Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

Neplătiți cu lunile

Muritorii de foame de la firma Dragostal Security

În urmă cu două săptămâni, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia declara public că angajații firmei de pază care deservește instituția nu au mai fost plătiți de 4 luni. Firma este controlată de Dragoș Slăniceanu, candidatul PSD de la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja. Ipochimenul nu se află la prima ilegalitate de acest gen, el fiind acuzat de practici similiare și în calitate de director general al firmei Prevent Security.

Suveica Dragostal Security
La începutul acestei luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea conform contractului: «E o debandadă generală! Urcă cine vrea și unde vrea... Dar nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Asta în condițiile în care firma este plătită la zi! Iar dacă sun la firmă, nu răspunde nimeni. Cred că l-am văzut o singură dată, când a semnat contractul...». Situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară. Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. «Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști, până la urmă n-are încotro și plătește! Dacă pleci, ești bun plecat, rămâi cu paguba...» ne explică unul dintre agenții de pază ai Spitalului. La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă. «Victimele» firmei sunt persoane trecute de 45 de ani pentru care, susțin surse oficiale din cadrul AJOFM, Dragostal Security primește fonduri conform art. 85 din Legea nr. 76/2002.

Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu
Angajații care au trecut prin firmele lui Dragoș Slăniceanu refuză și acum, la luni bune după ce au scăpat de coșmar, să iasă din anonimat. «Are proptele, că e de la PSD... Și e răzbunător! Dacă te află, te lasă fără muncă. Are pile la ITM, la minister are pe una care a lucrat la AJOFM... Unde te duci să plângi, plângi degeaba... Și mulți nu plâng, că sunt de la el din sat, de la Gheorghe Doja... Am auzit că are acolo o fermă și îi plătește pe oameni în produse, se înțelege cu ei... Și ăia sunt mulțumiți, că nu plătesc chirie ca mine și au unde pleca de-acasă... Dar eu pot să trăiesc așa?!» ne spune o doamnă respectabilă care și-a găsit între timp de lucru la o firmă privată. E un caz fericit. Întrebați de când nu și-au mai luat salariile, angajații Dragostal Security și Prevent Security pleacă ochii în pământ și vorbesc în șoaptă. «M-a învățat cineva să stau până la sfârșitul lunii, că altfel pierd dreptul la salariu pe luna asta. Dar în aprilie plec și eu, că nu se mai poate. M-am săturat până peste cap!» ne spune un altul. Apoi ne surprinde privirea îndreptată către ecusonul din piept. «Vă rog eu, nu-mi dați numele, că mă nenorocește! Nu te pui cu de-ăștia ca el. Că dacă știam, îmi vedeam de treaba mea...». Situația zugrăvită de către angajații Dragostal a fost reflectată de mai multe ori în paginile ziarului nostru. La aceste acuzații se pot adăuga cele privind micșorarea artificială a tarifelor pentru câștigarea licitațiilor, reducerea numărului de angajați pentru un obiectiv, majorarea numărului de ore lucrate de la 170 la 240, privarea angajaților de alte drepturi salariale specifice, șamd...

Cine este DragoȘ Slăniceanu? Candidat al PSD Ialomița la alegerile locale din 2016 de la Gheorghe Doja, Dragoș Slăniceanu s-a recomandat la momentul respectiv drept «căsătorit, un copil, director general la SC Prevent Security SRL, având în subordine 150 de angajați». Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progroup Training la Progroup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte «pe firul scurt» și a sfidat, suveran, controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare atâta vreme cât angajații săi lucrează la instituții ale statului care ar trebuie să se sesizeze din oficiu cu privire la aceste ilegalități constatate!

Către
REDACȚIA ZIARULUI INDEPENDENT

SC OGL PRESS SRL cu sediul în municipiul Slobozia, str. C. D. Gherea, nr. 2, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/136/1997, Cod de identificare fiscală RO 9475895
Subscrisa SC Prevent Inteligent Security SRL cu sediul social în municipiul Slobozia, str. Lacului, Bl. U37, Sc. A, ap. 1, parter, județul Ialomița, număr de ordine în registrul comerțului J21/212/2014, Cod unic de înregistrare, RO 30456980, telefon 0243236847, e-mail [email protected], legal reprezentată prin Simoiu Titus, administrator și Slăniceanu Dragoș, director general, în conformitate cu prevederile art. 1522 Noul Cod civil, art. 72, 73, cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare, formulez
NOTIFICARE-SOMAȚIE
prin care solicităm Ziarului Independent să publice o dezmințire în urma publicării în datele de miercuri 22 martie 2017, a două articole ce conțin informații false despre SC Prevent Security, Dragostal Security și Dragoș Slăniceanu. Respectivele articole au apărut cu titlurile «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security», și «Cine este Dragoș Slăniceanu» și vă somăm totodată să vă prezentați scuze public privind această dezinformare în prima pagină a următorului număr, cel târziu până la data de 31 martie 2017.
Solicităm executarea integrală și imediată:

ÎN FAPT:
La data de 22 martie 2017 în articolul de la pagina 2 intitulat «Muritorii de foame de la firma Dragostal Security» se arată: «La începutul aceste luni, în cadrul unei conferințe de presă, Mariana Iancu, managerul interimar al Spitalului Județean  Slobozia a declarat că firma de pază care deservește instituția nu își desfășoară activitatea potrivit contractului: E o debandadă generală... Dar  nu pot să le cer nimic oamenilor ălora, că sunt neplătiți de 4 luni... Potrivit declarațiilor sub anonimat ale angajaților situația de la Spitalul Județean Slobozia nu este singulară, situația de la Spitalul Județean se repetă în toate instituțiile publice unde Dragostal Security și Prevent Security au obținut contracte de pază. Ne angajează și nu ne plătesc... După 3-4 luni, îți iei seama și pleci! Dacă reziști... La Spitalul Județean Slobozia firma are angajați 15 oameni, dar scenariul se repetă identic la A.J.O.F.M., Casa Județeană de Pensii Ialomița sau chiar Inspectoratul Teritorial de Muncă... Povești de groază cu Dragoș Slăniceanu... CINE ESTE DRAGOȘ SLĂNICEANU?... Ce nu spune Dragoș Slăniceanu e că numărul firmelor de pază falimentate sub controlul său nu poate fi numărat pe degetele unei singure mâini. De la Progrup Training la Progrup Security și de acolo la Prevent și, mai nou, la Dragostal, Dragoș Slăniceanu a folosit constant aceleași metode expuse mai sus, nu și-a plătit taxele și impozitele datorate statului, a obținut contracte pe „firul scurt“ și a sfidat suveran controalele funcționarilor publici. Și o va face în continuare...???»
Nu este adevărat ceea ce ați susținut în acest articol, întrucât potrivit copiei de pe statele de plată rezultă că salariile au fost și sunt plătite la zi.
Societatea nu are debite neachitate și nici nu se află în insolvență, așa cum rezultă din cazierul fiscal emis de A.N.A.F. Ialomița, iar informațiile puteau fi obținute potrivit O.G. 39/2015.
Eu, Slăniceanu Dragoș, nu am avut și nu am calitatea de administrator al SC Progrup Training, SC Progrup Security, SC Prevent sau SC Dragostal, iar acest lucru putea fi verificat de autorul articolului la Registrul Comerțului Ialomița.
Responsabilitatea administratorului este prevăzută de art. 169 alin. 1, lit. a-h din Legea nr. 85/2014, privind insolvența, putând fi tras la răspundere iar eu nu am avut și nu am atribuții în acest sens.
Potrivit H.G. nr. 902 din 1 septembrie 2012 eliberarea certificatelor privind situația juridică a societăților comerciale sunt prevăzute la art. (4) „Informațiile și certificatele constatatoare eliberate de Oficiul Național al Registrului Comerțului și oficiile registrului comerțului de pe lângă tribunale“
Certificatul constatator prezintă starea la zi a firmei și cuprinde următoarele informații: „denumirea (firma) numărul de înregistrare în registrul comerțului, codul unic de înregistrare, starea firmei, asociații, datele de identificare, numărul părților sociale atribuite fiecărui asociat pentru aportul său, participarea la capitalul social și la profit și pierdere (pentru societățile cu răspundere limitată, în comandită simplă sau în nume colectiv), Administratorii/Membrii Consiliului de Administrație și Directorii (în sistemul unitar) /Membrii Consiliului de supraveghere și Membrii Directoratului (în sistemul dualist), datele de identificare și durata mandatului cu puterile conferite, indicatorii din situațiile financiare anuale, alte mențiuni referitoare la măsuri asiguratorii și condamnări penale, dizolvarea, radierea.“
Potrivit Codului Deontologic al Jurnalistului elaborat de Convenția Organizațiilor de Media autorul articolului avea următoarele obligații: „2. Jurnalistul este dator să caute, să respecte și să comunice faptele-așa cum acestea pot fi cunoscute prin verificări rezonabile-în virtutea dreptului publicului de a fi informat; 2.2.2. Jurnalistul va verifica informațiile în mod rezonabil înainte de a le publica, și va exprima opinii pe o bază factuală. Informațiile vădit neadevărate sau cele despre care jurnalistul are motive temeinice să creadă că sunt false, nu vor fi publicate. 2.2.3. În chestiunile despre care relatează jurnalistul trebuie să facă eforturi pentru a prezenta punctele de vedere ale tuturor părților implicate. 2.2.4. Jurnalistul va respecta în redactare regulile citării. În cazul citării parțiale a unei persoane, jurnalistul are obligația de a nu denatura mesajul acelei persoane.“
Relatarea (povestirea) din articolul mai sus menționat nu reflectă adevărul, nu se sprijină pe înscrisuri eliberate de autorități, fiind pură speculație.
Deoarece în conținutul acestui articol au fost aduse grave atingeri demnității iar acestea nu au un fundament real având în vedere actele pe care le atașăm în copie, urmează a publica dezmințirea așa cum am solicitat, în caz contrar urmând a vă solicita în instanță daune morale, daune moratorii, obligarea la publicare sentinței judecătorești.
ÎN DREPT: invocăm prevederile art. 1522 și urm. art. 1391, 253, 72, 73 Noul Cod civil cu completările și modificările ulterioare, coroborate cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Prezenta notificare constituie somație, persoana fizică sau juridică fiind de drept în întârziere, conform art. 1522 Noul Cod civil, coroborat cu celelalte dispoziții legale în vigoare.
Redactată și semnată astăzi, 24 martie 2017, în 3 exemplare, la care s-au anexat copii certificate pentru conformitate de pe înscrisurile menționate în cuprinsul notificării.

