Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

Primarul Adrian Mocioniu îngroapă echipa de handbal a Sloboziei

bonus: Adevărul despre HCM Slobozia

Echipa de handbal a Sloboziei este pe punctul de a rata șansa de a juca un nou sezon în Liga Națională. Unul dintre principalii artizani ai acestui eșec este primarul Adrian Mocioniu. El a declarat încă din anul 2017 că dorește redirecționarea fondurilor bugetare către fotbal. Președintele HCM, Nicolae Goidea, susține că cele 2 milioane de lei care ar putea fi alocați echipei la ședința Consiliului Local de la sfârșitul acestei luni sunt «risipă de bani publici». Decizia finală va fi luată joi, 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local Slobozia.

Puțină istorie sportivă locală
La începutul anului 2017, primarul Adrian Mocioniu a inițiat o dezbatere publică pe probleme de sport. Întâlnirea a rămas celebră pentru disputa generată atunci cu omul de afaceri Gheorghe Vlase. A fost prima dată când Adrian Mocioniu a declarat public că nu este interesat de susținerea echipei de handbal a orașului: «Eu voiam acceptul dumneavoastră ca o parte din banii aceia de la handbal să-i direcționăm spre fotbal... Și să încurajăm mai mult copiii noștri să facă mișcare... Într-adevăr, este o mândrie să avem în municipiu o echipă de handbal care să fie în prima Ligă! Părerea mea este că, totuși, în momentul în care unei PFA (n. red.: forma juridică prin care se plătesc legal salariile jucătoarelor de handbal!) îi plătim peste 20 mii de lei pe lună, iar copiilor de la tenis și fotbal nu le asigurăm toate condițiile, nu este în regulă!». La momentul respectiv, echipa de handbal se numea CSM Slobozia, iar antrenorul Dumitru Muși reușise performanța de a o menține în Ligă Națională. În vara 2017 echipa iese de sub umbrela CSM și se transformă într-un club de sine stătător, Handbal Club Municipal. Președinte este numit Nicolae Goidea, fost arbitru de fotbal. Goidea se reprofilează repede și, la începutul lui 2018, solicită un buget de 3 milioane lei pentru îndeplinirea obiectivului. Primește doar 2,46 milioane de lei. În ciuda faptului că echipa scoate 17 puncte, retrogradează. În încercarea de a reveni pe prima scenă după doar un sezon, Goidea face efortul de a păstra o bună parte din jucătoare. În timpul sezonului, când deja fiecare leu era planificat, Adrian Mocioniu reduce 500000 de lei din buget. Apar, firesc, restanțe la contracte, la furnizori, iar costurile pentru turneele de promovare de la Făgăraș și Ploiești sunt acoperite cu greu. Degrevat de cheltuielile cu echipa de fotbal, pe care o transferă în gestiunea Consiliului Județean, Mocioniu revine lângă echipă în momentul promovării de la Ploiești, Atunci el promite suporterilor tot ce aceștia vor să audă. Consiliul Local aprobă un buget de 2,95 milioane de lei pentru sezonul 2019-2020, însă o face abia în iulie 2019, când piața jucătoarelor e săracă, iar ofertele limitate. Din cei 2,95 milioane de lei, 600000 de lei sunt folosiți pentru acoperirea restanțelor. În cercuri restrânse primarul nu ascunde faptul că regretă că trebuie să dea bani pentru handbal. În public însă, nu pierde niciun prilej de a strânge mâna tuturor spectatorilor, cum s-a întâmplat, de exemplu, la meciul din februarie cu Vâlcea.

