Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Țeapă de manual la Loto 6/49

Ialomița: Loteria Română păcălește jucătorii

Țeapă de manual la Loto 6/49

Drept la Replică al Companiei Naționale «Loteria Română»

Un jucător la Loto 6/49 din comuna ialomițeană Gheorghe Lazăr reclamă faptul că de 3 luni așteaptă să intre în posesia premiului de 18200 de lei pe care l-a cîștigat, însă reprezentanții Loteriei Române refuză să-i dea banii. Contactați de reporterii Independent, oficialii instituției au evitat să ofere un punct de vedere cu privire la această situație...

Biletul cu ghinion
Florinel Stanciu, din Gheorghe Lazăr, este asemeni milioanelor de jucători care visează să se îmbogățească jucînd la Loto. Ce n-a știut el este că Loteria Română premiază doar pe cine vrea... După un an și jumătate de bifat numere la 6/49, cu 3 luni în urmă, norocul i-a surîs. 5 din cele 6 cifre pe care a mizat i-au ieșit cîștigătoare, obținînd un premiu de 18200 lei. Cînd a mers să-și ridice banii, omului i s-a explicat că biletul care i-a adus premiul este invalid. Respectivul bilet era, de fapt, o copie a celui cu care a jucat inițial, întrucît tichetul original s-a rupt în momentul în care casiera l-a introdus pentru a fi validat! Este vorba despre angajata unei societăți comerciale din Slobozia mandatată de Loteria Română să pună în vânzare bilete pentru jocurile de noroc. «Biletul s-a rupt și mi s-a dat o copie spunîndu-mi-se că pot să iau premiul. De 3 luni aștept și mă plimbă dintr-o în parte în alta. Mi s-a zis să nu mă duc la Poliție că iau banii sigur! Pe 11 august expiră cele 3 luni pînă cînd pot să primesc premiul și o să rămîn fără cîștig...» reclamă omul supărat din cauza situației.

Explicații aberante
Jucătorul a făcut toate demersurile necesare pentru a-și obține premiul, însă eforturile lui au fost zadarnice. Ar fi putut rezolva situația mai repede dacă ar fi prezentat biletul deteriorat de aparat reprezentanților Loteriei Române. Însă, potrivit explicațiilor administratorului magazinului unde omul și-a jucat numerele cîștigătoare, tichetul rupt a fost aruncat de casieră la gunoi. «Fata n-a știut de acest regulament și a aruncat biletul. A zis că dacă are copie nu mai trebuie și originalul. Mînăria e a Loteriei Române...» ne confirmă întîmplarea Adrian Frățilă, din Amara, patronul magazinului. Așa se face că acum Florinel Stanciu este la un pas de a pierde cîștigul. «Este clar o mînărie de-a lor. Își bat joc de oameni!» adaugă bărbatul supărat.
Reporterii Independent au încercat să obțină un punct de vedere de la reprezentanții Loteriei Române, însă aceștia au refuzat să comenteze incidentul. «Nu avem ce să spunem în acest caz. Faceți o adresă scrisă!» a fost poziția atît a lui Gheorghe Banciu, directorul filialei județene a Loteriei Române, cît și a reprezentanților Biroului de Relații Publice al instituției de la București.

DREPT LA REPLICĂ
Către «Independent»
În atenția domnului Victor-Eugen Popa-Redactor Șef
Stimate domnule Redactor Șef,

