Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

«Palatul» din Țăndărei pe care Statul nu-l poate valorifica

«Palatul» din Țăndărei pe care Statul nu-l poate valorifica

De 5 ani, Agenția Națională de Administrare Fiscală alături de Agenția Națională de Admi­nistrare a Bunurilor Indisponi­bilizate încearcă să valorifice «o casă cu turnulețe» ridicată la Țăndărei, în urma activităților infracționale comise de proprietarul său, în Paris, capitala Franței. Valoarea imobilului este de peste 1 milion de lei, iar oficialii ANAF susțin faptul că nu au fost identificați posibili cumpărători pentru această casă. Banii obținuți de autoritățile române trebuie să ajungă însă în Franța, stat european care a dat dispoziții pentru confiscarea acestui imobil.

 

Statul, fără soluții... [citește_tot_articolul]

24 Iunie 2024, 09:40 (1657 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Ion Ghica: Mușcat de șarpe în propria gospodărie

Ion Ghica: Mușcat de șarpe în propria gospodărie

Un tânăr de 19 ani a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Slobozia după ce a fost mușcat de un șarpe. Din fericire starea de sănătate nu i-a fost afectată, acesta alegându-se doar cu o sperietură.

 

Tratat de medici la UPU Potrivit declarațiilor pe care le-a făcut medicilor, tânărul de 19 ani se afla în curte, moment în care a călcat, din greșeală, pe șarpe. Imediat acesta a fost mușcat de picior și, de teamă să nu fie veninos, a sunat la 112 pentru a fi transportat la spital. Medicii Unității de Primiri Urgențe... [citește_tot_articolul]

23 Iunie 2024, 14:40 (840 vizualizări - 0 comentarii)

POLITICĂ

«Le sunt recunoscător tuturor ialomițenilor care și-au exercitat dreptul de vot!»

Europarlamentarul PSD Ștefan Mușoiu

«Le sunt recunoscător tuturor ialomițenilor care și-au exercitat dreptul de vot!»

Alegătorii ialomițeni au votat în proporție de peste 65% pentru lista comună propusă de PSD-PNL la Alegerile Europarlamentare. Ștefan Mușoiu a fost singurul ialomițean aflat pe lista candidaților pentru Parlamentul European. Dincolo de calculele electorale, propulsarea sa în această poziție reprezintă un câștig cert pentru Ialomița și pentru ialomițeni. La o săptămână de la rezultatele votului, Ștefan Mușoiu prezintă public primele sale planuri în calitate de viitor europarlamentar.

 

O victorie pentru întreg județul Aflat într-o poziție... [citește_tot_articolul]

23 Iunie 2024, 10:20 (254 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

Echipament medical modern achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Echipament medical modern achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a investit aproximativ 100 mii de euro, din fonduri proprii, pentru achiziția unui echipament medical modern, destinat Secției Obstetrică-Ginecologie a unității medicale. Aparatul permite medicilor realizarea de investigații medicale de înaltă precizie, îmbună­tățind astfel accesul la servicii medicale în cadrul acestei secții.

 

Servicii medicale îmbunătățite Echipamentul este dotat cu un ecograf 5D și asistent AI și permite realizarea de examinări ginecologice pentru femeile însărcinate, internate î... [citește_tot_articolul]

22 Iunie 2024, 14:50 (448 vizualizări - 2 comentarii)

POLITICĂ

«Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!»

Marian Pavel, președintele PSD Ialomița

«Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!»

PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de administrații locale din Ialomița grație unor strategii combinate. În mandatul 2020-2024, Marian Pavel a susținut activ investiții majore în domeniul infrastructurii rutiere, Să­nătății și Educației. Eforturile inves­tiționale și administrative au fost du­blate de racolarea unor primari PNL pe listele PSD. La o săptămână de la Alegerile din 9 iunie 2024, Marian Pavel susține că tot acest efort politic și administrativ a fost validat de alegători: «Rezultatele Alegerilor reflectă decizia ialomițenilor!».

