Ai intrat pe cel mai citit site din Ialomița!

POLITICĂ

#șieusuntPLUS

#șieusuntPLUS

Octavian Săvoiu este unul dintre membrii PLUS Ialomița. Și primul care apare, oficial, în spațiul public local. Are 40 de ani și conduce o firmă cu 15 angajați. Este căsătorit și nu a făcut niciodată politică. Până acum...
-Ce e politica? Ce e politicianul?
-Ce este politica?! Ei, bine, în acest moment este o unealtă prin care se obțin putere, influență, averi... Dar mai important mi se pare răspunsul la întrebarea: ce ar trebui să fie? Ar trebui să fie modalitatea prin care societatea își gestionează resursele și își clădește viitorul ajutată de profesioniștii care o reprezintă. La fel se întâmplă și cu politicianul. Este, probabil,   unul dintre cele mai detestate personaje din societatea românescă actuală, un fruntaș al lipsei de încredere și purtător de nenumărate stigmate: hoț, incompetent, parvenit... Ce ar trebui să fie? Un om onest ales să conducă un aspect al vieții publice. Și trebuie să fie ales pentru profesionalismul de care dă dovadă în acel domeniu.
-De ce PLUS? De ce Cioloș?
-Guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș din 2016 ne-a făcut pe mulți dintre noi să vedem că se poate face politică și altfel. Am avut surpriza să vedem fi­guri noi, miniștri care, pe lângă un discurs articulat, susțineau și valori europene. Am avut și surpriza să observ că, dacă se vrea, se poate! Am să vă dau un singur exemplu. Ne confruntăm de 26 de ani cu problema fraudelor la vot, cunoscutul «vot multiplu» sau «turism electoral». Politicienii de până la acel moment nu făceau altceva decât să se acuze reciproc. Dragoș Tudorache, ministrul tehnocrat al Internelor, cu o investiție minimă, a introdus sistemul electronic al prezenței la vot. Ce a rezultat de aici? Cele mai corecte alegeri recunoscute de toate partidele politice, de la Revoluție până astăzi.
-Cine e Octavian Săvoiu? Cine e PLUS Ialomița?
-Am 40 de ani, sunt născut și crescut în Slobozia, economist, absolvent al LMF, acum Colegiul Național «Mihai Viteazul», și absolvent de ASE București, căsătorit, tatăl unei fetițe de 5 ani... Admi­nistrez o afacere pe care am început-o acum mai bine de 14 ani și pe care am dezvoltat-o până acum... În pre­zent sunt și membru PLUS. Iar PLUS Ia­lomița este o filială tânără a unui partid tânăr.

Ialomița se pregătește de un an electoral lung și greu. Organizația PLUS Ialomița are 5 filiale și 57 de membri. Practic, cât o organizație politică de cartier ceva mai răsărită...
-Ce șanse are PLUS în Ialomița? La ce bun? Qui prodest?
-Suntem la început, atât eu cât și colegii mei... Am decis că este momentul să ne implicăm în viața cetății. Sperăm să ni se alăture câți mai mulți cetățeni, conștienți că doar implicarea civică poate aduce schimbarea pe care cu toții ne-o dorim. Sperăm ca muncă noastră să ajute partidul să obțină un scor bun în seria de alegeri ce urmează... De ce? Deoarece fiecare dintre membrii PLUS, asemeni tuturor oamenilor din țara asta, îndrăznesc eu să cred, speră că sistemul admi­nistrativ și social și politic din România poate fi reformat, îmbunătățit, eficientizat.
-Trei exemple de proiecte pe care le-ați putea face mâine, de dimineață până seara. Două, poate? Unul măcar?
1. O acțiune de încurajare a tinerilor să meargă la VOT, #votezisitedistrezi. Aș căuta sponsorizări și aș aduce o trupă de muzică, populară în acest moment printre tinerii de 18-25 de ani, să vină în Slobozia pentru un concert. Biletele le pot obține tinerii cu domiciliul în Ialomița cu vârste între 18-25 de ani GRATUIT pe baza buletinului de identitate cu dovada VOTAT.
2. #SLOBOZIAvreaAPA. O petiție on-line prin care cetățenii orașului Slobozia să solicite ajutorul autorităților de la București pentru rezolvarea problemei apei potabile la noi în oraș. Au trecut suficient de mulți ani în care autoritățile locale au demonstrat că sunt depășite de problemă și cred că avem nevoie de o intervenție specializată.
3. Firma pe care o administrez are nevoie de doi profesioniști. Îi pot angaja într-o oră, nu-mi trebuie o zi... Și cunosc oameni de afaceri care pot face la fel... Cred că Slobozia și Ialomița au nevoie de angajați calificați și bine plătiți, de locuri de muncă sigure și de siguranță economică și socială! Acesta este un proiect conex celor instituționale, care se poate dezvolta cu sprijinul fiecăruia dintre noi, fie că susținem afaceri locale, fie că ne aflăm în căutarea unui loc de muncă.
-Puteți oferi un exemplu de politician în Ialomița? Un exemplu de urmat? Unul care se poate uita drept în ochii alegătorilor?
-NU, dar sper din tot sufletul ca viitorul să mă contrazică. De fapt, de aceea sunt membru PLUS. Pentru că vreau să activez politici în cadrul unui partid în care fiecare membru poate privi drept în ochii alegătorilor. Pentru că ei nu sunt doar alegători. Sunt prieteni, rude, parteneri de business... Sunt comunitatea din care fiecare dintre noi face parte!

