Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Se întâmplă tot la Spitalul Slobozia!

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Scos pe ușa din spate a Spitalului Județean de Urgență Slobozia din cauza numeroaselor scandaluri publice în care a fost implicat, medicul Vasile Olaru revine în atenția opiniei publice. În urmă cu o săptămână, acesta s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița pentru a da declarații într-o nouă anchetă penală în care ar avea calitatea de suspect. Dosarul se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ar avea ca obiect achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Slobozia. «Nu le-am declarat nimic polițiștilor pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu...» a declarat pentru Independent medicul Vasile Olaru.

Scandaluri publice marca «Vasile Olaru» Problemele pe care medicul Vasile Olaru le-a creat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia sunt diverse. În tandem cu juristul Vasile Zamfir, acesta a fost acuzat de organizarea de licitații trucate, angajări ilegale de personal și decimarea bugetului celui mare spital din județul Ialomița. Mai mult decât atât, în 2015 acesta a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de «abuz în serviciu» și «fals intelectual». Potrivit actelor de urmărire penală, procurorii Parchetului Județean au reținut faptul că Vasile Olaru a încheiat un contract privind prestarea de servicii ce avea ca obiect organizarea de cursuri prin intermediul căreia se puteau accesa fonduri europene. Plata cursurilor s-a realizat din fondurile publice ale Spitalului Județean de Urgență Slobozia, iar formatorii au eliberat în fals 9 certificate de absolvire. Cazul a fost declinat către Direcția Națională Anticorupție, instituție care a finalizat cercetările, trimițând speța în judecată. În acest dosar, medicul Vasile Olaru a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

O nouă anchetă penală Problemele penale ale medicului Vasile Olaru nu se rezumă doar la atât. În urmă cu o săptămână, el a fost audiat la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița într-un nou dosar penal în care apare ca suspect. Ancheta se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și vizează achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Concret, medicul Vasile Olaru, în perioada în care a fost manager al unității medicale, ar fi aprobat plata sumei de 60 mii de euro pentru achiziția de softuri anti-virus, tranzacție care s-ar fi realizat doar pe hârtie. Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru pentru un punct de vedere cu privire la noile acuzații care i-au fost aduse, medicul Vasile Olaru a declarat: «Nu le-am declarat nimic polițiștilor, pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu... Dar dumneavoastră cine v-a spus așa ceva? Cine v-a informat?». Surse judiciare apreciază faptul că numele medicului Vasile Olaru s-ar regăsi în alte 3 anchete aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia. Respectivele dosare au fost constituite în baza unor sesizări ale Camerei de Conturi Ialomița.

22 Mai 2017, 08:05 (9507 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Doctorul Vasile Olaru, vizat de procurorii Parchetului Județean
JAF FINANCIAR la Spitalul Slobozia
SANITAS face trafic de influență pentru protejarea angajaților PFA

Comentariile cititorilor:


Mihaela:
(10 Aprilie 2019, 11:40)
Deci a plecat de la Slobozia si a venit la Tandarei... Un medic incompetent si cu un vocabular foarte bogat. Am fost internata cu copilu in sp Țăndărei si daca a 4 a zi am cerut externarea mi a oferit o cu sila si cu mare nepasare, nici macar bun simt nu a avut sa imi dea o reteta pt continuarea tratamentului. Un om de nimic, un medic care nu se poate numi MEDIC!
Nina:
(19 Februarie 2018, 18:30)
Nu i-am fost pacient, dar îl cunosc din felul cum vorbea cu oricare pacient, chiar dacă nu era al lui! Știe meserie. L-au cam lăsat nervii cu idioatele de asistente. Are dreptate doctorul, asistentele sunt tupeiste și incompetente! Sunt pline de ele și nu mai respectă doctorii. Pe pacienți, nici atât!
fosta sotie:
(19 Februarie 2018, 17:54)
Dr Olaru avea grija de toti copiii vecinilor din bloc, ai unor colegi de serviciu si ma amuza ca imi atragea mereu atentia sa nu cumva sa primesc vreun ban de la cineva. A fost student favorit al dr Pesamosca, care accepta un vin, o branza, pe care le impartea cu studentii, dar niciodata bani.

Asa ca madam Mary, observ si eu, ca ceilalti, ca de cand a facut prostia sa intre in politica, s-a ales cu dosare penale cand a ales independnta.

