Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

Sic transit gloria... politică

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

În luna februarie a anului 2012, Gabi Ionașcu, candidatul-minune al PSD Ialomița, omul care a promis orașului că va face administrație, nu politică, era executat public pe treptele Primăriei de către propria Organizație. În mai puțin de o lună, această locomotivă politică a PSD a fost trasă pe linie moartă, iar Gabi Ionașcu transformat din omul providențial de pînă atunci într-un trădător politic numai bun de aruncat în groapa cu lei, pardon de expresie. În urma lui au rămas o firmă Urban falimentară, un sistem de apă compromis, o stație de epurare nefuncțională și o stație de tratare a apei ineficientă. Nota de plată a întregii afaceri: 80 milioane de lei. Luni, 7 decembrie 2015, Alexandru Stoica le-a cerut consilierilor locali să aprobe preluarea investiției pentru «Groapa lui Stoica» la bugetul local. Vizibil jenat de situație, Stoica a așteptat minute în șir ca cei 11 consilieri locali ai PSD să-l grațieze prin vot. Au făcut-o într-o atmosferă de înmormîntare, dar sîntem convinși că fiecăruia dintre ei le-au reverberat în urechi cuvintele Eugeniei Hamza, șefa Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Slobozia: «Faptul că veți aproba azi acest proiect nu reprezintă o garanție că el va fi finalizat la termen sau că fondurile cheltuite pînă acum din bani europeni nu vor fi returnate. Aceasta este soluția identificată acum... La momentul respectiv, probabil, vom găsi o altă soluție!». Potrivit unor surse interne Organizației, după scenariul Ionașcu, în următoarele 2 luni, Alexandru Stoica va fi și el retras la depou. Rămîn în urmă cel puțin două procese penale și o groapă care ne costă, potrivit declarațiilor primarului, bugetul de investiții pentru un an al întregului oraș! Nota de plată, potrivit estimărilor, se apropie și ea de 80 milioane de lei...

Ionașcu, sacrificat de dragul alegerilor din 2012
Sub acest titlu general presa locală a publicat timp de mai mulți ani zeci de articole care au vizat abuzurile, risipa și inutilitatea unei investiții publice pe care orașul o va plăti pînă în 2027. Azi vă vom reaminti însă rapiditatea cu care PSD a decis sacrificarea acestuia pentru cîștigarea alegerilor din 2012.
Cum a devenit Ionașcu istorie Pe 21 februarie 2012, cu o majoritate de 69 la 1, Organizația Municipală PSD Slobozia decidea retragerea sprijinului politic pentru primarul de la acel moment, Gabi Ionașcu. Decizia PSD venea după 3 ani în care Gabi Ionașcu promisese permanent că apa menajeră furnizată populației va deveni potabilă, pe fondul unei nemulțumiri generale a populației, bine întreținută de către Opoziție. La două săptămîni distanță de la condamnarea sa în piața publică, Ionașcu declara într-un interviu pentru Independent: «Pe la spate au scos cuțitele și m-au „înjunghiat“». Iar în 2013, cînd deja pierduse alegerile «ca independent sprijinit de PP-DD», a oferit și detalii inedite: «Ciupercă mi-a adresat o amenințare la unul dintre evenimentele religioase la care am participat... „O să vezi tu ce-o să pățești!“ mi-a spus. Și am văzut! Soția dată afară din funcția de director, fata mea cu două dosare penale pentru un cabinet medical, de care este legat domnul Tron, care face parte acum din această coaliție... (...) Și multe altele. Și sînt convins că demersurile lor nu se vor opri aici! De ce fac asta? Dintr-un motiv foarte simplu! Ca să justifice execuția lui Ionașcu, pe de o parte. Și pe de altă parte ca să atragă atenția opiniei publice în altă parte decît la obligațiile pe care le au în acest moment față de cetățenii care i-au ales...». Era, evident, mult prea tîrziu!
Stoica în rolul lui Brutus La momentul respectiv, PSD a ales pentru rolul «ucigașului politic» pe viceprimarul de la acel moment, Alexandru Stoica. Mîna dreapta a lui Ionașcu pînă în februarie și candidat la Primăria Slobozia, acesta declara public cu puțină vreme înainte de a cîștiga alegerile: «Dacă primarul Gabi Ionașcu va începe atacurile murdare, îl vom executa! Eu nu vreau să fac asta. Vreau să candidez omenește... Dar, dacă va fi cazul și partidul o va cere, facem tot ce este posibil pentru a cîștiga!». O altă preocupare favorită a lui Alexandru Stoica, după cîștigarea alegerilor, a fost cea a stabilirii unei comisii de anchetă care să verifice contractele semnate de Gabi Ionașcu în decursul celor 4 ani de mandat. Oficial, inițiativa a aparținut consilierilor locali PSD care au impus, în unanimitate, «constituirea unei comisii de analiză și verificare» a cel puțin 3 contracte semnate de către primarul Gabi Ionașcu. Deși cele 3 contracte nu au fost nominalizate, consilierii locali PSD vizează verificarea contractului pentru stația de tratare a apei, în valoare de 1,6 milioane de euro, stația de epurare, în valoare de aproape 7 milioane de euro, și contractul de vînzare a 1,6 kilometri de țeavă, adjudecat de SC Selena N&C Export-Import SRL Cîmpulung Muscel la o valoare de 0,7 lei per kilogram. În total, așa cum am precizat deja, nota de plată a administrației Ionașcu a depășit 80 milioane de lei...