Oamenii au nevoie de alternative politice. PLUS ar putea fi una. Sau nu? Octavian Săvoiu susține că decizia trebuie luată în cunoștință de cauză.
-Vreau să cred! Ce trebuie să fac?
-Vrei să crezi într-un partid! Perfect, mergi la vot și acordă-le, astfel, încrede­rea ta. Iar apoi ai grijă să nu își bată joc de ea. Votul tău nu e de ajuns. Este de datoria ta să ai grijă să fie folosit în in­teresul tău. Cum poți face asta? Prin im­plicare civică! Nu mai putem asista pasivi atunci când cei ce guvernează, datorită votului tău, nu o fac așa cum o cer interesele comunității. Iar dacă cei pe care i-ai creditat greșesc, protestează și, la următoarele alegeri, mergi la vot și pedepsește-i. Pasivitatea nu este o soluție!
-Nu vreau să cred. Ce trebuie să fac?
-Dacă toată clasa politică te-a dezamăgit, și pe bună dreptate, nu mai poți să crezi într-un partid, tot trebuie să mergi la vot. Uită-te peste oferta partidelor noi, USR/PLUS/DEMOS și încearcă să găsești acolo oameni care să te repre­zinte. Nu te convinge niciunul, nu-i nicio problemă... Găsește un singur om politic care îți place și crezi în el! Nu îl găsești, stai de vorbă cu un prieten în a cărui părere crezi și cere-i sfatul. Oricât de greu ne este, tot va trebui să facem o alegere. Dacă nu o facem noi, altcineva va decide. Vrem, nu vrem, societățile umane se conduc prin intermediul sistemelor politice și pasivitatea cetățenilor este mediul perfect pentru apariția ticăloșiei politice...
-Vin europarlamentarele! Ce trebuie să facem?
-Să ieșim la VOT, asta este esențial! Să ne informăm înainte de a vota. Votul neinformat nu reprezintă democrația, ci doar o mimează. Locul României este în Europa. Istoria ne-a jucat o festă și ne-a întors din drumul nostru european o dată cu instalarea regimului comunist, într-un moment în care făceam pași uriași în direcția bună, micșorând decalajele ce ne separau de Vestul Europei. Toate astea s-au întâmplat într-un moment în care, din punct de vedere cultural, reușisem să ne integrăm perfect având reprezentanți de seamă în cultura europeană a acelor ani: Cioran, Ionescu, Eliade, Brâncuși... Acum nu istoria ne poate arunca din Europa, ci o clasă politică total iresponsabilă. Politicienii care ne conduc acum nu se bazează pe rezultate economice și sociale reale, joacă o carte antieuropeană, cea a demagogiei și falsului patriotism. De aceea vă rog să ieșim împreună la vot și să votăm locul României în UE!

