Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Supermarketul care își terorizează clienții

Kaufland Slobozia, spaima minorilor

În seara zilei de sîmbătă, 9 februarie 2013, un grup de adolescente aflate la cumpărături în supermarketul Kaufland Slobozia au fost sechestrate preț de cîteva minute într-un vestiar, bruscate și amenințate verbal sub acuzația de furt. În urma verificării s-a demonstrat că acuzațiile sînt nefondate. Ulterior incidentului, agentul de pază care a generat altercația a refuzat să-și decline identitatea, iar conducerea Kaufland susține că nu-și asumă niciun fel de responsabilitate. Unul dintre părinții minorilor a depus o plîngere penală la Poliție pentru «sechestrare» și «acuze nefondate»...

Atenție! Garcea filmează, filează și sechestrează!
Potrivit plîngerii penale depuse la Poliție, în seara zilei de sîmbătă, 9 februarie a.c., un grup de adolescente aflate la cumpărături au fost sechestrate timp de cîteva minute într-un vestiar sub pretextul că au furat... o pungă de semințe. Autorul acestui presupus abuz este unul dintre agenții de pază ai supermarketului, Constantin Baltă. Potrivit declarațiilor adolescentelor, la solicitarea uneia dintre angajate, acesta le-a condus într-un vestiar, unde le-a comunicat pe un ton amenințător că sînt suspecte de furt. Ulterior, o altă angajată care a marcat punga de semințe a uneia dintre fetele din grup la intrarea în magazin «a transmis agentului de pază că poate elibera grupul. Acest fapt s-a întîmplat, fără a se da alte lămuriri, fără a se cere scuze -și chiar fiind amenințate ca nu cumva sa furăm- ori să încercăm să furăm din acel magazin vreodată (!)- agentul comentînd situația de parcă se adresa unui grup de infractoare!» a explicat una dintre fete. În mod surprinzător, nici după lămurirea situației angajații supermarketului nu au reacționat, adolescentele fiind date afară sub amenințări...

Să vină Poliția, să-l umfle pe Garcea
În plîngerea depusă la Poliție, tatăl uneia dintre fetele abuzate apreciază că fapta de care se face vinovat agentul de pază este una de natură penală și cere sancționarea acestuia: «Apreciez că evenimentul din seara zilei de 9 februarie 2013 este de natură penală -lipsirea de libertatea a unui minor (...) iar agentul de pază (...) a intimidat grupul de minore- acestea neștiind la ce să se aștepte- minorele fiind supuse unei presiuni psihice deosebite. Chiar dacă lipsirea de libertate a durat 10 minute -ori mai puțin- Codul Penal al României nu prevede durata lipsirii de libertate a subiectului pentru ca fapta să constituie infracțiune» susține I.B. în declarația sa. De asemenea, mai susține acesta, «este grav și faptul că observînd vîrsta copiilor nu s-a procedat la apelarea părinților/tutorilor acestora înainte de sechestrarea și percheziția minorilor -fiecare dintre fetițe avînd aparate mobile». Cercetările sînt un curs.

Baltă negociază, SSG tace, Kaufland ignoră
De cealaltă parte a baricadei, atitudinea celor implicați dovedește o lipsă totală de respect față de clienți și legislația în vigoare. Constantin Baltă, agentul plin de exces de zel, a încercat să negocieze cu părintele care a depus plîngerea o... «înțelegere». În plus, la momentul confruntării cu acesta, și-a asumat o identitate falsă, recomandîndu-se sub numele de George Rotaru. Daniel Ispas, directorul supermarketului din Slobozia, și-a declinat responsabilitatea, trimițîndu-ne la biroul de relații cu presa de la București, dar a avut grijă să precizeze: «Agentul nu este angajatul nostru, el aparține firmei de pază!». Însă cea mai interesantă declarație aparține lui Bogdan Petrișor, reprezentantul zonal al firmei SSG Security, al cărei angajat este, într-adevăr, agentul de pază Constantin Baltă. «Aveți probe ca să susțineți că așa stau lucrurile?» ne-a chestionat acesta amenințător atunci cînd i-am solicitat un punct de vedere.

