Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Cazare de lux la Spitalul Slobozia

Cazare de lux la Spitalul Slobozia

Pentru îmbunătățirea serviciilor de cazare, cea mai mare unitate medicală din județul Ialomița va avea un număr de 10 rezerve de cinci stele, pacienții care doresc să fie internați aici urmînd să achite o taxă 150 lei pe zi. Mai mult, Spitalul Județean de Urgență Slobozia va beneficia și de un sistem informatic integrat, cu ajutorul căruia se vor stoca virtual date despre starea de sănătate a pacienților...

Modernizare, cuvîntul de ordine
În cel mai scurt timp, pe fiecare secție a Spitalului Județean de Urgență Slobozia va fi amenajată cîte o rezervă de cinci stele. Respectivele spații de cazare vor fi dotate cu baie proprie și cabină de duș, televizor LCD, paturi confortabile, precum și cîte un fotoliu pentru aparținătorii bolnavilor care doresc să se interneze aici. Pacienții care doresc să beneficieze de serviciile de cazare de lux oferite de Spitalul Județean de Urgență Slobozia trebuie să achite și o taxă de 150 lei pe zi. «Prin aceste rezerve vom îmbunătăți condițiile de cazare în spital. Să nu se înțeleagă serviciile medicale! Acestea sînt ireproșabile și la fel de bune pentru fiecare pacient în parte» a declarat Adrian Berbece, directorul economic al Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Fondurile pentru amenajarea celor 10 rezerve vor proveni în urma unor parteneriate încheiate de unitatea medicală cu mai multe unități bancare care au sucursale în Slobozia.

Spitalul se informatizează
O altă noutate în ceea ce privește Spitalul Județean de Urență Slobozia o reprezintă sistemul informatic integrat. E drept, implementarea sa a costat 50000 de euro, însă facilitățile sale sînt multiple. În primul rînd, este vorba despre asigurarea unei baze de date virtuale a tuturor pacienților internați la Slobozia. Toate diagnosticele, investigațiile medicale și consultațiile vor fi stocate în respectiva bază de date. De asemenea, aparatele medicale sînt conectate la sistemul informatic, oferind în timp real rezultate la ivestigațiile clinice făcute de medicii specialiști. Este vorba despre computerul tomograf, ecografele sau aparatele aflate în laboratorul spitalului. Același soft oferă date clare despre încasările, achizițiile sau medicamentele aflate în stocul farmaciei Spitalului Județean de Urgență Slobozia...

5 Iulie 2012, 06:11 (24718 vizualizări - 23 comentarii)

Citiți și:
Scenariile de lucru pentru modernizarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia
Demararea lucrărilor de modernizare la Spitalul Județean de Urgență Slobozia
Modernizarea Spitalului Județean de Urgență Slobozia, în așteptare

Comentariile cititorilor:


Trombon:
(26 August 2012, 16:10)
Ce ipocritie, din partea acestui domn ( mai bine zis escroc) Adrian Berbece. Vrea ca sa finanteze hotel de 5 stele in spitalul de urgenta Slobozia din buzunarul poporului care plateste taxe (adica salariul lui), ca sa poata domnia sa (escrocul) sa faca un profit de la persoanele care in momente disperate sunt dispuse sa plateasca orice numai sa i se acorde ajutor, pentru ca sa isi plateasca un salariu mai mare atit domniei sale (escrociei sale) cit si clicii de porci de la conducerea spitalului de urgenta.
SPER SA NU MA IMBOLNAVESC:
(14 Iulie 2012, 05:08)
Sistemul este MINUNAT!!! Acum il INFORMATIZAM. URAAAAAA!!! Pana aici, nimic rau. Ce ne facem cu medicii? Nu vi se par plafonati? Spitalul a devenit MONOPOL. De ce nu vezi nici un medic nou? Nici un tanar? Vezi aceleasi fete acre care te cheama la consultatie la cabinetul PARTICULAR, pentru ca, mai apoi, sa te opereze la spital. Mi-ar fi placut sa fie separate aceste doua treburi: ori lucrezi la Spital, ori ai cabinet particular. Si mai micsorati spaga.
SORIN:
(11 Iulie 2012, 07:02)
@ Adrian Berbece. Mulțumesc pentru apreciere și vă doresc tot succesul din lume în intenția dv. de a schimba, sper în bine, activitatea și managementul unității ialomițene. Totuși n-ar strica să fiți mai puțin subiectiv în ceea ce-l privește pe managerul Olaru, oricum acesta având o reputație proastă, atât în lumea medicală, cât, mai ales, în cea a pacienților. Nu vă faceți că nu cunoașteți disensiunile dintre doctorul Olaru, ca manager, și unele cadre medicale de specialitate.
Dacă tot aveți banii "pe mână", v-aș sfătui să cumpărați un aparat Doppler color, un oscilometru electronic și, dacă s-ar putea să "aduceți" un medic adevărat specialist în boli cardiovasculare,  cu posibilități de angioplastie intervențională. Astfel Spitalul de Urgență Slobozia n-ar avea decât de câștigat, fiindcă sunt  multi suferinzi de tot felul de arteriopatii, tromboflebite, ca să nu mai vorbim de anomalii coronariene sau afecțiuni ale miocardului. Cheltuielile sunt mari dar, după părerea mea, amortizarea se va face rapid dacă se va duce buhul despre o eventuală calitate superioară a serviciior prestate de cadre medicale cu adevărat specializate. Vă recomand să-l contactați pe doctorul Dorobăț de la Spitalul Universitar București, un om cu studii și practică la spitale din Franța, cu studii medicale la Paris, deci un medic adevărat, nu politician pârât.
Nick:
(11 Iulie 2012, 05:35)
     Oameni buni din Slobozia si imprejurimi, daca un om cu asa intentii crestinesti  cum are dl dir. ec. Berbece va intinde mana pentru a putea sa facem ceva constructiv in Spitalul judetean de Urgenta Slobozia, va invita la dialog, d-voastra ce fel de discutii faceti?  Va rog sa aveti putina decenta in exprimare si sa lasati astfel de oameni sa lucreze, sa le fiti alaturi si sa aveti si d-voastra intentii bune.
Adrian Berbece:
(10 Iulie 2012, 20:12)
O ultima postare, devin plictisitor : un om care lacrimeaza la cuvinte precum "familie", "tata", "dr. Pesamosca", nu stiu daca poate fi acuzat de ceva ! Daca vreti sa acuzati, ar fi bine, dupa parerea mea, sa o faceti clar si transparent, asumandu-va afirmatiile ! Eu asa as proceda ! Legat de aceste rezerve, de unde si pana unde ati ajuns la concluzia ca vor fi facute prin "imprumuturi", habar nu am ! Am facut un deviz, costurile "luxului de 5 stele" este undeva aprox. 8,000 ron. Nu avem acesti bani si mai ales nu vreau sa faca spitalul aceste modernizari ! Am contactat cateva banci locale, voi contacta eu personal si cateva firme solide din Ialomita pentru a le da posibilitatea sa faca ceva pentru comunitate renovand aceste rezerve, sa faca ceva pentru proprii angajati, dandu-le sansa sa fie tratati in niste conditii deosebite ! In prima mea postare am scris peste 2,000 caractere in care descriam totul, insa nu au fost postate doar acele idei. Morala este ca vreau sa fac ceva ! Asa cum mi-ar face placere sa faca toti slobozenii ! Nu cine stie ce, insa sa se vada pe unde trecem, sa ramana un lucru bun in urma noastra ! Ca, de-o veni altul si il va strica, asta este ! Insa, noi ramanem cu constiinta impacata ca n-am trecut degeaba prin acele locuri ! De comentat, de laudat este cel mai usor ! Insa, pentru a-ti indeplini scopul, e nevoie de multa munca, daruire, hotarare ! Pentru ca, in primul rand, ti se pun piedici de la persoane la care nici nu te gandeai ! Insa, asta-i viata !
