Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

Sic transit gloria... politică

PSD Ialomița repetă istoria la Slobozia

În luna februarie a anului 2012, Gabi Ionașcu, candidatul-minune al PSD Ialomița, omul care a promis orașului că va face administrație, nu politică, era executat public pe treptele Primăriei de către propria Organizație. În mai puțin de o lună, această locomotivă politică a PSD a fost trasă pe linie moartă, iar Gabi Ionașcu transformat din omul providențial de pînă atunci într-un trădător politic numai bun de aruncat în groapa cu lei, pardon de expresie. În urma lui au rămas o firmă Urban falimentară, un sistem de apă compromis, o stație de epurare nefuncțională și o stație de tratare a apei ineficientă. Nota de plată a întregii afaceri: 80 milioane de lei. Luni, 7 decembrie 2015, Alexandru Stoica le-a cerut consilierilor locali să aprobe preluarea investiției pentru «Groapa lui Stoica» la bugetul local. Vizibil jenat de situație, Stoica a așteptat minute în șir ca cei 11 consilieri locali ai PSD să-l grațieze prin vot. Au făcut-o într-o atmosferă de înmormîntare, dar sîntem convinși că fiecăruia dintre ei le-au reverberat în urechi cuvintele Eugeniei Hamza, șefa Serviciului de Investiții din cadrul Primăriei Slobozia: «Faptul că veți aproba azi acest proiect nu reprezintă o garanție că el va fi finalizat la termen sau că fondurile cheltuite pînă acum din bani europeni nu vor fi returnate. Aceasta este soluția identificată acum... La momentul respectiv, probabil, vom găsi o altă soluție!». Potrivit unor surse interne Organizației, după scenariul Ionașcu, în următoarele 2 luni, Alexandru Stoica va fi și el retras la depou. Rămîn în urmă cel puțin două procese penale și o groapă care ne costă, potrivit declarațiilor primarului, bugetul de investiții pentru un an al întregului oraș! Nota de plată, potrivit estimărilor, se apropie și ea de 80 milioane de lei...

Ionașcu, sacrificat de dragul alegerilor din 2012
Sub acest titlu general presa locală a publicat timp de mai mulți ani zeci de articole care au vizat abuzurile, risipa și inutilitatea unei investiții publice pe care orașul o va plăti pînă în 2027. Azi vă vom reaminti însă rapiditatea cu care PSD a decis sacrificarea acestuia pentru cîștigarea alegerilor din 2012.
Cum a devenit Ionașcu istorie Pe 21 februarie 2012, cu o majoritate de 69 la 1, Organizația Municipală PSD Slobozia decidea retragerea sprijinului politic pentru primarul de la acel moment, Gabi Ionașcu. Decizia PSD venea după 3 ani în care Gabi Ionașcu promisese permanent că apa menajeră furnizată populației va deveni potabilă, pe fondul unei nemulțumiri generale a populației, bine întreținută de către Opoziție. La două săptămîni distanță de la condamnarea sa în piața publică, Ionașcu declara într-un interviu pentru Independent: «Pe la spate au scos cuțitele și m-au „înjunghiat“». Iar în 2013, cînd deja pierduse alegerile «ca independent sprijinit de PP-DD», a oferit și detalii inedite: «Ciupercă mi-a adresat o amenințare la unul dintre evenimentele religioase la care am participat... „O să vezi tu ce-o să pățești!“ mi-a spus. Și am văzut! Soția dată afară din funcția de director, fata mea cu două dosare penale pentru un cabinet medical, de care este legat domnul Tron, care face parte acum din această coaliție... (...) Și multe altele. Și sînt convins că demersurile lor nu se vor opri aici! De ce fac asta? Dintr-un motiv foarte simplu! Ca să justifice execuția lui Ionașcu, pe de o parte. Și pe de altă parte ca să atragă atenția opiniei publice în altă parte decît la obligațiile pe care le au în acest moment față de cetățenii care i-au ales...». Era, evident, mult prea tîrziu!
Stoica în rolul lui Brutus La momentul respectiv, PSD a ales pentru rolul «ucigașului politic» pe viceprimarul de la acel moment, Alexandru Stoica. Mîna dreapta a lui Ionașcu pînă în februarie și candidat la Primăria Slobozia, acesta declara public cu puțină vreme înainte de a cîștiga alegerile: «Dacă primarul Gabi Ionașcu va începe atacurile murdare, îl vom executa! Eu nu vreau să fac asta. Vreau să candidez omenește... Dar, dacă va fi cazul și partidul o va cere, facem tot ce este posibil pentru a cîștiga!». O altă preocupare favorită a lui Alexandru Stoica, după cîștigarea alegerilor, a fost cea a stabilirii unei comisii de anchetă care să verifice contractele semnate de Gabi Ionașcu în decursul celor 4 ani de mandat. Oficial, inițiativa a aparținut consilierilor locali PSD care au impus, în unanimitate, «constituirea unei comisii de analiză și verificare» a cel puțin 3 contracte semnate de către primarul Gabi Ionașcu. Deși cele 3 contracte nu au fost nominalizate, consilierii locali PSD vizează verificarea contractului pentru stația de tratare a apei, în valoare de 1,6 milioane de euro, stația de epurare, în valoare de aproape 7 milioane de euro, și contractul de vînzare a 1,6 kilometri de țeavă, adjudecat de SC Selena N&C Export-Import SRL Cîmpulung Muscel la o valoare de 0,7 lei per kilogram. În total, așa cum am precizat deja, nota de plată a administrației Ionașcu a depășit 80 milioane de lei...

