Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia

Focar de COVID-19 la Azilul de bătrâni din Slobozia

Patru beneficiari și o angajată din cadrul Centrului de Îngrijire a Persoanelor Adulte din Slobozia, amplasat pe strada Lacului, au fost confirmați pozitiv la testul pentru COVID-19. Bătrânii au simptome specifice bolii, în timp ce angajata este asimptomatică. Direcția de Sănătate Publică a început luni, 6 iulie 2020, testarea de urgență a tuturor celor 130 de bătrâni internați la azil.

Anchetă epidemiologică în curs Din primele informații, focarul de la Azilul din Slobozia a izbucnit o dată cu depistarea angajatei. Conform protocolului, personalul din astfel de centre este testat de două ori pe lună, iar în cazul femeii testul din această lună a ieșit pozitiv pentru SARS-CoV-2. Pentru că aveau febră, patru bătrâni au fost, de asemenea, testați, și în cazul acestora rezultatul fiind pozitiv. Luni, 6 iulie 2020, s-a dispus testarea de urgență a tuturor beneficiarilor. «Efectuăm teste tuturor beneficiarilor pe care îi avem, pentru a putea limita răspândirea infecției în cadrul instituției. Ancheta epidemiologică este în curs!» a explicat Neculai Badea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Ialomița. De asemenea, tot luni dimineață, 6 iulie a.c., alți trei vârstnici, care prezentau simptome specifice bolii, au fost internați la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, urmând ca unitatea medicală să-i testeze.

6 Iulie 2020, 14:10 (10293 vizualizări - 17 comentarii)

Citiți și:
60 cazuri de infecții cu COVID-19 la Azil!
Guvernul reduce numărul de locuri în cel mai mare azil din Ialomița
Personal insuficient pentru îngrijirea bătrânilor bolnavi internați la azilul din Slobozia

Comentariile cititorilor:


Eu:
(13 Iulie 2020, 09:47)
De ce nu se mai spune nimic de covid-19 la azil? Sunt 40 și de beneficiari plus personal care sunt infectați. De ce nu mai spuneți nimic?
asistent :
(12 Iulie 2020, 08:30)
De ce nu vine si conducerea dgaspc sa vorbeasca cu bolnavii sa le explice situația ce se întâmplă aici le este frica ca le sar bolnavii in cap sau ca se infectează dar noi asistentii ce sa mai facem avem familie si nu ne mai ferim.
revoltat :
(12 Iulie 2020, 08:14)
la azilul de bătrâni se întâmplă foarte multe lucruri pe care conducerea dgaspc Slobozia le trece cu vederea mancarea bolnavilor este foarte proasta pe carantinei ar trebuii sa ofere si ei bolnavilor apa una alta nu s-au luat nici o măsură. asa zisul medic al unității fiind maicuta habar nu are sa isi faca treaba de ce nu este tras la răspundere si medicul unități pentru ceea ce se întâmplă la azil așteaptă sa se infecteze si asistentii medicali
Flory :
(7 Iulie 2020, 22:03)
Buna! Asistenta sociala , medicala? Platim degeaba!!!!! Acesti bani ar trebui depusi in cont( gen card de sanatate) de unde sa platim, cu acte. Nu se vrea! Adica, acum, doar Covid se consulta? Noi, romanii care platim TAXE, daca avem nevoie, ce facem, murim?????
Sanatate si rabdare!!!!!! Cat mai avem....
geaba:
(7 Iulie 2020, 15:32)
Geaba nu lasati postari  postari care nu convin redacte, desi n-au nimic jignitor si nu contin expresii vulgare !
Eu:
(7 Iulie 2020, 13:07)
Nu prea cred în ce spun ei de Coronavirus.ca virus.eu sunt patit a am fost internata cu o problema de sanatate si ultima seara m- au dus la izolator la 24 și jumătate m- au luat din camera fără să-mi spună unde merg.Acolo au spus am adus- o nu mi- au dat măcar cu un dezinfectant la intrare doamnele de acolo nici nu erau îmbrăcate de.izolator după 2 ore m- au dus înapoi în salon. Deci am avut sau nu coronavirus?
Nelu Prostanelu:
(7 Iulie 2020, 13:05)
Cum dracu, la un semn toate azilurile de batrani di tara sunt focare covid. I-a gasit cu covid pe bietii oameni dusi cu capul. Cine sa-i apere?
asitent de garda:
(7 Iulie 2020, 12:02)
@DSP cum dracu transferati bolnavi psihici la Fetesti? tot cu amenintari si mintind ca sunt doar batrani? De ce nu-i trimiteti intr-o unitate care poate avea grija de ei asa cum se cuvine? 
Ce sa ceri de la un director cu 2 dosare penale, atat stie atat poate...
V I R U S A T:
(7 Iulie 2020, 11:20)
ALO, domnilor (...)  și (...), mai  lăsați  dracului asfaltul prezentat zilnic la Antena subvenționată, mai  lăsați-o pe  fetița aia suplă  să dea singură din  mâini și să trăiască din reluari de ani de zile. GUSTA și vei mai cere - ăsta e sloganul. Ăla nu e azil. E centru cu câțiva bătrâni și peste 100 de bolnavi psihici, care ar trebui să stea la Movila. Știe (...) că unii care au primit măști le mănâncă sau se încalță cu ele ? De unde să știe / ? El are zeci de hectare vilane și intravilane la Vulcan și în Brasov,are apartament la Slobozia, o căsuță de vacanță de 170 mp la Vulcan- Brașov,două apartamente în București, Conturi : 44000ron, 4573 dolari și 46000 euro, acțiuni mari la BRD,Sc Electrica, Poșta Română, BCR. Are și 5000 de lei bani luați la deplasări. Cum să se depaseze  la acești amărâți că nu ia diurnă. Știe că pe tură noaptea sunt doi asistenți pe 4 etaje, la 130 de pacienți imbrăcați precum cosmonauții ,fără aer condiționat și transpirați 12 ore, leoarcă ? Știe că asistentele   fac duș în bucătărie, știe că stau aici două săptămâni și dorm, dacă dorm, în codiții de 40 grade ? De unde să știe (...). El trage cu arcul și are grijă ca profesor de limba sovietică să-și mărească bugetul. Purtătorul de vorbe (...) stă sluj și mai dă și el câte un comunicat din auzite. .Hai, domnule (...), schimbă-i că stau de 25 de ani acolo, lasă draculi asfaltul la televizor și fă o anchetă. Ce caută psihicii aici și nu merg la spitale psihice ? Sub masca de azil de bătrâni și persoane cu handicap sunt ținuți acolo și nu respectă nicio regulă, sunt bolnavi psihic. SE aude ? Hai, mâine ,iar , cu asfaltul la televizor . Și sindicatul lui pește, ce face, doar încasează ?
Ilie:
(7 Iulie 2020, 10:49)