19 Februarie 2013, 07:18 (56872 vizualizări - 54 comentarii)

Citiți și:
Kaufland FURĂ «greșind» etichetele
Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!

Comentariile cititorilor:


cristi:
(19 Octombrie 2021, 16:44)
CE PRETENTII AVETI LA PAZNICI BA FRAFOLOR! PAZNIC ... CE ITI SPUNE ..UN PROST SARAC CARE NU ARE DIN CE TRAII NU L DUCE MINTEA LA ALTCEVA .. TREBE SA FI PREA PROST SA FI PAZNIC PE SARARIU MINIM PE ECONOMIE! LA PAZA LA MARKETURI SUNT DOAR RETARDATI CARA MINTE FARA SCOALA SI CEI MAI SARACI SI SE CTED POLITISTI SARACIILE DEASTA FAC ASA
Alex Slobozia:
(13 Septembrie 2017, 18:08)
Am apelat cu video un nepot sa il intreb despre un produs , daca e cel pe care îl dorește si în secunda doi a venit o mizerie de om cu un ecuson în piept si spunandu-mi ca nu am voie sa filmez. Rahati un loc de paznici la Slobozia.
Calatorul:
(18 Februarie 2014, 09:14)
Peste tot e asa la Kaufland. Ieri seara m-au controlat abuziv la Kaufland Timisoara 2. Un tip care mirosea a transpiratie pe nume Petruta m-a oprit inainte de iesire si a spus ca e agent de paza. NU avea ecuson cu nume, doar un numar.I-am cerut legitimatia a spus ca nu are, nu avea nici buletin, asa ca l-am intrebat cum stiu eu cine e de fapt. Asta a fost la doua zile dupa ce am cumparat 12 piini expirate din magazinul lor si in loc sa merg la OPC sa depun reclamatie le-am dat inapoi la info. L-am intrebat daca e razbunare din partea Kauflandului ? Aveam o plasa de nylon cu 2 sticle de suc si un sos. La casa am aratat ca plasa e goala la caserita, insa agentul voia sa ma perchezitioneze. Am sunat la 112 si am solicitat sprijinul politiei (tot ce voiam era sa fie facut un proces verbal la perchezitiei cu politia) iar restul urma de la sine. Cind a auzit de politie s-a inmuiat .I-am arat ce am in sacosa, fiind atent sa nu aibe ceva in mina si sa strecoare in plasa si sa "gaseasca pe urma". Evident nu a gasit nimic. Sfatul meu : Luati doi martori din clienti l control, si actionati-i in instanta.
DANI:
(8 Februarie 2014, 13:49)
 BIROUL DIRECTORUL KAUFLAND    SLOBOZIA ESTE IN WC-UL DOAMNELOR. ESTE UN HOL  INTR-O PARTE  ESTE WC SI VIZAVI BIROUL.  ACOLO CEI SUSPECTI DE FURT SAU PRINSI CA AU FACUT MICI DAUNE SUNT ADUSI CU FORTA DE BODIGUARD SI BRUSCATI LOVITI IN UNELE CAZURI, MI S0A INTAMPLAT CHIAR MIE SI PRIETENULUI MEU. AM FOST BAGATI IN ACEL BIROU DIN WC SI BODIGUARDUL TIPA SI IL BRUSCA PE PRIETENUL MEU IN FATA DIRECTORULUI KAUFLAND ! 
Andra:
(28 Ianuarie 2014, 14:33)
@Elena, in interiorul Kaufland exista si un stand de carti/reviste...cu proxima ocazie intreaba acolo daca au si GRAMATICA LIMBII ROMANE ca ai mare nevoie de ea!
Elena:
(28 Ianuarie 2014, 14:03)
Astazi 28 01 2014 am fost la Kaufland Slobozia pt cateva cumparaturi.Dupa ce am terminat cumparaturile,sotul meu,impreuna cu fiul nostru de 12 ani sau oprit la standul de deodorante pt masini,pt asi alege unul pt masina noast ra.In timp ce se uitau la deodorante si la ce arome au,unul din agentii de paza,statea in spatele lor si ii supraveghea indeaproape fara sa le spuna ca nu au voie sa puna mina pe produse sau sa le miroasa.Dupa cateva minute bune,a inceput sa comenteze si sa le spuna ca nu au voie sa le miroasa pt ca se sparg si ca mai sant cateva sparte de clienti. Cand i-am spus ca nu aveam de unde