21 Aprilie 2019, 08:10 (4701 vizualizări - 16 comentarii)

Citiți și:
Alianța USR-PLUS oferă ialomițenilor o alternativă
«Alianța USR-PLUS reprezintă alternativa politică de care Slobozia are nevoie azi!»
Alianța USR-PLUS are candidați pentru jumătate dintre primăriile județului

Comentariile cititorilor:


@CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 21:05)
Bre, cetatene, sa intelegem ca acualii guvernanti, centrali si locali(adica ciuma rosie), vor doar sa se sacrifice pt romani, pt tara, pt popor si pt viitorul copiilor nostri. Restul, carora li s-a facut greata de ei, de hotia si incompetenta lor, nu vor decat la ciolan..Mai ai frati? Ca sa stim cat se intinde mocirla..Urmeaza-ti, mai bine, propria recomandare si scuteste-ne de judecati de doi bani.
CETATEAN:
(25 Aprilie 2019, 19:34)
Vrea ciolan si asta .Sa se ocupe in continuare de afacerile lui .
Pentru "ororile..." :
(24 Aprilie 2019, 09:52)
In primul rand ,dumneata esti coleric. Iti imaginezi ca toti iti raspundem doar dumitale si o iei ca pe un afront .  
In al doilea rand ,daca ai fost abuzat de o institutie  si acest lucru era demonstrabil, puteai recurge la justitie . Mi se par periculoase generalizarile . 
Eu doresc o restructurare a clasei politice, vreau oameni tineri si curati ,educati si capabili sa lupte cu coruptia generalizata din tara noastra. Vreau legi clare ,incurajarea producatorilor romani si mai putina pomana (ajutoare sociale).
@[email protected]:
(24 Aprilie 2019, 09:24)
Cu cat risipesti mai multe cuvinte cu atat convingi cititorii ca intradevar ai nevoie urgenta de pastile. Esti perfect paralel. Cu realitatea. Te straduiesti jalnic sa reproduci texte vanturate de psd si latrinele sale tv, doar pt ca iti gadila umorile tale anti Ciolos.. 
Pentru nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 21:05)
In primul rand, daca nu cunosti sensul/definitia unui cuvant, de buna-crestere si educatie este sa apelezi la DEX.

In al doilea rand, daca erai atent la textul meu pe care il comentezi si pe care il pui la indoiala, vedeai in clar la ce m-am referit, respectiv la actiuni ilegale ale unor organe de control care nu aveau atributii in domeniul verificat.

Pe nimeni nu supara controalele oricarui organ de control cu atributii in domeniul verificat, insa efectuarea unui control de catre un organism neabilitat LEGAL inseamna ABUZ. Daca, organul de control in cauza verifica cu rea-credinta, spre distrugerea expresa a oricarui agent economic roman si fara respectarea legilor in vigoare, asa cum a fost cazul in vremea guvernului bubosului Ciolos, atunci vorbim de multe alte fapte de natura penala ale organului de control.

In acest context, "a asmuti" are sensul de a instiga organele de control la a incalca ele-insele legile in vigoare, cu scopul de a distruge orice agent economic roman, prin mijloace oneroase.

In al treilea rand, ma deceptionezi ca faci parte dintre cei care nu inteleg un text, atat timp cat nu-stiu-ce balmajesti despre PSD. Am aratat inr-un comentariu anterior ca gasca organizata PSD Ialomita este de competenta DIICOT. Nu ader la PSD, dar nici nu uit vreodata atrocitatile lui Ciolos!
Pentru @ororile guvernului..:
(23 Aprilie 2019, 20:50)
Tu faci parte cu mare cinste din categoria celor care nu inteleg textul pe care il citesc. Parerile tale personale si neavizate referitoare la starea mea de sanatate cu tin loc de contra-argumente LEGALE la atrocitatile guvernului bubosului Ciolos. Esti cauza pierduta, fiindca iti lipseste minima capacitate de intelegere a textului, cu atat mai putin nu ai cultura si educatia de a te informa din documente OFICIALE si nu din barbologia bubosului.

