Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

Kaufland Slobozia buzunărește clienții nevinovați

În ultimii ani, Kaufland Slobozia s-a remarcat constant prin atitudinea abuzivă față de clienții nevinovați. În urma unor acuzații de furt nefondate, agenții de pază ai supermarketului au abuzat verbal clienții, i-au percheziționat nejustificat și i-au umilit în spațiul public. Incidentul pe care vi-l relatăm continuă seria acestor fapte inacceptabile.

Declarație pe propria răspundere Ion Daniel este inginer de construcții navale și unul dintre clienții fideli ai supermarketului Kaufland. Sau, mai exact, a fost până în dimineața zilei de 30 noiembrie 2017, când a fost acuzat de șeful serviciului de pază că «a fost surprins de camerele de luat vederi introducând marfă în buzunare...». Încă șocat de acuzații, Ion Daniel relatează incidentul. «Am fost atât de surprins încât în prima clipă am crezut că are dreptate și chiar am ceva în buzunare. Evident, nu aveam! I-am arătat și m-a invitat într-un birou. Dar era deja târziu, m-au văzut prieteni, cunoscuți, orașul e mic... În birou, a completat un formular și mi-a cerut să-l semnez... Iar când i-am cerut un exemplar, așa cum e normal, mi-a zis că nu se poate și a început să țipe la mine! Pur și simplu a luat foc! I-am smuls hârtia din mână și atunci m-a amenințat că o să cheme Poliția Locală... I-am cerut să o facă și am sunat la rândul meu la 112!».

Abuzuri inexplicabile Agentul care l-a acuzat pe Ion Daniel se numește Bogdan Dumitrescu și nu acuză pentru prima dată neîntemeiat un client al supermarketului. După venirea polițiștilor comunitari, el a refuzat în continuare să ofere o copie a documentului solicitat de Ion Daniel, invocând «politica internă a firmei». Polițiștii locali au fost dublați de un echipaj al Tiger Security, care au confirmat și ei într-un proces verbal că acuzațiile formulate împotriva lui Ion Daniel sunt nefondate. În pofida eforturilor noastre, Bogdan Dumitrescu nu a putut fi contactat pentru a furniza un punct de vedere oficial. Daniel Ispas, directorul adjunct al supermarketului, a declarat pentru ziarul nostru că nu poate răspunde niciunei întrebări. Daniel Ispas a confirmat incidentul și ne-a asigurat că va furniza un punct de vedere oficial în cursul zilei de luni, 4 decembrie 2017. Până la închiderea ediției, acest punct de vedere nu ne-a fost furnizat...

Drept la replică din partea companiei Kaufland România
Ca urmare a articolului http://www.independentonline.ro/2017/12/05/Kaufland-Slobozia-buzunareste-clientii-nevinovati-15859, în care este expusă relatarea unui client, compania Kaufland România transmite următoarele clarificări:
 În urma semnalării situației ce a avut loc pe 30 noiembrie 2017 în magazinul Kaufland din Slobozia, situat pe Str. Theodor, am demarat verificări amănunțite împreună cu echipa din magazin, firma de pază și departamentul responsabil de audit al securității.  
Subliniem că aspectele legate de amabilitatea față de clienți și de confortul acestora la cumpărături sunt foarte importante pentru noi și fac parte din principiile de bază ale companiei, motiv pentru care luăm toate măsurile pentru a ne asigura că sunt respectate, nu doar de echipa noastră, ci și de partenerii noștri, în cazul de față-firma de pază.
În urma vizionării imaginilor surprinse de camerele de luat vederi, agentul de pază a abordat clientul pentru verificări, deoarece observase un gest care ulterior nu s-a confirmat. Ca urmare, agentul a întocmit un raport de oprire nejustificată, conform procedurii. 
Regretăm disconfortul creat și vă asigurăm că dorința noastră este ca toți clienții să aibă o experiență plăcută de cumpărături.
Menționăm că întotdeauna se pleacă de la ideea că, în principiu, clienții magazinelor Kaufland sunt cinstiți și că nu există niciun motiv de a fi suspicioși la adresa acestora. Este posibil ca simpla abordare din partea agenților de pază să genereze o situație neplăcută pentru client, așa cum s-a întâmplat în cazul de față. În astfel de situații, recomandarea noastră este ca reprezentanții firmei de pază să discute amabil cu clientul.   
Kaufland apelează la serviciile furnizate de firme specializate pentru asigurarea securității clienților și a patrimoniului companiei. Personalul de pază prezent în magazin își desfășoară activitatea în baza contractelor de colaborare încheiate între Kaufland și firmele de pază respective. Dezideratul nostru este ca toate solicitările de verificare efectuate de agenții de pază să se desfășoare într-un mod liniștit și politicos. În acest sens, responsabilii Kaufland instruiesc periodic personalul de pază pentru a adopta un comportament amabil și corespunzător sarcinilor de lucru în relația cu clienții noștri. Este strict interzisă recurgerea la violență de orice fel. Tot ceea ce ne dorim este să menținem un standard de calitate a serviciilor oferite. 
Rămânem la dispoziția dumeavoastră în cazul în care aveți întrebări.