 

Ialomița este «prea roșie»... [citește_tot_articolul]

22 Iunie 2024, 09:20 (737 vizualizări - 7 comentarii)

EVENIMENT

1,9 milioane de lei pentru reabilitarea pavilionului TBC al Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești

1,9 milioane de lei pentru reabilitarea pavilionului TBC al Spitalului Municipal «Anghel Saligny» Fetești

Administrația locală din Fetești a semnat contractul de finanțare pentru reabi­litarea pavilionului TBC al Spitalului Municipal «Anghel Saligny». Fondurile sunt alocate prin Progra­mul Național de Redresare și Reziliență, investiția având o valoare de 1,9 milioane de lei. Unitatea me­dicală are nevoie urgentă de reparații, având în vedere faptul că nu a mai beneficiat de astfel de lucrări de mai bine de 10 ani, potri­vit informațiilor oficiale.

 

Investiție în Sănătate Primăria Fetești a făcut demersurile necesare pentru a obține... [citește_tot_articolul]

21 Iunie 2024, 12:20 (209 vizualizări - 0 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Organele judiciare ialomițene nu pot proba «abuzurile sexuale» asupra copiilor

Organele judiciare ialomițene nu pot proba «abuzurile sexuale» asupra copiilor

Conform unui raport oficial al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, instituția a fost sesizată în cursul anului precedent în aproximativ 200 de cazuri de «abuzuri sexuale» asupra minorilor. Din păcate, agresorii sunt cu greu trași la răspun­dere de către organele judiciare. Anchetele întocmite în astfel de cazuri se prescriu, de cele mai multe ori, în instanță. Iar cei care comit astfel de fapte rămân în libertate, nepedepsiți.

 

Fapte greu de dovedit În 2023, Direcția Generală de... [citește_tot_articolul]

21 Iunie 2024, 08:05 (627 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Slobozia: Muncă în folosul comunității în schimbul amenzilor neplătite

Slobozia: Muncă în folosul comunității în schimbul amenzilor neplătite

Dacă în cazul firmelor cu datorii administrațiile locale intră sub incidența Legii Insolvenței care le obligă să se înscrie la masa credală pentru a-și recupera datoriile, în cazul persoanelor fi­zice situația este cu totul alta. Cetățenii care acumulează datorii, dar pe care nu le pot plăti, pot fi obligați să efectueze zile de muncă în folosul comunității. La Slobozia, de exemplu, administrația locală, prin Serviciul de Taxe și Impozite, a început încă din ianuarie 2024 să facă demersuri pentru transformarea debitelor în zile de muncă în folosul comunității. Pe «lista neagră» figurează cu debite peste 300 de cetățeni ai orașului... [citește_tot_articolul]

20 Iunie 2024, 12:15 (2485 vizualizări - 2 comentarii)

Click aici

UNA PE SĂPTĂMÎNĂ

Marinela a transformat angajații DSP în paznici

Marinela a transformat angajații DSP în paznici

Marinela Radu a obligat angajații din subordine să facă planton la ușa instituției în locul paznicilor. Decizia a fost luată după ce instanța a obligat-o să-i plătească retroactiv 24 de salarii compensatorii lui Dan Noel, fostul șef al DSP, concediat ilegal, la ordinul ei direct. Acum oamenii se întreabă cât va dura acest supliciu și, mai ales, dacă vor fi plătiți ca «paznici», cu salariul minim pe economie, sau ca angajați cu drepturi depline în cadrul instituției.

 

Ce vrăji mai face nemuritoarea Marinela? Șefa Direcției de Sănătate Publică... [citește_tot_articolul]

20 Iunie 2024, 07:55 (6299 vizualizări - 5 comentarii)

Click aici

SPORT

Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia

Fotbal, SuperLiga

Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia

Promovarea în SuperLiga obligă conducerea Unirii Slobozia să găsească rapid soluții de întărire a lotului. Ne desparte mai puțin de o lună de startul noului sezon, iar la trupa ialomițeană mișcările sunt în toi. În ultimele zile, antrenorul Adrian Mihalcea a primit la pregătire trei jucători noi, numărul sosirilor ajungând, astfel, la nouă.

