Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Autoritățile privatizează Spitalul Țăndărei

Autoritățile privatizează Spitalul Țăndărei

Marți, 17 mai 2011, Consiliul Local Țăndărei a fost invitat să decidă «asocierea în participațiune» pentru redeschiderea Spitalului din localitate în regim privat. Decizia survine după ce, la sfîrșitul lunii ianuarie, Ministerul Sănătății a decis închiderea a 182 de spitale din țară din considerente pecuniare. Pe lista neagră a fost inclus și Spitalul Țăndărei, singurul spital fără datorii din Ialomița. Revenind, viitorul proprietar al Spitalului este dr Filip Constantin, un neurochirurg care susține că intenționează să privatizeze 10 spitale din România. Dacă privatizarea se va dovedi un succes, administrația locală va avea dreptul la jumătate din profiturile obținute.

Privatizare la foc automat
După ce a căutat zadarnic o soluție pentru salvarea Spitalului Țăndărei, autoritățile locale au decis privatizarea acestuia. Potrivit informațiilor oficiale, singurul interesat de preluarea Spitalului s-a dovedit a fi un anume dr Filip Constantin Tițian, proprietarul unei clinici particulare din București. După o întîlnire ratată (la care dr Filip a uitat să ajungă!), autoritățile locale și județene au reușit, sîmbătă, 14 mai, să se întîlnească cu acesta și soția lui. În cadrul întîlnirii la care au participat, printre alții, și secretarul de stat Cristian Anton Irimie, ambele părți au decis «asocierea în participațiune», variantă care permite redeschiderea Spitalului în regim privat.
Din păcate, susțin surse prezente la negociere, cei doi viitori patroni ai Spitalului Țăndărei, nu au putut convinge de buna lor credință. Ei nu au putut oferi explicații pertinente legate de numărul de paturi pe care urmează să le asigure, salariile viitorilor angajați sau numărul de medici pe care îl vor asigura. Pentru că răspunsurile lor au fost ambigue și nerelevante, președintele Consiliului Județean Ialomița, Silvian Ciupercă, i-a catalogat drept «vînzători de vise» și s-a declarat profund nemulțumit de explicațiile oferite.
În ciuda impresiei generale proaste pe care au lăsat-o, Vasile Sava, primarul orașului Țăndărei, s-a declarat încîntat de oferta făcută: «Oamenii au dat răspunsuri cumpătate. Nu știu de ce nu a fost mulțumit domnul președinte de ele, nu comentez. Dar vă spun că eu voi recomanda Consiliului Local asocierea cu ei pentru că reprezintă o oportunitate pe care nu avem voie să o ratăm!».
Pentru a fi sigură că nu va rata această oportunitate, autoritatea locală este dispusă să asigure plata utilităților, estimate la 300 mii lei anual. În schimbul acestei facilități, administrația locală ar beneficia prin contract de jumătate din profitul viitorului Spital. Beneficiul este unul teoretic, în condițiile în care, potrivit aceluiași contract, timp de 5 ani profitul, în cazul în care el va exista, urmează să fie reinvestit.
Dar autoritățile locale susțin că problema profitabilității este una secundară și că cel mai important lucru îl constituie redeschiderea spitalului. Evident, decizia finală a aparținut Consiliului Local Țăndărei. Întrunit marți, 17 mai, acesta a avut greaua misiune de a alege între închiderea definitivă a Spitalului și predarea acestuia în mîinile unui investitor cu o carte de vizită dubioasă.

Unde dai și unde crapă Sănătatea ialomițeană: Dr Filip, un client guvernamental. Înainte de a preciza cine este dr Filip (și soția sa!), se cuvine să reamintim cîteva informații uitate. Așa cum precizam încă de acum 3 luni, Spitalul Țăndărei este singurul spital din Ialomița care nu are datorii. Cum se justifică, în aceste condiții, prezența sa pe lista spitalelor desființate? Surse la fel de bine informate ca noi confirmă faptul că, inițial, Spitalul Țăndărei lipsea de pe fatidica listă, el fiind «strecurat» în noaptea dinaintea publicării oficiale, alături de alte 6 spitale fără datorii la furnizori. Astfel, cele 7 spitale, dar și altele cu datorii mici la stat, au devenit acum oportunități pentru clienții politici din cadrul sistemului. Unul dintre acesta ar putea fi și dr Filip. Acesta a susținut la întîlnirea cu autoritățile locale și județene că are un portofoliu de 10 spitale pe care intenționează să le preia pentru privatizare. Adăugați la acest aspect prezența la ultimele negocieri a prefectului Mădălin Teculescu, dar și pe cea a unui secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății, Cristian Anton Irimie, cu care dr Filip s-a lăudat că este prieten apropiat și aveți o imagine completă a viitorului Spitalului Municipal Țăndărei și intereselor din jurul acestuia.