Adrian Berbece:
(10 Iulie 2012, 20:01)
Din pacate, carti scriu doar despre subiecte care ma intereseaza in prezent, insa sunt sigur ca voi scrie si despre oamenii intalniti in Ialomita ! Nu pot afirma ca-l cunosc pe domnul doctor Olaru de o perioada prea lunga, precum Dumneavoastra toti cei care au postat mesaje, ci doar din iulie 2010, insa pot afirma cu tarie lucruri simtite pe propria piele si nu DIN AUZITE sau BARFE si anume : fiecare dintre noi avem calitati si defecte ! Mie personal, acest om, desi nu stia absolut nimic despre mine sau familia mea, s-a comportat cu noi extraordinar. Sotia mea, fiind medic, a facut o cerere de angajare pe care a aprobat-o fara costrangeri, atentii sau cereri ! In plus, a apreciat si apreciaza toate activitatile de voluntariat desfasurate in spital sau in afara lui ! Pune accest deosebit pe tineri, lucru care m-a mirat, fiind destul de rar intalnit in provincie si stie sa-ti atraga oamenii buni langa sine ! In ultimii 2 ani, in Slobozia au ajuns 18 medici noi, lucru demn de luat in seama ! Avem un medic anestezist deosebit, convins de dansul personal sa vina la Slobozia, avem medic reumatolog, chirurg specialist pe laparoscopie, chirurg pediatru si multi altii care au fost convinsi de mediu, in primul rand ! Nu pot sa fac afirmatii despre atitudinea fata de pacienti pentru ca nu o cunosc, insa l-am vazut stand langa un amarat de copil de 8 luni pe care l-a operat, stand acolo timp de 7 ore ! Demn de luat in seama !
Adrian Berbece:
(10 Iulie 2012, 19:49)
Stimate Domnule Sorin, fiind un cititor al acestui ziar online pentru ca ma intereseaza parerile cititorilor legate de subiectele postate, va apreciez ideile, concluziile si mai ales solicitarile pertinente si deseori la obiect. Insa, nu puteti afirma despre mine ce pot face si ce nu pot face atata timp cat nu ma cunoasteti ! Insa, chiar mi-ar face placere sa ne cunoastem, dar nu sa fiti nevoit sa apelati la mine pentru problemele intampinate in spital. Desigur, ca in orice societate, anumite persoane, fie ele medici, primari, politisti, etc, ajung sa aiba un comportament inadecvat pentru care, daca este adus la cunostiinta autoritatilor, pot raspunde ! Eu nu pot garanta pentru nimeni ! Nu acesta este rolul meu in spital ! Rolul meu se refera la modificarea comportamentului fata de pacienti, la o mai buna transparenta a activitatii spitalului, la rezolvarea problemelor pe care pacientii le intampina in spital ! Si nu sunt atributiuni de serviciu, ci sunt scopuri persoanale, voluntare ! Istoria are rolul ei in viata noastra, trebuie sa invatam din ea, insa prezentul si viitorul sunt mai importante ! Am lasat datele mele de contact, asa ca oricine ma poate contacta daca are probleme legate de spitalul judetean ! Daca voi fi in stare sau nu sa le rezolv, timpul si atitudinea mea vor dovedi ! Oricum, multumesc pentru comentariu !
sandu:
(10 Iulie 2012, 19:22)
domnule director economic, eu zic sa scrieti o carte cu "realizarile" acestei  competente conduceri, care au ocupat posturile prin "concurs", si s-o cititi doar dumneavoastra, singur . Noi , cetatenii care venim la spital nu avem nevoie de astfel de elogii , noi vrem sa auzim ca exista medicamente (si nu trebuie sa le cumparam ), exista comunicare intre personalul medical si pacient ,putem sa ne tratam aici , cu spagi "civilizate"  ,  exista transparenta , etc etc. Pana sa ajungeti la aceste rezerve,  mai aveti multe de facut. Si in ceea ce priveste , parerea dvs despre omul "deosebit" olaru, va rog sa ne spuneti (ca tot sunteti un bun orator) ce realizari marete a facut pentru acest spital, in afara faptului ca a angajat toti pesedeii care au ajutat in camapnia electorala .
ce mai conteaza numele::
(9 Iulie 2012, 15:30)