5 Decembrie 2017, 16:05 (21430 vizualizări - 51 comentarii)

Citiți și:
Kaufland FURĂ «greșind» etichetele
Produse EXPIRATE pe rafturile supermarketului Kaufland Slobozia!
Kaufland Slobozia, spaima minorilor

Comentariile cititorilor:


Jooal:
(26 Decembrie 2018, 17:37)
daca nu ai facut nimic nu ai dece sa te stresezi!
Eugen:
(12 Martie 2018, 01:11)
-este de a dreptul scandalos, odata am fost si eu luat in acea camera de doi paznici si de acel Bogdan Dumitrache sub pretextul ca sa facem o verificare*"adresandu-se pe un ton ridicat.... In clipa aceea jur ca daca as fi putut sa m-a intorc in timp ii luam la picuoare in gură pana le rupeam fiecare coltisor al gurii. In fine ajuns in acea incapere inghesuita de langa baie, Bogdan Dumitrache a inceput sa urle ca sa il las sa ma perchezitioneze eu l-am refuzat, sub pretextul ca nu sunt eu obligat sa ii arat ce am asupra mea, împreună cu un agent de la SSG care era cu ochii pe mine, Bogdan Dumitrache m-a amenintat ca cheamă politia daca nu ii arat ce am in buzunare,ok... Am scos tot ce aveam in buzunare, am pus pe masă... Abia aici incepe scandalul...incepe din nou sa tipe si sa bata cu pumnii in masa că unde sunt becurile de masina pe care se presupune ca le am furat, ia-m spus adevărul ca nu stiu despre ce vorbește si atunci a luat pulanul agentului de securitate,mi-a spus sa nu ma misc si ma amenințat ca daca opun rezistență ma calca in picioare, eu speriat si traumatizat de ferocitatea si de vocea lui Bogdan Dumitrache m-am conformat fara sa gandesc prea mult.... După vreo săptămână trăită in intrebari cum ca cine ma vazut si daca m-a facut de ras fiind catalogat de cei din jur drept un hot, am decis sa dau o fuga pana la kaufland pregătit de razboi, intru eu linistit ma plimb prin supermarket vreo doua ore, vu speranța sa mai ma duca o data in acea camera si sa vorbesc puțin cu domnul Dumitrache in vederea greșelii facute de acesta... Dar fara rezultat.... Il astept si in ziua de astăzi pe dânsul, ce naiba doar am o afacere neincheeata cu dansul...
Ionut V:
(14 Decembrie 2017, 12:34)
Paznicii sunt foarte agesivi atat in limbaj cat si in gesturi, mai ales unul civil mai batran cu mustata......
@Stan:
(13 Decembrie 2017, 01:07)
Nu cumva ești un fost angajat nemulțumit?
me:
(11 Decembrie 2017, 15:12)
Spionul se numeste BOGDAN DUMITRACHE si nu DUMITRESCU
Eticheta:
(11 Decembrie 2017, 11:23)