Scandalul de la Dărăbani. Dr Filip nu este suspectat gratuit de lipsă de credibilitate. El a mai încercat o astfel de «privatizare» în județul Botoșani, la Dărăbani. Potrivit ziarului local «Botoșăneanul», dr Filip a trimis pe 5 mai 2011 o scrisoare de intenție prin care se angaja la diferite prestații: «servicii pentru comunitate, gratuite, prin contracte cu Casa, vor organiza spitalul cu două sau trei secții cu paturi, tot asistență medicală gratuită, prin contract cu Casa, vor efectua asistență medicală ambulatoriu de specialitate, prin contract cu Casa și îngrijire medicală gratuită în contract cu Casa». Mai precauți decît omologii lor din Țăndărei, edilii din Dărăbani au condiționat preluarea Spitalului de încheierea unui contract pe o perioadă mai scurtă, respectiv pînă la sfîrșitul anului 2011. Solicitarea Consiliului Local a generat o reacție violentă din partea soției dr. Filip, Cristina Filip, care a declarat, susțin reporterii ziarului: «Vi s-a deschis o ușă, dar dumneavoastră ați închis-o! În acest caz, ne vedem în 2013!».
Varianta completă a articolului citat poate fi vizualizată la adresa www.darabaneni.ro (foto: www.darabaneni.ro).

Bolnavi la mila destinului politic
Desființarea Spitalului de la Țăndărei capătă conotații politice. Catalogat drept «genocid» de politicienii Opoziției și «reformă» de cei ai Puterii, demersul de eliminare din piața medicală a unității sanitare din Țăndărei are consecințe grave. Asta în timp ce actorii politici locali își dovedesc incompetența la capitolul soluții pentru bolnavii localității.

Privatizare cu scîntei. Ultima, dar nu cea din urmă gogoașă politicianistă, s-a consumat de curînd și se numește privatizarea Spitalului din Țăndărei. Teoretic, acțiunea este imposibilă, practic însă... Imposibilitatea privatizării unității medicale stă într-un ordin al Ministrului Sănătății care aprobă un număr fix de paturi pentru județul Ialomița în regim (atenție!) public-privat! Așadar, orice intenție de privatizare a Spitalului din Țăndărei ar trebui să fie sortită eșecului. Surse medicale autorizate dar anonime susțin însă că doritori politici sînt destui, iar autoritățile din Țăndărei vor fi nevoite să accepte contracte deloc avantajoase pentru comunitate.

Centru de Permanență și Ambulatoriu de Specialitate. O posibilă soluție pentru bolnavii din Țăndărei ne-a fost oferită tot de o autoritate a sistemului, rămasă deocamdată anonimă. Așadar, în incinta fostului Spital de la Țăndărei se putea naște un Centru de Permanență cu linie de gardă continuă. Mai mult, în aceeași clădire ar fi putut fi organizat un Ambulatoriu de Specialitate, ce ar fi putut să ofere măcar pentru moment alinare bolnavilor. Soluția ar fi fost propusă deja autorităților locale, dezorientate la acest moment în privința soluțiilor Sănătății din localitate. În aceeașă formulă, soluția ar fi ajuns și la președintele Consiliului Județean, Silvian Ciupercă, acesta respingînd categoric o asemenea propunere. Motiv pentru care privatizarea pare actual să satisfacă pe toată lumea...

Spitalul din Țăndărei este la Curtea de Apel București. Desființat ca urmare a procesului de reorganizare a sistemului sanitar românesc, Spitalul din Țăndărei și-a închis porțile la 1 aprilie, dată de la care nu a mai deținut contract de finanțare cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate. Privit ca un atentat la sănătatea publică ialomițeană, demersul ministerial a beneficiat de toate criticile și protestele posibile. Degeaba, unitatea sanitară a fost lichidată, angajații redistribuți, iar bolnavii lăsați în voia destinului. Autoritățile locale însă au încercat «marea cu degetul», solicitînd Curții de Apel București suspendarea actului administrativ de desființare a Spitalului. Primul termen cu Guvernul României drept pîrît s-a consumat în data de 4 mai, ședință cînd magistrații au decis amînarea cauzei acordînd un nou termen. Peste o lună. Pe 1 iunie 2011.
Între timp însă, la Țăndărei consilierii locali întruniți în ședințele lunare de lucru au decis. «Unitatea administrativ teritorială Țăndărei nu aderă la Programul de interes național „Dezvoltarea rețelei naționale de cămine pentru persoanele vîrstnice“ și nu este de acord cu reorganizarea Spitalului Orășenesc Țăndărei în cămin pentru persoane vîrstnice» sună clar și sec o hotărîre a Consiliului Local Țăndărei din martie 2011. În traducere liberă, autoritățile locale au refuzat definitiv și irevocabil susținerea financiară a Guvernului României pentru reorganizarea în cămin de bătrîni.