24 Martie 2017, 08:15 (18817 vizualizări - 35 comentarii)

Citiți și:
Război în instanță pentru paza Spitalului Județean de Urgență Slobozia

Comentariile cititorilor:


Ciprian:
(13 Mai 2023, 22:42)
Țară condusă de hoți.
De la Ciolanis la directorii din primării.
La Oradea n-a mai plătit de două luni salariile angajaților.
Și cei din primăria Oradea care încheie contracte cu asemenea escroci sunt la fel. Scursurile societății. 
Praful și pulberea să se aleagă de toți !!! psd pnl aceeași mizerie. 
Arde-v-ar focul toate averile, s-ajungeți boschetari, la tomberoane să mâncați!!!
AMIN! AMIN! AMIN!
Ramona:
(5 Mai 2023, 18:48)
Feriți-vă de aceasta firma tepara, tine oameni la munca și apoi nu plătește angajații,a lăsat peste 80 angajați în Oradea fără salariile pe 2 luni,rușine ca se îmbogățește pe spatele unor amărâți care avea minim pe economie și nici ala nu lau mai primit de doua luni
Ioana:
(31 Martie 2023, 09:24)
Wow....in sfârșit am văzut fața Domnului BOSS de la RINO GUARD SRL...E PSD-ist domnul...nu se gândește la oamenii care munca SC... RUȘINE.DUMNEZEU ARE GRIJA....IMI DONEZ SALARIUL PE 2 LUNI CA SA ABA CU CE TRĂI ( CIND O SA IL PRIMESC) NUMAI SĂ-L VAD LA "SAPA DE LEMN"
Lupa:
(26 Ianuarie 2020, 08:48)
situatia descrisa mai sus azi 26/01/2020 este identica si acum sunt salariati care de 4 luni nu au vazut un ban si vad ca nu sau luat nici un fel de masuri impotriva lui ,din moment ce el primeste noi obiective. 
Nu inteleg de ce firmele care au contracte cu el continua sa plateasca desi cunosc situatia din curtea lor ,de ce nu se reziliaza contractele cu aceasta firma ? 
Pt Lili:
(2 Aprilie 2017, 14:56)
Dna manager a executat ordinul dlui presedinte. D asta nu i problema
pCr:
(30 Martie 2017, 14:40)
Aceeași situație o întâlnim și la Spitalul din Țăndărei,dar angajații acelorași firme administrate de același din motive lesne de înțeles...tac. Sperăm ca instituțiile in măsura să-și facă datoria, luând măsurile ce se impun.
XYZ:
(28 Martie 2017, 14:59)
Cateva clarificari pentru cei care scriu articole de presa si pentru cei care comenteaza fara a se informa inainte:
1. Dragos Slaniceanu a fost angajat al S.C. Progroup Training S.R.L. din octombrie 2010 (venit de la Bucuresti), pe functia de ,,Sef formatiune paza", functie simpla (sef peste agentii de securitate) care nu avea nicio legatura cu administrarea societatii.
2. Atentie la date, Progroup Security S.R.L. era intrata in insolventa din iuni-iulie 2010! Cine are ochi sa vada sau sa mearga la ORC Ialomita pentru a se informa, va descoperi ca nici in aceasta societate acest Dragos Slaniceanu nu a avut nicio tangenta....acesta lucrand pana in octombrie 2010 in Bucuresti.