Nu sunt din Slobozia! N-ai sa crezi, dar exista viata, si-nca foarte dinamica, si in afara Sloboziei locuite de imbecili aroganti.
nemultumitu':
(23 Aprilie 2019, 15:15)
Haideti sa nu ne impartim in 2 tabere si sa incercam sa aflam adevarul. Toti vrem sa ne fie mai bine , fara ca acest bine sa fie in detrimentul celorlalti. Sa lasam tinerii sa se exprime si sa nu aruncam repede cu piatre. Multora dintre noi ne lipseste curajul sa ne exprimam in public ,de frica sa nu deranjam pe X,peY. PSD ul ,e clar, nu se tine de cuvant. Incurajeaza nemunca si taxeaza dur pe cei care muncesc. Sa nu uitam ca e greu sa schimbi un sistem atat de corupt. Ce inseamna "a asmutit " o institutie? I-a pus sa si faca treaba? Sau a schimbat regulamentul de functionare? Vorbim de coruptie , dar nu ne place cand suntem verificati daca respectam legile. 
@ororile guvernului..:
(22 Aprilie 2019, 22:27)
Nene, cred ca ti-ai ratacit medicamentele. Iti recomand sa mergi la managera de la spitalul-abator sa-ti renoiasca reteta(eu zic ca de la apa de la robinet ti se trage, nu ca ai fi baut ci doar ai mirosit-o), ca si ea e tot psd-ista. Apoi, dupa ce te mai intremezi, iti asteptam scuzele..
Victoria:
(22 Aprilie 2019, 21:56)
Hai cu Ororile guvernului Ciolos.... cred ca esti postacul PSD-ului, poate chiar băiatul acela înalt, burtos si mare amator de jocuri...
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:37)
Astept sa ne spui:
1. e adevarat ca socrul lui Ciolos este seful serviciului de spionaj francez?
2. tu, propagandistului ciolosist, ai citit vreo reglementare legislativa a guvernului Ciolos? Daca da, care este acea reglementare care te-a facut sa spui ca a fost un guvern benefic? Vreau exemplu concret, asa cum ti-am dat eu anterior! Nu barbologie, ca nu ne mai impresioneaza!
3. daca n-ai citit nicio reglementare a guvernului Ciolos benefica pentru poporul roman, te somez sa iesi la fel de public si sa iti ceri scuze de la agentii economici pentru manipularea abjecta pe care o practici.

Nu sunt admirator al PSD/Moraru&Neacsu via Ponta. E o alta gasca organizata spre distrugerea economico-sociala a judetului Ialomita. Astia sunt de competenta DIICOT (pentru constituirea retelei de crima organizata administratie-politie-procuratura-instante de judecata).

Ciolos, insa, este de competenta Tribunalului Militar pentru Inalta Tradare a tarii si a poporului roman, in folosul exclusiv al unor state membre UE.

Astept raspunsurile si scuzele.

Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:27)
...tot dintre ororile guvernului Ciolos:
- "vanarea" producatorului / taranului roman, amendarea si eliminarea lui (femeile care vindeau o legatura de ceapa etc.) fiindca trebuia sa faca loc importurilor mizeriilor occidentale;

- verificarea agentilor economici ROMANI de catre Curtea de Conturi! Este aberant, deoarece Curtea de Conturi NU are atributii in verificarea agentilor economici! Guvernul Ciolos a "asmutit" atat ANAF, cat si Curtea de Conturi, ABUZIV, fara nicio baza legala, asupra agentilor economici ROMANI, spre impunerea unor amenzi/sume pretins necuvenite aberante si abuzive;

- fraudarea PNDR (Programul National de Dezvoltare Rurala) prin fraudarea depunerii de proiecte. Depuneau doar cei "alesi" pe algoritmul stabilit de Ciolos, altul decat cel din procedura oficiala. DLAF a constatat fraudarea depunerii de proiecte in PNDR in aprilie 2016 si a transmis dosarul la DNA unde... s-a "uitat" in sertar, fiindca scarba de Ciolos a fraudat cu acceptul Bruxelles care l-a trimis exact la distrugerea a orice este romanesc.
 