PSD Ialomița sapă «Groapa lui Stoica»
«Cei care uită trecutul sînt condamnați să îl repete» ar fi spus un anume George Santayana, poet și filosof de origine spaniolă. Dar cum nici Ionașcu și nici Stoica nu au fost colegi de clasă cu el, e firesc ca aceștia să nu aibă habar de existența lui. Cît despre PSD Ialomița ca filială, acesta este condamnată să-și repete trecutul, dacă vrea să supraviețuiască scandalului public care se va profila la orizont înainte de finalul primăverii 2016. Cu sau fără alegeri locale cîștigate, domnule Neacșu!
Începutul sfîrșitului Luni, 7 decembrie 2015, Consiliul Local Slobozia a aprobat introducerea pe lista de investiții pentru anul 2016 a obiectivului «Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției-Slobozia». Valoarea estimată de autorități se ridică la 27,4 milioane de lei, bani care reprezintă «o estimare a sumelor necesare finalizării proiectului pînă la 30 iunie 2016». Nu știm care sînt resorturile acestei propuneri făcute de către primarul Alexandru Stoica, dar un fapt devine tot mai cert cu fiecare zi care trece: reabilitarea Pieței Revoluției se va face din fonduri publice. Și, ce e mai trist, se va face din fonduri publice locale! Surse apropiate instituției confirmă faptul că este extrem de puțin probabil ca această investiție să fie finanțată din bani guvernamentali în condițiile în care numai în Regiunea 3 Sud Muntenia există 78 de de investiții similare, încadrate ca fiind cu «grad de risc ridicat». Situația de la Slobozia este însă cu atît mai dificilă cu cît, la un an și jumătate de la debutul lucrărilor, gradul de absorbție al fondurilor europene este mai mic de 20%. În aceste condiții, zilele administrației Stoica sînt numărate. Nu vor conta nici eforturile administrative care se vor face în următoarele 6 luni, nici extrem de puțin probabila filalizare a lucrărilor la 30 iunie 2016 și nici măcar banii guvernamentali promiși cu atîta ușurință în cadrul Consiliului Local... Stoica este condamnat și trebuie să plătească nota de plată a acestor 4 ani de guvernare. O estimare grosieră a acestei note depășește cifra de 70 milioane de lei. Deocamdată!
Voluntari pentru locul mortului Paradoxal, deși cîștigarea alegerilor la Slobozia este o garanție a cîștigării alegerilor județene, nimeni nu se înghesuie să îi ia locul lui Stoica. La fel de vinovată, în condițiile în care inițial a votat proiectul, iar ulterior a tăcut timp de 5 ani, Opoziția face sondaje și caută un candidat voluntar, dar «cu șanse»! Și nu găsește, deși liderii PNL susțin că «este prima dată în istoria orașului cînd există o șansă reală de a învinge PSD». Filială despotică, PSD Ialomița a dat deja ordin să se identifice un înlocuitor al primarului Alexandru Stoica. Viceprimarul Valentin Băcanu are propriile probleme și un dosar penal care îl jenează considerabil. Celălalt viceprimar, Gabriel Mușat, este un venetic în filială și nimeni nu are încredere în el. Parlamentarul Marian Pavel nu poate lăsa cioara Senatului pentru vrabia de pe gardul Primăriei Slobozia, chiar dacă are profilul unui Brutus postmodern. Iar șeptarii din eșaloanele inferioare, chiar dacă amușină la scaunul primăriei, așteptînd doar semnalul lui Marian Neacșu ca să sfîșie, nu-l vor primi niciodată. Paradoxal, Alexandru Stoica este conștient de situație și împăcat cu ideea sacrificiului. Surse apropiate lui ne-au confirmat faptul că  acesta ar fi spus: «Știu că îmi va veni rîndul. Nimeni nu scapă...». Mai edulcorată, declarația oficială este deja cunoscută. «Sînt un soldat disciplinat al partidului. Voi face ce mi se cere!» obișnuiește Alexandru Stoica să declare atunci cînd este întrebat cum își vede viitorul politic. Și procesele penale, domnu’ primar?