Eram in Italia la un Carrefour. Când am trecut de casă, a țiuit ceva. Amabilă casiera m-a rugat sa rămân pe loc pt ca va veni cineva pt o verificare. A sosit un agent de paza. Am întrebat dacă trebuie să îl însoțesc si mi-a răspuns că nu. Apoi m-a întrebat dacă am ceva asupra mea, i-am răspuns că portofelul si telefonul si am dat sa le scot si sa imi întorc buzunarele pe dos, ținând cont că în altă parte nu aveam unde sa ascund ceva deoarece fiind vară eram in șlapi, bermude si tricou mulat. Mi-a spus că nu este necesar si a apropiat o paletă gen cele de la aeroport in zona pantalonilor si in zona la ceafă a țiuit din nou. Mi-a explicat că în unele magazine după ce achiziționezi haine, dacă au un semn pe etichetă cu o foarfecă trebuie îndepărtat ulterior. Ajuns acasă ce mi-a spus agentul cu eticheta s-a confirmat. Totul civilizat fără circ sau nervi.
Sandu P. :
(11 Decembrie 2017, 11:11)
La cate nereguli sunt la Kaufland, ar trebui un lucrător OPC sa stea permanent acolo. Sau sa le faca un birou. :) Si-ar justifica si cei de la OPC salariile si ar mai aduce si ceva bani la buget. Apropos, la OPC Ialomița de ce nu se pot depune sesizări online?
spy:
(11 Decembrie 2017, 10:12)
Ce mai tot vorbim,mare companie de securitate aceasta SGG.Uitati-va la culoarea echipamentului lor!Nu e aproape identica cu cea a detinutilor care ies la munca prin oras din cand in cand?Eu cand ii vad prin Kaufland de fiecare data am o tresarire.Cum sa mai furi ca atunci cand ii vezi te gandesti la BULAU?Si cum se inghesuie EI cand apar reducerile.Nu ai loc de ei.Foarte instruiti domne.
Stan m:
(10 Decembrie 2017, 19:22)
Este foarte adevarat ce face baiatul acesta care umbla civil prin magazin...este un nesimtit vorbeste foarte urat cu angajatii lui...deaia vad de fiecare data cand merg la kaufland alti agenti de paza...el face legea acolo...si pe cine opreste la verificare vorbeste foarte urat cu el la camera...
coana preoteasa:
(9 Decembrie 2017, 10:30)
Articolul este foarte elocvent.Kaufland isi buzunareste clientii si la Propriu si la Figurat.Aproape de fiecare data cand cumpar de la Kaufland,preturile de la raft nu corespund cu pretul scanat la casa.Eu cred ca asta este politica companiei bazandu-se pe faptul ca clientul nu observa sau daca observa nu mai se intoarce de acasa sa ceara diferenta.Asa ca ATENTIE IN CE FEL SUNTETI BUZUNARITI!
SOARE DE BARAGAN:
(8 Decembrie 2017, 11:44)
Agentii de paza, ca hingherii, unii mai omenosi, altii mai cainosi. E adevarat ca nu toti cumparatorii sunt de buna credinta. Dar uite ca chestia cu agentul care a observat!! un gest un cumparator nu este in regula, adica, daca tolomacului i se pare, si nu este asa, pot sa-l actionez in judecata sa-i cer daune morale, ca mi-a afectat imaginea. Iar Kaufland, daca face parteneriate cu tolomacii sa plateasca in solidar.
Cumpar des de la acest magazin si am observat ca personalul s-a obraznicit rau de tot. Daca vrei sa intrebi pe careva ceva, nu gasesti pe nimeni, stai ca prostul si te uiti unde o fi, ca saptamana sau luna trecuta acolo era, dar daca bagi mana in buzunar dupa telefon, ca ti-a sunat, hop, te vede tolomacul si te acuza de dosire. 
 