Referitor la articolul apărut în săptămânalul «Independent» în data de 07.08.2014, intitulat «Țeapă de manual la Loto 6/49», pentru o corectă informare a cititorilor, vă rugăm să publicați următorul drept la replică:
C.N. «Loteria Română» S.A. își desfășoară activitatea în baza unor regulamente și norme care sunt aprobate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, organism în subordinea Guvernului Romaniei.
Jocurile de noroc LOTO sunt organizate și se desfășoară în baza Regulamentului privind organizarea și administrarea jocurilor loto.
Conform cap. I, art. 2 din regulamentul la care am făcut referire anterior:
«Art. 2
Participarea la jocurile LOTO presupune cunoașterea și acceptarea fără rezerve a tuturor prevederilor prezentului Regulament, care stipulează modul de organizare, administrare și exploatare a jocurilor LOTO.
Prezentul Regulament poate fi consultat la sediul C.N.L.R., la sediile Sucursalelor Zonale/Punctelor de Lucru ale C.N.L.R., precum și în toate punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R.»
În situația expusă de către dl. Florinel Stanciu, la care face referire și articolul menționat, Regulamentul prevede următoarele:
«Art. 16
În cazul în care participantul constată după validarea biletului că tipărirea lui este defectuoasă, biletul trebuie returnat (obligatoriu la punctul de vânzare autorizat de C.N.L.R. la care a fost jucat, până la data și ora de închidere a jocurilor), pentru a fi anulat. În asemenea situații, participantul poate rejuca biletul sau poate solicita restituirea sumei achitate. Pentru biletele returnate în vederea anulării, de regulă se va emite o copie, care va avea imprimata pe ultimul rând litera „C”. Copia nu poate fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor câștiguri.»
Totodată, în conformitate cu art. 44 din acelasi regulament:
«Plata câștigurilor se face prin agențiile proprii C.N.L.R. și prin punctele de vânzare autorizate de C.N.L.R. plătitoare de câștiguri, conform normelor elaborate în acest scop de C.N.L.R. Plata se efectuează pe baza prezentării biletului câștigător.»
Prin urmare, conform regulamentului, plata unui câștig se face în baza biletului câștigător în original, copia biletului neputând fi folosită pentru participare sau solicitarea eventualelor căștiguri. (Birou Comunicare și Protocol)

7 August 2014, 08:45 (30372 vizualizări - 22 comentarii)

Comentariile cititorilor:


marius:
(6 Ianuarie 2017, 20:46)
1 + 1 = 2 asa spune matematica .....e o regula ....joaca dupa reguli ! copia e emisa doar pt returnarea banilor ,contravaloarea biletului si a fi anulat pt neconformitati urmand returnarea banilor...este o procedura !!! ramai cu banii blocati care iti vor fi returnati ...regulament....
regulament care spune clar iar ....joaca din nou biletul cu aceleasi variante, alti bani pt a intra iar in concurs ! asta e regulamentul !!!
te duci la o firma de asigurari ..asiguri masina ...o busesti si constati ca politia spune ca asigurarea nu e valabila (iti dau o copie si e ok spune casiera loto...ea o sa spuna ca tia dat doar o copie ..doar no sa-ti dea banii din cei 9 mil pe luna   ).pe cine dai in judecata...dai femeia de la loto care ia 9 milioane pe luna si nu obtii nimic ...tu spui ceva ia alceva...si vina e doar a ta ca nu ai citit regulamentul dovada ca daca il citeai regulamentul  nu erai tampit sa pleci doar cu copia ...deci esti necitit sa nu zic tampit!...citeste in stanga sus pe bilet ce scrie ..biletul loto ...regulament .
e pacat de castig dar joaca ...speranta moare ultima!!!
cat despre cei care au postat mai sus au dreptate dar problema ii depaseste...bai fratilor voi va legati de prostii...hotia e alta(sau nu pana la proba contrarie daca nu se dau singuri de gol ,noi nu-i prindem ...e jocul lor ) ...timpul de ateptare de cand se inchide jocul pana se extrag numerele...ex loteria din sarbia  cu acelasi sistem si sau dat de gol ca este aranjata ..masluita .
succes !!!
marian:
(20 Iunie 2016, 13:24)
loto 6/49 este un joc VIRTUAL ,deci sa cistiga numai cind sa lasa varianta aleatorie data de calculator,in concluzie cind vor ei
Va:
(5 August 2015, 15:24)
   Sa ii dea in judecata pe cei care i-au rupt biletul original. Daca aparatul care a rupt biletul apartine loteriei atunci sa suporte dauna, adica distrugerea unei valori de 18200. Ce vina are persoana care a platit corect biletul, l-a pastrat corect in buna stare, l-a dat agentiei sa isi ridice castigul si acolo angajata l-a bagat in aparatul care i l-a rupt. Pe urma si angajata nu ar trebui sa scape basma curata. Arunci la cos bilet castigator. Sa fim seriosi. Cred ca nu e chiar atat de nevinovata nici tantia in cauza. Cine stie de cand viseaza sa prinda vre-un bilet pe mana si si-a facut planuri sa si-l insuseasca. "Oups! S-a agatat in aparatul asta, nu stiu ce i-a venit tocmai acum. Si s-a si rupt, nu doar s-a blocat in el. Dar nu va faceti griji ca va dau o copie si pe asta original nu vi-l mai dau inapoi ca il arunc aici la cos, sa va scap de o grija :))"
Nicolae:
(6 Iulie 2015, 14:09)
Fratilor,sper ca v-ati dat seama ca noi suntem cei naivi,ei nu au nici o vina,nu ne baga nimeni mana in buzunar ca sa jucam,ei mizeaza pe cel mai vechi si utilizat mijloc de castig din toate timpurile,PROSTIA OMENEASCA,cel mai bun mijloc al nostru de a-i face sa fie corecti este sa nu mai punem botul la vrajeala lor,stiu ca este greu(din moment ce ptr multi dintre noi a juca la loto a devenit un viciu) dar nu este imposibil,in momentul in care nu vor mai avea cotizanti si le vor scadea serios castigurile numai atunci vor vrea sa reevalueze situatia si sa intre in normalitate,ganditi-va si urmati-mi calea,nu mai jucati la loteria romana,daca totusi nu va puteti abtine incercati alte loterii din afara Romaniei,acesta este sfatul unuia care s-a saturat de manariile jegoase ale asa zisei loterii romane,multa bafta!
preda marin:
(18 Mai 2015, 17:57)
Exista castigatori la 6/49>>>>? La cata hotie este in Romania unde se fura de peste tot sa fie oare ocolita Loteria Nationala? Cine sunt locatarii blocului Loteriei Nationalae Str Ocatvian Goga colt cu nerva Traian>>>>? Ogica a incercat ceva si la costat libertatea asta este adevarata miza BANII GHEATA de care te debarasezi voit cand zoci la loto. Intrebari?
suster:
(17 Aprilie 2015, 22:44)