sa stim si ca trebuia sa ne spuna asta de la inceput fara sa mai stea ca un politai in spatele nostru ca si cum am fi fost niste infractori,a zis ca ce el sta sa spuna la fiecare in parte !!! Asa ca sugerez conducerii Kaufland Slobozia sa instriuisca mai bine agentii de paza si sa nu mai faca, clientii sa se simta ca niste infractori.De ce sunt platiti ag. de paza?Nu ca sa previna anumite neregului?Parerea mea este ca ii platiti degeaba.Oare unde a disparut sloganul 'clientul nostru stapanul nostru'?Noi suntem niste oameni onesti iar acest incident ne face sa nu mai dam pe la acest hipermarchet.
Johhny Deep:
(5 Noiembrie 2013, 22:01)
Mda...Fimra SSG a obtinut paza Kaufland-urilor si din Timisoara, de curind. Alataieri in timp ce ma aflam cu familia la cumparaturi in Kaufland circumvaltiunii am remarcat uniforme cafeniii (in locul albastrilor de la SWAT - oare de ce romanii nu au imaginatie ci doar copiaza denumiri de formatiuni speciale din vest ? asteptam in curind GSG 9 sau cv de genu') in parcarea magazinului bosketari bauti si murdari smulgeau cosurile din mina clientilor. asta in timp ce uniforma SSG discuta amabil cu fata de la informatii si s-a apropiat amenintator de mine cind am spus ca am ceva de intrebat. 
s-a schimbat o p_ _a paza :
(28 Iunie 2013, 12:19)
Nu s-a schimbat paza . maimutoiul in cauza -cum dracu' il chema se plimba ca un tembel printre rafturi . . .  Ce s-a mai intamplat ? Probabil n i m i c ..
Cunoscator:
(17 Iunie 2013, 11:41)
Kauflandul nu are nicio legatura cu respectivul. Firma de paza SSG ar trebui sa ia masuri. Oricum s-a schimbat firma de paza din Kaufland. 
Je:
(15 Aprilie 2013, 20:07)
Ce urat!
lup:
(9 Aprilie 2013, 14:00)
mai lucreaza balta  acolo?
Elena:
(20 Martie 2013, 10:15)
Ieri era un tip bine îmbrăcat, în față la Kaufland, și întreba lumea dacă mai au nevoie de bonul de casă. N-am înțeles la ce-i putea folosi și nu i l-am dat. Norocul meu. Asadar individul vede ca tu nu iei bonul de la casa de marcat, il ia el, alearga dupa tine si incepe sa tipe ca i-ai furat cosul, caruciorul cu produsele cumparate. Evident, are un telefon mobil la el, de pe care suna la politie. Unui prieten i s-a intamplat acest lucru. Domnul in cauza a fost atat de socat de ce i se intampla, incat de-abia cand a  ajuns politia a realizat ca platise cu cardul si se poate verifica. In acel moment, individul a sters-o!
alin:
(18 Martie 2013, 08:01)
Magarie
IOANA :
(11 Martie 2013, 11:00)
Ce treb sa facem cand sntem incoltite de paznicii ssg kaufland pe nedrept ?
Andrei :
(11 Martie 2013, 10:54)
Ca tot vorbim de paznici ssg.Eram la raionul de parfumuri (anul trecut) si am  luat un parfum monstra ca sa il testez ... Un om, care se presupunea ca este sef al firmei de paza a venit m-a luat de brat , atat de brutal incat am scapat sticluta care s-a spart ,dupa care tipul mi-a spus "sper sa ai bani la tine " . In fine , acel individ  m-a dus intr-o camera langa baie unde m-a pus sa ii dau datele si toate cele spunand ca daca nu voi returna banii imi va da amenda ... Am uitat sa specific ca eram cu tatal meu si chiar in momentul cand au tipat la mine ca sa scot banii ... el a intrat pe usa . Fiind un om inalt si impunator i-a adus la tacere din 2 vorbe ,apoi acei paznici (fara ecusoane ) si-au cerut scuze .

