Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Stația de epurare de 4,5 milioane de euro, nefuncțională!

Scandalul Dytras revine în actualitate

Stația de epurare de 4,5 milioane de euro, nefuncțională!

În luna iunie a anului trecut, Independent publica un articol amplu despre investiția în stația de epurare de la Slobozia. În valoare de 4,5 milioane de euro, investiția este parte componentă a programului de conformare în baza căruia SC Urban a reușit să-și păstreze licența de funcționare. Potrivit unor acuzații aduse de către consilierii locali PSD, Gabi Ionașcu se face vinovat de recepționarea unor lucrări executate incomplet. În replică, Gabi Ionașcu susține că este vina constructorului...

O istorie neepurată
Pe 20 decembrie, 2007, Consiliul local Slobozia aproba atribuirea unui contract de modernizare a stației de epurare de la Slobozia către firma spaniolă Dytras. Valoarea de execuție a contractului, derulat prin Administrația Națională a Fondului de Mediu și Consiliul Local Slobozia, se ridică la circa 4,5 milioane de euro. De atunci au trecut 4 ani și un termen scadent, la 1 iunie 2011, iar stația de epurare municipală continuă să fie nefuncțională. Teoretic, stația de epurare de la Slobozia a fost finalizată și se află în probe tehnologice premergătoare intrării în exploatare. Practic, de la începutul anului 2011 și pînă în prezent, SC Urban nu a reușit să obțină autorizația de deversare a apelor uzate. Conducerea societății susține că a făcut toate demersurile necesare pentru urgentarea situației, dar pînă la acest moment nu a obținut niciun rezultat. În aceste condiții, factura curentă a SC Urban către Apele Române pentru dreptul de exploatare a apei din sursa subterană se ridică la 50 mii lei lunar. Iar explicația pentru aceste amenzi a fost furnizată oficial de către Apele Române încă din vara anului trecut: «depășirile de concentrații, față de concentrațiile admise la evacuarea apei într-un receptor natural». Adăugați la aceste sincope și scandalul național în care a fost implicată firma Dytras, lipsa oricărui control asupra lucrărilor efectuate la stația de epurare, infiltrațiile în cofrajele de beton din jurul bazinelor de apă și ajungeți la punctul de repornire a unui nou scandal cu iz penal.

Consilierii, împotriva primarului
După ce au tăcut chitic timp de 4 ani, consilierii locali PSD își reglează tirul acuzațiilor în vederea declanșării unei contracampanii electorale. Dănuț Nedelcu, consilierul PSD acuzat de Gabi Ionașcu că îi amenință angajații, declară că: «Nu vrem ca Slobozia să ajungă în situația Țăndăreiului. Urban plătește 230 milioane de lei vechi amendă la Apele Române pentru că apele deversate în Ialomița nu sînt conforme. I-am cerut să facă public contractul semnat cu firma Dytras, dar nici la ora actuală nu a fost pus pe site. Credem că domnul primar a făcut o treabă pe la spatele consilierilor!».
Vocea acestuia este dublată de cea a consilierului PSD Emil Constantinescu: «Primarul ascultă ce face toată lumea și face doar ce vrea el. Am făcut cerere, pentru că avem dreptul prin lege, și vrem să știm care sînt prevederile contractuale ale documentelelor încheiate de Primărie cu Dytras, contracte plătite din bani publici. Din constatările noastre și realitate, Urban a plătit 5 miliarde de lei vechi la energie electrică pe perioada probelor tehnologice care nu s-au finalizat, iar această sumă ar fi trebuit să fie suportată de constructor. Dytras n-a plătit și a plătit Urban pentru el. Cine a dispus acest lucru nu știu și vrem să aflăm și noi, consilierii! Tocmai de aceea am făcut presiuni la adresa primarului...».

Declarația lui nea Gabi
Acuzațiile consilierilor PSD nu îl sperie pe primarul Gabi Ionașcu. Acesta a declarat, în exclusivitate pentru Independent, că... vina este a constructorului: «Au încălcat termenul de punere în funcțiune a utilajelor, iar reacția biologică de conformare a apei mai durează pînă cînd se va realiza. Îi vom da în judecată pentru acest lucru!». Mai mult, Gabi Ionașcu susține și faptul că, pe toată durata probelor tehnologice care nu s-au finalizat, societatea Urban a încasat de două ori banii de la cetățeni pentru apa menajeră. «Societatea Urban, pe toată durata acestor probe tehnologice, a încasat de la populație de două ori apa menajeră, iar acest lucru este ilegal. Acum tot ei se plîng că nu mai fac față cheltuielilor...».