18 Mai 2011, 08:17 (13343 vizualizări - 9 comentarii)

Citiți și:
S-a furat Spitalul Țăndărei!
Primăria Țăndărei a semnat cu ochii închiși contractul de preluare a Spitalului pe 20 ani
Dr Filip, investitorul-multifuncțional

Comentariile cititorilor:


zz:
(30 Octombrie 2011, 12:04)
Mai oameni buni haideti sa va explic eu cum sta treaba. Acest personaj Filip este un baiat destept:))impreuna cu sotia lui . Numai daca mergeti in vizita la celebra lui clinica o sa va demonstreze cat de "capabil" este acest cuplu . Ideea e ca sunt falimetari si nu au uitat sa ajunga la intalnire , probabil nu au avut bani de motorina sa ajunga la Tandarei. Ideea de baza a lor este asta: preluare spital Tandarei , incheierea de cat mai multe contracte cu casa de asigurari de unde vor veni banii, salarii de aprox 12 milioane pt medici care in nici un caz nu vor veni sa lucreze la Tandarei pt suma asta. Diferenta peste 12 milioane , profitul va intra in buzunarele lor fara sa faca absolut nimic. Uitati de profitul reinvestit :)))Nu o sa se intample niciodata!! Ce e de facut ? Simplu : transformati spitalul in policlinica si inchiriati spatiile pt medici specialisti care au CMI. O sa aveti medici competenti care se vor autoadministra. Credeti-ma ca o oferta buna de inchiriere e destul de tentanta pt medicina de familie , ginecologie , oftalmologie , medicina interna , stomatologie chiar si numai pt 2-3 zile pe saptamana.
titi:
(10 August 2011, 14:43)
Numele lui Constantin Titian Filip apare ca asociat și administrator în mai multe firme, toate cu sediul în București. Pe lângă SC Hospital Clinic Dr. Filip SRL, Constantin Titian Filip deține și administrează și SC Clinica Privată Filip SRL, unde o are asociată pe Cristina Filip. SC Filip San SRL este o altă firmă în care Constantin Titian Filip este asociat cu Cristina Filip. Potrivit listafirme.ro, această societate a finalizat anul 2009 cu datorii de 1.571.324 lei, numele acesteia regăsindu-se în câteva dosare aflate pe rolul instanțelor bucureștene pentru încuviințare de executare silită, Filip San SRL având calitatea de debitor. Potrivit sursei citate, Filip San SRL este publicată în Buletinul Insolvenței. Constantin Titian Filip și Cristina Filip sunt asociați și în Clinic Medical Dent Dr. Filip SRL, care și ea apare cu datorii de 3.043 lei în 2009, dar și în SC Filip Imobiliar SRL, care pe 2009, potrivit listafirme.ro, nu are niciun bilanț contabil, iar pe 2008 apare cu datorii de 43.232 lei. Constantin Titian Filip este asociat cu Mihai Nedelcu și în SC Gazprom International Distribution SRL București, societate care în 2009 a avut o cifră de afaceri de 46.541 lei și un profit de 34.328 lei.
tandarean:
(26 Mai 2011, 18:06)
Vai de noi! O sa vedem spitalul vreodata deschis???
donisroi:
(26 Mai 2011, 17:22)
Dr. Filip = excroc patentat
Andrei:
(25 Mai 2011, 19:34)
Cei din Tandarei suntem disperati.Ne agatam ca inecatul de un pai,dar e de inteles.E usor sa stai pe margine si sa comentezi cand tu nu esti in situatia noastra.Pana vine salvarea la noi de la slobozia ,murim.Asa scapa guvernul de grija noastra.Ia sa stati si voi fara spital in apropiere de domiciliul vostru si sa vedeti ce confortabil e.Am ajuns vai de capul nostru.Mai rau ca stramosii nostri acum 100 de ani.Suntem foarte foarte necajiti.
Pytagora:
(24 Mai 2011, 13:16)
Pentru "bucurestean" : felicitari pentru observatiile pertinente ! Vreau sa adaug doar, in plus fata de cele relatate, ca acest Dr. Filip este divortat de Filip Cristina ! Asta ca sa SUBLINIEZ ca atunci cand preiei niste date, informatii din alta parte, trebuie sa le verifici ! Macar asa, ca FAPT DIVERS !
bucurestean:
(19 Mai 2011, 18:44)
Vai ,vai,vai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cei doi Filip,sunt niste excroci ! Ce "spital" este acela care a fost inscris la Registrul Comertului in oct 2009,cu un capital social imens 200lei !!!!!!!! A inscris aceasta firma la acelasi sediu cu Clinica dr Filip din Berceni,caruia i-a mers buhul,in scadaluri medicale,acum ceva timp,si unde nu se duce nici dracul? De ce credeti ca e asa de grabit? Pentruca se apropie termenul limita de depunere a bilantului contabil pe 2009,si s-ar vedea ca e o firma de doi bani! V-ati ars !
Anca:
(19 Mai 2011, 10:06)
Si e mai bine sa nu se faca nimic?Sa stam si sa vedem cum se va distruge si se va fura totul asa cum s-a intamplat cu atatea lucruri dupa revolutie? Avem nevoie de spital.Vrem sa functioneze acest spital.Cine nu il vrea nu ii doresc sa aiba vreodata nevoie.
tandarean:
(18 Mai 2011, 10:25)
Si sa vedem minunea cat va tine.... Tare mi-e teama ca nu va fi nimic bun pentru comunitate privatizarea aceasta...dar, vom trai si vom vedea....

