Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

Ionașcu se întoarce din moarte clinică

Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica

La o săptămînă de la mediatizarea paginii «anti-Ionașcu», acesta revine în spațiul public (adică pe Facebook) cu o scrisoare deschisă pentru primarul Alexandru Stoica. Bine argumentată, scrisoarea confirmă încă o dată zvonurile privind dorința lui Gabi Ionașcu de a găsi un partid care să-l propulseze din nou în lupta pentru fotoliul de primar al Sloboziei în următorul mandat. La cît de mare e grădina lui Dumnezeu, ar fi de mirare ca acest lucru să nu se întîmple.

Bugetul lui Ionașcu vs bugetul lui Stoica
Scrisoarea deschisă publicată de Gabi Ionașcu pe Facebook pendulează între umor involuntar și realitate amară. Deși tendința spre narcisism a fostului primar este evidentă, am ales să publicăm cîteva dintre cele mai interesante pasaje ale acesteia, convinși fiind că cei interesați vor distinge cu ușurință adevărul de minciună. Doar știm toți de ce sîntem în aceeași groapă, nu-i așa? «D-le Stoica, așa cum știți, v-am apelat pe telefonul de serviciu în data de 10.02.2015, ora 10:30, dar mi-ați respins apelul. Am dat telefon la secretara dvs Costea Filofteia, și am rugat să vă spună că doresc să vă vorbesc. Nu s-a întîmplat acest lucru. Subiectul întîlnirii era unul de interes public, bugetul municipiului, pe care îl voi relata în continuare, neavînd alt mijloc de comunicare cu dvs. Am lecturat proiectul de buget pentru anul 2015 și am rămas total dezamăgit, mai ales că este al treilea an al mandatului dvs și credeam că aveți expertiza și competența necesară fundamentării corespunzătoare. Iată ce am constatat: Veniturile bugetare „fără precedent“ așa cum ați afirmat public, sînt completate de la bugetul de stat și fonduri externe în proporție de 46% pentru finanțarea unor proiecte din care niciunul nu vă aparține. Sînt promovate pînă în anul 2012! Mai mult, 52% din sume le alocați unui singur proiect-parcarea din fața CJI și Piața Revoluției, adică cca 403 miliarde lei ROL, celelate proiecte avînd alocate sume derizorii. Concluzia este că în ciuda creșterii masei de impozitare și a cuantumului impozitelor, nu au crescut veniturile proprii în mod spectaculos astfel să justifice lauda pe care vă o faceți! (...) Vă întreb public, nivelul de încasare impozitelor și taxelor la mijloacele de transport ale persoanelor fizice a scăzut sau a crescut, fiindcă este de notorietate cazul din anul precedent cu furtul ștampilei cu care se semnau în fals certificate fiscale pentru „cămătarii“ de autoturisme?».

Responsabilitate pasată dintr-o ogradă în alta
În mod surprinzător, Gabi Ionașcu nu se ferește să abordeze în scrisoarea sa și subiecte fierbinți, precum «apa slobozenilor». Evident, nici în această privință, vina nu îi aparține: «Referitor la calitatea apei, am sesizat că ați promovat ceva, un proiect prost, în opinia mea! Domnule Stoica, reabilitarea conductelor, cu progresul tehnic actual, se face fără distrugerea străzilor! Am văzut un proiect foarte prost ca soluție tehnică și care se referă la reabilitarea conductelor din metal pentru echilibrare și aducțiune. Lucrările se realizează prin distrugerea străzilor și trotuarelor. Nu vă doare sufletul? Pe mine da, mă doare sufletul, fiindcă orașul vi l-ați luat cu peste 65% din străzi modernizate! În concluzie, vă sfătuiesc să anulați anunțul de licitație, să refaceți studiul de fezabilitate, să prevedeți banii necesari întregului proiect și să utilizați metode moderne de reabilitare fără distrugerea infrastructurii rutiere. Fiindcă dvs și echipa nu aveți calificare, competență și expertiză. Așa cum președintele dvs, Ciupercă Silvian, vă lăuda prin campanii, vă ofer cîteva soluții... (n.red.: soluțiile oferite de Gabi Ionașcu constau în cîteva link-uri unde se poate vedea cum funcționează celebra tehnică «tub în tub» promovată în perioada mandatului său). Arătați și consilierilor locali, poate pînă să ridice mîna pentru votarea bugetului se mai gîndesc! Păcat să stricați ce alții au muncit să le facă!». Scrisoarea este, evident, mult mai lungă și abordează și alte subiecte sensibile ale administrației Stoica. Din lipsă de spațiu ne vom opri aici, menționînd că ea poate fi citită integral pe pagina oficială de Facebook a lui Gabi Ionașcu. Vă dorim să aveți răbdare, tutun și... milă creștinească pentru un om care nu poate accepta că timpul său a apus, indiferent cînd de pertinente i-ar putea fi opiniile...

