Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

EVENIMENT

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Se întâmplă tot la Spitalul Slobozia!

Medicul Vasile Olaru, vizat de un nou scandal penal

Scos pe ușa din spate a Spitalului Județean de Urgență Slobozia din cauza numeroaselor scandaluri publice în care a fost implicat, medicul Vasile Olaru revine în atenția opiniei publice. În urmă cu o săptămână, acesta s-a prezentat la Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița pentru a da declarații într-o nouă anchetă penală în care ar avea calitatea de suspect. Dosarul se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și ar avea ca obiect achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Slobozia. «Nu le-am declarat nimic polițiștilor pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu...» a declarat pentru Independent medicul Vasile Olaru.

Scandaluri publice marca «Vasile Olaru» Problemele pe care medicul Vasile Olaru le-a creat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia sunt diverse. În tandem cu juristul Vasile Zamfir, acesta a fost acuzat de organizarea de licitații trucate, angajări ilegale de personal și decimarea bugetului celui mare spital din județul Ialomița. Mai mult decât atât, în 2015 acesta a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, fiind suspectat de comiterea infracțiunilor de «abuz în serviciu» și «fals intelectual». Potrivit actelor de urmărire penală, procurorii Parchetului Județean au reținut faptul că Vasile Olaru a încheiat un contract privind prestarea de servicii ce avea ca obiect organizarea de cursuri prin intermediul căreia se puteau accesa fonduri europene. Plata cursurilor s-a realizat din fondurile publice ale Spitalului Județean de Urgență Slobozia, iar formatorii au eliberat în fals 9 certificate de absolvire. Cazul a fost declinat către Direcția Națională Anticorupție, instituție care a finalizat cercetările, trimițând speța în judecată. În acest dosar, medicul Vasile Olaru a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare, pe un termen de încercare de 2 ani și 6 luni.

O nouă anchetă penală Problemele penale ale medicului Vasile Olaru nu se rezumă doar la atât. În urmă cu o săptămână, el a fost audiat la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița într-un nou dosar penal în care apare ca suspect. Ancheta se află în lucru la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice și vizează achiziția fictivă de softuri anti-virus pentru calculatoarele Spitalului Județean de Urgență Slobozia. Concret, medicul Vasile Olaru, în perioada în care a fost manager al unității medicale, ar fi aprobat plata sumei de 60 mii de euro pentru achiziția de softuri anti-virus, tranzacție care s-ar fi realizat doar pe hârtie. Contactat telefonic de reporterii ziarului nostru pentru un punct de vedere cu privire la noile acuzații care i-au fost aduse, medicul Vasile Olaru a declarat: «Nu le-am declarat nimic polițiștilor, pentru că nu am știut de ce m-au chemat! O să se rezolve totul prin intermediul avocatului meu... Dar dumneavoastră cine v-a spus așa ceva? Cine v-a informat?». Surse judiciare apreciază faptul că numele medicului Vasile Olaru s-ar regăsi în alte 3 anchete aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slobozia. Respectivele dosare au fost constituite în baza unor sesizări ale Camerei de Conturi Ialomița.

22 Mai 2017, 08:05 (10018 vizualizări - 14 comentarii)

Citiți și:
Doctorul Vasile Olaru, vizat de procurorii Parchetului Județean
JAF FINANCIAR la Spitalul Slobozia
SANITAS face trafic de influență pentru protejarea angajaților PFA

Comentariile cititorilor:


Mihaela:
(10 Aprilie 2019, 11:40)
Deci a plecat de la Slobozia si a venit la Tandarei... Un medic incompetent si cu un vocabular foarte bogat. Am fost internata cu copilu in sp Țăndărei si daca a 4 a zi am cerut externarea mi a oferit o cu sila si cu mare nepasare, nici macar bun simt nu a avut sa imi dea o reteta pt continuarea tratamentului. Un om de nimic, un medic care nu se poate numi MEDIC!
Nina:
(19 Februarie 2018, 18:30)
Nu i-am fost pacient, dar îl cunosc din felul cum vorbea cu oricare pacient, chiar dacă nu era al lui! Știe meserie. L-au cam lăsat nervii cu idioatele de asistente. Are dreptate doctorul, asistentele sunt tupeiste și incompetente! Sunt pline de ele și nu mai respectă doctorii. Pe pacienți, nici atât!
fosta sotie:
(19 Februarie 2018, 17:54)
Dr Olaru avea grija de toti copiii vecinilor din bloc, ai unor colegi de serviciu si ma amuza ca imi atragea mereu atentia sa nu cumva sa primesc vreun ban de la cineva. A fost student favorit al dr Pesamosca, care accepta un vin, o branza, pe care le impartea cu studentii, dar niciodata bani.