sigur si precis loteria romana indeparteaza prin politicile sale aberante ,discriminatorii si numai de ei intelese jucatoriii care se simt prostiti ,pacaliti si umiliti.sper ca in cel mai scurt timp cineva sa  actioneze si sa aduca l  loteria pe drumul cel bun.
suster:
(13 Aprilie 2015, 04:13)
ce am spus aia  s a intimplat si de cistigat cine  a cistigat  oare? 
suster:
(11 Aprilie 2015, 15:22)
acum sunt curios cind or sa dea drumu la cistig.dupa ce au pompat atita banet in jocuri nu cred ca prea curind.in loc sa lase joaca libera sa se stringa in mod natural ei intervin artificial pompeaza bani in jocuri ca sa devina atractive iar  norocul apare cind vor ei .ce oamenii ce institutie bai frate mai  controlaza asa ceva norocui pasare rara prin loteria romana.aceste practici nu le intlnesti decit aici in romania  si ele sunt vechi dar au dat rezultate si inca merg .practic jucatorul nu are decit datoria sa bage bani si sa piarda bani .asta este statutul jucatorului de  loto din romania . ma intreb cit o sa mai tina  bataia asta de joc si cit o sa mai  toleram noi jucatorii asa ceva. aici cineva trebuie sa intervina rapid  si  promnt si sa puna in  normalitate o institutie care este anormala de prea mult timp.daca mai sunt jucatorii  sau cunoscatori ai fenomenului numit loteria romana va rog spuneti va  parerea. conteaza indiferent daca este contrara sau aprobatoare.  
suster:
(10 Aprilie 2015, 18:46)
acum alta hotiie .deci s a cistigat marele premiu ce fac capetele luminate de la loterie ,pompeaza 2mil lei apr 500000 euro in joc6/49 .acum de pasti alta jmecherie suplimenteaza cu 300000mii lei iar ,dar pentru ca exista si un dar dublaza la pret varianta de joc si uite asa ne pomenim plasca pe cap si premiu mare si taxati dublu.unde naiba s a mai pomenit asa ceva decit in romania .si au atins doua scopuri; unu  atingerea unui prag psihologic si sa puna botu prostu sa bage bani si al doilea recuperarea pagubei deci doua in una.ingenioasa ideie ce numai la noi se poate intimpla.deci ce face oameni buni punem botu la vrajala lor ieftia mai halim asfel de boroboate si pacaleli ieftine ?eu zic sa nu si sa ne vedem de alte treburi .gata cu prosteala loteria romana ajunge .daca o mai tineti tot asa va prevad un sfirsit  de.........sfirsit.
suster:
(9 Aprilie 2015, 18:28)
 am vazut mai multe regulamente dupa care se ghideaza cele  mai mari loterii din lume si am ramas surprins ce reguli clare si precise au.loteria romana are propiile reguli dupa ureche practic nu exista fac numai ce le tuna lor prin cap.asta nu este loterie  este un haos din care nu mai intelegi nimic practic asta este si scopul lor .nimic modern totul vechi practic nu vezi nimic bun in comparatie cu alte loterii din alte tari. .  totul se bazeaza pe jaf la jucatori .asta este loteria romana din pacate.ce mai cautam noi in europa  ?o loterie privata este singura solutie rezonabila si actuala. poate ca putina concureta nu strica,
suster:
(9 Aprilie 2015, 17:32)
stau si ma minunez cit de naivi suntem si cum  loteria romana isi bate joc de toti jucatorii .ma interesaza acest subiect si am intrebat si pe alti daca la ei se  intimpla ca la noi.in sua de exemplu  loteria lor daca exista report la 10 a 11extragere daca nu exista cistigator la prima categorie reportul se inparte la cei cu cistiguri de categoria a  2  si 3.frumos nu ca la noi care asteptam  5 6 7 8 9 luni   ca banditii astia sa dea drumu la cistig .trebuie si la noi aplicata o asfel de regula si multe alte reguli civilizate si de bun simt.alo loteria romana infractoare si hoata se aude ,,,,nu o sa ma las pina nu va faceti  schimbari si sa stiti ca exista si posibilitatea  unei loterii private parca domnu tiriac vroia sa faca una .pai so faca si sa scapam de aceasta loterie nenorocita  adica loteria romana. prea sunteti nesimtiti .lasa sa existe concurenta sa va vedem atunci ce o sa mai faceti. 
suster:
(8 Aprilie 2015, 18:17)