Ionașcu se visează primar Preocuparea lui Gabi Ionașcu pentru bugetele moșite de către administrația Stoica nu este nouă. În fiecare an, pe pagina sa de Facebook, acesta critică «constructiv» derapajele actualei administrații și îl acuză public pe primarul Alexandru Stoica de «incompetență, amatorism și rea-voință». Voci autorizate din anturajul lui Gabi Ionașcu susțin că preocupările sale depășesc sfera interesului public. Concret, Gabi Ionașcu visează cu ochii deschiși să reintre în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Slobozia. Contactat telefonic, acesta nu și-a confirmat public intenția. Dar nici nu a negat-o. Și, dacă ținem cont de declarațiile sale virtuale, nici nu mai e nevoie de o astfel de confirmare: «D-le Stoica, sînt mai multe bube în buget, aș fi vrut să vă sfătuiesc pentru a vă feri de percepția de derizoriu, neștiință și amatorism. Să înțeleg că Ciupercă Silvian, președintele dvs, atunci cînd vă recomanda alegătorilor ca fiind „cinstit și competent“ și că aveți o echipă cu „expertiză“ în spate, a mințit? Sper că, totuși, veți lua act de cele cîteva observații, pînă la ședința de consiliu local de mîine seară, veți medita și veți încerca să îndreptați „strîmbătățile“ bugetului sau să cereți amînarea votului pînă ce veți prezenta un buget corespunzător așteptărilor slobozenilor, fiindcă ei și-au făcut datoria, crezîndu-vă pe cuvînt și v-au votat ca primar. Cu respect pentru slobozenii pe care i-am slujit cum am putut mai bine! Ing. Ionașcu Gabi».

3 Martie 2015, 16:20 (11046 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia
«Administrația Stoica nu este calificată pentru a conduce Slobozia!»
Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»
Slobozia: Scrisoarea agramată a administrației Mocioniu către contribuabili

Comentariile cititorilor:


Tibi:
(10 Martie 2015, 14:55)
Băcanu nu are casă. Are vilă!
nu.e ionascu:
(9 Martie 2015, 23:47)
nu.e ionascu! 
luati exemplu:
(8 Martie 2015, 19:28)
Eu de cate ori urc cu apa pe scari amintesc cui trebuie(supreme leader) de Ionascu si familia lui.
anti-ionascu :
(7 Martie 2015, 16:59)
de ce ma ionascule ti.ai batut joc de slobozeni? autoritati, de ce mai e libidinosu asta in libertate? cine deconteaza locuitorilor  apa plata cumparata, sau nervii tocati sau salele rupte carand bidoane pe scari? la puscarie nu la primarie!
Marian:
(5 Martie 2015, 17:06)
Vali cred ca ai gresit . La Bacanu malai mare nu aveau cum sa muncesaca pt. ca asta si-a facut case in Bulgaria la nisipuri . Sau poate ai dreptate ca doar aici n-o locui la bloc.
wxz:
(5 Martie 2015, 16:15)
Puscarie pentru soldovean nu exista? Macar pentru apa si statia de epurare! 
vali:
(5 Martie 2015, 12:34)
ORGANELE ABILITATE SA SE DUCA  LA AMARA UNDE ARE STOICA CASA SA VADA CUM MUNCITORI PRIMARIEI PLATITI DE STAT MUNCESC IN TIMPUL DE MUNCA LA PRIMARIE ,MUNCESC LA STOICA LA AMARA,ASA AU MUNCIT SI LA IONASCU,SI LA BACANU LA CASELE LOR FARA MACAR SA LE DEA UN PAHAR DE APA.VA ROG VERIFICATI ,D N A.
radu:
(5 Martie 2015, 12:25)
Chiar ca doi dobitoci cum mai rezista pamantul asta cu stoica si cu ionascu ei ar trebui sa fie la mititica dar timpul nui trecut sa speram ca acesti doi cacanari corupti prin abuzurile facute de ei profitand de functia care o au si au avuto sa plateasca tot .Ca numai asa vom avea un orasi ,o tara curata lipsita de baroni locali corupti.
mircea:
(4 Martie 2015, 22:11)
ai dreptate marian, doi dobitoci amandoi....dobitoci penali
Marian:
(4 Martie 2015, 19:24)
Doi dobitoci un moldovean si-un prost. Cred ca nici la parnaie nu pot fi trimisi .Nu sunt destul de barbati. niste lingai ,mincinosi si perversi.Au nenorocit orasul .Speram ca partidele sa vina cu un candidat APT .
nicu:
(4 Martie 2015, 13:01)
mai javra inputita vrei scaunu de primar iar ori a mai scazut conturiletale si vrei sa le umpli la locnu tie rusine ai furat pina tea luat dracu ai peste 20hectare pamint ,masini,vila pe 5000de metri ap in slobozia cabinet lui fita ap in bucuresti si cind ati venit din fundu moldovei si tu si curca aia de nevastata erati cu curu gol si acum sfidati lumea tu vorbesti de buget tu care ai furat cu javra aia de adi trifan cu coarda aia de mira cind ai venit primar spuneai ca o dai afara si te-a luat de mustati repede investitile care le faceai cu madam amza si cu mogos asta isi permite dintrun salariu de bugetar sa faca naveta spre braila cu masina personala de unde bani de benzina dacae bugetar din furaciuni primaria e o vaca de muls pentru adi trifan ,stoica bacanucel putin unflatu asta de bacanu nu se mai satura poate so duce dupa ciupercacu procesu care il are pe rol asta e primaria slobozia
Mary:
(4 Martie 2015, 11:54)
         Ionascu, sa-l ia de mana pe Stoica, si sa-l viziteze pe Ciuperca, Eventual sa-i tina de urat acum, cat si dupa ce va fi condamnat la inchisoare. Eu sper, ca pe viata, daca ma uit la paharul cu apa.
SORIN:
(4 Martie 2015, 11:42)
Iată, șoldoveanu' mustăcios, căcăcios și pișecios, nu se dezminte: un fanfaron. Auzi, "Ciupercă, președintele dvs". Păi, când mâncai tu rahat pe toate coclaurile alături de dom' profesor, al cui președinte era, măi gâlmă operată?! Mare tupeu și nesimțire, mari proști trebuie să ne creadă acest fanfaron penal. Oare chiar mai are cineva încredere, înafară de câțiva faliți ai șoldoveanului de Bărăgan, în acest tupeist?! Vă aduceți aminte stimați slobozeni că, atunci când a fost acuzat că a acordat, ilegal,  fiicei sale un spațiu pentru cabinetul stomatologic, a explicat că fiică-sa putea să plece în altă parte după terminarea studiilor, dar a preferat să vină "acasă", întru bunăstarea danturii slobozenilor?! Păi ce, aveau nevoie slobozenii de o dantură puternică pentru a "mușca" din "apa lu' Ionașcu"?! Cu sau fără ajutorul neoneros al fiicei sale, slobozenii, și nu numai ei, au "mușcat-o" din plin. Văd că nici p'ăsta nu-l întreabă nimeni de sănătate. Sigur, ca și Videanu, a muncit din greu pentru a prospera. Numai că, spre deosebire de vânzătorul de varză, șoldoveanu' fumează, bea și ...fu... ha, ha, ha!
Stoian:
(4 Martie 2015, 09:13)
Omul acesta (Ionascu) este de o impertinenta strigatoare la cer, cum poate sa mai ridice pretentii dupa toate mizeriile facute ca primar al acestui oras ?
setila:
(3 Martie 2015, 22:13)
Ionascule nu ti-e rusine sa deschizi gura dupa ce ne-ai obligat sa caram apa de atata timp ?? Sa nu-ti mai vedem moaca prin oras, ti-ai batut joc destul de slobozeni! Nici cu Stoica nu mi-e rusine dar porcaria cu bidoanele e cea mai mare din tara ! Huooo 

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Marți 05 Mar 2024
49 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

APM Ialomița atrage atenția asupra ambroziei

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița atrage atenția asupra importanței respectării Legii 62/2018, pentru combaterea buruienii numită ambrozie (ambrosia artemisiifolia) cu modificările ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 15:25
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Urziceni

Razie a polițiștilor la Urziceni

Sâmbătă, 2 martie a.c., polițiștii au organizat la Urziceni și în comunele arondate o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 14:40
(491 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 3 martie a.c., în jurul orelor 19,30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un bărbat, de 40 de ani, din comuna Mihail Kogâlniceanu, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 14:15
(477 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, 550 misiuni de ordine publică în februarie 2024

Jandarmii ialomițeni, 550 misiuni de ordine publică în februarie 2024

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în cursul lunii februarie a.c., 546 misiuni de ordine publică, dintre care 7 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 12:20
(469 vizualizări - 0 comentarii)


Două autoturisme, implicate într-un accident în zona Urziceni

Două autoturisme, implicate într-un accident în zona Urziceni

Trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier produs în zona Urziceni ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:30
(349 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Bordușani: Persoană înecată într-un canal de irigații

În dimineața zilei de duminică, 3 martie a.c., în jurul orei 9,00, dispeceratul Inspectoratului a fost solicitat să intervină pentru căutarea și recuperarea unei persoane înecată î ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:25
(489 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Borănești, Ion Roată, Slobozia și Grindu. Explozie la o locuință din Fetești!