Asa ca madam Mary, observ si eu, ca ceilalti, ca de cand a facut prostia sa intre in politica, s-a ales cu dosare penale cand a ales independnta.

La ora actuala se cumpara licente antivirus care se instaleaza online de catre utilizatorul calculatorului (eu lucrez in IT). Asa ca daca utilizatorul nu si-a instalat programul antivirus, sigur ca el nu va fi gasit in calculator. Asta dovedeste incompententa, din partea specialistilor care au facut cercetarea ...si desigur, din partea acdrelor medicale - carora totusi nu li se poate cere expertiza IT.

Greseli o fi facut, ca hartzogaria de azi e lucrul dracului ... ii urez bafta sa le descurce
BUN doctor:
(27 August 2017, 07:12)
Pentru Mary Domnul doctor Vasile Olaru sa-i dea D-zeu sanatate ca mi-a operat fata si sotia de apendicita si mamei mele i-a aplicat o placa la umar in urma unui accident in care si-a fracturat mana la umar si nu a cerut nici un leu . Multi il dusmanesc si vorbesc de rau de el probabil din invidie..
Salon cu bolnavi:
(25 Mai 2017, 22:30)
@către Mary. Sunt pe aceeași lungime de unde cu acest cititor. Dr. OLARU VASILE este chirurg bun. Slobozia nu are mulți ca el. Politica și pițipoancele de asistente îl mușcă de cr. Lăsați-ne doctorii în pace, dați-o dracu de politică! Ne-a mâncat și educația și sănătatea! Nu plecați capu, D-le chirurg în fața Ceraselelor!
Catre Mary:
(25 Mai 2017, 19:54)
Am avut deaface cu Dr Olaru in mai multe randuri cu diferite cazuri pe care doctorul Olaru le-a rezolvat ca medic( operatii de apendice la sotie si copii.,operatie mana rupta cu placa montata in suruburi,etc) dar niciodata nu a cerut un leu ca am vrut eu sa-l cinstesc cu un peste a fost altceva dar nu a cerut el aici minti Mary, Omul acesta a salvat multe vieti si e unul dintre cei mai buni medici pe care ii are spitalul Slobozia .Mary exista Politie si D.N.A. de ce nu i-ai organizat un flagrant?Nu pune amprenta pe ureche,spune fapte concrete si concludente nu aiureli de doi bani,toate disputele ce le are Dr Olaru sunt politice  si daca e vinovat sa le traga ca Ciuperca.......si altii.....Dar de cand nu mai e membru P S D si le-a incurcat treburile acum si-a facut dusmani toti prietenii care ii era aproape de protesta si striga in fata prefecturii pe gerugile alea mari impotriva lui Basescu ......
Victorița:
(24 Mai 2017, 17:07)
Dr. Vasile Olaru va rămâne doctor în acest spital. Vom vedea cine pleacă și unde. Îl mușcă inferiorii de cr. ca și pe directoare! Nu pot ei să se destrăbăleze îndeajuns. Vin proastele la serviciu să se odihnească și să se distreze. Iancu Mariana știe ce vrea și lor nu le convine. O vor ușui că sunt mulți și ea e cam singură. Dr. V. Olaru o aprobă în strategie pe D-na Iancu, adică e cu disciplina. In rest, care ce a furat, e treaba altora.
bau-bau:
(24 Mai 2017, 10:59)
Dacă e un chirurg așa de bun, de ce n-a plecat "afară"?! Poate s-ar simți mai bine "înăuntru". La cât de șpăgar și șmenar este ...