1 Ianuarie 2016, 12:50 (13974 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Scrisoare deschisă către primarul Alexandru Stoica
«Administrația Stoica nu este calificată pentru a conduce Slobozia!»
Audit judiciar de 80 mii de lei pentru «apa lui Ionașcu»
Urban solicită majorarea prețului la apa nepotabilă!

Comentariile cititorilor:


parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 22:12)
Si pentru dobitocul care in toate articolele ne spune de primarul de la cocora frate daca il iubesti asa mult cerel in casatorie fai o plangere la politie la dna sau unde vrei e dreptul tau,si daca spui ca e asa corupt fai plangeri la capitala.Iar in privinta dezapezitului pentru cultura ta generala dezapezea si inainte si pe bani lui ca sa poata sa isi desfasoare activitatea si tot pt cultura ta generala sa sti ca si danezul care este concurentul lui dezapezea intr-un an drumul spre cazanesti cu utilajele sale si nu cred ca i-a dat ciuperca vreun ban si daca le sti pe toate spunene valoarea contractului de dezapezire sa sti ca esteo informatie publica daca sti sa o cauti.Asa ca lasane comenteaza despre articolul respectiv si nu despre ce ti se nazare tie sau daca esti asa tare si bine informat fa o ancheta jurnalistica cu dovezi si toate cele si atunci o sa imi cer public scuze pana atunci MUCLES.Multumesc.
parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 21:59)
De nea Sandule brutus mic vezi ce tie nu iti place altuia nui face ce iai facut matale lu nea Gabita o sa patesti si matale doar ca la tine o sa vina si nota de plata un dosar doua trei cu condamnarile de rigoare una deja ai luato la cat mai multe.cine sapa groapa altuia cade singur in ea.pacat imi placea de matale ereai baiat simpatic din popor si la un moment dat chiar parea ca iti pasa umblai pe strazi mai ascultai ce zice prostimea mai jucai un sah o tabla cu seniori in parc.
mircea:
(11 Ianuarie 2016, 21:01)
@mary, faci o mare greseala, pnl nu mai este, pdl-ul infloreste, i-a pus pe pnl-sti la colt....tinel...care se vede presedinte de consiliu...si cine-i tinel? blaga....anastase....videanu si toata linia a 2-a a pdl-ului este in fata liniei intai a vechiului pnl...cu toata dragostea dar cam asa e...cat despre furat, ai dreptate...
Dest /deget:
(11 Ianuarie 2016, 10:35)
In ce naiba tine ionascu destu'nfipt?(foto articol).Cred ca in ceva urat mirositor.Ciupercile pare se ca arunca miasme...Scoate bre destu'din gaura! Si baga ti l in gura!
Mary:
(10 Ianuarie 2016, 15:06)
       @ Mircea, trezestete! suntem in 2016, pdl, nu mai este. Poate pnl. Adevarat, toti sunt o apa si un pamant. Eu nu mai votez, m-am plictisit de hotiile lor. Toti promit o viata mai buna si nu fac nimic, doar NE FURA. 
mircea:
(8 Ianuarie 2016, 16:25)
@puscarie mare, tu crezi ca pdl-ul ste diferit de psd? daca da, esti demn de mila...pe bune
puscarie mare:
(7 Ianuarie 2016, 18:40)
Puscaria sa fie mare sa incape toti psd-isti din judet.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 14:17)
        Ma bucur nespus de mult ca primarul Stoica, a primit in prima instanta 3 ani si de puscarie. Poate ca la Curtea De Apel, v-a primii dublu, poate triplu. Dobitocul.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 14:06)
        Slobozia, oras pesedist si am spus totul. Vedeti cum arata. Daca asr fi o puscarie mare sa-i cuprinda pe toti, ar fi foarte bine. SUNT FACUTI SA NE MINTA, SA FURE, SA DISTRUGA.
Statui :
(6 Ianuarie 2016, 21:09)