student DREPT:
(7 Decembrie 2017, 23:04)
Opinia lui TAICU e corecta.Nu poti sa abuzezi de faptul ca esti agent de paza principalul tau job fiind PREVENTIA si nu retinerea si perchezitia corporala si sa acuzi de furt clientii.Agentul poate fi dat in judecata pentru comportament abuziv,prejudicii de imagine si defaimare publica.Sper ca sefii agentului de paza sa faca Training cu el si sa inteleaga jobul lui.KAUFLAND nu e nici Aeroport si nici VAMA.Cat despre pus la pamant se practica cand sunt descinderi ptr. trafic de droguri,terorism,sau alte fapte deosebit de grave
Marcel:
(7 Decembrie 2017, 22:50)
@Petre. Nu e nicio japca. Daca stau bine sa ma gandesc... Clientii sunt de vina. Frate, atunci când iti iei un lucru.. Te uiti bine la raft.. La preț. Majoritatea clientilor fac greseala asta. Nu mai da vina pe personal.. Si chestia cu cadou e bagata de la tine sa te dai si tu un pic zmeu.
TAICU:
(7 Decembrie 2017, 18:51)
Corect ar fi ca asa cum un hot plateste cand este prins si un agent care acuza un client nevinovat sa plateasca intr-un fel sau altul.Cred ca avem in lege articole pentru defaimare si atingere a imaginii publice.CORECT?
mirel:
(7 Decembrie 2017, 18:13)
Cititi cu atentie dreptul la replica al magazinului KAUFLAND.Observati cat de evazivi sunt si ce limba de lemn folosesc.,,Clientul a fost abordat deoarece agentul a observat un gest care ulterior nu s-a confirmat,,.NISTE NEPROFESIONISTI.PE UN CLIENT IL ACUZI DE FURT NUMAI DACA ESTI 100% SIGURI CA A FURAT.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 26 Iul 2021
273 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

Movila: Șase persoane rănite într-un accident rutier

În seara zilei de duminică, 25 iulie a.c., în zona localității Movila, s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a șase persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 20:15
(116 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Movila accident


Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Orboești: A intrat cu mașina într-un copac

Duminică, 25 iulie a.c., în localitatea Orboești s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 18:40
(98 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Duminică, 25 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10802, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

25 Iulie 2021, 14:10
(49 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 1 nou caz de COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 24 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10802, fiind înregistrat 1 nou caz de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

24 Iulie 2021, 13:40
(122 vizualizări - 1 comentariu)


Accidente la Tovărășia și Urziceni

Accidente la Tovărășia și Urziceni

Pompierii ialomițeni au intervenit vineri, 23 iulie a.c., în cazul a două accidente rutiere petrecute pe raza localităților Tovărășia și Urziceni. În urma evenimentelor au rezultat cinci persoane rănite ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 16:30
(271 vizualizări - 2 comentarii)


5

DSVSA Ialomița: 7 focare de Pestă Porcină Africană, identificate pe raza județului

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița informează proprietarii/deținătorii de porcine, atât din exploatațiile comerciale cât și din gospodăriile populației că, la data de ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:10
(215 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Vineri, 23 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10801, fiind înregistrate 3 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 14:00
(150 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 25 decembrie 2021, data limită de plată a impozitului specific aferent semestrului I

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabili că, potrivit normelor în vigoare, declararea și plata impozitului specific unor activități, aferent semestrului I 2021, se ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:30
(103 vizualizări - 0 comentarii)


8

AJFP Ialomița: 26 iulie 2021, termen limită pentru depunerea a 9 declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că 26 iulie 2021 este termenul de depunere a următoarelor declarații: Formularele 100, 112, 208, 224, 300, 301, 307, 311, 390 ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 13:20
(114 vizualizări - 0 comentarii)


Razie de amploare la Urziceni

Joi, 22 iulie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat o razie de amploare pe raza municipiului Urziceni. Astfel, forțele de ordine au controlat în trafic 295 de autovehicule și legitimat peste 390 de persoane ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:30
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Conducea în stare de ebrietate

Un bărbat de 35 de ani, din Țăndărei, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins în trafic în stare de ebrietate. Acesta a fost oprit pentru un control de rutină în seara zilei de joi, 22 iulie ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 12:20
(104 vizualizări - 0 comentarii)


Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Balaciu: Doi răniți în urma unui accident rutier

Vineri, 23 iulie 2021, salvatorii de la Detașamentul de pompieri Urziceni au fost solicitați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă la un accident rutier, în care au fost implicate un ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:45
(155 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Balaciu accident


12

«Ziua Imnului», marcată la Slobozia

Instituția Prefectului Ialomița va organiza joi, 29 iulie a.c., o festivitate prin care va marca «Ziua Imnului». Festivitatea se va desfășura pe platoul din Piața Revoluției din Slobozia. Evenimentul va ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 11:40
(153 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Vernisaj la Muzeul Național al Agriculturii

Absolvenții Universității Naționale de Arte a României vor organiza marți, 27 iulie 2021, o expoziție de pictură la Slobozia. Vernisajul va fi găzduit de către Muzeul Național al Agriculturii. Expoziția ...[citește_toată_știrea]