3. Cele doua societati, Progroup Security S.R.L. si Progroup Training S.R.L. au fost administrate, introduse in insolventa apoi in faliment de catre ,,magnificul" Dumitrascu Danut. Oare cum de ati uitat, ori nu vreti sa vedeti adevarul!? Ambele insumand datorii de peste 27 miliarde lei vechi. Culmea e, ca tot acest ziar a scris in 2013 despre cele doua societati iar astazi se pare ca a uitat! Acest individ care incearca sa i se cam piarda urma, in prezent activeaza in cadrul S.C. MNS Security S.R.L. Tulcea....ca Administrator iar ,,inteligenta lui femeie Dumitrascu Dorina, care face ca si frunzele sa cada din copacii pe langa care trece ea" (de prostie, nu de altceva), este ,,asociat".
4. Il aveti pe ,,Google" la indemana, intrebati-l si va va raspunde!
Mult succes!
@[email protected]:
(27 Martie 2017, 07:28)
Daaaa....ziarul vreasa il denigreze pe a cest om ,care plteste la stat,merge la biserica(din talpile ghetelor lui s au realizat minunate ornamente),are o relatie de amicitie cu angajatii,nu cunoaste pe nimeni din institutiile statului si mai mult este in psd pentru ca el crede cu abnegatie in partid.Mai mult,ziarul de fata ar vrea sa isi angajeze reporterii in locul agentilor de paza!Conspiratia imptriva acestui mare om de stat va duce la varsare de cerneala,la lupte grele ce vor fi duse in spiritul social democrat.Acest veritabil investitor de harbuji are doar mari calitati (nedescoperite de moraru si musoiu).In jurul sau incepe sa ploua pe arsita,femeile sterpe devin mame,cutremurele intra in pamant de rusinea acestui psd ist prea corect si sfintit...
Credinta:
(27 Martie 2017, 00:02)
Nu va lasati prostiti aotul e o CONSPIRATIE PSDul e PLIN de ILUMINATI de la statul DAC tuti sunt niste corupti!!
Ionel P:
(26 Martie 2017, 23:52)
Doar pentru ca omu are o frema si niste firme asta nul face infractor Lume zice multe mai ales anonim Un pic mai putina invidie si mai multe dovez
Catre Marian:
(26 Martie 2017, 23:29)
La Camera de Comert e unu Dragos LUCIAN Slaniceanu Ai gresit omu cciail.ro/contact.php
Neacsu:
(26 Martie 2017, 23:23)
Dace Prevent si Dragostalsunt in datorii sau falimet io vreau DOVEZI nu speculatii fara noima. Unde sunt CERTIFICATELE FISCALE vreau lincuri. Cei asta stire sau politica.
Gigi:
(26 Martie 2017, 21:52)
Toti care nu stiu comenteaza. Ce patetic.
Faceti orice pentru niste vieweri.
Marian:
(26 Martie 2017, 12:53)
PSD-ul l-a pus pe acest individ si presedinte al Camerei de Comert Industrie si Agricultura Ialomita . De curiozitate am intrat pe site-ul lor si calendarul de manifestari nu mai e actualizat din 2013 !!!
Laurentiu:
(25 Martie 2017, 21:28)
Aloooooo treziti.va in ce lume traiti??Pe trantorii aia de la spital ii plangeti voi care nu sunt buni nici de scara la gaini..

