c., în jurul orelor 18,00, polițiștii din Urziceni au depistat în flagrant delict un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Manasia, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2022, 16:05
(1232 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 8 noi cazuri de COVID-19

Luni, 4 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27019, fiind înregistrate 8 noi cazuri față de ziua de duminică, 3 aprilie ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2022, 13:25
(698 vizualizări - 0 comentarii)


12

Expoziție de pictură și ceramică la Centrul Cultural «Ionel Perlea» Slobozia

Marți, 5 aprilie 2022, de la orele 16,00, la Centrul Cultural «Ionel Perlea» va fi vernisată expoziția de pictură și ceramică «Imperceptibil». Evenimentul va fi organizat la Sala «Atelier», cu lucrări ale ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2022, 12:50
(2882 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Simularea Examenului de Evaluare Națională 2022

Luni, 4 aprilie a.c., a debutat Simularea Examenului de Evaluare Națională 2022 cu proba scrisă la Limba și Literatura Română. Calendarul desfășurării Simulării este cuprins în perioada 4-14 aprilie 20 ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2022, 12:10
(3077 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Duminică, 3 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 27011, fiind înregistrate 14 noi cazuri față de ziua de sâmbătă, ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2022, 13:20
(664 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 4 noi cazuri de COVID-19

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 26997, fiind înregistrate 4 noi cazuri față de ziua de vineri, 1 aprilie ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2022, 13:25
(686 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Slobozia

Joi, 31 martie a.c., 86 de polițiști ialomițeni, cu sprijinul a peste 20 de jandarmi, precum și 8 polițiști locali au desfășurat o acțiune de menținere a climatului de ordine publică pe raza municipiului ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 15:20
(2436 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia razie


Urziceni: Campanie de prevenire a înșelăciunilor

În perioada 31 martie-30 aprilie a.c., Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița derulează, la nivelul municipiului Urziceni, campania de prevenire «Poți Preveni Înșelăciunile». În cadrul campaniei ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 15:00
(3965 vizualizări - 1 comentariu)


Slobozia: Dețineau ilegal arme albe

În urma unei acțiuni a polițiștilor desfășurată joi, 31 martie a.c., la Slobozia, au fost constatate 2 infracțiuni în flagrant, de port fără drept de obiecte periculoase. Astfel, în incinta unei case de ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 14:30
(2719 vizualizări - 0 comentarii)


19

Ialomița: 11 noi cazuri de COVID-19

Vineri, 1 aprilie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 26993, fiind înregistrate 11 noi cazuri față de ziua de joi, 31 martie ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 13:10
(621 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 2000 de fermieri ialomițeni au depus Cereri Unice de Plată

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că în cadrul Campaniei de primire a Cererilor Unice de Plată pentru anului 2022, în perioada 1 martie – 1 aprilie, la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 12:15
(602 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 14 incendii produse pe raza județului, în ultima săptămână

ISU Ialomița: 14 incendii produse pe raza județului, în ultima săptămână

În ultima săptămână, pompierii au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui număr de 14 incendii, produse în mai multe localități de pe raza județului
Ialomița, în care flăcările s-au întins ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2022, 09:30
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 19 directori și 10 directori adjuncți de școli, după un nou concurs

Joi, 31 martie a.c., au fost validate rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din Ialomița ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2022, 17:10
(1153 vizualizări - 0 comentarii)


Axintele: Bărbat reținut pentru «lovire» și «amenințare»

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coșereni au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 38 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de «lovire sau alte violențe» și ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2022, 16:35
(708 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 47200 de lei

Miercuri, 30 martie a.c., polițiștii au intervenit la 76 de evenimente, dintre care 71 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, fiind constatate 7 infracțiuni. Din totalul acestora ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2022, 16:20
(1156 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 14 noi cazuri de COVID-19

Joi, 31 martie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 26982, fiind înregistrate 14 noi cazuri față de ziua de miercuri, 30 martie ...[citește_toată_știrea]

31 Martie 2022, 13:15
(473 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Doi tineri, reținuți după ce au furat motorină din rezervoarele unor microbuze

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au identificat și reținut, pentru 24 de ore, doi bărbați bănuiți de furtul a peste 150 litri de motorină din rezervoarele unor microbuze de transport persoane ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2022, 15:15
(3043 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: 12 noi cazuri de COVID-19

Miercuri, 30 martie 2022, la nivelul județului Ialomița, potrivit raportărilor, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 26968, fiind înregistrate 12 noi cazuri față de ziua de marți, 29 ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2022, 13:20
(623 vizualizări - 0 comentarii)


DSVSA Ialomița: Niciun focar de Pestă Porcină Africană

Potrivit Direcției Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, la data de 30 martie 2022, pe raza județului Ialomița nu mai evoluează niciun focar de Pestă Porcină Africană. De reținut ...[citește_toată_știrea]

30 Martie 2022, 11:10
(1410 vizualizări - 0 comentarii)


RAR Ialomița: ITP «la fața locului» pentru deținătorii de tractoare și utilaje agricole și apicultori

RAR Ialomița: ITP «la fața locului» pentru deținătorii de tractoare și utilaje agricole și apicultori

Registrul Auto Român se află alături de fermierii și apicultorii care solicită eliberarea cărții de identitate a vehiculului (CIV) și efectuarea inspecției tehnice periodice (ITP) la domiciliu sau locul ...[citește_toată_știrea]

29 Martie 2022, 13:30
(3045 vizualizări - 0 comentarii)


1 2 7 8 9 11 13 14 15 392 393
Ultimele comentarii
Mariana în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău @Aurel în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Corcodel de la Dumitresti în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău @Corcodel de la .. în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Corcodel de la Dumitresti în Consiliul Județean Ialomița majorează valoarea proiectelor edilitare din județ Curiosul în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Lady x în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Corcodel de la Dumitresti în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Aurel în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Stelu în Amara a promovat în Liga a III-a Gatu în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Mire în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Un fraier în A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița! Fotbalist în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Lore în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BIBI în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Stela în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...