Orchestrarea unui eșec
Pandemia încurcă planurile edilului slobozean. Conform acestor planuri, Adrian Mocioniu a mizat pe retrogra­darea HCM din Liga Națională, fapt care ar fi legitimat decizia de a diminua finan­țarea echipei de handbal. Publicul n-ar fi aflat niciodată că Primăria Slobozia nu a prevăzut la începutul acestui an, așa cum era firesc, fonduri pentru un nou sezon competițional. Iar o dată reales, nu ar mai fi contat dacă și cu ce sumă finanțează acest sport. Însă orașul nu a putut fi mințit la nesfârșit. Perspectiva unei finanțări de subzistență sau a înscrierii echipei în Liga Secundă i-a nemulțumit pe suporteri, care au solicitat (și au obținut!) o întâlnire cu autoritățile locale. Întâlnirea s-a desfășurat la începutul lunii iunie în tribunele Stadionului «1 Mai». Obligat de circumstanțe, Adrian Mocioniu a promis suporterilor o finanțare generoasă pentru acest sezon competițional. După cum veți vedea însă, această promisiune este inutilă. Săptămâna trecută, Comisia Economică din cadrul Consiliului Local a aprobat un proiect de finanțare de 2 milioane de lei. Proiectul va fi supus votului în plen pe 25 iunie 2020. Din păcate, banii sunt insuficienți și vor veni prea târziu pentru a se mai crea o strategie viabilă pentru Liga Națională. La acest moment, HCM mai dispune de numai două jucătoare sub contract. Încă o dată, bâjbâiala administrativă a lui Mocioniu e pe cale să spulbere singurul proiect sportiv pe care l-a avut vreodată Slobozia. Și anulează eforturile financiare din ultimii 10 ani, eforturi care au costat bugetul zeci de milioane de lei.

Goidea devine acarul Păun
Contactat telefonic, primarul Adrian Mocioniu își declină orice responsabilitate. «Eu am plătit toate sumele care mi s-au cerut pentru echipa de handbal! Toți am făcut eforturi pentru a rămâne în Liga Națională... N-am spus niciodată că nu vreau să mai avem echipă de handbal! Dar nu am putut plăti ceva ce nu există...» a declarat el, făcând aluzie la lipsa unui proiect asumat de HCM pentru sezonul competițional 2020-2021. Aluziile primarului Adrian Mocioniu îl transformă pe Nicolae Goidea, președintele HCM Slobozia, în principalul vinovat de situația creată la acest moment. Solicitat să ofere un punct de vedere cu privire la aceste acuzații, Nicolae Goidea a refuzat: «Nu voi comenta niciodată declarațiile primarului... Sunt aici pentru a sprijini handbalul, dacă mi se va cere acest lucru. Pot să vă spun doar atât: o alocare de 2 milioane de lei la acest moment mi se pare, mie personal, o risipă de bani publici!». În aceste condiții, viitorul echipei de handbal se va decide pe 25 iunie 2020, în cadrul ședinței Consiliului Local. Pentru o corectă informare a consilierilor, Nicolae Goidea a realizat un raport informativ care prezintă situația «la zi» a HCM Slobozia.

Am decis să publicăm și noi conținutul acestui raport în speranța că mediatizarea lui va genera o decizie responsa­bilă, în cunoștință de cauză. Indiferent de rezultatul votului însă, sezonul compe­tițional 2020-2021 este compromis. Dacă cele 2 milioane de lei vor fi alocate, HCM Slobozia va face cel mult figurație în Liga Națională. Dacă aceste fonduri vor fi diminuate și se va decide reconstrucția echipei în Liga Secundă, orizontul de așteptare pentru performanțe reale nu poate fi stabilit mai devreme de 4 ani.