NeaSandu:
(23 Mai 2017, 09:19)
Domnule alții fura vagoanele CFR-ului și DNA doarme, și unu ca fura o pâine îi face dosar penal,ce justiție este asta.Domnul Olaru a făcut un bine ca achiziționat programe antivirus,dar alții care fura sute de milioane dna doarme.
Nisipeanu B.:
(22 Mai 2017, 15:21)
Dr. Olaru Vasile este medic cu experiență. De ce nu l-ați văzut ce face ca director, lașilor? Acum îl ardeți, vorbă să fie! O fi prost să se dea pe mâna proștilor! N-avem mulți medici de calitate profesională. Măcar asta apreciați, că hoții sunt de la Președinte în jos. Moralitatea, poate profesorii s-o mai aibă, că educă pe copii (?!). Nu mai avem doctori! Ne mulțumim și cu doctori-fermieri. Cinste lui că are cine să-i cumpere produsele! Dr. Olaru Vasile știe meserie, să fim mulțumiți și cu atât! Câți au sfidat legea și-i doare-n cr.? Câți fură de rup, în frunte cu judecătorii? În Slobozia, un chirurg bun este aur!
Andrei:
(22 Mai 2017, 14:03)
A incercat sa puna mana si pa Primaria Slobozia, ar fi fost vaca de muls. Trebuia sa bage el mana in buzunar si nu prea s-a potrivit cu naravul lui. Nu i-a mers lu' laptaru' asta. Ce rusinos, sa vinzi lapte in spital. Ce ma mai mira, la CCR, un jurat vindea capre.
cineva:
(22 Mai 2017, 10:52)
interesant e ca niciodata aspectele astea nu ies la iveala cat oamenii sunt pe functie si ca nici nu se inregistreaza vreun progres de la cei care ii inlocuiesc....abia dupa ce nu mai sunt de folos partidului care i-a intepenit acolo se face mare tam tam...partidul e in toate!
Stan Pățitu:
(22 Mai 2017, 09:50)
Pentru sănătate, dai! Dar știi sigur că o vei avea? Nu, de cele mai multe ori, dai degeaba. Asistentele sunt incapabile și prostuțe. Infirmierele sunt adunate de pe marginea șanțurilor și doar fardul e de ele! Dr. Olaru Vasile este doctor, știe meserie! Dacă i se vor dovedi greșelile, ,,va plăti" ca și fostul dr. Adrian Ștefan de la Expertiză sau de unde a furat el....Că pe Cristiana Stoian au uitat-o....aceștia, numai din cei doctori care se știu. Câți or mai fi! Dr. Olaru Vasile are nevoie de un avocat bun, nu din acest județ!
Mary:
(22 Mai 2017, 09:14)
  Acest individ, ca nu-i pot spune medic, este plin de bube ca doctor. Sunt fel de fel, de oameni care au avut de-a face in mod direct sau indirect cu acest Olaru, care pentru o interventie medicala cerea bani de la obraz. "Nici nu se uita la tine daca nu-i dadeai bani sa te opereze!" Asa incep toate relatarile celor care au avut nevoie de un medic de teapa spagarului Olaru, ce avea si un mercurial pentru fiecare interventie. Orasul este mic, practicile doctorilor spagari sunt cunoscute de toata lumea dar nimeni nu are curajul sa o spuna. Ei pun raul inainte, in replica "daca, doamne fereste, mai ai nevoie!", ca pentru sanatate omul este dispus sa isi dea si haina de pe el, iar unu' ca Olaru sa i-o ia.