@ Domnului director economic. Nu-l mai ridicati in slavi , si nu am sa scriu cu majuscule la inceput de cuvant, pe domnul manager intrucat se cunoaste cum a ajuns dumnealui la spitalul judetean si de asemenea se stie ca singurul criteriu care a contat pentru numirea sa in functie a fost cel politic si nu s-a tinut cont in primul rand de cat de bun este profesional. Cu siguranta sunt destui medici in spital, pentru ca nu vreau sa generalizez, mult mai competenti profesional dar ... nu sunt implicati probabil politic si ...nu au calitati de manager. Mobilizati-va si incepeti intai cu eradicarea spagilor pentru ca din pacate numarul celor care accepta sau chiar iti spun in fata sau si mai rau incep sa se "miste" abia dupa ce ii dai, bate cu mult numarul celorlati care-si fac meseria asa cum ar trebui. Sper sa reusesc sa-mi fac timp sa mai dau o tura prin policlinica intr-una din zile ca sa mai vad cum stau lucrurile...in 2007 am stat 4 ore cu copilul pentru un examen de specialitate la tiroida, jur ca nu va mint, pentru ca domnul doctor nu mai venea (nici asistenta nu stia daca mai vine sau nu dar l-a sunat si i-a spus ca o sa vina) si tot asa la usa cabinetului erau cele mai multe persoane...   
ce mai conteaza numele:
(9 Iulie 2012, 14:58)
@ Domnul director economic. Dvs. ori nu puteti, ori nu vedeti care este realitatea din spitalul judetean ori va place sa va amagiti singur spunandu-va povesti frumoase despre conducerea profesionista a spitalului. Ati deviat de la ce pornisem si anume calitatea proasta a serviciilor medicale din spital si ma refer la competența profesională a cadrelor, la eficacitate, la eficiența, la relațiile interpersonale, la siguranța. Dvs. ma veti completa si-mi veti spune ca acestea se refera si la   infrastructura fizică si confortul pentru pacient. E adevarat dar eu, la cum stau lucrurile la acest moment, prefer in primul rand ce este subliniat si cazare mai modesta, curat sa fie. Rezervele de lux pe care doriti sa le faceti, inteleg ca vor fi cu bani imprumutati, nu isi vor scoate cheltuiala in timp, asta e clar, parerea mea. Pana prindeti pacienti care sa doreasca astfel de rezerve cu sigutanta acolo se vor odihni medicii. Sa nu intelegeti ca ma opun progresului dar rezolvati-le pe celelalte intai, de ex. la acest moment fiecarui pacient caruia trebuie sa-i fie administrata o perfuzie i se face intai ionograma sau se merge inca pe experienta fiecarui medic, desi se stie ca pentru un procent, mic ce-i drept, cam 10% dupa cum mi-a spus un medic, nu se poate merge pe experienta acestuia iar pe cei care au ghinionul sa se incadreze in 10% coroborat cu alte afectiuni mai grave i-ar putea costa viata ?
SORIN:
(9 Iulie 2012, 08:20)
@ Adrian Berbece. Foarte frumos din partea dv. că vă implicați. Dacă tot ați lăsat un număr de telefon, spuneți-mi, vă rog, pot apela în cazul în care mi se cere șpagă, sau nu sunt băgat în seamă de nimeni, până nu bag mâna-n buzunar?! Ce măsuri punitive puteți lua dv.?! NICIUNA!
Sunați dv. la 112 în caz de abuz al unor cadre medicale și să mă susțineți?! NICIODATĂ!!!
Atâta timp cât acest spital va fi condus politic, sănătatea noastră nu valorează nici cât o ceapă degerată. Acest Olaru, "urmașul" regretatului profesor Pesamoskas, când vreodată va face vreo operație fără șpagă, fără tupeul de a spune când un pacient neîncrezător solicită trimiterea la București: "Așa, băgați bani în buzunarele medicilor din București! Eu te trimit, dar nu-ți dau filmul!"
Eu am fost operat în București, o operație extrem de dificilă, și, pe cuvânt de onoare dacă mi s-a cerut vreun leu. Ca peste tot, japițele de infirmiere și asistente "te făceau". Dacă sunt așa buni, de ce n-au reușit la vreun spital renumit, precum regretații Corbu, Fluieraru și alți medici valoroși din Slobozia și nu numai, vezi doctorul Socoteanu de la Țăndărei. Niște pârâți care se ocupă de orice,  numai de medicină performantă, nu!  Pe "marele cardiolog" Dochiu, îl preocupă mai mult conținutul plicului decât sănătatea pacientului, sau boarfele second hand
din Bazar. Halal profesioniști. Niște lichele pline de bani și infatuare.
danut:
(9 Iulie 2012, 06:08)
@Adrian Berbece Sunt surprins in mod placut sa constat ca directorul ec. este si un bun comunicator.Asa ca am speranta ca si managerul ,ce i si om politic,tine cont de parerile dvs si astfel sa se reuseasca odata elaborarea unei legi a sanatatii care sa stabileasca clar un echilibru intre contributia asiguratului si serviciile medicale...altfel vorbele si intentiile frumoase paveaza drumul pacientului spre iad.
Adrian Berbece:
(9 Iulie 2012, 04:38)
