Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

Ionașcu se întoarce din moarte clinică

Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

La o săptămînă de la mediatizarea paginii «anti-Ionașcu», acesta revine în spațiul public (adică pe Facebook) cu o scrisoare deschisă pentru primarul Alexandru Stoica. Bine argumentată, scrisoarea confirmă încă o dată zvonurile privind dorința lui Gabi Ionașcu de a găsi un partid care să-l propulseze din nou în lupta pentru fotoliul de primar al Sloboziei în următorul mandat. La cît de mare e grădina lui Dumnezeu, ar fi de mirare ca acest lucru să nu se întîmple.

Bugetul lui Ionașcu vs bugetul lui Stoica
Scrisoarea deschisă publicată de Gabi Ionașcu pe Facebook pendulează între umor involuntar și realitate amară. Deși tendința spre narcisism a fostului primar este evidentă, am ales să publicăm cîteva dintre cele mai interesante pasaje ale acesteia, convinși fiind că cei interesați vor distinge cu ușurință adevărul de minciună. Doar știm toți de ce sîntem în aceeași groapă, nu-i așa? «D-le Stoica, așa cum știți, v-am apelat pe telefonul de serviciu în data de 10.02.2015, ora 10:30, dar mi-ați respins apelul. Am dat telefon la secretara dvs Costea Filofteia, și am rugat să vă spună că doresc să vă vorbesc. Nu s-a întîmplat acest lucru. Subiectul întîlnirii era unul de interes public, bugetul municipiului, pe care îl voi relata în continuare, neavînd alt mijloc de comunicare cu dvs. Am lecturat proiectul de buget pentru anul 2015 și am rămas total dezamăgit, mai ales că este al treilea an al mandatului dvs și credeam că aveți expertiza și competența necesară fundamentării corespunzătoare. Iată ce am constatat: Veniturile bugetare „fără precedent“ așa cum ați afirmat public, sînt completate de la bugetul de stat și fonduri externe în proporție de 46% pentru finanțarea unor proiecte din care niciunul nu vă aparține. Sînt promovate pînă în anul 2012! Mai mult, 52% din sume le alocați unui singur proiect-parcarea din fața CJI și Piața Revoluției, adică cca 403 miliarde lei ROL, celelate proiecte avînd alocate sume derizorii. Concluzia este că în ciuda creșterii masei de impozitare și a cuantumului impozitelor, nu au crescut veniturile proprii în mod spectaculos astfel să justifice lauda pe care vă o faceți! (...) Vă întreb public, nivelul de încasare impozitelor și taxelor la mijloacele de transport ale persoanelor fizice a scăzut sau a crescut, fiindcă este de notorietate cazul din anul precedent cu furtul ștampilei cu care se semnau în fals certificate fiscale pentru „cămătarii“ de autoturisme?».

Responsabilitate pasată dintr-o ogradă în alta
În mod surprinzător, Gabi Ionașcu nu se ferește să abordeze în scrisoarea sa și subiecte fierbinți, precum «apa slobozenilor». Evident, nici în această privință, vina nu îi aparține: «Referitor la calitatea apei, am sesizat că ați promovat ceva, un proiect prost, în opinia mea! Domnule Stoica, reabilitarea conductelor, cu progresul tehnic actual, se face fără distrugerea străzilor! Am văzut un proiect foarte prost ca soluție tehnică și care se referă la reabilitarea conductelor din metal pentru echilibrare și aducțiune. Lucrările se realizează prin distrugerea străzilor și trotuarelor. Nu vă doare sufletul? Pe mine da, mă doare sufletul, fiindcă orașul vi l-ați luat cu peste 65% din străzi modernizate! În concluzie, vă sfătuiesc să anulați anunțul de licitație, să refaceți studiul de fezabilitate, să prevedeți banii necesari întregului proiect și să utilizați metode moderne de reabilitare fără distrugerea infrastructurii rutiere. Fiindcă dvs și echipa nu aveți calificare, competență și expertiză. Așa cum președintele dvs, Ciupercă Silvian, vă lăuda prin campanii, vă ofer cîteva soluții... (n.red.: soluțiile oferite de Gabi Ionașcu constau în cîteva link-uri unde se poate vedea cum funcționează celebra tehnică «tub în tub» promovată în perioada mandatului său). Arătați și consilierilor locali, poate pînă să ridice mîna pentru votarea bugetului se mai gîndesc! Păcat să stricați ce alții au muncit să le facă!». Scrisoarea este, evident, mult mai lungă și abordează și alte subiecte sensibile ale administrației Stoica. Din lipsă de spațiu ne vom opri aici, menționînd că ea poate fi citită integral pe pagina oficială de Facebook a lui Gabi Ionașcu. Vă dorim să aveți răbdare, tutun și... milă creștinească pentru un om care nu poate accepta că timpul său a apus, indiferent cînd de pertinente i-ar putea fi opiniile...