PSD Ialomița sapă «Groapa lui Stoica»
«Cei care uită trecutul sînt condamnați să îl repete» ar fi spus un anume George Santayana, poet și filosof de origine spaniolă. Dar cum nici Ionașcu și nici Stoica nu au fost colegi de clasă cu el, e firesc ca aceștia să nu aibă habar de existența lui. Cît despre PSD Ialomița ca filială, acesta este condamnată să-și repete trecutul, dacă vrea să supraviețuiască scandalului public care se va profila la orizont înainte de finalul primăverii 2016. Cu sau fără alegeri locale cîștigate, domnule Neacșu!
Începutul sfîrșitului Luni, 7 decembrie 2015, Consiliul Local Slobozia a aprobat introducerea pe lista de investiții pentru anul 2016 a obiectivului «Reabilitare funcțională a Pieței Revoluției-Slobozia». Valoarea estimată de autorități se ridică la 27,4 milioane de lei, bani care reprezintă «o estimare a sumelor necesare finalizării proiectului pînă la 30 iunie 2016». Nu știm care sînt resorturile acestei propuneri făcute de către primarul Alexandru Stoica, dar un fapt devine tot mai cert cu fiecare zi care trece: reabilitarea Pieței Revoluției se va face din fonduri publice. Și, ce e mai trist, se va face din fonduri publice locale! Surse apropiate instituției confirmă faptul că este extrem de puțin probabil ca această investiție să fie finanțată din bani guvernamentali în condițiile în care numai în Regiunea 3 Sud Muntenia există 78 de de investiții similare, încadrate ca fiind cu «grad de risc ridicat». Situația de la Slobozia este însă cu atît mai dificilă cu cît, la un an și jumătate de la debutul lucrărilor, gradul de absorbție al fondurilor europene este mai mic de 20%. În aceste condiții, zilele administrației Stoica sînt numărate. Nu vor conta nici eforturile administrative care se vor face în următoarele 6 luni, nici extrem de puțin probabila filalizare a lucrărilor la 30 iunie 2016 și nici măcar banii guvernamentali promiși cu atîta ușurință în cadrul Consiliului Local... Stoica este condamnat și trebuie să plătească nota de plată a acestor 4 ani de guvernare. O estimare grosieră a acestei note depășește cifra de 70 milioane de lei. Deocamdată!
Voluntari pentru locul mortului Paradoxal, deși cîștigarea alegerilor la Slobozia este o garanție a cîștigării alegerilor județene, nimeni nu se înghesuie să îi ia locul lui Stoica. La fel de vinovată, în condițiile în care inițial a votat proiectul, iar ulterior a tăcut timp de 5 ani, Opoziția face sondaje și caută un candidat voluntar, dar «cu șanse»! Și nu găsește, deși liderii PNL susțin că «este prima dată în istoria orașului cînd există o șansă reală de a învinge PSD». Filială despotică, PSD Ialomița a dat deja ordin să se identifice un înlocuitor al primarului Alexandru Stoica. Viceprimarul Valentin Băcanu are propriile probleme și un dosar penal care îl jenează considerabil. Celălalt viceprimar, Gabriel Mușat, este un venetic în filială și nimeni nu are încredere în el. Parlamentarul Marian Pavel nu poate lăsa cioara Senatului pentru vrabia de pe gardul Primăriei Slobozia, chiar dacă are profilul unui Brutus postmodern. Iar șeptarii din eșaloanele inferioare, chiar dacă amușină la scaunul primăriei, așteptînd doar semnalul lui Marian Neacșu ca să sfîșie, nu-l vor primi niciodată. Paradoxal, Alexandru Stoica este conștient de situație și împăcat cu ideea sacrificiului. Surse apropiate lui ne-au confirmat faptul că  acesta ar fi spus: «Știu că îmi va veni rîndul. Nimeni nu scapă...». Mai edulcorată, declarația oficială este deja cunoscută. «Sînt un soldat disciplinat al partidului. Voi face ce mi se cere!» obișnuiește Alexandru Stoica să declare atunci cînd este întrebat cum își vede viitorul politic. Și procesele penale, domnu’ primar?