23 Iulie 2021, 10:20
(122 vizualizări - 1 comentariu)


Urziceni: Reținut pentru 24 de ore după ce a furat din buzunare

Polițiștii din Urziceni au reținut miercuri, 21 iulie a.c., pentru 24 de ore, un bărbat de 42 de ani, suspect într-un dosar de «furt». Din datele oamenilor legii, în ziua de 8 iulie a.c., în timp ce se ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:25
(141 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Urziceni furt


Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Glodeanu Sărat: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 22 iulie a.c., pompierii din Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu, produs la o locuință din satul Glodeanu Sărat-Buzău. 3 echipaje de salvatori cu două autospeciale de stingere cu ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 15:10
(143 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Conflict între adolescenți, aplanat de un jandarm

Aflat în timpul liber, un ofițer din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița a intervenit marți, 20 iulie a.c., pentru aplanarea unui conflict, produs între mai mulți adolescenți la intrarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:35
(312 vizualizări - 1 comentariu)


Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Dridu: Lebădă salvată de polițiști

Polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au intervenit miercuri, 21 iulie a.c., pentru a salva o lebădă. Oamenii legii au fost sesizați cu privire la faptul că o lebădă, care nu mai poate ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 14:20
(205 vizualizări - 2 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 2 noi cazuri de COVID-19 în Ialomița

Joi, 22 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10798, fiind înregistrate 2 noi cazuri de îmbolnăvire ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 13:50
(179 vizualizări - 0 comentarii)


Respectarea Codului Muncii, verificată de inspectorii ITM Ialomița

În prima jumătate a lunii iulie 2021, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Muncă Ialomița au desfășurat ample controale privind prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

22 Iulie 2021, 10:10
(137 vizualizări - 0 comentarii)


Un tren de marfă a deraiat în zona Gării Fetești

Miercuri, 21 iulie a.c., în zona Gării Fetești, 5 vagoane ale unui tren de marfă au deraiat. Din cauza evenimentului, Magistrala 800 București-Constanța este complet blocată pe ambele sensuri. Astfel, trenurile ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 17:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Aproape 500 milioane de lei, încasate la bugetul de stat în semestrul I-2021

La nivelul județului Ialomița, în primul semestru al anului 2021, s-a colectat la bugetul general consolidat al statului suma de 493,47 milioane de lei. Suma colectată este cu 56,33 milioane de lei mai ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:20
(157 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: Niciun caz nou de COVID-19 în județul Ialomița!

Miercuri, 21 iulie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a rămas la 10796, nefiind înregistrat vreun caz nou față ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 13:15
(147 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Cursuri gratuite de formare profesională

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întampinarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, organizând până la sfârșitul anului 2021 cursuri de formare profesională ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 12:25
(229 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Proiectil neexplodat, găsit la Vlădeni

Marți, 20 iulie a.c., specialiștii pirotehniști ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Ialomița au intervenit cu o autospecială pirotehnică și au ridicat un proiectil exploziv de calibru 100 milimetri ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:35
(148 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

Accidente la Scânteia și în zona Popasului Chirana

În dimineața zilei de miercuri, 21 iulie a.c., pompierii din Țăndărei au intervenit la două accidente rutiere. Primul dintre acestea s-a produs în comuna Scânteia, fiind implicate un autoturism și un tractor ...[citește_toată_știrea]

21 Iulie 2021, 09:20
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

21 Iulie 2021, 08:15


AJFP Ialomița: Semnarea documentelor emise prin serviciul Spațiul Privat Virtual

AJFP Ialomița readuce în atenția contribuabililor faptul că documentele comunicate de Ministerul Finanțelor/organul fiscal central prin serviciul «Spațiul Privat Virtual» se semnează de către Ministerul ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:50
(159 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: La volan, fără permis de conducere

În ziua de luni, 19 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Fetești au oprit în trafic, pe raza municipiului Fetești, o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:45
(350 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Măsuri de prevenire a riscului de înec

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Ialomița aduc în atenție cetățenilor o serie de reguli și măsuri ce trebuie respectate în scopul prevenirii cazurilor de înec. Astfel, ...[citește_toată_știrea]

20 Iulie 2021, 15:35
(256 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 350 351
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...