Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

Neplătiți cu lunile

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

În urmă cu două săptămâni, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia declara public că angajații firmei de pază care deservește instituția nu au mai fost plătiți de 4 luni. Firma este controlată de Dragoș Slăniceanu, candidatul PSD de la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja. Ipochimenul nu se află la prima ilegalitate de acest gen, el fiind acuzat de practici similiare și în calitate de director general al firmei Prevent Security.

Suveica Dragostal Security
La începutul acestei luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea conform contractului: «E o debandadă generală! Urcă cine vrea și unde vrea... Dar nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Asta în condițiile în care firma este plătită la zi! Iar dacă sun la firmă, nu răspunde nimeni. Cred că l-am văzut o singură dată, când a semnat contractul...». Situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară. Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. «Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști, până la urmă n-are încotro și plătește! Dacă pleci, ești bun plecat, rămâi cu paguba...» ne explică unul dintre agenții de pază ai Spitalului. La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă. «Victimele» firmei sunt persoane trecute de 45 de ani pentru care, susțin surse oficiale din cadrul AJOFM, Dragostal Security primește fonduri conform art. 85 din Legea nr. 76/2002.

Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu
Angajații care au trecut prin firmele lui Dragoș Slăniceanu refuză și acum, la luni bune după ce au scăpat de coșmar, să iasă din anonimat. «Are proptele, că e de la PSD... Și e răzbunător! Dacă te află, te lasă fără muncă. Are pile la ITM, la minister are pe una care a lucrat la AJOFM... Unde te duci să plângi, plângi degeaba... Și mulți nu plâng, că sunt de la el din sat, de la Gheorghe Doja... Am auzit că are acolo o fermă și îi plătește pe oameni în produse, se înțelege cu ei... Și ăia sunt mulțumiți, că nu plătesc chirie ca mine și au unde pleca de-acasă... Dar eu pot să trăiesc așa?!» ne spune o doamnă respectabilă care și-a găsit între timp de lucru la o firmă privată. E un caz fericit. Întrebați de când nu și-au mai luat salariile, angajații Dragostal Security și Prevent Security pleacă ochii în pământ și vorbesc în șoaptă. «M-a învățat cineva să stau până la sfârșitul lunii, că altfel pierd dreptul la salariu pe luna asta. Dar în aprilie plec și eu, că nu se mai poate. M-am săturat până peste cap!» ne spune un altul. Apoi ne surprinde privirea îndreptată către ecusonul din piept. «Vă rog eu, nu-mi dați numele, că mă nenorocește! Nu te pui cu de-ăștia ca el. Că dacă știam, îmi vedeam de treaba mea...». Situația zugrăvită de către angajații Dragostal a fost reflectată de mai multe ori în paginile ziarului nostru. La aceste acuzații se pot adăuga cele privind micșorarea artificială a tarifelor pentru câștigarea licitațiilor, reducerea numărului de angajați pentru un obiectiv, majorarea numărului de ore lucrate de la 170 la 240, privarea angajaților de alte drepturi salariale specifice, șamd...

Cine este DragoȘ Slăniceanu? Candidat al PSD Ialomița la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja, Dragoș Slăniceanu s-a recomandat la momentul respectiv drept «căsătorit, un copil, director general la SC Prevent Security SRL, având în subordine 150 de angajați». Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progroup Training la Progroup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte «pe firul scurt» și a sfidat, suveran, controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare atâta vreme cât angajații săi lucrează la instituții ale statului care ar trebuie să se sesizeze din oficiu cu privire la aceste ilegalități constatate!