Adevărul despre HCM Slobozia
În ultima perioadă s-a discutat mult în spațiul public despre viitorul echipei HCM Slobozia, atât la nivel local, cât și național. În acest context, în calitate de președinte de club, am datoria de a face publice problemele actuale ale echipei și să identific, împreună cu dumneavoastră, soluții. De aceea am decis să vă prezint acest raport informativ:
1. FINANȚAREA
a) se face în baza Ordinului 664/2018, cu respectarea Legii 350/2005, prin care primul pas în obținerea unei finanțări de către o entitate sportivă este ca autoritatea locală sau județeană, după caz, să aloce și să aprobe prin ședință de consiliu un buget destinat proiectelor sportive, precum și un calendar de depunere a proiectelor de către structurile sportive;
b) la acest moment fondurile destinate proiectelor sportive sunt: 0 (zero) RON.
2. BUGETUL
a) 2.000.000 RON este o sumă insuficientă pentru atingerea obiectivului de rămânere în Liga Națională, fiind doar o mare risipă de bani publici cu un rezultat de dinainte știut:
RETROGRADARE (anul acesta retrogradează direct 4 echipe);
b) 3.000.000 RON este o sumă cu care se poate lupta pentru atingerea obiectivului, cu mențiunea ca această sumă să fi fost prinsă în bugetul autorității locale pentru proiecte sportive încă de la începutul anului pentru a se putea face o strategie.
3. SITUAȚIA JURIDICĂ
a) contractul de finanțare s-a încheiat în data de 15.06.2020, clubul nemaiputându-se angrena în nicio cheltuială legată de activitatea sportivă până la data semnării noului contract (posibil la sfârșitul lunii iulie 2020). Există o perioadă din 5-6 iulie 2020 până în momentul în care s-ar semna contractul când nu putem avea activitate cu toate că este OBLIGATORIE (plăți sportive și staff, cantonament, pregătire pre­competițională, medicamentație, masă, cazare, viză și analize medicale, turnee de pregătire, transport, închiriat sală antrenamente, etc);
b) până la semnarea contractului de finanțare clubul va fi blocat în totalitate la nivelul activităților curente.
4. SITUAȚIA LOTULUI ECHIPEI
a) există doar 2 jucătoare la acest moment care au contract (de la 15.06.2020 fără remunerație) de activitate sportivă;
b) probabilitatea negocierii și aducerii la echipă a unui întreg lot plus antrenor (pentru Liga Națională) este extrem de dificil de realizat dacă nu chiar imposibil la acest moment (nu mai sunt jucătoare fără contract, iar cele care sunt ori sunt extrem de slabe din punct de vedere sportiv, ori sunt accidentate și urmează o perioadă de recuperare, etc). Au fost oportunități în ultima perioadă (2 săptămâni) de a aduce un antrenor cunoscut, de mare perspectivă și de a coopta în lot jucătoare de certă valoare, dar acestea au fost ratate din cauza situației financiare incerte de la club.
5. STRATEGIA ȘI OBIECTIVELE CLUBULUI
a) atât timp cât finanțarea echipei vine în ultima clipă, cu maxim o lună și jumătate înaintea începerii campionatului (și nu se știe 100% nici suma și nici când aceasta va fi disponibilă!), este greu de conceput o strategie, iar un obiectiv este, de asemenea, greu de asumat în astfel de situație, atât timp cât nu cunoști din timp resursele disponibile, resursele umane pe care le vei avea la dispoziție și mijloacele de care dispui sau ai dispune, etc;
b) performanța nu se naște din neant, sportul are nevoie de susținere și în special de susținere financiară. Nu trebuie să ne diminuăm așteptările doar pentru a putea fi potrivite cu nivelul actual al performanței (care este unul mediocru la acest moment), ci trebuie să ne sporim nivelul de performanță pentru a fi conform cu așteptările noastre, numai că în această situație avem nevoie de o strategie pe termen lung, cu obiective intermediare de la an la an, cu o finanțare pe măsură care să poată fi suportată fără mari eforturi de către autorități (ideal este o finanțare public-privat), o stabilitate la toate capitolele. Abia apoi putem vorbi de așteptări, de obiective de atins, etc.
Anul trecut, cu un buget mai mare decât cel actual propus, echipa a înregistrat rezultate slabe pe plan sportiv (nu fug de răspundere și mi le asum în totalitate!), din multe alte cauze. Prima, și poate cea mai importantă, o reprezintă finanțarea târzie (exact ca în această perioadă). De aceea nu au putut fi aduse jucătoare pentru că la acest moment (iunie-iulie) nu mai sunt libere decât cele de o factură tehnico-tactică slabă, accidentate sau în curs de refacere, etc. Nu îmi pot asuma iar aceeași situație „de a încropi o echipă pe repede înainte“, în ultima clipă, pentru ca aș risipi banul public și după un an rezultatul va fi același, retrogradarea (spre deosebire de anul trecut anul acesta retrogradează direct 4 echipe), iar vinovatul principal voi fi tot eu. Eu personal consider că echipa trebuie să evolueze acolo unde poate face față din punct de vedere financiar, acolo unde pentru finanțator bugetul pe care îl poate susține nu reprezintă o piatră de moară, astfel încât clubul să-și îndeplinească obiectivele propuse. În sport nu poți avea rezultate de pe azi pe mâine fără o strategie gândită în amănunt și de la care nu trebuie să te abați. Tot ceea ce doresc să transmit este ca la acest moment nici cu un buget de 1 milion de euro anual nu pot construi o echipă competitivă care să se ridice la nivelul bugetului și al așteptărilor! Este posibil să aducem una-două jucătoare în plus... dar până la 16 trebuie completat doar cu jucătoare de un nivel sportiv slab.
Cu stimă, Nicolae Goidea