La ora actuala se cumpara licente antivirus care se instaleaza online de catre utilizatorul calculatorului (eu lucrez in IT). Asa ca daca utilizatorul nu si-a instalat programul antivirus, sigur ca el nu va fi gasit in calculator. Asta dovedeste incompententa, din partea specialistilor care au facut cercetarea ...si desigur, din partea acdrelor medicale - carora totusi nu li se poate cere expertiza IT.

Greseli o fi facut, ca hartzogaria de azi e lucrul dracului ... ii urez bafta sa le descurce
BUN doctor:
(27 August 2017, 07:12)
Pentru Mary Domnul doctor Vasile Olaru sa-i dea D-zeu sanatate ca mi-a operat fata si sotia de apendicita si mamei mele i-a aplicat o placa la umar in urma unui accident in care si-a fracturat mana la umar si nu a cerut nici un leu . Multi il dusmanesc si vorbesc de rau de el probabil din invidie..
Salon cu bolnavi:
(25 Mai 2017, 22:30)
@către Mary. Sunt pe aceeași lungime de unde cu acest cititor. Dr. OLARU VASILE este chirurg bun. Slobozia nu are mulți ca el. Politica și pițipoancele de asistente îl mușcă de cr. Lăsați-ne doctorii în pace, dați-o dracu de politică! Ne-a mâncat și educația și sănătatea! Nu plecați capu, D-le chirurg în fața Ceraselelor!
Catre Mary:
(25 Mai 2017, 19:54)
Am avut deaface cu Dr Olaru in mai multe randuri cu diferite cazuri pe care doctorul Olaru le-a rezolvat ca medic( operatii de apendice la sotie si copii.,operatie mana rupta cu placa montata in suruburi,etc) dar niciodata nu a cerut un leu ca am vrut eu sa-l cinstesc cu un peste a fost altceva dar nu a cerut el aici minti Mary, Omul acesta a salvat multe vieti si e unul dintre cei mai buni medici pe care ii are spitalul Slobozia .Mary exista Politie si D.N.A. de ce nu i-ai organizat un flagrant?Nu pune amprenta pe ureche,spune fapte concrete si concludente nu aiureli de doi bani,toate disputele ce le are Dr Olaru sunt politice  si daca e vinovat sa le traga ca Ciuperca.......si altii.....Dar de cand nu mai e membru P S D si le-a incurcat treburile acum si-a facut dusmani toti prietenii care ii era aproape de protesta si striga in fata prefecturii pe gerugile alea mari impotriva lui Basescu ......
Victorița:
(24 Mai 2017, 17:07)
Dr. Vasile Olaru va rămâne doctor în acest spital. Vom vedea cine pleacă și unde. Îl mușcă inferiorii de cr. ca și pe directoare! Nu pot ei să se destrăbăleze îndeajuns. Vin proastele la serviciu să se odihnească și să se distreze. Iancu Mariana știe ce vrea și lor nu le convine. O vor ușui că sunt mulți și ea e cam singură. Dr. V. Olaru o aprobă în strategie pe D-na Iancu, adică e cu disciplina. In rest, care ce a furat, e treaba altora.
bau-bau:
(24 Mai 2017, 10:59)
Dacă e un chirurg așa de bun, de ce n-a plecat "afară"?! Poate s-ar simți mai bine "înăuntru". La cât de șpăgar și șmenar este ...
NeaSandu:
(23 Mai 2017, 09:19)
Domnule alții fura vagoanele CFR-ului și DNA doarme, și unu ca fura o pâine îi face dosar penal,ce justiție este asta.Domnul Olaru a făcut un bine ca achiziționat programe antivirus,dar alții care fura sute de milioane dna doarme.
Nisipeanu B.:
(22 Mai 2017, 15:21)
Dr. Olaru Vasile este medic cu experiență. De ce nu l-ați văzut ce face ca director, lașilor? Acum îl ardeți, vorbă să fie! O fi prost să se dea pe mâna proștilor! N-avem mulți medici de calitate profesională. Măcar asta apreciați, că hoții sunt de la Președinte în jos. Moralitatea, poate profesorii s-o mai aibă, că educă pe copii (?!). Nu mai avem doctori! Ne mulțumim și cu doctori-fermieri. Cinste lui că are cine să-i cumpere produsele! Dr. Olaru Vasile știe meserie, să fim mulțumiți și cu atât! Câți au sfidat legea și-i doare-n cr.? Câți fură de rup, în frunte cu judecătorii? În Slobozia, un chirurg bun este aur!
Andrei:
(22 Mai 2017, 14:03)
A incercat sa puna mana si pa Primaria Slobozia, ar fi fost vaca de muls. Trebuia sa bage el mana in buzunar si nu prea s-a potrivit cu naravul lui. Nu i-a mers lu' laptaru' asta. Ce rusinos, sa vinzi lapte in spital. Ce ma mai mira, la CCR, un jurat vindea capre.
cineva:
(22 Mai 2017, 10:52)
interesant e ca niciodata aspectele astea nu ies la iveala cat oamenii sunt pe functie si ca nici nu se inregistreaza vreun progres de la cei care ii inlocuiesc....abia dupa ce nu mai sunt de folos partidului care i-a intepenit acolo se face mare tam tam...partidul e in toate!
Stan Pățitu:
(22 Mai 2017, 09:50)
Pentru sănătate, dai! Dar știi sigur că o vei avea? Nu, de cele mai multe ori, dai degeaba. Asistentele sunt incapabile și prostuțe. Infirmierele sunt adunate de pe marginea șanțurilor și doar fardul e de ele! Dr. Olaru Vasile este doctor, știe meserie! Dacă i se vor dovedi greșelile, ,,va plăti" ca și fostul dr. Adrian Ștefan de la Expertiză sau de unde a furat el....Că pe Cristiana Stoian au uitat-o....aceștia, numai din cei doctori care se știu. Câți or mai fi! Dr. Olaru Vasile are nevoie de un avocat bun, nu din acest județ!
Mary:
(22 Mai 2017, 09:14)
  Acest individ, ca nu-i pot spune medic, este plin de bube ca doctor. Sunt fel de fel, de oameni care au avut de-a face in mod direct sau indirect cu acest Olaru, care pentru o interventie medicala cerea bani de la obraz. "Nici nu se uita la tine daca nu-i dadeai bani sa te opereze!" Asa incep toate relatarile celor care au avut nevoie de un medic de teapa spagarului Olaru, ce avea si un mercurial pentru fiecare interventie. Orasul este mic, practicile doctorilor spagari sunt cunoscute de toata lumea dar nimeni nu are curajul sa o spuna. Ei pun raul inainte, in replica "daca, doamne fereste, mai ai nevoie!", ca pentru sanatate omul este dispus sa isi dea si haina de pe el, iar unu' ca Olaru sa i-o ia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 27 Iun 2022
82 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393