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Miercuri 07 Iun 2023
110 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
0
Fetești: Peste 60 kg de pește, confiscate

Fetești: Peste 60 kg de pește, confiscate

Vineri, 2 iunie a.c., polițiștii de Ordine Publică din Fetești depistat în flagrant, pe malul stâng al Brațului Borcea, doi  bărbați, cu vârste de 29 și 34 de ani, în timp ce transportau cu autoturismul ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 15:55
(44 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 9 permise de conducere reținute, 5 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 52 mii de lei

Marți, 6 mai a.c., peste 70 de polițiști din cadrul IPJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 15:40
(43 vizualizări - 0 comentarii)


Instituția Prefectului Ialomița: «Saber Guardian 2023»

Instituția Prefectului Ialomița: «Saber Guardian 2023»

În perioada 27 mai-7 iunie 2023, Instituția Prefectului Județul Ialomița a desfășurat o serie de acțiuni în sprijinul desfășurării în bune condiții a exercițiului militar multinațional «Saber Guardian ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 12:50
(54 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursurile Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență,  organizează miercuri, 7 iunie 2023, începând cu ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 08:55
(130 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Prevederi noi privind evaziunea fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că Legea nr. 241/2005, pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale, a fost completată și s-au introduse prevederi noi ...[citește_toată_știrea]

7 Iunie 2023, 08:15
(122 vizualizări - 0 comentarii)


5

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

6 Iunie 2023, 19:10


Proiectile neexplodate de artilerie, la Fetești

Sâmbătă și duminică, respectiv 3/4 iunie a.c., echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița a intervenit pentru asanarea a două proiectile ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:25
(153 vizualizări - 0 comentarii)


7

Accidente la Coșereni, Slobozia, Urziceni, Fetești, Movilița și Borănești

Un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit la un accident rutier produs pe DN2, pe raza localității Coșereni, în care au fost implicate două autoturisme. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:20
(233 vizualizări - 0 comentarii)


Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța

Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța

Pachetul «Cont Client»/RAJA Constanța este accesibil 24/24 și este sigur și ușor de utilizat prin platforma on-line «Contul meu RAJA» (accesibil de pe orice desktop) sau prin aplicația ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 13:05
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Șarpe de un metru, la motorul unei mașini

Luni, 5 iunie a.c., jandarmii au intervenit pentru capturarea unui șarpe de aproximativ 1 metru, care se afla la motorul unei mașini în zona Gării din municipiul Fetești. Șarpele a fost eliberat în mediul ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 12:50
(169 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești șarpe


APIA: Final de Campanie depunere Cereri de plată 2023

Agenția de Plăți si Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice încheierea Campaniei de depunere fără penalități a Cererilor de plată. Astfel, în perioada 1 martie-31 mai ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 11:20
(146 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: Salonul Național de Artă Plastică «Atitudini Contemporane», ediția a XVI-a

Consiliul Județean Ialomița, Centrul Cultural «Ionel Perlea» Ialomița, «TRUICART Events Brand» și Dan Tudor Truică-curator independent au plăcerea să vă invite la vernisajul Salonului Național de Artă ...[citește_toată_știrea]

6 Iunie 2023, 08:10
(162 vizualizări - 0 comentarii)


«Saber Guardian 23» în Garnizoana Slobozia

Militarii Diviziei 2 Infanterie «Getica» împreună cu partenerii americani aparținând Brigăzii 226 MEB din Garda Națională a Statului Alabama, găzduiți de Batalionul 113 Artilerie «Bărăganul» Slobozia, vor ...[citește_toată_știrea]

2 Iunie 2023, 15:00
(685 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa la Fetești!

În vederea executării lucrărilor de conectare a noilor rețele de alimentare cu apă potabilă la sistemul centralizat din Fetești, se va întrerupe furnizarea apei de miercuri, 31 mai 2023, orele 23, ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 17:05
(1071 vizualizări - 0 comentarii)


Gheorghe Doja: A murit după ce a căzut într-o hazna

O femeie de 51 de ani din localitatea Gheorghe Doja a murit marți, 30 mai a.c., după ce a căzut într-o hazna. La fața locului au fost chemați paramedicii SMURD, dar și un elicopter SMURD, însă femeia nu ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 16:00
(1200 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «Expoziția Absolvenților» la Muzeul Național al Agriculturii din România