Referitor la statuia grasunului: In urma cu cca 2000ani au fost sculptate capodopere ce reproduc corpul uman exact!( Grecia,Atena) Marele zgariaci in poatra moale din Slobozia a primit niste multi bani si a predat orasului o incercare de amator! Si are aparate de slefuit electrice,aparate de masura si dimendionare sec XXI...Apoi statuile din Roma...Acum 1300-1500ani....Ce polita s a platit ca suportam uratenia aia??? Tot ce a platit primarul ( aprobare) este urat si de nefolosit!
Oras ruinat:
(6 Ianuarie 2016, 12:26)
In acest moment orasul are bugetul facut pulbere.Cine se incumeta sa candideze cu banii urbei,promisi pentru doi ani?? Investitiile habarniste secatuiesc continuu avutia orasului.Tampitii raspunzatori nu au incheiat nici o investitie la timp.Poate uratila-vitejila din fata fantanii arteziene ruinate.Statuie ce ne a dat la m°°°,fiind fabricata la misto de tatal denuntatoarei primarului.Piateta "Perlea"in stil grecesc(cel romanesc ce ar fi avut?),parcare nemteasca dar bombardata..o groapa-doar cateva din "realizarile" deosebite ale echipei ce conduce orasul.Apa,ce era prioritara...da o dracu'!Utilitatile cart Garii Noi-nu.Au tras la vedere cateva conducte rosii de curent electric.Insa cum sa te muti acolo??? La Maltezi in vale se circula si se traieste decent vs acolo...Deci: Rahanari de primarie,v ati facut de bacanie!Aaaa,aveti bacan? Nu se cunoaste!
Autorizatie la misto!:
(5 Ianuarie 2016, 22:55)
Fara PUZ,PUG se poate emite autorizatie de construire? Nu se poate? Spuneti voi, cei care respectati legile, dar la Cocora sigur se poate. A se verifica cum s-a obtinut autorizatia de construire pentru firma primarului,moara sau ce kkt o fi aia!Cine verifica asta?
Ochila:
(5 Ianuarie 2016, 11:54)
Este functionala si povestea" ..pai si pe cine sa punem...?" Deci la Slobozia...toti snt niste nemernici manjiti iar tinerii ( curati si inteligenti ) stau in banca lor. Asa ne trebuie. Am ras cand ranjila de basescu a spus ca trebuie sa plecam peste granita"noi stam aici.." Na! Ca avea dreptate "chiorila-ranjila-bauturila" ...
mircea:
(4 Ianuarie 2016, 13:24)
@carmen, nu sut bugetar de 20 de ani, dar, inainte de a vorbi despre faimoasa marire de 10% data de tehnocrati johanescicieni adusi la putere de frumosii si desteptii tineri feisbucisti, mai intereseaza-te....sa vezi care ete marirea efectiva....apoi mai vorbim
SORIN:
(4 Ianuarie 2016, 13:11)
Mare gospodar finu' Falcă. Nu știu de când declarația oficială a devenit "edulcorată", ha, ha, ha! Ce-ți e și cu neologismele astea! Cică dacă ai folosi omonimul românesc ar fi câh, mai ales că e vorba de ceva "îndulcit".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
Marți 05 Mar 2024
87 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

APM Ialomița atrage atenția asupra ambroziei

Agenția pentru Protecția Mediului Ialomița atrage atenția asupra importanței respectării Legii 62/2018, pentru combaterea buruienii numită ambrozie (ambrosia artemisiifolia) cu modificările ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 15:25
(488 vizualizări - 0 comentarii)


Razie a polițiștilor la Urziceni

Razie a polițiștilor la Urziceni

Sâmbătă, 2 martie a.c., polițiștii au organizat la Urziceni și în comunele arondate o acțiune preventiv-reactivă, cu efective mărite, având ca scop menținerea și asigurarea unui climat ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 14:40
(511 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Duminică, 3 martie a.c., în jurul orelor 19,30, polițiștii din Țăndărei au oprit în trafic un bărbat, de 40 de ani, din comuna Mihail Kogâlniceanu, în timp ce conducea un autoturism ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 14:15
(491 vizualizări - 0 comentarii)