Către
REDACȚIA ZIARULUI INDEPENDENT

SC OGL PRESS SRL cu sediul în municipiul Slobozia, str. C. D. Gherea, nr. 2, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/136/1997, Cod de identificare fiscală RO 9475895
Subscrisa SC Prevent Inteligent Security SRL cu sediul social în municipiul Slobozia, str. Lacului, Bl. U37, Sc. A, ap. 1, parter, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/212/2014, Cod unic de înregistrare, RO 30456980, telefon 0243236847, e-mail [email protected], legal reprezentată prin Simoiu Titus, administrator și Slăniceanu Dragoș, director general, în conformitate cu prevederile art. 1522 Noul Cod civil, art. 72, 73, cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare, formulez
NOTIFICARE-SOMAȚIE
prin care solicităm Ziarului Independent să publice o dezmințire în urma publicării în datele de miercuri 22 martie 2017, a două articole ce conțin informații false despre SC Prevent Security, Dragostal Security și Dragoș Slăniceanu. Respectivele articole au apărut cu titlurile «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security», și «Cine este Dragoș Slăniceanu» și vă somăm totodată să vă prezentați scuze public privind această dezinformare în prima pagină a următorului număr, cel târziu până la data de 31 martie 2017.
Solicităm executarea integrală și imediată:

ÎN FAPT:
La data de 22 martie 2017 în articolul de la pagina 2 intitulat «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security» se arată: «La începutul aceste luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean  Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea potrivit contractului: E o debandadă generală... Dar  nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști... La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la A.J.O.F.M., Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă... Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu... CINE ESTE DRAGOȘ SLĂNICEANU?... Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progrup Training la Progrup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte pe „firul scurt“ și a sfidat suveran controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare...???»
Nu este adevărat ceea ce ați susținut în acest articol, întrucât potrivit copiei de pe statele de plată rezultă că salariile au fost și sunt plătite la zi.
Societatea nu are debite neachitate și nici nu se află în insolvență, așa cum rezultă din cazierul fiscal emis de A.N.A.F. Ialomița, iar informațiile puteau fi obținute potrivit O.G. 39/2015.
Eu, Slăniceanu Dragoș, nu am avut și nu am calitatea de administrator al SC Progrup Training, SC Progrup Security, SC Prevent sau SC Dragostal, iar acest lucru putea fi verificat de autorul articolului la Registrul Comerțului Ialomița.
Responsabilitatea administratorului este prevăzută de art. 169 alin. 1, lit. a-h din Legea nr. 85/2014, privind insolvența, putând fi tras la răspundere iar eu nu am avut și nu am atribuții în acest sens.
Potrivit H.G. nr. 902 din 1 septembrie 2012 eliberarea certificatelor privind situația juridică a societăților comerciale sunt prevăzute la art. (4) „Informațiile și certificatele constatatoare eliberate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale“
Certificatul constatator prezintă starea la zi a firmei și cuprinde următoarele informații: „denumirea (firma) numărul de înregistrare în registrul comerțului, codul unic de înregistrare, starea firmei, asociații, datele de identificare, numărul părților sociale atribuite fiecărui asociat pentru aportul său, participarea la capitalul social și la profit și pierdere (pentru societățile cu răspundere limitată, în comandită simplă sau în nume colectiv), Administratorii/Membrii Consiliului de Administrație și Directorii (în sistemul unitar) /Membrii Consiliului de supraveghere și Membrii Directoratului (în sistemul dualist), datele de identificare și durata mandatului cu puterile conferite, indicatorii din situațiile financiare anuale, alte mențiuni referitoare la măsuri asiguratorii și condamnări penale, dizolvarea, radierea.“
Potrivit Codului Deontologic al Jurnalistului elaborat de Convenția Organizațiilor de Media autorul articolului avea următoarele obligații: „2. Jurnalistul este dator să caute, să respecte și să comunice faptele-așa cum acestea pot fi cunoscute prin verificări rezonabile-în virtutea dreptului publicului de a fi informat; 2.2.2. Jurnalistul va verifica informațiile în mod rezonabil înainte de a le publica, și va exprima opinii pe o bază factuală. Informațiile vădit neadevărate sau cele despre care jurnalistul are motive temeinice să creadă că sunt false, nu vor fi publicate. 2.2.3. În chestiunile despre care relatează jurnalistul trebuie să facă eforturi pentru a prezenta punctele de vedere ale tuturor părților implicate. 2.2.4. Jurnalistul va respecta în redactare regulile citării. În cazul citării parțiale a unei persoane, jurnalistul are obligația de a nu denatura mesajul acelei persoane.“
Relatarea (povestirea) din articolul mai sus menționat nu reflectă adevărul, nu se sprijină pe înscrisuri eliberate de autorități, fiind pură speculație.
Deoarece în conținutul acestui articol au fost aduse grave atingeri demnității iar acestea nu au un fundament real având în vedere actele pe care le atașăm în copie, urmează a publica dezmințirea așa cum am solicitat, în caz contrar urmând a vă solicita în instanță daune morale, daune moratorii, obligarea la publicare sentinței judecătorești.
ÎN DREPT: invocăm prevederile art. 1522 și urm. art. 1391, 253, 72, 73 Noul Cod civil cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Prezenta notificare constituie somație, persoana fizică sau juridică fiind de drept în întârziere, conform art. 1522 Noul Cod civil, coroborat cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Redactată și semnată astăzi, 24 martie 2017, în 3 exemplare, la care s-au anexat copii certificate pentru conformitate de pe înscrisurile menționate în cuprinsul notificării.