Miercuri, 7 iunie 2023, la Muzeul Național al Agriculturii va fi vernisată «Expoziția Absolvenților», de la Liceul de Arte «Ionel Perlea» Slobozia, Atelierul de Arte Decorative-Tapiserie și Atelierul de ...[citește_toată_știrea]

30 Mai 2023, 09:50
(1038 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: 23 permise de conducere reținute, 8 certificate de înmatriculare retrase, amenzi de peste 139 mii de lei

Sâmbătă și duminică, 27-28 mai a.c., peste 90 de polițiști din cadrul PJ Ialomița au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:50
(1203 vizualizări - 0 comentarii)


Ordin de protecție provizoriu, emis de polițiști la Fetești

Vineri, 26 mai a.c., polițiștii din Fetești au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 44 de ani, din Fetești, ar fi fost agresată de concubinul său, un bărbat de 39 de ani. În urma verificărilor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:35
(1127 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și cu permise suspendate, la volan

Polițiștii ialomițeni au depistat, în trafic, trei bărbați, cu vârstele cuprinse între 25 și 58 de ani, în timp ce conduceau autoturisme având dreptul de a conduce suspendat. În urma verificărilor efectuate ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 15:20
(999 vizualizări - 0 comentarii)


Incendii la Sudiți și Drăgoești

Incendii la Sudiți și Drăgoești

În seara zilei de sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orelor 20,30, pompierii din Țăndărei au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:50
(984 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Cinci accidente, șase persoane rănite

Două echipaje de pompieri din Slobozia au intervenit la un accident rutier produs pe DN2A, între localitățile Slobozia și Bucu, în care au fost implicate două autoturisme. În urma evenimentului rutier a ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:35
(922 vizualizări - 0 comentarii)


Proiectil neexplodat de artilerie, la Bărcănești

Vineri, 26 mai 2023, echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» Ialomița a intervenit pentru asanarea unui proiectil exploziv de artilerie calibru 100 mm, ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 13:25
(1094 vizualizări - 0 comentarii)


DECES

Cu durere în suflet și nemăsurată tristețe anunțăm dispariția prematură a celui care a fost Dumitru Petre.
Slujba de înmormântare va fi oficiată în orașul Pantelimon, sicriul cu trupul ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:30
(1302 vizualizări - 0 comentarii)


Programul casieriilor RAJA Constanța de 1 Iunie și de Rusalii

RAJA Constanța aduce la cunoștință abonaților din întreaga arie de operare că joi, 1 iunie 2023, și luni, 5 iunie 2023, casieriile și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor ...[citește_toată_știrea]

29 Mai 2023, 11:15
(1112 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe str. Ciocârliei din Țăndărei

Duminică, 28 mai 2023, echipele RAJA Constanța intervin pentru remedierea avariei survenite pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Ciocârliei din Țăndărei. Ca urmare, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

28 Mai 2023, 10:20
(1263 vizualizări - 0 comentarii)


Amenzi de peste 76 mii de lei, aplicate de polițiștii ialomițeni

Joi, 25 mai a.c., polițiștii ialomițeni au acționat, pe raza întregului județ, pentru descurajarea săvârșirii unor fapte antisociale și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică. De asemenea ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 14:30
(1201 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Marți, 30 mai 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că marți, 30 mai 2023, este termenul-limită de depunere a «Declarației informative privind livrările/prestările și achizițiile ...[citește_toată_știrea]

26 Mai 2023, 12:40
(1025 vizualizări - 0 comentarii)


Polițiștii ialomițeni, alături de copii în Săptămâna «Prevenirii Criminalității»

În perioada 22–25 mai a.c., polițiștii au desfășurat activități informativ-preventive, în cadrul Săptămânii «Prevenirii Criminalității», zile dedicate siguranței copiilor, siguranței on-line precum și prevenirii ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 16:15
(1444 vizualizări - 0 comentarii)


APIA: Sprijin financiar de 16,666 milioane de pentru crescătorii de animale

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), efectuează plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 11:15
(2091 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concursuri privind pregătirea elevilor în domeniul situațiilor de urgență

În perioada 25-26 mai 2023, la Slobozia, în cadrul Liceului Tehnologic «Alexandru Ioan Cuza» și Stadionului «1 Mai», se desfășoară fazele județene ale celor două concursuri organizate de Inspectoratul pentru ...[citește_toată_știrea]

25 Mai 2023, 09:10
(1139 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 421 422
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...