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Marți 30 Nov 2021
143 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367

Grupul de Comunicare Strategică: 11 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 29 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19334, fiind înregistrate 11 noi cazuri față de ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 13:40
(106 vizualizări - 0 comentarii)


Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

Gimbășani: S-a răsturnat cu mașina într-o curte

În seara zilei de duminică, 28 noiembrie a.c., pe raza localității Gimbășani s-a produs un accident rutier. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un tânăr în vârstă de 24 de ani ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2021, 10:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 14 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 28 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19323, fiind înregistrate 14 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2021, 14:20
(108 vizualizări - 0 comentarii)


3

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 27 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19309, fiind înregistrate 5 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2021, 14:10
(218 vizualizări - 0 comentarii)


4

Slobozia: Reținut pentru «șantaj»

Un tânăr de 25 de ani, din București, a fost reținut pentru 24 de ore pentru că și-ar fi șantajat fosta iubită. După ce s-a despărțit de tânăra domiciliată în Slobozia, acesta i-a pretins suma de 1000 de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 19:45
(397 vizualizări - 0 comentarii)


5

Grupul de Comunicare Strategică: 18 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 26 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19304, fiind înregistrate 18 noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 14:30
(305 vizualizări - 0 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia: Activități dedicate sărbătorii Sfântului Andrei

Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Grădinița «Piticot», a organizat vineri, 26 noiembrie a.c., o activitate tematică, denumită «Sfântul Apostol Andrei-patronul spiritual al românilor». Scopul acestui ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 13:15
(275 vizualizări - 0 comentarii)


ANAF: Noi reglementări privind organizarea activității de administrare a marilor contribuabili

Începând cu data de 1 ianuarie 2022, intră în vigoare prevederile Ordinului Președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală nr. 1721/2021, privind organizarea activității de administrare a marilor ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2021, 11:30
(296 vizualizări - 0 comentarii)


8

Țăndărei: Focuri de armă trase pentru prinderea unui hoț de mașini

În seara zilei de miercuri, 24 noiembrie 2021, polițiștii din Țăndărei au fost sesizați, prin apel 112, de un bărbat din orașul Țăndărei, cu privire la faptul că i-a fost sustras autoturismul din curtea ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:50
(364 vizualizări - 1 comentariu)


9

Fetești: Parfumuri contrafăcute, confiscate de polițiști

Miercuri, 24 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești, în timp ce efectuau un filtru rutier pe strada Călărași din localitate, au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 15:40
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 22 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 25 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19286, fiind înregistrate 22 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 13:40
(229 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Formularele de înregistrare fiscală se pot depune electronic

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că în Monitorul Oficial al României a fost publicată o reglementare pentru aprobarea formularelor de înregistrare ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2021, 12:10
(173 vizualizări - 0 comentarii)


12

Grupul de Comunicare Strategică: 46 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 24 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19264, fiind înregistrate 46 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 17:48
(232 vizualizări - 0 comentarii)


APIA Ialomița: Schema de ajutor de minimis în sectorul apicol

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Ialomița (APIA Ialomița) informează apicultorii că, până pe data de 26 noiembrie 2021 inclusiv, se pot depune cereri de acordare a ajutorului de minimis ...[citește_toată_știrea]

24 Noiembrie 2021, 10:25
(311 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

23 Noiembrie 2021, 17:40


AJFP Ialomița: Contribuabilii pot beneficia de eșalonarea la plată a obligațiilor fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, prin depunerea unei cereri, pot beneficia de eșalonarea la plată în formă simplificată a obligațiilor fiscale ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 16:20
(278 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Fără permis, la volan