Jandarmii ialomițeni, 550 misiuni de ordine publică în februarie 2024

Jandarmii ialomițeni, 550 misiuni de ordine publică în februarie 2024

Efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița au desfășurat, în cursul lunii februarie a.c., 546 misiuni de ordine publică, dintre care 7 au reprezentat misiuni de asigurare a ordinii ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 12:20
(470 vizualizări - 0 comentarii)


Două autoturisme, implicate într-un accident în zona Urziceni

Două autoturisme, implicate într-un accident în zona Urziceni

Trei echipaje de pompieri din Urziceni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au intervenit la un accident rutier produs în zona Urziceni ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:30
(693 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Urziceni accident


Bordușani: Persoană înecată într-un canal de irigații

În dimineața zilei de duminică, 3 martie a.c., în jurul orei 9,00, dispeceratul Inspectoratului a fost solicitat să intervină pentru căutarea și recuperarea unei persoane înecată î ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:25
(500 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Borănești, Ion Roată, Slobozia și Grindu. Explozie la o locuință din Fetești!

Incendii la Borănești, Ion Roată, Slobozia și Grindu. Explozie la o locuință din Fetești!

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească din comuna Borănești. A ars anexa gospodărească pe ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:20
(501 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: 47 de ani de la cutremurul din 1977 

Au fost suficiente 56 de secunde, timp în care pământul s-a cutremurat atât de tare încât peste 1500 de persoane și-au pierdut viața, surprinse sub dărâmături, iar ...[citește_toată_știrea]

4 Martie 2024, 11:05
(474 vizualizări - 0 comentarii)


Acțiunea «BLOCADA» pe străzile din Fetești

Joi, 29 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat o acțiune preventivă pe străzile din municipiul Fetești. Acțiunea s-a numit «BLOCADA» și a avut ca scop menținerea ordinii și liniștii ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 12:10
(706 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița are 24 de școli înscrise în Programul Național «Masă Sănătoasă»

Potrivit unui comunicat de presă remis publicității, Inspectoratul Școlar Județean Ialomița informează faptul că Programul Național «Masă Sănătoasă» este funcțional și în județul nostru ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:50
(617 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Campanie de vizare a carnetelor de rentă viageră agricolă

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează că, pentru obținerea sumei de bani reprezentând renta viageră agricolă aferentă anului 2023, rentierii vor solicita viza anuală, î ...[citește_toată_știrea]

1 Martie 2024, 11:00
(573 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

29 Februarie 2024, 17:50


IPJ Ialomița: Conducea un autoturism neînmatriculat

Un tânăr de 22 de ani, domiciliat în comuna Maia, s-a ales cu un dosar penal după ce a fost surprins la volanul unui autoturism neînmatriculat. Joi, 29 februarie a.c., acesta a fost ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 14:10
(589 vizualizări - 0 comentarii)


Bordușani: Cercetat penal pentru că și-a agresat soția

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 28 februarie a.c, cu privire la faptul că o femeie de 26 de ani, din Bordușani, ar fi fost amenințată și agresată fizic de soțul său, un bărbat de 33 de ani. Î ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:50
(561 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: 1603 elevi s-au înscris la Simularea examenului de «Bacalaureat 2024»

În perioada 4-7 martie 2024 și în județul Ialomița se desfășoară Simularea Examenului de «Bacalaureat 2024». Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Școlar Județean ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:40
(1080 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 1,96 milioane de lei, în luna ianuarie 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna ianuarie 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de 1,96 milioane ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 13:30
(601 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată pentru anul 2024

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură informează potențialii beneficiari că amână startul campaniei de primire a Cererilor de Plată cu cel puțin două săptămâni. În acest ...[citește_toată_știrea]

29 Februarie 2024, 10:50
(610 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: Ședința Colegiului Prefectural

Miercuri, 28 februarie 2024, prefectul județului Ialomița a prezidat Ședința Colegiului Prefectural Ialomița și a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ialomița. Ordinea de zi a ședinței Colegiului ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:35
(817 vizualizări - 0 comentarii)


Tânăr din Borănești, reținut de polițiști pentru 24 de ore

În cursul zilei de marți, 27 februarie a.c., în jurul orelor 14,30, polițiștii din Coșereni, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 15:20
(674 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: «28 Februarie-Ziua Protecției Civile din România». Exercițiu de alarmare la Slobozia!