1 Ianuarie 2016, 10:50 (10783 vizualizări - 25 comentarii)

Citiți și:
Alegerile pentru Primăria Slobozia, piatra de moară a politicii locale
A început bătălia pentru Slobozia
Alexandru Stoica, fostul primar al Sloboziei, a scăpat de închisoare

Comentariile cititorilor:


parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 20:12)
Si pentru dobitocul care in toate articolele ne spune de primarul de la cocora frate daca il iubesti asa mult cerel in casatorie fai o plangere la politie la dna sau unde vrei e dreptul tau,si daca spui ca e asa corupt fai plangeri la capitala.Iar in privinta dezapezitului pentru cultura ta generala dezapezea si inainte si pe bani lui ca sa poata sa isi desfasoare activitatea si tot pt cultura ta generala sa sti ca si danezul care este concurentul lui dezapezea intr-un an drumul spre cazanesti cu utilajele sale si nu cred ca i-a dat ciuperca vreun ban si daca le sti pe toate spunene valoarea contractului de dezapezire sa sti ca esteo informatie publica daca sti sa o cauti.Asa ca lasane comenteaza despre articolul respectiv si nu despre ce ti se nazare tie sau daca esti asa tare si bine informat fa o ancheta jurnalistica cu dovezi si toate cele si atunci o sa imi cer public scuze pana atunci MUCLES.Multumesc.
parvenitu:
(13 Ianuarie 2016, 19:59)
De nea Sandule brutus mic vezi ce tie nu iti place altuia nui face ce iai facut matale lu nea Gabita o sa patesti si matale doar ca la tine o sa vina si nota de plata un dosar doua trei cu condamnarile de rigoare una deja ai luato la cat mai multe.cine sapa groapa altuia cade singur in ea.pacat imi placea de matale ereai baiat simpatic din popor si la un moment dat chiar parea ca iti pasa umblai pe strazi mai ascultai ce zice prostimea mai jucai un sah o tabla cu seniori in parc.
mircea:
(11 Ianuarie 2016, 19:01)
@mary, faci o mare greseala, pnl nu mai este, pdl-ul infloreste, i-a pus pe pnl-sti la colt....tinel...care se vede presedinte de consiliu...si cine-i tinel? blaga....anastase....videanu si toata linia a 2-a a pdl-ului este in fata liniei intai a vechiului pnl...cu toata dragostea dar cam asa e...cat despre furat, ai dreptate...
Dest /deget:
(11 Ianuarie 2016, 08:35)
In ce naiba tine ionascu destu'nfipt?(foto articol).Cred ca in ceva urat mirositor.Ciupercile pare se ca arunca miasme...Scoate bre destu'din gaura! Si baga ti l in gura!
Mary:
(10 Ianuarie 2016, 13:06)
       @ Mircea, trezestete! suntem in 2016, pdl, nu mai este. Poate pnl. Adevarat, toti sunt o apa si un pamant. Eu nu mai votez, m-am plictisit de hotiile lor. Toti promit o viata mai buna si nu fac nimic, doar NE FURA. 
mircea:
(8 Ianuarie 2016, 14:25)
@puscarie mare, tu crezi ca pdl-ul ste diferit de psd? daca da, esti demn de mila...pe bune
puscarie mare:
(7 Ianuarie 2016, 16:40)
Puscaria sa fie mare sa incape toti psd-isti din judet.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 12:17)
        Ma bucur nespus de mult ca primarul Stoica, a primit in prima instanta 3 ani si de puscarie. Poate ca la Curtea De Apel, v-a primii dublu, poate triplu. Dobitocul.
Mary:
(7 Ianuarie 2016, 12:06)
        Slobozia, oras pesedist si am spus totul. Vedeti cum arata. Daca asr fi o puscarie mare sa-i cuprinda pe toti, ar fi foarte bine. SUNT FACUTI SA NE MINTA, SA FURE, SA DISTRUGA.
Statui :
(6 Ianuarie 2016, 19:09)