APIA: 1,397 milioane de lei, ajutor de stat pentru sectorul creșterii animalelor

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) efectuează, prin Centrele Județene, plata ajutorului de stat în sectorul creșterii animalelor, solicitat prin cererile de plată aferente serviciilor ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 16:40
(70 vizualizări - 0 comentarii)


AJOFM Ialomița: 3,85%, rata șomajului în luna mai 2022

La sfârșitul lunii mai 2022, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Ialomița erau înregistrați 3586 șomeri (din care 1649 femei), rata șomajului fiind de 3,85%, cu 0,57% sub valoarea ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:30
(59 vizualizări - 0 comentarii)


2
Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Angajări din sursă externă la Jandarmeria Ialomița

Inspectoratul de Jandarmi Județean Ialomița organizează concurs pentru ocuparea unui număr de 20 posturi de execuție vacante de subofițer pază principal, cu personal recrutat prin rechemare în activitate ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 15:05
(44 vizualizări - 0 comentarii)


3

IȘJ Ialomița: Rezultate inițiale la examenul de Bacalaureat 2022

Rezultatele (înainte de depunerea/soluționarea contestațiilor) la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2022, au fost afișate luni, 27 iunie a.c., pe site-ul dedicat al Ministerului Educației bacalaureat ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 13:25
(49 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Concurs pentru directori și directori adjuncți la școli

În baza prevederilor Metodologiei privind organizarea și desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat, Inspectoratul ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 11:05
(160 vizualizări - 0 comentarii)


5
Incendii la Rovine și Bordușelu

Incendii la Rovine și Bordușelu

Duminică, 26 iunie 2022, un echipaj de pompieri din Urziceni a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în satul Rovine. ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:55
(129 vizualizări - 0 comentarii)