Potrivit unui referat al SC Urban (înaintat către Primăria Slobozia la jumătatea anului trecut!), «activitatea de epurare a înregistrat pierderi în anul 2010, iar în perioada următoare costurile vor crește foarte mult comparativ cu anul precedent, urmare a creșterii consumului energetic prin darea în exploatare a noii stații de epurare. Valoarea facturii de energie electrică în luna august a fost de 57029,87 lei, față de valoarea medie a unei facturi din 2010, respectiv 8340,55 lei!» precizează referatul. Asta în condițiile în care, la momentul emiterii referatului, doar unul dintre cele două bazine de decantare era funcțional.

6 Aprilie 2012, 06:13 (8545 vizualizări - 8 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Investiții noi la stația de epurare a apei
Administrația slobozeană a ratat investiția în stația de epurare!
Urban solicită majorarea prețului la apa nepotabilă!
Dytras, acționată în instanță de Primăria Slobozia

Comentariile cititorilor:


@Sorin:
(9 Aprilie 2012, 13:14)
Rudotel la superoferta ! Pentru cei cronici , camasi de forta ! La fiecare comanda se ofera bonus o seara romantica in compania lui Tudorica , in ghena acestuia de langa stadion ! Curaj , domnu Sorin ! Sunati acum ....apa din cap !!!!!!
SORIN:
(9 Aprilie 2012, 09:59)
"Nea Nae", șeful Antenei 1 Slobozia este "de stânga", dreapta fiind ocupată cu prostii, adică face
reclamă hotelului unde fi'su este mare și la propriu, și la figurat. N-are rost să mai amintim cum
a ajuns acest comunist analfabet subalternul (aliatul?!) direct al lui Felix , alias Dan Voiculescu, "doctorul" economiei românești, al cărui partid conservator n-a trecut niciodată, în sondaje, de genunchiul broaștei, "partid" care a făcut alianțe de la stânga la dreapta, după cum a bătut vântul
(sau vânturile) voiculescului. Toată ziua, bună ziua, la postul local de televiziune (?!), ca și la postul
de radio care știe (pe dracu) ce vrei, sunt invitați "marii oameni politici ai stângii ialomițene", care mai de care mai penal, ca și cei "de dreapta", de altfel.
Niciodată n-am înțeles cum a reușit Felix să "pună mâna" pe hotelul ceapiștilor, din Amara,  și cum l-a dat unui neisprăvit infatuat, securist și semidoct, ca să nu-i zic altfel, ajuns mare manager peste nunți și botezuri. Cu asemenea specimene "beton" vrea useleul să aducă bunăstarea românilor?!
ion:
(9 Aprilie 2012, 07:09)
Toti sa plateasca sa li se confiste averile si sa se coplecteze  pina se acopera paguba inclusiv cu desfiintarea firmei care a executat lucrarea   Numai asa se poate stopa tilhariile din ROMANIA
puscasu marin:
(6 Aprilie 2012, 15:00)
Nea Ionescu de la Antena sa faca bine si sa prezinte pe post sedintele de Consiliu, sa vedem si noi cum au votat consilierii in cele mai importante momente care vizeaza comunitatea. Nu de alta, dar se comporta ca si cand nu ar avea nicio vina. Sa vedem si noi de partea cui este nea Nae! 
antijavros:
(6 Aprilie 2012, 13:42)
Mama voastră de consilieri hoți ai PSD-ului, javre și jigodii. Unde erați când se votau aceste proiecte, nu împărțeați voi ciolanul, jigodiilor?  Acum vă pute, n-ați supt la a  lui Ionașcu până acum? Acu sugeți de la Stoica? Încă e sterp Săndel, nu se știe...! Rușine!
Când îl văd pe Săndel îmi vine să vărs, parcă ar fi Hitlet în agonia din aprilie ` 45! 
credeam în social- democrație, dar de când cu jigodiile astea de pe meleagurile noastre... mai bine nu merg la vot! Sunt valori incontestabile în PSD, cum ar fi S. Ciupercă, Știucă A., etc, în fața cărora îmi ridic pălăria..Oameni decenți, care exprimă încredere! Dar în fața acestor javre de consilieri slobozeni...scuip! Alde Iuda! 
dan buzdugan:
(6 Aprilie 2012, 09:23)
Rusine, psd-istilor, sa vina DNA!
SORIN:
(6 Aprilie 2012, 07:07)
TOȚI sunt de vină și TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ PERSONAL. Până acum s-au înfruptat din banii publici așa cum au vrut mușchii lor, iar acum,  când le-a ajuns cuțitul la os, dau vina unii pe alții.
Dacă a greșit primarul, unde au fost consilierii până acum?! De ce nu și-au impus punctul de vedere, de ce n-a cerut Dănuț Nedelcu "desecretizarea" contractului, chiar cu sprijinul justiției, dacă bănuia niscaiva nereguli?! Au pus batista pe țambal, cum se spune, iar acum se sparg în figuri, vrând să demonstreze cât sunt ei de grijulii față de cheltuirea banilor publici. Hai sictir, băi consilierii lu' pește prăjit!!!
aleinad:
(6 Aprilie 2012, 06:41)
:))mai fratie dar acum toti il vor jos pe primar:)) Ce au facut consilierii pana acum? au frecat menta iar cand partidul a decis:)) au sarit si ei precum potaile sa latre ursul:))


Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 15 Iun 2021
232 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

15 Iunie 2021, 18:55


IPJ Ialomița: Deplasări în siguranță pe timp de ploaie

Având în vedere Codul Portocaliu de ploi abundente emis de Administrația Națională de Meteorologie pentru județul Ialomița, polițiștii Serviciului Rutier Ialomița le recomandă șoferilor să adapteze viteza ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:45
(105 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiuni preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii au fost solicitați să intervină la 83 de evenimente, dintre care 77 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, totodată, fiind sesizate 6 infracțiuni ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 14:00
(85 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru conectarea aparatelor de marcat electronice fiscale

Operatorii economici care încasează contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul sau a serviciilor efectuate direct către populație trebuie să țină cont de termenele limită pentru conectarea aparatelor ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:30
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 15 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10786, cu 2 cazuri mai mult decât luni, 14 iunie ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 13:15
(79 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Ialomița, sub Cod Portocaliu de ploi abundente

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi abundente și instabilitate atmosferică, printre județele afectate de fenomenele meteo numărându-se și Ialomița. Avertizarea ...[citește_toată_știrea]

15 Iunie 2021, 10:15
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Acțiune preventivă a polițiștilor la Școala Gimnazială Platonești

Elevii Școlii Gimnaziale Platonești au primit la ore vizita polițiștilor, care în cadrul proiectului «Școala Siguranței Tedi» au încercat să îi ajute pe copii, prin joc, să își însușească informații privind ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 15:10
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Fără permis, la volan

Duminică, 13 iunie a.c., în jurul orelor 11,30, polițiștii din Fetești au depistat, pe raza localității Cegani, un șofer în vârstă de 24 de ani în timp ce conducea un autoturism fără a avea permis conducere ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:55
(86 vizualizări - 0 comentarii)


8

Slobozia: Surprins în flagrant conducând o mașină neînmatriculată

În cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie a.c., în jurul orelor 13,00, polițiștii rutieri slobozeni au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 28 ani, din Slobozia. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:50
(133 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți la volan

Sâmbătă, 12 iunie a.c., pe raza comuni Făcăeni, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Stelnica au depistat, în flagrant, un tânăr de 21 de ani în timp ce conducea un autoturism pe raza localității ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 14:40
(119 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 6 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 14 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10784, cu 6 cazuri mai mult decât duminică, 13 iunie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 13:40
(118 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în localitatea Dridu-Snagov!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor, furnizorul de energie electrică va sista, marți, 15 iunie 2021, în intervalul orar 9,00-17,00, alimentarea cu energie ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 12:20
(115 vizualizări - 0 comentarii)


12

AJFP Ialomița: Reducerrea evaziunii fiscale, obiectiv strategic al ANAF

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2021, în concordanță cu Strategia Agenției Naționale de Administrare Fiscală 2021-2024, care are ca obiectiv strategic reducerea ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 11:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Vineri, 25 iunie 2021-termen limită pentru depunerea a 8 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că vineri, 25 iunie 2021, este termenul limită de depunere a următoarelor declarații: «Declarație privind obligațiile de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:35
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Final al Campaniei de primire a cererilor unice de plată 2021

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că la data de 11 iunie 2021 s-a încheiat Campania de primire a cererilor unice de plată aferente anului 202 ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 10:10
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Balaciu: A intrat cu mașina într-un copac

Un accident de circulație s-a produs în dimineața zilei de luni, 14 iunie a.c., pe raza comunei Balaciu. Din primele informații, șoferul unei mașini a pierdut controlul volanului și s-a lovit violent de ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2021, 07:30
(165 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz COVID-19 în Ialomița