acum am aflat ca loteria este sub ancheta pentru o frauda la jocurile de pacnele de 100 milioane euro .bravo loteria romana inca un succes pe plan infractional ,aud de conturi blocate firme grecesti implicate numai fapte bune asa ca de pasti.  cemai suntem de risul  intregului univers mai rau de atit ce trebuie sa se intimple ca sa schimbam ceva.?adica nu ceva ci totul de la radacina si plecat pe  princcipii sanatoase solide cu conducere competenta de profesionisti fara aplecare politica fara interese de partide politice care sa strice treaba.trebuie o gindire noua bazata pe populaizarea jocurilor si aici revin pe experienta italia unde jocul de loto este foarte popular pentu ca este ieftin practic  si pur si simplu o distactie.  practic ei joaca marutisul care il au prin buzunare  si nu provoca pagube mari jucatoruli. asa trebuie si in romania  ca si 0.50 ban sa poti cumpara un produs loto.cu alte cuvite  accesibil fiecarui muritor.astept si alte opinii si sugestii constructive si de la alti jucatori,
suster:
(8 Aprilie 2015, 15:32)
acum loteria este o rusine nationala .cu aparatura perimata expirata care abia mai face fata acestor timpuri dar cu preturi mari ,mai mari chiar si fata de tarile din ue iar despre personalul operativ  ce sa  spunem .stau agatate si multumite ca inca au  un loc de munca .asta este domnilor loteria romana o mare mizerie ivechita  pe care trebuie so ocolim si sa o uitam.despre   modernism nu domnilor loteria romana este inca din pacate in epoca de piatra.de aceia va imtreb ce rost mai are sa jucam ?pun aceasta intrebare eu zic bazata pe argumente solide si verificabile si nu pe vorben vint.cei care ati jucat pentru ca sper ca apelul meu sa aiba ecou si sa declarati abandon loteriei romane ,le stitii le cunoasteti iar daca sunt minciuni contratima si spuneti voi ca tot ce sustin eu este eronat.astept si alte  puncte de vedere  ,propuneri solutii.
suster:
(8 Aprilie 2015, 14:28)
eu personal vreau o loterie corecta cu egalitate de sanse la cistig.pai daca la noi variantele de joc sunt asa de scumpe ce egalitate de sanse am eu  cu o  persoana din bucuresti consanta brasov si alte orase mari unde se veniturile personale sunt peste media nationala iar jucatorul de acolo isi permite sa joce iar eu sau alta persoana din vrun sat sau cmuna care avem venituri sub media nationala/? pina loteria nu va intelege ca are strategii gresite si paguboase si discriminatorii  eu fac apel la toti jucatorii de loto din toata tara sa nu mai joace .trebuie sa ne oprim sa  schimbam   ceia ce trebuie schimbat  sa  fie mai multa transparenta .eu vreau o  loterie moderna  bazata pe corectitudine si nu niste aroganti si neprofesionisti care sfideaza jucatorii.sper ca jurnalistii ialomiteni sa sprijine acest  demers si sa ajute sa schimbam ceva rau si putred .
suster:
(7 Aprilie 2015, 16:58)
apel catre toti jucatorii ialomiteni de loto ,nu mai jucati nu vedeti ca norocul sau asa zisul noroc ocoleste jud nostru.cistiga numai din jud sau orase mari iar noi prosti cotizam.sunt un vechi jucator si  am mari indoieli privind corectitudinea acestor jocurii organizate de loteria romana. numa la noi se cistiga din an in paste ,variata de joc este ff scumpa adica nu pentru buzunaru orcui .renunt cu regret la aceste jocuri pentru ca nu suntdispus sa mai  cheltuiesc banii in van.am jucat si in strainatat e dar acolo este cu totul alfel .in italia mai precis acolo se cistiga des sunt jocuri accesibile ca pret si pot spune ca am simtit placerea joculi.acolo la enaioto italia au strategii si  mentalitate diferita de romania .ei fac jocul cit mai popular si pentru toate buzunarele.eu personal cheltuiam intre 5 si 10 euro saptaminal si erau 3 trageri saptaminale .va ichipuiti ce popularitate si ce  notorietate exista acolo si erau jucatori de toate virstele mai puti copiii care nu aveau virsta necesara.rog si jurnalistii ialomiteni sa cerceteze si sa comenteze acest subiect si sa indemne oamenii sa nu mai piarda timp si bani cu loteria romana.va multumescsi astept reeactii si comentarii pe aceasta tema. 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Luni 22 Apr 2024
86 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