 

Un portar și doi mijlocași Austriacul Stefan Krell, 32 de ani, a sosit la Slobozia pentru a-i oferi lui Adrian Mihalcea o variantă în plus pe postul de portar. Krell vine la Slobozia... [citește_tot_articolul]

19 Iunie 2024, 17:05 (12135 vizualizări - 6 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Ecouri ale Alegerilor Locale și Europarlamentare în Ialomița

La o săptămână de la vot

Ecouri ale Alegerilor Locale și Europarlamentare în Ialomița

Procesul de validare a rezultatelor Alegerilor Locale și Europarlamentare în Ialomița a întârziat o săptămână. În acest timp, în spațiul public au apărut informații privind «vicierea» procedurii de vot. Dovezile directe și indirecte indică atât vicii de procedură, cât și posibile fraude electorale punctuale, în curs de cercetare de către organele de anchetă penală. Disfuncțiile apărute în procesul de votare nu modifică însă rezultatele finale ale votului. Liderii partidelor politice din Ialomița implicate în competiție au recunoscut rezultatele Alegerilor, iar în noua configurație politică PSD a câ... [citește_tot_articolul]

19 Iunie 2024, 12:10 (1687 vizualizări - 1 comentariu)

Click aici

EVENIMENT

Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată

Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată

Procurorii au trimis-o în judecată pe angajata Primăriei Slobozia cercetată pentru fapte de corupție. La sfârșitul lunii februarie 2024, aceasta a fost prinsă în flagrant în timp ce ar fi primit mită de la un cetățean, devenit între timp denunțător în cauză, pentru a-i elibera acestuia mai rapid o serie de documente de care avea nevoie. Femeia a fost plasată sub control judiciar și a fost trimisă în judecată în stare de libertate. Ancheta a fost realizată cu sprijinul ofițerilor Serviciului Județean Anticorupție Ialomița.

 

Se așteaptă decizia judecătorilor... [citește_tot_articolul]

19 Iunie 2024, 07:55 (9669 vizualizări - 10 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Medicina de Familie din Ialomița se bazează pe medicii pensionari

Medicina de Familie din Ialomița se bazează pe medicii pensionari

În urmă cu o lună, Direcția de Sănătate Publică Ialomița a avizat favorabil prelungirea perioadei de activitate pentru un număr de 85 de medici pensionari. Jumătate dintre aceștia sunt medici de familie care, dacă ar ieși la pensie, ar lăsa fără acces la servicii medicale peste 20 mii de ialomițeni. Asociația Medicilor de Familie din Ialomița susține faptul că s-au făcut demersuri pentru atragerea medicilor tineri, dar toate încercările au rămas fără răspuns.

 

Se caută soluții Pe listele comune ale Direcției de Sănătate Publică Ialomița și cele ale Casei Județene de... [citește_tot_articolul]

18 Iunie 2024, 11:50 (1023 vizualizări - 3 comentarii)

Click aici

EVENIMENT

Apele Române așteaptă de 9 ani să obțină o baltă concesionată nelegal

La Ciocârlia

Apele Române așteaptă de 9 ani să obțină o baltă concesionată nelegal

Anul acesta se împlinesc 9 ani de la primul termen al procesului prin care Agenția Națională Apele Române, prin structura sa teritorială din județul Ialomița, Sistemul de Gospodărire a Apelor Ialomița, încearcă să obțină în patrimoniul său o baltă aflată pe teritoriul administrativ al Primăriei Ciocârlia. Potrivit informațiilor, balta ar fi fost concesionată nelegal de administrația locală, în baza unor Hotărâri de Guvern.