23 Iunie 2020, 17:10 (2382 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache
Terasele Sloboziei se redeschid ilegal
Primarul Adrian Mocioniu a dat în mintea copiilor!

Comentariile cititorilor:


cetatean:
(27 Iunie 2020, 18:20)
Echipa de campania a lui mocioniu sef de campanie (...),cel mai comunist tanar din epoca Iliescu ,a stat sub fusta a trei ,patru amante pna acum si binenteles sub roba domnului zudecator fost la curtea de conturi si peco a vindut tot ce a praduit in viata de prefect si acum vrea sa i-l faca  pe acest mocio primar si apoi el impreuna cu neacsu sa obtina fotolii de senator si deputat pe listele prietenelui ,mincinosul numarul unu din Rominia .Sper ca alegatorii din Slobozia sa fie intelepti si sa nu rezoneze la aceste rebuturi  ale societatii rominesti .
ionel:
(26 Iunie 2020, 07:15)
In curind speram sa scapam de aceasta nulitate si de camarila lui .Singurele persoane care vor regreta dupa el sunt fufele din primarie angajate de el ,pirpiroaice oane camelii ,zanfiroaice etc.
vasilic:
(24 Iunie 2020, 16:41)
Aceasta echipa ca si cea de fotbal cit a fost la primarie au fost surse de venituri suplimentare pe care l-a obtinut directorul economic de la primarie impreuna cu primarul .
pescar:
(24 Iunie 2020, 14:57)
hai, nu mai fiti rai, primaria si-a tras bazin olimpic la 5 metri in fata si cica ar vrea sa bage si niscai puiet de stiuca, ceee, numai Dragnea sa aiba Belina lui?!
Viorel:
(24 Iunie 2020, 12:55)
Dacă e să considerăm acest moment ca fiind unul "zero",în care Dl Goidea își asuma rezultatele execrabile,demne de rușinea anului în handbal(sa nu uitam,nu au reușit să miste in fata unor jucătoare de 16-18 ani),atunci el ca principal asumator sa si dea demisia si sa se apuce de ce stie mai bine. Si sa ia de mâna pe sefuletul lui(plămadit pe meleaguri de mult apuse ,pe la scornicești),si sa se duca unde stiu ei mai bine,părerea mea...la origini!!!handbal la slobozia-un proiect esuat cu buna știință, ținut în viață pt sifonarea banului public într un mod legal,rămas fără finanțare datorită primarului traseist care a schimbat din mers barca.asteptam si noi anchete...reale
Fost sportiv:
(24 Iunie 2020, 12:01)
Daca nimic nu e, nimic nu e! Psd
Coach Carter:
(24 Iunie 2020, 10:46)
Mentalitatea de a fi mediocrii ne a invins dintotdeauna,Nu am vrut sa intram in divizia B cu echipa de fotbal,Nu am vrut sa avem in club de Box, Nu am vrut sa avem un club de Atletism, Nu putem, Dar ma gandesc cum oamenii din Asia, au cei mai. Buni atleti-maratonisti, Camerun este peste noi la echipa de fotbal, Nu Vrem sa dam copiilor un motiv sa faca Sport Vrem sa Furam , Sa facem burta mare cu mici si bere. Nu vrem,Nu putem , Nu stim
tratat cu tratament:
(24 Iunie 2020, 10:25)
Baietasul asta o fi stiind ca vreme de 4 ani a figurat ca primar al Sloboziei ? As pune pariu ca votantii PSD il vor alege din nou. Cu 3000-4000 de voturi poti deveni primar din primul tur, intr-un oras ca Slobozia. (La Tandarei, primarita presteaza ca primar cu 1050 voturi valabil exprimate)
Mary:
(24 Iunie 2020, 09:32)
Floare la ureche!!
Atât el cât și predecesorii lui au îngropat un oraș, lăsând populația fără apă potabilă, dar o echipă de handbal!!