Continuand sa va raspund la intrebari, as vrea sa va spun ca am ajuns in Slobozia, cu voia lui Dumnezeu, in iulie 2010. Ne doream sa evadam din nebunia Bucurestiului pentru a oferi familei noastre liniste, in primul rand. Si, in anul 2011, la inceput de an, mi-am oferit suportul profesional Domnului Manager. Mi-a spus ca are nevoie de oameni ca mine, insa nu ma poate angaja. Nici nu aveam nevoie, eu aveam un serviciu care imi permitea sa am si alte activitati. Asa ca, pe tot parcursul anului 2011, am fost voluntar in Spital ! Nefiind ialomitean, oamenii m-au privit cu indiferenta, comportandu-se natural, lucru care n-a putut decat sa-mi confere un avantaj, acela de a fi obiectiv in toate observatiile mele. La inceputul anului 2012, postul de director economic a fost scos la concurs si am participat la concurs. Tin sa mentionez ca toate posturile din Comitetul Director au fost scoase la concurs, atat cele de director medical si director de ingrijiri. Deoarece vorbim de o conducere noua, subiectul primei noastre intalniri s-a referit la IMPLICARE TOTALA, fapt care vi-l confirm si il sustin cu tarie ! Cu totii ne implicam, nu numai eu sau altul ! Si, impreuna cu Domnul Manager, ne dorim sa facem ceva in acest spital ! Insa, Dumneavoastra, locuitorii Ialomitei, faceti parte din aceasta echipa ! Dumneavoastra va sunt adresate serviciile si Dumneavoastra sunteti cei care TREBUIE sa va spuneti parerea ! Deci nu, nu cunosteam conducerea ! Sa stiti ca managerul unitatii este un om deosebit ! Vad des oameni care apeleaza la dansul, le vad atitudinea, le vad reactiile. Daca mergeti intr-o zi obisnuita in Policlinica Spitalului, veti vedea ca dansul are unul din cabinetele la usa caruia stau cele mai multe persoane ! Asa ca asta spune, dupa parerea mea, totul !
Adrian Berbece:
(9 Iulie 2012, 04:18)
Pentru “ce mai conteaza numele” : In primul rand, va multumesc pentru sansa care mi-ati dat-o ! Sansa de a dovedi, atat cat pot eu si conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Slobozia ca vrem sa facem ceva, ca vrem sa schimbam ceva, ca ne dorim ca cei ce apeleaza la serviciile acestei unitati sa se simta INGRIJITI in adevaratul sens al cuvantului. As vrea sa va raspund concret la intrebari, in ordinea importantei acestora. Ce ar trebui sa faceti Dvs. ? Vedeti, eu sunt o persoana mai tipicara, mai simpla in gandire ! Stiind ca aceasta unitate se adreseaza TUTUROR persoanelor din aceasta zona, ne intereseaza sa stim, IN PRIMUL RAND, problemele intampinate de pacienti in spital pe perioada in care au apelat la servicile medicale oferite ! In timp real, adica imediat ce acestea se intampla ! Si, pentru acest lucru, imi face placere sa va ofer datele mele de contact : telefonul care este deschis 24 ore/zi este 0726.714.716, iar adresa de email este [email protected] De asemenea, pot fi gasit mai mereu prin spital, asa ca, atunci cand aveti ceva sa-mi transmiteti, mergeti la secretariat – etajul 1 si doamna secretara ma va suna imediat. In al doilea rand : apreciez spiritul Dumneavoastra de observatie ! Avem nevoie de astfel de oameni, de un asa ajutor de la persoane care pot afirma “Daca am schimba acest lucru, acest mod de lucru, poate activitatea va fi mai fluenta, poate ca va merge mai bine” ! Asa ca, orice idee, orice sfat este binevenit ! Si, ca fapt divers : eu nu fumez si ma deranjeaza sa vad cum altii fumeaza in jurul meu ! Si ma refer la orice situatie, incepand din parcuri si mai ales in spital. Si consider ca in spital nu trebuie sa se fumeze in spatiile spublice ! Cu riscul de a supara, o sa sustin cu tarie acest lucru ! Sa stiti ca NIMENI din conducere nu fumeaza si toti suntem de acord cu interzicerea fumatului, mai ales ca legea impune acest lucru ! 
danut:
(8 Iulie 2012, 19:15)
Cazarea ne costa s acasa...tratamentul la fel...modernizarea asta e un pas spre viitor,un pas timid totusi...s asteptam un pachet minim garantat...prea i tiganie si bataie de joc in scutiri de la contributia la asigurari si pretentia asiguratilor prin lege ,data de politicieni..dar pt care statul condus de politicieni nu plateste...vrem toti sa mancam mezeluri si sunci,sa bem suc de un leu 2 litri...sa bem bere si vin la pet si sa fumam...sa cordim ce prindem la oferta....si sa ne trateze doctorii moca...exceptiile de bolnavi minori intaresc concluzia ca sistemul de asigurari e vinovat de nivelul calitativ al serviciilor medicale.Poti sa l pui director si pe Panturu pdlistu...tot asa o sa functioneze spitalul...