 

Se așteaptă decizia Curții Supreme de Justiție În anul 2015, Agenția Națională Apele Române, prin structura... [citește_tot_articolul]

18 Iunie 2024, 08:05 (1831 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

500 de lei pentru sănătatea copiilor din Ialomița

În 2023

500 de lei pentru sănătatea copiilor din Ialomița

Anual Ministerul Sănătății fi­nanțează activitățile de prevenirea îmbolnăvirii copiilor care merg la școli și grădinițe. Fondurile alocate pentru acest capitol al Sănătății pu­blice sunt însă infime. Potrivit Direcției de Sănătate Publică Ialomița, în 2023, prevenirea bolilor în colectivități s-a realizat cu doar 500 de lei.

 

Fonduri insuficiente pentru copii Educația rămâne unul dintre domeniile de activitate cel mai slab finanțate, chiar și atunci când vine vorba despre prevenirea îmbolnăvirii copiilor care merg în colectivități... [citește_tot_articolul]

17 Iunie 2024, 11:55 (883 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

Primăria Slobozia are de încasat peste 600 mii de lei de la SNIF Ialomița

Statul dator la Stat

Primăria Slobozia are de încasat peste 600 mii de lei de la SNIF Ialomița

bonus: RADEF «România Film», datoare la Primăria Slobozia

Structura teritorială a Societății Naționale de Îmbunătățiri Funciare, SNIF Ialomița are datorii către Primăria Slobozia. La momentul de față, administrația locală are de recuperat taxe și impozite neachitate din 2011 a căror valoare se ridică la peste 600 mii de lei. Șansele ca sumele să revină bugetului orașului sunt însă mici având în vedere că de mai bine de 10 ani SNIF Ialomița se află în procedură de insolvență.

 

Bani greu de recuperat Potrivit datelor oficiale, Primăria Slobozia are calitatea de creditor într-un număr de 53 de proceduri... [citește_tot_articolul]

17 Iunie 2024, 08:05 (3526 vizualizări - 0 comentarii)

EVENIMENT

AJOFM Ialomița oferă indemnizații absolvenților de liceu

AJOFM Ialomița oferă indemnizații absolvenților de liceu

În urmă cu o săptămână, peste 1600 de elevi de clasa a XII-a au absolvit cursurile liceale. Potrivit legii, aceștia au dreptul de a beneficia de o indemnizație de la Stat, acordată prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița. Estimativ, în 2023, peste 350 absolvenți de liceu au primit acest stimulent financiar.

 

Sprijin financiar acordat timp de 6 luni Potrivit legii, absolvenții de liceu au posibilitatea de a beneficia de un stimulent financiar, sub forma unui ajutor de șomaj, după absolvirea cursurilor liceale. Indemnizația se... [citește_tot_articolul]

16 Iunie 2024, 15:05 (1344 vizualizări - 4 comentarii)

REPORTAJ

La vot, la 103 ani!

La vot, la 103 ani!

O cheamă Victoria Ioniță și e din Cosâmbești. A împlinit 103 ani pe 4 mai 2024. Și pe 9 iunie 2024 a cerut «urna mobilă». Așa a fost și la 99 de ani... Vecinii spun că o văd uneori măturând praful curții. Iar în primăvara asta a dat cu sapa prin grădină. Am întrebat-o de ce votează. «Pentru că trebuie!» ne-a răspuns. Și, într-o fulgerare de gând, am înțeles că fiecare dintre noi trebuie să își ducă crucea până la capăt.

 

Votul nu are limită de vârstă Șade în ușa casei așteptând... [citește_tot_articolul]

16 Iunie 2024, 10:10 (1152 vizualizări - 1 comentariu)

EVENIMENT

Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului!

Ialomița și-a ales viitorul politic: PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului!