Cetățean:
(24 Iunie 2020, 09:03)
(...) un om toxic de o prostie rară !
Parinte:
(23 Iunie 2020, 22:22)
De ce sa irosesti 2 mill pe handbal daca stii ca nu vei avea rezultate? sa ia bani pe bilete daca vor performanta sau abonamente sau sponsorizari etc.
Mai bine bagati 2 mil in canalizare derbedeilor !
tata de fata:
(23 Iunie 2020, 22:13)
Felicitari Goidea !!! Intr-o tara in care orice domeniu este controlat politic , mai mult sau putin mai mult  ,  sa iesi public sa spui lucrurilor pe nume inseamna ceva....! Cat priveste " Felicitari " sunt parinte de fata si vin cu intrebarea : de ce pentru baieti este corecta o finantare a activitatii mai mare si pentru fete nu ? Fotbalul este sport de masa , iar handbalul este un altfel de sport ? nu este tot sport de masa ? care este definitia sportului de masa ? sa stim care este diferenta intre : fotbal si handbal . Asta sa stim ca daca mai facem copii sa stim ce sa facem....fete sau baieti ? Sau ii facem in functie ( sau cu) de cine este primar :) ?
Liviu:
(23 Iunie 2020, 21:57)
adrian , mandatul tau este un esec impecabil. Mare gherla ai fost bai baiatule. Chiar o sa ramai in analele istoriei ca primarul zero. Ba, da zero cu felicitari! Pardon , ai mai prins cate o marliță prin primarie. Dar , administrativ nu pot sa nu remarc nulitatea suprema de care ai dat dovada. Hai du-te inapoi la sondat lighioane! Si nu uita sa mai risipesti 2 milioane!
Pt felicitari:
(23 Iunie 2020, 21:48)
omule poate nu ai înțeles.Inaptul asta voia sa aloce încă 2 mil ron deși e conștient ca echipa nu va avea rezultate și tot aloca de 3 ani milioane de ron către aceasta echipa strict din scop electoral.Nu a făcut nimic decât sa continuie în prostia inceputa de el!!! E adevărat ca atitudinea d-lui Goidea e foarte corecta, trage un semnal de alarma despre cum acest personaj vrea sa arunce pe apa sambetei un purcoi de bani iar
Nae :
(23 Iunie 2020, 19:44)
Vezi,zicea bine nea Gigi Vlase. Copiii nostri sa faca miscare. Adica cei din oras,nu fete,sportive aduse din alte orase/cluburi sportive,pe salarii frumusele.Cu rente modeste,avem tinere din judet ce pot forma echipe sportive orientate spre performantaDe altfel moscare inseamna si baschet,ciclism,nu doar fotbal domnu'Gigi Lazar. Pardon. Vlase.Chiar!Înjurăturile fac parte din frumusetea fotbalului sau era doar asa,sa va distrati,facand dragoste verbala cu mai toate mamele fotbalistulor din teren dar mai ales a atacamtilor...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 07 Iul 2020
133 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