Domnul director general al DGASPC Slobozia, a spus cuiva la ziar adevărul? Adică cum încearcă să păcălească personalul de la azilul de psihici("bătrâni") sa dea declaratii pe propria raspundere ca intra in izolare la locul de munca de buna voie!!! Oamenii aia merg la servici ca ăla le e serviciul,dar nu au fost testați, au fost forțați de conducerea DGASPC Slobozia să intre netestati in izolare la locul de muncă,sănătoși și expuși la atâtea pericole doar pentru că cineva are putere de decizie asupra lor,abuziv! Dute dumneata domnule director al DGASPC și expunete atâtor pericole cu echipament neadecvată și netestati și ia boala și duo alor tai acasă!!!
Vasi:
(7 Iulie 2020, 08:57)
O bătaie de joc, au băgat obligatoriu personalul in izolare la locul de munca detestat,îmbolnăvesc proprii angajați cu buna știință! O conducere de toată jena la DGASPC SLOBOZIA!
Vio:
(6 Iulie 2020, 21:37)
Cei 4 beneficiari "infectați" nu sunt bătrâni. Sunt persoane cu handicap psihic grav și sunt ținuți la etajul 4,unde e f.cald.Au avut temperatura puțin peste 37 și i-au trimis la Fetești. De vineri când a venit rezultatul angajatei, nu au făcut nici o testare până azi la 12.30...Ce sa mai zicem ca e aproape imposibil din câți angajați sunt,sa fi ieșit pozitiv un singur test.In plus doamna nu are absolut nici un simptom.
Ana Maria:
(6 Iulie 2020, 20:37)
Mesaj pentru "o angajata:...foarte bine punctat,eu am mama internata de 15 ani,serviciile sunt ireprosabile,personalul dragut si atent.Astazi m-am deplasat pana in preajma centrului ca auzisem de ce s=a intamplat ,stiamca nu imi pot vedea mama ca nu am voie dar am crezut ca o zaresc prin parculetul din spatele centrului,pe straduta care duce la liceul de chimie,daca am vazut ca nu este am venit iar in fata si am stat si am privit din fata oficiului de pensii cum veneau salvarile si cei ce trebuiau sa ajute la mobilizarea lor stateau cu manile in san si se uitau cum se chinuie bietii oameni sa intre in salvare,erau singuri iar soferul si asistentul se uita cu nebagare de seama.Sa va fie rusine oamenilor de pe acea masina care ar trebui sa salveze vieti dar ei habar nu au de durerea lor la fel ca si in spital ii baga la UPU si nu intra nimeni .ca sa nu care cumva sa se infecteze.Nu trebuia sa fie luati din azil acolo sunt ingrijiti,mancati,spalati si considerati oameni.Sa va fie rusine celor de pe salvare,nu meritati acel servici,lasati oameni cu mila si credinta in Dumnezeu.Toate lucrurile se va indrepta Dumnezeu are grija de oamenii cu suflet bun,sa va itareasca si sa nu fie nimic mai grav.T
La tot personalul Azilului doresc sanatate lor si la familiile lor.
Eu:
(6 Iulie 2020, 19:45)
Media ca de obicei vorbiți prostii, 70%din "așa zișii bătrâni "sunt persoane cu dizabilitati psihice, tineri și de 25 de ani vârsta! Sunteți niște mincinosi ordinari ,faceti jocurile lu (...)!!!!
o angajata:
(6 Iulie 2020, 19:18)
Toata stima pentru ziarul independent,cotidian citit cu mare drag chiar si de beneficiarii Centrului de Ingrijire si Asistenta (azil),insa as aduce la cunostinta domnilor redactori si nu numai,ca in acest Centru nu mai sunt doar batrani,asa cum erau pe timpuri,ci sunt pacienti cu varste cuprinse intre 18-101 ani.In toata perioada pandemiei,inca din luna martie,acesti beneficiari au fost ingrijiti Dumnezeeste,sa nu fiu inteleasa gresit,la fel ca si inainte ,dar in perioada grea incercata pentru toti, le-a fost acordata mult mai multa atentie in ceea ce priveste siguranta integritatii si a starii lor de sanatate,au fost feriti de orice factori externi ce le-ar fi putut agrava starea de sanatate,nu avea acces nimeni  cu exceptia personalului,nici macar apartinatorii nu aveau voie sa vina sa isi vada rudele.Personalul era testat,toti angajatii nu prezentau stari din care sa reiasa cum ca ar avea acest virus si tocmai acum a trebuit sa apara????In cazul in care o posibila eroare medicala a avut loc si angajatei ii ies rezultatele negative la urmatoarele teste,cine raspunde?cine raspunde pentru haosul instalat in curtea institutiei sus mentionate,cand efectiv pacientii erau tarati in ambulante fara ca personalul de pe ambulanta sa le acorde ajutorul,nici nu se apropiau de ei,sa le oferim ajutorul...de ce??ce aveau oamenii aia?? ciuma???Pentru ca noi angajatii nu aveam voie sa ne apropiem de  "cortegiul nepasarii" RUSINE celor ce se joaca cu vietile necajitilor de oameni,chiar daca au ceva interese,pentru ca sunt sigura ca ceva  e...putred !!!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Vineri 14 Aug 2020
394 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
0