Alegerile Locale din Ialomița s-au terminat. PSD și-a adjudecat 54 din cele 66 de localități ale județului, cu 16 mai multe decât la Alegerile Locale din 2020. PNL a rămas cu 8 localități, AUR a câștigat două localități, USR a rămas cu una, respectiv Gârbovi, iar Marinică Cazacu, primarul de la Ion Roată, și-a adjudecat voturile concetățenilor săi din poziția de «independent», deși este unul dintre cei trei lideri ai Alianței Dreapta Unită din Ialomița. Poate vor reveni asupra acestui aspect... De asemenea, grație votului masiv pro PSD/PNL pentru Parlamentul European la nivel național (55%), deputatul PSD Ștefan Mușoiu a devenit europarlamentar. Acesta e bilanțul... [citește_tot_articolul]

15 Iunie 2024, 09:40 (1948 vizualizări - 5 comentarii)

EVENIMENT

Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei»

Slobozia: Un copil și-ar fi dat foc, accidental, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei»

Incident tragic petrecut vineri, 14 iunie 2024, într-o clasă a Școlii Gimnaziale «Sfântul Andrei» din Slobozia. Încercând să-și impresioneze colegii, un elev de clasa a VII-a și-ar fi dat foc în clasă, în timpul unei pauze. Elevul a fost transferat la Spitalul de Copii «Grigore Alexandrescu» din București. 

Se fac verificări Din primele informații, se pare că elevul de clasa a VII-a, în joacă, ar fi utilizat un produs dezinfectant, apoi a aprins o brichetă, moment în care hainele i-ar fi luat foc. Acesta s-a ales... [citește_tot_articolul]

14 Iunie 2024, 16:05 (5101 vizualizări - 14 comentarii)

Luni 24 Iun 2024
180 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Polițiștii feteșteni au verificat legalitatea actelor de comerț

În cursul zilei de joi, 8 aprilie, timp de trei ore, polițiștii feteșteni dar și agenții posturilor de poliție limitrofe au acționat în zona de competență pentru menținerea ordinii și liniștii publice și ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2010, 15:50
(32288 vizualizări - 0 comentarii)


Haos în acordarea ajutoarelor sociale la Traian

Recent, urmare a unei dispoziții a prefectului Mădălin Teculescu, inspectorii ITM Ialomița au desfășurat o verificare amplă în cadrul administrației locale din Traian, scopul principal al controlului fiind ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 16:04
(18869 vizualizări - 0 comentarii)


Prins la furat din curtea Primăriei

În cursul nopții de miercuri spre joi, respectiv 7 spre 8 aprilie a.c., agenții Postului de Poliție Miloșești aflați în serviciul de patrulare pe raza comunei au oprit pentru control, la ieșirea din curtea ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 15:41
(18664 vizualizări - 0 comentarii)


Sprijin pentru agromediu

«Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură reamintește fermierilor care intenționează să depună cereri de plată pe suprafață că pot beneficia de un sprijn suplimentar pentru măsura de agromediu ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 15:39
(21891 vizualizări - 0 comentarii)


Localnici din Bărbulești, înarmați prin Slobozia

Miercuri, 7 aprilie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban Slobozia, aflat în serviciul de patrulare pe raza municipiului, a depistat un grup format din șase ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 15:38
(18663 vizualizări - 0 comentarii)


Peste 400 mii de cereri pentru subvenția pe suprafață

Pînă miercuri, 7 aprilie 2010, în cadrul campaniei SAPS 2010, au fost depuse peste 400 mii de cereri de plată, pentru o suprafață de peste 1,9 milioane hectare. Potrivit datelor centralizate la nivelul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 15:37
(23006 vizualizări - 0 comentarii)


5 șoferi au rămas fără carnete

Acțiunile polițiștilor rutieri din ultimele 48 de ore au vizat atît depistarea și sancționarea cu fermitate a celor care nu respectă regulile de circulație, cît și asigurarea unui trafic fluent. Cu ocazia ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 15:36
(31849 vizualizări - 0 comentarii)


Zece hectare de vegetație uscată și stuf au ars în apropierea lacului Iezer

Arderea necontrolată a alertat pompierii profesioniști din Garda de Intervenție Slobozia a Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» miercuri, 7 aprilie a.c., la ora 18.58, și a avut ca ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 11:00
(19185 vizualizări - 0 comentarii)