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
26 Sep 2021
127 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358

Grupul de Comunicare Strategică: 35 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 25 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11732, fiind înregistrate 35 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

25 Septembrie 2021, 14:05
(134 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs»

Conform noilor modificări legislative, publicate în Monitorul Oficial, vârsta la care tinerii pot fi încadrați în categoria «NEETs» (n.red.: tinerii nu sunt încadrați profesional și nu urmează niciun program ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:55
(190 vizualizări - 1 comentariu)


2

Grupul de Comunicare Strategică: 84 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 24 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11697, fiind înregistrate 84 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Septembrie 2021, 14:30
(179 vizualizări - 0 comentarii)


3

«Alege siguranța locuinței», campanie preventivă desfășurată de polițiștii ialomițeni

În perioada 23-27 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni desfășoară o amplă campanie de prevenire a furturilor din locuințe. Denumită «Alege siguranța locuinței», campania își propune să informeze populația ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 15:15
(209 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 70 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 23 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11613, fiind înregistrate 70 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Septembrie 2021, 14:15
(267 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: 83 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 22 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11543 fiind înregistrate 83 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 13:50
(380 vizualizări - 0 comentarii)


Inspectoratul Școlar Județean Ialomița: Activitate școlară suspendată din cauza COVID-19 la 43 de clase!

Printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează că miercuri, 22 septembrie a.c., din cauza valului 4 al pandemiei de COVID-19, la nivelul județului sunt 43 de clase de elevi ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 12:50
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești!

Miercuri dimineața, 22 septembrie a.c., în jurul orei 6,45, pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină la un accident produs pe DN2, între localitățile Movilița și Sinești. O autoutilitară s-a ...[citește_toată_știrea]

22 Septembrie 2021, 09:00
(890 vizualizări - 3 comentarii)


8

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Septembrie 2021, 20:20


Grupul de Comunicare Strategică: 62 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 21 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11460 fiind înregistrate 62 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

21 Septembrie 2021, 14:16
(400 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 19 septembrie a.c., în jurul orei 10,00, polițiștii rutieri din Țăndărei, în timp ce efectuau un filtru rutier pe raza localității Săveni, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:50
(336 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 20 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11398, fiind înregistrate 40 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:40
(344 vizualizări - 0 comentarii)


12

Polițiștii ialomițeni atrag atenția asupra înșelăciunilor

Pentru a preîntâmpina comiterea unor fapte de înșelăciune prin metoda distragerii atenției, polițiștii ialomițeni atrag atenția cu privire la modul de operare folosit de infractori și recomandă cetățenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Septembrie 2021, 13:25
(365 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 45 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 19 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11358, fiind înregistrate 45 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

19 Septembrie 2021, 13:50
(417 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 18 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11313, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

18 Septembrie 2021, 14:05
(485 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 75 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 17 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11275, fiind înregistrate 75 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 13:30
(830 vizualizări - 0 comentarii)


Tânără din Fetești, amendată că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

Joi, 16 septembrie a.c., au continuat acțiunile desfășurate de polițiștii ialomițeni în contextul situației epidemiologice provocate de virusul SARS-CoV-2. O tânără de 22 de ani, din Fetești, a fost depistată ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 11:15
(444 vizualizări - 1 comentariu)


Beat și fără permis, la volan pe străzile din Urziceni

În noaptea de joi spre vineri, 16/17 septembrie a.c., în jurul orei 1,00, polițiștii din Urziceni au oprit pentru control, pe strada Transilvaniei, un autoturism  condus de un bărbat în vârstă de ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:55
(437 vizualizări - 1 comentariu)