19 Aprilie 2024, 19:25


Accident rutier la Gura Ialomiței

Joi, 18 aprilie a.c., două echipaje operative din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit la un accident rutier produs în comuna Gura Ialomiței, în care au fost implicate două autocamioane ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:10
(592 vizualizări - 0 comentarii)


Ciulnița: Două victime, în urma unui accident rutier

Pompierii din Slobozia au intervenit joi, 18 aprilie a.c., la un accident rutier produs în comuna Ciulnița, în care au fost implicate două autoturisme și două persoane. Au fost alocate de ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 10:00
(590 vizualizări - 0 comentarii)


Scânteia: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 18 aprilie a.c., pompierii din Țăndărei, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui ...[citește_toată_știrea]

19 Aprilie 2024, 09:40
(526 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse impozitului pe veniturile microîntreprinderilor

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că, prin prin  OUG nr. 31/2024, au fost aduse modificări Codului Fiscal care au vizat, printre ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 15:15
(558 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri de plată pentru schema de ajutor de stat «Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că, în perioada 17 aprilie-26 iunie 2024 inclusiv, se depun Cereri de plată pentru anul 2024 aferente ...[citește_toată_știrea]

17 Aprilie 2024, 11:55
(538 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

16 Aprilie 2024, 18:10


AJFP Ialomița: Rambursări TVA de peste 4,72 milioane de lei în martie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița a rambursat în luna martie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 4,72 milioane de lei. Totodată, au fost efectuate autocompensări ...[citește_toată_știrea]

16 Aprilie 2024, 10:30
(1117 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Țăndărei

Vineri, 12 aprilie a.c., în jurul orei 9,40, Stația de Pompieri Țăndărei a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru stingerea unui incendiu produs pe ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:55
(775 vizualizări - 0 comentarii)


Sărbătorile Pascale, în atenția DSVSA Ialomița

Pentru perioada ce urmează, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a adoptat mai multe măsuri specifice, precum intensificarea controalelor, dar și asigurarea permanenței la sediul ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:40
(575 vizualizări - 0 comentarii)


Accident în zona Popasului Chirana

Accident în zona Popasului Chirana

În seara zilei de duminică, 14 aprilie a.c., în jurul orelor 18,30, un echipaj de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Țăndărei au intervenit pentru gestionarea unei ...[citește_toată_știrea]

15 Aprilie 2024, 11:10
(895 vizualizări - 0 comentarii)


Șarpe de peste un metru, capturat de jandarmii ialomițeni din bucătăria unui bărbat din Stejaru

Sâmbătă, 13 aprilie a.c., jandarmii ialomițeni au fost solicitați să intervină în satul Stejaru, ca urmare a unei sesizări prin apelul 112 din partea unui bărbat care semnala faptul că î ...[citește_toată_știrea]

13 Aprilie 2024, 12:20
(743 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 117,17 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna martie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna martie a anului 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 117,17 milioane ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 12:50
(743 vizualizări - 0 comentarii)


Contul meu RAJA

Contul meu RAJA

Pachetul Cont Client este accesibil non-stop și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line Contul meu RAJA (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația de mobil MyRAJA ...[citește_toată_știrea]

12 Aprilie 2024, 11:05
(745 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Înregistrarea fiscală a profesiilor libere

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că a fost aprobată Procedura de administrare a obligațiilor fiscale datorate de persoanele fizice care desfășoară ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 10:40
(535 vizualizări - 0 comentarii)


 Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

Muzeul Județean Ialomița: Obiecte din Epoca Bronzului și Fierului, restaurate

În cursul lunii martie a acestui an, la Baza de Expunere Muzeală și Cercetare Arheologică «Orașul de Floci», experții în restaurare din cadrul Muzeului Județean Ialomița au readus ...[citește_toată_știrea]

11 Aprilie 2024, 09:50
(1636 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Instituția Prefectului Ialomița: Instruire privind Alegerile din 9 iunie 2024

Miercuri, 10 aprilie 2024, prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, a prezidat ședința de instruire cu privire la Alegerile Locale și Europarlamentare din 9 iunie 2024. În cadrul ședinței ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:40
(585 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Intervenție în zona Fetești Gară/Fetești!