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
Luni 30 Ian 2023
110 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413

Țăndărei: Dealer de droguri, arestat preventiv

Joi, 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița, împreună cu procurorii DIICOT-Biroul Teritorial Ialomița au documentat activitatea infracțională a unei persoane ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 16:30
(294 vizualizări - 0 comentarii)


 Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Slobozia: Apartament cuprins de flăcări

Pompierii din Slobozia au intervenit duminică, 29 ianuarie a.c., pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament situat la parterul unui bloc din oraș. La fața locului s-a deplasat și un echipaj ...[citește_toată_știrea]

29 Ianuarie 2023, 11:30
(387 vizualizări - 0 comentarii)


Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Amara: Două victime în urma unui accident rutier

Două echipaje din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, au intervenit sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în cazul un accident rutier, produs pe raza orașului Amara, în care au fost implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 18:40
(421 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara accident


3
Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Alexeni: S-a răsturnat cu mașina în șanț

Sâmbătă, 28 ianuarie a.c., în localitatea Alexeni s-a produs un accident rutier. Din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, șoferul unui automobil a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 11:15
(430 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Alexeni accident


Ialomița: Se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile din județ

Potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița se circulă în condiții de iarnă pe toate drumurile județene și naționale din județul Ialomița. Totodată, polițiștii informează ...[citește_toată_știrea]

28 Ianuarie 2023, 10:00
(359 vizualizări - 0 comentarii)


5

Țăndărei: Descinderi ale polițiștilor la hoții de energie electrică

Vineri, 27 ianuarie a.c., 42 de polițiști din structurile de Ordine Publică, Poliție Rutieră, Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 14:40
(581 vizualizări - 3 comentarii)


Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Ialomița: Traficul rutier, dat peste cap din cauza vremii nefavorabile

Codul Galben de viscol și ninsori, emis de Administrația Națională de Meteorologie și pentru județul Ialomița, dă peste cap circulația rutieră pe unele drumuri naționale și județene. Astfel, potrivit unei ...[citește_toată_știrea]

27 Ianuarie 2023, 12:10
(492 vizualizări - 0 comentarii)


7
Incendiu la o casă din Amara

Incendiu la o casă din Amara

Detașamentul de pompieri Slobozia a intervenit joi, 26 ianuarie a.c., pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la locuința unui cetățean din Amara. Pentru misiune au fost mobilizate 3 autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 18:30
(802 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Amara incendiu


Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Sfântu Gheorghe: Braconieri prinși în flagrant de polițiști

Miercuri, 26 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Ion Roată au depistat în flagrant delict, în apropierea unei bălți private din comuna Sfântu Gheorghe, patru bărbați din Slobozia ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 16:00
(757 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Luni, 30 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea Formularului 394

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor că luni, 30 ianuarie 2023, este termenul limită de depunere pentru Formularul 394-«Declarația informativă privind livrările/prestările și achizițiile efectuate pe teritoriul național» ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:40
(463 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Ialomița: Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare meteo Cod Galben de ploi, ninsori, viscol și intensificări ale vântului și pentru județul Ialomița. Atenționarea intră în vigoare ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:30
(659 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: În decembrie 2022, valoarea sumelor rambursate din TVA a fost de 12,70 milioane de lei

Administrația Județeana Finanțelor Publice Ialomița, prin structurile sale fiscal-teritoriale, a rambursat, în luna decembrie 2022, conform selecției naționale, TVA în valoare de 12,70 milioane de lei. ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 14:00
(475 vizualizări - 0 comentarii)


Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Ialomița: Accidente rutiere pe șoselele din județ, în minivacanța dedicată Zilei Unirii Principatelor

Inspectoratul pentru Situații de Urgență «Barbu Catargiu» al Județului Ialomița a dat publicității un bilanț al evenimentelor rutiere produse pe șoselele județului în minivacanța dedicată Zilei Unirii ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 10:00
(465 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Locuință cuprinsă de flăcări

Duminică, 22 ianuarie a.c., pompierii din Urziceni au fost solicitați să intervină la un incendiu, izbucnit la locuința unui cetățean, din localitatea Alexeni. Pentru misiune au fost mobilizate două autospeciale ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 09:11
(381 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Încasări de 90,23 milioane de lei la bugetul general consolidat, în luna decembrie 2022

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița a contabilizat, în luna decembrie a anului 2022, venituri nete la bugetul general consolidat al statului în sumă totală de 90,23 milioane de lei, cu ...[citește_toată_știrea]

26 Ianuarie 2023, 08:10
(502 vizualizări - 0 comentarii)


Secțiunea Mica Publicitate a fost actualizată!

Secțiunea Mica Publicitate
a fost actualizată!
Cele mai noi anunțuri din Ialomița.
Se pot introduce anunțuri on-line!

24 Ianuarie 2023, 17:30


RAJA Constanța: Atenție, se oprește apa în mai multe zone din Fetești!