7 Iulie 2020, 17:10


Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Ion Roată: Utilaje agricole cuprinse de flăcări

Pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a cuprins două utilaje agricole, puse în funcțiune pe un câmp din zona localității Ion Roată. Cel mai probabil flăcările au izbucnit ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 16:05
(60 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare meteo-Cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată, cu vijelii (ce vor atinge în anumite intervale viteze de 80-90 km/h), averse ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:55
(51 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: La volan sub influența alcoolului

În urma unei acțiuni de prevenire a accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au identificat , pe raza localităților Rădulești, Slobozia și Țăndărei, 4 conducători auto care circulau pe drumurile publice ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:50
(60 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Movila

Incendiu la o casă din Movila

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia și membrii serviciului voluntar cu 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD au intervenit pentru stingerea unui incendiu care ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 15:05
(59 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


Grupul de Comunicare Strategică: 455 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Marți, 7 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 11 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

7 Iulie 2020, 13:05
(83 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Calendarul privind mobilitatea personalului didactic din învățământul preuniversitar în anul școlar 2020-2021 a fost reactualizat

În urma promulgării de către președintele României, Klaus Iohannis, a Legii pentru aprobarea Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 58/2020 privind luarea unor măsuri pentru buna funcționare a sistemului ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 21:20
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Vineri, 3 iulie a.c., în jurul orei 9,30, polițiștii din Slobozia au oprit pentru control, pe raza localității Misleanu, un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma solicitării ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 16:10
(94 vizualizări - 0 comentarii)


8

Grupul de Comunicare Strategică: 444 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 6 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 444, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de vineri, ...[citește_toată_știrea]

6 Iulie 2020, 13:05
(182 vizualizări - 0 comentarii)


9

IPJ Ialomița: Acțiuni integrate pentru combaterea COVID-19

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19, la nivelul județului Ialomița se vor desfășura acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea ...[citește_toată_știrea]

5 Iulie 2020, 08:20
(99 vizualizări - 0 comentarii)


10
Șosele însângerate în județul Ialomița

Șosele însângerate în județul Ialomița

Zi neagră pe șoselele din Ialomița sâmbătă, 4 iulie 2020. Cinci persoane au fost rănite și una a murit în urma a 3 accidente rutiere, petrecute pe raza localităților Fetești, Coșereni și Misleanu. Cel mai ...[citește_toată_știrea]

4 Iulie 2020, 12:15
(599 vizualizări - 4 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

3 Iulie 2020, 17:10


12

Grupul de Comunicare Strategică: 440 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 3 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 440, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de joi, 2 ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 13:05
(207 vizualizări - 0 comentarii)


13

Ialomița: La volan, fără permis sau cu permise suspendate

Joi, 2 iulie a.c., în jurul orelor 15,00, polițiștii din Balaciu în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe raza de competență au oprit pentru control un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 11:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Pieton acroșat de un autoturism

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 18,00, ISU Ialomița a intervenit la un accident rutier în municipiul Slobozia, în care un autoturism a lovit un pieton. La locul evenimentului s-a deplasat de urgență ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:55
(197 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia accident


Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Fetești: Șiră de baloți cuprinsă de flăcări

Vineri dimineață, 3 iulie a.c., în jurul orei 3,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o șiră de baloți din paie în gospodăria unui cetățean din Cartierul Vlașca ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:50
(108 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Slobozia: A luat foc ghena de ventilație

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 16,00, ISU Ialomița a fost solicitat să intervină la stingerea unui incendiu produs la o ghenă Slobozia. Incendiul a fost stins operativ de ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:45
(146 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Slobozia incendiu


Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Săveni: Incendiu la o anexă gospodărească