Referitor la statuia grasunului: In urma cu cca 2000ani au fost sculptate capodopere ce reproduc corpul uman exact!( Grecia,Atena) Marele zgariaci in poatra moale din Slobozia a primit niste multi bani si a predat orasului o incercare de amator! Si are aparate de slefuit electrice,aparate de masura si dimendionare sec XXI...Apoi statuile din Roma...Acum 1300-1500ani....Ce polita s a platit ca suportam uratenia aia??? Tot ce a platit primarul ( aprobare) este urat si de nefolosit!
Oras ruinat:
(6 Ianuarie 2016, 10:26)
In acest moment orasul are bugetul facut pulbere.Cine se incumeta sa candideze cu banii urbei,promisi pentru doi ani?? Investitiile habarniste secatuiesc continuu avutia orasului.Tampitii raspunzatori nu au incheiat nici o investitie la timp.Poate uratila-vitejila din fata fantanii arteziene ruinate.Statuie ce ne a dat la m°°°,fiind fabricata la misto de tatal denuntatoarei primarului.Piateta "Perlea"in stil grecesc(cel romanesc ce ar fi avut?),parcare nemteasca dar bombardata..o groapa-doar cateva din "realizarile" deosebite ale echipei ce conduce orasul.Apa,ce era prioritara...da o dracu'!Utilitatile cart Garii Noi-nu.Au tras la vedere cateva conducte rosii de curent electric.Insa cum sa te muti acolo??? La Maltezi in vale se circula si se traieste decent vs acolo...Deci: Rahanari de primarie,v ati facut de bacanie!Aaaa,aveti bacan? Nu se cunoaste!
Autorizatie la misto!:
(5 Ianuarie 2016, 20:55)
Fara PUZ,PUG se poate emite autorizatie de construire? Nu se poate? Spuneti voi, cei care respectati legile, dar la Cocora sigur se poate. A se verifica cum s-a obtinut autorizatia de construire pentru firma primarului,moara sau ce kkt o fi aia!Cine verifica asta?
Ochila:
(5 Ianuarie 2016, 09:54)
Este functionala si povestea" ..pai si pe cine sa punem...?" Deci la Slobozia...toti snt niste nemernici manjiti iar tinerii ( curati si inteligenti ) stau in banca lor. Asa ne trebuie. Am ras cand ranjila de basescu a spus ca trebuie sa plecam peste granita"noi stam aici.." Na! Ca avea dreptate "chiorila-ranjila-bauturila" ...
mircea:
(4 Ianuarie 2016, 11:24)
@carmen, nu sut bugetar de 20 de ani, dar, inainte de a vorbi despre faimoasa marire de 10% data de tehnocrati johanescicieni adusi la putere de frumosii si desteptii tineri feisbucisti, mai intereseaza-te....sa vezi care ete marirea efectiva....apoi mai vorbim
SORIN:
(4 Ianuarie 2016, 11:11)
Mare gospodar finu' Falcă. Nu știu de când declarația oficială a devenit "edulcorată", ha, ha, ha! Ce-ți e și cu neologismele astea! Cică dacă ai folosi omonimul românesc ar fi câh, mai ales că e vorba de ceva "îndulcit".

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 30 Nov 2020
100 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

Grupul de Comunicare Strategică: 126 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 29 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4623, cu 126 cazuri mai mult față de ziua ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 14:30
(165 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Ion Roată: A distrus cu mașina gardul unei locuințe

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au fost alertați să intervină la un accident rutier produs în comuna Ion Roată duminică, 29 noiembrie 2020. La locul solicitării au fost ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 13:45
(144 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ninsori

Ialomița: Cod Galben de ninsori

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, pentru luni, 30 noiembrie 2020, ora 5,00-orele 20,00, a fost emis un Cod Galben de ninsori care este valabil și pentru județul Ialomița. Astfel, ninsorile ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 12:10
(239 vizualizări - 0 comentarii)