Duminică, 13 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10778, cu un singur caz mai mult decât sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2021, 14:25
(120 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 12 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10777, cu 3 cazuri mai mult decât vineri, 11 iunie ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2021, 14:10
(180 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mesaje pentru donatorii de sânge, cu ocazia «Zilei Mondiale a Donatorului de Sânge»

Luni, 14 iunie a.c., se sărbătorește «Ziua Mondială a Donatorului de Sânge». Cu această ocazie, reprezentanții Centrului Județean de Transfuzie Sanguină Ialomița marchează evenimentul transmițând public ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 15:25
(214 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

Urziceni: Autoutilitară răsturnată în urma unui accident

În ziua de vineri, 11 iunie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe raza municipiului. În eveniment au fost implicate o autoutilitară și un autoturism. În urma ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 14:10
(228 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Urziceni: Regulile de circulație, pe înțelesul elevilor

Joi, 10 iunie a.c., polițiștii din Urziceni au desfășurat lecții de educație rutieră în cadrul Școlii Gimnaziale «I.H. Rădulescu» din Urziceni. Polițiștii au discutat cu peste 100 de elevi despre recunoașterea ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:35
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Un singur nou caz de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 11 iunie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10774, cu un singur caz mai mult decât joi, 10 iunie ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 13:20
(150 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: La volan având un permis contrafăcut

Oprit în trafic pentru un control de rutină în ziua de joi, 10 iunie a.c., un tânăr de 20 de ani din Țăndărei s-a ales cu un dosar penal. Acesta este acuzat de «conducere fără permis», «fals material în ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:45
(198 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Reținut pentru «furt calificat»

Polițiștii ialomițeni au reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 10 iunie a.c., un minor de 17 ani din localitatea Țăndărei. Acesta este bănuit de comiterea infracțiunii de «furt calificat». Acesta a ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:40
(145 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Țăndărei

Polițiștii și jandarmii ialomițeni au organizat joi, 10 iunie a.c., o razie de amploare pe raza orașului Țăndărei. Pe parcursul activităților desfășurate au fost legitimate peste 270 de persoane și controlate ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:35
(217 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Țăndărei razie


Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

Ialomița: Adăposturile canine, verificate de polițiști

În perioada 9-10 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au acționat pe raza municipiilor Slobozia și Fetești, precum și orașelor Amara și Țăndărei, pentru verificarea modului ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 12:20
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Controale ale ITM Ialomița în luna mai 2021

Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița a efectuat acțiuni de control în luna mai 2021 având ca obiectiv verificarea modului în care angajatorii respectă prevederile legislației în vigoare în domeniul ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 10:20
(196 vizualizări - 0 comentarii)


Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Relocarea cabinetelor din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slobozia

«După cum am mai anunțat în luna martie a anului curent, au început lucrările de consolidare, renovare și modernizare ale Ambulatoriului de Specialitate din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slobozia ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2021, 08:10
(191 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

Instituția Prefectului Ialomița: Lista câștigătorilor Tombolei «Maratonul Vaccinării»

În perioada 31 mai-1 iunie 2021, la nivelul județului Ialomița s-a organizat o campanie de vaccinare destinată tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 25 de ani. Denumită «Maratonul vaccinării-Alege să ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:55
(678 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

Slobozia: Bărbat de 69 de ani, dispărut de la domiciliu

În ziua de miercuri, 9 iunie a.c, polițiștii din Slobozia au fost sesizați de rudele unui bărbat de 69 de ani, din localitate, cu privire la dispariția acestuia. Pe numele său Simion Gheorghe ...[citește_toată_știrea]

10 Iunie 2021, 16:50
(261 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 344 345
Ultimele comentarii
Sandel în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 16 iunie 2021 Pepe N. Roşu în Primul tun antigrindină din Ialomița Gigel în Primul tun antigrindină din Ialomița Mary în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Steluta în Primul tun antigrindină din Ialomița WALY în «Ialomița nu poate accesa investițiile finanțate prin PNRR!» Mihai Aldea în Primul tun antigrindină din Ialomița Nuti spaima Constitutii în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia Eu în 3 milioane de euro pentru «gestionarea situațiilor de criză» Cotizant ..sa nu zic plătitor în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Carmen în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Psd în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @@Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Raisa în Procurorul vitezoman Vasilescu s-a întors la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia @Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Ina în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Administrator Anonim în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili Demmitar în Funcționarii Primăriei Slobozia urmăreau serialele Netflix la birou Marian în Firmele administrației locale din Slobozia, susținute economic de contribuabili
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...