Războiul limitelor administrative continuă

«Miercuri, 7 aprilie 2010, prefectul județului Ialomița, Mădălin Teculescu a avut o întîlnire la care au participat primarii și secretarii localităților Colelia, Cocora și Balaciu, dar și reprezentanți ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2010, 10:24
(18383 vizualizări - 0 comentarii)


CUPA LICEELOR, ETAPA DE ZONĂ

Competiția «Cupa Liceelor»-faza județeană s-a încheiat. La Secțiunea Sport descoperiți toate loturile de elevi-sportivi ce vor reprezenta Ialomița la etapa de zonă, urmînd să înfrunte echipe ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 18:11
(31306 vizualizări - 0 comentarii)


Școlile din zona Urziceni, ținte pentru hoți

Trei tineri din municipiul Urziceni au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiști și sînt cercetați pentru furt calificat, fiind suspectați că în perioada ianuarie-aprilie 2010 au comis mai multe furturi ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 15:43
(29427 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii caută țigări aduse din Republica Moldova

Polițiștii au efectuat controale în Piața Cuza Vodă, din Slobozia. Astfel, au identificat două persoane, un bărbat, de 47 de ani, și o femeie, de 46 de ani, soț și soție, care comercializau legume și fructe ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 15:38
(30426 vizualizări - 0 comentarii)


«Șoferi»fără permis

În după-amiaza zilei de marți, 6 aprilie a.c., în jurul orei 15.45, polițiștii au identificat pe raza localității Sălcioara un tînăr, de 23 de ani, din municipiul Buzău, care se afla la volanul unui autoturism ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 15:32
(36288 vizualizări - 0 comentarii)


Suspecți de furturi, reținuți

Marți, 6 aprilie a.c., polițiștii feteșteni au identificat suspecții mai multor furturi de biciclete, bunuri alimentare, băuturi alcoolice și a unui radiocasetofon, ultimul fiind sustras dintr-un autoturism ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 15:26
(29273 vizualizări - 0 comentarii)


Sfintele Moaște de la Iași, la Mînăstirea din Slobozia

Episcopia Sloboziei și Călărașilor are bucuria de a invita pe toți credincioșii eparhiei la pelerinajul desfășurat cu ocazia celui de-al doilea hram al Mînăstirii din Slobozia, Izvorul Tămăduirii. Astfel ...[citește_toată_știrea]

7 Aprilie 2010, 06:58
(31405 vizualizări - 1 comentariu)


Tînăr împușcat în zona inimii, mort la Spitalul Urziceni

Marți, 6 aprilie a.c., în jurul orei 12.50, la Spitalul Municipal Urziceni a fost adus un tînăr, de 20 de ani, din București, care prezenta o plagă împușcată în zona inimii. La aproximativ 30 de minute ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2010, 17:11
(25913 vizualizări - 0 comentarii)


Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, 5 ani în serviciul cetățenilor

Începînd cu 7 aprilie 2005, potrivit Ordinului Ministerului Comunicațiilor și Tehnologiei Informației nr. 112, Sistemul funcționează la nivelul întregii țări și poate fi apelat prin formarea numărului unic ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2010, 17:03
(17963 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Incendiu de la un scurtcircuit electric

Pompierii din Garda de intervenție Țăndărei au fost alertați pentru a interveni la stingerea unui incendiu izbucnit la o magazie cu lemne din gospodăria unui cetățean din localitate. Pompierii s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2010, 12:54
(27035 vizualizări - 0 comentarii)


Liniște în Ialomița de Paște

Peste 350 de polițiști au acționat zilnic, în perioada Sfintelor Sărbători Pascale, pe raza județului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. Efectivele Inspectoratului au fost prezente ...[citește_toată_știrea]

6 Aprilie 2010, 11:13
(21054 vizualizări - 0 comentarii)


Hristos a Înviat!

Hristos a Înviat!