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

13 August 2020, 17:10


Slobozia: Minor surprins la volan

Polițiștii din Slobozia au identificat miercuri, 12 august a.c., pe raza orașului, un minor de 17 ani care se afla la volanul unei mașini. Acesta s-a deplasat de la Amara către Slobozia, chiar dacă era ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:50
(110 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Lazăr: Cinci persoane, rănite într-un accident rutier

Cinci persoane, dintre care doi copii, au fost rănite în urma impactului dintre două autovehicule. Accidentul rutier s-a petrecut miercuri, 12 august a.c., în localitatea Gheorghe Lazăr. Victimele au primit ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:45
(138 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Autocamion cuprins de flăcări

Un autocamion care transporta sticlă a luat foc în ziua de joi, 13 august 2020. Autotrenul se afla parcat pe marginea dreaptă a drumului, cel care a observat flăcările fiind șoferul. Acesta a sunat la ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:40
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: În trafic, băut și fără permis

Polițiștii ialomițeni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Albești. Acesta a fost identificat în trafic miercuri, 12 august a.c., la volanul unui autovehicul, ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:35
(94 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune preventivă desfășurată de polițiști

Polițiștii ialomițeni au organizat miercuri, 12 august a.c., o acțiune preventivă pe raza municipiului Urziceni. Scopul său a fost acela de a asigura un climat de ordine și siguranță publică. Astfel, au ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 16:30
(71 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 856 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Joi, 13 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 856, cu 18 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 August 2020, 13:10
(115 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Miercuri, 12 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 838, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 13:05
(180 vizualizări - 2 comentarii)


8

Fetești: Șoferi beți la volan, prinși de aceeași patrulă de polițiști

Polițiștii ialomițeni au întocmit noaptea trecută două dosare penale pentru refuz de recoltare a probelor biologice de sânge, pe numele a doi bărbați din Fetești, depistați în trafic în stare vădită de ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 11:20
(161 vizualizări - 0 comentarii)


9

AJFP Ialomița: Programul «TEZAUR» continuă în perioada 10-31 august 2020

Românii pot subscrie, începând de luni, 10 august 2020 pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populației în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani și dobânzi anuale ...[citește_toată_știrea]

12 August 2020, 09:35
(178 vizualizări - 0 comentarii)


10

APIA Ialomița: Interdicția arderii miriștilor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) vine în atenția opiniei publice cu informații privind interdicția arderii miriștilor și a resturilor vegetale pe terenul arabil, precum și a vegetației ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:20
(167 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Trei bărbați, reținuți pentru «lovire sau alte violențe» și «violare de domiciliu»

Polițiștii ialomițeni au identificat și reținut pentru 24 de ore trei persoane, bănuite că ar fi intrat în curtea unui bărbat din localitatea Miloșești, pe care l-ar fi lovit. Astfel, polițiștii Serviciului ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 16:10
(166 vizualizări - 0 comentarii)


12

Țăndărei: Căutat de autoritățile germane, identificat de polițiștii ialomițeni

Polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza orașului Țăndărei, un tânăr de 17 ani, din comuna Săveni, pe numele căruia autoritățile judiciare din  Germania au emis un mandat european de arestare ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:20
(136 vizualizări - 0 comentarii)


13

ITM Ialomița: Angajatori amendați pentru «muncă la negru»

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a desfășurat, în luna iulie 2020, acțiuni de control în domeniul relațiilor de muncă în urma cărora s-au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare totală de ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:10
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Brăilean prins șofând beat, fără permis și la volanul unei mașini furate

Un tânăr de 21 de ani din județul Brăila este cercetat penal de polițiști pentru furtul unui autoturism, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice. La data de 9 august a.c., polițiștii ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 14:05
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 829 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița

Marți, 11 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 829, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 August 2020, 13:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 824 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Luni, 10 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 824, cu 2 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 August 2020, 13:10
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Vlădeni: A murit încercâd să-și salveze soția de la înec

Tragedie în localitatea Vlădeni, în după-amiaza zilei de Duminică, 9 august 2020. Pompierii ialomițeni au intervenit pentru a salva din apele brațului Borcea un bărbat care a intrat în apă pentru a-și salva ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 17:30
(531 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 822 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Duminică, 9 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 822, cu 35 de cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 13:05
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Horia: În luptă cu flăcările de 48 de ore

Pompierii din Ialomița și Călărași acționează de mai bine de 48 de ore pentru stingerea unui incendiu, produs în satul Horia, comuna Axintele. Focul a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă, 7/8 august ...[citește_toată_știrea]

9 August 2020, 12:00
(206 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni Buzău: Două mașini cu același număr de înmatriculare