24 Martie 2017, 10:15 (22845 vizualizări - 36 comentarii)

Citiți și:
Slobozia: Țeapă de 1 milion de euro, dată de o contabilă firmei la care lucra
Agenția Terra Tourism din Slobozia și-a țepuit clienții
«Groapa lui Stoica» falimentează firmele locale

Comentariile cititorilor:


Oana Ciobănescu :
(10 Mai 2024, 16:45)
Bună ziua mă numesc Ciobăbescu Oana sunt aget de Securyti la DRAGOSTAL TITAN GUARD SRL și nu ne-a dat salariile nici până acum de pe data de 29;30 și ne-a promis că ne dă pe data de 7 și acu ne-a spus că ne dă vineri.
Ciprian:
(14 Mai 2023, 01:42)
Țară condusă de hoți.
De la Ciolanis la directorii din primării.
La Oradea n-a mai plătit de două luni salariile angajaților.
Și cei din primăria Oradea care încheie contracte cu asemenea escroci sunt la fel. Scursurile societății. 
Praful și pulberea să se aleagă de toți !!! psd pnl aceeași mizerie. 
Arde-v-ar focul toate averile, s-ajungeți boschetari, la tomberoane să mâncați!!!
AMIN! AMIN! AMIN!
Ramona:
(5 Mai 2023, 21:48)
Feriți-vă de aceasta firma tepara, tine oameni la munca și apoi nu plătește angajații,a lăsat peste 80 angajați în Oradea fără salariile pe 2 luni,rușine ca se îmbogățește pe spatele unor amărâți care avea minim pe economie și nici ala nu lau mai primit de doua luni
Ioana:
(31 Martie 2023, 12:24)
Wow....in sfârșit am văzut fața Domnului BOSS de la RINO GUARD SRL...E PSD-ist domnul...nu se gândește la oamenii care munca SC... RUȘINE.DUMNEZEU ARE GRIJA....IMI DONEZ SALARIUL PE 2 LUNI CA SA ABA CU CE TRĂI ( CIND O SA IL PRIMESC) NUMAI SĂ-L VAD LA "SAPA DE LEMN"
Lupa:
(26 Ianuarie 2020, 10:48)
situatia descrisa mai sus azi 26/01/2020 este identica si acum sunt salariati care de 4 luni nu au vazut un ban si vad ca nu sau luat nici un fel de masuri impotriva lui ,din moment ce el primeste noi obiective. 
Nu inteleg de ce firmele care au contracte cu el continua sa plateasca desi cunosc situatia din curtea lor ,de ce nu se reziliaza contractele cu aceasta firma ? 
Pt Lili:
(2 Aprilie 2017, 17:56)
Dna manager a executat ordinul dlui presedinte. D asta nu i problema
pCr:
(30 Martie 2017, 17:40)
Aceeași situație o întâlnim și la Spitalul din Țăndărei,dar angajații acelorași firme administrate de același din motive lesne de înțeles...tac. Sperăm ca instituțiile in măsura să-și facă datoria, luând măsurile ce se impun.
XYZ:
(28 Martie 2017, 17:59)
Cateva clarificari pentru cei care scriu articole de presa si pentru cei care comenteaza fara a se informa inainte:
1. Dragos Slaniceanu a fost angajat al S.C. Progroup Training S.R.L. din octombrie 2010 (venit de la Bucuresti), pe functia de ,,Sef formatiune paza", functie simpla (sef peste agentii de securitate) care nu avea nicio legatura cu administrarea societatii.
2. Atentie la date, Progroup Security S.R.L. era intrata in insolventa din iuni-iulie 2010! Cine are ochi sa vada sau sa mearga la ORC Ialomita pentru a se informa, va descoperi ca nici in aceasta societate acest Dragos Slaniceanu nu a avut nicio tangenta....acesta lucrand pana in octombrie 2010 in Bucuresti.