Independent vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi. ...[citește_toată_știrea]

4 Aprilie 2010, 01:01
(29818 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de cei aflați în dificultate

23 de familii cu o situație materială precară din județul Ialomița au primit înainte de Paște, din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, daruri constînd în alimente tradiționale pentru ...[citește_toată_știrea]

3 Aprilie 2010, 11:16
(22621 vizualizări - 1 comentariu)


Fotbal: FC Tunari-Unirea Slobozia 1-3

Unirea a revenit vineri, 2 aprilie a.c., la marșul cadențat cu care ne-a obișnuit în meciurile cu echipele mici. În jocul desfășurat la Tunari, contînd pentru etapa a XXII-a din Liga 3, Unirea a cîștigat ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 20:01
(18081 vizualizări - 0 comentarii)


Încă un pieton victimă a unui accident

Joi, 1 aprilie a.c., în jurul orei 10.30, Poliția Municipiului Urziceni a fost sesizată despre faptul că pe Strada 1918, din municipiu, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 17:42
(20721 vizualizări - 0 comentarii)


Cupa Liceelor

La sala de festivități a Palatului Copiilor din Slobozia, vineri, 2 aprilie a.c., au fost premiate loturile sportive cîștigătoare la întrecerile din cadrul Cupei Liceelor. Evenimentul a fost organizat de ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 13:16
(19289 vizualizări - 2 comentarii)


Manasia: Accident produs de un pieton

În dimineața zilei de joi, 1 aprilie a.c., în jurul orei 04.00, pe Drumul Național 2A, în localitatea Manasia s-a produs un accident rutier. Și acesta se înscrie în seria evenimentelor rutiere produse din ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 08:42
(20473 vizualizări - 0 comentarii)


I-a furat portofelul la cimitir

Polițiștii din Fetești au fost sesizați de un bătrîn, de 70 de ani, din localitate, despre faptul că a fost victima unui furt. Deplasați la fața locului, polițițtii au efectuat cercetări în vederea stabilirii ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 07:52
(31737 vizualizări - 0 comentarii)


Siguranța în școli, prioritate pentru polițiști

Miercuri, 31 martie a.c., în intervalul orar 18.00-21.00, echipe formate din polițiști de siguranță publică, poliție rutieră și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Slobozia, în colaborare ...[citește_toată_știrea]

2 Aprilie 2010, 07:11
(21374 vizualizări - 0 comentarii)


«Alături de Oameni... pentru Oameni»

Și în anul 2010 Protoieria Urziceni, prin Biroul de Asistență Socială, derulează acest program social «Alături de Oameni... pentru Oameni». Programul-pilot a fost inițiat în anul 2009, de Asociația Socio ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2010, 18:21
(15697 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale Direcției Sanitare Veterinare

Inspectorii Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița, în perioada 15-31 martie 2010, au efectuat 71 de acțiuni de control, acțiuni în timpul cărora s-a urmărit modul de respectare ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2010, 15:42
(29041 vizualizări - 0 comentarii)


«Salonul de Artă Creștină»

Consiliul Județean Ialomița, alături de Uniunea Artiștilor Plastici din România și Centrul Cultural Cultural UNESCO «Ionel Perlea», invită slobozenii și nu numai să viziteze expoziția «Salonul de Artă ...[citește_toată_știrea]

1 Aprilie 2010, 11:03
(31847 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Mary în Marinela a transformat angajații DSP în paznici Cetățeanul x în Bani europeni pentru depistarea bolilor oncologice Ion în Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată Mamica în Echipament medical modern achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Slobozia Cetatean în Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia Vasile în «Le sunt recunoscător tuturor ialomițenilor care și-au exercitat dreptul de vot!» Costi în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» Aplaudacul în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» Stoica în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» Nec în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» vali lazar în Echipament medical modern achiziționat de Spitalul Județean de Urgență Slobozia OarecareDeOriunde în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii Iosif în Marinela a transformat angajații DSP în paznici Slobozean în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» ENIGMA în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» Mary în Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată Mary în Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată IONEL în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» @Marco Polo în Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia Corcodel de la Dumitresti în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...