Ialomița, ianuarie-august 2021: 27 de accidente grave, 18 persoane decedate, 19 răniți

În perioada 16-22 septembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, polițiștii rutieri vor acționa în cadrul Proiectului Național «ROADPOL-Safety Days», pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 10:40
(354 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Încasări la bugetul consolidat de 751,28 milioane de lei în primele 8 luni din 2021

Printr-un comunicat de presă, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița precizează că la bugetul consolidat, în perioada ianuarie-august 2021, s-au încasat venituri în sumă totală de 751,28 ...[citește_toată_știrea]

17 Septembrie 2021, 09:55
(384 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Opt bărbați, reținuți pentru fapte de «furt»

În ziua de miercuri, 15 septembrie a.c., polițiștii ialomițeni au pus în executare 21 mandate de percheziție domiciliară, ce au vizat documentarea activității infracționale a unor persoane bănuite de săvârșirea ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 15:10
(484 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 30 septembrie 2021, termen limită pentru depunerea Formularul 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 30 septembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 14:55
(361 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 16 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11200, fiind înregistrate 22 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 13:50
(329 vizualizări - 0 comentarii)


Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

Episcopia Sloboziei și Călărașilor: 18/19 septembrie 2021, Sfințirea Mare a Bisericii Mânăstirii Hagieni

În zilele de sâmbătă și duminică, 18 și 19 septembrie 2021, se va săvârși slujba de târnosire (sfințire) a Bisericii Mânăstirii Hagieni cu hramul «Sfântul Ierarh Nicolae» . La eveniment vor fi prezenți ...[citește_toată_știrea]

16 Septembrie 2021, 10:20
(465 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: 53,013 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite ca urmare a controalelor

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna august 2021, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 20 de inspecții fiscale, 12 ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:45
(474 vizualizări - 4 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 40 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 15 septembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 11178, fiind înregistrate 40 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 13:40
(558 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții la Borănești, Coșereni, Gârbovi, Amara și Ciulnița. Hoții, în vizor!

În dimineața zilei de miercuri, 15 septembrie 2021, polițiștii ialomițeni au descins la locuințele a 21 de persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:55
(1174 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Controale la societățile comerciale din zona unităților școlare

Magazinele din curtea școlilor și din zonele adiacente acestora au fost verificate de polițiștii ialomițeni, în vederea prevenirii și combaterii comercializării ilegale de mărfuri alimentare, băuturi alcoolice ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:45
(316 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Expoziția «De la brazdă la cuptor» la Muzeul Național al Agriculturii

La Muzeul Național al Agriculturii din Slobozia se va deschide vineri, 17 septembrie 2021, orele 10,00, expoziția «De la brazdă la cuptor», care prezintă principalele etape ale drumului pâinii, începând ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 10:35
(358 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată și miriști de porumb

Marți, 14 septembrie a.c., în jurul orelor 15,00, pompierii din Țăndărei au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, produs pe un teren viran pe raza comunei Mihail ...[citește_toată_știrea]

15 Septembrie 2021, 09:35
(342 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 357 358
Ultimele comentarii
Gogu de la borduri în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Corcodel de la Dumitresti în PSD militează pentru testarea gratuită a românilor Bla-bla-bla.. în PSD militează pentru testarea gratuită a românilor @Contra vantului în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Porunca a V-a în Bătrână din Stejaru, condamnată să trăiască în mizerie Jumuga în Familia Bodeanu, acuzată de exploatarea abuzivă a terenurilor agricole Contra vântului! în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în Scânteia va avea un sediu nou pentru Primărie. Primăriță nouă, nu! @Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Corcodel de la Dumitresti în «Groapa lui Stoica», sacul fără fund al Sloboziei Gogu de la borduri în Carnagiu pe DN2: Patru morți în urma unui accident produs între Movilița și Sinești! Gogu de la borduri în AJOFM Ialomița: Modificări legislative privind definirea tinerilor «NEETs» obiectiv în «La vie en rose» cu deputata Barcari Valentin în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie ..... în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 septembrie 2021 Director în Directori noi în toate școlile din Ialomița Mariana în Directori noi în toate școlile din Ialomița Asistenta în Spitalul Județean Slobozia va reînființa garda a doua a Secției Chirurgie Marius în Directori noi în toate școlile din Ialomița Tandarean în Directori noi în toate școlile din Ialomița
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...