3. Cele doua societati, Progroup Security S.R.L. si Progroup Training S.R.L. au fost administrate, introduse in insolventa apoi in faliment de catre ,,magnificul" Dumitrascu Danut. Oare cum de ati uitat, ori nu vreti sa vedeti adevarul!? Ambele insumand datorii de peste 27 miliarde lei vechi. Culmea e, ca tot acest ziar a scris in 2013 despre cele doua societati iar astazi se pare ca a uitat! Acest individ care incearca sa i se cam piarda urma, in prezent activeaza in cadrul S.C. MNS Security S.R.L. Tulcea....ca Administrator iar ,,inteligenta lui femeie Dumitrascu Dorina, care face ca si frunzele sa cada din copacii pe langa care trece ea" (de prostie, nu de altceva), este ,,asociat".
4. Il aveti pe ,,Google" la indemana, intrebati-l si va va raspunde!
Mult succes!
@dobreion@lingaii:
(27 Martie 2017, 10:28)
Daaaa....ziarul vreasa il denigreze pe a cest om ,care plteste la stat,merge la biserica(din talpile ghetelor lui s au realizat minunate ornamente),are o relatie de amicitie cu angajatii,nu cunoaste pe nimeni din institutiile statului si mai mult este in psd pentru ca el crede cu abnegatie in partid.Mai mult,ziarul de fata ar vrea sa isi angajeze reporterii in locul agentilor de paza!Conspiratia imptriva acestui mare om de stat va duce la varsare de cerneala,la lupte grele ce vor fi duse in spiritul social democrat.Acest veritabil investitor de harbuji are doar mari calitati (nedescoperite de moraru si musoiu).In jurul sau incepe sa ploua pe arsita,femeile sterpe devin mame,cutremurele intra in pamant de rusinea acestui psd ist prea corect si sfintit...
Credinta:
(27 Martie 2017, 03:02)
Nu va lasati prostiti aotul e o CONSPIRATIE PSDul e PLIN de ILUMINATI de la statul DAC tuti sunt niste corupti!!
Ionel P:
(27 Martie 2017, 02:52)
Doar pentru ca omu are o frema si niste firme asta nul face infractor Lume zice multe mai ales anonim Un pic mai putina invidie si mai multe dovez
Catre Marian:
(27 Martie 2017, 02:29)
La Camera de Comert e unu Dragos LUCIAN Slaniceanu Ai gresit omu cciail.ro/contact.php
Neacsu:
(27 Martie 2017, 02:23)
Dace Prevent si Dragostalsunt in datorii sau falimet io vreau DOVEZI nu speculatii fara noima. Unde sunt CERTIFICATELE FISCALE vreau lincuri. Cei asta stire sau politica.
Gigi:
(27 Martie 2017, 00:52)
Toti care nu stiu comenteaza. Ce patetic.
Faceti orice pentru niste vieweri.
Marian:
(26 Martie 2017, 15:53)
PSD-ul l-a pus pe acest individ si presedinte al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Ialomita . De curiozitate am intrat pe site-ul lor si calendarul de manifestari nu mai e actualizat din 2013 !!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
23 Iun 2024
225 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră

IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii

În perioada 22-24 iunie 2024, polițiștii ialomițeni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în liniște și siguranță de minivacanța de Rusalii. Astfel, în ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2024, 13:10
(261 vizualizări - 5 comentarii)