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Sâmbătă 02 Iul 2022
128 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393

IȘJ Ialomița: Rezultate finale la examenul de Bacalaureat 2022

Vineri, 1 iulie a.c., Inspectoratul Școlar Județea Ialomița a făcut publice rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor, la Bacalaureat 2022. La nivelul județului Ialomița, rata de promovare (absolvenți ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2022, 15:40
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Casă în flăcări la Valea Ciorii, incendiu la culturile de grâu la Sărățeni

Casă în flăcări la Valea Ciorii, incendiu la culturile de grâu la Sărățeni

Joi, 30 iunie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință în localitatea ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2022, 11:15
(122 vizualizări - 0 comentarii)


2

Bărbat din Slobozia, reținut pentru «furturi»

Polițiștii ialomițeni au identificat un bărbat, de 43 de ani, bănuit de comiterea a două infracțiuni de «furt». Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Ialomița. În urma ...[citește_toată_știrea]

1 Iulie 2022, 10:20
(169 vizualizări - 0 comentarii)


3
A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița!

A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița!

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Ialomița a emis primul număr de culoare verde pentru proprietarul unui autoturism electric din municipiul Slobozia. ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 12:30
(291 vizualizări - 1 comentariu)


Angajări din sursă externă în cadrul Poliției ialomițene

Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița organizează concursuri pentru ocuparea a 43 posturi de posturi, 3 de ofițeri și 40 de agenți din sursă externă. Înscrierile se fac on-line până la data de ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 12:00
(213 vizualizări - 0 comentarii)


5

Bordușani: Locuință cuprinsă de flăcări

Miercuri, 29 iunie a.c., trei echipaje de pompieri din cadrul Stației Fetești au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 11:40
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Misleanu: Incendiu provocat de copiii lăsați nesupravegheați

Misleanu: Incendiu provocat de copiii lăsați nesupravegheați

Miercuri, 29 iunie a.c., pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la culturi și miriști de grâu, precum și vegetație uscată, din mai multe gospodării, în urma căruia au ...[citește_toată_știrea]

30 Iunie 2022, 11:20
(159 vizualizări - 0 comentarii)


7
«Ziua Internațională a Dunării», sărbătorită de Consiliul Județean la Fetești

«Ziua Internațională a Dunării», sărbătorită de Consiliul Județean la Fetești

Ziua internațională a Dunării este celebrată, anual, la data de 29 iunie. Sărbătoarea amintește de semnarea, în anul 1994, la Sofia, a convenției privind cooperarea pentru protecția și utilizarea durabilă ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 16:35
(404 vizualizări - 0 comentarii)


Spațiul Privat Virtual, modalitatea de comunicare securizată cu ANAF

ANAF reamintește tuturor contribuabililor că au la dispoziție serviciul Spațiul Privat Virtual pentru o comunicare securizată cu instituția. În contextul intensificării atacurilor infractorilor cibernetici ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 16:30
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Groaznic accident produs la Sinești: Patru morți și cinci răniți!