Ororile guvernului Ciolos:
(22 Aprilie 2019, 18:20)
Tu ori nu esti agent economic, ori lucrezi ilegal (daca nu stii nimic despre reglementarile distructive ale guvernului Ciolos), ori esti o canalie (daca continui sa-l sustii si sa ne convingi pe noi sa-l votam pe Ciolos, desi cunosti reglementarile distructive ale guvernului Ciolos).

Dintre cele mai distructive reglementari ale guvernului Ciolos (toamna 2015-toamna 2016) menite sa omoare orice agent economic roman pentru a facilita patrunderea si dezvoltarea pe piata a multinationalelor, amintesc, fara a fi exhaustive:

- anularea codului de TVA al agentilor economici ROMANI, FARA NICIO EXPLICATIE! ceea ce a dus la cresterea pragului de rentabilitate cu cca 57% (adica, pentru ca sa acoperi costurile, inclusiv TVA, trebuie sa vinzi cu 57% peste pretul pietei). Cca 400.000 agenti economici ROMANI nu au supravietuit anului 2016, fiindca nu au gasit piata care sa cumpere cu 57% mai mult decat pretul pietei!

- inchiderea sau suspendarea activitatii firmelor ROMANESTI pentru o diferenta de cativa banuti plus/minus de casa;

Victoria:
(22 Aprilie 2019, 15:59)
Tavi, nu m-ai convins ce potential ai . Proiecte palpabile nu prea ai. Folosesti tot felul de sloganuri care nu se deosebesc de celelalte. Ai o firma cu 15 salariati dar cu ce obiect de activitate ? Pentru mine esti neconvingator.
Nicolae Sitaru :
(21 Aprilie 2019, 19:50)
Mult succes Tavi! Sa dai un exemplu de urmat de tinerii valorosi de langa noi !
Elena:
(21 Aprilie 2019, 11:57)
Bravo Octavian!! Avem încredere în tine!!

Lasă un comentariu:

Mesaj
(maximum 2000 caractere):
captcha
Codul din imagine:
16 Mai 2021
340 cititori online
Cele mai comentate
Cele mai citite
Ultima oră
« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340

Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 15 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10691, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

15 Mai 2021, 14:10
(69 vizualizări - 0 comentarii)


Grindu: Reținut 24 de ore pentru «furt calificat»

Un tânăr de 30 de ani, din Grindu, a fost reținut pentru 24 de ore, în ziua de joi, 13 mai a.c., de către polițiști. Acesta are calitatea de suspect într-un dosar de «furt calificat». În urma cercetărilor ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:45
(174 vizualizări - 0 comentarii)


Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

Alexeni: Ied salvat dintr-o fântână

În ziua de joi, 13 mai a.c., un echipaj de salvatori din cadrul Detașamentului de Pompieri Urziceni a intervenit pentru salvarea unui ied căzut într-o fântână dezafectată, adâncă de aproximativ 15 metri ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:40
(87 vizualizări - 0 comentarii)


RAJA Constanța: Avarie pe strada Dispensarului din Căzănești

Pentru remedierea unui branșament avariat de pe strada Dispensarului, din orașul Căzănești/Ialomița, RAJA Constanța a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, 14 mai 2021, în intervalul ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 16:25
(67 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 14 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10686, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 13:50
(84 vizualizări - 0 comentarii)


Incendiu la o casă din Fetești

În dimineața zilei de vineri, 14 mai a.c., în jurul orei 5,45, salvatorii din cadrul Stației de Pompieri Fetești au fost alertați prin 112 să intervină la Fetești pentru localizarea și lichidarea unui incendiu ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 10:50
(71 vizualizări - 0 comentarii)

Taguri: Fetești incendiu


Acțiune a polițiștilor la Fetești

Acțiune a polițiștilor la Fetești

În cursul zilei de joi, 13 mai 2021, în cadrul unei acțiuni de amploare desfășurată pe raza municipiului Fetești, aproape 100 de forțe de ordine au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale ...[citește_toată_știrea]