Maia: Un autoturism a lovit o căruță

Vineri, 24 iunie a.c., în jurul orele 22,00, pe raza comunei Maia s-a produs un accident rutier. Un autoturism a lovit o căruță, fiind înregistrate două victime. După intervenția pompierilor din Urziceni ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 10:50
(125 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Maia accident


7

AJFP Ialomița: Încasări de 454,23 milioane de lei la bugetul general consolidat în primele 5 luni din 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în primele 5 ale anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 454,23 milioane de lei, cu 45,1 ...[citește_toată_știrea]

27 Iunie 2022, 09:20
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Mașină lovită de tren, la Alexeni

Mașină lovită de tren, la Alexeni

În seara zilei de duminică, 26 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident feroviar în localitatea Alexeni, în care au fost implicate un tren de persoane ...[citește_toată_știrea]

26 Iunie 2022, 20:40
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Fetești: Copil de 13 ani, înecat în apele Brațului Borcea

Sâmbătă, 25 iunie a.c., pompierii din Fetești au fost solicitați să intervină în cazul unui băiat, în vârstă de 13 ani, dispărut în apele Brațului Borcea. După câteva ore de căutări, trupul copilului a ...[citește_toată_știrea]

25 Iunie 2022, 15:05
(318 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare»

Vineri, 24 iunie a.c., polițiștii ialomițeni au efectuat 4 percheziții domiciliare într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare». În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 7 televizoare ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 15:00
(699 vizualizări - 1 comentariu)


ISU Ialomița: Încep recrutările pentru admiterea la Academia de Poliție «Alexandru Ioan Cuza»

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița recrutează candidați pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție «Alexandru ...[citește_toată_știrea]

24 Iunie 2022, 10:15
(364 vizualizări - 0 comentarii)


12
Razie la Fetești

Razie la Fetești

În cursul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, pe raza municipiului Fetești polițiștii au desfășurat o serie de acțiuni pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică, combaterea infracțiunilor ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 16:00
(492 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești razie


IȘJ Ialomița: Două note de 10 la Evaluarea Națională 2022

Inspectoratul Școlar Județean Ialomița a adat publicității primele rezultate ale Examenului de Evaluare Națională la nivelul județului. Înainte de depunerea contestațiilor, conform datelor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 14:00
(711 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Concurs pentru posturi de șoferi

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al județului Ialomița scoate la concurs în vederea ocupării, prin încadrare directă, în conformitate cu prevederile Legii nr. 80/1995, privind ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:30
(666 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Ciocârlia: Și-a găsit sfărșitul într-un incendiu

Miercuri seara, 22 iunie 2022, în comuna Ciocârlia, echipajele de pompieri au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință și o anexă. La locul solicitării s-au deplasat ...[citește_toată_știrea]

23 Iunie 2022, 10:20
(446 vizualizări - 0 comentarii)


ISJ Ialomița: 93,42%, prezență la Examenul de Bacalaureat 2022

Miercuri, 22 iunie 2022, s-a încheiat sesiunea iunie-iulie a Examenului de Bacalaureat. Această sesiune s-a desfășurat în 10 centre de la nivelul județului Ialomița. Conform informațiilor oficiale, din ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 14:00
(788 vizualizări - 0 comentarii)


Slobozia: «FreeLand Festival», 8-10 iulie 2022

Slobozia: «FreeLand Festival», 8-10 iulie 2022

Primăria municipiului Slobozia, alături de Consiliul Local și Direcția Educație, Cultură și Tineret lansează «FreeLand Festival», cel mai mare eveniment muzical din județul Ialomița dedicat tuturor locuitorilor ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 10:40
(917 vizualizări - 1 comentariu)


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în Cartierul Coloniști din orașul Fetești. Lucrare programată, 22-23 iunie 2022!