Minor de 15 ani din Manasia, reținut pentru «tâlhărie calificată»

Miercuri, 19 iunie 2024, polițiștii din Urziceni au depistat un minor de 15 ani, din comuna Manasia, bănuit de comiterea infracțiunii de «tâlhărie calificată». Cercetările oamenilor ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2024, 15:55
(343 vizualizări - 2 comentarii)


Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge în comuna Scânteia

Protopopiatul Slobozia: Campanie de donare de sânge în comuna Scânteia

Joi, 20 iunie 2024, cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Vincențiu, Episcopul Sloboziei și Călărașilor, Protopopiatul Slobozia, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină Slobozia ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2024, 15:00
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștință consumatorilor din întreaga arie de operare că luni, 24 iunie 2024, a doua zi de Rusalii, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2024, 10:05
(82 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 48,281 milioane de euro pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în perioada 17-19 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală de 239,990 milioane de lei (48,281 milioane ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2024, 09:15
(66 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


AJFP Ialomița: 610,67 mii de lei, sume stabilite suplimentar în urma inspecțiilor și a verificărilor efectuate în luna mai 2024

Inspectorii cu atribuțiuni de control din cadrul AJFP Ialomița au efectuat, în luna mai 2024, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, au fost finalizate 23 de inspecții ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2024, 11:20
(173 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Movilița și Ciulnița

Accidente la Movilița și Ciulnița

Trei echipaje operative din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni au intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, la un accident ...[citește_toată_știrea]

19 Iunie 2024, 09:40
(303 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

18 Iunie 2024, 20:15


Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Protopopiatul Urziceni: Campanie de donare de sânge

Marți, 18 iunie 2024, Protopopiatul Urziceni a organizat o nouă acțiune în cadrul campaniei naționale susținută de Patriarhia Română «Donează sânge, salvează o viață!». ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2024, 14:45
(217 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa la Fierbinți-Târg!

Pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, reparații și întreținere a instalațiilor la nivelul Gospodăriei de apă din localitatea Fierbinți-Târg, furnizorul de energie electrică va î ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2024, 13:55
(337 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,15%, rata șomajului la sfârșitul lunii aprilie 2024

La sfârșitul lunii aprilie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4095 șomeri (din care 1911 femei), rata șomajului fiind de ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2024, 08:55
(1550 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: TVA rambursată de peste 6,59 milioane de lei, în luna mai 2024

Administrația Județeană Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat în luna mai 2024, conform selecției naționale, TVA în valoare de peste 6,59 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 15:55
(686 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Se primesc Cereri de finanțare pentru schema de ajutor de stat «Silvo-mediu și climă»

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) informează potențialii beneficiari că începând de luni, 17 iunie 2024, se depun cererile de finanțare pentru accesarea schemei de ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:40
(219 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 5,28%, rata șomajului la sfârșitul lunii martie 2024

La sfârșitul lunii martie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 4197 șomeri (din care 1945 femei), rata șomajului fiind de ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:35
(584 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Munteni-Buzău

Incendiu la o casă din Munteni-Buzău

În după-amiaza zilei de duminică, 16 iunie a.c., în jurul orei 14,05, Detașamentul de Pompieri Slobozia și Detașamentul de pompieri Urziceni au intervenit pentru localizarea și lichidarea ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:30
(1055 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 97 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat, în perioada 12-14 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală 97,132 milioane de lei (19,531 milioane ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 10:25
(545 vizualizări - 0 comentarii)


Mesaje false în numele ANAF

O nouă campanie de mesaje false, transmise în numele ANAF, este în desfășurare în această perioadă. Contribuabililor persoane juridice le este solicitată «lista entităților externe ...[citește_toată_știrea]

17 Iunie 2024, 09:10
(610 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în orașul Fetești luni, 17 iunie 2024!

În vederea executării unei lucrări programate de pe strada Plevnei din municipiul Fetești, din județul Ialomița, echipele RAJA Constanța vor sista luni, 17 iunie 2024, furnizarea apei potabile ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 16:40
(416 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 141,50 milioane lei de lei, încasări la bugetul de stat în luna mai 2024