3

Reviga: Mașină răsturnată într-un șanț

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 noiembrie a.c., pentru acordarea primului ajutor victimei unui accident rutier. Evenimentul rutier s-a produs pe drumul care leagă localitățile Reviga și ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:45
(158 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Reviga accident


4

Axintele: Beat la volan a rănit un pieton

Un bărbat, de 46 de ani, din Axintele, a ajuns la spital în seara zilei de sâmbătă 28 noiembrie a.c., după ce a fost lovit de o mașină. Automobilul era condus de un  taximetrist care, potrivit polițiștilor ...[citește_toată_știrea]

29 Noiembrie 2020, 08:00
(214 vizualizări - 0 comentarii)


5

Terapie cu plasmă convalescentă la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Spitalul Județean de Urgență Slobozia a fost inclus în Programul și în Studiul de eficiență al tratamentului monitorizat pentru pacienții critici COVID-19 cu plasmă de la donatori vindecați. Astfel, unitatea ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:30
(282 vizualizări - 0 comentarii)


6

Grupul de Comunicare Strategică: 66 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 28 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4497, cu 66 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

28 Noiembrie 2020, 13:15
(250 vizualizări - 0 comentarii)


7

DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze!

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurori DIICOT-BT Ialomița, au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-un dosar de «trafic de minori». Un bărbat ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 17:50
(707 vizualizări - 1 comentariu)


8
Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Slobozia: Cetățean algerian fără ședere legală, descoperit de jandarmi

Jandarmii ialomițeni au descoperit în ziua de vineri, 27 noiembrie a.c., pe străzile din Slobozia un cetățean algerian. Bărbatul nu avea drept legal de ședere pe teritoriul României și a fost predat  ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 16:55
(418 vizualizări - 0 comentarii)


9

Grupul de Comunicare Strategică: 151 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 27 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4431, cu 151 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:25
(313 vizualizări - 0 comentarii)


10

Controale ale ITM Ialomița

În perioada 11-24 noiembrie 2020 s-a desfășurat, la inițiativa Inspecției Muncii, Campania națională pentru verificarea modului de aplicare a prevederilor legale privind munca la domiciliu, telemunca, decalarea ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:10
(226 vizualizări - 0 comentarii)


11

Bărbulești: Ilfovean cercetat penal după ce a furat o autoutilitară, a fost prins la volan băut și fără a avea permis!

Joi noaptea, 26 noiembrie a.c., în jurul orelor 23,00, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Adâncata și Armășești au depistat un tânăr, de 24 de ani, din județul Ilfov, în timp ce conducea un autovehicul ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 13:05
(239 vizualizări - 0 comentarii)


12

IPJ Ialomița: Acțiuni pentru combaterea răspândirii COVID-19, amenzi de 26000 de lei

Pe fondul numărului de cazuri de COVID-19 înregistrate, pentru prevenirea și combaterea infectării, sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița, împreună cu celelalte forțe ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 12:55
(244 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Călcată de un motostivuitor

Slobozia: Călcată de un motostivuitor

În timp ce manevra un motostivuitor, angajata unui supermarket din Slobozia a lovit o bătrână de 75 de ani. Accidentul s-a petrecut la Slobozia, vineri, 27 noiembrie 2020. Victima a fost transportată la ...[citește_toată_știrea]

27 Noiembrie 2020, 11:30
(342 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României

RAJA Constanța aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României, activitatea structurilor care asigură continuitatea serviciilor de alimentare ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:20
(317 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Magazinele ENEL sunt închise în mini-vacanța de 1 Decembrie

Magazinele ENEL din județul Ialomița vor fi închise luni și marți, 30 noiembrie/1 decembrie 2020, zile libere legale. În celelalte zile, magazinele ENEL vor funcționa după programul obișnuit: de luni până ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 17:15
(515 vizualizări - 0 comentarii)


Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Stelnica: Dosar penal pentru 3 infracțiuni

Un bărbat de 51 de ani, din comuna Stelnica, este cercetat penal de polițiștii ialomițeni pentru furtul unei ambarcațiuni pescărești, tăiere ilegală de arbori din fondul național și furt de lemne. Miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 16:30
(279 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Mandat de executare a pedepsei, pus în aplicare de polițiști