Incendii la Borănești, Ion Roată, Slobozia și Grindu. Explozie la o locuință din Fetești!

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Borănești. A ars anexa gospodărească pe ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:20
(137 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 47 de ani de la cutremurul din 1977 

Au fost suficiente 56 de secunde, timp în care pământul s-a cutremurat atât de tare încât peste 1500 de persoane și-au pierdut viața, surprinse sub dărâmături, iar ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:05
(471 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiunea «BLOCADA» pe străzile din Fetești

Joi, 29 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă pe străzile din municipiul Fetești. Acțiunea s-a numit «BLOCADA» și a avut ca scop menținerea ordinii și liniștii ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 12:10
(701 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița are 24 de școli înscrise în Programul Național «Masă Sănătoasă»

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează faptul că Programul Național «Masă Sănătoasă» este funcțional și în județul nostru ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:50
(610 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campanie de vizare a carnetelor de rentă viageră agricolă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii vor solicita viza anuală, î ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:00
(560 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

29 Februarie 2024, 17:50


IPJ Ialomița: Conducea un autoturism neînmatriculat

Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Maia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat. Joi, 29 februarie a.c., acesta a fost ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 14:10
(581 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Cercetat penal pentru că și-a agresat soția

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 28 februarie a.c, cu privire la faptul că o femeie de 26 de ani, din Bordușani, ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani. Î ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:50
(554 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1603 elevi s-au înscris la Simularea examenului de «Bacalaureat 2024»

În perioada 4-7 martie 2024 și în județul Ialomița se desfășoară Simularea Examenului de «Bacalaureat 2024». Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:40
(1061 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 1,96 milioane de lei, în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna ianuarie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 1,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:30
(583 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată cu cel puțin două săptămâni. În acest ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 10:50
(595 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Miercuri, 28 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Ordinea de zi a ședinței Colegiului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:35
(796 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, reținut de polițiști pentru 24 de ore

În cursul zilei de marți, 27 februarie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Coșereni, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:20
(662 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România». Exercițiu de alarmare la Slobozia!

La 28 februarie se sărbătorește «Ziua Protecției Civile din România», dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr.468», a ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 08:35
(609 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

27 Februarie 2024, 18:25


USR cere Guvernului și RA-APPS documente și explicații cu privire la milioanele de euro care s-au investit în «Palatul împăratului»

Deputatul USR Mihai Badea a adresat Premierului României, Marcel Ciolacu, secretarului general al Guvernului, Mircea Abrudean, și șefului RA-APPS, Marius Grăjdan, o interpelare și o solicitare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 15:20
(683 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Declarației D406

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunerea a D406-declarația informativă SAF-T. Declarația ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 14:30
(990 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Elevii de la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, au dobândit competențe de implicare civică ca urmare a desfășurării proiectului «TechBintZi». Timp de 2 ani ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 11:05
(700 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 24 februarie a.c., în jurul orei 22,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Țăndărei, care conducea ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 13:35
(953 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în satul Bordușelu. Au ars aproximativ 70 baloți de plante furajere, cauza probabilă ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 11:15
(719 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 438 milioane de lei ajung în conturile beneficiarilor de ANT-sector vegetal și înverzire PD-04, Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că vineri, 23 februarie a.c., a autorizat la plată alți 55141 beneficiari ai Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) în sectorul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 09:40
(786 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(717 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(1107 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
Gigel în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Serafim în Adolescentă de 13 ani din Andrășești, răpită de pe stradă de trei bărbați Offf în Rețea de gaze naturale în comuna Bucu Cheson în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» John în Suspiciune de toxiinfecție alimentară la Grădinița «Voinicelul» din Slobozia. 9 copii au ajuns la spital după masa de prânz! Gigel în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate Mihaela_B în de-ale noastre​​​​​​​ moralu' în ANI a sesizat Parchetul Slobozia fără a descoperi incompatibilități în cazul fostului șef al APIA Ialomița #pasajladrajna în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate echidistant în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 @Cornel în Rețea de canalizare în satul Lăcusteni @ Cosmin în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Alex în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar! departe în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate Leontina în Control «politic» la Școala Gimnazială din Andrășești @Om și @Pentru Om în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Mary în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 doar speranțe în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Ionel în de-ale noastre​​​​​​​ Elena în Slobozia: Enoriașă «certată» că a făcut milostenii

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...