În vederea executării lucrărilor de racordare la noua rețea de alimentare cu apă de la intersecția străzilor Ștefan cel Mare cu Petru Movilă din Cartierul Coloniști (Fetești-Gară) din Fetești, RAJA Constanța ...[citește_toată_știrea]

22 Iunie 2022, 10:20
(584 vizualizări - 0 comentarii)


19

Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

21 Iunie 2022, 19:15


IȘJ Ialomița: 1371 de candidați prezenți la proba a doua la Bacalaureat 2022

Probele scrise din cadrul sesiunii iunie-iulie 2022 a Examenului Național de Bacalaureat au continuat marți, 21 iunie a.c., cu examenul la proba obligatorie a profilului, fiind organizate la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2022, 17:50
(663 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Venituri de 97,49 milioane de lei, colectate în luna mai 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a realizat, în luna mai a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 97,49 milioane lei, cu 13,66 milioane ...[citește_toată_știrea]

21 Iunie 2022, 12:00
(662 vizualizări - 0 comentarii)


Popas Chirana: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Popas Chirana: Și-a pierdut viața într-un accident rutier

Luni, 20 iunie a.c., pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe DN2A, în care au fost implicate două ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 20:30
(1448 vizualizări - 0 comentarii)


IȘJ Ialomița: Proba scrisă la Limba și Literatura Română-Bacalaureat 2022

Probele scrise din cadrul sesiunii iunie-iulie 2022 a Examenului Național de Bacalaureat au început luni, 20 iunie 2022, cu examenul la Limba și Literatura Română, fiind organizate la nivelul județului ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 17:10
(756 vizualizări - 0 comentarii)


Urziceni: Opt persoane, prinse în flagrant la furat de fier vechi

Opt persoane, cu vârste cuprinse între 14 și 44 de ani, toate din Urziceni, au fost surprinse în flagrant de polițiști duminică, 19 iunie a.c., în timp ce sustrăgeau deșeuri feroase din incinta unei societăți ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 14:05
(653 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Beți și fără permise, la volan

Polițiștii din Slobozia au oprit în trafic, pe DN21, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani. În urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a constatat faptul că bărbatul are dreptul ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 13:55
(750 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: Bunuri susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiști

Efective din cadrul Poliției Municipiului Fetești au constatat că o unitate economică de pe raza localității oferă spre vânzare articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtând însemnele și inscripțiile ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 13:40
(743 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: 1,525 milioane de lei, obligații suplimentare de plată stabilite de Activitatea de Inspecție Fiscală

Activitatea de Inspecție Fiscală din cadrul AJFP Ialomita a efectuat, în luna mai 2022, controale la contribuabili persoane fizice și juridice. Astfel, 39 de inspecții fiscale au fost finalizate, din care ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 11:25
(700 vizualizări - 0 comentarii)


Movila: Casă în flăcări din cauza unui scurtcircuit

Movila: Casă în flăcări din cauza unui scurtcircuit

Sâmbătă, 18 iunie a.c., trei echipaje de pompieri din Țăndărei au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD pentru lichidarea unui incendiu produs la o locuință din ...[citește_toată_știrea]

20 Iunie 2022, 10:35
(700 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Movila incendiu


IPJ Ialomița: Amenzi de peste 20 mii lei, aplicate de polițiști

IPJ Ialomița: Amenzi de peste 20 mii lei, aplicate de polițiști

În seara zilei de vineri, 17 iunie a.c., polițiștii rutieri au acționat pe principalele artere din județul Ialomița pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente și pentru depistarea ...[citește_toată_știrea]

18 Iunie 2022, 14:15
(975 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 392 393
Ultimele comentarii
dojan(a) în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Vlad în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia waly în Complexul de locuințe sociale de la Bora va costa 18,6 milioane de lei Fost politist în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia George.s în Biserica răspopiților Pandelică atrage în continuare pelerini din toată țara Opinie în Voluntarii orașului Urziceni apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Vasi în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 22 iunie 2022 Cofetaru' în Organele judiciare din Ialomița au renunțat la urmărirea penală în peste 400 dosare de braconaj piscicol Urzicenean în Voluntarii orașului Urziceni Rodica în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni Florina în Autorizarea taxiurilor din Țăndărei, obiectul unui dosar penal trimis în judecată Gogu în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni Anonim în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Corcodel de la Dumitresti în IPJ Ialomița: Percheziții într-un dosar privind fapte de «abuz în serviciu» și «delapidare» Curiosul în Cooperativa Agricolă «Bostănăria», soluția de supraviețuire a pepenarilor ialomițeni Corcodel de la Dumitresti în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia Mary în Slobozia: 100000 de euro pentru Festivalul «FreeLand» Eu în Cazul unui polițist amenințat cu moartea, ignorat de procurorii Parchetului Slobozia
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...