Ionașcu se visează primar Preocuparea lui Gabi Ionașcu pentru bugetele moșite de către administrația Stoica nu este nouă. În fiecare an, pe pagina sa de Facebook, acesta critică «constructiv» derapajele actualei administrații și îl acuză public pe primarul Alexandru Stoica de «incompetență, amatorism și rea-voință». Voci autorizate din anturajul lui Gabi Ionașcu susțin că preocupările sale depășesc sfera interesului public. Concret, Gabi Ionașcu visează cu ochii deschiși să reintre în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Slobozia. Contactat telefonic, acesta nu și-a confirmat public intenția. Dar nici nu a negat-o. Și, dacă ținem cont de declarațiile sale virtuale, nici nu mai e nevoie de o astfel de confirmare: «D-le Stoica, sînt mai multe bube în buget, aș fi vrut să vă sfătuiesc pentru a vă feri de percepția de derizoriu, neștiință și amatorism. Să înțeleg că Ciupercă Silvian, președintele dvs, atunci cînd vă recomanda alegătorilor ca fiind „cinstit și competent“ și că aveți o echipă cu „expertiză“ în spate, a mințit? Sper că, totuși, veți lua act de cele cîteva observații, pînă la ședința de consiliu local de mîine seară, veți medita și veți încerca să îndreptați „strîmbătățile“ bugetului sau să cereți amînarea votului pînă ce veți prezenta un buget corespunzător așteptărilor slobozenilor, fiindcă ei și-au făcut datoria, crezîndu-vă pe cuvînt și v-au votat ca primar. Cu respect pentru slobozenii pe care i-am slujit cum am putut mai bine! Ing. Ionașcu Gabi».

3 Martie 2015, 16:20 (11282 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
«Administrația Stoica nu este calificată pentru a conduce Slobozia!»
Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»
Slobozia: Scrisoarea agramată a administrației Mocioniu către contribuabili

Comentariile cititorilor:


Tibi:
(10 Martie 2015, 14:55)
Băcanu nu are casă. Are vilă!
nu.e ionascu:
(9 Martie 2015, 23:47)
nu.e ionascu! 
luati exemplu:
(8 Martie 2015, 19:28)
Eu de cate ori urc cu apa pe scari amintesc cui trebuie(supreme leader) de Ionascu si familia lui.
anti-ionascu :
(7 Martie 2015, 16:59)
de ce ma ionascule ti.ai batut joc de slobozeni? autoritati, de ce mai e libidinosu asta in libertate? cine deconteaza locuitorilor  apa plata cumparata, sau nervii tocati sau salele rupte carand bidoane pe scari? la puscarie nu la primarie!
Marian:
(5 Martie 2015, 17:06)
Vali cred ca ai gresit . La Bacanu malai mare nu aveau cum sa muncesaca pt. ca asta si-a facut case in Bulgaria la nisipuri . Sau poate ai dreptate ca doar aici n-o locui la bloc.
wxz:
(5 Martie 2015, 16:15)
Puscarie pentru soldovean nu exista? Macar pentru apa si statia de epurare! 
vali:
(5 Martie 2015, 12:34)
ORGANELE ABILITATE SA SE DUCA  LA AMARA UNDE ARE STOICA CASA SA VADA CUM MUNCITORI PRIMARIEI PLATITI DE STAT MUNCESC IN TIMPUL DE MUNCA LA PRIMARIE ,MUNCESC LA STOICA LA AMARA,ASA AU MUNCIT SI LA IONASCU,SI LA BACANU LA CASELE LOR FARA MACAR SA LE DEA UN PAHAR DE APA.VA ROG VERIFICATI ,D N A.
radu:
(5 Martie 2015, 12:25)
Chiar ca doi dobitoci cum mai rezista pamantul asta cu stoica si cu ionascu ei ar trebui sa fie la mititica dar timpul nui trecut sa speram ca acesti doi cacanari corupti prin abuzurile facute de ei profitand de functia care o au si au avuto sa plateasca tot .Ca numai asa vom avea un orasi ,o tara curata lipsita de baroni locali corupti.
mircea:
(4 Martie 2015, 22:11)
ai dreptate marian, doi dobitoci amandoi....dobitoci penali
Marian:
(4 Martie 2015, 19:24)
Doi dobitoci un moldovean si-un prost. Cred ca nici la parnaie nu pot fi trimisi .Nu sunt destul de barbati. niste lingai ,mincinosi si perversi.Au nenorocit orasul .Speram ca partidele sa vina cu un candidat APT .
nicu:
(4 Martie 2015, 13:01)
mai javra inputita vrei scaunu de primar iar ori a mai scazut conturiletale si vrei sa le umpli la locnu tie rusine ai furat pina tea luat dracu ai peste 20hectare pamint ,masini,vila pe 5000de metri ap in slobozia cabinet lui fita ap in bucuresti si cind ati venit din fundu moldovei si tu si curca aia de nevastata erati cu curu gol si acum sfidati lumea tu vorbesti de buget tu care ai furat cu javra aia de adi trifan cu coarda aia de mira cind ai venit primar spuneai ca o dai afara si te-a luat de mustati repede investitile care le faceai cu madam amza si cu mogos asta isi permite dintrun salariu de bugetar sa faca naveta spre braila cu masina personala de unde bani de benzina dacae bugetar din furaciuni primaria e o vaca de muls pentru adi trifan ,stoica bacanucel putin unflatu asta de bacanu nu se mai satura poate so duce dupa ciupercacu procesu care il are pe rol asta e primaria slobozia
Mary:
(4 Martie 2015, 11:54)
         Ionascu, sa-l ia de mana pe Stoica, si sa-l viziteze pe Ciuperca, Eventual sa-i tina de urat acum, cat si dupa ce va fi condamnat la inchisoare. Eu sper, ca pe viata, daca ma uit la paharul cu apa.
SORIN:
(4 Martie 2015, 11:42)
Iată, șoldoveanu' mustăcios, căcăcios și pișecios, nu se dezminte: un fanfaron. Auzi, "Ciupercă, președintele dvs". Păi, când mâncai tu rahat pe toate coclaurile alături de dom' profesor, al cui președinte era, măi gâlmă operată?! Mare tupeu și nesimțire, mari proști trebuie să ne creadă acest fanfaron penal. Oare chiar mai are cineva încredere, înafară de câțiva faliți ai șoldoveanului de Bărăgan, în acest tupeist?! Vă aduceți aminte stimați slobozeni că, atunci când a fost acuzat că a acordat, ilegal,  fiicei sale un spațiu pentru cabinetul stomatologic, a explicat că fiică-sa putea să plece în altă parte după terminarea studiilor, dar a preferat să vină "acasă", întru bunăstarea danturii slobozenilor?! Păi ce, aveau nevoie slobozenii de o dantură puternică pentru a "mușca" din "apa lu' Ionașcu"?! Cu sau fără ajutorul neoneros al fiicei sale, slobozenii, și nu numai ei, au "mușcat-o" din plin. Văd că nici p'ăsta nu-l întreabă nimeni de sănătate. Sigur, ca și Videanu, a muncit din greu pentru a prospera. Numai că, spre deosebire de vânzătorul de varză, șoldoveanu' fumează, bea și ...fu... ha, ha, ha!
Stoian:
(4 Martie 2015, 09:13)
Omul acesta (Ionascu) este de o impertinenta strigatoare la cer, cum poate sa mai ridice pretentii dupa toate mizeriile facute ca primar al acestui oras ?
setila:
(3 Martie 2015, 22:13)
Ionascule nu ti-e rusine sa deschizi gura dupa ce ne-ai obligat sa caram apa de atata timp ?? Sa nu-ti mai vedem moaca prin oras, ti-ai batut joc destul de slobozeni! Nici cu Stoica nu mi-e rusine dar porcaria cu bidoanele e cea mai mare din tara ! Huooo 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
21 Iul 2024
192 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Patru persoane urmărite internațional pentru «furt calificat», depistate la Slobozia

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au acționat în cursul zilei de luni, 15 iulie 2024, la Slobozia, în vederea depistării unor persoane urmărite la nivel internațional. Astfel ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:30
(934 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Acțiune cu efective mărite de polițiști