14 Mai 2021, 09:45
(121 vizualizări - 0 comentarii)


Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier

Miercuri, 12 mai a.c., pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Slobozia au intervenit cu o autospecială de intervenție la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La locul evenimentului ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:15
(261 vizualizări - 1 comentariu)

Taguri: Iazu accident


8
Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni, 24 de ore de luptă cu flăcările la Glodeanu Siliștea

Pompierii din Urziceni au reușit în dimineața zilei de joi, 13 mai a.c., să stingă incendiul care a cuprins un siloz de cereale, de pe raza localității Glodeanu Siliștea/Buzău. Focul a izbucnit în dimineața ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 17:05
(145 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Modalități de transmitere a documentelor pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița informează contribuabilii interesați că cererile pentru eliberarea certificatului de rezidență fiscală se pot transmite prin mijloace electronice de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 16:50
(130 vizualizări - 0 comentarii)


Ciocârlia: Șofer rănit într-un accident rutier

Pompierii din Urziceni au intervenit în ziua de joi, 13 mai a.c., în cazul unui accident rutier petrecut pe raza localității Ciocârlia. Din informațiile oferite, se pare că un autoturism s-a ciocnit de ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 14:30
(184 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 3 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Joi, 13 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10683, cu 3 cazuri mai mult față de ziua de miercuri ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:35
(116 vizualizări - 0 comentarii)


12

Urziceni: Și-a găsit sfârșitul într-un bazin cu apă

Un bărbat de 55 de ani din localitatea Urziceni a murit în ziua de joi, 13 mai a.c., după ce a căzut într-un bazin cu apă, adânc ce 7 metri. Bazinul se afla în gospodăria bărbatului. La fața locului au ...[citește_toată_știrea]

13 Mai 2021, 13:30
(175 vizualizări - 0 comentarii)


Percheziții în Ialomița: Contrabanda cu tutun, în vizorul polițiștilor prahoveni

Miercuri, 12 mai 2021, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova au efectuat 32 de percheziții, în 15 județe (Prahova, Ilfov, Dâmbovița, Argeș, Ialomița, ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 18:40
(250 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Reducerea evaziunii fiscale, obiectivul strategiei ANAF 2021-2024

Administrația Județeana a Finanțelor Publice Ialomița și-a fixat ca obiectiv strategic reducerea evaziunii fiscale și a economiei subterane, în vederea menținerii unui mediu economic echitabil pentru toți ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 15:40
(219 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 9 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Miercuri, 12 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10680, cu 9 cazuri mai mult față de ziua de marți ...[citește_toată_știrea]

12 Mai 2021, 13:20
(152 vizualizări - 0 comentarii)


Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

Fetești: 170 kg de pește, confiscate de polițiști

În cadrul unei acțiuni desfășurată luni, 10 mai a.c., polițiștii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din județul Constanța, în timp ce transporta ilegal 170 kg de pește. Bărbatul nu avea documente legale ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 15:05
(253 vizualizări - 0 comentarii)


IPJ Ialomița: Amenzi de 14 mii lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție sanitară

Polițiștii ialomițeni au desfășurat luni, 10 mai a.c., ample acțiuni privind modul în care populația județului respectă măsurile de poretcție sanitară. Cu această ocazie au fost aplicate 75 de sancțiuni ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:45
(189 vizualizări - 0 comentarii)


ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

ISU Ialomița: Incendii de vegetație uscată la Valea Ciorii și Lăcusteni

Pompierii ialomițeni au intervenit luni, 10 mai a.c, pentru stingerea unor incendii de vegetație uscată produse pe raza localităților Valea Ciorii și Lăcusteni. La Lăcusteni, incendiul s-a produs pe terasamentul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:40
(203 vizualizări - 0 comentarii)


AJFP Ialomița: Termen limită pentru depunerea unor declarații fiscale

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ialomița le reamintește contribuabililor faptul că 25 mai 2021 este data limită pentru depunerea următoarelor declarații fiscale: Formularul 100, Formularul ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 14:35
(235 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Marți, 11 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10671, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de luni, ...[citește_toată_știrea]