În vederea executării lucrărilor de racordare a noii conducte la sistemul centralizat de alimentare cu apă, cu diametrul de 160 mm, de pe strada Ecaterina Teodoroiu din zona Fetești Gară/Fetești ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 12:15
(695 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Combaterea infracțiunilor piscicole

Polițiștii ialomițeni au acționat în baza unui plan de acțiune pe raza întregului județ, pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor în domeniul pisciculturii. Astfel, marți, ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 11:35
(583 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Fetești și Gura Ialomiței

Pompierii din Fetești au intervenit la un accident rutier produs în Fetești, în care au fost implicate două autoturisme cu două persoane pasagere. În sprijin a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:15
(695 vizualizări - 0 comentarii)


Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Intevenție a pompierilor ialomițeni la un incendiu din satul Pitulicea/Buzău

Marți, 9 aprilie a.c., în jurul orelor 15,20, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința ...[citește_toată_știrea]

10 Aprilie 2024, 10:05
(521 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:25
(730 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pus în aplicare de polițiști

Luni, 8 aprilie 2024, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au pus în executare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis pe numele unui bărbat, în vârstă ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:15
(646 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Polițiștii rutieri au acționat în ultimele 24 de ore folosind sistemul mobil de scanare eficient și rapid prin intermediul aplicației eDAC privind verificarea documentelor de identitate. Acțiunea ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 14:10
(266 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Serviciul Call Center

RAJA Constanța: Serviciul Call Center

Serviciul de Call Center pus la dispoziție de RAJA Constanța vine în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clientului. Serviciul funcționează sub forma unui robot telefonic ...[citește_toată_știrea]

9 Aprilie 2024, 10:25
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Biciclist accidentat la Gheorghe Lazăr

Pompierii din Slobozia au intervenit la un accident rutier în care a fost implicat un autoturism și un biciclist. Evenimentul s-a produs la Gheorghe Lazăr, după acordarea primului ajutor la locul ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:40
(857 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Axintele și Amara

Incendii la Axintele și Amara

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în jurul orei 08,00, trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la locuința unui cetățean ...[citește_toată_știrea]

8 Aprilie 2024, 09:25
(576 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: La volan, fără permis de conducere

Joi, 4 aprilie a.c., polițiștii ialomițeni au depistat în trafic doi bărbați, cu vârste cuprinse între 39 și 41 de ani, ambii din comuna Bărbulești, în timp ce conduceau autovehicule ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:20
(724 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 25 mii de lei aplicate de polițiști

Joi, 4 aprilie 2024, polițiștii ialomițeni au efectuat o acțiune cu forțe mărite, în intervalul orar 14,00-17,00, în localitățile Bărbulești, Jilavele și Dridu, pentru menținerea ordinii ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 14:10
(983 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 aprilie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, persoane impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc ...[citește_toată_știrea]

5 Aprilie 2024, 10:40
(346 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Giany în Centru comercial în orașul Țăndărei Eugenia în Slobozia continuă investițiile edilitare în infrastructură dreptate! în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Rasvan Stan în Centru comercial în orașul Țăndărei Curiosul în Poiana: Peste 4 milioane de lei pentru distrugerea insulei formată în albia râului Ialomița Curiosul în Poligonul Poliției Locale Slobozia va deveni «civil» Nico în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Locuitor în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Centru comercial în orașul Țăndărei Boss în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Fals în Centru comercial în orașul Țăndărei abc în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Spaguta în Centru comercial în orașul Țăndărei Gigel în Centru comercial în orașul Țăndărei Ion în Ciulnița: Beat la volan a intrat în gardul unei case Mary în PSD pariază pe Valentin Moraru la Amara Fostu în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Mary în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Ghe.Lazar în Au fost desființate TOATE Birourile Electorale de Circumscripție din Ialomița, inclusiv cel Județean! Gicu în Peste 170 de beneficiari la Cantina Socială Slobozia

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...