Luni, 22 noiembrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Poliției Orașului Țăndărei au oprit în trafic, pentru verificări, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din orașul Țăndărei. ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:45
(232 vizualizări - 0 comentarii)


Bărcănești: Lemne confiscate

Luni, 22 noiembrie a.c., în jurul orelor 12,30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bărcănești au depistat pe raza localității Bărcănești un transport ilegal de lemne. Aceștia au oprit în trafic un ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:35
(292 vizualizări - 1 comentariu)


IPJ Ialomița: Amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului COVID-19. Forțele ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 14:20
(183 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 34 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Marți, 23 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19218, fiind înregistrate 34 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

23 Noiembrie 2021, 13:55
(181 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 21 noiembrie a.c., în jurul orelor 17,00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Jilavele, în timp ce efectuau un filtru rutier pe DN1D, în comuna Bărbulești, au observat în trafic ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:20
(316 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 95000 de lei, 32 permise de conducere reținute

Polițiștii ialomițeni au desfășurat 24 de acțiuni punctuale în mediul rural și urban, organizate atât independent, cât și împreună cu Inspectoratul Județean de Jandarmi Ialomița, intervenind totdată la ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 15:15
(378 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița

În perioada 1-12 noiembrie 2021, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, prin departamentul Relații de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 14:10
(314 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 25 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Luni, 22 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19184, fiind înregistrate 25 de noi cazuri față ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 13:50
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Albești, Făcăeni și Amara

Sâmbătă, 20 noiembrie a.c., în jurul orei 11,15, 3 echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident rutier ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 12:20
(348 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 2 decembrie 2021-termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că joi, 2 decembrie 2021, este termenul limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 10:50
(284 vizualizări - 0 comentarii)


Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

Coșereni: 7 mașini avariate din cauza unei întoarceri efectuată neregulamentar

În dimineața zilei de luni, 22 noiembrie a.c., în afara localității Coșereni, s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a patru persoane. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit ...[citește_toată_știrea]

22 Noiembrie 2021, 09:00
(384 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 27 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Duminică, 21 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19159, fiind înregistrate 27 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

21 Noiembrie 2021, 13:40
(322 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 38 de noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 20 noiembrie 2021, la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 19132, fiind înregistrate 38 de noi cazuri ...[citește_toată_știrea]

20 Noiembrie 2021, 14:05
(389 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Slobozia: 10 persoane, evacuate din cauza unui incendiu

Joi, 18 noiembrie a.c., pompierii din Slobozia au acționat pentru stingerea unui incendiu produs la tabloul electric al unui bloc de locuit, situat pe strada Aleea Nordului. Pompierii s-au deplasat la fața ...[citește_toată_știrea]

19 Noiembrie 2021, 15:20
(515 vizualizări - 1 comentariu)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 366 367
Ultimele comentarii
Gigel în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției Mioara în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Gogu în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Un anonim 27 în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Ion în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției auto SH în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 24 noiembrie 2021 Parinte în Slobozia: Anchetă epidemiologică la Grădinița «Voinicelul» după ce mai mulți copii s-au simțit rău Nutii spaima Constitutii în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției George în Găsit vinovat după 4 ani! Nutii spaima Constitutii în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun anonymus în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Dodonel în Primăria Slobozia a dat în mintea lui Moș Crăciun Ionel în Au început lucrările la Ambulatoriul Spitalului Orășenesc Țăndărei Maria V în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției Mary în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției Vlad Tepeș în Cocora: Taxa specială de salubrizare încalcă drepturile cetățenilor Prof ec în Dreptate în instanță pentru fetițele asistentei medicale din Săveni, ucisă de COVID-19 anul trecut @Mihai Bravu în Proiect tehnic nou pentru parcarea subterană din Piața Revoluției EMIRAD în Bărcănești: Lemne confiscate George.s în Oamenii din «linia întâi»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...