11 Mai 2021, 13:35
(226 vizualizări - 0 comentarii)


24 de localități din Ialomița, incluse în zona epidemiologică de risc înalt din cauza gripei aviare

Din cauza apariției focarelor de gripă aviară înalt patogenă pe teritoriul Europei, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Ialomița a inclus 24 de localități din județul nostru în ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 14:20
(533 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 5 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Luni, 10 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10663, cu 5 cazuri mai mult față de ziua de duminică ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 13:40
(256 vizualizări - 0 comentarii)


Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Accidente la Ograda, Iazu și Grivița

Vineri, 7 mai a.c., în jurul orelor 10,00, salvatorii de la Garda de Intervenție Țăndărei au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Ograda, fiind implicate două autoturisme ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 10:05
(377 vizualizări - 0 comentarii)


Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Horia: Incendiu la o șiră de baloți

Pompierii din două județe acționează pentru stingerea unui incendiu izbucnit încă de sâmbătă, 8 mai a.c., în jurul orelor 23,00, la o șiră de baloți din paie aprinsă în câmp, în satul Horia din comuna ...[citește_toată_știrea]

10 Mai 2021, 09:55
(199 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 8 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Duminică, 9 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10658, cu 8 cazuri mai mult față de ziua de sâmbătă ...[citește_toată_știrea]

9 Mai 2021, 14:20
(240 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 15 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Sâmbătă, 8 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10650, cu 15 cazuri mai mult față de ziua de vineri ...[citește_toată_știrea]

8 Mai 2021, 13:35
(248 vizualizări - 0 comentarii)


Grupul de Comunicare Strategică: 10 noi cazuri COVID-19 în Ialomița

Vineri, 7 mai a.c., la nivelul județului Ialomița, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de îmbolnăviri cu COVID-19 a ajuns la 10635, cu 10 cazuri mai mult față de ziua de joi, ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 13:35
(309 vizualizări - 0 comentarii)


8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

8 mai-Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii

La data de 8 mai se sărbătorește Ziua Mondială a Crucii Roșii și a Semilunii Roșii. Această zi este dedicată personalului și voluntarilor Mișcării Internaționale a Crucii Roșii și Semilunii Roșii. Mișcarea ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 12:20
(246 vizualizări - 0 comentarii)


APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal-Campania 2020

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) aduce la cunoștința opiniei publice că începând de vineri, 7 mai 2021, a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul ...[citește_toată_știrea]

7 Mai 2021, 10:25
(317 vizualizări - 0 comentarii)


« 1 3 4 5 6 7 8 9 339 340
Ultimele comentarii
Vasile în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! s3l3na în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Gigel în Cartierul lui Sorel poli troc în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița obiectiv în Iazu: Două autoturisme, implicate într-un accident rutier Oprina în Faptele penale ale primarului Ștefan Ionescu din Valea Ciorii Chiar si asa. în Faptele penale ale primarului Ștefan Ionescu din Valea Ciorii Habciu în Pe Barcari n-o ajută... Matematica! Foarte tare în George Dragomir, campion național! Răzvan Stănescu, finalist! Stefan Luchian în Candidatul Ionel Gae, doar 26,50 puncte la concursul pentru șefia Casei Județene de Asigurări de Sănătate Ialomița Mary în Consiliul Județean Ialomița nu renunță la investițiile cu fonduri europene Alexandru în 12 voturi pentru Traian Mitrea: Țăndărei are viceprimar PNL! Gurnalisti în Cartierul lui Sorel închiriere apartament 2 camere în Anunțuri Mica Publicitate valabile la data de 28 aprilie 2021 @independent în Pe Barcari n-o ajută... Matematica! Adrian în Doi slobozeni au câștigat «Cupa Rotary Tenis Con» Nero în 12 voturi pentru Traian Mitrea: Țăndărei are viceprimar PNL! Olteanu în EXCLUSIV: Chemat la audieri, un hoț a fugit din sediul Poliției Orașului Țăndărei Fuego în Pe Barcari n-o ajută... Matematica! viv în Pe Barcari n-o ajută... Matematica!
17487-1

cea mai/cel mai...

Cea mai/cel mai...