În ziua de miercuri, 25 noiembrie a.c., polițiștii din Fetești au acționat pentru depistarea persoanelor urmărite, dispărute de la domiciliu sau care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 15:45
(310 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 115 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 26 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4280, cu 115 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 13:25
(281 vizualizări - 1 comentariu)


Scânteia: Șură de coceni cuprinsă de flăcări

Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină miercuri, 25 noiembrie a.c., pentru stingerea unui incendiu ce se manifesta la o șiră de coceni de porumb în gospodăria unui cetățean din comuna Scânteia ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:30
(347 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Rănit într-un accident rutier

Un tânăr de 30 de ani a ajuns la spital după ce a fost rănit într-un accident rutier produs în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie a.c., în jurul orei 6,00. Acesta se afla la volanul unei mașini, moment ...[citește_toată_știrea]

26 Noiembrie 2020, 12:15
(420 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Cele mai noi anunțuri
de mică publicitate din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri online!

25 Noiembrie 2020, 17:15


IPJ Ialomița: Activități preventive ale polițiștilor

În ultimele 24 de ore, polițiștii ialomițeni au desfășurat ample activități de prevenire a răspândirii noului Coronavirus. Au fost controlate 30 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate, și 2 ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:15
(541 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Identificat pe raza orașului cu adeverință de angajator falsă

Un tânăr, de 30 de ani, din Focșani/Vrancea, s-a ales cu un dosar penal după ce a încercat să intre în Slobozia având o declarație de angajator falsă. Marți, 24 noiembrie a.c., acesta a fost oprit la filtrul ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 15:00
(275 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Găsit fără viață în propria locuință

Un bătrân de 76 de ani a fost descoperit mort în propria locuință de către pompierii din Slobozia. Miercuri, 25 noiembrie a.c., militarii ISU au fost solicitați să intervină pentru a debloca ușa apartamentului ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 14:30
(392 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 92 de noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 25 noiembrie a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 4165, cu 92 cazuri mai mult față de ziua de ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 13:30
(436 vizualizări - 0 comentarii)


Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

Controale ale ITM Ialomița: Munca «la negru», în vizor

În luna octombrie 2020, Inspectoratul Teritorial de Muncă Ialomița, în domeniul Relațiilor de Muncă, și-a desfășurat activitatea în conformitate cu Programul Cadru de Acțiuni aprobat de Inspecția Muncii ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 12:40
(439 vizualizări - 0 comentarii)


Manasia: Pieton lovit de o mașină

În seara zilei de marți, 24 noiembrie a.c., un bărbat de 36 de ani din localitatea Manasia, a fost implicat într-un accident rutier. Acesta a traversat strada prin loc nepermis, moment în care a fost lovit ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:45
(294 vizualizări - 0 comentarii)


Mărculești: Incendiu la o groapă de gunoi

Marți, 24 noiembrie a.c., pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu de gunoi menajer produs în comuna Mărculești. Pentru stingerea acestuia au intervenit mai bine de 3 ore ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:30
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Ion Roată: Gospodărie cuprinsă de flăcări

Incendiu de proporții în curtea unui localnic din localitatea Ion Roată. Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de marți, 24 noiembrie a.c., pentru a stinge flăcările care au curpins o anexă gopodărească ...[citește_toată_știrea]

25 Noiembrie 2020, 11:00
(312 vizualizări - 0 comentarii)


Ultimele comentarii
LIBERAL de PERIETI în «Educația este una dintre cele mai importante „arme“ pentru un viitor mai bun!» Vasile în «Sunt un dascăl în slujba Ialomiței!» bnmkl în Partidul Ialomițenilor, fuziune cu Partidul Național Liberal Marius în DIICOT Ialomița: Bărbat arestat după ce ar fi obligat o tânără de 17 ani să se prostitueze! Eduard în Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă fonduri pentru reparația instalației electrice Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Marius în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Yul în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Nelu în Judecătorii omului de afaceri Gheorghe Ceteraș l-au trimis după gratii fără temei legal Ionut în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Un ialomitean în Robert Chioveanu aduce Ialomiței vizibilitate națională Ali în Dezlănțuiți înainte de vacanță @claudia cu c mic în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Claudia în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Dumitru în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Mary în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile Cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile cetatean în Autoritățile solicită prelungirea carantinei la Slobozia cu încă 7 zile ASA E ! în «Pactul pe Sănătate, propus de PSD, salvează vieți! Trebuie sa testăm gratuit populația pentru a stopa pandemia!»
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...