La 28 februarie se sărbătorește «Ziua Protecției Civile din România», dată la care, în anul 1933, Regele Carol al II-lea, prin «Înalt Decret Regal nr.468», a ...[citește_toată_știrea]

28 Februarie 2024, 08:35
(620 vizualizări - 0 comentarii)


Nu ratați...

...Secțiunea BÂRFE fiindcă
nici nu știți ce pierdeți! :-)

27 Februarie 2024, 18:25


USR cere Guvernului și RA-APPS documente și explicații cu privire la milioanele de euro care s-au investit în «Palatul împăratului»

Deputatul USR Mihai Badea a adresat Premierului României, Marcel Ciolacu, secretarului general al Guvernului, Mircea Abrudean, și șefului RA-APPS, Marius Grăjdan, o interpelare și o solicitare ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 15:20
(688 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Declarației D406

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul-limită de depunerea a D406-declarația informativă SAF-T. Declarația ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 14:30
(991 vizualizări - 0 comentarii)


Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Proiect civic la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg

Elevii de la Liceul Tehnologic Fierbinți-Târg, din județul Ialomița, au dobândit competențe de implicare civică ca urmare a desfășurării proiectului «TechBintZi». Timp de 2 ani ...[citește_toată_știrea]

27 Februarie 2024, 11:05
(715 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Sâmbătă, 24 februarie a.c., în jurul orei 22,30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru verificări un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din Țăndărei, care conducea ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 13:35
(964 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Incendii la Bordușelu, Fetești și Adâncata

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au intervenit pentru lichidarea unui incendiu în satul Bordușelu. Au ars aproximativ 70 baloți de plante furajere, cauza probabilă ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 11:15
(731 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Peste 438 milioane de lei ajung în conturile beneficiarilor de ANT-sector vegetal și înverzire PD-04, Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează că vineri, 23 februarie a.c., a autorizat la plată alți 55141 beneficiari ai Ajutoarelor Naționale Tranzitorii (ANT) în sectorul ...[citește_toată_știrea]

26 Februarie 2024, 09:40
(797 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Razie a polițiștilor la Țăndărei

Joi, 22 februarie a.c., polițiștii ialomițeni au organizat o acțiune preventiv-reactivă pe raza orașului Țăndărei. Cu această ocazie au fost legitimate 168 de persoane, au fost verificate 74 de autoturisme ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:40
(724 vizualizări - 1 comentariu)


Țăndărei: Percheziții la persoane bănuite de «furt»

Joi, 22 februarie a.c., în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată la Țăndărei, polițiștii ialomițeni au efectuat 7 percheziții domiciliare, fiind puse în executare 5 mandate de aducere ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 12:30
(1130 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Joi, 29 februarie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 204

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că joi, 29 februarie 2024, este termenul -limită de depunerea a Formularului 204 «Declarație ...[citește_toată_știrea]

23 Februarie 2024, 11:20
(495 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
JIJI în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Un cetatean corect în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Gigel în Clean Tech Ciulnița cere instanței sechestrarea bunurilor imobile ale membrilor AER Muntenia Sud Serafim în Adolescentă de 13 ani din Andrășești, răpită de pe stradă de trei bărbați Offf în Rețea de gaze naturale în comuna Bucu Cheson în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» John în Suspiciune de toxiinfecție alimentară la Grădinița «Voinicelul» din Slobozia. 9 copii au ajuns la spital după masa de prânz! Gigel în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate Mihaela_B în de-ale noastre​​​​​​​ moralu' în ANI a sesizat Parchetul Slobozia fără a descoperi incompatibilități în cazul fostului șef al APIA Ialomița #pasajladrajna în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate echidistant în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 @Cornel în Rețea de canalizare în satul Lăcusteni @ Cosmin în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!» Alex în Misleanu: Traficantă de droguri la 87 de ani. Bătrâna a fost plasată sub control judiciar! departe în Slobozia: Transportul electric reduce cheltuielile administrației la jumătate Leontina în Control «politic» la Școala Gimnazială din Andrășești @Om și @Pentru Om în Ministrul Sănătății la Slobozia: Alexandru Rafila a inaugurat noua UPU fără autorizație de securitate la incendiu! Mary în Candidații Sloboziei la Alegerile din 2024 doar speranțe în «Am învățat! Ne-am maturizat! Suntem pregătiți pentru Alegeri!»

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...