Groaznic accident produs la Sinești: Patru morți și cinci răniți!

Un groaznic accident s-a produs miercuri, 29 iunie a.c., în localitatea Sinești. În urma impactului a trei autovehicule, trei persoane au decedat pe loc, o a patra a intrat în stop-cardiorespirator după ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 12:40
(371 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Incendiu în Cartierul Bora

Slobozia: Incendiu în Cartierul Bora

Marți, 28 iunie a.c., pompierii din Slobozia au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD pentru lichidarea unui incendiu, produs la o locuință în cartierul slobozean ...[citește_toată_știrea]

29 Iunie 2022, 10:30
(288 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

28 Iunie 2022, 18:40


12

AJFP Ialomița: Joi, 30 iunie 2022, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 iunie 2022, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 14:10
(297 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat, în anul 2022, la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza». Locurile sunt comune ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 12:00
(358 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști

În perioada următoare, Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs 42 de posturi vacante de ofițeri, subofițeri și soldați profesioniști. Documentele ...[citește_toată_știrea]

28 Iunie 2022, 11:00
(389 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: 1,397 milioane de lei, ajutor de stat pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează, prin Centrele Județene, plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 16:40
(408 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,85%, rata șomajului în luna mai 2022

La sfârșitul lunii mai 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3586 șomeri (din care 1649 femei), rata șomajului fiind de 3,85%, cu 0,57% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:30
(375 vizualizări - 0 comentarii)


Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 20 posturi de execuție vacante de subofițer pază principal, cu personal recrutat prin rechemare în activitate ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:05
(396 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Rezultate inițiale la examenul de Bacalaureat 2022

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, au fost afișate luni, 27 iunie a.c., pe site-ul dedicat al Ministerului Educației bacalaureat ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 13:25
(440 vizualizări - 0 comentarii)


19

IȘJ Ialomița: Concurs pentru directori și directori adjuncți la școli

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Inspectoratul ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 11:05
(517 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Rovine și Bordușelu

Incendii la Rovine și Bordușelu

Duminică, 26 iunie 2022, un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:55
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Un autoturism a lovit o căruță

Vineri, 24 iunie a.c., în jurul orele 22,00, pe raza comunei Maia s-a produs un accident rutier. Un autoturism a lovit o căruță, fiind înregistrate două victime. După intervenția pompierilor din Urziceni ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:50
(428 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


AJFP Ialomița: Încasări de 454,23 milioane de lei la bugetul general consolidat în primele 5 luni din 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în primele 5 ale anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 454,23 milioane de lei, cu 45,1 ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 09:20
(427 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină lovită de tren, la Alexeni

Mașină lovită de tren, la Alexeni

În seara zilei de duminică, 26 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2022, 20:40
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Sâmbătă, 25 iunie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui băiat, în vârstă de 13 ani, dispărut în apele Brațului Borcea. După câteva ore de căutări, trupul copilului a ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2022, 15:05
(665 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

Vineri, 24 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 4 percheziții domiciliare într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare». În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 7 televizoare ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 15:00
(1102 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Încep recrutările pentru admiterea la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție «Alexandru ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 10:15
(715 vizualizări - 0 comentarii)


Razie la Fetești

Razie la Fetești

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, pe raza municipiului Fetești polițiștii au desfășurat o serie de acțiuni pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 16:00
(920 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


IȘJ Ialomița: Două note de 10 la Evaluarea Națională 2022

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a adat publicității primele rezultate ale Examenului de Evaluare Națională la nivelul județului. Înainte de depunerea contestațiilor, conform datelor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 14:00
(1135 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concurs pentru posturi de șoferi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs în vederea ocupării, prin încadrare directă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995, privind ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:30
(1219 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
Mariana în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău @Aurel în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Corcodel de la Dumitresti în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău @Corcodel de la .. în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Corcodel de la Dumitresti în Consiliul Județean Ialomița majorează valoarea proiectelor edilitare din județ Curiosul în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Lady x în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău Corcodel de la Dumitresti în Turismul balnear din Ialomița, afectat de secarea Lacului Amara din Buzău ofer spaţiu comercial de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 ofer garsonieră de închiriat în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 29 iunie 2022 Aurel în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Stelu în Amara a promovat în Liga a III-a Gatu în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Mire în Profesori acuzați de propagandă pro-rusă la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia Un fraier în A fost eliberat primul «număr verde» în județul Ialomița! Fotbalist în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Lore în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Suporter în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean BIBI în Consilierul personal al primarului Soare, președinte la Handbalul slobozean Stela în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...