În timpul unor acțiuni preventive desfășurate pe șoselele din județ joi, 6 august a.c., polițiștii ialomițeni au identificat, pe raza localității Munteni Buzău, două autovehicule care aveau numere de înmatriculare ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:40
(605 vizualizări - 2 comentarii)


Ialomița: Ordine de protecție emise de polițiști

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au emis 3 ordine de protecție provizorie pe numele a trei bărbați din Slobozia și Grivița. Aceștia au vârste cuprinse între 24 și 64 de ani. În cazul bărbatului ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:25
(246 vizualizări - 0 comentarii)


Rădulești: Lemne confiscate de polițiști

Un tânăr de 23 de ani din județul Argeș a fost identificat pe raza județului Ialomița, în localitatea Rădulești, în timp ce descărca material lemnos dintr-o autoutilitară, joi, 6 august 2020. Polițiștii ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 16:20
(237 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 787 cazuri de COVID-19 în județul Ialomița

Vineri, 7 august a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 787, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 13:05
(225 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Slobozia: A intrat cu motocicleta într-o dubă

Un bătrân de 72 de ani a ajuns la spital în dimineața zilei de vineri, 7 august a.c., după ce a intrat cu motocicleta într-o dubă parcată regulamentar pe marginea drumului. În urma impactului, motocicleta ...[citește_toată_știrea]

7 August 2020, 10:25
(452 vizualizări - 0 comentarii)


Sâmbătă, 29 august 2020, zi de donare la Centrul de Transfuzie Sanguină Ialomița

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Ialomița vor organiza o campanie de donare de sânge în ziua de sâmbătă, 29 august 2020. Astfel, în această zi instituția își va desfășura activitatea în ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:15
(262 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Minor de 15 ani, surprins la volanul unei mașini

Aflați în timpul misiunilor specifice privind prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii ialomițeni au întocmit două dosare penale pe numele a doi șoferi, surprinși în trafic fără permis de conducere. ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:10
(186 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Femeie rănită în urma unui incendiu

În dimineața zilei de joi, 6 august a.c., pompierii din Fetești au intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a produs la un bloc de locuințe din municipiu. Din cauza flăcărilor, o femeie de 63 de ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 17:05
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Căutat de autoritățile ungare, descoperit în localitatea de domiciliu

Polițiștii ialomițeni au reușit identificare unui tânăr, de 39 de ani, din Bordușani, pe numele căruia autoritățile judiciare din Ungaria au emis un mandat european de arestare preventivă. Acesta era urmărit ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:55
(211 vizualizări - 0 comentarii)


Drăgoești: Anexă cuprinsă de flăcări

Pompierii din  Urziceni au intervenit în seara zilei de miercuri, 5 august a.c., pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o anexă gospodărească a unei locuințe din Drăgoești, dar și acoperișul ...[citește_toată_știrea]

6 August 2020, 16:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
tratat cu tratament în Călătoria inițiatică a lui Dragoș Soare, candidat pentru Primăria Slobozia tandarean în «Împreună pentru Țăndărei!»: PSD l-a lansat în cursa electorală pe Cristian Roman Mitu în Fotografii care NU au făcut istorie Ialomitean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Un cetatean în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 ion în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie Anda în Fotografii care NU au făcut istorie colocatar katanga în Spitalul Județean de Urgență Slobozia are nevoie de teste pentru depistarea COVID-19 Adrian Dobre în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» vasile în Ialomițenii au plătit pentru mediatizarea președintelui Victor Moraru 2 milioane de lei Pandilie!!! în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița colocatar cartier katanga în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Suporter în Unirea Slobozia a promovat în «B» Ion prostitul în Grupul de Comunicare Strategică: 838 cazuri de COVID-19 înregistrate în Ialomița OLGUTA în «Așteptăm alături de noi pe toți cei care cred că România are nevoie de un nou mod de a face politică!» Nicu în Elevi executați silit pentru neplata taxelor școlare Marian C în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro cetatean în Alexandru Potor, candidatul PSD la Primăria Slobozia, propune un proiect de regenerare urbană a orașului în valoare de 25 milioane de euro Enescu în Plajă cu acces restricționat în stațiunea Amara
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...