În perioada 25 ianuarie 2023, orele 23,00-26 ianuarie 2023, ora 5,00, RAJA Constanța va întrerupe furnizarea apei potabile pentru realizarea unor lucrări de investiții pe conducta de alimentare ...[citește_toată_știrea]

24 Ianuarie 2023, 10:40
(605 vizualizări - 0 comentarii)


Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Țăndărei: Copil de 2 ani, dispărut de acasă, găsit pe câmp de un polițist și un jandarm

Un copil de 2 ani, dispărut de acasă, a fost găsit de un jandarm și un polițist pe un câmp de la marginea orașului Țăndărei. Apelul la 112 a fost făcut vineri, 20 ianuarie 2023. Cea care a sesizat dispariția ...[citește_toată_știrea]

21 Ianuarie 2023, 17:15
(1054 vizualizări - 1 comentariu)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termenul de comunicare a pro-ratei

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabililor, în conformitate cu prevederile art. 300, alin. (9) din Legea nr. 227/2015, art. 300, alin. (9) și a OUG nr. 7/2017, persoanele ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:40
(1200 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Miercuri, 25 ianuarie 2023, termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița reamintește contribuabillor că miercuri, 25 ianuarie 2023, este termenul de depunere a unor declarații fiscale, pentru perioada de raportare încheiată ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 10:30
(1182 vizualizări - 0 comentarii)


Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață...

Medicul chirurg Tudor Panțuru s-a stins din viață în dimineața zilei de vineri, 20 ianuarie 2023, la vârsta de 76 de ani. A fost managerul Spitalului Slobozia pentru mai multe perioade ...[citește_toată_știrea]

20 Ianuarie 2023, 08:20
(10377 vizualizări - 8 comentarii)


RAJA Constanța: Programul casieriilor RAJA în data de 24 ianuarie 2023, «Ziua Unirii Principatelor Române»

Marți, 24 ianuarie 2023, casieriile RAJA Constanța și compartimentele care desfășoară activități de lucru cu publicul vor fi închise. Pentru efectuarea plăților, abonații pot folosi serviciile online, precum ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:30
(1540 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Impozitul pe veniturile microîntreprinderilor devine opțional

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că, în conformitate cu prevederile OUG nr. 16/2022, începând cu data de 1 ianuarie 2023, impozitul pe veniturile ...[citește_toată_știrea]

19 Ianuarie 2023, 11:00
(1404 vizualizări - 0 comentarii)


Consiliul Județean Ialomița: Proiectul de buget pentru 2023, în dezbatere publică

Consiliul Județean Ialomița organizează joi, 19 ianuarie a.c., o dezbatere publică privind proiectul de buget pentru anul 2023. Evenimentul se va desfășura la Sala «Europa» a Consiliului Județean Ialomița ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 12:40
(1322 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Precizări referitoare la fiscalizarea bacșișului

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că prin Legea nr. 376/2022 s-a modificat și s-a completat Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 28/1999, privind obligația ...[citește_toată_știrea]

18 Ianuarie 2023, 11:10
(1116 vizualizări - 1 comentariu)


Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

Roșiori: Incendiu la o casă din cauza unei lumânări

În dimineața zilei de sâmbătă, 14 ianuarie a.c., în jurul orei 8,00, pompierii din Urziceni au intervenit, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 12:40
(1396 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Roșiori incendiu


AJFP Ialomița: Au fost aprobate Normele de venit anuale valabile în 2023

La sediile Administrației Județene a Finanțelor Publice din Slobozia, precum și la cele ale Serviciilor Fiscale din Urziceni și Fetești, a fost afișată Decizia nr. 4447 referitoare la aprobarea Normelor ...[citește_toată_știrea]

16 Ianuarie 2023, 11:20
(1499 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

IPJ Ialomița: Acțiune pentru verificarea transportului rutier de persoane

Vineri, 13 ianuarie a.c., polițiștii ialomițeni au desfășurat, pe raza de competență, o acțiune pe linia verificării legalității transportului de persoane. În cadrul activităților desfășurate, polițiștii ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 14:00
(1821 vizualizări - 3 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen de depunere a Formularului 406 pentru contribuabilii mijlocii

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii că a fost actualizată lista contribuabililor mijlocii. Astfel, ANAF aduce în atenția contribuabililor noi precizări privind ...[citește_toată_știrea]

13 Ianuarie 2023, 10:30
(1758 vizualizări - 0 comentarii)


Accident feroviar la Alexeni

Accident feroviar la Alexeni

Joi, 12 ianuarie a.c., două echipaje de pompieri din Urziceni au intervenit la un accident feroviar, în care a fost implicat un autoturism și un tren de persoane, în localitatea Alexeni. În sprijin a intervenit ...[citește_toată_știrea]

12 Ianuarie 2023, 19:15
(1573 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 412 413
Ultimele comentarii
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...