Joi, 2 iulie, a.c., în jurul orelor 11,30, dispeceratul Inspectoratului a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o anexă gospodărească a unui cetățean din localitatea Săveni. La locul solicitării ...[citește_toată_știrea]

3 Iulie 2020, 10:40
(167 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Săveni incendiu


Proxenet din Axintele, arestat

Polițiștii de Investigații Criminale din cadrul Poliției Urziceni au acționat pe raza de competență pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:50
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Femei reținute pentru contrabandă cu țigări

Două femei, de 43 și 66 de ani, au fost reținute de polițiștii ialomițeni într-un dosar privind contrabanda cu țigări. Oamenii legii au efectuat în cursul zilei de joi, 2 iulie a.c., 10 percheziții domiciliare ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:45
(282 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Dosare penale pentru încălcarea Codului Rutier

Un tânăr de 22 de ani și un altul de 30 de ani s-au ales cu dosare penale după ce au fost suprinși în trafic încălcând regulile de circulație. Tânărul de 22 de ani s-a urcat la volan în stare de ebrietate ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 16:40
(172 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 436 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Joi, 2 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 436, cu 4 cazuri mai mult față de ziua de miercuri, ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 13:05
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

Sudiți: Proiectil neexplodat găsit în grădină

O persoană din Sudiți a descoperit un proiectil de artilerie exploziv, de calibru 120 mm, miercuri, 1 iulie a.c., în jurul orelor 12,50, în grădina din propria gospodărie. Conștientizând ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 09:10
(192 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Contestații la Bacalaureat 2020

La nivelul județului Ialomița, 661 de contestații au fost depuse după afișarea primelor rezultate obținute de către candidații prezenți la probele din sesiunea curentă a examenului de Bacalaureat. ...[citește_toată_știrea]

2 Iulie 2020, 07:15
(205 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Slobozia

Razie a polițiștilor la Slobozia

97 de persoane amprentate, 122 de autoturisme controlate, 23 de sancțiuni contravenționale aplicate și 6962 de kilograme de deșeuri feroase ridicate de polițiști. Este bilanțul unei ample acțiuni de prevenire ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 14:40
(315 vizualizări - 0 comentarii)


ITM Ialomița: Controale la centrele rezidențiale

Având în vedere prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19,  în  perioada 3-15.06.2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:20
(291 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 432 de cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Miercuri, 1 iulie 2020, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 432, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 13:05
(194 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în localitatea Dridu!

Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 180 mm, de pe strada Principală din localitatea Dridu, județul Ialomița, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 2 iulie 2020, în intervalul orar 9,00-15.00. ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2020, 11:40
(76 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 9 ani, rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 17 ani din orașul Țăndărei s-a ales cu un dosar penal după ce a provocat un accident rutier. Acesta se deplasa pe un moped înmatriculat cu un număr fals și fără a avea permis de conducere, moment ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:25
(201 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Razie a polițiștilor

În cursul zilei de luni, 29 iunie 2020, polițiștii din cadrul tuturor serviciilor Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița au organizat o razie de amploare pe străzile din Slobozia. În urma acțiunii ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2020, 14:10
(228 vizualizări - 1 comentariu)


Ultimele comentarii
Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Vali în Slobozia lui Ambruș de la Urbanism The truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Za truth în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Ma Fanele în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Fanel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Economie în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Edy în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză Gigel în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză geaba în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Eu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia Nelu Prostanelu în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia in dependent în «Am o datorie morală față de acești oameni!» pentru vorbareata în Evaluări «magna cum laude» pentru directorii instituțiilor din subordinea Consiliului Județean asitent de garda în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia pe bune în Adora TECH a construit ilegal instalația de piroliză fara numar, fara numar în Administrația Mocioniu încalcă abuziv proprietatea fraților Petrache Neacșu florin în Urban SA, acuzată că tratează slobozenii preferențial ca pe vlasca în Extinderea neautorizată a gospodăriilor din Cartierul Bora blochează consolidarea digului de protecție al râului Ialomița V I R U S A T în Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...