Luni, 15 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică. În acest sens, au ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 15:25
(651 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni acțiune


AJFP Ialomița: 133,80 milioane de lei, încasări la bugetul de stat în luna iunie 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna iunie 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 133,80 milioane de lei ...[citește_toată_știrea]

17 Iulie 2024, 09:40
(228 vizualizări - 0 comentarii)


Forumul APPR solicită intervenția prim-ministrului României pentru salvarea sectorului agricol afectat de secetă

Într-o scrisoare deschisã fãcutã publicã la începutul acestei sãptãmâni, Forumul Agricul­torilor și Procesatorilor Profesioniști din Rom ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:25
(139 vizualizări - 0 comentarii)


APIA a extras eșantionul de control aferent Campaniei 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că a fost extras eșantionul de control pentru Campania 2024, aferent schemelor de plată pe suprafață, măsurilor de dezvoltare rurală ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 17:05
(713 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în localitatea Moldoveni

Din cauza fenomenului de secetă accentuată și a temperaturilor extreme, s-a înregistrat o creștere semnificativă a consumului de apă în localitatea Moldoveni. Din acest motiv, pe timpul nopții ...[citește_toată_știrea]

16 Iulie 2024, 09:15
(567 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Incendii la Ion Ghica, Horia și Movilița

Duminică, 14 iulie a.c., două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință în satul Ion Ghica. Au ars locuința, un adăpost de ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:15
(230 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Accidente la Gârbovi, Urziceni, Fetești și Slobozia Nouă

Două echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit la un accident rutier produs pe raza localității Gârbovi, în care ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 13:10
(448 vizualizări - 0 comentarii)


Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri!

Duminică, 14 iulie 2024, ofițerii de Poliție Judiciară ai Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, la delegarea și sub coordonarea procurorului specializat din cadrul ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 12:10
(1154 vizualizări - 4 comentarii)


RAJA Constanța: Program de furnizare a apei în Fierbinți-Târg, Dridu și Cornești!

România se află sub cel mai extins Cod Roșu emis vreodată de Agenția Națională de Metereologie. Fenomenele vizate sunt caniculă, disconfort termic deosebit de accentuat și implicit secetă. Toate ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 11:55
(273 vizualizări - 0 comentarii)


Deputatul USR Radu Miruță: «România cumpără energie scumpă pentru că PSD și PNL nu sunt în stare să ia deciziile corecte!»

Vineri, la orele 12,00, România importa aproape 900 MWh ca să-și acopere necesarul, producția fiind sub consum. Sâmbătă, la orele 11,00, într-o zi de weekend, importul depășea cu aproximativ ...[citește_toată_știrea]

15 Iulie 2024, 10:40
(503 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Cereri pentru subvenția la motorină în trimestrul II 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează beneficiarii că, până la data de 31 iulie 2024 inclusiv, primește Cereri de plată pentru rambursarea ajutorului de stat pentru cantitățile ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 14:40
(2196 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 80,864 milioane de lei

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că, în perioada 03-10.07.2024, a efectuat plăți în suma totală de peste 80,864 milioane de lei (16,302 milioane de euro ...[citește_toată_știrea]

12 Iulie 2024, 10:40
(440 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


IPJ Ialomița: Acțiune preventivă la Țăndărei

Miercuri, 10 iulie 2024, polițiștii din Țăndărei au organizat o acțiune de amploare pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului de producere a accidentelor rutiere ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 15:30
(216 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modificări aduse Sistemului «Ro e-Transport»

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița aduce la cunoștința contribuabililor interesați că s-au adus modificări Ordonanței de urgență nr. 41/2022, pentru instituirea Sistemului național ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 13:40
(294 vizualizări - 0 comentarii)


IJJ Ialomița: Bilanțul activităților desfășurate de jandarmi în primul semestru din 2024

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în semestrul I a.c., 3354 misiuni de ordine publică, dintre care 158 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii publice ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:20
(383 vizualizări - 0 comentarii)


Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Munteni-Buzău: Locuință cuprinsă de flăcări

Miercuri, 10 iulie 2023, pompierii din Slobozia au intervenit pentru limitarea și lichidarea unui incendiu, produs la o locuință în localitatea Munteni-Buzău. Au ars două camere și acoperișul locuinței ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 12:00
(500 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată

În ultimele 24 de ore, pompierii au acționat pentru localizarea și stingerea a 6 incendii înregistrate la nivel județean. Din totalul celor 6 incendii care au avut loc în perioada menționată ...[citește_toată_știrea]

11 Iulie 2024, 11:40
(213 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

RAJA Constanța: Mai aproape de clienți prin soluții digitale

O preocupare constantă a societății RAJA Constanța a fost și menținerea unui punct stabil de comunicare cu clienții săi, pentru a satisface nevoile și dorințele acestora. De aceea, în timp s-au ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 16:10
(655 vizualizări - 0 comentarii)


Măsuri de ordine publică la Urziceni

Marți, 9 iulie 2024, polițiștii din Urziceni au organizat o acțiune cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:50
(582 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Reținuți pentru «tulburarea liniștii publice»

Polițiștii de Investigații Criminale din Urziceni au reținut marți, 9 iulie 2024, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 33 de ani, din comuna Manasia, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

10 Iulie 2024, 15:45
(1187 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

9 Iulie 2024, 17:55


Săveni: Ordin de protecție încălcat de către un bărbat în vârstă de 38 de ani

Polițiștii din Platonești au fost sesizați marți, 9 iulie 2024, de către o femeie în vârstă de 30 de ani, din comuna Săveni, cu privire la faptul că soțul său de 38 de ani ar fi încălcat ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:25
(200 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Șofer prins în trafic cu permisul «reținut»

Marți, 9 iulie 2024, în jurul orelor 11,00, polițiștii din Urziceni, în timp ce desfășurau activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor de natură penală sau contravențională la regimul ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:20
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Senatorul USR Silvia Dinică: «Pilele plasate de PSD și PNL în sinecuri bănoase costă România miliarde de euro!»

Guvernul PSD-PNL nu reușește nici după 2 ani să îndeplinească unele jaloane simple în ceea ce privește guvernanța corporativă prevăzută în PNRR. Fie că vorbim de secretizarea activității ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:15
(810 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 10 iulie 2024, termen-limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015 privind Codul Fiscal ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 15:10
(165 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Programul «Tezaur» continuă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii persoane fizice că începând luni, 8 iulie 2024, și până vineri, 9 august 2024, românii pot investi ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 14:50
(167 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Instituția Prefectului Ialomița: Activitate susținută în cadrul Comisiei de Fond Funciar

Marți, 9 iulie 2024, prefectul Județului Ialomița, Constantin Marin a prezidat ședința Comisiei Județene de Fond Funciar, în cadrul căreia au fost dezbătute propunerile a 12 Comisii Locale de ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:30
(403 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

ISU Ialomița: 10 incendii de vegetație în 24 de ore!

În ultimele 24 de ore, pompierii ialomițeni au intervenit pentru stingerea a 10 incendii de vegetația uscată, miriște de grâu și orz, fiind afectate aproximativ 65 hectare de teren. Cauzele ...[citește_toată_știrea]

9 Iulie 2024, 10:00
(243 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Băuți și posibil drogați, la volan

Vineri, 5 iulie a.c., în jurul orelor 16,30, polițiștii din Coșereni au oprit în trafic un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Borănești. În ...[citește_toată_știrea]

8 Iulie 2024, 15:55
(565 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gheorghes în Primul loc în SuperLigă  Gigel în Urban SA investește 6 milioane de lei în reabilitarea stației de epurare a Sloboziei Excelent! în Primul loc în SuperLigă  Kum Fu în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița Nea Ș în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița cetatean în Urban SA investește 6 milioane de lei în reabilitarea stației de epurare a Sloboziei Mary în Taxiurile din Slobozia, pericol pentru călători CETATEAN în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Gigel în De la «FreeLand» la «Trofeul Tinereții» Suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia pentru acel Anaf ist ! în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia EVG în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Anaf ist în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Anaf ist în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Cati în Serviciul Județean Anticorupție Ialomița: Agent de poliție, prins în flagrant în timp ce primea șpagă pentru a introduce în Arest diverse bunuri! Suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia cetatean în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia Fost suporter în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia @ Matilda în Risc ridicat de criminalitate în 5 localități din Ialomița R. Tereaca în Nicolae Goidea preia (din nou) Secția Handbal a CSM Unirea Slobozia

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...