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna mai 2024, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 141,50 milioane lei de lei ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:40
(409 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: Sprijin financiar pentru absolvenți

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița vine în întâmpinarea absolvenților promoției 2024 cu o serie de măsuri active menite să faciliteze accesul pe piața muncii ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 10:00
(738 vizualizări - 0 comentarii)


Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Smirna: Locuință cuprinsă de flăcări

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Smirna. La locul solicitării au fost alocate de urgență două ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:40
(733 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Smirna incendiu


 Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Sărățeni: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Joi, 13 iunie 2024, pompierii din Slobozia au fost solicitați să intervină în cazul unui accident rutier produs pe DN2A, în localitatea Sărățeni. În evenimentul rutier au fost implicate ...[citește_toată_știrea]

14 Iunie 2024, 09:30
(402 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Reținut pentru 24 de ore

Miercuri,12 iunie 2024, polițiștii din Fetești, în urma documentării activității infracționale și administrării probatoriului, au dispus reținerea pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 16:40
(200 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: S-a încheiat campania de depunere a Cererilor de Plată 2024

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură aduce la cunoștința opiniei publice că miercuri, 12 iunie 2024, s-a încheiat campania de primire a Cererilor de plată aferente anului 2024. Astfel ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 13:00
(660 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 25 iunie 2024, termen-limită pentru depunerea Formularului 177

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii plătitori de impozit pe profit că prin Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 115/2023, începând cu data de ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 10:30
(470 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Încep concursurile profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița organizează vineri, 14 iunie 2024, etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare și ...[citește_toată_știrea]

13 Iunie 2024, 09:30
(469 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui feteștean

Polițiștii din Fetești au fost sesizați luni, 10 iunie 2024, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 50 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată fizic de concubinul său, un bărbat de ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:30
(1918 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Infracțiuni rutiere

Luni, 10 iunie 2024, polițiștii din Fetești au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Fetești, în vederea verificării documentelor personale și ale autoturismului ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 15:05
(628 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Se oprește apa în comuna Moldoveni!

Joi, 13 iunie 2024, în intervalul orar 08,00-16,00, RAJA Constanța va sista furnizarea apei pentru realizarea operațiunilor periodice de întreținere a rezervorului destinat înmagazinării ...[citește_toată_știrea]

12 Iunie 2024, 08:40
(763 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Plăți de peste 26 milioane de lei pentru Campania 2023

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) a efectuat marți, 11 iunie 2024, plăți pentru anul de cerere 2023 în sumă totală de 26,29 milioane de lei din Fondul European de Garantare ...[citește_toată_știrea]

11 Iunie 2024, 15:10
(1441 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: APIA subvenție


Ultimele comentarii
OarecareDeOriunde în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii Iosif în Marinela a transformat angajații DSP în paznici Slobozean în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» ENIGMA în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» Mary în Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată Mary în Angajata Primăriei Slobozia, cercetată pentru fapte de corupție, a fost trimisă în judecată IONEL în «Rezultatele Alegerilor din 9 iunie 2024 reflectă decizia ialomițenilor!» @Marco Polo în Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia Corcodel de la Dumitresti în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii @Corcodele.. în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii Corcodel de la Dumitresti în Minor de 15 ani din Manasia, reținut pentru «tâlhărie calificată» Corcodel de la Dumitresti în Minor de 15 ani din Manasia, reținut pentru «tâlhărie calificată» Corcodel de la Dumitresti în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii Corcodel de la Dumitresti în IPJ Ialomița: Acțiuni preventive al polițiștilor în minivacanța de Rusalii Corcodel de la Dumitresti în Organele judiciare ialomițene nu pot proba «abuzurile sexuale» asupra copiilor Dacicus în Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia Vasile în Organele judiciare ialomițene nu pot proba «abuzurile sexuale» asupra copiilor Cetățean în Slobozia: Muncă în folosul comunității în schimbul amenzilor neplătite Ionel în Slobozia: Muncă în folosul comunității în schimbul amenzilor neplătite @Viorel în Încă trei noutăți pentru Unirea Slobozia

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...